Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Moj tata je krenuo na put i pre toga dosao u grad gde studiram da se pozdravi samnom.Na stanici smo se pozdravili, i svako krenuo svojim putem, ja sam se okrenula da ga vidim i prošla mi je misao kroz glavu "pa ja ga zadnji put vidim". Posle nekoliko dana je umro, i ja sad osecam veliku krivicu i žao mi je što mu nikad nisam rekla da ga volim.
8497
263
28
share
odobravam
osuđujem

Prije neki dan, u gradu smo imali bitnu fudbalsku utakmicu, i stadion je bio pun. Tribinom je išao momak sa nekim poremećajem nogu, i nije mogao normalno da hoda jer nije imao prostora između stolica. Sa njim je cijelo vrijeme išao drug koji ga je hrabrio i bodrio da nastavi govoreći mu da nema još mnogo. Međutim, sve je teže išao i zapinjao je. I drug mu je okrenuo leđa, sagnuo se, uzeo mu ruke preko svojih ramena, podigao ga i odnio sa stadiona. Ovo mi je natjeralo suze na oči. Pravi prijatelj Treba nam više ovakvih ljudi! Faith in humanity restored:)
12817
126
10
share
odobravam
osuđujem

Pre oko godinu dana sitna svadja sa mojim najboljim drugom dovela je do toliko grubih reči da i danas dan plačem zbog toga. Nismo se razdvajali pre toga a on nije znao koliko sam ga volela. Ponizio me je tad kao niko, nazvao me droljom i najvećim gubitnikom jer nisam zaista imala nikog na ovom svetu sem njega, porodica me je napustila pre mnogo vremena ni sama ne znam zašto i nakon toga otišao u nemacku odakle više nikad nije dosao. Saznala sam pre neki dan da dolazi i da zeli da se vidi samnom. Ne znam da li da pristanem.
8116
456
103
share
odobravam
osuđujem

Zovem dečka ''princezo'' i njemu to ni najmanje ne smeta. Volim ga.
8999
858
50
share
odobravam
osuđujem

Mrzim što moj dečko nije ni malo ljubomoran!
7184
2331
64
share
odobravam
osuđujem

Moj dečko ne ispušta nikakve zvukove tokom seksa i to me jako nervira. Ne mislim sad na ono da treba da priča ili ne znam ni ja šta, nego jednostavno bar nekako da mi pokaže da mu je lepo, ubrzanim disanjem ili nešto, ne, on i kad je blizu vrhunca sasvim je isti, izluđuje me to.
8486
411
85
share
odobravam
osuđujem

Kad god dečko zataji i počne da se ne javlja nekoliko dana, ja obučem najužu haljinu i najviše štikle i krenem u klub, a njemu samo sliku pošaljem... Za pola sata se nacrta ispred :)
8924
1255
35
share
odobravam
osuđujem

Mama me budi riječima ´ustani, gotov ručak´.
9362
477
17
share
odobravam
osuđujem

Želim da budem ONA devojka nekom ženskarošu i "naplatim" mu za sve žene koje je zaje*avao pre mene.
12261
632
86
share
odobravam
osuđujem

Kada sam išla u osnovnu školu pita mene nastavnica ruskog kako se kaže zastava? Ja ćutim, ne znam šta da joj odgovorim... kaže ona znamja.. ja reko znam da vi znate... nastavnica sedi 1!
10504
175
39
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva