Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3155590
16 Apr 24
Moja bivša najbolja prijateljica je naoko veliki humanitarac, brižna svojim roditeljima, uvijek je tu za prijatelje itd. Osim ako ju skontaš da toliko laže, nepoštuje momke kad je u vezi, mrzi ženske osobe. E onda te ignorira, počne podbadati i potajno okreće druge protiv tebe.
253
28
10
share
odobravam
osuđujem

#3155737
16 Apr 24
Moj verenik ima brata od strica i kao rođena braća su. Samim tim sam i ja bliska sa njim i sa njegovom devojkom i svi se družimo. Problem je što im je igrom slučaja izletelo da se on u poslednje vreme povremeno viđa sa jednom devojkom iz drugog grada. To je njihova zajednička drugarica sa kojom je preraslo u nešto više. Njegova devojka sva srećna iščekuje prsten i planira zajednički život. Ako joj išta kažem, uništiću svoj odnos sa verenikom. Ako joj pošaljem poruku anonimno bojim se da neće shvaiti ozbiljno i pomisliti da je neka budala koja se zeza.
227
34
20
share
odobravam
osuđujem

#3157930
16 Apr 24
Želim da isprobam više muškaraca, da vidim kako mi koji prija i šta mi odgovara. Problem je što nemam iskustva i što okolina loše doživljava tu želju za menjanjem.
269
87
45
share
odobravam
osuđujem

#3155641
16 Apr 24
Zamislite samo da li biste pokazali njen profil na insta vašoj majci bez ustručavanja? Takođe zamislite da li biste voleli da vam tako izgleda i ponaša se ćerka? E to vam je odgovor da li je ona vredna vaše pažnje ili nije. Srećno braćo i ne dajte se zavarati, svakojake devojke hodaju ulicom u naše vreme.
749
396
53
share
odobravam
osuđujem

#3157072
16 Apr 24
Žao mi je što sam tek posle 8 godina shvatila da se drugarica sa mnom druži čisto iz sažaljenja.. Nemam puno prijateljskog iskustva jer sam od malena povučena i zato što sam pretrpela ružne stvari, ona je pre 8 godina 'ušla' u moj život i od tada smo postale baš bliske i bilo mi je drago što sam upoznala tako dobru devojku kojoj mogu da verujem.. Ali jednom prilikom sam shvatila da izlazimo u grad samo kad njoj odgovara, a kad je ja pozovem ona uvek ima obaveze ili je navodno drugoj drugarici obećala izlazak. Možda će nekome zvučati glupo, ali ona nikada nije postavila sliku na društvenim mrežama gde se slikala sa mnom, ali zato sa osobama koje ogovara bez milosti ima bezbroj slika.. Kad sam joj pre nekoliko godina rekla šta je moja sestra od tetke rekla, ona me je odmah odala i poslala toj sestri poruku, a sestra me je odmah napala iako nisam bila kriva. Kad je sa mnom, uvek ogovara njenu drugaricu priča sve najgore, a sinoć je odjednom počela da je brani i stavila je profilnu sliku sa njom.. Jadno.
196
18
6
share
odobravam
osuđujem

#3157381
16 Apr 24
Kako bi bilo lepo da živimo u Jugoslaviji. Mlad čovek dobije posao odmah posle faksa, dobije stan i ugovor za stalno, može da priušti kola, letovanja, uštedi. Na stranu što su prijateljstva, veze, porodični odnosi bili mnogo iskreniji i svi su pomagali jedni drugima mnogo više nego danas, nije se odmeravalo ko je odakle i čiji je, već su svi bili jednaki, posebno pred autoritetom. Ovo sad svi glume neku nedodirljivost, a kad treba biti iskren ko bubice ućute. Svi se smeškaju a iza leđa tračare maksimalno. Ceo radni vek treba da izgine čovek za taj pišljivi stan, auto i poneko letovanje, i tobož da bude srećan. Tu priču da se danas bolje živi prodajte nekom drugom...
329
155
102
share
odobravam
osuđujem

#3157622
16 Apr 24
Živimo blizu muževljeve porodice. Vrlo često nam dolaze nenajavljeni, a vrhunac je bio kada su jednom prilikom poneli svoj ključ od kuće i samo nam upali u kuću.
34
331
17
share
odobravam
osuđujem

#3157696
16 Apr 24
Volim čopati nos dok sjedim na wc šolji, pa onda frknut negdje na pločice. Znam da sam gad 😂
24
347
8
share
odobravam
osuđujem

#3157645
16 Apr 24
Ja više ne podnosim svoju sestru. Uvijek mora biti u centru pažnje, pogotovo ako se nekome nešto lijepo događa. I onda napravi kaos da ona bude u centru pažnje.
201
22
4
share
odobravam
osuđujem

#3157512
16 Apr 24
Prije nekih 10-tak godina u mom društvu se našao jedan momak koji je gledao samo sebe. Bio je kulturan i ok lik u druženjima, mada se znalo da gleda samo sebe. Prošle su godine i malo po malo, skoro čitava ta ekipa jako dobrih prijatelja je prekinula kontakt sa ovim momkom. Ili možda bolje reći, on sa njima jer su ga jednostavno počeli izbjegavati za bilo kakav ozbiljniji posao, i zvali ga samo kada je neka zezancija u pitanju. Ja sam jedan od zadnjih koji je prekinuo kontakt sa njim. Nikada mi nije toliko smetalo njegovo ponašanje jer je bio jedinka u timu. A sada kada mi se počeo žaliti kako ne razumije zašto ga izbjegavaju i počeo ogovarati svakog našeg prijatelja, ja sam se isto povukao. Kada gledaš samo sebe, nemoj misliti da će društvo uvijek trpiti i da to neće prepoznati. Biti će ti isto kao i ovome momku, tvoja lažna kultura će vrijediti samo kada je neka kafa u pitanju, za bilo šta ozbiljnije biti ćeš zaboravljen. Pametnom dovoljno rečeno.
180
26
7
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva