Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Samo da prođe ovaj pakao kroz koji trenutno prolazim...
917
9
0
share
odobravam
osuđujem

Ne znam ko je izmislio onaj mit da muškarci vole k*čke, verovatno neka k*čka, ali to veze s mozgom nema. Kao muško mogu vam reći da ne postoji ništa odbojnije od žene koja se stalno sukobljava s tobom, ponaša se nadrkano, ne zna kad da ućuti itd. Muškarci vole ženstvene žene, uvek bilo i uvek će biti. A ako se neki koji se vama svideo zaljubio u neku k*čku, porazmislite o svom ukusu, to muško nije, već papučar kome treba gospodarica.
611
139
3
share
odobravam
osuđujem

Sa devojkom sam prošle nedelje prvi put spavao i od treme sam se malo zbunio u procesu stavljanja kondoma. Trajalo je duže od normalnog, spetljao sam se od treme i straha da sve prođe okej. Pre nje sam imao dugu vezu i sa tom bivšom sam imao odnose mnogo puta ali sadašnja devojka je ipak nova osoba i sa svakom novom osobom je kao prvi put. Umesto da mi pomogne i da me opusti i podrži, ona mi se ismejala kako nisam dovoljno muško jer kondom navlačim ceo minut i još me poredila sa svojim bivšim koji je zatvorenih očiju skidao njen brus i stavljao kondom za 10 sekundi. Momentalno sam izgubio želju za životom, obukao se i izašao iz njenog stana i na vratima joj rekao da raskidamo. Ne mogu da verujem sa kim sam bio 3 meseca u vezi, pravo lice je pokazala tek sad.
989
68
16
share
odobravam
osuđujem

Najgore kada slušaš neku energičnu pjesmu i misliš da možeš sve, ali ništa ne radiš. Pa onda samo staneš tu sav energičan, napumpan...ni za šta.
860
15
2
share
odobravam
osuđujem

Tačno jedva čekam da ovi ispiti završe. Da se sredim kao muško, i krenem u provod. Da se napijem kao niko, o tome će se pričati.
762
195
7
share
odobravam
osuđujem

Cimerka mi je preosetljiva. Umišlja si bolesti, stalno plače i svi su joj krivi osim njene lijenosti.
736
76
7
share
odobravam
osuđujem

Išla sam u medicinsku školu i u prvoj godini smo imali zaista sjajnu profesorku iz matematike koja je znala da zainteteresuje sve učenike i da ih angažuje u radu. Vežbali smo na časovima i za svaki zadatak bi upisivala plus koji je odrađen na tabli i posle na osnovu toga davala ocene za aktivnost i tako su svi bili motivisani bar osnove da nauče niko kod nje dvojku nije imao... Ali posle nam je došla druga profesorka koju ništa nije interesovalo recimo da je imala običaj 15 min pred kraj pismenog da nam kaže gde je izgrešila brojke u zadacima i da ih ispravimo.... U suštini samo jedna cura je mogla da isprati njen tempo i od nas 30,23 zaključane dvojke smo imali... Svi profesori su pričali za ovu prethodnu da je blaga zato što smo imali visok prosek kod nje a u suštini žena je znala bolje da predaje i znala je bolje s decom... Sad završavam fakultet i nikad mi neće biti jasan taj profesorski kriterijum što niže ocene kod mene imaju to sam bolji i čvršći profesor... To blage veze nema.
2016
52
11
share
odobravam
osuđujem

Kad sam u vezi, ni jedan dečko osim mog dečka mi nije ni najmanje privlačan. Bukvalno vidim samo njega.
1590
46
19
share
odobravam
osuđujem

Sinoć završio u Urgentnom zbog upale žuči. Mnogo me cimali na poslu ovih dana. Evo upravo me popustio bol i ležim opušteno. Koliko često nismo svesni darova koje imamo, da možemo da hodamo, gledamo, pijemo, pipamo, mirišemo....nikad se toliko nisam radovao najobičnijem ležanju. Život čine male stvari.
1325
19
5
share
odobravam
osuđujem

Svo vreme studiranja sam proveo u jednom istom stanu, na super je lokaciji, blizu faksa igrom slučaja moja najbolja drugarica upiše isti faks i odlučimo da živimo zajedno ne bi li smanjili troškove studiranja, prvih godinu dana sve normalno, posle jednog izlaska (malo se popilo) ne znam kako ali smo počeli da se ljubimo, nakon toga završili smo u krevetu, bio je to neverovatan početak najbolje veze u mom životu.
1435
54
22
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva