Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Kad bih imao para svaki dan za gorivo ja iz auta ne bi izlazio.
684
42
0
share
odobravam
osuđujem

Proveo sam 3 dana u bolnicu i nisam rekao najboljem drugu da ga ne bih stresirao, pored svega toga kad sam ga god zvao jer mi je teško ili bolno on je odjebao jer je prčcao sa djevojkom... Sad barem znam kakvi smo drugovi!
552
70
3
share
odobravam
osuđujem

Danas mi je poslednji dan na moru i mogu vam reći da se nikad ovako nisam razočarala u sebe. Od prvog dana mi je za oko zapao jedan dečko, ali naravno da nisam imala hrabrosti da mu priđem a kamo li da pričamo nešto više. Trećeg dana sam ga slučajno uhvatila za dupe, mislim da je tek tad počeo obraćati pažnju na mene. Od tada me svakog dana gleda, krene u hotel u isto vreme kad i ja(idemo u istom pravcu), čak i prođe pored mene namerno sa širokim osmehom. Čak su i moji roditelji primetili da se nešto događa, naravno, priznala sam im da mi se sviđa. Mnogi su me savetovali da mu priđem, ali ja sam jednostavno mnogo stidljiva i umislila sam svaki mogući scenario koji bi se desio. Sinoć sam izašla u grad i naletela na njega.Prođemo jedan pored drugog, okrene se on, okrenem se ja...i ništa!  To veče sam odlučila da ću mu sutradan(danas) prići i jednostavno razgovarati sa njim(kad on već ne sme). Danas na plaži njega nije bilo. Moglo je to biti bar dobro poznanstvo, da ja nisam kukavica!
671
158
22
share
odobravam
osuđujem

Kao i mnogi, otišao sam raditi vani. U početku sam radio obične stvari, navikavao se i upoznavao. Vremenom je došao period i za druge stvari. Mislio sam da će mi biti teško prati tuđe guzice i da će mi se gaditi to. No stvarno nije. Mislim, ne uživam u tome, ali sam zavolio te ljude i nimalo mi nije teško kad treba da ih okupam, operem... Čak mi je i drago kad nekad traže mene da to uradin, a ne druge zaposlene.
840
36
7
share
odobravam
osuđujem

Da bi bio dobar svima sve što treba da se uradi jeste da se umre.
1078
53
8
share
odobravam
osuđujem

Hoćete da znate gdje su nestale normalne cure? Radimo po cijeli dan, nemamo vremena da se naslikavamo za instagram i izlazimo pa nas ni ne vidite. Eto gdje smo “nestale”.
1816
196
24
share
odobravam
osuđujem

Svako moje "nikad" život je demantovao.
1403
29
11
share
odobravam
osuđujem

Najgori oblik studiranja je studirati ono što ne voliš. Ne znam da li bih odustala, jer mi je ostalo tri ispita samo da očistim prvu godinu, a na koliziji sam, što bih trebalo da znači da sam dvije godine potrošila na studiranje jer ne znam gdje bih drugo upala na studij, nemam dobar prosjek, a sama pomisao da sam potrošila dvije godine ni na šta me tjera na plač. Evo mjesecima razmišljam šta bih najbolje bilo da uradim, jer imam još dvije godine studiranja i to je to, nema šanse da bih mogla izdržati, i kad bih odustala isto bih bilo kao da nisam ni išla niti položila neke ispite. Ne znam kako da samu sebe poslušam, neki mi govore da ne odustajem jer da mi baš baš ne ide i da mi je baš teško pa hajde, jedino kako prolazim je silom (samu sebe tjeram i govorim da moram)...
551
99
39
share
odobravam
osuđujem

Gledamo se neki lik i ja i prilazi mi pita da li može dobiti moj insta, ili broj ja krećem da ukucam a na pozadini slika sa devojkom..Nisam znala da li da se smejem ili plačem.
1000
51
40
share
odobravam
osuđujem

19.8.2018,Sarajevo city centar. Izlazim iz parking garaže koja je na uzbrdici i ubacujem kartu u automat za naplatu. Spadne mi noga sa kočnice, auto krene unazad i udari vozilo iza mene (početnicka greška). Ja vozim Fiat Stilo, a vozač iza mene Audi (ne znam koji je model, uglavnom mnogo skuplji od mog auta). Izlazim iz auta pretrnula od straha, srećom šteta je bila minimalna. Čovjek neki laf i kaže sve je u redu, ne spominje nadoknadu štete, nakon nekoliko sekundi dolazi njegova supruga koja je bila raspoložena da mi uzme koju marku bez obzira na sve. Srećom, suprug je nije poslušao. Uglavnom, auto je bilo registrovano u Subotici. Ovim putem želim da se od srca zahvalim gospodinu na razumijevanju.
2173
49
27
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva