Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Rekla sam mami da ću možda obnoviti ovu (drugu) godinu na fakultetu, na šta je ona hladno rekla: ako obnoviš, onda se ispiši sa fakulteta i zaposli se. Srce mi se skamenilo jer mi nije nikakva podrška, a ja imam dojam da ću od brige za ispite pola organa oštetiti. Već mi se stalno manta, konstantno sam pod stresom, skoro ništa ne jedem... Još sam super student, prvu sam godinu očistila bez muke, bila sam uvijek odlična učenica, dijete za primjer. Ove godine mi jednostavno ne ide. Obnova nije sigurna, postoje još rokovi u septembru i cijelo ljeto ću učiti i potruditi se da ne obnovim jer mi je stalo, ali me jako povrijedilo odsustvo njene podrške. Da ne spominjem da sam na budžetu, redovan student, tako da ni sada a ni u slučaju da obnovim moj fakultet ne košta mnogo. :/ Toliko me povrijedila da razmišljam čak i da je poslušam. Iako znam da bih se cijeli život kajala, jer zaista volim to što studiram.
8102
745
82
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bila mala i kada bi mi noga utrnula mislila sam da me to mrvice od hleba bockaju pa sam skidala čarapicu da ih izvadim .
8955
224
20
share
odobravam
osuđujem

Čini mi se da, mojoj baki kada je dosadno, ona ide na operaciju nečega.
10722
546
21
share
odobravam
osuđujem

Ne volim ljude koji ubacuju slike na kojima sam ja ružna, a oni lepi, osim kad ja to uradim tad mi ne smeta.
8113
2256
12
share
odobravam
osuđujem

Bio sam predobar fudbaler, trebao sam preći u veliki klub. Svi su govorili da ću imati veliki uspeh. Imao sam savršen život, ali onda se desila povreda. Povredio sam ligamente desnog skočnog zgloba i nisam poslušao doktora da napravim pauzu od 6 meseci. Nastavio sam igrati, trenirati i ligamenti su popucali nakon 10 dana. Evo,sad će 3. godina kako ne mogu stati pravo na nogu. Ali i dalje nisam odustao od njega, igram s kolegama svaki dan i nadam se da će kad-tad ovo da prođe i da ću ponovo da zaigram pred publikom.
7745
845
50
share
odobravam
osuđujem

Najjače su mi ribe u klubu koje igraju kao da ih je udario elektro šok.
10870
275
39
share
odobravam
osuđujem

Moji roditelji kad se vrate iz Grčke, sa mora: Mama: Mitros, gde je moja kafos?; Tata: Frljnos sam je u sudoperos.; Mama: Djubros.;
19025
313
53
share
odobravam
osuđujem

Osecam se kao gola kad krenem negde bez mobilnog telefona.
8741
796
14
share
odobravam
osuđujem

Kad sa nekim pričam o knjigama, pravim se da sam pročitala više nego što zaista jesam.
6592
2029
21
share
odobravam
osuđujem

Devojka mi je uvela sankcije. Izgleda da će mali malo da odmori...
8459
451
46
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva