Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Prenosila sam ćerkicu iz jednog kreveta u drugi, kako sam je nosila naslonila sam njemu glavicu na moj obraz, a ona me je u snu poljubila :) 
16028
208
53
share
odobravam
osuđujem

Napustio sam faks pre nekoliko meseci, u sred prve godine. Nisam još napunio 20, a siguran sam da sam napravio jednu od najvećih grešaka u životu.
8859
651
42
share
odobravam
osuđujem

Brate jedan dan bilo pospremanje i cišćenje kuće i kane kap sone kiseline na wc šolju, ja nisam znao i u žurbi sednem i dohvatim vrhom polnog organa sonu kiselinu. Sada postaje haos ja ne znam šta ću, hoću da poludim od bolova. Odem odmah u bolnicu kad tamo likuša neka što je ja znam i kaže meni daj da pogledam, šta bre da pogledaš zovi doktora ! ! !
9782
358
51
share
odobravam
osuđujem

Desilo mi se odavno, išao sam sa drugom do radnje i dok je on kupovao šta je trebao, ja sam ugledao 100€. Naravno, uzeo sam ih i odmah ušao u prodavnicu da pokažem drugu, a prodavačica mi ih je otela iz ruku i rekla da je falsifikat i kao bacila u kantu. Koju godinu kasnije bilo mi je krivo što sam ispao tako naivan.
10169
322
33
share
odobravam
osuđujem

Jednom sam u osnovnoj školi nacrtala cvet na času likovnog i bila ubeđena da sam nacrtala najružniji cvet ikada. Da bi me utešila učiteljica mi je rekla da je cvet zapravo lep 'kao ja'. Otišla sam kući plačući i rekla roditeljima da mi je učiteljca rekla da sam ružna...
11483
176
12
share
odobravam
osuđujem

Kad god pročitam neku knjigu, imam osećaj da sam za 10% pametniji.
10409
192
26
share
odobravam
osuđujem

Bila sam sa momkom 5 godina. Voljeli smo se kao niko, usuđujem se reći da bih dala svoj život za njega koliko mi je značio i šta mi je predstavljao. Ostala sam i trudna, svi su bili srećni. Moj život je bio ispunjen, kao i njegov. Na moj rođendan, izveo me na mjesto gdje smo se upoznali, i zaprosio pred svima. I dalje se sjećam svake riječi koju mi je rekao. Kad smo se vraćali kući, kišica je padala. Sjećam se, 7 april je bio. Čovjek je prešao na našu stranu s kamionom, frontalni sudar. Ja sam preživjela, nekim čudom i beba. Ali on nije. Moj cijeli svijet se srušio, ne znate koliko je boljelo.. Cijelo tijelo mi se slomilo, srce raspuklo na 100 komada. Zvao se Ivan, pa sam kćerkici dala ime Ivana. Prošlo je 7 godina i kad me pita o njemu suze same krenu. Prošle godine sam se udala, jer je Ivani trebao otac, ali dok me ljubi i dok spavam sa njim, srce jeca u tajnosti i nikada neću zaboraviti te zelene oči i zagrljaj. Ne znate koliko boli dok pišem ovo i sjećam se, ali je lakše..
51988
1360
227
share
odobravam
osuđujem

Morao sam raskinuti sa ženom koju sam volio više od života jer su naše porodice bile protiv toga, različita samo vera, prošlo je evo 10 godina, oženjen sam sa ženom koju ne volim, ne prodje dan da ne pomislim na bivšu, i žalim što smo raskinuli da je moguće vreme da se vrati uradio bih suprotno, ali nije, ne znam ni gde je sada. Ako se nekad nađete u slicnoj situaciji budite verni sebi i svojim osecajima. Život bez ljubavi je težak život!
10093
895
131
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bila mala umesto ringišpil mami sam tražila ringipiš..
5157
198
38
share
odobravam
osuđujem

Uvek kad popijem mnogo, sutradan mi se čini da će mamurluk brže proći ako se zakunem da nikad više neću da pijem.
4371
112
11
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva