Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Jednom sam se toliko napila da sam ukrala bicikl ispred kafane i odvezla se do kuce.
6318
500
17
share
odobravam
osuđujem

Volim da se sprdam sa drugarom iz klupe kada je neka ozbiljna tema na meniju.Imamo ritual da se vratimo u proslost i kazemo nesto tipa:''Eh,moje dijete,kada sam ja šesetdruge udario na Ruse...''Uvijek se odvalimo smijati kao budale.
8092
671
15
share
odobravam
osuđujem

Dok sam bila sa dečkom u vezi samo sam njega gledala, nikad nisam pomislila da pogledam nekog drugog, kamoli nešto više. Njemu sam bila posvećena maksimalno i nijedan drugi nije postojao. Na kraju me ostavi zbog druge. I tek sada vidim koliko u stvari ima lepih momaka na ulici, prevozu, fakultetu...
9687
166
19
share
odobravam
osuđujem

Posle 10min sunčanja tripujem da sam pocrnela...
9191
175
11
share
odobravam
osuđujem

Mislim da nikad neću imati toliko samopouzdanja da idem gradom bez brusa...
8801
598
57
share
odobravam
osuđujem

Do svoje 20te godine nisam znao čemu služi bide.
8301
494
110
share
odobravam
osuđujem

Uvek kad se tuširam, onako mokru kosu zaližem skroz pozadi, pogledam se u ogledalo i sam sebi kažem "'de si Fernando Kolunga".
8792
160
36
share
odobravam
osuđujem

Toliko me mrzelo da se pomeram, da sam se pre neku noć "pokrila" laptopom.
6506
2211
15
share
odobravam
osuđujem

Imam brata od tetke,kojeg volim vise od rodjenog. Zajedno smo prosli kroz neke jako teske situacije i Bogu hvala,kroz neke divne! Uvek smo bili bliski,uvek sam bila tu za njega i ako je bilo potrebno,krvnicki i bez grize savesti sam se borila za njegovu srecu. Tetka je jako los covek. I od sve dece je za njega najvise vezana. Preterano. Jednog dana mi je rekla da treba da prestanem da se druzim sa njim i da prekinem da mu glumim sestru ( misleci na njegovu rodjenu,koja je umrla kao mala). I da sve sto sam radila bilo je iz licne koristi. Uvek me je povredjivala takvim izjavama i uvek sam prelazila preko svega. Samo je prestao da mi se javlja. On je danas poznati pevac,a nas dvoje ne razgovaramo,evo danas,tacno godinu ipo dana. Toliko ga nisam ni videla. Fali mi jako.
7702
270
48
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bila mala otac me zamolio da mu donesem malo bibera kako bi ''zabiberio''supu,ja sam od njega tražila da ja to učinim,stavila sam tri velike kašike bibera u tanjir,i naravno to je bilo preljuto tada.Nije htio jesti,ja sam se naljutila i počela plakati.Uzeo je kašiku i pojeo pun tanjir.
12191
493
39
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva