Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3152408
13 Mar 24
U zadnje vrijeme kada izađem sa najboljom drugaricom svaka sebi plaća. Meni se to ne sviđa jer nas to udaljava. Ja najčešće naručim samo piće, a ona i večeru, a onda ja gledam dok ona jede i baš mi glupo. Pitam je što mi ne kaže da će večerati, pa bi se možda i ja pripremila, ponijela bih pare ili ne bih jela kod kuće, a ona mi kaže-pa gladna sam. Sve se svede na njeno komentarisanje i jedenje, a ona normalna priča između drugarica se gubi. Došla je do nekog dosta dobro plaćenog posla i kao da mi tjera inat, kao da provocira.
126
849
71
share
odobravam
osuđujem

#3152163
13 Mar 24
Pre 4 godine sam uz stričevu pomoć počeo da se bavim molersko-gipsarskim radovima. Radio je u timu izvođača, ali i samostalno sa strane. Od renoviranja starijih stanova, adaptacije lokala do poslova oko luksuznije novogradnje čovek je stvarno svašta prošao. Shvatio sam da kao tehnolog nikada neću zaraditi dovoljno za pristojan život u Beogradu zbog male plate i često neodrživih uslova rada - putovanja od po 1,5 do posla van grada, pozivi van radnog vremena, dolasci hitno vikendom jer je mašina u kvaru a papirološki poslovi po industriji su mahom monotoni, teže se dobijaju, slabo šta ima da se nauči i opet slabo plaćeni. Ovaj posao je dinamičniji, više susreta s ljudima, mogućnost da sam diktiram uslove rada i lepo zaradim (da, uplaćujem si doprinose), pride stekneš znanje da sam svoj prostor adaptiraš/sređuješ. Voleo bih da sam kao mlad ušao u ovu priču a ne tek sa 29 godina... Napokon mogu da uradim život kako hoću.
697
26
18
share
odobravam
osuđujem

#3143928
13 Mar 24
Moj nećak je jako razmaženo derište. Kad se posvađa sa roditeljima uvijek nešto razbije u kući. Sad su mu oduzeli PS4, a ovaj je polomio retrovizore na oba auta koja imaju. Sad zove mene da pita smije li doći igrati igrice. Nema šanse! Da je to moje dijete ne bi me bilo sram istući ga sa remenom kad se ovako ponaša.
907
45
27
share
odobravam
osuđujem

#3153671
13 Mar 24
Muvala sam se sa jednim dečkom i zaljubila se, iako je rekao da posle burnog raskida želi samo kombinaciju. Međutim nekad se ponašao zaljubljeno, pa sam se ponadala da imamo šanse. Na kraju sam iz takvog odnosa izašla emotivno polupanija od njega. Počela sam da sumnjam u svoju vrednost i izgled. Trebalo mi je skoro godinu dana da se saberem i kažem - nikad više. Na teži način sam naučila da ne zalazim u tuđe odluke, da one nemaju veze sa mnom. Ako već na početku pomislim da menjam tu osobu ili joj glumim psihologa nije mi tu mesto i nema dalje filozofije.
738
45
27
share
odobravam
osuđujem

#3153695
13 Mar 24
Oduvek sam gledala da živim kako mi odgovara, naravno da nikom ne štetim. Ako mi se ide negde idem, ako mi se ne ide ne idem. Ako mi se ide kući, odem. Ne družim se sa nekim ko mi ne prija. Svi su mi zamerali i govorili kako moram vise da se trudim. Sada svi oko mene pričaju o postavljanju granica, izbacivanju toksičnih ljudi, otkrivaju toplu vodu, a ja tako celog života.
669
33
17
share
odobravam
osuđujem

#3152972
13 Mar 24
Ovo nisam nikom ispričao jer me sramota moje sramote iako nisam mogao da utičem na taj događaj. Profesionalni sam fotograf i za vreme korone nisam imao posla. Drug mi sredi da radim honorarno za jednu TV emisiju koja prati i intervjuiše poznate ličnosti. Imali smo dogovoren intervju u jednom hotelu sa poznatom glumicom koja je obeležila moje detinjstvo.Žena je bila izuzetno kulturna. Pre intervjua poručila je kafu i ručak za mene i novinara i onda smo krenuli da snimamo. U sred tog intervjua pored nas je prošla jedna rijaliti učesnica. Novinar kad je video skočio je i rekao mi da požurim da je uslikam. Glumicu smo ostavili bez ikakvog objašnjenja. Vratili smo se posle 15 minuta, novinar se nije ni izvinio samo je zbrzao intervju i otišli smo. Ja od šoka nisam mogao da progovorim i dan danas me grize savest što se nisam izvinio u svoje ime. Rekao sam uredniku šta se desilo, međutim, on mi je rekao da je novinar uradio pravu stvar, da ta rijaliti učesnica donosi veću gledanost.
718
90
15
share
odobravam
osuđujem

#3153696
13 Mar 24
Zabavljali smo se 5 godina. Oboje smo visoko obrazovani, sa pristojnim primanjima, stan, auto, i kada se činilo da je to to, ona je shvatila da to nije za nju, da želi više od života. Rastali smo se, a u meni je tada nešto kvrcnulo i želio sam samo da se maknem iz te sredine u kojoj me sve podsjećalo na nju, i prihvatio sam jednu od ponuda koje sam svakog mjeseca dobijao iz inostranstva. Sada, tri godine kasnije, imam sve što sam ikad mogao poželjeti: platu sedam puta veću nego što je bila u Crnoj Gori, dobar automobil, stan, a u ove tri godine sam imao više veza nego u prethodnih dvadeset, a mislim da bih sve to dao samo da se mogu ponovo zaljubiti. I ne, ne nedostaje mi ona, ali mi nedostaje onaj osjećaj povezanosti za drugom osobom. U inostranstvu su međuljudski odnosi toliko površni i svedeni na puko zadovoljavanje fizičkih potreba da je gotovo nemoguće postići taj nivo intimnosti sa nekim, ili ja podsvjesno ne želim da provedem ostatak života prevodeći svoju dušu na strane jezike.
982
91
28
share
odobravam
osuđujem

#3152385
13 Mar 24
Taman krenem u najlepšu vezu sa najdivnijom curom na svetu, verujući da su se sve kockice skockale, ma presretni! Kad na to bivša pusti naš private snimak, gde sam bez dozvole sniman, jer nikada nisam video kamericu… Sadašnja veza mi je pred raskidom, u čaršiji dele svi snimku, imaju je čak i moji roditelji… Pred stalnim sam pritiskom, osećam se tako jadno i bedno. Drugovi me teše da sam baja, da sam prezgodan itd i da sam top na smimku, cure lakog morala mi se sada i više nabacuju… A cura mojih snova se polako distancira i svako viđanje se svede na tu temu. Prijavio sam bivšu, iako smo ostali u dobrim odnosima ovo je mogla samo ona snimiti i pustiti ali to ne rešava moj život. Brinem se što misle moji, kolege, sutra deca itd. Mnogo mi je žao mene…
843
94
72
share
odobravam
osuđujem

#3152481
13 Mar 24
Prvi zajednički automobil u braku bio je i ostao fiat panda. Stanje odlično, komšinica se selila u inostranstvo, prvi vlasnik, jedva 20tak hiljada i ajde za početak kupimo. Toliko smo se vezali za taj auto, toliko uspomena da evo posle 9godina još uvek ga vozimo. Sa Pandom smo obišli više puta Italiju, Francusku, Hrvatsku i Grčku, bili do Španije, Turske, Nemačke, Moskve i Danske. Toliko odmora, toliko avantura. Da tačno je, nije jednostavno putovati duže relacije sa ovako malim automobilom ali ima neku svoju draž, neku avanturu. Ekstra nam je i ne mogu vam opisati osmehe i atmosferu pre i u toku puta. Ove godine Portugal. Jedva čekamo. Inače kupovina drugog vozila zaista nije problem, problem je što nam se ovo ne prodaje..
753
32
17
share
odobravam
osuđujem

#3152153
13 Mar 24
Moj dečko je vezan za svoje, žive zajedno, planovi su skoro uvek sa njegovima, ima sestru koja me od početka ne gotivi. U suštini uvek sam gledala da ih ispoštujem popričam itd ali čim odlučim da stavim granice i imamo duže intimu putujemo sami itd ja sam loša i ne poštujem ih. Zovu ga stalno, ne može ni dan bez njih. Podržavam ljubav i poštovanje, ali ne ispovedanje. Isprali su mu mozak i postaje kao ris ka meni. Ispada uvek haos kako sam ja loša osoba što želim da samostalno gradimo budućnost bez tuđih saveta. Volim ga ali naša veza se uništava i biću kriva ja na kraju što samo reagujem na situaciju.
569
38
33
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva