Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Kad vidim koliko ovde ima nesrećnih i dobrih ljudi pomislim da sam jedno velliko nezahvalno go*no.
11007
196
10
share
odobravam
osuđujem

Član sam jednog amaterskog pozorišta, pre tri godine igrali smo komad u kome je bila scena strasnog poljupca, pedstava je bila dobro posećena i naš upravnik je odlučio da oduzme ulogu moje partnerice i dodeli je svojoj ljubavnici, kao protest zbog toga ja sam pre svake predstave jeo belog luka, posle trećeg nastupa otkazala je dalje učešće i opet su mi vratili moju partnericu.
12986
167
17
share
odobravam
osuđujem

Kada piškim brojim. Rekord mi je do 37. Radim to odkako znam brojati.
9219
306
69
share
odobravam
osuđujem

Kad ostane torta posle rođendana ili slave, danima nakon toga ne sečem parčiće i ne jedem iz tanjira, nego jedem direktno sa vazne.
9076
334
39
share
odobravam
osuđujem

Moja svekrva tvrdi da oba moja deteta po liku i svemu ostalom liče na njih, muža i ostatak njegove familije, da se ponekad pitam, da li su moja!
9164
228
32
share
odobravam
osuđujem

Kada sam bio klinac imao sam saobraćajnu nesreću, policajac je mojim roditeljima rekao da u milion takvih saobraćajnih nesreća jedan preživi. Kada sam to saznao, osećao sam se kao da sam potrošio svu svoju sreću tog dana... Desetak godina posle sam ubeđen da sam je potrošio ... Roditelji se razveli, oboje bez posla, krpi se kraj sa krajem... Trudim se oko svega, prijatelja, devojki... a na kraju uvek dobijem nož u leđa. Nekada pomislim što sam morao da budem taj jedan u milion, da nisam moji roditelji bi verovatno i dalje bili zajedno i živeli srećno sa mojom sestrom!
3416
6715
48
share
odobravam
osuđujem

Tata mi je već dugo bolestan i sutra ide ležati u bolnicu. Najgore od svega je što ne pricamo već mjesecima. Probao sam mu se izvinuti, ali on je to docekao riječima "ja sam tebe davno prekrižio, kad budeš diplomirao ne zovi me, kad se budeš ženio ne zovi me, kad budeš dobio djecu ne zovi me.." Ja sam se samo suznih očiju okrenuo i pomislio: Dabogda ti to meni sve dočekao!
12221
236
32
share
odobravam
osuđujem

Na sahrani moga ćala, koja se dogodila pre tri godine, drugarica mi je prišla i rekla: "Primi moje saučešće". Ja sam rekao hvala, a ona je na to odgovorila: "I drugi put". I onda sam počeo da se smejem sa rukama preko lica da me ne bi videla rodbina.
13544
531
40
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bila mala natjerala sam babu da sjedi cio dan na jajima, da mi izlegne piliće.
5379
238
20
share
odobravam
osuđujem

Ponekad ljubim sama sebe, u rame, ruku, nogu... nekako mi fino.
7198
530
40
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva