Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2172477
17m
Moj problem je što ne znam pokazati svoje osjećaje. Od onih najjednostavnijih poput "E baš mi se sviđa ta jakna" do onog najkompliciranijeg, ljubavi. Nikako mu bar dati znak da mi se sviđa, a on ne kuži. To me ubija, ali ja ne znam drugačije. Takva sam pa osjećaje ne pokazujem nikome i ne znam kako će on ikada shvatiti da ga ja volim i da ludim za njim i da bih sve učinila samo da on to shvati i (nadam se uzvrati) učini prvi korak. Samo to.
60
4
0
share
odobravam
osuđujem

#2172495
35m
Iako me je mnogo povredila, prvo time što se svesno udaljila od mene, pa me nije zvala na veridbu, nije bila tu kad mi je bilo najteže, i dalje mi nedostaje moja najbolja drugarica. Imam najbolju drugaricu sad, ali nekako nije to to, nismo toliko bliske, mislim da se družimo jer ni ona ni ja nemamo s kim. Sa onom prvom sam se družila u najlepšim godinama, najlepše uspomene imam sa njom... ona me je takoreći upoznala sa mužem. Nepremostive su neke stvari, nisam mogla da pređem preko toga, a htela je da se opet družimo. Žao mi je što se tako završilo, gledam naše zajedničke slike i plačem kao malo dete.
134
12
0
share
odobravam
osuđujem

#2171769
55m
Od kad imam sina odjednom sve više imam razumijevanja za muškarce koji su privrženi majkama. Do juče sam bila prva za to da treba da se ostave majčine suknje, sad više nisam sigurna. :-)
111
281
0
share
odobravam
osuđujem

Vrhunac mog bankrota je bio kada sam otvorila pregradu u donjem, lijevom uglu veš mašine (najsličniji je rezervoaru na autu) jer sam čula da tu odlaze kovanice, dugmad i ostale sitne stvari iz džepova. Našla sam 2 KM, taman za nesić. 😄
407
21
0
share
odobravam
osuđujem

Kada sam bio mali uradio sam ovo. Zima je bila, majka donela iz prodavnice živog šarana. Žao mi je da ugine, pročitam u Životinjskom carstvu: Šaran živi u SLATKOJ vodi. Odem u kupatilo napunim kadu vodom i stavim šećer. Odem u školu i posle kad se vratim Šaran pliva "leđno".
479
13
0
share
odobravam
osuđujem

Već tri godine imam jedan ispit do diplome i ako će me netko natjerati da to riješim, to je moj muž. Tjera me da svaki dan učim tri sata na glas dok on radi po kući. :D
650
14
6
share
odobravam
osuđujem

Upravo sam saznala da me direktorica pred kolegama oslovljava sa "debeloguza". Šta reći...
375
112
11
share
odobravam
osuđujem

#2172531
13h
Možda tražim previše, ali želio bih samo da imam onu jednu grupu iskrenih prijatelja. Prijateljstvo gdje neće biti ljubomore i interneta. Prijatelje sa kojima bi putovao bez ikakvih planova, gdje bi samo spakovali torbu, sjeli bi u auto i išli gdje nas put vodi. Zapalili bi smo vatru na nekoj livadi, sjeli bi oko vatre pod zvjezadnim nebom, pričali i smijati se sve do zore... Volio bi da prepričavam svojoj djeci i unucima kakve sam avanture imao kao mlad... Ponekad razmišljam kako imam tu skupinu prijatelja gdje vlada sreća, smijeh, avanturistički duh... Volio bih da se desi čudo, pa da upoznam takve prijatelje... Možda sa svojih 17 godina tražim previše, ali ko zna? Možda u svijetu gdje vlada internet i ljubomora ima još nekih prolaznika koji su kao ja...
1861
175
80
share
odobravam
osuđujem

#2172198
13h
Desilo mi se da sam slučajno upala u kadar koji se snimao na ulici i izvrnula nogu. Svi su to vidjeli na TV-u.
1868
30
22
share
odobravam
osuđujem

#2172554
14h
Moja devojka u naletu strasti me celog izujeda, štipa i steže da budem sav modar. Posle od sramote izmišljam da sam se potukao.
1869
137
32
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva