Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Na početku veze mi je rekao da ima najbolju drugaricu koja mu puno znači i sa kojom je prošao sve životne uspone i padove. Bila sam strašno ljubomorna na njihovu bliskost, na činjenicu da su se čuli svaki dan i viđali najmanje dva puta nedeljno, na to što je i ona znala sve njegove snove, strahove i ciljeve, dala sam mu ultimatum ona ili ja, rekao mi je ona je deo mene i mog života ili ćeš je prihvatiti ili od nas nema ništa, raskinuli smo. Prošlo je 6 godina od tad, pre neki dan sretnem ja tu njegovu drugaricu u gradu, šeta sa svojim kumčetom, detetom od mog bivšeg. Izgleda da muško ženska prijateljstva ipak postoje.
1297
67
43
share
odobravam
osuđujem

Sinoć sam sanjala da sam na operaciji srca i u jednom trenutku umrem. Pokrivaju me čaršavom i nose moje telo. Sanjam ja i svoju sahranu, i majku kako kleči i plače i muža kako šakom udara zid od boli i besa... Sve je bilo tako realno, hvala ti Bože što si me probudio.
1230
22
20
share
odobravam
osuđujem

Kada sam bio mali, majka kada bi mi napravila jelo ako mi se nije sviđalo obavezno sam govorio kako ne zna kuhati, bacio bih hranu sa stola i otišao u sobu, bio sam razmaženo derište znam. Jednom nakon jela kada sam uradio istu stvar i otišao u sobu, izašao sam u toalet i vidio sam majku kako plače. To me je mnogo pogodilo, i svaki naredni obrok sam sve jeo iako mi se nije sviđalo, govorio sam kako sjajno kuha. Ali opet sam je u sobi ugledao kako plače. Nije mi bilo jasno ništa dok je nisam čuo kada je pričala na telefon sa sestrom i molila je da joj pošalje malo novaca da nahrani dijete, tada sam shvatio zašto je plakala poslije svakog obroka. Volim te mama i sada si mi sjajna kuharica !
1691
108
26
share
odobravam
osuđujem

Kad neko moju majku nazove imenom tatine bivše žene, žurka može da počne.
1260
43
12
share
odobravam
osuđujem

Jedva čekam da se zaljubim, a da osećanja budu obostrana.. Ne može više ovako..
1611
23
17
share
odobravam
osuđujem

Imam veoma jak telesni miris. Kažu mi ljudi da se oseti kad ja uđem u prostoriju. Kažu da nije neprijatan, ali je baš jak. Normalno perem i menjam veš i održavam higijenu. Požalim se ocu, a on mi kaže da sam na dedu i da se ne osećam mnogo. Kaže kad su on i pokojni deda išli u štalu ili svinjac morali su da otvore prozore i vrata da bi svinje i krave mogle da dišu.
1463
48
35
share
odobravam
osuđujem

Toliko sam se zaljubila da sam našla njegov kanal na youtubu i preslušala svaku playlistu, svaku pjesmu koju je ikad lajkovao. Stalker: level pro.
1255
113
19
share
odobravam
osuđujem

#2153634
26 Mar 17
Probudio me jutros preljep cvrkut ptica, preljep dan, sunce proljeće, ustala pijem kafu i dalje slušam kako ljepo pjevaju .. i onda ustane moj muž i kaže: šta se one ptice deru, sigurno je ženska čim onoliko galami ... šta reći? muško ...
4417
217
48
share
odobravam
osuđujem

#2153177
26 Mar 17
Diplomirao sam pedagogiju 2012 i od tad sam radio u kafiću, butiku, mesari i marketu. Bio sam među najboljima u generaciji. Išao na kurseve, usavršavanja, radionice i ništa! Ne mogu da nađem posao za koji sam školovan! Mislio sam da je do mene, da nemam iskustva, da nisam dovoljno stručan pa sam se usavršavao, volontirao gde god je bilo mesta. Često i plaćao da volontoram. Kupovao sam polovne knjige da bih nastavio da učim jer za nove nemam novca. CV mi od skoro ima šestu stranu!!! I sine mi da nije do mene! Trebalo je lepo da spakujem kofere još kad sam diplomirao i da odem kad sam imao prvu priliku! No dobro, nije ni sad kasno. Prošao sam na konkursu i idem u Belgiju. Iskreno, žao mi je što sam 5 godina u međuhodu i što mi je toliko trebalo.
5032
72
72
share
odobravam
osuđujem

#2153682
26 Mar 17
Imamo staroga mačka koji je prije par mjeseci imao moždani...mačak zbog toga čudno izgleda kad sjedi ili hoda a glava mu nagnuta u stranu...unatoč potvrdi veterinara moja baba je uvjerena da je demon opsjeo mačka pa ga svaki dan šprica svetom vodom.
4253
133
40
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva