Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3151996
25 Feb 24
Idem do prodavnice, na ulici parkiran Golf 5. 18" felne, vidi se da je mažen i pažen. Vozim isti auto, isto ga mazim i pazim. Namerno okrećem glavu, pored mene prolaze dečko i devojka, ona komentariše "Gleda ti lik u auto". On joj uzvraća "Naravno da gleda, svima se sviđa moj golf". Meni puno srce :)
660
131
36
share
odobravam
osuđujem

#3151856
25 Feb 24
Zašto roditelji se mešaju u izbor partnera svoje dece? Iskreno, meni je to čist sebičluk! Moje dete da nađe nekog koga voli i da je jednko voljeno od te osobe, da je ta osoba ispravna po svim pitanjima,i da je razvedena/razveden sa decom ili bez, da je neke druge veroispovesti ili strani državljanin, ja bih im dala podršku i poželela svu sreću ovog sveta! Koliko jedan roditelj zbog svog sebičluka može da upropasti detetovu sreću, da je to strašno! Gade mi se takvi ljudi. Eto!
571
67
51
share
odobravam
osuđujem

#3151863
25 Feb 24
Hoću da dam otkaz i da prodam stan. Hoću da kupim plac. Hoću da napravim malu, drvenu, toplu i udobnu kućicu sa velikom, pokrivenom terasom i dovoljno velikim dvorištem da imam baštu i neke domaće životinje koje neću da jedem! Hoće li' neko samnom? Plac do placa, raj do raja! Grob do groba!
491
216
57
share
odobravam
osuđujem

#3151854
25 Feb 24
Za upoznat normalnu curu u izlasku nikad mi nisu trebali stolovi, separei, boce, prskalice i šta već je popularno. Izađem u klub kad je neki trash party ili 2000 hits i samo plešem, pjevam i uživam u glazbi. Ne zamaram se kako drugima izgledam i dal se vidi da imam para itd. Uvijek se nađe još netko tko je došao plesat i super se zabavim.
535
34
16
share
odobravam
osuđujem

#3151869
25 Feb 24
Ponosna sam na sebe! Posle 12 godina rada i pokušaja da se dokažem da vredim pre 4 meseca prestala sam laptop da nosim kući. Službeni telefon da ali laptop ne. Bilo je par situacija gde je trebalo nešto da pomognem al nisam imala kako. Promenila sam se, počela da uživam u životu bez opterećenja sa poslom i ljudi su počeli drugačije da me gledaju. Danas me je šef pitao šta treba da se desi da se vratim da sve bude kao pre? Nisam tražila novac rekla sam da treba da počnu da me cene i da mi adekvatno plate za posao koji obavljam. Ponudio je službeni auto i povišicu od 400e.
637
39
20
share
odobravam
osuđujem

#3151986
25 Feb 24
Imam jako ružno iskustvo sa svojim ocem i sada kada sam postala mama često gledam svog muža kako se na podu igra da našim detetom i te njihove igre i kikotanje leče moje rane. Ponosim se svojim izborom!
1227
23
11
share
odobravam
osuđujem

#3151985
25 Feb 24
Kao klinka sa 17 sam počela da izlazim i koristim ponekad ekstazi a često spid. Nekoliko puta kokain i LSD. Heroin nikada, uvek sam ga se plašila. Travu takođe nisam volela i nisam je često koristila. Sa 20 sam se smirila i prestala. Nakon toga sam još nekoliko puta malo nešto uzela al sam pila umereno kada izađem ili kada dođe društvo. Sada imam 38 godina i troje dece. Drogu nisam ni videla ni pipnula godinama. Ne družim se sa ljudima koji je koriste, ne volim da sam u društvu takvih osoba. Pamćenje mi je loše. Ne znam da li zbog droge, da li zbog trauma koje sam doživljavala sa bivšim mužem godinama, ali imam dosta rupa u sećanju kada se radi o lepim stvarima. A možda je i zbog umora kada su deca bila bebe, bilo je zaista teško, takve bebe mi zapale. Ali nekako mislim da je mladost kriva i jako mi je žao jer se osećam pokradeno. Dragocene uspomene ne pamtim. Znam da ćete osuditi ovo, ali htela sam samo da poručim mladima da budu pametniji od mene. Pazite se klinci. Nije vredno uspomena.
674
135
51
share
odobravam
osuđujem

#3151850
25 Feb 24
Sretna sam. Našla sam muškarca za poželiti. Prvo sam bila u vezi 7 godina i dobro da je završila, jer kad smo počeli živiti zajedno, pokazao je pravo lice. Još je i mačku navukao u stan, ni jednom nije usisao. A sad u drugoj vezi, ako on sjedi, i vidi da ja nešto radim, odma se skače što treba pomoći. Ako je baš umoran ili mu se ne da, onda natjera i mene da sjedim s njim i odmaram, suđe i prašina neće pobjeći. Sad kad imamo dijete je isto divan. Sve se dogovorimo, sve rasporedimo. Ja kuham, ali ako vidi da ne mogu od male, onda dođe po instrukcije i ode i skuha sam. I ne, nije ništa sam radio ranije, sve su obavljale žene u kući i imao na gotovo. Prvi put sam mu ja pokazala kako da ispeče jaje. Jedan od milijun. Hvala ti, Bože!
1196
102
32
share
odobravam
osuđujem

#3151855
25 Feb 24
Muž i ja smo u braku već pet goina i nemamo dece, oboje imamo po 36. Moji nas pritiskaju već neko vreme, dok njegovi nisu pomenuli unučiće. I stalno pričam mojima kako nas oni ne smaraju, kako ne ulaze u našu intimu itd. Da bi saznala od prijateljice kako je njegova mama rekla da se nada i da nećemo imati dece jer njoj ne pada na pamet da ih čuva, a i kad budemo dobili decu zna da će on prestati da im šalje novac. Malo je rečeno da sam zgranuta……
522
43
20
share
odobravam
osuđujem

#3151862
25 Feb 24
Kad sam imala nekih 8 godina, tata me je odveo kod nekog njegovog prijatelja da spavam jer je on radio tu noć. Njegova kćerka je imala oko 13,14 godina i sjećam se kako je bila jako pažljiva i ljubazna prema meni, toliko je bila radosna i sa osmijehom na licu. Sjećam se kako me ušuškala u krevet, zagrlila i onda sam utonula u san, i toliko joj je bilo drago što sam tu, da i danas pamtim njen veseli izraz lica poslije više od 30 godina.
1098
21
9
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva