Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Udala sam se pre 4 godine. Tad sam završavala osnovne studije, kasnije upisala master studije, završila i to. Posle godinu dana sam se zaposlila. Elem, dogovorili smo se suprugom dok se završim studije i nađem posao da nećemo raditi na bebi. Sad kad sam ostvarila na svim poljima, u drugom sam stanju. Zahvalna sam Bogu na tome. Međutim, nerviraju me komentari i reakcije ljudi (većina su bliski). Svi su fazonu "hvala Bogu, bilo je i vreme", ili "neko pre, a neko kasnije". Treba da budu svesni toga da je to stvar izbora, ali ljudima ne možeš objasniti.
410
31
0
share
odobravam
osuđujem

#3126477
10h
Priznajem da sam ljubomorna na svoju prijateljicu koja ima predivnog dečka. On sve radi za nju, a ja već dugo ne mogu naći nikoga. Smatram da sam i lijepa i atraktivna i pametna ali nalazim samo idiote. Dok on nju sluša kao pas. Ne znam samo kako je našla onakvog papučara. Toliko mi bude krivo kad je vidim pa je zezam što je još nije zaprosio pošto su dugo u vezi. Vidim da joj je neugodno i nek je. Kada se ona naslađuje svojom vezom mogu je barem spustiti na zemlju.
40
578
10
share
odobravam
osuđujem

#3135198
15h
Verenica mi je nastradala u sabraćajnoj nesreći 15 decembra 2019, išla je sa ocem autom njen otac je vozio i neki pijani vozač se zakucao u njih (otac je imao lakše telesne povrede), zabavljali smo se od 23 juna 2015, tog 15 decembra negde oko podne me je zvala da dođem uveče kod nje kući da ima iznenađenje za mene... dva sata kasnije mi je njen otac zvao i rekao da je nastradala, saznao sam od njenog oca da je izneđenje bilo da je trudna (radili smo na tome). trebali smo da se venčamo u leto 2020. Zaljubio sam se u nju na prvi pogled veza je bila puna poštovanja ljubavi bila mi je najveća podrška i ja njoj, ja i dan danas ne mogu da se sastavim nije prošao ni jedan jedini dan da nisam pomislio na nju i moje nerođeno dete i na život kakav sam trebao da imam sa njima... volim svoju devojku i voleću je do kraja života i nikad je neću zaboraviti.
442
18
12
share
odobravam
osuđujem

#3128324
25 Sep 23
Želja mi je bila da imam djecu..ali s obzirom da imam problema sa zdravljem i da kod supruga su jako malo šanse. Polako gubim nadu. Ne želim također izgubiti najbolje godine pateći za djecom. U neki ruku su drugi u pravu: "Treba iskoristiti tu situaciju dok nemate djecu, da uživate, da putujete. Poslije nećete moći tako". Malo me je pogađalo to, ali polako to prihvaćam.. Bar smo pokušali.. trebamo uživati. I ignorirati ljude koji uvijek pitaju: "Kad će djeca?" Nikad ne znate koliko neki žarko nešto žele ali jednostavno ne ide. I zašto uvijek pitaju takva pitanja? Nije svatko ni u mogućnosti za to, nit svakog služi zdravlje. Neki nemaju ni izbora. Ali to ne znači da treba odustati od života zbog toga. Zbog takve okoline smo se i makli. Ne treba nam previše negative u životu. Teško je, ali trebate uživati sa partnerom, a ne patiti cijelo vrijeme. Od tog nemate ništa. Govorim iz vlastitog iskustva. Uživajte dok možete, nemojte žaliti za nečim što niste probali, poslije. Jedan je život, nema reprize.
612
32
19
share
odobravam
osuđujem

#3128671
25 Sep 23
Ukrali su mi biciklo iz haustora zgrade. Bilo je godinama tu i niko ga nije dirao dok se dileri i narkomani nisu počeli skupljati u prizemlju. Biciklo je bilo svezano za željeznu ogradu i svako u zgradi je znao da je moje. Istrgali su sajlu i ukrali. Slučaj sam prijavio policiji, bili su na uviđaju i sve. Ja im ne vjerujem i ne nadam se njihovoj pomoći. Znaju i dilere i narkomane i ništa ne rade. Ovaj otpad od društva ne zna ni da biciklo vrijedi 750e. Sigurno su ga prodali za sitne pare da bi se nadrogirali. Želim da ih sva zla i nesreće svijeta snađu da nikad nikome više ne naude ili ukradu dragocijenosti. Jako sam tužan i danima slabo spavam, jako sam volio svoj bicikl. :(
614
57
29
share
odobravam
osuđujem

#3128361
25 Sep 23
Osećam da mi ništa trenutno ne ide. Majka mi ima rak (oca nemam, preminuo je), ja imam probleme sa kičmom i stopalom i jedva se krećem trenutno a na fakultetu ispiti nikad gore koliko god se trudila. Na sve to dečko me je ostavio uz “previše toga se dešava ne mogu ja ovo”. Držite mi fige da izađem iz svega jača ❤️🍀
1022
19
18
share
odobravam
osuđujem

#3128330
25 Sep 23
Imam 20 godina za sada sam spavala sa njih 10, nešto su bile duge veze, nešto kraće, nešto kombinacije, a nešto i seks na jedno veče. I nikada, ali nikada u svom životu nisam koristila zaštitu. Nisam nikada ostala trudna niti imam polne bolesti, ne kažem da je ovo moje ponašanje u redu samo sam imala više sreće nego pameti. Moje drugarice se naježe kad to saznaju.
90
764
91
share
odobravam
osuđujem

#3131379
24 Sep 23
Mislila sam da ću biti tetka koja nikada udavala se nije, al eto udadoh se!
981
50
29
share
odobravam
osuđujem

#3131351
24 Sep 23
Najbolji drug je spavao sa ribom sa kojom se muvam već duže vreme, a znao je da se muvamo. On mi je otvoreno rekao da su imali sex.
125
1077
95
share
odobravam
osuđujem

#3134754
24 Sep 23
Strašno ne volim spontanost, bolje mi je misliti 5 koraka unapred i biti spremna na sve.
613
118
14
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva