Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Kada smo pisali prvi pismeni zadatak iz srpskog u osnovnoj školi, tema je bila "Moj tata". Jedna od rečenica tog sastava je bila: "Moj tata ima divne kestenjaste oči i osmeh kao banana." Kad god vidim učiteljicu koja je pregledala sastav, puknem od smeha. :D
11193
116
44
share
odobravam
osuđujem

Danas sam dva puta "slučajno" pipnuo koleginicu za si*u!
8760
1854
37
share
odobravam
osuđujem

Žensko sam, treniram rukomet dugi niz godina i mrzim kad dođe leto i moram da se skinem u majcu, jer imam veći biceps od pola muškaraca.
10549
470
91
share
odobravam
osuđujem

Znam prvu pomoć i dva puta sam pomogla dečaku kada je imao napad epilepsije. Svi su se grozili na to, gadili se na penu, njegov izraz lica i nisu hteli da mu pomognu zbog toga. Nikada mi se nije zahvalio, ali nisam mu to ni tražila. Srećna sam što je živ.
11619
164
29
share
odobravam
osuđujem

Živim u manjem gradu Bosne i Hercegovine i mrzim to što kino skoro pa nikada ne radi. To je tako žalosno.
10080
217
437
share
odobravam
osuđujem

Mrzim kad svi zajedno jedemo, po običaju završim prvi, odem do slavine da pijem vode i cujem mamu, tatu i sestru, u isto vreme, daj i meni vode.
11945
243
29
share
odobravam
osuđujem

Izađem ja na balkon u kupaćem da se osunčam malo prije bazena. Kad samo što sam izašla izađe i moj komšija preko puta i neprestano bulji u mene, meni bude neprijatno pa uđem u kuću. Sledećeg dana vidim ja komšija izašo sa sve skriptama i knjigama da uči, a ja obučem kupaći i izađem ponovo na balkon. E kad ti meni nisi dao da se juče na miru osunčam, nećeš ni ti bogme učiti... Morala sam ga malo dekoncentrisati. :)
14125
389
33
share
odobravam
osuđujem

Što volim kad nakon sto godina uđem u imenik tražeći neki broj i naletim na kontakte tipa- Aca majstor, necak gazdaricin, Adrijana fax, Rumun, Neka Jelena, Maja fax, Emin neko, Emina baba, Filip Emin, Emin fax, Selja, Seljacina neka, Stan sad, Nov stan, stari stan, moj nov broj, najnoviji moj broj, neka caletova, Stan. tatina musterija, V, X, Marina za sliku, Jablan za posao, Sova, Doktor, Profesor, Opajdara, Komsinica, Onaj Dusman, Cipela, A jbt, Advokat, Ana, Bilja ram, Cova knjiga, Dzooi fix, Cerka Zorica, Jelin tata, Kosulja, Natasa nema 30, Sanja mamina, Vlado pretpostavka, Voja advokat, 8.novembar, Kuguar, gipser... Prilično sam ubeđena da sam nekada znala tačno šta je šta od ovoga ali sad mi smešno i nemam pojma ko su ove ličnosti, ili zašto je meni trebao njihov broj...
10526
211
68
share
odobravam
osuđujem

Volim da pogledam muškarcu u prepone onako dok sjedi. Drug me jednom prokužio, shvatila sam po onom blagom smijehu i direktnom namještanju.
9573
302
42
share
odobravam
osuđujem

Danas mi je momak rekao: "Nisi ti meni još bivša!" Nakon toga se morao cijeli dan pravdati kako mu je ono "još" samo slučajno preletjelo. 
4715
205
13
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva