Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Kao mali sam razmišljao kako bi bilo fino da imamo prodavnicu i kako bih tada pojeo sve, sigurno bi uvijek bili u minusu!
10004
140
15
share
odobravam
osuđujem

Obožavam da posmatram kako se muškarci okreću za mnom kada prolazim pored njih. :)
9215
1101
40
share
odobravam
osuđujem

Stavila sam veš u korpu pored mašine i zamolila brata da je uključi kad krene u grad. Kad sam došla kući veš je idalje bio u korpi, a mašina je radila PRAZNA!
11850
207
34
share
odobravam
osuđujem

Обожавам да идем код сестре и да чувам клинце, када клинци и ја останемо сами , ја им кувам, спремам слаткише и замишљам да сам ја мама и да су то моја деца и мислим како једва чекам да то доживим... :)
8978
425
14
share
odobravam
osuđujem

Za sebe slobodno mogu da kažem da sam što se tiče novca obezbeđen do kraja života. Nikada nisam oskudevao u vezi s bilo čim materijalnim. No, zaista mi je teško naći devojku koja će me voleti zbog onoga što jesam, iskreno, a ne zbog novca i onoga što imam. Možda sam i ja previše paranoičan ali ne mogu zamisliti da osnujem porodicu sa takvom osobom, osobom koju sam privukao prvenstveo novcem.
8903
230
98
share
odobravam
osuđujem

Moj ćale je kada su pre neki dan zvali na fixni, onaj fazon '' čestitamo, dobili ste večeru'' , rekao gospođi '', a da vi odete umesto mene, evo poklanjam vam, malo sam se ugojio u poslednje vreme''. Kad nisam crkla od smeha...
12194
161
15
share
odobravam
osuđujem

Za osmi mart 2011. sam za djevojku u koju sam tada bio zaljubljen kupio ružu, crvenu ružu, i sav sretan krenuo prema školi i tako putem smišljao šta ću da joj kažem, da ostavim lijep dojam, da ne budem samo ja taj koji je zaljubljen od nas dvoje. Došao sam pred školu i prvo što sam vidio bila je ona - kao i uvijek prelijepa i sa buketom vrijednim barem 20ak maraka u rukama. Brzo koliko sam mogao prišao sam kanti za smeće i ubacio svoju jadnu ružu. Poslije, na nastavi, sam taj buket vidio na stolu profesorice matematike. Sjetih se da onoj mojoj nikad matematika nije išla...
13802
283
26
share
odobravam
osuđujem

Ljudi obožavaju da me štipkaju za obraze i govore "jaoo, kako su mekani" itd itd. Dođe mi da ih iščupam, pa nek štipaju kol'ko im volja. Boli to ljudi.
10388
210
41
share
odobravam
osuđujem

Najgore mi je ono kada želim leći, ugasim svijetlo, zažmirim, a ono k'o iz topa mama uleti u sobu, upali svijetlo i kaže: "Uh, treba mi nešto".
4638
59
8
share
odobravam
osuđujem

Što više vremena imam, sve manje postižem.
6632
76
6
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva