Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2363255
17 Feb 18
Moja djevojka ima aparatić, ali je uvijek nasmijana i mogu vam reći da mi neće biti svejedno kad ga bude skinula za koji mjesec, navikao sam na taj simpatični osmijeh.
4185
150
100
share
odobravam
osuđujem

#2363619
17 Feb 18
Ja ću biti ona tetka koja će završiti fakultet, proputovati ceo svet, imati dobar posao, ali večno sama.
4825
184
67
share
odobravam
osuđujem

#2363353
17 Feb 18
Prije sam sve djevojke vidio kao djevojke, sada ih samo vidim kao "nije Ana", "nije Ana", "nije Ana".
4079
272
72
share
odobravam
osuđujem

#2362859
17 Feb 18
Kolegicama na poslu sam za valentinovo kupio bureke. Kakve ruže, kakve čokolade bolje da su one site.
5189
144
52
share
odobravam
osuđujem

#2362779
17 Feb 18
Uvijek sam bila ružno pače u obitelji. Moje sestre su bile ljepše od mene. Bila sam debela, imala sam klempave uši, grbati nos, male usne, male grudi... Bila sam tužna što nisam izgledala kao moje sestre. Majka mi je znala ponekad govoriti da bih trebala smršavjeti i baviti se sportom. Bila sam isfustrirana, dečki me nisu primjećivali. Kad sam odrasla odlučila sam se da idem na operacije. Ugradila sam silikone u usnama, grudi sam povećala, nos i uši sam operirala, ekstenzije stavila, smršavjela. Jako puno novaca sam potrošila na izgled. Izgledam puno ljepše sada i drugačija sam osoba, dečki mi prilaze sve više i više. Imam dečka, njemu ne smeta što sam plastična. Mnogi će ovo osuditi ali ja sam sretna svojim novim izgledom, sama sam zaradila svojim radom da bi mogla imati novca da se operiram. Volim sebe i imam puno više samopouzdanja nego što sam imala prije. Izlazim van kao kraljica, podignute glave i puna samopuzdanja. Sretna sam.
4805
606
135
share
odobravam
osuđujem

#2363557
17 Feb 18
Dečko s kojim se muvam je rekao da žena mora da zarađuje manje od muškarca. Na vreme sam saznala sva sreća, pa sam se sklonila od budale.
3859
237
54
share
odobravam
osuđujem

#2362562
17 Feb 18
Finansijski sam u go*nima, iako imam platu od 700e. Zato što plaćam piće, večere, bioskop ili pozorište za sestru kad se vidimo, jer ona jedva preživljava. Pritom, zajmi od mene, iako zarađuje duplo više. Iz meni nedokučivih razloga, živi SAMA u trosobnom stanu, koji je luksuzno namešten i u centru grada. Na stan joj ode pola plate. Boga pitaj koliko još da na taksi, jer radi u firmi koja je na periferiji, a neće da ide gradskim prevozom. Drugi razlog je što moja žena mesečno troši celu njenu platu na markiranu garderobu i obuću pa onda stan,račune,hranu i gorivo plaćam sam i još joj dajem svaki dan da ima za sebe. Od kad se zaposlila pre pet mesesi ne mogu da je prepoznam. Ja budala, čekam da je prođe ta želja i zadužujem se sve više. Lepo sam im objasnio da tako više neće moći. Obe su ljute na mene. Sestra mi se od tad ne javlja, a žena se svađa sa mnom svaki dan. Da budem nečiji rob, neću! Pa makar ostao sam!
4692
275
69
share
odobravam
osuđujem

#2362946
17 Feb 18
Imam dve devojke, koje naravno ne znaju jedna za drugu. Jedna je u Beogradu, druga u Novom Sadu. Glavni je problem u tome, što sam se sa Beograđankom smuvao samo veče ranije u odnosu na Novosađanku, tako da tehnički i nije neka prevara u tom momentu. I za prvu i za drugu sam mislio da će biti avanture. Međutim, reč po reč, viđanje po viđanje, vremenom shvatim da su obe predivne devojke. Elem, da skratim, ja sam neviđena kukavica i đubre. Pet meseci sam sa obe, teško mi je i ne znam šta ću. Ne mogu da se odlučim sa kojom da ostanem, eto da se ubijem ne mogu. Plus finasijski jedva izdržavam situaciju. Ali zaslužio sam sve ovo mučenje jer nisam fer prema njih dve. Samo da smognem snage da rešim sve.
726
3628
102
share
odobravam
osuđujem

#2363019
17 Feb 18
Imam dedu koji polako ali sigurno gura devedeset petu godinu života. Otkako znam za njega on jedan minut nije mirovao, stalno je u nekom pokretu i stalno nešto čita. Pre neki dan mu kažem da uspori malo, da taj tempo više nije za njegove godine, da će negde umreti na nogama što se kaže... On me gleda, skida naočare pa kaže ''Matori, ne loži se. Ova stara kanta ima da pređe još dosta''. Oduševio me je i ponizio u istom trenutku jer ne mogu da verujem da neko od devedeset i kusur ima više volje za životom od mene koji samo što sam prešao tridesetu.
4391
63
25
share
odobravam
osuđujem

#2362828
17 Feb 18
Zbog siromaštva i doslovno bez kruha na stolu, moji roditelji su odlučili riskirati i omogućiti sestri i meni bolji život, uspjeli su. Postali su uspješni poduzetnici i moj se život potupuno promijenio. Imala sam sve ono o čemu sam samo mogla sanjati. Bila sam sretna i okružena divnim ljudima. Unatoč svemu tome, ostala sam skromna i u školi mi je krenulo na bolje. Uspjeh za uspjehom u školi, gomila novih prijatelja, sretna obitelj, putovanja. Takav život trajao je 7 godina. Sve se promijenilo preko noći. Roditelji se rastali, majka otišla bez pozdrava, odselila u drugi grad, dobila dijete s drugim muškarcem, sestra tata i ja ostali sami. Tatin posao je i dalje uspješan, i taman kad sam prihvatila novi život, sestra odselila kod dečka i ostala trudna sa svojih 19 godina. Da bi stvar bila još gora, najbolje prijateljice više ne komuniciranju sa mnom zbog moje ‘čudne’ obitelji. Razočarale su me. Tata i ja smo ostali sami, i znam da je on jedina osoba na koju mogu računati. Volim te tata.
4377
90
38
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva