Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Plačem svaki put kada se napijem, ne znam zasto. I uvek me je sramota posle toga.
9061
437
44
share
odobravam
osuđujem

Ljeti kad legnem da spavam, prevrnem jastuk na drugu stranu kad mi se ugrije sa jedne strane, i legnem na onu hladniju donju stranu. I sve tako u krug dok ne zaspem.
9782
177
33
share
odobravam
osuđujem

Ugasila sam fejs jer smatram da nisam atraktivna i da nemam lepe slike poput drugih devojaka i zbog toga imam komplekse...
2809
9988
45
share
odobravam
osuđujem

Bila sam na sastanku (ne volim da koristim izraz ''dejt'') sa jednim dečkom koji mi se, do tada, bas baaš baaaš sviđao... Otišli smo u šetnju na Adu i tokom šetnje je on konstantno pljuvao... A ja to stvarno mrzim.. . Bila sam iznenađena, a i pošto ga nisam dovoljno poznavala, bilo mi je glupo da mu direktno kažem da mi to smeta pa sam krenula izokola u fazonu: "Ti bas voliš da pljuješ, a vidim možeš i baš daleko da pljuneš?!", na šta mi je on oduševljeno odgovorio: ''Daaa, nije teško, hoćeš da te naučim?''
10710
500
37
share
odobravam
osuđujem

Iako sam navodno hejter, volim kad vidim da su ljudi srećni.
10146
188
11
share
odobravam
osuđujem

Bila sam na plaži sa mamom i sestrom, i pored nas je stalno prolazio jedan momak i zagledao se u nas. Meni to dosadi i kažem mu "imaš li ti kakvih problema?" a on mi odgovori "ja samo radim ovdje i provjeravam da li je sve u redu..." Samo sam se okrenula i otišla.
10184
431
17
share
odobravam
osuđujem

Сад сам дошао са неког весеља где ми је пришао један од бољих татиних другара из младости и рекао како ми је тата много добар човек и без икакве мрље у прошлости, никад поноснији нисам био.
9342
293
9
share
odobravam
osuđujem

Kada sam na koncertu i kad osetim da se neko gura i da hoće da prođe pored mene samo da bi bio što bliže bini, obavezno namestim lakat ili neprimetno postavim klečku.
9028
434
16
share
odobravam
osuđujem

Imam veliki strah da dok se ljubim s curom slučajno ne zakašljem.
8396
684
33
share
odobravam
osuđujem

Kada treba da učim dobijem apetit trudnice! 
6614
65
7
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva