Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2875444
49m
Neoženjeni muškarci mi nisu privlačni.
23
276
0
share
odobravam
osuđujem

Rekla sam mužu, ako se ikad razvedemo, da može zadržat mog brata, bolje se slaže s njim nego sa mnom.
276
16
1
share
odobravam
osuđujem

Pitam se da li ona deca koja su više voljena shvataju to, kao što oni koji su manje voljeni to shvataju.
355
17
4
share
odobravam
osuđujem

Toliko mi fali bivši da nekad odem na stranicu našeg fakulteta i gledam njegovo ime i ocenu iz informatike.
271
140
1
share
odobravam
osuđujem

Nikada neću shvatiti ženski um. Dok sam ludio za njom, bio tu za nju u svakom momentu i pristajo na sve nisam joj bio interesantan. I dalje je želim, ali sam promijenio taktiku. Od kako sam počeo da se dopisujem i izlazim sa drugim djevojkama, počeo sam biti interesantan. Te poruka za dobro jutro i laku noć, pozivi za izlazak. Izgleda da me je druga morala imati da bi me ona poželjela. Nisam pametan.
403
48
21
share
odobravam
osuđujem

Dolazim teti i malim nećakinjama u posjet. Popile smo kavu, poigrala sam se vani s curicama, izgrlila ih i izljubila i krenula kući. Već sam izašla iz dvorišta kad čujem jednu od njih (6 god) kako se dere za mnom: I NAĐI SI DEČKAA!
554
52
6
share
odobravam
osuđujem

Prošle godine sam mu rođendan čestitala mejlom, a ove godine ću na viberu. Izgleda da smo za godinu dana barem malo napredovali u našem odnosu.
460
161
14
share
odobravam
osuđujem

"Napokon da i ovi vaši tegovi, sprave i sve ostalo što ste kupile za vežbanje bude u upotrebi!" reče moj 65ogodišnji tata iz karantina. Ni jedna od nas nikada nije vežabala sa tim, više ne živimo sa roditeljima, skupljalo sve prašinu godinama.
548
34
2
share
odobravam
osuđujem

Samo hoću život iz serija. Da se zabavljam, ne mislim ni o čemu, da spavam sa neznancem i da se iz toga izrodi neverovatna letnja avantura, da se napijem,...da proživim mladost punim plućima. Ali nemam hrabrosti ni za šta od ovog,...
649
202
24
share
odobravam
osuđujem

Imam dve gitare ali ne sviram ih već dugo jer me sve nešto mrzi i nisam uporan pa ne znam da sviram baš najbolje. Ipak, razmišljao sam, ko zna koliko je talentovanih osoba koje bi svirale i koje nemaju mogućnost da kupe sebi gitaru a meni stoje i skupljaju prašinu. Setio sam se kako sam se i ja radovao kad sam ih kupio kao i toga koliko sam ih žarko želeo dok ih nisam imao. To mi je otvorilo oči da ne cenim ono što ja imam a drugi nemaju a možda bi više cenili, tako da počinjem da naporno vežbam i sviram od sad! Naučiću da dobro sviram gitaru!
648
32
14
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva