Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Sad sam gledao film Notebook po nzm koji put i ladno svaki put zaplačem,a muško sam, i glumim pred prijatejima nekog frajera,mislim kad bi im ovo rekao da bi me zezali ceo život.
10131
481
90
share
odobravam
osuđujem

Ne znam odakle bih počeo, iako je anonimno teško je pisati o nečemu što te boli. Sada imam 35 god., pre 10 god. bio sam narkoman. Prošao sam i lečenje, ne mogu reći da me je to spasilo, tu zahvalnost dugujem mojoj ženi. Tada nismo bili u braku ali ona nije odustajala od mene iako sam bio to što sam bio. Volim je više od svega na svetu. Danas imamo dve prelepe bebe. Zahvalan sam joj svaki dan zbog toga. Droga je najveći pakao koji sam sam sebi stvorio, bio sam nezreo kada sam to zlo probao, mislio sam da ću tako rešiti probleme koje sam tada imao kao klinac. Sada imam strah da moja deca ne skrenu sa puta kao što sam to ja uradio, sve ću da uradim samo da ne dođe do toga. Sada imam svoju porodicu i srećniji sam nego ikad. Hvala vam!
12266
159
31
share
odobravam
osuđujem

Nikad ne brojim kusur.
8952
1614
34
share
odobravam
osuđujem

Završio sam medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu sa prosekom 9,1. Volontirao sam 3 godine na KBC Zemun, i nakon toga, dobio otkaz. Sada sam u Nemačkoj, gde imam posao, gde sam dobio specijalizaciju i gde ću lečiti decu iz te zemlje, a ne iz svoje.
13349
228
63
share
odobravam
osuđujem

Čuvam sestrino dete jer ona nema volju za to.
2929
9593
47
share
odobravam
osuđujem

Moj tata ima dva brata. Sva troica imaju ćerke. Nas je tri sestre. Jednog dana želim da zadržim svoje prezime, jer želim da neko nastavi porodičnu tradiciju.
10114
483
51
share
odobravam
osuđujem

Kada sam bila mala i dok gledam film sa mamom uvek njoj prekrijem oči da ne gleda scene sa ljubljenjem i sl. :)
9422
188
12
share
odobravam
osuđujem

Kada mi je tata umro, pre dve godine, otisli smo kod babe u stan da pokupimo neke tatine stvari i medju njima sam nasla sliku gde me je on nacrtao i to mi je nekako najdrazi poklon i uspomena na njega..
12986
91
9
share
odobravam
osuđujem

Prvi put pitam mamu za pomoć u vezi momka i kažem joj da me lik zove na piće, šta da mu kažem, kaže mama: ''Kaži mu da nisi žedna.''
20907
378
42
share
odobravam
osuđujem

Kao mala uvek sam se takmičila sa bratom ko će duže da drži prst na radijatoru. Ja sam stavljala onu stranu gde je nokat, tako da mi nije bilo previše vruće, a on je jadan svaki put izgoreo prste. Danas se smejemo tome.
9934
206
10
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva