Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2481131
05 Oct 18
Pre par sedmica je drug zvao nas par iz društva u lokalni kafić da nam da pozivnice za svadbu. Pričao je o verenicinim i svojim planovima. Ostali su pričali o svojim klincima i ženama, neoženjeni su pričali o svojim lepšim polovinama i kada planiraju... Ja imam 32 godine i nikada nisam imao devojku. Kada sam došao kući, plakao sam...
4859
169
62
share
odobravam
osuđujem

#2480794
05 Oct 18
Asistent sa faxa me je muvao. Dao mi je pitanja koja će prof.postaviti. Naučila sam samo 3 pitanja iz knjige od 600 strana i položila ispit. A asistentu nisam dala šansu.
3030
1658
60
share
odobravam
osuđujem

#2480609
04 Oct 18
Bila sam mirna, tiha povučena odlikašica. Svi za takve osobe misle da su najbolje. S 11 počela piti, 13 pušiti, a s 14 probala drogu. Trebala biti izbačena iz srednje škole, ali razrednik nije želio da se to dogodi, smatrao je da ću se popraviti. Nisam dolazila u školu, par puta bila pijana i napušena na nastavi. Čak nije ni mojim roditeljima rekao za situaciju u školi. Sad radim kao socijalna radnica. Nekako kao da moje nekadašnje loše ponašanje pomaže u mom poslu, da lakše shvatim problematičnu djecu. Na svu sreću nemam nikakve posljedice zbog svojih postupaka. I razredniku mnogo hvala. Da sam bila izbačena možda bih izgubila volju za školovanjem.
4978
376
55
share
odobravam
osuđujem

#2480692
04 Oct 18
Smatram da je odanost u vezi podjednako važna kao i odanost u braku. To su prvi koraci uspješnog budućeg zajedničkog života. Stoga, kad mi kažu "nisi oženjen, opusti se i živi život"... Jednostavno, kad nekog voliš, nemaš ni želju ni namjeru da uradiš nešto što bi ga povrijedilo. Ukoliko je drugačije, tu nema ni ljubavi, a ni budućeg zajedničkog života.
5287
85
22
share
odobravam
osuđujem

#2480030
03 Oct 18
Ne razumem zašto, skoro svim mojim drugaricama smeta to što sam ostala u dobrim odnosima sa bivšim. Voleli smo se, ali se desilo da raskinemo i to je to. Nismo super bliski, čujemo se nekad, kada se sretnemo, pozdravimo se, popričamo i sve je ok. Ja sam im rekla, da to što mi je neko više nije deo ljubavnog života, ne mora značiti da mi nije prijatelj, dok one tvrde da su bivši tu da se mrze, a pošto to nije slučaj kod mene, onda to znači da sam ja sigurno i dalje zaljubljena (pritom smo i on i ja u dužim vezama)! Ja sam ga prebolela još odavno i ne vidim ni jedan razlog zbog kojeg bih morala da mrzim nekoga ko mi nije ništa loše uradio. Dok one konstantno komentarišu svoje bivše, govore da su njihove devojke ku*ve i šta sve ne, te tvrde da je to dokaz da su ih prebolele. Ja stvarno ne znam da li je problem u meni, ali ja ne mogu tek tako mrzeti nekoga bez razloga, pogotovo što znam da mi je ta osoba ranije značila. Jednostavno me mogu mrzeti!
4534
264
81
share
odobravam
osuđujem

#2477936
29 Sep 18
Počela sam se hladiti od dečka zbog njegove škrtosti. Jednostavno sve gleda kroz novac, insistira da ja kao nezaposlen student ravnopravno učestvujem u plaćanju iako on radi odličan šefovski posao u inostranstvu. Štedi na tako banalnim stvarima. Prigovara ako mi plati piće, traži od mene za parking, insistira da rasitnim svoj džeparac iako ima novac kod sebe, prigovara što je palačinak na uličnom štandu preskup. Nikada nije odbio novac koji sam za nešto dala u smislu da kaže nema potrebe. Prijateljima, porodici kojima donosi stvari koje mu traže iz inostranstva nikada nije naplatio ništa. Imam utisak da se plaši kako će potrošiti više novca od mene, iako mu ja ama baš nikada ništa nisam tražila da mi donese ili kupi. Naravno da se sam nije ni sjetio.
4468
706
113
share
odobravam
osuđujem

#2477016
26 Sep 18
Danas branim diplomski rad i mogu vam reći da su pored svih ostalih Šemsa Suljaković i Dragana Mirković najviše zaslužne za sve ono što je prethodilo završetku. Rad je posvećen upravo njima. Sve te duge noći, trenuci bez ikog, brige i umor razumjele su ove dvije dame što su svaku noć pjevale kad mi nije bilo ni do čega. Hvala vam.
4913
445
76
share
odobravam
osuđujem

#2466539
04 Sep 18
Kad sam bila mlađa, imala sam sve što se tiče društvenog života. Lepa, popularna, aktivna... Imala sam dosta drugarica i još više drugara koje sam iskoristavala na neki način jer sam znala da se svima zapravo sviđam. Uvek sam imala prevoz bilo gde, plaćeno piće i pratnju do kuće. Muvala sam se sa više njih u isto vreme dok ne odlučim s kojim ću biti, pa sve ostale ispalim u zadnji čas. Nikad nisam raskidala s momkom ako već nemam rezervu u planu. To je dovelo do toga da više nemam nikoga. Drugarice su bile ljubomorne na mene ili jednostavno umorne, drugovima je dosadilo da ih vucem za nos. Preselila sam se u drugi grad zbog fakulteta, ali kad sam kod kuće nemam s kim kafu da popijem. Čak i kad idem negde, plašim se da ću sresti neku od bivših drugarica ili momaka. Bude jako neprijatno, a desile su mi se i dve-tri scene. Eto šta dobijete kad zloupotrebljavate ljude - kajanje i paranoju.
4120
1042
74
share
odobravam
osuđujem

#2420686
11 Jun 18
Moja mama je pocela sa dijetom oktobra prošle godine. Do sada je smršala 20kg. Prošla je slava, Nova godina, praznici, rođendani, veselja, posete, nijedan jedini put nije poklekla. U kući uvek ima nečeg slatkog zbog oca i brata. Pre mesec dana sam i ja počela s istom dijteom i već se pomalo vide rezultati. Najteže mi je da babi i ostalima objasnim da ne želim ni pite ni slatkiše, sokove, (kad sam s društvom), oću da objasnim da ne jedem slatko. Mogu da odbijem, ne borim se sa samom sobom, ali imam utisak da će se ljudi uvrediti i naljutiti kad im kažem da mi je od posluženja dovoljna čaša vode, a stvarno imam volje da se dovedem u red, po prvi put sam ovoliko odlučna i ovoliko sam izdržala, možda je nekima mesec dana ništa, ali meni je uspeh i nastavljam dalje.
5376
116
56
share
odobravam
osuđujem

#2339429
09 Jan 18
Svako veče kad legnem da spavam u mislima "pišem" knjigu. Ta knjiga se sastoji iz kraćih ili dužih priča koji opisuje neke moje događaje iz ranijih vremena. Neku "priču" pišem nedelju dana a neku i mesec dana. To zato što se tako vrlo brzo uspavam. Ako razmišljam o događanjima iz skorije prošlosti ili o aktivnostima koje trebam uraditi u skoroj budućnosti nekako mi se razbije san i ne mogu zaspati bar nekoliko sati.
5112
123
27
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva