Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Frustriram se svakodnevno na poslu jer mi je gazda pe*erčina teška. Zbog stalne frustracije mi je u 19 godina kosa počela da sedi. Žao mi samog sebe kad pomislim da moram na posao i sutra, jer su moji roditelji u kreditima do guše :(
8689
326
26
share
odobravam
osuđujem

Najjači su mi kad kažu, ne smrde mi noge nego patike... a u patike idu ruke.
9812
324
11
share
odobravam
osuđujem

Nedavno sam izašla sa momkom koji trenira rukomet. Pričajući sa njim primjetila sam da je opsednut tim sportom. Sve je bilo okej dok nije uporedio moju glavu sa rukometnom loptom.
12675
361
44
share
odobravam
osuđujem

-Da li su ti to veštačke trepavice? -Ne -Ma jesu -Nisuu -Aj zažmuri da vidim ...poljubac... Nikada neću zaboraviti taj poljubac, volela bih da si opet tuu...
15957
231
80
share
odobravam
osuđujem

Moja najveća skrivena fantazija je da me slikar naslika nagu, u ležećem položaju, sa puštenom dugom kosom i da tu sliku držim u svojoj sobi. Nadam se da će mi se fantazija ostvariti. :)
8372
669
52
share
odobravam
osuđujem

Srecnija sam kad mi decko pokloni ubran cvet ili malu travku i šmekerski kaže "čisto mali znak pažnje" bez povoda, nego kada mi kupi buket ruža, ne znam zašto ali tako je :-)
10501
248
17
share
odobravam
osuđujem

Kad se razočaram u ženski rod, došem na ideju da nađem djevojku sa velikim grudima, pa kad me iznervira, da mi ih pokaže, kako bih znao razlog zbog koga je trpim.
3702
1353
26
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bila mala, bila sam se prehladila i puno mi je cureo nos. Tražeći maramice otvorila sam maminu fioku i videla tampone, ali naravno tada nisam znala za šta služe, pa sam ih ugurala u nos. Nakon toga sva ponosna sam ušla u dnevni boravak da se pohvalim pred gostima kako sam našla rešenje. Moja majka se zacrvenela i oterala me iz sobe, dalje ne bih nastavljala, ali sam shvatila da su maramice zakon.
4734
98
18
share
odobravam
osuđujem

Kada sam dečku rekla da se malo aktivira u seksu i da trebamo istraživati jedno drugo, njegov odgovor je bio: "Ma daj, nisam ja geodet".
4172
372
21
share
odobravam
osuđujem

Nema mi ništa privlačnije od devojke koja zna voziti auto, onako muški.
6782
206
46
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva