Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3151692
20 Feb 24
Kada će ženama biti bolje na Balkanu?! Radila sam u firmi, bila odan i požrtvovan radnik, vodila cijelu službu nezvanično ali nije bilo krupnih grešaka i sve he fukcionisalo. I onda sam zatrudnila, otišla na porodiljsko, a na moje mesto su doveli 2 muškarca, jednog postavili meni za šefa dok sam još bila na porodiljskom. Dali im veću platu od moje i još su komentari prisutni "da nisi zatrudnela, da si ostala, odmarala godinu dana..." Malo je reći da sam razočarana i teško mi na poslu. Žene su toliko degradirane i toliko ponižavane da sama sebe nekad zapitam možda je do mene i možda stvarno ne vrijedim toliko koliko sam mislila.
1001
81
75
share
odobravam
osuđujem

#3151737
20 Feb 24
Spavala sam jednom sa dva momka istovremeno. Nikada to nikom nisam rekla niti planiram.
433
124
115
share
odobravam
osuđujem

#3151277
20 Feb 24
Mnogo mi je žao majke. Bila je jedna od najlepših žena u gradu. Zaista, kao iz Holivuda. Sada joj je kosa opala zbog bolesti, sva se smanjila, smršala, pogrbavila se. Nije ona mnogo stara, nego prokleta bolest. Uvek je volela da izgleda lepo, uvek je bila puna života. Večeras je plakala dok je ono malo kose pokušavala da sredi. Duša me je zabolela. Gledam, gde je nestala ona prelepa žena, gledam kako kopni, nestaje, a ja ne mogu ništa. Majko, volim te.
1340
21
26
share
odobravam
osuđujem

#3144298
20 Feb 24
U osmom sam mesecu trudnoće i jako se plašim porođaja. Svega sam se naslušala, od neljubaznog osoblja preko nestručnosti do toga da uvode grupe studenata da to gledaju. Razmišljam o tome da se porodim kod kuće, iako je moj muž protiv toga. Ja mislim da nema pravo da mi govori šta da radim jer se neće porađati on, nego ja. Mislim da ne bih podnela ni da mi jedna osoba gleda u intimu dok ja nemoćna ležim u bolovima, kamoli grupa ljudi koji su drski i bezobrazni.
489
640
131
share
odobravam
osuđujem

#3144338
19 Feb 24
Volim kad mi dođe dečko, al volim i čim ode pa se mogu presvuć u pidžamu, svezat kosu, isprdit se, leć i gledat seriju, jest čips i pit.
999
238
69
share
odobravam
osuđujem

#3144804
19 Feb 24
U vezi sam već neko vrijeme s jednom curom iako je odnos dobar smeta mi što se dopisuje s drugim muškarcima, što im lajka objave i ostavlja srca u komentar, i ne znam šta da mislim da li je to normalno ili nenormalno što radi.
111
757
65
share
odobravam
osuđujem

#3144840
19 Feb 24
Jako puno trošim na odjeću, šminku, salone, izlaske, restorane i putovanja. Danas sam se malo naživcirala i kupila torbicu od 200€ da se smirim. Zasad je to sve pod kontrolom dok sam sama i nemam djecu. Bojim se kako ću jednog dana imati djecu. Morala bih kuhati i nositi hranu od kuće na posao. Mislim da bi me majčinski život uništio psihički. Želim imat djecu, ali se ne želim odreći luksuza. Imala sam dečke koji su htjeli život sa mnom, ali ja se bojim da bih bila nesretna da živim s nekim i gajim obitelj.
346
527
63
share
odobravam
osuđujem

#3144875
19 Feb 24
Prije 5 godina završio sam na psihijatriji zbog depresije koja je izmakla kontroli, inače bolujem od distimije. Naučio sam tamo dosta jer sam imao sreće da mi je dostupna izvrsna bolnica. Što od patologije samog poremećaja, do metoda kako se nositi sa svakodnevnim izazovima. I sve sam uzeo k srcu. Sve radim kako trebam (naravno, ima grešaka, čovjek sam na kraju krajeva). Ne pijem, radim, zdravo se hranim i zdrav sam fizički, u dobroj formi, pazim na ritam spavanja, solidno zarađujem, na putu prema braku i obitelji. Ali priznajem danas sebi, a i vama, da sam bez obzira na to već godinu dana teško depresivan i da je možda vrijeme da opet idem na liječenje. Svijet mi je siv, dosadan, monoton. Nema uzbuđenja, nisam stimuliran, bez obzira na negativno ili pozitivno. Sve je jednostavno... dosadno. I to me polako ubija.
753
42
33
share
odobravam
osuđujem

#3151746
19 Feb 24
Ona je htjela samo provod, a ja porodicu. Brinuo sam se i o članovima svoje i njene porodice. Sada mi se oni javljaju i kažu da im je žao i da sam uvijek dobrodošao. Meni je žao što nisam strožije postupao, što sam joj sve dopuštao, ali ako je normalna kajat će se što je odbacila nekog ko sam ide pomagati njenoj baki, bratu i slično, koga ne interesuje alkohol i glupiranje. Na kraju mi je i rekla da boljeg nema, ali da ona želi da se provodi i opija.
414
269
59
share
odobravam
osuđujem

#3151749
19 Feb 24
Po mom mišljenju su za prevaru krivi i partner i osoba sa kom si to načinio. Ne može da se krivi samo jedna strana. Logično, više je kriv onaj ko švrlja sa strane, a zauzet je, ali ne može neko da mi kaže da osoba koja zna da imaš nekog pored sebe, svesno pristaje da bude nečija ljubavnica/ljubavnik, nebitno. Jedino mogu da opravdam onu osobu koja ne zna da je neko zauzet, pa se posle kad sazna povuče iz toga. Ja ne mogu da shvatim osobe u okruženju koje kažu da žena koja je sa tvojim mužem, nije bila ništa kriva, nego samo on, a pritom je znala za to. Kako to? Neka mi neko objasni? Da nema ni trunku krivice barem, dajte molim vas.
462
232
69
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva