Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Ponekad se tako loše oblačim po kući, ne daj Bože da bude neki požar pre bih umrla nego izašla napolje!
12260
959
21
share
odobravam
osuđujem

Imam 25 godina,a još uvek kada u stanu moram da prespavam sama,OBAVEZNO ostavim upaljen tv,lampu,telefon pored glave (pomoći ce mi ako mi ko upadne u sobu,al' 'ajde) i naravno,pred spavanje kao poludela drmam kvaku da vidim da li je dobro zaključano...godine idu,mi se menjamo,al' neke stvari se (kad' sam ja u pitanju) promeniti neće...jednostavno sam STRAŠIGUZ,koji se plaši i svoje senke :/ stvarno me je blam,ali to je jače od mene.
9611
391
49
share
odobravam
osuđujem

Жеља ми је да отворим кафану и да се зове ''Дволитра''.
9065
450
60
share
odobravam
osuđujem

Bila sam promiskuitetna u mladosti, a sad morališem svojim tinejdžerkama.
7798
2381
36
share
odobravam
osuđujem

Nikada nisam rekla roditeljima, i tako užoj familiji da ih volim. Ne znam, meni je to nekako glupo i mislim da se podrazumeva da ih volim, to ne može rečima da se iskaže.. a oni misle da sam samo bezosećajna.
10256
577
31
share
odobravam
osuđujem

Najviše mrzim kad se pojavi neka žena, koju vidim prvi put u životu, i onda mi objašnjava kako me je čuvala kad sam bila mala, a naročito kad mi kaže 'a sećaš se ono kad si imala godinu dana pa ovo, pa ono...' Kako ne, sećam se ko juče da je bilo!
11623
309
17
share
odobravam
osuđujem

Tatina rodbina mi govori ista si tvoj otac, a mamina rodbina ista majka.
10853
141
31
share
odobravam
osuđujem

Prvo veče na letovanju sam se toliko napila da su mi sve vile izgledale isto i izgubila sam se. Sat i po sam lutala po inače, jako malom mestu i ko zna koliko puta prošla pored vile. Jednom sam čak ušla u nju i izašla misleći da sam omašila. Shvatila sam to tek kada je svanulo i kada sam se našetala dovoljno da se otreznim. Jedva sam se popela u sobu, pala preko kofera, udarila u krevet, ustala i zakucala u komarnik i odbila od isti. Sela sam na terasu, plakala od muke i obećala sebi da više nikada neću piti. Sledeće večeri sam se opet napila.
10753
2877
61
share
odobravam
osuđujem

Nas trojica smo u vojnoj uniformi izašli u grad. Dok smo šetali, jedna prelepa devojka u prolazu nam je smešeći dobacila: "Nisam znala da još postoje vojnici u našem gradu!" Pitali smo se između sebe da li nju neko poznaje. Niko je nije poznavao od nas. Kako je lep osećaj kada je žensko neposredno i kada tako postupi. I nama muškarcima treba pažnja. Vraća mi veru u ženski rod!
14574
286
44
share
odobravam
osuđujem

Uvijek kad se vozim autobusom, sa slušalicama u ušima, gledam kroz prozor i mislim o svojoj dragoj.
11689
245
18
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva