Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Pomagao sam porodici jedne prijateljice tako što sam čuvao njihovog psa sedmicu dana dok su bili na odmoru. Svaki dan bih malo "njuškao" po kući. Našao sam dnevnik moje prijateljice, pročitao ga i koristio dobijene informacije kako bi me zavoljela. Ona je sada moja žena.
10308
978
20
share
odobravam
osuđujem

Živim na Novom Beogradu. Nekoliko puta sam išao za Pančevo auto putem, samo iz razloga nadajući se da će neko da stopira, da bih imao sa kim da proćaskam, jer skoro da uopšte nemam prijatelja.
8578
474
47
share
odobravam
osuđujem

Moj najbolji drug sa kojim sam delio dobro i zlo 15 godina mi je rekao da se ženi, a iskreno sam očekivao da će mene zvati za kuma, ali nije, odabrao je drugog lika s kojim je isto dobar dugi niz godina. Naravno, ne mešam se u njegov izbor, i ići ću na venčanje jer me je zvao i želim mu sve najbolje od srca, ali nekako gorak ukus je ostao i pomalo sam razočaran tim njegovim postupkom još pogotovo što svi koji nas znaju se čude da nije mene izabrao.
9257
298
52
share
odobravam
osuđujem

Nikad nisam osetio da me neko bratski voli do sinoc kada je moja mladja sestra od tetke ( koju sam odgajio jer joj roditelji stalno rade ) usla u moju sobu, probudila me jer je iz grada donela sladoled da podeli sa mnom. Lep osecaj. :)
11038
95
12
share
odobravam
osuđujem

Kada sam bila mala, svako veče prije spavanja sam slagala svoje i mamine kućne papuče jedne do drugih, u slučaju da ako nam dođe lopov u stan vidi da ima neko ko me štiti.
9683
107
10
share
odobravam
osuđujem

Moj tata se veselio uz narodnu muziku koja je bila na tv-u... toliko se veselio da je pojačao tv do kraja i bacio svoje papuče po kući, kao da lomi čaše..
10076
142
13
share
odobravam
osuđujem

Kada mi kaže devojka bole me noge, ja joj skinem štikle i masiram stopala :)
12101
775
55
share
odobravam
osuđujem

Pre dve godine deda je ležao u bolnici i ja otišao da mu odnesem supicu i još nešto što mu je baba spremila. i sad dok deda jede supicu, ja pričam sa njegovim lekarom kaže on dekica je dobro, za dva tri dana će da ga pusti kući. i sad ja ga pitam za kuče pošto imamo istu rasu tj dobermane, kako mu je ker pošto sam ga video kod veterinara pre nedelju dana i lekar kaže malo glasnije ma gotov je, jede on ali to je slabo, danas sutra ima da umre. i sve to čuje moj deda i kaže '' drži ovu poluhladnu supu idi kući donesi mi neko mesište, cigare i rakiju, kad već umirem noćas hoću da umrem kao čovek''. Pola sata ja i doktor njemu objašnjavamo da smo pričali o psima ali jok deda ne veruje. Evo Bogu hvala deda živ i zdrav ali i dalje veruje da ga samo Bog spasio da te noći ne umre.
15592
96
21
share
odobravam
osuđujem

Dok sam se vozio tramvajem, prišla mi je kontrola sa rečima 'Bus Plus?' na šta sam ja nonšalantno odgovorio 'Srećo, ovo je tramvaj', mlada dama je samo produžila dalje.
9873
171
27
share
odobravam
osuđujem

Gace su mi postale tange. Vreme je za dijetu.
11680
208
16
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva