Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2424497
Just now
Nadam se da ću jednog dana da budem istinski sretna i ispunjena. Imam 27 godina i zadnji put kad sam bila sretna jeste kad sam imala pet godina. Voljela bih kad bih ponovo osjetila takvu sreću kao što je bila tog jednog sunčanog dana, kad sam imala svega pet godina. Kad mi je teško, uglavnom se prisjećam tog dana. Nadam se da nije previše to što želim.
2
0
0
share
odobravam
osuđujem

#2424569
21m
Pravim čučnjeve dok se tuširam.
109
12
4
share
odobravam
osuđujem

#2424289
39m
Svaki put kada prođem pored prosjaka ja prdnem.
28
375
17
share
odobravam
osuđujem

Dosta ljudi mi govori da imam lijep glas kad me slučajno čuju da pjevam, a ja ne mogu da se opustim pa da pred nekim zapjevam punim glasom.
316
9
0
share
odobravam
osuđujem

Napravio sam komšinici dete. Mali ima već šest godina i nenormalno liči na mene. Pitanje je dana kada će komšija početi da sumnja...
122
519
20
share
odobravam
osuđujem

Roditelji imaju prevelika očekivanja. Osećam se kao da nikad nisu bili ponosni na mene...
425
16
2
share
odobravam
osuđujem

Žensko sam ali obozavam svjetska prvenstva u fudbalu. Pratim ih od 2010 godine i navijam, radujem se i tugujem ako je potrebno. To je za mene jedan poseban period koji u meni uvijek izazove neku vrstu nostalgiju. Do sada sam uvijek sa ocem pratila sve utakmice, ali njega nema već godinu dana i i ovo je samo jedan primjer gdje mi beskrajno fali, da zajedno navijamo i takmičmo se koji je tim bolji.
546
64
20
share
odobravam
osuđujem

Uvijek se rasplačem na tužne filmove i pjesme. Pa se onda krijem jer kažu sramota je da odrasli muškarci plaču.
502
56
12
share
odobravam
osuđujem

Osuđujte koliko hoćete, pričajte šta želite, reći ću. Roditelji su činili moj život lepšim do negde desete godine, a sada, samo me uništavaju. Zbog njih, završiću kao i oni, jadno i bedno.
557
39
9
share
odobravam
osuđujem

Roditelji hodaju po čitav dan za mnom po kući, prate svaki moj pokret, komentarišu ama baš sve što uradim, stalno nešto dobacuju, kao da su komentatori utakmice pa mi se svaki potez isprati i komentariše, izluđuje me to. Došlo je do toga da ne mogu disati čim čujem njihov glas, od stresa, srce mi lupa, nanervirana sam 24 sata, tresem se. Ne mogu vam opisati koliko me izluđuju godinama, strah me da ne poludim..
626
28
10
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva