Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Najveća praznina je kada nemaš oca, nikada ga nisi vidio i ne znaš kakav bi bio prema tebi da je živ.
9361
254
55
share
odobravam
osuđujem

Mrzim kad ljudi ismijavaju druge!
11205
199
21
share
odobravam
osuđujem

Svaki put kad dam psu da jede, sipam mu hranu u činiju, pomazim ga i kažem mu "Prijatno!", a on mahne repom i kao da mi se zahvaljuje. Uvek mi ulepša dan. :)
11168
148
20
share
odobravam
osuđujem

Jutos mi došla devojka i sva tuzna i uplakana i ja nisam znao kako da je oraspolozim i tako skoknem do kupatila i trimerom napišem njeno ime na mojim čupavim grudima i kad je počela da se smeje....Mojoj sreći nigde kraja...
14017
237
30
share
odobravam
osuđujem

Kad vidim kineze na ulici redovno se proderem KONISUAAAAAAA, oni iskuliraju, a ja ispadnem budala.
9970
676
53
share
odobravam
osuđujem

Kada sam bio mali svaku bezobraznu reč koju bi mi moj stariji burazer rekao ja sam zapisivao na papirić i uveče pokazivao roditeljima..
10239
924
23
share
odobravam
osuđujem

Ove godine ispunila su mi se dvije velike želje. Zapravo sve se to desilo u toku poslednja dva mjeseca. Dobila sam stipendiju za studije koje sam cio život željela, na drugom kraju svijeta i trebala bih da podjem za mjesec dana. Druga želja je bila da se konačno stvarno zaljubim, nadjm pravog dečka i i to mi se ispunilo. On je spreman da me oženi, pažljiv je i čuva me kao princezu i ja ne poznajem osobu koja posjeduje bolje kvalitete za potencijalnog muža ali moram da ga odbijem i odem u tu daleku zemlju i ispunim ono o čemu sam cio život maštala. Iskreno se nadam da ćemo se jednog dana opet sresti i da me ništa neće sputati u življenju svog drugog sna.
7400
2056
67
share
odobravam
osuđujem

Vozimo se drug i ja kolima, pita on mene "Je l' se ti uvek vežeš?", na šta sam rekla "Pa ne uvek, ali sam se za ovog dečka baš vezala, znači mi." On me je samo pogledao i rekao "Mislio sam na pojas u kolima."
13389
209
26
share
odobravam
osuđujem

Bila sam na plaži sa mamom i sestrom, i pored nas je stalno prolazio jedan momak i zagledao se u nas. Meni to dosadi i kažem mu "imaš li ti kakvih problema?" a on mi odgovori "ja samo radim ovdje i provjeravam da li je sve u redu..." Samo sam se okrenula i otišla.
10407
438
17
share
odobravam
osuđujem

Odem u Beč na godinu dana da naučim nemački, a vratim se znajući da pričam na svakom naglasku iz bivše Juge.:)
12664
190
34
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva