Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2312594
24 Nov 17
Ne poštujem svog oca jer je našao novu curu 2 mjeseca nakon majčine smrti. Također, ona mu je bitnija od mene...
3511
314
29
share
odobravam
osuđujem

#2312750
24 Nov 17
Radim kao dadilja jedne male bebe. Da samo vidite face mojih bivših kad me sretnu dok šetam s njom...
4411
83
25
share
odobravam
osuđujem

#2312217
23 Nov 17
7 godina se družim sa jednim momkom, od kraja osnovne, kao brat mi bio. Bukvalno srodne duše u ortačkom smislu, zajedno trenirali, išli skupa u školu. Svima je bilo čudno kako momak i devojka mogu biti tako dobri drugovi i da samo ostanu na tome, ali mogli smo, pomišljali nismo ni na šta više. Upisali različite fakultete, ali se i dalje družili. Međutim on prije nešto jače od godinu našao devojku. I čak me nikako nije ni upoznao s njom, kada god bi bila neka prilika gde bismo obe trebale biti, ona ne dođe, ali me zapratila na Instagramu, kao i ja nju. Nakon samo mesec dana veze, on se počeo udaljavati, slabo se javlja, ne izlazimo više, ali okej, kapirala sam da sad ima devojku i da želi da više vremena provodi s njom, dok se nakon par meseci nismo skroz udaljili, da bi mi danas stiglo obaveštenje na Instagramu kako me ona otpratila, i uklonila to da ja nju pratim, a on ne samo da me otpratio, nego me i blokirao. Toliko o tome i muškom prijateljstvu. Razočarenje.
5075
379
130
share
odobravam
osuđujem

#2308233
20 Nov 17
Priznajem. Ljubomoran sam na djecu bogataša. Imaju šta god požele od rođenja, čak i kad odrastu ne moraju da brinu ni o čemu, sve im je obezbijeđeno. Dok ja crnčim za bijednu platu. Nisam ljubomoran na ljude koji su postigli bogatstvo teškim i poštenim radom šta god to bilo, samo na njihovu pokvarenu djecu koja misle da je čitav svijet u njihovim rukama. Naravno, nisu sva djeca takva.
3869
297
87
share
odobravam
osuđujem

#2308488
19 Nov 17
Krenuo u novom poslovnom smeru sa par kolega, ne ide kako mi to želimo od samog starta, ali se držimo, bodrimo i idemo napred, otac me jedva podržava i bitan mu je samo kapital koji mogu da odvojim “Za kuću” jelte ko da vilu u Majamiju imam a ne kuću na periferiji, on navodno nema para jer jedva zarađuje za svoje dugove, a za kafanu ima uvek. Majka ne priča od juče sa mnom jer ne želi da razume kako ja nemam vremena po sat vremena da pričam telefonom sa njom (ne živimo zajedno), i rekla je da je više ne zovem u životu, radim minimum 12 sati svakog dana, naspavo se pre 4 dana posle mesec, samo iz razloga što me pet alarma nisu probudila na telefonu. A ljubavni život, da li se to na leba maže msm? 🙃 Ovo veče vraćam se kući, počinju suze same da idu, na kraju sam se gušio od plakanja kao malo dete... Ne morate ništa da mi kažete, ni dobro a ni loše, al nekako mi je već lakše što mogu da podelim ovo sa nekim. Hvala. 🙃
5267
126
67
share
odobravam
osuđujem

#2307299
18 Nov 17
Koliko god da mi je loš dan, uvek sam pristojna prema ljudima koji rade u prodavnicama, kafićima, šalterima... malo me oraspoloži kad oni isto tako uzvrate osmeh, pozdrav ili razmene poneku reč sa mnom.
4884
76
27
share
odobravam
osuđujem

#2280995
09 Oct 17
Kada mi neko kao odgovor na poruku napiše "OK" momentalno mi se sastanu gornji i donji pritisak.
4344
305
34
share
odobravam
osuđujem

#2134822
28 Feb 17
17 mi je godina i tri sam sedmice provela u bolnici jer su mi otkrili dijabetes tipa 1. Jedva sam čekala da se vratim doma, očito zaboravivši situaciju koja mi tamo vlada. Došla doma - ni sat nije prošo, a roditelji već počeli galamit, svađat se, onda meni prebacivat i općenito drečat i pljuvat po meni i sestrama, naslađuju se što će mi sad život kontrolirat i što neću ''radit kako sam i prije radila'', a ja se baš mislim kako u bolnici sam imala i dobro društvo i mogla sam se odmorit od svih tih sra**a...
4709
109
49
share
odobravam
osuđujem

#2003835
15 Sep 16
Moram ovo iz sebe izbaciti. Ne mogu nikome da pričam kakva mi je porodica. Otac alkoholičar, brat pre nekoliko godina počeo da kocka, mama se razbolela. Već duže vreme stanujem u drugom gradu zbog faxa, sve probleme mene mole da im rešavam, jer kući retko ko s kim da priča, pa onda sve preko mene. Nikada me nisu pitali da li imam problem koji, otac me nikada nije nazvao i pitao da li sam dobro. Jednom rečju rasulo u porodici. Ne znam više šta da radim od svog života, niti kome da sve ovo ispričam, glava mi je već puna rešavanja svađa i problema. Svaki dan sve manje snage imam. Iako svako ko me poznaje vidi me kao nasmejanu i veselu, kao da nikada u životu nisam imala probleme. Eto, malo mi je lakše makar i ovde napisala.
5350
115
57
share
odobravam
osuđujem

#2003083
14 Sep 16
Kada krenete pred veridbom ili svadbom da se pitate i razmisljate da li je to to, znajte da nije i bežite odatle. Ali odmah, ja sam se tako 2 god pitala pa tek onda otišla, potrosila vreme i sebi i njemu. Učite na mojim greškama, kada je to to ne pitate se i ne razmišljate, to jednostavno znate. Kao što npr posle svega toga, sada ja jednostavno znam :) Pozdrav od jedne upravo verene devojke.
5011
255
34
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva