Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Imam 42.godine i nazalost nemam dece.u dvoristu imam veliku tresnju koja uvek prva rodi,kao i ove godine.Mnogo mi je tesko sto nemam za koga da je naberem,pa uvek zovem svu decu koja prolaze da dodju i ja im kazem da cu se praviti da nisam kod kuce,a oni neka se prave da kradu i tako i njima bude sladja tresnja i meni bar donekle ispunjeno srce
15685
138
64
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bio mali,jedan duhoviti rodjak mi je stalno govorio>Jel razvlacis malisu da poraste,a? Sto je najgore,ja sam to i radio...mnogo je bolelo...i nista nije pomoglo.. :)
6783
366
17
share
odobravam
osuđujem

Danas, dok sam u cvećari stajala iza rafa sa saksijama, užurbano je ušao mladić i zatražio buket od plavih orhideja. Dok ga je radnica pravila, upitala ga je za koju priliku je buket. On je rekao da je za njegovu devojku koja ga je jutros obavestila da je trudna. Radnica mu je čestitala i prokomentarisala da izgleda mlado da bi bio tata. On je rekao da je 3 godina medicine ali da je mesecima ovo priželjkivao jer se zaljubio u nju kao nikada ranije i da je odavno hteo da je zaprosi. Ja sam se nasmejala i ostala sakrivena iza rafa, jer mi je bilo drago da ispred nepoznate žene tako govori o svojoj devojci. Ta devojka sam ja.
65819
997
158
share
odobravam
osuđujem

Teško se oduševljavam.
7966
593
18
share
odobravam
osuđujem

Na bratovoj svadbi naručio sam pesmu "Ko te prevari pa se oženi", al nisu svirali :(
7894
533
15
share
odobravam
osuđujem

Našao sam svesku iz 5-og razreda osnovne, a na zadnjoj stranici je pisalo da volim sam sebe....
10748
114
21
share
odobravam
osuđujem

Kada sam bila mala uvek sam bila u centru pažnje, jer sam bila jedino dete u kraju, međutim, napunim tako ja 3 godine i na svet dođe moja sestra. Svet se više ne vrti oko mene, a moj tata, koji je najviše vremena provodio sa mnom počne da posvećuje pažnju svojoj mlađoj ćerki. Toliko sam bila ljuta, ljubomorna, šta li, da sam jednom, dok se on igrao sa njom, uletela u sobu i rekla : "Sad ću da uzmem tebe i to tvoje dete i da vas izbacim kroz prozor! " I dan danas sam ljubomorna kao pas na sve živo, ali svoju sestru volim najviše na ovom svetu.
8640
406
15
share
odobravam
osuđujem

Tata, mama i ja smo, sve troje, završili Pravni fakultet. Tata i mama su pre 5 godina ostali bez posla, a ja ga nikad nisam ni dobila, otkako sam diplomirala. Živimo u iznajmljenom stanu, otkako smo izbegli iz Sarajeva i sad mama i ja šijemo po porudžbini, a tata radi na građevini i jedva nam bude za kiriju, struju i vodu. Juče sam prodala poslednji komad nakita, koji smo imali, prsten od belog zlata, koji sam dobila za 18-ti, da bismo imali nešto novca. Ali, sinoć, kad smo razmišljali šta nam sve nedostaje i šta nam sve treba, samo smo se izljubili, zagrlili i ostali tako zagrljeni jedno 10 minuta. Shvatili smo da nam ništa ne treba, dok smo zajedno i dok se volimo. Uprkos svemu, kad god izađemo na ulicu, nasmejani smo; kad god nas neko pita kako smo, kažemo ''Dobro!'' i niko ne zna kako teško živimo. Ali, volim ih najviše na svetu, sve bih dala za njih i oni za mene i samo to je važno!
13440
184
69
share
odobravam
osuđujem

Voleo bih da imam jedno 100.000 dinara, i da sve potrošim u knjižari! I opet bi ostalo knjiga za koje ne bih imao para...
10279
686
82
share
odobravam
osuđujem

Moj prvi put nije uspeo iz prvog puta.
9399
178
102
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva