Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Kad sam bio mali pisao sam lijevom rukom dok me moji na inicijativu babe nijesu odučili od toga na silu. Sad pišem desnom i ne pitam se. Imam rukopis kao kokoška.
8165
875
121
share
odobravam
osuđujem

Dan posle celodnevnog roštiljanja i krkanluka, mama je ujutru oprala šporet i kuhinju, a dio tog praškastog sredstva za čišćenje ostao na sudoperi. U to je tata onako mamuran umakao ćevap, misleći da je so.
8770
412
23
share
odobravam
osuđujem

Iz dana u dan me oduševljava svojim iskrenim, šašavim izjavama..sestrić, zloćo Luli(5 god.) TETKA TI SI 'JEPA KAO FRIŽIDER, FRIŽIDER PUN SLADOLEDA :))
10678
156
9
share
odobravam
osuđujem

Hteo ja da probam travu sa drugarima iz škole, bili smo treći razred gimnazije. Od nekog tipa sam nabavio 4 jointa, za svakog po jedan, i stavio u rusak. Po zlu, kada sam došao kući, sve normalno, krenuo u wc da se osvežim, majka u potrazi za cigarama nađe jointe. Tako se razočarala u mene, plakala je, govorila kako ću se navući na ta sranja i sl. Jedva sam je namolio da ne kaže starom, ali u zamenu za to jonite je bacila u pež. Posle par godina, kupio sam joj ogroman buket cveća i kutiju cigara, i dao joj, uz ceduljicu na kojoj je pisalo: "Hvala ti što si najbolja majka na svijetu, i što si me uvek štitila od zla!". Bila je presrećna i sva ponosna. Mislim da bi se jako razočarala kada bi znala da smo sutradan, bez obzira na to što nam je jedne spalila, kupili i ispušili naše nove džoje, prvi i poslednji put. Decu u kriznim godinama ne možete kontrolisati, samo se možete nadati da ste ih dovoljno dobro vaspitali.
11251
403
45
share
odobravam
osuđujem

Kada ja kuvam kafu, odjednom se svima pije kafa.
9173
98
12
share
odobravam
osuđujem

Mama je molila učiteljicu da me kupa na rekreativnoj.
7257
1239
36
share
odobravam
osuđujem

Ono za šta profesor kaže da samo pročitamo, ni ne pogledam. A ono što treba da se nauči, e to vala samo pročitam!
12254
213
12
share
odobravam
osuđujem

Gadi mi se sex sa mužem a tek smo 2god u braku. Otaljavam to samo zato što moram.
1860
9456
82
share
odobravam
osuđujem

Najviše volim kad se onako šlogiran probudi u sred noći, zagrli me najjače, kaže da me voli i zahrče u roku od 3 sekunde. Imam utisak da je tad najiskreniji.
16867
139
21
share
odobravam
osuđujem

Volela bih da mi prvi put bude sa dosta starijim momkom, koji zna šta radi.
8280
1770
138
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva