Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Kad sam bio mali, tipa 4 godine, ćale se šalio zajedno sa jednom porodičnom drugaricom da mu je to devojka, pored moje keve. Znala je ona za tu šalu, naravno, samo to je i bila. Ali jednog dana, dođem ja do vaspitačice kad se pričalo o tatama i kažem da moj tata ima i devojku i ženu. Vaspitačica se šlogirala i pozvala moju kevu na razgovor. Kad je keva došla i čula o čemu se radi, postorjila je mene i ćaleta kući i izvikala se na nas dvojicu, a mi se smejali kao dve budale..
9396
238
16
share
odobravam
osuđujem

Svaki put kad hodam ulicom pazim da ne stanem na linije, bilo da je to ispucali asfalt, senka ili jednostavno prelaz sa jednog bloka na drugog. Radim slalome, pravim duže ili kraće korake kad je potrebno ali na liniju ne smem da stanem.
9081
406
69
share
odobravam
osuđujem

Volim da kada pijem sok na cevčicu pravim balončiće od soka. :)
8934
303
9
share
odobravam
osuđujem

Trpam wc papir u brus.
2479
9865
67
share
odobravam
osuđujem

U poslednje vreme sam razočarao sve ljude u svojoj blizini, razlog je jednostavan,nisam prijatna osoba nego sam bezobrazan, ljut, imam uvek neki komentar naravno sarkastičan,u suštini garib...u svoju odbranu mogu reći da pokušavam da se promenim,ali stvarno je teško. Nadam se da ću uspeti i da neću završiti SAM.
8330
356
52
share
odobravam
osuđujem

Kada se trkamo ko će pre napisati ono što profesor diktira, obavezno bacim olovku na sto da se čuje da sam prvi napisao.
9832
226
22
share
odobravam
osuđujem

Za vreme mog prvog seksualnog odnosa, imala sam napad štucanja...
8718
245
30
share
odobravam
osuđujem

Uvek kada obrišem nos, tripujem da mi je ostala slinica u njemu i da će to neko videti...
9108
191
9
share
odobravam
osuđujem

Jednom mi je u izlasku bilo toliko dosadno da sam otišla u toalet i radila čučnjeve.
11931
520
36
share
odobravam
osuđujem

Sa dečkom sam već godinu dana u vezi. Stekli smo poverenje jedno u drugo, nekako se razumeli i zavoleli. Sve je bilo savršeno do trenutka (8. mesec zabavljanja) kada sam saznala da me je na početku veze slagao za neke stvari, tj. još uvek se čuo sa bivšom. Jako sam bila razočarana, ali nisam želela da raskinemo, dok ne budem sigurna, htela sam da me samo ostavi neko vreme na miru da razmislim lepo o svemu. Objašnjavao mi je, slao poruke, ali sam kulirala. I noć pred moj polazak na put za Beč (išla sam tamo za raspust) popeo se na moj krov zgrade i došao do potkrovnih prozora moje sobe (inače se plaši visine). Uradio je i nemoguće samo da bi me video pred polazak. Iako sam se prepala i tresla cele noći kad sam videla glavu nečiju kroz prozor koji je iznad mog kreveta, to je nešto što mu nikad neću zaboraviti. Naravno, pružila sam mu drugu šansu (poslednju) koju, nadam se, neće prokockati.
12553
414
68
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva