Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Uvek kada pogledam neki film toliko se uživim u radnju i glavnu ulogu, eto na primer...Sada sam neki detektiv koji razrešava neku opasnu misiju..aa posle ljubavnog filma...pomislim da momak treba da mi skida mesec i zvezde..ne daj Bože da pogledam Ramba..
9566
256
21
share
odobravam
osuđujem

Slaba sam na muškarce koji plaču.
8773
1910
55
share
odobravam
osuđujem

Uvek žurim da stignem na semafor dok je zeleno svetlo, verujem da će mi onda sve biti ok tog dana!
9359
335
9
share
odobravam
osuđujem

Kada neko pljuje dok priča, tresem se od gadosti.
9658
373
24
share
odobravam
osuđujem

Imala sam običaj kao klinka kada kasnim kući da namestim na telefonu ono vreme u koje sam trebala da dođem, pa kad matorci krenu da me napadaju, ja im samo pokažem telefon i kažem: "Šta vam je? Došla sam na vreme!"
10438
220
47
share
odobravam
osuđujem

Moj dečko i ja se isto zovemo i prezivamo. Pozdrav od Vanje Jovanović i Vanje Jovanović. :D
33739
396
156
share
odobravam
osuđujem

Sa svojih 17 godina osvojio sam prvo mesto na međunarodnom takmičenju u skijanju. To je bio moj najveći uspeh u karijeri, pehar i medalja sa tog takmičenja bili su izdvojeni od ostalih trofeja. Posle toga krenuo sam stramputicom i upetljao se u problemima sa drogom. Kada bih ostajao bez para prodavao sam razne stvari iz kuće. Jednom sam upao u krizu, a novca nisam imao, pa sam uzeo medalju i pehar u nadi da ću za njih uzeti veliki novac, a na kraju sam ih prodao za smešne pare. Godine su prolazile a ja sam tonuo sve dublje dok jednog dana nisam rešio da je gotovo sa tim i da moram da krenem sa lečenjem. Oporavak je bio dug i mučan, kako za mene tako i za moju porodicu. Kada sam se vratio kuće posle godinu i 8 meseci dočekali su me isto kao i kada sam dolazio sa takmičenja. Zadnja mi je prišla sestra a u rukama je držala onaj isti pehar i onu medalju koju sam ja prodao. Rekla je da je znala da sam je prodao i da je ceo dan tražila po radnjama da je otkupi. Osetio sam da sam se ponovo rodio.
11571
206
33
share
odobravam
osuđujem

Bio sam u čudu, otkud silni mravi na mom radnom stolu... a danas sam ukapirao da izlaze iz mog laptopa.
8903
779
38
share
odobravam
osuđujem

Najbolji osjećaj je kad se okupam zatim legnem u krevet, a posteljina čista i mirisna.
10824
97
16
share
odobravam
osuđujem

Devojka s kojom sam bio 12 godina od jednog dana više mi se nije javljala na mobilni. Za nekoliko sedmica od njene drugarice saznao sam da čeka dete s jednim tipom. Nikad se više nismo ni videli, ni razgovarali. Mislio sam da ću sve preboleti za koji mesec. Danas ona ima ćerkicu od pet godina, a ja se još nisam oporavio.
7804
521
53
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva