Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3138015
09 Jun 24
Svog bivšeg momka koji trenutno ima devojku sam pozvala na "druženje" i on je pristao. Uvek sam bila protiv ovoga ali sad je jače od mene.
174
1232
54
share
odobravam
osuđujem

#3162836
09 Jun 24
Grozim se na današnje tetovirane djevojke, meni je to zaista odvratno. Sve mi djeluju da su đavoimane. Ali i svaka na isti šablon izgleda od oblačenja, životnih rutina i kopiranja drugih djevojaka sa zapada koje su bar dvije klase na većem nivou od domaćih. Ali za tetovaže mislim da su copy-paste samo da budu u nekom trendu ali većina im odvratno stoji i upopastile su izgled ženkog tijela, kao da su neki ratnici, mma borci...
521
828
70
share
odobravam
osuđujem

#3162790
09 Jun 24
Prestala sam da se družim sa ljudima. Imam karijeru, porodicu i slobodno vrijeme (mimo djece) ću radije da provedem uz knjigu ili film nego sa drugaricama. Nekako mi se smučilo sve. Povukla sam se u sebe i nemam nikakvih problema sa tim. U principu uživam sa porodicom i sama sa sobom i manje sam pod stresom.
673
50
38
share
odobravam
osuđujem

#3162227
09 Jun 24
Srela sam poznanika u busu i prišla sam mu da bi pričali dok idemo kući. Popili smo jedno piće na njegovu inicijativu nakon toga, razmenili brojeve kao kolege u sličnoj branši. Nastavio je da mi piše, zatim da mi daje komplimente, kad sam videla da ne primećuje moju nezainteresovanost kao za momka to sam mu i direktno rekla. Nakon čega je on okrenuo priču kako sam ja njemu prišla prva u busu i kako se on tad nije pomerio ni cm. Kako sam bezobraznica koja bi da ga zavlači. Zaista sam srećna što je pokazao svoje lice. Jedno je ljubaznost, drugo je zainteresovanost. To što sam popila jedno piće sa nekim, ne znači da sam ikome išta dužna. Treba da mi bude zahvalan što posle jednog pića nisam želela da trošim ni svoje ni njegovo vreme.
1130
85
48
share
odobravam
osuđujem

#3143787
09 Jun 24
Moja sestra je uvek bila vrlo kulturna, lepo vaspitana i posvećena obrazovanju. Imala je uvek jednu pomalo čudnu opsesiju sa princezom Kejt Midelton. Upisala je studije istorije umetnosti na Filozofskom u Beogradu, planovi su joj da nakon osnovnih studija pokuša da upiše master na Univerzitetu St.Andrews u Engleskoj, jer je Kejt tamo diplomirala. Ima samo 23 godine, a oblači se kao penzioner, u smislu samo haljine jednostavnog kroja i neutralne boje i ravne cipele, samo da što više liči na Kejt. Ne izlazi, ne konzumira alkohol, ne želi da ima dečka, jedini izlasci su joj u pozorište, biblioteku i na razne seminare. Uspela je sebe da ubedi da je ona neka plemkinja i tako tretira sebe. Pomalo me plaši čitavo njeno ponašanje i u šta se ona pretvara.
845
129
57
share
odobravam
osuđujem

#3143700
09 Jun 24
Drugarica ima dvoje dece i strašno su nevaspitani. Ona ne radi nigde, otac joj je imućan i imaju lep život. Ja radim i samo mi je subota slobodna, živim kod roditelja i nemam decu. Najviše što mrzim je kad dođe sa decom. Ne razumem zašto mi ih dovodi, ja nisam njihova drugarica, ja sam njena, želim sa njom da razgovaram. Pri tom deca su joj strašno nevaspitana, hiperaktivna. Prošlog puta su mi polomili lampu. Isprljaju mi zidove. Milion puta sam joj skrenula pažnju da je bolje da se vidimo u gradu, ima raznih igraonica za decu, parkova.. deca nisu bebe i sigurno da bi mogli da ostanu sa ocem, dedom ili babom na sat-dva.
775
63
30
share
odobravam
osuđujem

#3143820
09 Jun 24
Ja i moj otac smo se posvađali te me je provocirao, meni puko film i on otišao van i ostavio svoj mobitel na punjaču. Ja sam ga uzela i u utor za punjenje sipala vodu sa česme, mobitel sam vratila i naravno crko je. Poslije toga on je sa mobitelom otišao da opere auto i kako on kaže da je valjda ušlo vode u njega što se nije desilo i meni je sad toliko krivo jer je on baš tužan i ipak kada se vratio sve je zaboravio i svađu te smo bili dobri...
55
1456
38
share
odobravam
osuđujem

#3162874
09 Jun 24
Hladim se jer mi djevojka nema posao. Završili smo različite fakultete prije 3 godine. Ja već 3 godine radim i uskoro idem na menadžersku poziciju, a ona još nema ni dana staža. Nije ona kriva, njena struka je jako slabo tražena i plaćena, ali o tome je trebala ranije misliti. Neću da je vučem za sobom kroz cijeli život, a ne mogu ni da je zaručim i oženim kad nema perspektive. Morao bih cijeli život raditi za nas dvoje + djecu.
232
451
100
share
odobravam
osuđujem

#3143662
08 Jun 24
Mrzim ljude koji pljuju po ulici 😠😠😠😠😠😠😠😠
1002
52
17
share
odobravam
osuđujem

#3162670
07 Jun 24
Imam burazera, ja 94 on 84. Uvek kad se čujemo ja gledam da to bude porukama. Jer nikad ne znam da li gleda film sa ženom i ne može da priča ili pije kafu u lokalu sa devojkom pa ga prekidam, uglavnom, ja sam onaj glup i naporan. Uuužas.
99
780
29
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva