Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Iako je većina protiv naše veze, ja se iskreno nadam i verujem da ćemo mi uspeti, jer znam koliko značimo jedno drugome. :)
10228
278
37
share
odobravam
osuđujem

Odem ti ja da kupim pirinač u prodavnicu, i sad dok sam ja birao koji ću kupiti neka žena iza mene kaže mužu, pošto ja ličim na kineza: "Vidi ga kinez kupuje pirinač". Ja se onako okrećem priđem joj i kažem: "Gospođo nisam ja kinez, ja samo ličim na kineza". Ne mogu vam opisati kakvu je izbezumljenu facu napravila :D
12551
135
28
share
odobravam
osuđujem

Radim u jednoj porodici kao dadilja :) I nema mi lješpeg osjećaja nego kada mi malena djevojčica, onako bez ikakvog razloga priđe, ljubi me i grli :) Srce k'o Rusija! :)
11400
199
15
share
odobravam
osuđujem

imam 26 godina i nikad nisam video kafansku tuču, one su za mene mit.
10282
265
42
share
odobravam
osuđujem

Juče odem na otvoreni bazen, kad imam šta i da vidim. U odjeljku za presvlačenje neko obavio veliku nuždu.
2484
8899
21
share
odobravam
osuđujem

Sinoć je u mom gradu bila Crvena jabuka. Moja mama je već duže vremena planirala da ide na koncert sa mojim ocem. Izašla je ranije sa posla da bi išli, a on je kasnio kući nekoliko sati i kada je došo nije bio baš u dobrom stanju (verovatno je išo u kafanu ili negde). Možete samo da zamislite kako je njoj bilo. Ja sam joj reko da se spremi, da ću ja ići s njom i otišli smo. Bilo nam je prelepo, a kad smo se vratili ispred kuće me je samo zagrlila i oči su joj bile pune suza, samo što nismo oboje zaplakali. Nikad pre nisam izveo majku negde tako, a tek sada vidim koliko joj je značilo i koliko je ustvari volim.
19237
154
71
share
odobravam
osuđujem

Zaljubljena sam u svog druga već 3 godine, neću da mu kažem jer me strah da ću da nam pokvarim prijateljstvo. Uvijek ga savjetujem oko djevojaka i često od njega čujem rečenicu ''volio bih da nađem curu kao što si ti.'' Tad mi prođe kroz glavu da mu sve priznam ali ja se samo nasmijem i započnem drugu temu.
10412
941
135
share
odobravam
osuđujem

Nikada ne jedem u studentskoj menzi sa kolegama, smatram da je to ispod mog nivoa. Uvek odem u neki fensi restoran, sam ali srećan.
4634
68063
247
share
odobravam
osuđujem

Kad god neko hoce da sjede do mene u busu ja se pomjerim iako ima dovoljno mjesta da sjede.
5474
105
10
share
odobravam
osuđujem

Baš bih volela da znam kakav je osećaj imati velike s*se.
7685
239
114
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva