Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Ne želim da budem ičija "da me čeka skuvano kada dođem sa posla" žena.
1197
69
17
share
odobravam
osuđujem

Skoro tri decenije smo u braku, a muž mi i danas donosi buket prvih ljubičica kad grane proleće.
1955
30
5
share
odobravam
osuđujem

Upravo sam saznala da moj otac boluje od raka. Našli su mu metastazu, što znači da ima još negde. Žao mi je zbog svake kritike koju sam mu uputila, zbog svakog trenutka kad sam se ljutila na njega, zbog svakog propuštenog dana sa njim. Nije bio najbolji otac, ali za mene jeste. Volite vaše roditelje takvi kakvi jesu, pazite šta izgovarate, šta radite i mislite. Nikad ne znate kad će vam biti toliko žao da se bukvalno kidate.
1284
45
7
share
odobravam
osuđujem

Svi vi koji stavljate pesme iz klubova ili kafana na storije, kada ćete shvatiti da nikoga ne zanimaju?
1585
144
27
share
odobravam
osuđujem

U braku sam 10 godina sa predivnom ženom. Nabacivala mi se jedna koleginica sa posla i odbio sam je, djevojka je zaista lijepa ali ne bih nikada prevario svoju suprugu i majku moje dvoje djece. Koleginici je bila povređena sujeta pa je prvo počela da me ogovara kod drugih kolega a onda je krenula sa pričom kako sam se JA nabacivao NJOJ. Rekla je da je ona mene odbila. Ovo nisu nimalo naivne priče i nadam se da ove laži neće stići do moje žene. Upozorio sam koleginicu da skrati jezik pred svima ali ona se samo napravila luda.
1615
34
28
share
odobravam
osuđujem

#2634302
10h
Prisjetimo se moje kolegice koja na kolokviju nije znala odgovorit nijedno pitanje pa je sama sastavila svojih pet pitanja i napisala.
1858
62
18
share
odobravam
osuđujem

#2634331
10h
Jako dobro flertujem. Znam dobro što radim kad razgovaram s muškarcem i već nakon par progovorenih riječi znam na koji ga način mogu privući. Svaki, ali svaki put sam bila u pravu. Mogu skinuti svakog muškarca ako to poželim. No, to nije ono što ja radim. Ja ih samo natjeram da me žele i kada shvatim da je to to, postanu mi dosadni i idem dalje. Nekad igrice traju jednu večer, a nekad malo duže, ako glumi nedostižnog. Ali svaki padne. Svaki.
515
1611
73
share
odobravam
osuđujem

#2634506
11h
Krajnje ljigavim i neogojenim smatram ljude koji, kad pokažem npr. jednu fotografiju na svom telefonu, krenu pregledati ostale i još se bahato raspituju o osobama na njima. Isto mislim o onima koji posude mobilni da telefoniraju, a završe čitajući tuđe poruke.
1169
53
13
share
odobravam
osuđujem

#2634272
11h
Imam problem sa opadanjem kose i to moja drugarica dobro zna, svašta koristim ali mi ne pomaže i baš sam nesigurna zbog toga. Juče smo bili u gradu i sa nama je bilo par ortaka. Nešto smo se šalili i ja sam pričala neke viceve (odmah da napomenem da ništa od toga nije bilo na drugaricin račun). Svi su se smejali i bacali smo fore, odjednom me je moja drugarica prekinula u sred priče i rekla 'Aj ćuti ti ćelava'. Ostala sam u šoku. Mnogo me to povrijedilo. Baš sam razmišljala o tome i čitavu noć nisam ništa rekla što bi je moglo isprovocirati. Ne znam zašto me tako ponizila.
1654
70
54
share
odobravam
osuđujem

#2634276
11h
Imam u dvorištu par vrana koje hranim i mogu sa sigurnošću reći da su pametnije nego ijedan pas kojeg sam imala. Svaki put se oduševim koliko razumiju i kako su domišljate. Prepametne ptice.
1163
74
23
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva