Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Nekad u skolu ili u grad nosim pocepane carape ako znam da se nigde necu izuvati.
10168
391
23
share
odobravam
osuđujem

sanjao sam sinoc da lagano radim po 20-30 zgibova i kad sam se probudio otisao sam na sipku i uspeo da uradim pola zgiba , pokupio svoje stvari i otisao kuci....
8116
181
36
share
odobravam
osuđujem

Mrzim kad me neko pita sta sam u horoskopu i ja moram da odgovorim da sam jadne, male Ribe. Jednom sam rekao da sam kengur gospodji koja me je davila u busu.
9227
556
278
share
odobravam
osuđujem

Nikada mi nije krivo što neko jeste, nego što ja nisam.
9713
184
19
share
odobravam
osuđujem

Kad pričam obavezno pojačavam ton, dok mi neko iz društva ne kaže da sam preglasan.
7852
578
16
share
odobravam
osuđujem

Danas sam vodila malog rođaka u školu, prvačić. Ušla sam u učionicu i prisjetila se svojih školskih dana. Pored mene je sjeo neki mali djecak koji je plakao, jer ne želi da ide u školu. I ja sam plakala, jer želim da idem u školu.
10540
201
11
share
odobravam
osuđujem

Priznala sam komšiji da mi se sviđa. Mislim da više neću izlaziti iz kuće.
10201
209
33
share
odobravam
osuđujem

Pre dve godine deda je ležao u bolnici i ja otišao da mu odnesem supicu i još nešto što mu je baba spremila. i sad dok deda jede supicu, ja pričam sa njegovim lekarom kaže on dekica je dobro, za dva tri dana će da ga pusti kući. i sad ja ga pitam za kuče pošto imamo istu rasu tj dobermane, kako mu je ker pošto sam ga video kod veterinara pre nedelju dana i lekar kaže malo glasnije ma gotov je, jede on ali to je slabo, danas sutra ima da umre. i sve to čuje moj deda i kaže '' drži ovu poluhladnu supu idi kući donesi mi neko mesište, cigare i rakiju, kad već umirem noćas hoću da umrem kao čovek''. Pola sata ja i doktor njemu objašnjavamo da smo pričali o psima ali jok deda ne veruje. Evo Bogu hvala deda živ i zdrav ali i dalje veruje da ga samo Bog spasio da te noći ne umre.
15865
97
21
share
odobravam
osuđujem

Kao mali posle filma Brus Lia, imao sam osjećaj da sam mogao da prebijem ceo svet.
8784
142
14
share
odobravam
osuđujem

Video sam zvezdu padalicu dok sam bio sa devojkom. Ona je vrisnula "Videla sam zvezdu padalicu, videla sam je!", ja rekoh "Pa šta?", a ona "Pa to je posebno kada je vidiš sa voljenom osob..." I prećutala je uz blagi osmeh. Pamtiću to dok sam živ.
15605
190
50
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva