Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Jedan kapetan na moru mi je rekao da imam grudi ko krofnice :) Nisam se uvredila, bas je bilo simapticno :)
6848
566
37
share
odobravam
osuđujem

Uzmem da jedem smoki i šetam se početnom stranicom, vidim njegovu sličku, pomislim nešto objavio pa da mu lajkujem. Kad ono gle iznenađenja, dotični gospodin je lajkovao sličku nekoj devojci koja ličnu kartu nema, himen nema, moral nema. A šta ima? Ima tigraste helanke, ili cvetne ili sa pomagačima deda mraza. Ima pornićarske nokte, i štikle, ima trinaest godina, pride. Oprostim mu, mislim da sam i ja muško i ja bih te devojke... ženio.. šetam se dalje nova devojka sa istim opisom, dobro uredu je. Uzela sam malo šećer i vodu, i nastavila sam kad je treća ista takva mačkica izašla ovde. Lepo natenane sam ih blokirala, a da dodam da ih ni nemam za prijatelja a gospođice podelsile tamo da im svi vide sličke. Paa lepo poslala sam ih u tri lepe... šargarepe i doviđenja. A tebro, što i meni ne lajkuješ neku sličku, a da ja nemam sličke ni tigraste helanke. Padam u depresiju.
6652
2178
113
share
odobravam
osuđujem

Nekad tako idem ulicom i setim se nečeg smešnog i počnem da se smejem ko idiot i svi prolaznici me gledaju, a meni jos smešnije kad zamislim sebe kako se smejem.
10453
110
25
share
odobravam
osuđujem

Uvek kada mi mušica sleti na ekran monitora, pokušavam da je oteram strelicom miša.
8724
221
11
share
odobravam
osuđujem

Jutros sam polagao prijemni ispit za matematiku. Polovinu zadataka sam rešio svojim znanjem, a preostale sistemom "eci-peci-pec".
8995
249
36
share
odobravam
osuđujem

Jednom sam vadio krpelja 2h iz noge, čak sam se spremio da idem kod doktora. Tek sam kasnije provalio da to nije krpelj već mrlja od crnog flomastera.
10726
309
19
share
odobravam
osuđujem

Imam 15 godina, imam dara za frizeraj. Učim na babi. Feniram je za 500 dinara. Baba se ne buni, čak se i hvali po komšiluku.
9550
424
33
share
odobravam
osuđujem

Nisu mi jasni ljudi koji odu na more i kupaju se na bazenu koji je u sklopu hotela..
11537
638
58
share
odobravam
osuđujem

Kćerka sam jedinica. Kad sam bila mala, imala nekih 5-6 godina, mama mi je stalno govorila da ću dobiti bracu ili seku a ja sam rikala od plača. Tako da nije ni pokušavala. Sad imam 21 godinu i sve bih dala da imam brata ili sestru.
8364
569
55
share
odobravam
osuđujem

Uvek kada vidim momka na ulici kako namešta 'stvarčicu', ja diskretno zavučem ruku u brus i nabudžim s*se. Zbog ravnoteže u univerzumu...
10486
840
40
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva