Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3152048
15 Mar 24
Kada pišem rukom na srpskom, uvek pišem ćirilicom. Obožavam je. Dok pišem nešto na računaru ili telefonu, koristim latinicu. Frustrira me je što su srpski nacionalisti, desničari, homofobi, šovinisti, mitomani i ostali ekstremisti preuzeli ćirilicu koristeći je po komentarima i blogovima na internetu, šireći svioje zatucane i imbecilne stvove. Tako da čim vidim da je neki komentar na ćirilici, odmah znam da je neka iracionalna glupost u pitanju.
836
254
64
share
odobravam
osuđujem

#3152489
15 Mar 24
Bila sam u depresiji. U sred toga izašla sam na kafu sa drugom, u trenerci, bez šminke, sunce me nije videlo dugo i bila sam fizički lose. Rekao mi je da ne zna kako mene moze neko da gleda kao devojku (jer sam tada lose izgledala) na šta sam mu ja odgovorila pa ne znam. Iz ove perspektive bih samo ustala i otišla iz kafića.
1202
81
39
share
odobravam
osuđujem

#3153012
15 Mar 24
Bivša sa kojom sam bio 2,5god u vezi ostavila me na moj rođendan prije 6mj, od tada se nismo vidjeli ni čuli. Prevarila me, nisam to odmah znao ali sam primjetio veliku promjenu u njenom ponašanju, odjednom je počelo sve da joj smeta ali nikada nije htjela da priča o tome. Otišao sam kod nje za rođendan sve je bilo perfektno, inače veza je odlično funkcionisala, bili smo jako uspješni zajedno, kovali planove, ostvarivali ciljeve. Međutim osjetio sam da se udaljava od mene i insistirao sam na pokretanju te teme, jer bi uvijek razgovorom sve riješili ali ovaj put je zaplakala i priznala sve, već 3mj izlazi sa drugim, zajedno rade na poslu i stariji je od nje 14g. Život mi se srušio tu noć. 3h vožnje do kuće plakao sam kao malo dijete, sve naše uspomene su mi prolazile kroz glavu. 10 dana poslije mi se javila sa gomilom isprika, i da kaže da joj je žao, i da zaslužujem bolju osobu od nje. Sve je to meni jasno ali ja sam ostao u toj noći, borba u glavi ne prestaje...
695
71
27
share
odobravam
osuđujem

#3152032
15 Mar 24
Mislim da me dečko vara sa "drugaricom" za koju sam mu rekla da mi smeta, ali to ga ne sprečava da idu na kafu pa kad se zatvore kafići da idu kod njega kući:))))) opravdanje je "družimo se godinama". Iako budem pozvana da sjedim sa njima ne osjećam se ugodno u njenom prisustvu i pojede me to što se viđaju. Da naglasim da sam se ja udaljila od drugara koji mu smeta i da ne izlazim sama sa njim nigdje. Ne znam šta da radiim...
83
754
35
share
odobravam
osuđujem

#3153714
15 Mar 24
Koja sam ja budala... Napravio sam kalkulaciju i izračunao da sam od svoje 24. do sada 34. godine na žene/bivše (pokloni, putovanja, nikad nevraćene pozajmice za gluposti, večere, dejtovi) potrošio minimum 38 400 €, a dobijao večito šiženje i ludenje od dotičnih pripadnica "lepšeg" pola. Žali Bože bačenog novca. Muškarci, postavite sebe, vaše vreme, karijeru i novac kao prioritet. Brakovi i veze su samo relikt prošlosti, jer ranije su svi imali istu sudbinu i bili osuđeni na poljoprivredu. Sadašnji način života kad tad dovodi do razlaza sa partnerom zbog toliko mogućnosti. Budite kulturni, spremni da pomognete, ali sebe i svoj džep uvek na prvo mesto! Ljubav je preuveličana i, verujte, bez toga se može i prođe kao voz. A ovaj novac da sam ulagao u investicooni fond, sada bih imao preko 100k. Nikada više takvu grešku napraviti neću!
274
1004
85
share
odobravam
osuđujem

#3152959
15 Mar 24
Danas me je dečko sa kojim živim pitao da li smo mi u vezi ili ne čisto da zna... Inače večeras izlazi sa prijateljima, bez mene.. U šoku sam.
402
141
37
share
odobravam
osuđujem

#3144129
15 Mar 24
Upoznali smo se prije mjesec dana na doktorskom studiju i osjetili obostranu kemiju. Kako smo jednom mjesečno na fakultetu u drugom gradu (oboje živimo u različitim gradovima), nastavili smo se čuti preko poruka i dogovorili da se vidimo večer prije sljedećeg susreta na fakultetu. Taj tjedan smo imali malo zategnuti odnos i otkazao je susret 1-2h prije jer ga je kolega iz grupe pozvao na rodjendan. Sljedeća dva dana sam ga ignorirala na fakultetu te mi je poslao poruku kao kako smo brzo prešli sa planiranja izlaska na ignoriranje, te sam ga pozvala na 5min pauzu i rekla da ne znam ni sto je očekivao od mene nakon četvrtka. Nakon što sam mu odgovorila kakvog muškarca želim, a ne nekog tko igra igrice te ne može progutati ponos i ispričati se za to, nije se više javio. Ne znam zašto me to muči sad toliko da nisam mogla ni zaspati sinoć. Je li stvarno moguće da s 32 godine, s doktoratom pred sobom, mogu biti toliko glupa i ne spavati zbog dečka kojeg sam upoznala prije mjesec dana…
535
61
33
share
odobravam
osuđujem

#3152305
15 Mar 24
Prevarila sam dečka ali nisam svršila. Ovo je mini prevara nije tako velika kao njegova :)
109
863
41
share
odobravam
osuđujem

#3152113
15 Mar 24
Dečko sa kojim se viđam me je neprijatno iznenadio pre neko veče kada smo izašli, on se toliko olešio da je počeo da razbija sve čaše, rođak njegov koji je bio sa nama mi je rekao da on to stalno radi i da je stalno pijan vikendima a pritom je kardiolog po struci, mislim da ću ga zabataliti.
673
34
26
share
odobravam
osuđujem

#3144151
14 Mar 24
Blago se vama koji imate roditelje sa kojima možete popričati ili dobiti savet od njih. Grdno sam posvađan sa roditeljima, toliko da ih mrzim i nemam nimalo poštovanja prema njima. Neko bi rekao da sam bezosećajan ali godinama se svađaju međusobno i onda ja upadnem bez razloga u te svađe, čak je par puta i policija intervenisala. Otac pijanac, majka psihički otišla već odavno, a da ne pričam za ostale svakojake stvari koje se dnevno dešavaju, kao npr da se budim svaki dan sa dranjem i lupanjem po kući. Jedva čekam da se preselim, što će i biti za mesec dana i da započnem neki lepši, bolji život, bez njih.
1233
31
30
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva