Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Uzmem da jedem smoki i šetam se početnom stranicom, vidim njegovu sličku, pomislim nešto objavio pa da mu lajkujem. Kad ono gle iznenađenja, dotični gospodin je lajkovao sličku nekoj devojci koja ličnu kartu nema, himen nema, moral nema. A šta ima? Ima tigraste helanke, ili cvetne ili sa pomagačima deda mraza. Ima pornićarske nokte, i štikle, ima trinaest godina, pride. Oprostim mu, mislim da sam i ja muško i ja bih te devojke... ženio.. šetam se dalje nova devojka sa istim opisom, dobro uredu je. Uzela sam malo šećer i vodu, i nastavila sam kad je treća ista takva mačkica izašla ovde. Lepo natenane sam ih blokirala, a da dodam da ih ni nemam za prijatelja a gospođice podelsile tamo da im svi vide sličke. Paa lepo poslala sam ih u tri lepe... šargarepe i doviđenja. A tebro, što i meni ne lajkuješ neku sličku, a da ja nemam sličke ni tigraste helanke. Padam u depresiju.
7387
2712
129
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bio manji, često sam zvao, lupao brojeve na telefon i vrištao, glumio da sam otet, da mi treba pomoć i sl.
8667
1665
21
share
odobravam
osuđujem

Hteo sam da objavim pesmu Šabana Šaulića - 'Kralj boema' i da citiram deo kada kaže 'ti si majko uvek praštala' ,ali sam se setio da će to moj drug, koji je izgubio majku, videti i da će se rastužiti. Zato nisam hteo da objavim ... :(
12501
251
40
share
odobravam
osuđujem

Žao mi je poslati poruku zbog 2-3 riječi.
8217
1647
27
share
odobravam
osuđujem

Dešava mi se nekad kad odem da perem zube, da odem do wc-a, umijem se i vratim u krevet.
8897
329
16
share
odobravam
osuđujem

Preporučila sam svojoj šefici ovaj sajt, i zarazila je. Kad radimo, tišinu prekine - E jesi pročitala... (na ispovijesti)
11228
133
9
share
odobravam
osuđujem

Kupila sam lepu košulju, dogovorili smo se da ću je obuci kad me izvede na večeru...našu prvu...košulja je još uvek u ormaru sa sve etiketom....a, mene on više ne zove ljubavi...
8953
619
35
share
odobravam
osuđujem

Imam fetiš da vodim ljubav a da ne skidam čarape....
6846
2021
67
share
odobravam
osuđujem

Prošlog leta odem ja sa majkom u palačinkarnicu i sedimo mi, čekamo da stigne šta smo naručili.. Za susednim stolom sede baka i deka, oboje imaju oko 70 godina, piju pivo, drže se za ruke a on njoj kaže ''Kako si mi večeras lepa''. To ću pamtiti čitavog svog života.
25094
131
32
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bila mala, sipala sam prašak u wc šolju da bi pravila penu po celom kupatilu. Naravno dobijala sam batina svaki put. I zato me sad smaraju te pena party zurke..
4968
89
13
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva