Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Mnogo se iznerviram kad profesor kaze: ''Koleginice glupo je da vam pišem 6-icu, naučite bolje i dodjite sledeći put'' a on ne zna koliko sam se ja namučila i za tu 6-icu. :(
9917
222
13
share
odobravam
osuđujem

Nikad neću da pređem na pješačkom kad vidim da mi treba stati auto-škola auto. Nekako mi žao da zbog mene padne ili pogriješi.
10202
200
26
share
odobravam
osuđujem

Jednom prilikom sam gurnuo ruku u WC šolju da izvadim 2 marke koje su mi prethodno upale.
9251
760
45
share
odobravam
osuđujem

Mnogo mi je teško kada vidim neku staricu ili starca na ulici, u prodavnici, u bolnici, čak mi dodje i da zaplačem nekad. Jednom, dok sam čekala red u bolnici, jednom starcu je ispala zdravstvena knjižica. On je bio toliko nemoćan da nije mogao da se savije da je dohvati, sačekala sam 5 sekundi da vidim hoće li IKO to uraditi ko mu je bio blizi nego ja, svi su ga samo gledali i okretali glave. Ustala sam plačući i potrčala desetak koraka do njega i dodala mu. Ruka mu se toliko tresla i u tom trenutku sam poželela da ga zagrlim. Godinama sam se trudila da se pomirim sa tim da ljudi, inače, gledaju samo sebe. Danas, studiram medicinu, i zalagaću se svim silama da starijim ljudima poslednje dane provedene u bolnici ulepšam svojim osmehom i entuzijazmom ako do toga dođe. Ne želim da gledaju strah svojih bližnjih. Ne želim da iščekuju smrt, ne želim da joj se nadaju. Želim da se osete srećno zbog života koji je ostao za njima.
13685
207
72
share
odobravam
osuđujem

Devojka mi je lupila šamar u sred autobusa, vozač je rekao "Udri jače, da sluša sledeći put".
13743
894
32
share
odobravam
osuđujem

Sredila se ja, i čekam ispred kuće drugaricu da idemo u grad. Prolazi neka žena pored i vodi ćerkicu (3-4 god). Zagledalo se dijete u mene, i pita je mama šta gleda. Kaže ona njoj "Vidi, Barbika mama". Najljepši kompliment u životu.
15871
812
51
share
odobravam
osuđujem

Zvao sam vatrogasce da ih pitam "Ima li posla?" Prekinuli su vezu.
11887
910
20
share
odobravam
osuđujem

Kad smo kao mali igrali žmire uvijek bi se mijenjali za majice da zbunimo onog koji žmiri.
11514
138
34
share
odobravam
osuđujem

Mažem uši Autanom da mi komarci ne zuje oko njih.
10181
186
18
share
odobravam
osuđujem

Ne znam za vas možda ja i nisam normalan, ali moj san je da nađem devojku koja voli moj klub koliko i ja, koja će da se nervira zbog njega bar upola kao i ja. Da odemo na stadion da ustane sa stolice i vrisne "DAJ LOPTU KRETENUUU", da se svi oko nas krste, a ja sam sebi da kažem to je moja devojka.
6971
1445
102
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva