Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Mama cesto prica meni a i drugima kako sam joj ja nesto najlepse sto joj se desilo u zibotu,pamti taj 28i oktobar kada me je rodila,najbitniji datum u njenom zivotu...Meni je inace rodjendan 29og....
8928
216
60
share
odobravam
osuđujem

Jednom me je stomak jako zaboleo i počeo sam povraćati i roditelji i doktori nisu znali šta mi se dešava. Kad' smo otišli kod jednog doktora rekao je da sačekamo u čekaonici jer ima nekog pacjenta u ordinaciji. Tata me je držao na krilu i gledao me tužno. Tad sam ga upitao ,,Tata hoću li umrjeti?'' Rekao je: ,,Nemoj tako da pričaš,nećeš umrjeti, drži se!'' Tada sam prvi put vidio da mi je otac pustio suzu, a do tada sam mislio da on nikada ne može zaplakati. Posle toga je doktor utvrdio da imam upalu slepog creva i da se moram hitno operisati. Prije operacije tata mi je dao neku figuricu nekog vojnika i rekao je: ,,Zamisli da si ovo ti i da moraš da izdrziš!'' Operacija je trajala oko 2 sata. Tata je od nervoze otišao u prodavnicu i kupio cigare, a do tada nije pušio godinu dana zbog kašlja. Kad sam se probudio sva mi je slika bila mutna i prva je mama uletila u operacionu salu da me vidi. Ja sam se posle ovoga osjećao krivim jer je tata zbog mene počeo ponovo da puši. A tog vojnika i dalje čuvam.
10928
184
30
share
odobravam
osuđujem

Uvek imam spreman odgovor kad me šef pozove telefonom i pita šta radim.
8576
149
11
share
odobravam
osuđujem

Tek kad odem kod frizera skontam koliko mi je frizura užasna, a tek kad odem u prodavnicu obuće koliko mi je obuća ofucana.
9575
114
11
share
odobravam
osuđujem

Moj tata, koji je napunio 52. god, jučer je došao na ideju da igramo čovječe ne ljuti se. I svi smo pristali, nakon par trenutaka, majka i otac su se toliko zaigrali da su čak onako ko dijeca posvađali, zato što su ih srušili. Onda sam shvatila, da su oni i dalje zapravo dijeca u duši!
9759
202
16
share
odobravam
osuđujem

Kad god neko hoće da me odveze do kuće, ja kažem 'Ma nemoj da trošiš benzin, baci me do stanice', a u sebi molim Boga da me odveze do kuće.
8979
258
12
share
odobravam
osuđujem

Neki ljudi mi govore da ličim na ćaleta, a ustvari sam usvojen.
12713
166
32
share
odobravam
osuđujem

Kada baš dugo i pomno spremam ispit, razočaram se ako na kraju dobijem lagana pitanja i ne mogu da pokažem i predstavim sve što sam naučila.
8628
755
10
share
odobravam
osuđujem

U gradiću u kom sam odrasla, jedna baba je posle odgledane serije nazvala policiju da im kaže da je Rosaura ubila Ignacija.
14386
157
33
share
odobravam
osuđujem

Došlo vrijeme da i ja idem za svojom sudbinom. Sutra idem u glavni grad da studiram i duša me boli kad odem u wc i vidim samo jednu četkicu, maminu. Više me boli što će ona sama ostati nego što ja idem...
12030
124
30
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva