Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Sanjam vinograd! Sanjam ga odveć dugo. Šetam, hodam, kisnem i sunčam se u njemu. Dišem ga i on diše mene. Pratim vreme, čekam berbu a u mislima podrum u kom vino leži i zrene. Da se razumemo, radim u softverskoj firmi na zapadu, veze nemam o vinu ili vinogradarstvu al’ očevina k’o da zove da nastavim ono što je deda počupao. Ni sam ne znam... Nema veze sa realnošću al’ ne pušta već dve godine evo.
860
47
0
share
odobravam
osuđujem

Kada imam neku bubu u kući, a pošto ne smem ni da je uhvatim i izbacim, a ni zgazim, ja uzmem i stavim činiju preko nje, podvučem papir ispod, sve to lepo zapakujem i izbacim kroz prozor. I posle izađem i uzmem činiju.
725
52
2
share
odobravam
osuđujem

Nakon 10 godina i dalje mi srce preskoči kad vidim svoju prvu ljubav.
894
54
7
share
odobravam
osuđujem

Grize me savjest jer sam u čekaonici kod ginekologa bila neprijatna prema jednoj starijoj ženi. Trudna sam i naiđu momenti kada teško dišem i kad se beba gica u stomaku. Baš u tom momentu ona me počela dirati po koljenima i ispitivati bez ikakve zle namjere, ali meni u tom momentu nije bilo ni do čega. Odgovorim ja njoj, ali je ona nagluva pa opet ispituje. Mene je to iznerviralo i samo sam odmahnula rukom i dalje šutila. Stvarno nisam imala snage da ikako pričam, a kamoli da se derem da me cijeli hodnik čuje.
880
59
10
share
odobravam
osuđujem

Sa dugogodišnjim dečkom smo posećivali razne festivale i žurke trance muzike. Kad smo rešili da se smirimo i osnujemo porodicu prestali smo. Ubrzo nakon toga smo se venčali a ja sam potom ostala trudna. U trudnoći sam se realno trudila da izbegavam trance muziku iako je obožavam. Kad se moja ljubav rodila, puštala sam joj svakakve uspavanke čak sam i ja izmišljala moje ne bi li se uspavala. Nakon mnogo neuspešnih pokušaja, jednog dana rešim da mu pustim trance progressive.. Beba se uspavala za nepnuih 5 minuta, od tada pa sve do sada ja njega uspavljujem samo tom muzikom, jer kad je čuje sav se smiri i samo sluša. Da mi je neko pričao, ne bi mu verovala. Možda ne valja, možda bi trebao Mocarta da sluša ali jedino tako uspem danju da ga uspavam. P. S. Obožava i hi tech :)
937
94
9
share
odobravam
osuđujem

#2569263
10h
Student sam i studiram u drugom gradu. Zbog učenja i ispita toliko dugo nisam bila kod kuće da sam ušla na google maps i već pola sata gledam svoju kuću i tugujem. Sve mi nedostaje...
1089
58
1
share
odobravam
osuđujem

#2569045
10h
Samo da mi je jednom dočekati da imam od plate do plate dovoljno.. Vječiti kokuz..
1004
21
6
share
odobravam
osuđujem

#2569331
10h
Baš je sve jednostavno. Ne nerviram se oko glupih sitnica, ne družim se više sa ljudima koji mi ne prijaju, ne pričam sa svakim, nije me briga da li se nekome ne svidjam i šta bilo ko misli o mom izgledu i karakteru. Ne jedem hranu koja mi ne prija, ne teram sebe da treniram, ako mi se taj dan ne trenira, slušam muziku koja meni prija. Obrazujem se, informišem još više nego pre. Izbegavam bilo kakvo komentarisanje pred drugim ljudima. Ljudi mi govore da sam mnogo drugačija, nasmejana i raspoložena. Sećam se perioda srednje škole kada sam samo želela da se svidim nekome i da ostavim dobar utisak, bez obzira što radim stvari koje mi ne odgovaraju, to me je upropastilo.
1089
27
11
share
odobravam
osuđujem

#2569237
11h
Kad joj pogledaš instagram ona je prelepa, zategnuto lice, zgodna, visoka. I onda je vidiš uživo, niska, višak kilograma, u licu ko da su je izujedali bumbari. Čemu to gubljenje vremena na foto-šop, kad ipak moraš da izađeš na ulicu.
1525
71
29
share
odobravam
osuđujem

#2569429
11h
Danas sam treći put pala vozački ispit...ne znam želim li ikada više voziti, totalno gubim želju.
896
79
30
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva