Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#1955171
22 Jul 16
Otkad znam za sebe, moji roditelji svoje roditelje zovu keva i ćale. Zbog njih mi je to ušlo u glavu i mahinalno sam mamu nazvala kevom. Održali su mi predavanje i izgrdili me samo tako.
4464
569
26
share
odobravam
osuđujem

#1954513
22 Jul 16
Nakon osam godina braka, shvatila sam da me dotuklo to što sam previše gledala ljubavnih filmova, čitala previše knjiga i to što sam uvek tako detinje verovala u čuda, u ljude, u prijatelje! Ubi me realnost ma koliko se trudila da joj pobegnem uvek me sustigne da me ubedi u suprotno !
4842
155
33
share
odobravam
osuđujem

#1953975
22 Jul 16
Evo sad jedem neke pileće štapiće i u sred štapića nađem dlaku. Odem u restoran i u pirinču nađem dlaku. Odem u goste, u kolačima nađem dlaku. I uvek baš ja dobijem prljavu čašu ili okrnjenu šolju. Ne mogu više, sve mi se gadi.
4492
221
37
share
odobravam
osuđujem

#1954378
22 Jul 16
Kada se sa prijateljima prisetim klinačkih ljubavi i kada mi kažu da su osetili leptiriće u stomaku kada su videli voljenu osobu. Ja im samo kazem da ja jedino osetim leptiriće u stomaku kada stavim ruku u džep a telefona nema.
4765
247
19
share
odobravam
osuđujem

#1954463
22 Jul 16
Nikad nisam bio srećniji nego kad sam neki dan pročitao na jednom modnom blogu za muškarce da je brada kod muškaraca (ova dugačka, drvosječa-fazon) prestala biti in. Ponovo se, tvrdi bloger, u modu vraćaju obrijana muška lica. Sad možda i ja budem faca. U potpisu - Ćosa.
4257
191
48
share
odobravam
osuđujem

#1954162
22 Jul 16
Momak koji nema stila i ne oblači se lepo (ne skupo, nego lepo) može da mi bude samo lep, simpatičan, sladak. Ne može da mi se sviđa. A momci koji nisu fizički lepi a znaju da se lepo obuku - e oni mi se sviđaju.
3993
1369
85
share
odobravam
osuđujem

#1953177
21 Jul 16
Nedavno sam rodila, a sve prijateljice su mi čestitale na zidu sa porukom: "Čestitam!"
1693
3750
86
share
odobravam
osuđujem

#1954350
21 Jul 16
Bivši najbolji drug momka s kojim sam u vezi pet godina me ne podnosi samo zato što sam ja bila ta devojka sa kojom se njegov prijatelj, verni saputnik u ludorijama do ranih jutarnjih sati smirio. Žao mi je što se više ne druže. Nisam uradila ništa da ih razdvojim. Moj momak se sam odlučio udaljiti od njega jer ludovanje uz devojke i ozbiljna veza ne idu jedno uz drugo. Nikada mu nisam tražila da bira, jednostavno smo počeli graditi nešto ozbiljno i on se smirio već nakon nekoliko meseci naše veze. Insistirala sam da izlazi sa njim, ali rekao je da je to nemoguće s obzirom da taj momak još uvek želi da luduju do jutra i nema načina da mu dokaže da mogu izaći i na kaficu popodne. Žao mi je zbog njihovog prijateljstva iako ja ispadam najveći krivac i nekoliko puta sam bila napadnuta s njegove strane. Mislim da je njegovo napadanje, pored svega, najviše presudilo za kraj prijateljstva.
4119
154
29
share
odobravam
osuđujem

#1953757
21 Jul 16
Godinu dana života sam potrošio na to da zbarim jednu djevojku. Zapostavio sam sve - školu, kasnije prijemni na faxu itd. Kad je konačno sve krenulo kako treba, bili smo na početku veze i to je sve bilo nesigurno, trebalo je raditi na tome da se veza održi i da nam oboma bude super. Sve to vrijeme pričao sam mnogim prijateljima o svojim problemima i nedoumicama vezanih za nju. Na kraju, ružno se završilo - raskinuli smo nakon 2 mjeseca, ne pričamo više i to na moj zahtjev. Poslije svega toga, slučajno saznam da je "najbolji prijatelj", za kojeg sam bio siguran da mi želi sve najbolje, često pričao sa ovom djevojkom i govorio joj mnoge ružne stvari o meni što je zajedno sa svim ostalim problemčićima i rezultiralo krajem veze. Još par drugih "prijatelja" radili su slično. Sve to je prevagnulo u njenom mišljenju o meni. Savjetujem svima da, kad se zaljubite ili imate probleme u vezi, radije popričaju sa roditeljima, rođacima i sl. nego sa tuđinom čije pravo lice nikada zapravo ne znate.
5093
209
40
share
odobravam
osuđujem

#1953954
21 Jul 16
Izašla mi neka devojka u predložene prijatelje, bila mi poznata pa sam pogledao. I samo to. A moja kad je došla kod mene, gledala istoriju i počela da se dere. Bilo me sramota moji su spavali. Svašta je lupala kako gledam profile drugih devojaka.. Ja nzm kako može da diže frku oko toga, a nisam je prevario nikad. Nije samo to, kada šetamo ona gleda samo u moje oči i prati da neću da pogledam u neku devojku. A ako slučajno gledam u pravcu neke devojke počne da se dere na sred ulice. I tako poslednje 2 god. Sad se pitate što već nisam raskinuo sa njom nego je trpim toliko dugo. Pa kad smo sami ona je najbolja devojka. Totalno me razume, imamo iste teme, ume da me posavetuje, šali se, s*x je fenomenalan. Jedino je problem kad je nešto drugo u pitanju, i stvarno ipak mislim da ću morati da je ostavim jer je bolesno ljubomorna a nema ni razloga. Ima momaka koji udaraju devojke, varaju, a ja ništa od toga ne radim. I ona misli da je u pravu. Videću kako će joj biti sa drugim...
3979
411
84
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva