Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Moja baba onaj preliv za sladoled zove ,,Prc prc" jer se tako čuje kada se sipa, i kad nam nudi uvek kaže ,,Oćete prc prc?"
10869
246
39
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bio mali, kad god bi otišli kod tetke u goste ostavljali su me samog u sobi da gledam crtani, a ja sam vadio heftalicu iz fioke i heftao listove fikusa, sve sam ga iskasapio :D
10322
395
16
share
odobravam
osuđujem

Imam želju da na jednu noć odem u neki drugi grad i da se izludim, izigram, napijem kao nikad u životu, radim bukvalno sve što hoću. Jer, inače živim u malom gradu pa bih ovde zapečatila sudbinu kad bi nešto tako uradila.
10315
339
40
share
odobravam
osuđujem

Volim kada umorna legnem, a on me poljupcima i dodirima uspava...
11475
212
21
share
odobravam
osuđujem

Nikada u životu nisam imala sreće niti verujem u nju, bukvalno, ne postoji stvar u životu za koju mogu da kažem da je to bila sreća.
8553
1268
35
share
odobravam
osuđujem

Sita se isplačem svaki put kad malo više popijem.
9715
418
35
share
odobravam
osuđujem

Uvek pojedem dva zaogaja pice nožem i viljuškom, i onda batalim, i nastavim prstima
11503
191
22
share
odobravam
osuđujem

Kada sam bila mala pojela sam otrov za pacove, misleći da je Koki (ako se sećate, ono kao sa rižom, ali u boji) tako sam se slatko najela. Mama je pretrnula od straha, a deda je bio flegma i dao mi da se napijem mleka uz reči "Ma neće ništa da joj bude, to stoji tu sto godina, ne bi ubilo ni mrava!" :)
11179
222
41
share
odobravam
osuđujem

Ja ne znam šta je sa mnom.. Imam 16 godina i trebalo bi da sam donekle formirana ličnost. Nemam nikakav cilj u životu, ne znam ni otprilike čime želim da se bavim, ništa me ne privlači. Ni o čemu nemam neki svoj, čvrst stav, često menjam svoje mišljenje kad čujem tuđe. Nemam ni neki svoj, aj da kažem stil oblačenja, imam gomilu stvari i nešto što sam nosila do pre mesec dana sad ne nosim jer su mi te stvari sad baš grozne. Nemam ni omiljeni žanr muzike, svašta slušam. Ne znam kako da opišem rečima kako mi je, možda ima neko sličan meni, pa da me razume.. Kao da sam izgubljena u vremenu i prostoru. Hoću da imam neki svoj stav, kakav-takav, da mi mišljenje ne zavisi od mišljenja drugih ljudi, da znam čime želim da se bavim u životu, da postavim sebi neki cilj i da lepo idem ka njemu, da znam šta hoću.. Nekad ne prepoznajem sebe. Znam da sam u pubertetu, da još treba da se formiram... ali ja stvarno još uvek nemam baš ništa po čemu se 'izdvajam'...
8032
639
168
share
odobravam
osuđujem

Oduvek me je zanimalo zašto se kaže ČAJNA kobasica kada veze sa čajem nema.
7150
58
42
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva