Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Pričao sam jednog dana sa dedom koji je inače '22 godište, znači rođen je a da točak nije postojao. I priča on meni, e moj unuce nisi ti ni svestan koliko je vama lako. Jednog lepo prolećnog dana 44 god. je bio valcer u mom kraju i ja tako odem pošto sam sjajno igrao valcer. I tako izađem pred 200 ljudi poklonim se publici pa se poklonim devojci i pozovem je da igramo, i tako 3 puta, pa se ponovo poklonim publici, njenom ocu i naravno njoj. A vi, sadašnja omladina, odete u diskoteku, uhvatite za dupe i to je to. DEDA CAR.
14012
196
30
share
odobravam
osuđujem

Gotivim kad odem u selo i budem glavna riba tamo. Mada mi se ne isplati, posto mi je celo selo rod. xD
10290
748
31
share
odobravam
osuđujem

Kao klinci smo revodno igrali mali fudbal u dvorištu. Kako bismo utvrdili pravila imali smo onu izreku: ''Pu poliži'', pri kojoj pljuneš na zemlju i ko to poliže on poništava pravila i igra se kako on odredi. Ja sam to polizao. Tuga, majke mi..
10130
654
26
share
odobravam
osuđujem

Najviše volim kad vidim stariju ženu da vodi nekog malog psa da je pitam koliko ste platili pacova.
8473
2928
63
share
odobravam
osuđujem

Prošle godine sam učio majku kako se uključuje i gasi komijuter i objašnjavao joj sta je gugl, a danas mi kaže da je očistila keš memoriju i defragmentovala hard disk i rekla mi da očistim histori za sobom.. ja sam samo pocrveneo i nastavio sa čitanjem knjige. Majka mi je haker neviđeni.
13168
170
46
share
odobravam
osuđujem

Neki dan odem do trafike da dopunim kredit na telefon izvadim novčanik,izvadim novac,kažem broj i pita gospođa 'Jel stigao izveštaj? '..Ja tražim mobitel po torbi nigdje ga , onda shvatim da sam ga izgubila. Vratila sam se na svako mjesto gdje sam prije trafike bila i na kraju se ispostavi da sam ga zaboravila u kafiću gdje sam tog popodneva pila kafu, sva sretna uzmem mobitel kad poziva me nepoznat broj,javim se ja kad ono ona gospođa sa trafike kaže da se vratim kod nje, odem ti ja i ona mi daje moj novčanik koji sam tu ostavila kad sam krenula da tražim mobitel, kaže sreća pa mi je ostao tvoj broj (u onom aparatu gdje dopunjava kredit), ja otvorim novčanik hoću da je počastim ,ona kaže 'ne,ne,daj novac nekom na ulici,da se riješiš baksuzluka', krenem ja niz ulicu i ni jednog jedinog prosjaka iako ih je grad inače prepun.Čovječe rekla bih da je to bio moj petak 13-ti :)
10747
146
15
share
odobravam
osuđujem

Ja i moja cura vodimo prostu politiku, kad ja napravim pločice i mišiće ko vaterpolista, mogu njoj da tupim što ima ravno du*e i ostale mane i obrnuto. . . Inače mi se prijedu ***** kad balavci/ice tupe kako traže savršenu osobu pratećih atributa.
8534
656
41
share
odobravam
osuđujem

Imam grudnjake za "po kući" i za grad.
11772
281
39
share
odobravam
osuđujem

Moji baba i deda se spremaju danas da idu kod nekoh na slavu. I ja se ponudim da ih slikam posto su lepo sređeni. Deda stane kod kola i pita me ,,Jeco,jel ovako šmekerski?'' Čovek inače ima 72 godine.
14646
121
32
share
odobravam
osuđujem

Oduvek me je zanimalo kako se muškarci voze na biciklu. Žulja li ih ona stvar na sicu...
4827
125
44
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva