Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Када сам био мали, често сам звао неке људе и причао им да су освојили телевизор, мобилни телефон...и тако неке стварчице. :Д
8593
680
20
share
odobravam
osuđujem

Imam brata od strica, volim ga ko rođenog, al mi svaki put proradi kompleks kad vidim kakav je on rmpalija, ko od brega odvaljen, a ja žgoljav i sparušen.
9085
392
34
share
odobravam
osuđujem

Kad vidim da devojka pije pivo to je veoma uzdigne u mojim očima. :) To ne znači da su ove koje ne piju lošije, samo ove što piju znam da su opuštene i ne glume fenseraj. :)
9566
2440
113
share
odobravam
osuđujem

Ovako....Pre oko godinu dana,upoznao sam devojku na fb.Poceli smo da se redovno dopisujemo,da saljemo pesme jedno drugom....Ja inace imam 26 godina,ona dve manje.I sve je bilo sjajno,slagali smo se,pricali o svemu.Kad je doslo vreme za prvo vidjenje uzivo,odveo sam je na pice,kupio joj jednu crvenu ruzu,i na rastanku je samo poljubio nezno.Nakon nekog vremena,iskrsli su problemi,posto su njeni bogati,imaju firmu,ona zavrsava fax.A ja sam zavrsio srednju,i radim,jer zivim sa majkom....A i druge smo vere,sto meni ne smeta.....I dalje je sve bilo ok,a onda me je jednom pozvala da se vidimo.Ona studira uBg,a ja sam na oko 40 km.Tada mi je dala privezak,pesmu koju mi je napisala,i rekla mi je sledece reci : ti si najbolji decko koga sam srela,imas predivnu dusu,i znam da cu se kajati,ali mislim da ne mozes da me pratis u zivotu.......Ostao sam zaprepascen,ja sammislio da su klasne razlike izumrle,...od tada se ne usudjujem da imam vezu,plasim se da cu opet biti ostavljen zbog manjka para.....Prvi put pisem o ovome,i lakse mi je....
11446
447
82
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bila mala, sestra me je terala da joj budem služavka. Za sve su krive španske serije. :)
10718
269
26
share
odobravam
osuđujem

Moj tata, koji je napunio 52. god, jučer je došao na ideju da igramo čovječe ne ljuti se. I svi smo pristali, nakon par trenutaka, majka i otac su se toliko zaigrali da su čak onako ko dijeca posvađali, zato što su ih srušili. Onda sam shvatila, da su oni i dalje zapravo dijeca u duši!
10949
234
17
share
odobravam
osuđujem

Visuljak mi je kriv nadesno.
7804
562
128
share
odobravam
osuđujem

Imam dečka već 5 godina. Svaku put posle sex-a ja u kasicu stavim 100dinara, pa kad je neka godišnjica ili rodjendan od tih para ju kupim poklon i pomislim ''Ljubavi,sve si ti to zaradio!''
14836
540
54
share
odobravam
osuđujem

Obozavam kad mi mama uđe u sobu pre nego što krene na posao samo da bi me poljubila. Ako se probudim onda kaže: ''Spavaj sine, spavaj''.
12883
170
28
share
odobravam
osuđujem

Pošto mi je dečko otišao da studira u drugi grad..Sestra me je tješila..a stariji brat je posmatrao kako sestra pokušava da me utješi.Nakon sto mi je uspjela da izmami osmjeh..brat onako 'ladno reče:Ma ti si njega izgubila..
10711
612
28
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva