Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Imam devojku skoro dve godine. Na početku sam se sa njom viđao samo zbog sexa jer daje prvo veče. Sada mi po svemu odgovara samo me sramota sto je bila sa dosta njih...
2842
9040
113
share
odobravam
osuđujem

Ćale mi je najbolji čovek među najgorim očevima na svetu. Od kako znam za sebe-on se kocka, zbog njegovih dugova smo izgubili 3 kuće i sam Bog zna koliko para još... On je jedinac, deda (njegov otac) je umro pre nekoliko godina. Nikad nisu bili u preterano dobrim odnosima, i uvek je govorio da "mu od oca ništa ne treba". Deda je bio zemljoradnik, čovek koji je od jutra do mraka bio na njivi ili oko stoke. Taj moj otac, kome "ništa ne treba" je od dedine smrti prodao svu mehanizaciju i većinu njiva. Svađali smo se sa njim i brat i ja, ništa nije pomoglo... Obojica studiramo, ja sam pri kraju, i brinem se kako ćemo živeti za koju godinu, kad je za nepunih 5 godina od dedine smrti potrošio skoro 50000 evra... Sin sam mu, prvenac, neka mi Bog oprosti, ali ja bih na momente na njega digao ne ruku, nego ko zna šta u ruci...
9244
287
33
share
odobravam
osuđujem

Kad kucam negdje password ako pogriješim samo jedno slovo... cijeli password izbrišem, pa ponovo napišem.
11321
224
24
share
odobravam
osuđujem

Jednom sa pjan sjeo za FB i vidim neka nepoznata lica i krenem da brišem jedno po jedno... Ujutro smo ustanovili da je sestri ostao ulogovan facebook... :)
12200
230
21
share
odobravam
osuđujem

Kada idem na ispit izgledam kao zombi jer, razume se, nisam spavala celu noć, a kada izlazim sa upisanom ocenom sa istog ispita prati me 'vetar u kosi' osećaj... kao druga osoba.
10034
113
11
share
odobravam
osuđujem

Gazdarica stana u kojem smo moja cimerka i ja živele nam je dala otkaz da bi se uselila deca njene koleginice . Toliko sam bila ogorčena da sam , nakon što sam iznela iz njega sve moje stvari , duboko ispod kuhinjskih elemenata gurnula sarmu . Taj stan će zauvek mirisati na nas !
10503
1206
40
share
odobravam
osuđujem

Sa dečkom kog neizmerno volim nikada ne mogu da doživim orgazam.
8271
979
171
share
odobravam
osuđujem

Svaki put kad' izvlačim kabl iz usisivača tripujem da sam kauboj.
9338
273
15
share
odobravam
osuđujem

Dok sam išla u vrtić, svi moji vršnjaci iz grupe su povodom rođendana donosili tortu. Ja sam rođena u julu, tada je raspust i nikada nisam dobila priliku da i ja odnesem tortu. Jedne godine sam rešila da rođendan proslavim kada mi nije i pozvala drugare kući, bez ičijeg znanja. I dok je mama vikala ja sam otvarala poklone.
12955
174
44
share
odobravam
osuđujem

Kao klinja sam posle fudbala na ulici odlazio kući i podizao blender u vis kao pehar. Mnogo je ličio na onaj iz Lige šampiona, pa me ponelo.
5632
65
5
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva