Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2593248
16h
Više ne možeš napraviti ni običnu mail adresu da ne traže od tebe broj mobitela, adresu, ime, prezime, sliku, spol... Još malo pa će tražiti da napišeš koja si krvna grupa, koji ti je broj lične, da li doniraš organe, s kim spavaš i slično!
1232
53
18
share
odobravam
osuđujem

#2593132
18 Jun 19
Pobacila sam kad sam saznala da bi dijete koje nosim imalo velike teškoće i nikakav, bolan život sa mnogo hospitalizacije, ako bi uopće preživjelo. Trudnoća je bila rizična i za mene. Zbog psihičkih problema znam da to ne bih mogla podnijeti i da nisam dovoljno snažna. Suprug i ja smo dugo razgovarali o tome i mislimo da smo donijeli ispravnu odluku. Ne prođe dan da ne razmišljam o životu koji smo sad mogli imati da je beba bila zdrava, već bi sada imala tri mjeseca. Sve mi ovo teško pada, vlastita majka ne želi razgovarati sa mnom i smatra me ubojicom, čujem se s ocem jednom mjesečno, jedinu utjehu imam u suprugu i u nadi da ćemo jednog dana imati veliku obitelj koju toliko želimo. Tek nam je 25....
4768
136
110
share
odobravam
osuđujem

#2593053
18 Jun 19
Na početku sve divno. Sada posle skoro godinu dana, komunikacija ispod nule, zajedno nigde išli nismo, samo na kafu i tako ponekad prošetamo. Dosada. Nikad nisam bila kod njega. Drži me po strani svega. Imala sam svatove kod drugarice nije hteo ići. Ovo je zrelo za raskid, imam 27 godina i nemam vremena za nečije prenemaganje i "videćemo". Hoću bre vezu stabilnu i jaku kao armirani beton a ne ko plastelin.
3590
97
42
share
odobravam
osuđujem

#2592998
17 Jun 19
Volim da zavodim prijatelje svog verenika. Svi su zgodniji i lepši od mog njega, ali moram da ostanem s njim jer ima svoju firmu i mnogo više para od svih njih zajedno. Ima svoj veliki bazen, saunu od skoro ima prostor za masažu. Juče sam uživela u lepom i sunčanom vremenu, ceo dan sam pozirala slikajući se za instagram, dobijala sam gomilu komentara. Jedan od njegovih prijatelja koji je bio zagrejan za mene na mojim fotografijama bacio reakciju na stori, rekla sam hvala, iz šale sam prekomentarisala kako bi mogao da me namaže uljem sačekala sam da odgovori pa da opozovem poruke rekao da će doći, došao je. Mazao me uljem po leđima, masirao me po nogama… ako zauzme položaj našeg privatnog masera moraću da nagovorim verenika da ga zaposli da radi na meni u našem malom prostoru za masažu.
376
5766
242
share
odobravam
osuđujem

#2592732
17 Jun 19
Dok sam živela u Srbiji, uvek su me svi gledali kao debeljucu, radi nekih par kg "viška" po našim standardima. Doživela sam da mi dečko kaže da sam perfektna devojka i da bi hteo nešto imati sa mnom, ali sam eto malo "jača". Kada sam otišla da živim u Nemačku i počela izlaziti na mesta gde su uglavnom Nemci, prilazili su mi dečki, flertovali sa mnom, a meni je prosto bilo neverovatno da se nekome sviđam. Ispričala sam prijateljicama Nemicama kako su me u Srbiji nazivali debeljucom, a one su bile šokirane. Pokazala sam im slike naših "zgodnih" manekenki i poznatih, na šta su one rekle da su te devojke premršave, bolesne. Ljudi moji, žao mi je svake godine kada sam se skrivala i loše osećala, shvatila sam da je taj trend mršavih devojaka samo na Balkanu aktuelan. Meni su i mršave i debele lepe, ali ne želim da se ijedne važe kao da "loše izgledaju".
3993
590
158
share
odobravam
osuđujem

#2591817
15 Jun 19
Kad vidim da se neko zove Marko, odmah mi na pamrt padne misao koliko su mu roditelji bili nekreativni, lenji ili nezainteresovani. Dati sinu ime Marko je isto kao dati ime papagaju Kića...
1475
4682
216
share
odobravam
osuđujem

#2590536
13 Jun 19
Moji roditelji su me prevarili i uspeli da mi upropaste život. Nemam 15 godina nego 35,i nezavisim od njih ali sam ih volela i bila spremna sve da uradim za njih što su oni iskoristili. Podigla sam kredit kako bi renovirali kuću, koji sam ja trebala da nasledim, a oni su je poklonili mojoj sestri koja živi kao parazit već 40 godina. A sad oni još imaju obraza da me zovu i traže pare od mene, jer sam im ja plaćala komunalije, a sad kad sam prekinula svaki kontakt sa njima oni me ogovaraju kako sam loša i ljubomorna sestra. Jedino mi je drago što imam svoj stan i posao pa ne moram da ih molim. Hvala vam roditelji što ste mi pokazali kakvi ste.
5250
163
99
share
odobravam
osuđujem

#1862780
13 Apr 16
Mnogo više volim leto od zime. Može leti temperatura da bude i +40 stepeni, meni će to biti bolje od hladnog vremena. Razlog je, jednostavno taj što ne trpim gomilu odeće na sebi, toliko slojeva i debelih jakni. Takođe, u mom stanu je uvek hladno, i uvek sam obmotana jorganom pa se tako uspavam i ni do čega mi nije. Možda sve to zimi izgleda lepo, pahuljice, sankanje, idila, knjiga pored kamina, ali s obzirom da ja od toga vidim samo hladnoću i smrzavanje mesecima, ja to ne volim. Nimalo. I jedva čekam da dođe lepo vreme kada se osećam slobodnije sa što manje odeće na sebi. Ne mislim da budem gola, već jedna majčica, šorc i gotovo! Zaista mi je mnogo lepše to, nego da sam natrontana do guše.
4753
545
55
share
odobravam
osuđujem

#1863214
12 Apr 16
U vezi sam na daljinu. Viđamo se u proseku svaki drugi vikend. On dođe u petak naveče i onda u nedelju ide prije podne kući kako bi imao vremena da igra video igrice! :/
1263
5256
61
share
odobravam
osuđujem

#1862359
12 Apr 16
Nekada sam se bunila zbog buke ukućana, dovikivanja i svega, a sad bih dala sve da čujem barem jedan njihov glas u ovom pustom domu.
5068
105
14
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva