Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Seo sam u kafić sa ortakom i naručio espreso. Konobarica mi je donela espreso sa nacrtanim srcem (zrncima kafe ili kako se vec to radi). Nisam bio siguran da li je to neki znak da joj se sviđam ili svi u kafiću dobijaju takav espreso. Lepšu curu u životu nisam video, zračila je prirodnom lepotom. Kada sam plaćao račun, nasmešila mi se i ja njoj, ali je nisam pitao za broj fona ili da se vidimo nekada. Sada mrzim sebe.
10202
625
46
share
odobravam
osuđujem

Ponekad kada čekam lift pravim grimase dok se vrata ne otvore i onda u milisekundi pravim normalnu facu i javljam se osobi koja izlazi iz lifta.
9463
190
23
share
odobravam
osuđujem

Sestra mi je ostavila svoju ribicu na par dana, dok je ona na odmoru. Jedini moj zadatak je bio da je hranim i redovno mijenjam vodu. Pored mog truda, ribica je jutros izvratila peraja :/ a ja sam danas kupila novu ribicu ( pola sata sam birala koju da uzmem, koja najvise lici na "staru").
10035
574
36
share
odobravam
osuđujem

Nervira me kada moju ljubaznost muškarci protumače na sasvim drugi način.
11200
222
16
share
odobravam
osuđujem

Kada sam bila mala gledala sam film PTICE KOJE NIKAD NE POLETE i toliko sam plakala da sam se u jednom momentu zacenula .Tata me je tešio da je to samo film i da ništa nije istinito, a ja sam mislila da me on zapravo laže i pobegla sam u kupatilo i plakala još dva sata dok nisam zaspala na wc šolji...
10976
225
35
share
odobravam
osuđujem

Na moru sam svako veče, dok sam posle grada blejala sa društvom na plaži, viđala dečka i devojku koji su sedeli uvek negde blizu nas i ona mu se stalno umiljavala, "nameštala", a on nikako da je poljubi... Posle 2 - 3 noći uzastopnog sretanja sa njima, videla sam ih opet kako sede na zidiću i sa njima je bio još jedan dečko... Ponela sam pivo, otišla do njih, uhvatila tog drugog dečka pod ruku, i rekla mu da se pridruži mom društvu uz pivo, pesmu i gitaru... a onda se okrenula prema ono dvoje i rekla dečku: "Daj poljubi je više!" Stvarno sam se smorila gledajući ih. :D I posle par minuta dok smo mi dole na plaži nazdravljali, videla sam njih dvoje kako se strasno ljube. Osećala sam se kao Amor... :D
15514
298
36
share
odobravam
osuđujem

Devojka me je ostavila prvog aprila. Ja se i dalje nadam kako će se pojaviti niotkuda i reći mi apriilili.
12357
287
36
share
odobravam
osuđujem

Kad god se razbolim i počnem da kašljem uvek zamišljam kako mi se tada u plućima bore one male ''životinjice'' (bakterije) kao sa reklame.
8953
176
12
share
odobravam
osuđujem

Dok sam učio, shvatio sam da je olovka na vrhu imala gumicu... Divio sam se tome pola sata.
10324
105
22
share
odobravam
osuđujem

Ujutru, dan posle izlaska pita mog kuma njegova majka "Jesi se ti napio sinoć?". Odgovori joj on "Ma nisam", a ona će "Pa što si se onda tepihom pokrio".
10242
78
10
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva