Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Kupila sam decku dzemper u polovnoj garderobi jer novac koji mi je dao za isti ja sam potrosila na sebe i onda nisam imala dovoljno da kupim novi. Kad ga je obukao i zamolio me da skinem etiketu ja sam rekla da sam je vec skinula :)))Kad god ga obuce meni se zeludac okrene :)
1111
8381
24
share
odobravam
osuđujem

Uhvatio mi usisivač tepih i ja mu vičem "Fuj to, fuj to!"
11027
214
17
share
odobravam
osuđujem

Uspeo sam da istrčim ceo krug oko Ade ciganlije i to biciklističkom stazom. Osećam da sad mogu sve ciljeve da ostvarim. Inače, pre pet meseci sam imao 110 kg i nisam mogao ni pola kruga da šetam. Koji sam car :)))
13327
129
39
share
odobravam
osuđujem

Iako je duže,iako neće svi pročitati,moram ovo napisati,po istinitom događaju je ... Moja jedna poznanica prije par godina dobila je poziv na mobitel s nekog broja kojeg nije imala u imeniku,s druge strane slušalice bio je muškarac. Muškarac koji kad mu bude dosadno izmisli neki broj,i zove,ako se javi cura priča s njom,ako ne,prekine. I tu noć,nazvao je moju poznanicu,pričali su dugo,opisivali se jedno drugome ( naravno,slagali su i imena,i opise fizičkog izgleda) I od te noći su se stalno čuli,tako su nakon toga ugovorili da se vide. Kada su se vidjeli iznenadili su se , jer ni jedno ne izgleda onome opisanome,čak ni ime nije točno. Nakon toga krenuli su u vezu,sada su u braku,i imaju divnu kčerkicu. Tko bi rekao da ljude može spojiti jedan poziv,onako,iz dosade...
11137
357
55
share
odobravam
osuđujem

Moja drugarica i ja stavljamo kondom na dezodorans kako bismo vežbale.
3099
6614
67
share
odobravam
osuđujem

Kad spremam ispit uvek kupim čokoladice, grickalice, kafu, pripremim knjige i kad treba da počnem da končno učim, sve to pojedem, popijem i zaspem...
10110
193
14
share
odobravam
osuđujem

Uvek kad sam u wc-u zamišljam da sam neka svetski poznata zvezda koja gostuje u nekoj emisiji. Ponekad mi bude žao da prekinem intervju.
7875
197
24
share
odobravam
osuđujem

Kad vidim sa kim se smuvala devojka sa kojom sam bio ili sa kojom sam se muvao, od sramote poskidam lajkove sa njenih slika, kako me ne bi niko povezao sa njom.
6903
1539
10
share
odobravam
osuđujem

Dobro je što imam dlake na nogama. Dok komarac dođe do moje kože, on se tako upetlja u dlake i onda ga lagano ubijem. :)
9226
352
24
share
odobravam
osuđujem

Mažem uši Autanom da mi komarci ne zuje oko njih.
8970
171
18
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva