Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Ceo život živim bez majke. Nisam imao detinjstvo kao i ostala deca, nisam osetio roditeljsku ljubav. Moj Uskrs je izgledao tako što tata kupi desetak jaja i samo ih skuva, zato sam uglavnom ostajao kući za vreme Usrksa i nisam izlazio dok se ne završi. To je samo jedan od stotinu primera koje bih mogao da navedem... Do pre mesec dana, ovo me nije pogađalo ali od pre mesec dana nisam se tri puta od srca nasmejao. Svi me znaju kao pozitivnog lika, ali niko ne zna kako mi je trenutno. Samo se nadam da ću mojoj budućoj deci pružiti ono što meni nisu..
9281
149
30
share
odobravam
osuđujem

Duša me zaboli kada vidim da neki klinac vrijeđa svoju majku, sve bih dao samo da je još jednom vidim živu.
11856
149
16
share
odobravam
osuđujem

Ustanem jutros, uradim 1 sklek i zaspem na podu, ipak ću da zadržim svoj pivski stomak :)
9803
521
25
share
odobravam
osuđujem

Svake večeri pričam trogodišnjoj ćerkici kako je volim do neba, sunca, zvezda, meseca, najudaljenije planete plutona, a ona klima glavom i kaže: znam, mama!
11153
144
37
share
odobravam
osuđujem

Prije 15-ak godina odlučio sam da pobegnem od kuće da bi sledio svoje snove, da postanem profesionalni fudbaler. Moji nisu bili za to jer nisu mogli da me finansiraju. Otišao sam kod direktora jednog od najboljih klubova u Srbiji i dogovorio jednomesečnu probu. Prošao sam, dan danas imam savršenu karijeru, puno novca i što je najvažnije, imam svoju porodicu.
11931
201
33
share
odobravam
osuđujem

Išla sam na ispiranje od alkohola. Sve zbog jednog dečka.
4013
12624
68
share
odobravam
osuđujem

Moja mamu je zanimalo da li devojka mog brata puši, i pitala ga je, citiram ''Da li ti puši ta mala''.
17490
163
56
share
odobravam
osuđujem

Moj dečko nikad neće znati da sam na početku naše veze radila nevjerovatne stvari. Svako jutro sam ustajala prije njega kako bi oprala zube da nemam jutarnji zadah,kad bi se najavio da će doći nekad ujutro do mene ustajala sam u 5 da operem posteljinu i osusim u susilicu da mu miriši kad se uvuče kraj mene jer se vratim u krevet (kako cijelo vrijeme sam spavala), da sam čistila stan generalno svaki treći dan da misli da ću biti dobra supruga. Nikad neće znati da sam stavljala na sebe odvratne maske od kojih mi se povraćalo da mi koža bude nježna jer on je takvu voli.Niti će znati da svaku noć se budim kako bi provjerila da li su mu noge pokrivene.Da skoro svako jelo sam pravila dva puta jer prvi put mi uvijek izgori ili ne uspje a nisam htjela da on to jede.Nikad neće znati šta sam sve radila za njega.Nikad neće znati da sam već tad znala da je on čovjek moga života.
12884
966
80
share
odobravam
osuđujem

Tokom strastvenog sesksa zazvoni mi mob, mama zove... Ladno sam ustala, zavezala kosu, obukla gaćice i tek se onda javila. Moj dečko se iskidao od smeha...
7369
161
28
share
odobravam
osuđujem

Kad god se naparfemišem idem u rikverc da vidim jel se osjeti. 
4528
93
7
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva