Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Već 2 mjeseca zamišljam da imam svog "imaginarnog" dvojnika. U početku je bilo teško, no već nakon par dana sam mogao pričati s njim. Nakon 2 sedmice sam ga toliko dobro "zamislio" da se mogao sjetiti stvari koje sam davno zaboravio, može perfektno citirati svaku knjigu koju sam pročitao. Sada ga samo prizovem kada mi treba, i kad mi ne treba samo nestane. Praktički sam otključao svoju podsvijest. Čak mi i ukazuje na neke stvari iz moje okoline koje nisam prije primjećivao, kao npr. zašto se netko ponaša na neki način, ili kaže nešto što kaže.
8389
847
159
share
odobravam
osuđujem

Hteo sam da objavim pesmu Šabana Šaulića - 'Kralj boema' i da citiram deo kada kaže 'ti si majko uvek praštala' ,ali sam se setio da će to moj drug, koji je izgubio majku, videti i da će se rastužiti. Zato nisam hteo da objavim ... :(
12217
247
39
share
odobravam
osuđujem

Treći sastanak, poprilično zgodan momak i ja se ljubimo u autu i mene nešto uporno bocka. Ja mu onako kažem iz šale ''Bockaju me tvoji brkovi'', a on mrtav ozbiljan: ''Mislim da su tvoji u pitanju, ja se redovno brijem''. Zemljo otvori se.
11398
421
33
share
odobravam
osuđujem

Kasnim ja na bus, vidim ga desetak metara ispred na stanici i vidim da me šofer čeka. Otvorena vrata i ja u trku ulećem. Ali zapne mi noga za ulaz, i počnem da padam unazad. Refleksno se hvatam za nečiju nogu i vučem. Čuje se cepanje pantalona, ja se prosula celom dužinom, čoveku otišla nogavica. Ništa me ne pitajte. Ceo dan vrtim film. Pun autobus.
12523
153
30
share
odobravam
osuđujem

Prvi put kad sam pogledala svog momka, i videla kako me gleda, pomislila sam u sebi: "Ne, nećeš valjda da mi priđeš..". Sada sam luda za njim.
11225
150
23
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bila mala ja i moje rodice čitale smo baki tekst neke sapunice, a ja sam uvijek izmišljala rječi te pravila parodije od sapunice, ponekad mojoj baki nije jasno zašto Hose Migel tako razgovara!
9234
240
24
share
odobravam
osuđujem

Imao sam djevojku koju sam beskrajno volio, nisu je voljeli drugi oko mene. Sada imam zenu koju vole svi oko mene, samo je ja ne volim. Svako ima nekog koga nema.
10178
1434
52
share
odobravam
osuđujem

Deset meseci veze. Šaljem dečku poruku: 'ladno me trpiš 10 meseci, znaš li'? :))) On odgovara: To je to. Bilo je baš lepo. Dosta sam te trpeo.
12490
1021
67
share
odobravam
osuđujem

Imam drugaricu koja misli da se toranj u Pizi ustvari nalazi u pizdi..
8108
1081
35
share
odobravam
osuđujem

Oduševljava me to što svaki put kad se razbolim, dok sam kod kuće mislim da umirem, a čim krenem kod doktora, naglo mi bude bolje.
5994
49
12
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva