Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3138439
25 Jul 24
Imam najboljeg šefa na svijetu. Kad god je nekakav problem, ne galami, ne histerizira, sve rješava mirnim glasom. Da su barem svi takvi.. Koliko god je teško na poslu, uz njega, sve je lakše. Volim Vas!❤️
649
30
12
share
odobravam
osuđujem

#3138461
25 Jul 24
Smatram da nije u redu da devojke bacaju plate na putovanja i onda očekuju nekretnine od dečka. Znači ako ja imam svoj stan i auto oni će biti moji, možeš i ti da ih koristiš ako budemo u braku ali su na moje ime. Ako želiš nešto svoje obezbedi sebi, lako je bacati na šminku i putovanja i onda kao ajd ti uzmi nov auto a meni daj stari, ma đavola ću da ti dam, nisam ti ja mama i tata. Ako ćemo zajedno da uzmemo nekretninu može, ali da onda zajedno raspolažemo budžetom a ne da ja plaćam ratu a ti da ideš sa drugaricom na put oko sveta. Treba mi samo devojka sa normalnom glavom, ne mora da bude programer kao ja da zarađuje 2500e sa 27-28 god znači samo normalna životna shvatanja da ima i sve je okej.
581
386
123
share
odobravam
osuđujem

#3138545
25 Jul 24
Često se govori da žena u braku "treba imati svoj dinar". Razumijem zašto, ali ako svatko od nas treba imati "svoj" dinar, ja takvu osobu ne bih ni oženio. Supruga je ostala kod kuće kada je trebalo čuvati djecu, a ja sam tada imao bolju plaću. Da nisam, ostao bih ja čuvati djecu. Nikada, ali baš nikada, nisam pomislio da ja zarađujem "svoj" dinar. Zarađivao sam isključivo NAŠ dinar. Smatram da u braku nema moje-tvoje, samo naše. Ako je takva podjela potrebna ljudima, onda ne bi ni trebali stupati u brak. Stan za koji plaćam kredit glasi na mene, ali nije moj. Naš je. Čak i da prolupam i hoću ju istjerati van, njezin je 50% jer je bračna stečevina. Nema veze na koga glasi. I na kraju-ja sam joj jako pomogao da započne sa poslom s kojim je oduvijek htjela. Kada je bila prilika da započne sa radom, pogurnuo sam ju. Zato bračni partneri i služe-da zajedno putuju kroz život i budu si podrška. Sve drugo nije brak nego nešto što je najčešće sklopljeno iz krivih razloga i na krivom temelju.
978
161
92
share
odobravam
osuđujem

#3138567
24 Jul 24
Ne znam kako da saopštim najboljem drugu da mu je bivša devojka sa mnom trudna. Došli smo do momenta gde više ne može da se sakrije..
72
981
81
share
odobravam
osuđujem

#3168610
24 Jul 24
Razlika između generacije moji roditelja i nas mlađih je ta da stariji ostaju raditi u istoj firmi cijeli život, bez obzira na toksičnu atmosferu i loše uvjete. A ja i još dosta ljudi koje znam mijenjamo poslove dok ne nađemo što nam odgovara. Nema šanse da trpim i stresiram se zbog budala.
767
52
32
share
odobravam
osuđujem

#3138033
24 Jul 24
Rođaka je došla iz drugog grada ovde kod njenih. Mlađa je od mene 3 godine, pri tome i maloletna. Ide u vojnu gimnaziju. Da bi ona od prvog dana kada je došla počela svako ali svako veče da me pita da izađem sa njom u grad i da idemo u klubove, ali one gde ima droge i gde izlaze loši momci itd.... Ja kažem njenim roditeljima, ujaku i ujni, kad oni mrtvi ladni - pa šta? Rekla sam idite onda vi sa njom i lepo se provedite. Ja da idem sa njom kao puštenom sa lanca u klub, da upadne u neko sranje pa ja svako veče da je vučem kući nadrogiranu ili pijanu? Ne pada mi na pamet. Daleko vam lepa kuća.
983
77
24
share
odobravam
osuđujem

#3169461
24 Jul 24
Kada sam išao u osnovnu školu, pre 20-25 godina, postojala je kultura "vaćarenja" vršnjakinja gde bismo mi momci stiskali devojčice za zadnjicu bez njihove dozvole, retko ko to nije radio i retko koja devojčica je toga bila pošteđena. Tada na to s naše strane nije gledano kao na nešto loše, niti su oni koji bi trebalo da zaštite te devojčice - roditelji, profesori, činili nešto po tom pitanju, a ako jesu to nije bilo nešto značajno jer se nastavljalo. Kajem se zbog toga i iskreno se nadam da to nije ostavilo značajne posledice na te devojčice.
597
82
82
share
odobravam
osuđujem

#3169457
23 Jul 24
Jutros sjedim u autobusu u jednom malo gradiću u Bosni i Hercegovini. U tom trenutku bus prolazi kroz jedno naselje, samo 10ak kuća se u tom dijelu nalazi. Na stanici čeka majkica, oko 75 godina starosti, zaustavi bus unese kesu krušaka domaćih i u rukama koliko je još mogla ponijeti, kesu da ženi koja vozi bus nama unutra podijeli kruške i kaže hajde nemoj da kasni bus u grad. Ps. nije nikom poznanica ni ženi koja vozi autobus. Toliko o ljudima ovdje ❤️
1199
36
28
share
odobravam
osuđujem

#3169594
23 Jul 24
Feminizam, muška energija, ženska energija, podcasti, alfe, sigme, feminizam, life-couching, pravi muškarac i prava žena, biznis planovi i biznis ideje, online zarada sa 20e uloga... Nastavi niz, kuda idu sve ove stvari šta je od ovoga stvarno ispravno a šta nametnuto jer neko ima korist.
714
79
56
share
odobravam
osuđujem

#3169462
23 Jul 24
Vrh neukusa mi je, kad se uz sve haljine nose patike. Bilo da je moda, udobnost ili ste u fazi-baš me briga, žene ostanite dame. Ne zaboravite na cipele i sandale. Budite svoje, ne priključuje se hipnotisanoj gomili.
382
1180
119
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva