Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Na testu iz maternjeg jezika moj mladji sin imao je zadatak da umanji i uveca riječ glava. Napisao je glava-glavić ,normalna majka bi se posramila a ja sam pukla od smijeha.
13152
230
30
share
odobravam
osuđujem

Jednom, kad sam bila mala gledala sam non-stop reklame na Tv-u. Jednog dana sam počela da kukam kako me boli prostata..
10882
215
24
share
odobravam
osuđujem

Sa nekih 20 mi je palo na pamet da prodam nevinost i uzmem silne pare....sad kad pogledam kako sam je izgubila, ne bi bilo na odmet da sam dobila neki dinar ionako je bilo sra*e.
9727
1042
39
share
odobravam
osuđujem

U jednom izlasku upoznao sam devojku koja je sedela sama i pila neko piće.. Bila je po prilično lepa i normalna.. Celo veče sam je gledao i odlučio da joj priđem negde pred fajront.. Prišao sam sa pričom "hej ćao primaš društvo.." i posle nekog razgovora, skontao sam zašto je sama i zašto je bila tiha i povučena..devojka je HIV pozitivna... Posle sam se sprijateljio sa njom i dan danas se družimo, ona je jako srećna što me ima, a i ja takođe što imam nju... Svuda je zovem družimo se, svaki dan smo zajedno... Jednostavno neopisiv osećaj kad znaš da imaš jednog iskrenog i najboljeg druga!!! Zašto se s*anja dešavaju najboljim ljudima?
13255
185
46
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bila mala, tražila sam od tate da mi kupi konja. Uvek je govorio:"Naćeš ti sebi konja kad porasteš." Namalerisao mi.
14541
128
21
share
odobravam
osuđujem

Jednom sam se pijana vratila kući oko 5 ujutro, i dopisivala se na FB-u sa mojom vaspitačicom iz vrtića!!!! Sutra nisam smela da pogledam šta sam pisala nego sam automatski išla na delete. :)
9648
422
18
share
odobravam
osuđujem

Meni ne treba davati telefon. Jedan mi je upao u wc šolju, drugi u smesu za palačinke, treći je pao sa 4. sprata I NIŠTA, a sledeći put je pao sa kreveta (10 cm visine) i sje*ao se ekran.
10617
252
58
share
odobravam
osuđujem

Prvi put kad sam pijan došao kući i povraćao u wc šolju, mama me tukla kišobranom, a tata je otimao kišoboran i vikao: Nemoj iskopaćeš djetetu oko. :D
16584
200
38
share
odobravam
osuđujem

Kao mali sam uvek usisavao jednom rukom da tatu iznerviram, da bi on uzeo da mi "pokaže" i na kraju on sve usisa. Godinama sam to radio a on nikako da provali...Jedino što me izvređa al to mene ne pogađa. :)
11950
479
16
share
odobravam
osuđujem

Kako mrzim one snove kad bežiš od nekog ili nečeg, a nikako da pobegneš... Pa majku mu, kakva god sila da si, pusti me bar jednom da pobegnem kao čovek, a ne da svaki put moram da se probudim kad me uhvate!
11476
130
50
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva