Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Kad sam bio mali za svaki maskenbal su me moji maskirali u šeika. Stavili bi veliki beli stoljnjak preko moje glave i pričvrstili bi rajfom. Mrzeo sam to.
8712
202
36
share
odobravam
osuđujem

Nekako mi se čini da sam uvek ja taj koji hoda iza jer je trotoar preuzak za troje..
10893
122
31
share
odobravam
osuđujem

Редовно кад користим лаптоп и блејим на Фејсу, ако су ми мама и тата у соби, када излазим до тоалета или кухиње, стрелицу миша оставим између нека два слова која запамтим да бих знала да ли су нешто чачкали или не.
8004
403
21
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bio klinac stalno sam kasnio. Jednom prilikom je bio 8. Mart, dok sam trčao u školu stalno sam ponavljao mamine riječi: ''Nemoj zaboraviti učiteljici kupiti karanfil''. Međutim, kad sam pogledao u sat i vidio da već zvoni, a ja sam tek na pola puta potpuno sam zaboravio na karanfil. Kada sam došao u školi učiteljici su svi stavljali raznorazne bukete na katedru, a ja sam onda prišao i dao joj 1KM. Tada sam po prvi put bio izbačen sa časa.
9702
608
30
share
odobravam
osuđujem

Radim punom parom, obrazujem se, idem na seminare treniram, nemam vremena da dišem i zadovoljan sam i onda sam se zaljubio i sad mi je sve svejedno.
9889
272
12
share
odobravam
osuđujem

Imam problem jer brzo pričam i nekada se dešava da izgovorim nešto izvrnuto, kao npr. jednom u pekari zbog čega sam ostala crvena narednih sat vremena: "Daćete mi molim Vas rol pišu i vicu"....umesto rol viršle i pice...
8997
220
85
share
odobravam
osuđujem

Uvijek kad prdnem ništa se ne oseća i ne čuje se uopšte, kao da nisam. Jednom prilikom sam sjedio sa djevojkom na klupici, opustio sam se ono kao neće da se čuje i to, ali kad sam odvalio to je tako puklo i smrdjelo je. Toliko me blam bilo da se više nikad nismo vidjeli.
8145
778
41
share
odobravam
osuđujem

Sramota me je zato što kao student u inostranstvu, koji konobariše vikendom, imam veću platu nego moj tata koji u Srbiji radi ceo život kao inženjer.
12491
153
28
share
odobravam
osuđujem

Studiram u drugom gradu i čuvam sve račune i uplatnice iz banke kada mi moji šalju novac. Jednog dana ću sve da sumiram i da im vratim to. Možda sa kamatom, nadam se.
10626
175
17
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bio u osnovnoj školi na kontrolni iz srpskog je bilo pitanje ko su bili narodni pevači (mislilo se na Filipa Višnjića i druge) ja sam napisao Milanče Radosavljević, Seki Turković...
9935
311
21
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva