Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3154232
17 Mar 24
Dođe mi da prekinem kontakt sa roditeljima kako bih sačuvala svoje mentalno, a bogami i fizičko zdravlje. Materijalno su izuzetno dobro situirani i imaju puno rodbine sa kojom su bliski, tako da me ne bi grizla savest da će u dubokoj starosti biti nezbrinuti. Ali ovaj teror koji trpim godinama moram da izbegnem jer mi se organizam buni. Imam supruga i decu u tinejdžerskom dobu i njima sam potrebna koliko-toliko normalna.
928
31
11
share
odobravam
osuđujem

#3154092
17 Mar 24
Kolega na poslu nije radio ništa i šef ga je smijenio. Stavio je mene na njegovo mjesto i sad sam mu nadređena. On je uvrijeđen jer sam ja žena koja po njegovom radi muški posao i priča po firmi da sam spavala sa šefom. Nije svjestan da je meni to što priča nebitno jer moj rad govori za sebe pa ga to još više izluđuje i strašno je bezobrazan.
1240
54
27
share
odobravam
osuđujem

#3154219
17 Mar 24
Zameram mužu što mi pre venčanja nije poklonio zaručnički prsten, pa makar i onaj najjeftiniji srebrni s nekim malim kamenom. Hodali smo godinama, bio je u dobroj finansijskoj situaciji, ali ništa. Znam da je to nevažno za sretan brak, ali iskreno, bude me malo sramota kada kažem da nemam zaručničkog prstena u 21. veku.
584
278
66
share
odobravam
osuđujem

#3154229
17 Mar 24
Kolega me izbegava, prestao je da se javlja. Pitam ga o čemu je reč, kaže da me je već neko vreme muvao ali da ja nisam reagovala i da ne može više, da želi da se distancira od mene. Kakvo je to muvanje kad je sa svim koleginicama bio isti kao prema meni? Kakvo je to "muvanje" ako ne odgovoriš na moju poruku 2,3 dana?
641
39
13
share
odobravam
osuđujem

#3154236
17 Mar 24
Muž mi je poginuo je 2 nedelje. Imamo dete od 3 i dete od 5 godina. Ja sam pre naše veze radila u inostranstvu, imala dobar posao, finu platu i ušteđevinu. Vratila sam se u Srbiju i zajedno smo otvorili firmu. Bili smo jedini zaposleni, i podjednako brinuli o deci i svemu. Stan je on nasledio od roditelja u 18.godini. Imali smo sve i onda se sve preokrenulo. Da li sam u krivu što osećam ogromnu ogorčenost zato što njegovi roditelji žele da prodaju stan u kom smo živeli?Oni imaju stan u kome žive, stan koji su prepisali kćerki i 2 vikendice i pritom mi daju nedelju dana da se iselim. Ja imam minimalnu zaradu firme koja još nije dovoljno razrađena i koju ne znam kako ću voditi sama, osim ako sedište ne prebacim u svoj rodni grad gde bih imala podršku majke. Inače nikada nismo imali nikakav konflikt i grozno mi je što im je prva pomisao da me izbace iz stana, iako te znači dodatnu traumu za njihove unuke.
1123
42
81
share
odobravam
osuđujem

#3154155
17 Mar 24
Izbegavam devojke koje dejtuju onlajn. Upoznam ribu na ulici ili klubu i ispričamo se ko najrođeniji. Problem je u tome što ih tinder iskvari i omutave pa gube potrebu da se posvećuju jednom razgovoru jer pričaju sa 20 ljudi paralelno. Umesto toga razvijaju mogućnosti da ocene ko je vredan a ko ne. Zato moraš da budeš zanimljiv od starta ili nemaš nikakvu budućnost. Zamisli šta 2 godine korišćenja toga uradi nekad skromnoj, patrijahalnoj i vedroj devojci.
149
603
51
share
odobravam
osuđujem

#3154154
17 Mar 24
Muškarci su najveće sponzoruše od dana postanka... Besplatno čišćenje, pranje, kuhanje, psiholog, dadiljanje, seks... Stavite žene sve te poslove na spisak, koliko bi to oni morali pojedinačno platiti...
856
159
85
share
odobravam
osuđujem

#3152405
17 Mar 24
Volim svoju majku najviše na svijetu. Otac je otišao od nas dok sam još bila beba, posle smarao nenajavljenim dolascima, samo nas uznemiravao. Hvalio se svojim pijandurama kako ima kćerku, a majka je jedina bila uz mene u radosti i tuzi. Nikada se posle nije udavala, sad mi kao odrasloj djevojci kaže da je bilo strah da opet neku budalu ne upozna i da nam unese nemir u kuću. Volim je što je hrabra, dobra, čvrst karakter i svaki dan se molim Bogu da mi još dugo bude zdrava.
1112
17
16
share
odobravam
osuđujem

#3152229
16 Mar 24
Imam curu crnkinju. I iskreno sramim se upoznat je s roditeljima, nakon naše prve ozbiljne svađe, rekao sam svojima da smo prekinuli, tad su pokazali pravo lice, tipa oni će uvijek bit robovi, nemaju ljude sposobne, i ostali komentari. Pokušao sam im objasnit da to nije tako, na šta su mi rekli sinko tvoj život, al nemoj se žalit. I ako nastaviš s njom bolje nemoj dolazit kući. Pitao sam staru imali problem šta je crnkinja, na šta je ona rekla bože sačuvaj znaš da je to meni zadnje. I tako gledam utakmicu s obitelji, stari od nikud kaže jel ima crnja, a brat komentira vidi crncu frizure treba kosilica da ga ošiša, i slag na torti nećakinja balavica mala kaže nu crnje. Sramim se samog sebe šta sam ostao šutit, i nisam bar nešto rekao. Jel se meni čini ili moja obitelj je rasistička, ili su čisto ne educirani i misle da je to sve ok? Brata sam već jednom upozorio nemoj je zvat crna ona ima svoje ime, nije se ispričao uopće. Njoj to ništa nisam rekao, slomila bi se, i plakala.
589
389
116
share
odobravam
osuđujem

#3153682
16 Mar 24
Idem na ples samo da bih smuvao nešto tamo.
317
395
45
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva