Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Svratio sam u prodavnicu i radnik na kasi mi je, kada sam na pult uzeo kondome, rekao: 'Bravo majstore!'.
8285
214
27
share
odobravam
osuđujem

Mrzim kad je pun mesec pa ne mogu oka sklopiti, nego hodam po kući kao vampir. Dok ne svane uspem pogledati film, eventualno dva, napravim kolač, jedem celu noć, ležim u krevetu, buljim u plafon, a svaka minuta mi je kao sat vremena. Ujutro se osećam kao da me voz pregazio.
8077
186
47
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bila mala, tražila sam od tate da mi kupi konja. Uvek je govorio:"Naćeš ti sebi konja kad porasteš." Namalerisao mi.
11733
91
16
share
odobravam
osuđujem

Sa devojkom sam u vezi od 20.6. i od tad mi ona skoro svakog dana šalje 'romantične' ispovesti i ima želju da njoj neko to nekad uradi. Ni ne sumnja da ja skoro svakog dana pišem o njoj ovde.
9683
192
28
share
odobravam
osuđujem

Sigurno mi se 2-3 x u životu desilo da kada upoznam drugove svog momka malo bolje shvatim i u sebi pomislim "Kud tebe nisam prije ovog svog upoznala" jer se ispostavilo da je svaki bio finiji i bolji od momka. A ovako kad više nismo skupa ne možeš brate sa drugom...to mi je užasno nikada sebi ne bih dopustila to sem u mislima.
7461
785
30
share
odobravam
osuđujem

Oštenila mi se kuja pekinezer. Sad i ona ima veće sise od mene.
10042
176
21
share
odobravam
osuđujem

Bio sam predobar fudbaler, trebao sam preći u veliki klub. Svi su govorili da ću imati veliki uspeh. Imao sam savršen život, ali onda se desila povreda. Povredio sam ligamente desnog skočnog zgloba i nisam poslušao doktora da napravim pauzu od 6 meseci. Nastavio sam igrati, trenirati i ligamenti su popucali nakon 10 dana. Evo,sad će 3. godina kako ne mogu stati pravo na nogu. Ali i dalje nisam odustao od njega, igram s kolegama svaki dan i nadam se da će kad-tad ovo da prođe i da ću ponovo da zaigram pred publikom.
6765
748
48
share
odobravam
osuđujem

Kada sam u gradskom prevozu i sedim pored neke osobe koja se zakašlje, ja ne dišem, jer imam trip da kada zadržim vazduh virus neće ući u mene.
8637
170
18
share
odobravam
osuđujem

Понекад лајкујем статусе на Фејсу само да би се ти људи осећали боље. Некако, колико год да је то безначајна ствар људи воле да виде да их неко прати и посматра шта раде у животу.
7598
438
10
share
odobravam
osuđujem

Tek kada uđem u neki objekat, malo lepše uređen, odnosno čist, shvatim koliko su mi prljave patike.
8048
116
4
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva