Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3179956
13 Oct 24
Moja devojka, mislim nismo još zvanično, ali viđamo se i krili smo to, je upravo viđena s drugim muškarcem, devojke kažu da ako postoji savršen momak, onda sam to ja, posao gde mi je plata 200.000-250.000. RSD, kuća u centru, auto od 20.000 evra, posao sa jakom funkcijom, visok, krupan, građen lepo, bavim se sportom, ne pijem alkohol, beskrajno veran, nisam lajkovo sliku drugoj devojci, i opet doživim to, mogu koju devojku poželim da imam, a eto ja sam idiot ispo na kraju, hteo sam da budem dobar, moram da podelim ovo jer mi se duša raspada, oči su pune suza, čime sam ja ovo zaslužio ne znam, al boli i previše. Tako da ne prosipajte priču da su žene ugrožena vrsta.
135
792
92
share
odobravam
osuđujem

#3179947
12 Oct 24
Imala sam jednu lošu vezu u ranim dvadesetima. Šest mjeseci sam bila s njim u vezi. Na samom početku se pokazao najbolji, u šta sam se ja zaljubila, da bi vremenom shvatila da je narcis i patološki lažov. Lagao me o svemu, povrijedio me je emotivno. Nakon šest mjeseci veze, samo je nestao, uz nagovor roditelja, koji od samog početka nisu bili za vezu između nas. Poslije te boli, više nikad nisam ista. Potakao je blažu depresiju u meni. Poslije te veze, sama sam godinama, i ne želim više da imam ikoga, jer je većina muškaraca sa ženama iz jednog razloga. Ne bih mogla podnijeti da mi opet neki tako napravi. Zgadio mi se današnji muški rod, jer skoro svi žele nekakve šeme, a ja sam old-school cura za ozbiljnu vezu.
497
216
33
share
odobravam
osuđujem

#3180492
12 Oct 24
Kako je dobro kad imas 4-5 devojaka sa kojima pišeš i viđaš se i onda kada te ta jedna 'seen' ili iskulira za kafu taj dan ti imaš još njih sa kojima se dogovoriš taj dan. Kako sam bio glup i uvek se čuo i viđao samo sa jednom devojkom. Svaka devojka ima bar 10 momaka sa kojima redovno se čuje i bar 3 sa kojima se viđa, to nije ništa neobično, samo smo mi momci veoma glupi i verovali u ljubav iz bajke. Živote hvala ti što si me godinama šamarao i konačno pokazao pravi put. :D
245
1083
71
share
odobravam
osuđujem

#3180611
12 Oct 24
Radim studentski posao i kad javim da sam bolesna (doslovno 2. put u godinu dana) šef se vidno naljuti. Onako je simpatičan, druželjubiv sve kao fino s nama veselo. I pomisliš da je dobar i da ti želi dobro, ali očito se ni razbolit ne smiješ. Meni je ovo samo lekcija da ne vjerujete šefovima čak i kad su kao prijateljski s vama i dobri. Ja sam bila naivna na početku, mislila sam da smo svi mi prijatelji. Ali svako ustvari samo gleda svoju guzicu.
622
34
23
share
odobravam
osuđujem

#3179902
11 Oct 24
Dugo mi je trebalo da objasnim sebi zašto razvedene muškarce držim u istom košu sa oženjenima. Prvo, ako imaju decu iz prethodnog braka, nikad neće biti slobodni kao slobodni momci, ma kako uspešno rešili svoj odnos sa prethodnom porodicom. Drugo, ne živimo više u eri ugovorenih brakova, pa su roditelji pogrešili a mi jadni sve probali pa nam ne ide u braku i ostalo je da se razvedemo. U eri gde je vanbračna zajednica izjednačena sa bračnom, ne razumem šta ljude tera da daju reč pred bogom i ljudima da će kraj nekoga ostati doživotno, a onda svoju reč pogaze. I zato, za moj pojam razveden muškarac je isto što i oženjen, samo nije od reči. Isto važi i za žene.
514
656
89
share
odobravam
osuđujem

#3180085
10 Oct 24
Kad je ostala u drugom stanju, otvoreno sam joj rekao da joj je bolje da abortira ako očekuje neku pomoć od mene jer ja nisam čovek za brak, porodicu i decu i nemam nameru da živim takav život, rekla je da neće i da će se sama snalaziti kako zna i ume. Porođaj joj se iskomplikovao pa su i ona i dete umrli. Malo mi je i krivo iskreno jer se osećam kao da sam i nju i dete izbaksuzirao.
64
1386
53
share
odobravam
osuđujem

#3181050
09 Oct 24
Odbila sam dečka mlađeg od mene 5 godina, jer me starh okoline šta će reći kad se to sazna.
97
1284
101
share
odobravam
osuđujem

#3180285
09 Oct 24
Razmišljanje o varanju samo dokazuje da ne volite tu osobu. Kada volite nemate oči za druge. Volim ga.. Pored njega se osećam sigurno, i osećam se voljeno po prvi put. :) Neću ga videti dugo i već sada mi nedostaje. Nedostaje mi da slušam njegove otkucaje srca, dok leži pored mene, vidim budućnost sa njim i želim ga do kraja sa mnom.. ne bih menjala taj osećaj ni za tajne meseca :)
488
121
27
share
odobravam
osuđujem

#3181432
09 Oct 24
Koristio me za svoje potrebe, govorio kako nije spreman da voli, kako ne možemo zbog daljine, govorio da me voli, poštovao jer sam bila drugarica njegove sestre. A onda rastavi se prijateljstvo, crnogorac me obriše i kulira. Posle dužeg vremena kada sam stala na noge on me zaprati i obriše ali videla sam ja to obaveštenje. Opet mi poremeti tlo pod nogama! Pošalje na snepu zahtev jer me je tamo sakrivao. I danas hteo da bude zamislite perverzan da me opet iskoristi besna na njega odgovarala sam ljutito i nije dobio šta je hteo i slikao se sve sam iskulirala. Ubeđivao me kako zna da mi fali i da ga želim govorila sam da priča gluposti. Da bi mi u toku dana poslao kako je u svojoj kući devojka neka mu sedi u krilu i on joj vuče farmerke!!! PA ZAMISLITE KOLIKO TO MOŽE DA BOLI A VI JEBENO SVAKI DAN PLAČETE JER SE BORITE PROTIV SEBE I DA GA ZABORATITE! BRAVO NIKOLA!! Ubio si me čestitam!
50
1118
82
share
odobravam
osuđujem

#3180386
09 Oct 24
Danas sam na treningu videla ženu koja je toliko lepa i zgodna da prosto ne pamtim takvu u potpunosti izbalansiranu osobu. Divna figura, prelep ten. Imala je urađenih korekcija na licu, ali tako prirodno da osoba koja se ne bavi estetskom hirurgijom to nikada ne bi primetila. U kratkoj komunikaciji je vrlo ljubazna i neposredna. Videla sam burmu na njenoj ruci i prošlo mi je kroz glavu - da tako izgledam, nema teorije da bih se ikada udavala. Ovako anonimno, kapa dole, gospođo.
696
247
40
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva