Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Noću moram da se šunjam kao nindža do frižidera, da ne bih probudio moje.
9361
197
27
share
odobravam
osuđujem

Moja devojka misli da treba da gledam više romantičnih filmova da bi nam sex bio bolji, ja mislim da ona treba više pornića da gleda.
11288
809
64
share
odobravam
osuđujem

Prošle nedelje sam bio na rođendanu kod šestogodišnjeg dečaka, sina mog najboljeg prijatelja. Mali već dva meseca priča kako hoće neku igračku, za koju njegovi roditelji jednostavno nemaju para. Pošto meni to nije problem, ja sam mu je kupio. Dete je bilo presrećno. Poljubio je roditelje pet puta, meni se zahvalio deset puta. Rekao je da mu je ovo najbolji dan u životu. Meni je krenula suza koju nisam mogao da sakrijem i svi su je videli. I svi su bili oduševljeni, pošto su mislili da plačem od sreće zbog deteta. Nisam imao srca da im kažem da sam plakao pošto me je klinac podsetio da ja kao dete nisam imao nikoga ko bi meni mogao da kupi bilo kakvu igračku.
14968
150
46
share
odobravam
osuđujem

Kad god hoću da prestanem da mislim na neku devojku, zamišlim je na wc šolji kako vrsi veliku nuždu, i istog momenta prekinem da mislim na nju.
8528
1572
43
share
odobravam
osuđujem

Mislila sam da se samo dešava u filmovima i drugima sve dok neku noć nisam dobila jednostavnu poruku od bivšeg ''pijan sam i volim te''.Kasnije je skupio hrabrosti i rekao mi to i trijezan.
11978
167
34
share
odobravam
osuđujem

U januaru mesecu, mrtav bolestan, izađem da smuvam jednu curu. I tako zamajan, zaboravim da ponesem papirnate maramice. Sedimo mi na nekoj klupici, napolju hladno, smuvam je ja, i dok smo pričali meni krene da curi nos, a i dalje nemam maramice. Pred njom ništa nisam mogao da uradim, i onako lepo je zagrlim, a iza njenih leđa okrenutih rukava brišem nos. Užas.
10113
671
21
share
odobravam
osuđujem

DUHOVI SU MEĐU NAMA!
8957
1520
148
share
odobravam
osuđujem

Smatram da je moj dečko pi**a jer ne pije i ne puši, već dugo pokušavam da ga ubedim da počne ali on neće, blam me je kada odemo u kafić, a on naruči neki voćni sok jer ne pije alkohol.
8013
148832
908
share
odobravam
osuđujem

Tek kad odem kod frizera skontam koliko mi je frizura užasna, a tek kad odem u prodavnicu obuće koliko mi je obuća ofucana.
10590
134
11
share
odobravam
osuđujem

Kada me devojka ostavila, plišanog medu kojeg mi je poklonila sam vezao za nogu i okačio za luster.
11220
437
40
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva