Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Svakoga dana zamišljam sebe i svoju devojku kako kroz 4,5 godina živimo u svom stanu, budimo se zajedno za posao, kafica, dorucak, zajedno u automobilu ona mi drži ruku preko ruke na menjaču, popodne dođem po nju sa posla odemo do mališana u obdanište, dođemo kući, sedimo zagrljeni na krevetu i gledamo mališane kako se igraju na podu.. Ove stvari nemaju cenu.. I bice tako! :)
15830
310
93
share
odobravam
osuđujem

Otkako sam prestala da se oblačim kao seljanka (minići i štikle), počeli su normalni, kul momci da me šmekaju. Otkrila sam da nisu svi muškarci džiberi bez ukusa, neki vole prirodne devojke u trenerkama i patikama, bez šminke :)
11810
461
108
share
odobravam
osuđujem

Nikad mi nije bilo jasno kako je svaki TV kanal bio najgledaniji na kraju godine.
11580
101
11
share
odobravam
osuđujem

Bivši dečko i ja smo se kupali goli jedne večeri na Adi ciganliji dok nam čuvar plaže nije prišao skuterom za vodu i uperio svetlo u nas..na sve to je preko megafona rekao da napustimo jezero jer je noćno kupanje zabranjeno.. Svi prolaznici su gledali u nas..
9932
328
25
share
odobravam
osuđujem

Od kad sam naučila da podižem jednu obrvu, ceo dan provodim ispred ogledala.
9630
286
43
share
odobravam
osuđujem

Svako jutro provedem u tuđem krevetu... ne zato što sam neki j*bač nego zato što sam podstanar.
14109
211
15
share
odobravam
osuđujem

Kroz svaki njegov raskid prošli smo zajedno. Bila sam mu najbolja drugarica i rame za plakanje. A on mi se oduvek sviđao. Danas mi je priznao da mu se sviđam i da je neki put umesto da ga tešim želeo da ga poljubim.
11657
121
53
share
odobravam
osuđujem

Imam najzgodnijeg komšiju i po ceo dan 'visim' na špijunci. Inače sam niska i penjem se na stolicu da bih mogla da ga vidim. Jednom je on prolazio pored mojih vrata i ja skliznem sa stolice, laktom zakacim kvaku i otvore se vrata, a ja padnem!
8443
315
36
share
odobravam
osuđujem

Moja sestra ima kriv mali prst na stopalu. Kad me iznervira, ja je redovno zezam da joj se prst napio i pao u nesvest
5055
388
8
share
odobravam
osuđujem

Jednom smo tatu jedva nagovorili da ode sestri na roditeljski, pričalo se o ekskurziji. On je površno slušao taj razgovor o ekskurziji i u pola sastanka digao ruku. Razrednik se obradovao misleći da se javio da postavi neko pitanje o ekskurziji, no on ga je pitao: "Smijem li ja zapaliti jednu druze?"
4539
278
14
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva