Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Moja tetka ima obe vilice veštačke ,tj ima veštačke zube. Jednom joj se prispavalo i u sred zevanja joj se zaglave vilice onako na 0. Nije mogla usta da zatvori. Ovi iz Hitne nisu imali slobodnih vozila pa je teča vozio svojim autom. Možete da zamislite tetka u autu sa sve rasčepljenim ustima i lica prolaznika. Oplačem kad god se toga setim.
748
32
1
share
odobravam
osuđujem

Kada u kasne sate odlučim da je dosta društvenih mreža, kopanja po youtube-u i sl., legnem i uključim isto na telefonu.
806
30
7
share
odobravam
osuđujem

Muža sam smuvala tako što sam ga motorom jurila i kad je rekao da nema kod sebe dokumenta-ja sam opušteno rekla da ga neću voditi u stanicu ali sam mu uzela broj telefona i lične podatke. 😁
989
43
7
share
odobravam
osuđujem

I dalje ne znam šta se desilo sa mnom. Imam 25 godina svi drugari koje imam su beskućnici koji imaju iznad 50 godina.
817
77
8
share
odobravam
osuđujem

Od kako je se oženio, stalno strepim od vesti da je trudna. Plašim se tog osećaja, i mogućeg bola. Volim ga, i ne umem bez njega.
770
358
25
share
odobravam
osuđujem

Pao sam na poslu i sje*ao nogu poprilično, već sam mesec i po u krevetu, još uvek ni rana nije zarasla. Inače, moje mišljenje je vrlo bitno na poslu i moje odluke se uvek poštuju bez rasprave. Koleginica kojoj sam lično pomogao da dobije posao mi NIJE ni poruku pustila da pita kako sam. Kolega kog sam upoznao dve nedelje pre povrede zove svaki drugi-treći dan da pita kako sam i treba li mi nešto. Mislim da će neko dobiti otkaz a neko povlastice kad se budem vratio na posao.
1705
367
18
share
odobravam
osuđujem

Sutra je meni i momku sedma godišnjica, ja više ne mogu čekati pa ću ja njega zaprositi. 
2019
153
36
share
odobravam
osuđujem

Bojim se da nisam sposobna za zajednički život sa partnerom. Jednostavno se bojim svoje tvrdoglavosti i karaktera koji bi i najbolju osobu, kao ovu što trenutno imam pored sebe, mogli da otjeraju daleko od mene.
1356
56
7
share
odobravam
osuđujem

Kada bi moj dečko znao koliko bi me usrećio zaručnički prsten, napravio bi ga od žice. On konstantno kuka kako nema para a na gluposti ih potrošimo. Ne znam kako nije svjestan da jedan mjesec možemo manje trošiti, a učiniti jedan korak prema našoj budućnosti. 
1494
100
18
share
odobravam
osuđujem

Dečko sa kojim sam bila u vezi i sa kojim sam spavala me je ostavio tako što je prekinuo da mi odgovara na poruke. Danas mi šalje drugarica poruku da ga je videla sa drugom devojkom u kafiću. Otišla sam i izbušila mu gume na autu, lakše mi je.
2549
240
50
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva