Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


U kompaniji u kojoj radim sva strateška i kadrovska pitanja se rešavaju pored piksle, levo od ulaznih vrata. Bivši dečko mi je stalno pričao da je biti pušač životni stil i način razmišljanja. Mislila sam da se samo pravi pametan, sad vidim da je u pravu!
7667
907
31
share
odobravam
osuđujem

Još uvek se nadam i maštam da će mi bivši dečko, kada se vrati iz Rusije, kupiti bubuške i pokloniti i kada krenem da ih otvaram u poslednjoj da bude prsten i da mi kaže da želi da provede ostatak svog života sa mnom :)) Ja, još uvek, verujem u čuda :D
10459
457
36
share
odobravam
osuđujem

Dvoumim se između posla u drugom gradu i dečka u mom gradu...
8512
941
103
share
odobravam
osuđujem

Sad gledam tatu kako je smrsao i brzo ostario. Nekako se smanjio. A to je sve posledica toga sto radi 3 . smenu 7 dana, i onda dodje kuci u ponedeljak u 8, i ode na posao u 2. I to sve da bi prehranio o otskolovao sestru, brata i mene. I opet, ne secam se kada se zalio zbog toga. Tata, hvala ti za sve!
12102
130
22
share
odobravam
osuđujem

Pošto nisam baš imala inspiracije, dedi sam godinama uporno za rođendan kupovala pjenu za brijanje i losion. Dok mi konačno nisu rekli da se čovjek brije mašinicom.
9617
158
8
share
odobravam
osuđujem

Kada sam bio mlađi, pa možda i dan-danas, kada god se SLUČAJNO udarim, padnem, povredim, itd, moji, umesto da me uteše, uvek se deru..
9846
241
18
share
odobravam
osuđujem

Dečko mi je rekao da mu je drago što imam male grudi, jer bih u suprotnom bila "mnogo dobra riba" i on ne bi mogao da me smuva. Baš utešno.
9711
1628
44
share
odobravam
osuđujem

Nisam znao šta da kupim devojci za rođendanski poklon. Palo mi je napamet da to bude plišani majmun, jer je često zovem majmunče. Potražio sam sve plišane igračke, našao sve životinje osim tog majmuna. U tim trenucima sam razmišljao da počnem da je zovem medvede i kupim joj logično medveda. Ipak sam na kraju uspeo da nađem majmuna.
10895
239
22
share
odobravam
osuđujem

Dok smo bili mali, sestra i ja smo uzimali mamin brushalter, stavljali WC papir u njega i pravili se se smo Jelena Karleuša.
5468
379
10
share
odobravam
osuđujem

Kad me pitaju koliko imam godina, nikad ne mogu da se setim, pa im kažem svoje godište.
4993
298
13
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva