Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2131255

Nekoliko nedelja se viđam sa jednim momkom i zaljubilli smo se i on i ja kao nikad u životu. Problem je u tome što je on u vezi i ne zna kako da ostavi djevojku jer se ona zauvijek vraća iz inostranstva (gdje trenutno živi zbog studija) samo zbog njega. On kaže da će joj reći ali ne zna kako i kada, a ja i da hoću ne mogu da joj kažem jer ona nema ni jednu društvenu mrežu gdje sam mislila da joj pošaljem naše prepiske. Mislim, ipak je bolje reći djevojci da ne dolazi za džabe, a i manje će je boljeti da sad sazna nego kad dođe. Sve se sazna kad tad, a ti Vladimire znaš čiji si.

odobravam( 687 ) osuđujem( 4487 )
22 Feb 17
#2131214

Za mene "odo slušat muziku" znači "odo stavit slušalice, uključit muziku i razmišljat o stvarima koje se nikad neće desiti".

odobravam( 4238 ) osuđujem( 83 )
22 Feb 17
#2130055

Mnogo više bih se javljao devojkama, samo da znam da neće naš čet da šalje drugaricama.

odobravam( 4317 ) osuđujem( 136 )
21 Feb 17
#2129876

Sinoć kasno mi nešto nije radio internet kod kuće, pa sam rešila da ujutru odmah pozovem provajdera, pošto nisam mogla da pošaljem neki važan mejl. Stižem na posao, zovem provajdera i čujem: "Svi operateri su trenutno zauzeti ...bla, bla bla...", pa muzika, pa opet ista glasovna poruka i tako par puta.... Šetam po kancelariji dok čekam vezu i ugazim u baru! Vidim procurio radijator. I razmišljam kako moram hitno da pozovem čistačicu, da ne procuri ispod i da pošalju majstora. I dalje čekam da mi se javi neko na telefon.... Čujem poruku da se razgovori snimaju, (a i u ustanovi u kojoj radim se snimaju), a zatim mi se javlja ženski glas, neka Jelena. I mrtva hladna kažem (još se čudim u sebi koja sad Jelena), : "Procurio mi je radijator, odmah pošaljite Ljubicu da donese kofu i krpu, imam ogromnu baru u kancelariji!" Glas iz slušalice, zbunjeno: "Dobili ste Telekom, Jelena na vezi." Ja: " A, da, još bolje. Ne radi mi internet, ADSL, broj...

odobravam( 4339 ) osuđujem( 161 )
21 Feb 17
#2131276

Imam momka. Bolje reći sponzorušu. Vozi moj auto (u koji ja sipam gorivo), ja mu plaćam račune kad ih nagomila (a dešava se redovito, tobože nema trenutačno, a ne živimo skupa), plaćam kad izlazimo, vodim na letovanja... On radi i navodno ima veću plaću od moje, ali kako god okreneš, ispadne da ja financiram sve. I sve mi se čini da mi ponestaje strpljenja za pijavicu koja se u 35 godina šlepa! Prošla mi decenija skoro čekajući da se on smisli. Ako ne promijeni način ponašanja ili sebe uskoro - Ciao amore! Nemam vrijeme za glumit ti majku, želim jedna postati. A za to mi treba pravi muškarac!

odobravam( 4308 ) osuđujem( 588 )
21 Feb 17
#2129450

Poslednji put sam svoju platu podigao sa bankovnog računa pre pet godina. Od tada trošim samo deo na održavanje automobila, a sve ostalo potroši žena na šta želi. Nikada ne prigovaram, oko novca ne postavljam pitanje. Nažalost, za naš dogovor znaju njena majka i sestra, prećutno me sažaljevaju i smatraju mekušcem, a ja toliko želim da ona bude srećna... Drugi misle da se udala za mene zbog novca jer sam preko dvadeset godina stariji. Bio sam njen profesor, kasnije mentor. Istina je da je, na početku naše veze ona meni pomagala, budućnost mog projekta bila je neizvesna, ohrabrivala me je dosledno, tešila. Ovo je moj način da se zahvalim Njoj koju ću voleti dok ne umrem!

odobravam( 4638 ) osuđujem( 360 )
21 Feb 17
#2129476

Najbolje i najljepše vrijeme je djetinjstvo. Nikad neću zaboravit kad se svi onako đuture skupimo da igramo fudbala, pa nakon toga "naberemo" nekih para da bi kupili veliki sok, onda nagrnemo na flašu i sve jedan iza drugog pijemo pa fola brišemo haha. Djetinjstvo je blago, ni brige ni pameti.

odobravam( 5228 ) osuđujem( 107 )
20 Feb 17
#2128426

Jednom prilikom, srela sam prijatelja u gradu, jako je zgodan. Krenuli smo da se rukujemo ali prilikom rukovanja me je povukao sebi u zagrljaj. Tih par sekundi su mi najdraže u životu.

odobravam( 4246 ) osuđujem( 126 )
20 Feb 17
#2128798

U travnju mi je maturalna. Ne želim ići i svi me pitaju zašto i pokušavaju me nagovoriti, a ja im govorim da mi se takve stvari ne sviđaju. Ali prava istina je da me sram ići jer imam nekoliko kilograma viška (6-7) i znam da neću moći naći haljinu koja će mi stajati. Jednostavno me sram kako izgledam.

odobravam( 916 ) osuđujem( 5550 )
20 Feb 17
#2127847

Smatram da nema ništa gore od dečka koga majka zivka na telefon na svakih 20 minuta kada izađe negde, a pritom dečko ima dovoljno godina da osnuje svoju porodicu. Jednom dok smo sedeli u kafiću majka ga je pozvala u roku od sat vremena 7 puta, 2 puta da vidi kad će kući, 3 puta da se dogovore šta da mu spremi za večeru, i po jedan put da pita da li se čuo da bratom, i da li brat dolazi kući. A pritom mu majka zna da je izašao da devojkom, pitam se jel ona to namerno radi da predstavi svog sina kao nesposobnog, ili da meni pokaže kako su bliski i kako on zavisi od nje ili nešto treće?

odobravam( 4445 ) osuđujem( 242 )
19 Feb 17

Budi Admin!
Arhiva