Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Na granici uvijek posumnjam u svoju izjavu kad carinicima kažem da ništa nemam da prijavim. A to je u 99 posto slučajeva.
9277
148
21
share
odobravam
osuđujem

Moj otac je bio alkoholičar. Tukao je moju mamu, isterivao je iz kuće na -15, i mnoge druge gadosti, dok smo sestra i ja, tada veoma male, to gledale, nemoćne da išta uradimo, mada smo čak i pokušavale... Toliko puta sam zamišljala da je mrtav, da ne postoji... Dosta godina kasnije, nakon njihovog razvoda i mog prekida bilo kakvog odnosa sa njim, jer je on sa starim navikama nastavio, poginuo je. Ne znam kakav sam ja čovek, da ne kazem žena, ali mi ga ni jednog trenutka nije bilo žao, čak sam osetila olakšanje jer sam znala da više nikada neće doći da nas uznemirava i da više nema potrebe da se plašim za naše živote. Plakala sam jedino zbog toga što nije bio drugačiji i što nije bilo drugačije...
10833
279
82
share
odobravam
osuđujem

Moj tata nema žvaca da kuca poruke, pa kad negde odem a ne javim mu se ili mu nesto treba, prvo zove po deset puta. Ako se ne javim, pošalje upitnik. Ako ne odgovorim, pošalje tri upitnika. Ako ni na tu poruku ne dobije odgovor, pošalje tri upitnika i uzvicnik. Na ignorisanu trecu poruku šalje tri uzvicnika i to znaci da kad me vidi naje***a sam. Pun mi je inboks njegovih interpunkcijskih znakova.
13050
151
33
share
odobravam
osuđujem

Imam prekrasnog dečka koji me pazi kao kap vode na dlanu. Prosto ga obožavam. No od njega krijem jednu tajnu. Prije njega sam imala dečka 10 godina, i nakon prekida sam na leđima istetovirala kineskim slovima njegovo ime. Uskoro ću da se udam za novog decka, ali mu ovo nikada neću reći.
3601
7946
54
share
odobravam
osuđujem

Čitam jedan dan ispovesti, ulazi moj teča u sobu i pita me sta to čitam? Ja reko ništaa, kad on stade iza mene i počeo da čita sa mnom.. I sad svaki dan dolzi kod mene da zajedno čitamo, i kaže "Ajde uključi ono crno"
16516
102
24
share
odobravam
osuđujem

Dao sam kćerkici ime Koviljka iz opklade.
9009
67753
298
share
odobravam
osuđujem

U bolnici, kad sam se rodio, medicinska sestra je posle nekoliko sati došla do mame i rekla: ''Gospođo, sva deca su se ukakila, samo vaše se usr*lo''.
12090
266
56
share
odobravam
osuđujem

Obožavam smejanje do iznemoglosti i kad me toliko zaboli stomak da me ujutru kad ustanem sačeka upala.
11309
135
10
share
odobravam
osuđujem

Shvatio sam da nikad nisam imao normalnu porodicu. Iako su roditelji super zarađivali, iako smo imali ,,sve u životu,, osećam se zanemareno. Čitav život su me ismevali, majka me je potcenjivala, histerisala... Otac dođe isfrustiran sa posla i sve što ne sme da kaže kolegama, kaže meni: ,,Ja sam u tvoje vreme bio je***, vozač, najbolji đak... bla,bla..." Uvek su bili bolji drugi. Poverio sam im se dva puta u životu i za dan, dva je to znala čitava familija i svi su mi se smejali. Više vole decu svojih sestara i svoje braće nego mene. Nikad nisam imao normalnu porodicu! A ja: odličan đak, miran, povučen... Sklanjao sam im se sa puta kad hodaju po stanu... Sad: živim sam, super se osećam, želim da se osamostalim u potpunosti i pravim planove da odem odavde...
7993
95
45
share
odobravam
osuđujem

Kao mala sam kada mama čisti kuću i pere zavjese, uzimala zavjese dok niko ne gleda i pravila sebi vjenčanicu, uzimala mamine štikle i šetala po sobi.
4553
65
14
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva