Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Kada mi muž dođe kući pijan ja napravim haos, strašno se posvađamo, a onda u neko doba noći se pomirimo i tad mi uvek kaže "kretenu kolko ja tebe volim" i svašta još lepo...A kad je trezan ne mogu mu ni kleštima izvući neku lepu reč, mnogo me nervira ta njegova hladnoća.
8463
1177
37
share
odobravam
osuđujem

Gledam seriju SPARTAK samo zbog erotskih scena. Tačka.
8472
744
63
share
odobravam
osuđujem

Žensko sam i nemam skoro ni jednu drugaricu jer ne podnosim uobičajene ženske priče, ogovaranja, kukanja zbog slomljenog nokta ili haljine za Novu godinu koja ne može da prikrije salo itd. Mnogo me smara to.
10818
1101
80
share
odobravam
osuđujem

Mrzim kad se mnogo trudim oko nečeg i ne uspije.
9846
144
13
share
odobravam
osuđujem

Mrzim kad mi kažu:"nemoj shvatiti pogrešno". Znam da će reći nešto ružno!
10806
167
15
share
odobravam
osuđujem

I posle kažu 'Kriva ti kičma'. -Pa naravno da mi je kriva kad se po ceo dan krijem od profesora da me ne prozove.
15311
266
18
share
odobravam
osuđujem

Kolege na poslu samo se bave ogovaranjima i gledaju kako da iskoriste moju kolegijalnost u želji da im izađem u susret i pomognem im u radu njihovog posla. Nikada nemoj pokazati ljudima koliko znaš jer će ti sve uzeti.
8085
158
16
share
odobravam
osuđujem

Video sam zvezdu padalicu dok sam bio sa devojkom. Ona je vrisnula "Videla sam zvezdu padalicu, videla sam je!", ja rekoh "Pa šta?", a ona "Pa to je posebno kada je vidiš sa voljenom osob..." I prećutala je uz blagi osmeh. Pamtiću to dok sam živ.
16173
203
52
share
odobravam
osuđujem

Ja sam ona likuša koja je živela bez igde ikoga, bez prijatelja, bez dečka, sama skroz. Nikad me niko nije video našminkanu komplet, samo sa maskarom. Ravna kao daska, kosa nit' je ispeglana, nit kovrdžava, ma užas. I šta da radim, nemam s kim da izađem, izađem ja sama, svaku noć, kupim sebi pljesku ili palačinku i neki sok i sedim u parku k'o klošar neki, hranim nekog kera lutalicu što je počela svaki dan da me čeka u parku da je nahranim. U međuvremenu taj pas je ušao u teranje i počeli su da je jure psi po kraju, i ja šta ću, odvedem je kući, ispričam celu istinu mojima, to da mi je jedini prijatelj i da mi je žao što sam lagala. Pristali su da je udomimo. Jednom sam u šetnji srela lika kako zviždi u parku, okreće se ka meni, onako oduševljeno vikne ''USVOJILA SI JE?!'' i tako krenemo da ćaskamo, tako svaki dan u isto vreme. U vezi smo već 6 meseci, kujica je još uvek kod mene, a jedino oko čega se sa dečkom svađam je ko će da je šeta. Spasila sam tom psu život, a i ona meni.
20846
128
53
share
odobravam
osuđujem

Juče me je muž uhvatio kako brijem noge njegovim brijačem i naterao me da mu kupim novi ... Novi brije još bolje... 
66113
2745
141
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva