Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Uvek kada sam na kasi u nekoj gužvi okružena poznatim ljudima utripujem da neću imati dovoljno novca da platim to što sam kupila.
9641
195
11
share
odobravam
osuđujem

Dečko je plakao preda mnom kad sam mu rekla da sam ga prevarila.
3673
9506
116
share
odobravam
osuđujem

Kada vozim kola i kada čujem dobru pesmu, pojačam je do kraja i istripujem da sam mnogo bitan lik, a kada pesma prođe bude me sramota.
10092
222
24
share
odobravam
osuđujem

Vozio ja dedu do grada danas i kažem mu: "Deda veži pojas". On uzme pojas i omota jednom oko glave i mrtav ozbiljan nastavi da gleda pravo, kao da je sve lepo odradio.
10962
154
12
share
odobravam
osuđujem

Spavao sam za doček Nove Godine sa jednom devojkom koju do tada nikada u životu nisam video. Prošlo je sedam meseci od tada, a ona mi je i dalje u glavi. Najlepši odnos koji sam imao u životu. Kunem vam se! Taj prasak emocija za toliko brzo vreme, mnogi ne dožive ni za ceo život. Mnogo sam o tom događaju razmišljao nakon našeg rastanka(nismo se nikad posle toga videli) i shvatio, da bi ona lako mogla da bude "prava". Danas sam sakupio hrabrost i rekao joj kako bih sve dao opet da je vidim. Iznenadila se mnogo i javila mi kako bi uskoro trebala da dođe. Nadam se da će mi se san ostvariti i da ću biti ponovo sa njom, pa makar na to jedno, eto opet, veče.
11080
340
69
share
odobravam
osuđujem

Kada smo bili mali, kod nas u ulici, kad god se neko s nekim posvađa i poslije prođe pored njega umjesto "Ćao" kaže "Nećao" kao neka furka. E da znaš da se ljutim na tebe i neću da pričam još dugo sa tobom. Dječija posla.
10206
185
11
share
odobravam
osuđujem

Drugarica mi je čestitala rođendan tako što je proslijedila poruku kojom sam ja njoj čestitala rođendan.
3308
8050
24
share
odobravam
osuđujem

Došao sam pijan kući, legao sam kao da ništa nije bilo. Ujutru sam pored kreveta zatekao lavor i peškir, jedna je mama.
12593
248
20
share
odobravam
osuđujem

Imam 45 godina i sve krevete u kući sam napravio tako da budu nekakvi golemi dušeci na podu. Nemaju one nogice ili slično, direktno sa patosa idu. Vala, neće me nikakva zla čuda ispod kreveta vrebati više nikada, kao kada sam bio mali.
8579
135
17
share
odobravam
osuđujem

Kad odem na neko slavlje volim da jedem dok me ne zaboli stomak.
4023
808
13
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva