Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Svaki put kad mi telefon zvoni, nikad se ne javim odmah, iako je telefon uvijek pored mene.
9418
606
20
share
odobravam
osuđujem

Pitala sam muža koja mu je najdraža osobina kod mene, šta mu se najviše sviđa. Odgovorio je: volim tvoje dupe. :-/
9465
1650
28
share
odobravam
osuđujem

Meni moj tata nikada nije, a verovatno i nikada neće reći: "Sine, izvoli daljinski od TV-a".
10917
179
21
share
odobravam
osuđujem

Dečko mi je građen ko Ivica Dačić...
10080
545
43
share
odobravam
osuđujem

Vozio sam se sa devojkom na motoru. Obgrlila me je rukama, a ja sam se stiso najviše što sam mogao da bi ona opipala moje pločice (u pokušaju). Samo mi je u jednom trenutku rekla: " nemoj više stezati usraćeš se" počeli smo da se smejemo, a bilo me istovremeno I blam. Svejedno, obožavam je.
14659
258
17
share
odobravam
osuđujem

Donela tetka zeca kod nas kući i pustili smo ga da skakuće po dnevnoj sobi. Svi smo se igrali sa njim dok je jedino baka samo onako zbunjeno gledala u zeca dok na kraju nije rekla MAC MAC jer nije znala drugačije kako da ga dozove. Popadali smo od smeha.
11550
136
21
share
odobravam
osuđujem

Bila sam kod drugarice i kad smo krenule kod mene njena mama me je pitala da joj napravim facebook profil. Pošto smo žurile, rekla joj je: Ma ajde mama, napravicemo ti kod nje, na sta je ona odgovorila: Dobro, pa mi ga prebacite na USB.
14095
125
16
share
odobravam
osuđujem

Video sam zvezdu padalicu dok sam bio sa devojkom. Ona je vrisnula "Videla sam zvezdu padalicu, videla sam je!", ja rekoh "Pa šta?", a ona "Pa to je posebno kada je vidiš sa voljenom osob..." I prećutala je uz blagi osmeh. Pamtiću to dok sam živ.
16581
207
52
share
odobravam
osuđujem

Jako mi je nezgodan osjećaj kada na leđima osjetim da mi je potkošulja ispala iz farmerki. Između ostalog, odmah pomislim kako mi prehlada ne gine.
6091
149
13
share
odobravam
osuđujem

Imam 41 god. Živim u porodičnoj kući, zajedno sa svojim roditeljima i svoja dva brata s' porodicama. Živimo veoma lepo i super funkcionišemo...U svojoj mladosti doživela sam samo jednu istinsku ljubav.Tog čoveka i dan danas volim svim svojim bićem. Bila je to jedna velika, iskrena ljubav. Međutim, on je druge vere i moji saznavši istinu, zabranili su mi da se udam za njega. Zapravo, imala sam mogućnost da biram između njega i njih...Kroz par godina, oženio se i dobio dvoje dece, a ja-ja sam ostala sama. Sada, kada sam već u nekim godinama, odlučila sam da se makar ostvarim kao majka(samohrana). U devetom sam mesecu trudnoće i nosim dečaka koji će dobiti ime moje jedine ljubavi...
6794
372
75
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva