Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Jednom sam usao u taxi, zalupio jace vrata i rekao: prati ono vozilo. Debeli taksista se okrenuo, pogledao me znacajno, a ja: za*ebavam se, vozi do Zeleznika, baba zalutala pa moram da je vratim kuci.
17004
149
31
share
odobravam
osuđujem

Nekad bih rado komentarisao status ili link sa neke stranice, ali me blam da moji prijatelji na fejsu gledaju kako ja tu nešto pametujem.
10819
394
20
share
odobravam
osuđujem

Sinoć u povratku kući, kad sam izašao iz kluba, malo dalje niz ulicu, primetio sam par kako se svađa... Bio sam blizu njih, onda je on lupio njoj šamar. Prišao sam mu, i zalepio takvu šamarčinu da je samo pao nazad. Ustao je, pogledao me i otišao mumlajući nešto. U pitanju je mlad momak, ne verujem ni da je punoletan. Možda sam pogrešio, možda nisam, ali u tom trenutku sam osećao da je to ispravno.
17678
251
111
share
odobravam
osuđujem

Seksi veš sušim isključivo u svojoj sobi, ne bih volela da tata i brat gledaju čime sve raspolažem.
9938
237
24
share
odobravam
osuđujem

Kad čitam neku zanimljivu vest u novinama ispod nje krenem da tražim komentare i onda ukapiram da ne čitam vest na internetu. :)
8483
267
8
share
odobravam
osuđujem

Dok sam bila mlađa, zamišljala sam da sam muva ili tako neki insekt pa da mogu da uđem u svaki stan u zgradi da vidim kako je sređen.
8361
224
9
share
odobravam
osuđujem

Kada smo bili mali, kod nas u ulici, kad god se neko s nekim posvađa i poslije prođe pored njega umjesto "Ćao" kaže "Nećao" kao neka furka. E da znaš da se ljutim na tebe i neću da pričam još dugo sa tobom. Dječija posla.
9224
172
11
share
odobravam
osuđujem

Nikad nisam voleo da gosti dolaze kod mene kući, uvek sam ja voleo da budem gost...
9157
652
21
share
odobravam
osuđujem

Znam da je loše ali želim da ga povredim kako je on mene.
11926
853
93
share
odobravam
osuđujem

Danas u autobusu sedim pospan, 7 ujutru bilo, gledam kroz prozor nešto zamišljen i odjednom neko me udari po ramenu. Pogledam, ono mladić neki, mojih godina, medjutim ne mogu da ga prepoznam, zagledam ga ali ne pada mi na pamet ko je ali bilo mi glupo da mu se ne javim kad me čovek prvi pozdravio. Rekoh: "Ćao brate šta ima." Kaže on: "Bus plus na pregled."
13726
96
23
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva