Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3157343
17 Apr 24
Pričajte bajke kakve hoćete, ali smatram da nije normalno da deca u srednjoj školi imaju 15 predmeta. U Engleskoj deca imaju 7 predmeta u ss. Kao neko ko je završio studije u Srbiji i na Zapadu, mogu vam reći da uopšte vi Balkanci koji se hvalite svojim mučeništvom niste ni bolji, ni pametniji, ni sposobniji, ni obrazovaniji od Zapadnjaka. Čak bih mogao reći da je obrnuto. Britanski i srpski fakulteti su kao kada poredite RR i juga.
487
234
55
share
odobravam
osuđujem

#3157131
17 Apr 24
Imam koleginicu u firmi koja je uvek nasmejana. Bukvalno sa svima u razvovor ulazi sa osmehom i svi je obožavaju. Ja bih joj zabranio da radi i zaposlio da 'oraspoložuje' ljude! Živa bila!
866
38
24
share
odobravam
osuđujem

#3157802
17 Apr 24
Za deset godina braka dešavale su se situacije gde se posvađam oko nečega sa mužem ali nikad nisam osetila da ga ne volim nakon toga. Do pre sedam dana. Sedeo je u kolima, dok sam ja sa detetom bila u ordinaciji i zakazivala opreraciju. Kaže, šta ću ti ja, možeš ti to i sama. Trebala mi je podrška, sama pomisao na operaciju je stresna. Osećam toliku odbojnost da me to plaši.
525
32
19
share
odobravam
osuđujem

#3159369
17 Apr 24
Radim u firmi čija je vlasnica žena bez duše, morala i ženstvenosti. Zadnje šokantno iskustvo bilo je razgovor u njenom uredu tijekom kojeg je gospođa ustala, otišla u direktorski WC u sklopu te kancelarije, svlačeći donji veš na putu tamo, te je otvorenih vrata vršila nuždu dok je sa mnom pričala o nekakvim zadacima koje treba da uradim, navodno su velike hitnosti i nije mi dala da odem. Taj nivo nekulture me šokirao, posebno jer je u pitanju žena u godinama. Nakon što je obavila šta je trebala, neumjesno je dobacivala fore seksualnog karaktera, a potom otišla iz ureda, opet zbog navodne hitnosti. Ne, nije me se dojmilo njeno svlačenje i zadizanje suknje, osim što je pokvarena i zla kao osoba, uz to je i ružna, vrlo gojazna i starija od moje majke. Imala je obraza reći meni da za njom počistim dok se vrati. Ja jesam njen zaposlenik ali radim preko studentskog i ne mislim se dugo zadržavati, sramotno je kakve grozote ljudi trpe jer im treba posao.
447
321
25
share
odobravam
osuđujem

#3157717
16 Apr 24
Po završetku fakulteta sam se udala. Uspjela sam odraditi pripravnički i to je sve što imam radnog staža. Imam kćerku koja ima dijagnozu i zbog silnih tretmana nisam u mogućnosti da radim. Danas na proslavi u vrtiću sam se osjećala tako jadno zato što sam jedina mama koja ne radi ... nikad nisam bila zavidna, ali tako sam im danas zavidila na liniji tijela, na poslu, na svemu... 😔
1176
85
48
share
odobravam
osuđujem

#3155511
16 Apr 24
Moja djevojka ne osjeća empatiju ni za koga sem za svoju porodicu, roditelje, sestre i babu, mada joj je i za njih empatija ograničena. Mislim da voli i svog psa. Mene, nisam siguran. Često mi zna reći da se nikada neće roditi muškarac kakvog bi ona htjela. O nedostatku njene empatije govori i to što bez problema gleda horore pune krvi, dokumentarce o serijskim ubicama. Jedanput smo sjedili u gradu na klupama gdje je nepoznati momak tukao djevojku, svi smo pritrčali da pomognemo samo je ona sve to posmatrala uz osmijeh i poslije komentarisala kako djevojka ima ispucalu kosu. Drugi put smo na tv-u gledali kako staford napada dječaka i grize ga za lice, on krvari i pada. Ona je se smijala također i na to. Ne znam šta da mislim, znam samo da takvu osobu nikada nisam upoznao i iskreno, malo je se plašim.
345
1038
126
share
odobravam
osuđujem

#3157900
16 Apr 24
U očima joj se vidi da joj se sviđam. Okreće glavu kada sam blizu kako bi me krišom pogledala, nadajući se da je neću vidjeti. A ja kao mrtav čovjek. Osim pozdrava za dobro jutro, ništa od mene nije više čula. Radimo zajedno i nerijetko se vidimo u ovoj zgradi. Iako mi srce igra kao ludo i iako mi se jako dopada, nikada joj neću reći nešto više od dobro jutro jer me kući čeka supruga koju volim kao i naš sin. Budem li na trenutak izgubio kontrolu nad ovim osjećajima, dajem otkaz na poslu kojeg volim. Tako sam odlučio.
689
453
48
share
odobravam
osuđujem

#3155630
16 Apr 24
Dečko mi je pre svega najbolji prijatelj. Imam osećaj da sve mogu da mu kažem, bez ulepšavanja, i sve razume i posavetuje me. Onda dolazi veliko uzajamno poštovanje. Posle toga nežnost i strast. U njemu vidim i druga i dečka. 💓
811
37
11
share
odobravam
osuđujem

#3155641
16 Apr 24
Zamislite samo da li biste pokazali njen profil na insta vašoj majci bez ustručavanja? Takođe zamislite da li biste voleli da vam tako izgleda i ponaša se ćerka? E to vam je odgovor da li je ona vredna vaše pažnje ili nije. Srećno braćo i ne dajte se zavarati, svakojake devojke hodaju ulicom u naše vreme.
780
419
55
share
odobravam
osuđujem

#3153946
15 Apr 24
Drugarica me je pustila da masturbiram na nju dok je sedela ispred mene na 2 metra, uz uslov da ne smem da je pipnem, samo gledanje. Hvala joj do neba!
313
1001
79
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva