Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Nakon 200 000 napisanih poruka,i dan danas se radujem svakoj poruci od nje,kao da je prva!
11709
155
43
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bio mali, 7 godina, ukrao sam od dede novac za kutiju slicica 'talicni tom'. Bio je rat, ja sam ocajno zeleo da popunjavam album. Prvo sto sam dobio gomilu duplikata (tog momenta sam skontao da se kutije tako pune jer nece jedan shapke kupiti celu kutiju), zatim su sledeceg dana shvatili da nedostaju pare i samo su me pitali da li sam slucajno ja uzeo? I ja kazem Jesam! Muk........ Nista nisu rekli, ubrzo sam objasnio zasto sam uzeo. Tada sam rekao da necu vise nikad nista ukrasti. Do danas, kada imam 28 godina, tako je i ostalo :). Sada sam uspesan, postovan i sve sto uz to ide :)
6770
284
13
share
odobravam
osuđujem

Devojka mi je upravo pojela celu kanticu eurokrema, tolko je volim da reč nisam reko.
9057
222
37
share
odobravam
osuđujem

Volim kad nedeljom ostanem kod kuće pa mogu da jedem pasulj i luk. :)
7515
443
13
share
odobravam
osuđujem

Teško mi je kada me neko nazove škrticom, da previše štedim. Ja to stvarno nisam, nego jednostavno mi žao da trošim novac na neke gluposti, a znam da su moji roditelji to teško zaradili.
9527
217
23
share
odobravam
osuđujem

Kada sam prvi put otišla u solarijum i legla da se sunčam, nisam smela da ga zatvorim, pa sam se 5 minuta sunčala sa podignutim vratima.
7696
567
84
share
odobravam
osuđujem

Ozbiljno razmišljam o tome da upišem kineski jezik i da ga završim, zato što mi se sviđe njihova kultura. Ali kome god saopštim, ili me gleda kao da sam budala, ili mi se smeje.
8532
384
86
share
odobravam
osuđujem

Nikada nisam odala tajnu ni jednoj drugarici, niti sam ikada to želela. Dobar sam slušalac, ali nemam toliko poverenja da bih rekla neku tajnu "drugarici". Sve svoje tajne pričam svojoj majci, jer ona nikada tu tajnu ne bi odala, i jedino u nju imam poverenja!
9541
538
53
share
odobravam
osuđujem

Ne vjerujem ljudima kad kažu da novac ne donosi sreću, SIGURNA sam da bi sa parama bila puno srećnija.
9574
704
69
share
odobravam
osuđujem

Bulimija mi uništava život već par meseci. Svesna sam svog problema, ali jednostavno nemam snage da prekinem taj začarani krug. Muž mi je u Rusiji i hoću da smršam dok on ne dodje i mrzim zgodne Ruskinje najviše na svetu!
2589
6712
47
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva