Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Volim da grizem decka, valjda od tolike srece sto je pored mene. Budi Bog s nama, nekad se zapitam da li sam ker.
13066
346
52
share
odobravam
osuđujem

Falsifikovala sam svedočanstva u srednjoj školi, za roditelje...nisu provalili, ali mene je toliko grizla savest da sam im rekla. . .
8744
1367
33
share
odobravam
osuđujem

Dečko i ja smo 4 godine u vezi, oboje idemo na fakultete i imali smo 'odnose', razume se, ali nismo bili pažljivi pri nekom od njih, ko zna kojem. Saznam ja da sam trudna i 'jedem' se cele nedelje kako da mu kažem, mladi smo, isplanirao je verovatno svoju budućnost, školuje se, da li mu baš sada 'treba' dete... Nisam mogla noću da spavam. Rešim jednog dana ozbiljno da popričam s njim i kažem mu da razmisli dobro šta će da mi kaže i da ću razumeti bas svaku reakciju, očekujem i najgore ako treba. I kažem mu da sam trudna, a on zinuo i napravi blago-teleću facu, pa razvuče osmeh od uveta do uveta koji nikad do tad nisam videla na njegov licu. Krene da me grli i ljubi da se krsti i zahvaljuje Bogu i da se dere: 'POSTAĆU ĆALE, JE*OTEEE! ' Volim ga još više. Planiramo venčanje uskoro.
27139
304
125
share
odobravam
osuđujem

Ispustila sam 'gasić' u toku seksa i dečko je počeo gromoglasno da se smeje a ja sam se samo pokrila preko glave i ponavljala 'ovo se nije desilo'. :D
10457
422
45
share
odobravam
osuđujem

Malopre stojim na stanici i ne verujem šta čujem... Pričaju dve bakice i jedna kaže drugoj: "Nemoj terati stalno unučiće da jedu, ne vole to. Pročitala sam na onom sajtu što sam ti pričala da se ljudi ispovedaju."
16187
246
28
share
odobravam
osuđujem

Nikad mi neće biti jasno zašto mama drži one kristalne čaše u trpezariji. Nit je ko ikad pio iz njih, niti će. Samo skupljaju prašinu.
11701
155
30
share
odobravam
osuđujem

Drug treba da me upozna sa jednom finom devojkom, ali je mama kuvala pasulj za ručak i ja sam pojeo pola lonca. Nadam se da će sve proći kako treba. :)
10380
301
23
share
odobravam
osuđujem

Uvek kada u radnji vidim nešto što mi se svidi, a trenutno ne mogu da kupim, sakrijem iza drugih artikala ukoliko se vratim po to.
11409
176
15
share
odobravam
osuđujem

Kad brat ide na ispit kažem mu: vrati se sa štitom, ili na njemu.
9476
181
18
share
odobravam
osuđujem

Kada neko pored mene kašlje, na trenutak ne dišem, imam trip da ću se i ja razboleti..
5765
156
10
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva