Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3143787
09 Jun 24
Moja sestra je uvek bila vrlo kulturna, lepo vaspitana i posvećena obrazovanju. Imala je uvek jednu pomalo čudnu opsesiju sa princezom Kejt Midelton. Upisala je studije istorije umetnosti na Filozofskom u Beogradu, planovi su joj da nakon osnovnih studija pokuša da upiše master na Univerzitetu St.Andrews u Engleskoj, jer je Kejt tamo diplomirala. Ima samo 23 godine, a oblači se kao penzioner, u smislu samo haljine jednostavnog kroja i neutralne boje i ravne cipele, samo da što više liči na Kejt. Ne izlazi, ne konzumira alkohol, ne želi da ima dečka, jedini izlasci su joj u pozorište, biblioteku i na razne seminare. Uspela je sebe da ubedi da je ona neka plemkinja i tako tretira sebe. Pomalo me plaši čitavo njeno ponašanje i u šta se ona pretvara.
944
140
63
share
odobravam
osuđujem

#3143700
09 Jun 24
Drugarica ima dvoje dece i strašno su nevaspitani. Ona ne radi nigde, otac joj je imućan i imaju lep život. Ja radim i samo mi je subota slobodna, živim kod roditelja i nemam decu. Najviše što mrzim je kad dođe sa decom. Ne razumem zašto mi ih dovodi, ja nisam njihova drugarica, ja sam njena, želim sa njom da razgovaram. Pri tom deca su joj strašno nevaspitana, hiperaktivna. Prošlog puta su mi polomili lampu. Isprljaju mi zidove. Milion puta sam joj skrenula pažnju da je bolje da se vidimo u gradu, ima raznih igraonica za decu, parkova.. deca nisu bebe i sigurno da bi mogli da ostanu sa ocem, dedom ili babom na sat-dva.
870
69
33
share
odobravam
osuđujem

#3143820
09 Jun 24
Ja i moj otac smo se posvađali te me je provocirao, meni puko film i on otišao van i ostavio svoj mobitel na punjaču. Ja sam ga uzela i u utor za punjenje sipala vodu sa česme, mobitel sam vratila i naravno crko je. Poslije toga on je sa mobitelom otišao da opere auto i kako on kaže da je valjda ušlo vode u njega što se nije desilo i meni je sad toliko krivo jer je on baš tužan i ipak kada se vratio sve je zaboravio i svađu te smo bili dobri...
59
1589
38
share
odobravam
osuđujem

#3162848
09 Jun 24
Imam 24 godine, nakon što sam se izolirao cijeli zivot, gubio prijateljstva i prilike, zbog mojeg iskrivljenog pogleda na život naučenih od staraca i moje glave napokon počinjem živjeti! Teretana, posao, faks, čitanje knjiga, planinarenje, izlaženje van... Na jednu ruku strah me je da je kasno, na drugu ruku polako vidim da je napokon vrijeme. Idite van ljudi, živite život i volite, zastrašujuće je i uzbuljivo!
577
40
27
share
odobravam
osuđujem

#3162766
09 Jun 24
Ove kvazi mame i brakovi mladih su toliko postali jadni prvo neće da žive sa roditeljima dal njegovim ili njenin sve i da imaju jedan sprat odvojeno od njih, drugo mora se kupiti stan pa onda oni to sve da renoviraju kako bi živeli u njemu. A kad oboje nađu posao i kad dobiju prinovu eto ih kod mame i tate da ih čuvaju. Moji roditelji kad su se uzeli došli u Srbiju sa par stotina maraka i jednom torbom u koji su imali 2-3 presvlake i jedan set za jelo. Nisu znali ni grad ni nikoga našli neku šupu za spavanje, otac našao posao plata je tada bila odlična dobili mene i iz ničega stvorili svoj dom, nisu imali ni para da renoviraju odmah al se postepeno radilo na tome. Kad odu sa ovog sveta ja ću im dići zlatan spomenik, nikada ih neću zaboraviti šta su sve učinili za mene.
186
577
48
share
odobravam
osuđujem

#3143662
08 Jun 24
Mrzim ljude koji pljuju po ulici 😠😠😠😠😠😠😠😠
1109
57
17
share
odobravam
osuđujem

#3162670
07 Jun 24
Imam burazera, ja 94 on 84. Uvek kad se čujemo ja gledam da to bude porukama. Jer nikad ne znam da li gleda film sa ženom i ne može da priča ili pije kafu u lokalu sa devojkom pa ga prekidam, uglavnom, ja sam onaj glup i naporan. Uuužas.
109
817
29
share
odobravam
osuđujem

#3162906
07 Jun 24
Imam pitanje za muškarce. Zašto flertujete sa nama ili nam pokazujete da vam se sviđamo ako ne planirate, nakon našeg uzvraćanja da išta imate sa nama? Ne pamtim više broj situacija u kojima mi je dečko pokazao interes, a kada bih uzvratila, napravio se blesav. Konstantno slušam kritike na račun žena kako su arogantne. U tom slučaju bar znate na čemu ste, a na šta ovo vaše liči?
927
96
62
share
odobravam
osuđujem

#3143816
07 Jun 24
Imam prijateljicu koja je trubila o karijeri po ceo dan. Smarala nas je pričom da želi više od života, da ne kapira žene što rade lagan posao, da želi ostaviti neki trag u svetu bla bla. Čim je našla iole normalnog udvarača okrenula je priču. Ostat će u svom mestu, odmah će se udati za njega i rodit će mu decu a karijera joj nije baš najbitnija sada - najbitnije je da radi lagan posao da se može posvetiti porodici (ono što je osuđivala). Dajem njenom dečku max mesec dana. Posle će prestati da joj se javlja kao i svaki do sad pa će nas opet ubijati u pojam pričama o karijeri.
667
115
36
share
odobravam
osuđujem

#3162854
07 Jun 24
Kad sam tek došla živjeti u grad u kojem je već godinama živjela moja prijateljica iz srednje škole očekivala sam da ćemo se više družiti. Pogotovo jer smo ostale baš bliske tijekom studiranja, a i došla sam u novu okolinu gdje nikog ne znam. Međutim, ona je imala drugo društvo pa bih joj ja "na red" došla jednom u mjesec, dva. Tako sam se ja sama prilagodila okolini i upoznala nove ljude i super mi je. Sad su se njene sve prijateljice udale i ona forsira da se mi družimo par puta tjedno. Dobra je cura, ne smeta mi, ali opet joj ne mogu zaboraviti to što nije bila tu za mene kad sam tek došla.
1110
35
13
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva