Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2842445
17 Jan 20
Zarađujem više od brata, to je činjenica ali mi je žao kada me on u šali proziva kako sam buržuj jer sam otišao sa devojkom na Tajland ove godine. Svako je svoje plaćao, pošto oboje ok zarađujemo i živimo zajedno tako da troškove uglavnom delimo tjst planiramo budžet. Mene je taj Tajland 8 noćenja u sopstvenoj režiji, kupljene avio karte 4 meseca ranije, ispao 580e otprilike sa sve prevozom do smeštaja tamo. Tamo smo potrošili još oko 200e po osobi. On je prevoz kolima i smeštaj 10 dana u Budvi platio oko 400e kako sam kaže, a tamo je potrošio još toliko, znači 800e ukupno. Tako da dolazimo do zaključka da sam ja buržuj koji sam potrošio 800e na Tajlandu za 8 dana odmora, a on je sirotinja koja je potrošila 800e za odmor u Crnoj Gori...
5162
150
108
share
odobravam
osuđujem

#2841947
17 Jan 20
Cure, ne prilazite prve momcima. Ako hoće, neka sam priđe. Ako mu se dovoljno sviđate, prići će i neće čekati da to neko drugi uradi. Govore da se stide i da ne znaju kako? Nije istina. Znaju, ali ne žele. Shvatite da su to slabići oko kojih ne trebate gubiti vreme. Ima još momaka, pravih koji ne gube priliku zbog lažnog stida. Dok se oni razmišljaju hoće-neće, vi krenite dalje. Gledanja, smeškanja i ostalo, bacite u stranu. Neka gledaju u zid. 😀👏 Podrška svim curama koje ne čekaju slabiće, već puštaju da budu osvojene od strane pravih momaka.
1803
3076
185
share
odobravam
osuđujem

#2841691
16 Jan 20
Živim u Americi već 5 godina i ime mi je Goran. Svaki put kad se upoznajem sa amerikancima ja njima kažem Hi im Goran nice to meet you, a oni krenu da se smeju jer misle da se zovem "idi trči"-Go run.....
5018
123
54
share
odobravam
osuđujem

#2841616
16 Jan 20
Nekad davno sam pročitala da programeri, kad imaju grešku u programu na kojem rade, a koju ne mogu otkriti, prolaze kroz kod dio po dio i objašnjavaju gumenoj patki šta su i zašto uradili kako bi otkrili grešku. Ovih dana moj brat, koji studira informatiku, radi na nekom projektu i svako malo mene zove da mi kaže šta je uradio i razmišlja na glas dok ja stojim pored njega i gledam u ekran kao tele u šarena vrata jer pojma nemam šta radi. Skontala sam da sam ja u ovoj situaciji ta gumena patka i da isto mogu pridonijeti rješenju problema kao ona.
4284
97
35
share
odobravam
osuđujem

#2841880
16 Jan 20
Godina nije ni počela, a ja već drzim 1. mjesto najvećeg šup*a. Naime na rođendan od svoje najbolje frendice (nazvat ćemo je Nina) vodio sam svoju bivšu/sadašnju curu (nazvat ćemo je Lena). Nina je prije bila najbolja prijateljica od Lene (tako sam upoznao Ninu), nakon što sam prekinuo s Lenom. Počeo sam sam se družiti s Ninom i stvarno smo si ostali najbolji prijatelji čak smo i spavali zajedno (zato je i Nina BILA najfrendica s Lenom). Nakon 3 godine ja i Lena smo se pomirili, a ja sam ostao prijatelj s Ninom i tako da smo zajedno išli na rođendan. Desilo se to da sam se ja ubio od alkohola, Nina također, i zbarili smo se pred Lenom. Nakon toga ja sam rekao da će mi Nina uvijek biti prije Lene i da me boli k. što nas je vidjela. Ona je sve to čula i otišla doma vjerojatno uplakana. Sljedeći dan osto sam blokiran i u velikom neznanju šta sam napravio jer se doslovno ne sjećam ničega. Šta sam napravio, saznao sam prije 2 sata i sada pišem ovo jer ne znam šta da toj curi kažem i samom sebi...
548
5888
130
share
odobravam
osuđujem

#2841922
15 Jan 20
Šok u mojoj obitelji! Imali smo rođaka (nisam tad bila rođena pa ga osobno ne znam) koji je bio nestao u ratu, nikad nisu našli tijelo, a od njega ni traga. Proglašen je mrtvim. Ostavio je ženu i djecu za sobom. Prije par dana otvorim facebook svoj baki i kako je krenula tražiti ljude ona iz nekog razloga upiše ime tog rođaka. Dakle čovjek je živ i zdrav, živi u Kanadi, ima obitelj. Njegova žena je van sebe. Kad su ga uspjeli kontaktirati priznao je da je otišao sa ljubavnicom i odlučio ostaviti stari život iza sebe. I traži da mu se više ne javljaju.
4093
1308
104
share
odobravam
osuđujem

#2841175
15 Jan 20
Imam 30god i poslednjih 5god mi je stvarno krenulo u životu. Kao diplomirani farmaceut sam prešao u stranu firmu gde je i plata evropska a radim u Srbiji. Koristim službeni auto, imam 20+ dana odmora i postoje Novogodišnji bonus i bonus pred letnji odmor. Ta firma ima ugovor sa lancem privatnih bolnica tako da je nama zaposlenima (i surpužniku i deci) tamo besplatno sve maltene osim npr operacije gde učestvujemo sa 20 ili 30%. Zbog svega toga sam izgubio pojam o mestu gde živim. Nekada sedim u gostima i kada ljudi pričaju stvari koje im se dešavaju prosto ne verujem, kao da ne živimo više u istoj zemlji. Ovde mislim na banalne stvari kako im je skupa struja, kako su čekali kod doktora mesec dana, kako je benzin poskupeo itd.. Samo dokaz koliku razliku ti naprave pare u kvalitetu života, i koliko brzo zaboraviš kako si nekad i ti živeo..
4835
101
71
share
odobravam
osuđujem

#2841469
15 Jan 20
Raskinuo sa curom, sjedim s*eban u stanu. Dolazi drugar nakon nekog vremena sa flašom votke. Kaže zna se šta muškarci rade nakon raskida, piju, a žene jedu sladoled i po*ebu se sa drugim likom sutradan. Rekoh: "nemoj da me tješiš više molim te"
4110
278
71
share
odobravam
osuđujem

#2840467
13 Jan 20
Mislim da moj mačak razume bukvalno sve što kažem. Sa mnom je od mesec dana svog života, sad već ima dve godine kako smo nerazdvojni i ne možemo da zaspimo jedno bez drugog. Postoje momenti kada ga se bukvalno uplašim jer sve kopča šta god kažem. Recimo, pre par dana ležao je na krpari u dnevnoj i prolazim ja i onako mu kažem "e gospodine moraćeš se sad pomeriti odatle da istresem krparu" i dok sam se okrenula on se pomerio sa krpare i legao pored na laminat. Takođe kad se mazimo i kažem mu da ću sad ustati da mu dam da jede istog momenta mi skoči iz krila i ode i sedne ispred činije i čeka. Ima još bezobroj ovakvih situacija koje iskreno ni ne pričam ljudima jer znam da mi niko ne bi poverovao, jer često ostanem i ja u čudu šta sam videla i koliko je on pametno stvorenje.
4977
148
90
share
odobravam
osuđujem

#1747293
22 Dec 15
Najviše sam volela one trenutke iz detinjstva, kada mi sestra uzme žaru i juri me, a ja bežim i vrištim i tražim mesto gde bih se sakrila...
5164
189
20
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva