Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Kada se tusiram, obicno odlutam mislima i grejem se vodom dok ne potrosim ceo bojler.
10213
170
23
share
odobravam
osuđujem

Moj stric koji zivi na selu svako 5to-6sto vece posle vecere oblaci sako,kravatu,ispolirane cipele,itd.. I pojavljuje se u kuhinji (gde su obicno svi) sa recima "Ljudi ja cu veceras da umrem" i legne u krevet poput pokojnika da ne bi morali da ga oblacimo i obuvamo kad umre. Naravno ispaljuje se vec par godina tako xD.
7522
349
31
share
odobravam
osuđujem

letos sam se posle svakog izlaska nalazila sa jednim deckom i cekali smo izlaske sunca na jednom krovu a onda kuci prvim jutarnjim.
7955
139
19
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bio mali išao sam često na selo, i kad me je deda prvi put odveo da vidim krmaču kako doji male prasiće uplašeno sam pobegao majci vikajući kako je ujedaju, dugo vremena sam se plašio malih svinja.
7968
188
18
share
odobravam
osuđujem

Prošle godine, dok sam se spremao za grad u kupatilu, slučajno mi je ušao ćale i video me kako brijem regiju izmedju nogu, odmah je zalupio vrata, da bi ih posle par sekundi otvorio i rekao "briješ m.da s' mojim brijačem, p..ka ti materina!" A ja u čudu, sta je on primetio!
10440
220
38
share
odobravam
osuđujem

Kad igram bilijar sa devojkom, igram slabije nego inače, da bi imala šansu, ali joj ipak ne dozvoljavam da me pobedi :)
8444
684
19
share
odobravam
osuđujem

Nikad nisam znala `šta je pisac hteo da kaže.`
9284
284
31
share
odobravam
osuđujem

Probudio sam se u 7 sati da idem na posao i toliko sam bio dezorijentisan da sam zaboravio da stavim dezodorans ispod levog pazuha, sada smrdim na taj pazuh :(
8186
504
23
share
odobravam
osuđujem

Bio sam problematičan u životu. Nikada nisam krao niti se bavio kriminalom, ali dosta sam se tukao i pravio raznorazne gluposti. Uglavnom iz defanzive, nikada nisam dirao nikoga niti provocirao ali mi je i prag tolerancije bio nizak kada diraju mene. Privođen sam, pisane su mi prijave, sav sam u ožiljcima i jednostavno to nisam želeo za sebe. Više puta sam podvlačio crtu u svom životu i tvrdio da nema više gluposti ma šta mi ko radio. Imam 28 godina i počinjem da razmišljam o drugim stvarima u životu, ali nekako uvek se nađe neko ko me čačne gde sam tanak i opet sve krene iznova. Počinjem da se pitam da li sam ja slab karakter ili je ovaj svet prepun ludaka. Što kaže jedna rečenica iz filma -Taman odlučim da izađem iz svega, a oni me povuku nazad...
7420
662
61
share
odobravam
osuđujem

Svi misle da sam u banani što me je vjerenik prevario i ostavio, a ja sam zapravo poprilično zadovoljna svojim životom. Konačno sam opet sama u svom stanu, upisala sam drugi fakultet jer me prvi nije usrećio...radim posao koji mi je zabavan, na dijeti sam, vozim bicikl, šetam psa... ZBOGOM DOMAĆICI KOJA JE ŽIVJELA U MENI 2 GODINE!!!
14603
185
59
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva