Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


U stanju sam da se na osnovu jedne recenice ili gesta zaljubim u neku devojku. Jednom je jedna koleginica koju do tad nisam nesto primecivao pomenula da je procitala skoro Idiota od Dostojevskog i ja sam odmah uobrazio kako je ona ista Nastasja Filipovna (mora da je zato i citala), kako je kulturna i jedna nezna, osetljiva dusa, kako uvece verovatno sedi sama pored kamina i pijucka vino dok cita a u pozadini idu Polovecke igre, kako sigurno zna i ruski a i francuski, ruski jer cita Dostojevskog francuski jer je prisutan cesto u ruskim romanima. Ona razume ljude, razume svet, ona s*re samo latice ruza. I slicne budalastine sam tako izmisljao da bi se na kraju ispostavilo da nije ni citala Idiota vec joj je bilo glupo da kaze da nije jer smo pricali u durstvu o tome. Zasto sam toliki idiot, pojma nemam.
6647
380
53
share
odobravam
osuđujem

Mrzim kad prodavačica pokušava da mi ugura u kesu i hleb, i sok, i čokoladu, i sapune, i sredstva za čišćenje, sve u istu kesu.
9303
188
30
share
odobravam
osuđujem

Voljela bih da znam koliko sam do sada hrane pojela ( kilograma, tona) ??
8666
180
28
share
odobravam
osuđujem

Sinoć legnem sa devojkom da spavam, kad provalim njoj u mraku svetle nokti... Neki za*eban lak, ali dobar trip.
12313
109
48
share
odobravam
osuđujem

Otišla sam na pregled kod ginekologa, koji me je pitao "Kakve odnose vi i vaš partner upražnjavate?", misleći na to da li koristimo zaštitu, a ja sam odgovorila "Odlične." Više nisam otišla kod istog ginekologa :)
8787
157
23
share
odobravam
osuđujem

Kad mi je ljubavnica neki dan poslala poruku da se nađemo, bio sam toliko sretan da sam ženi rekao da je volim.
11996
77230
273
share
odobravam
osuđujem

Lepim veštačke nokte, selotejpom, mom dečku... Kako bi mogao da me češka.
11044
1432
28
share
odobravam
osuđujem

Dok sam bila mala uvijek bih, kada pomislim na nešto što mi se desilo, a čega me je stid, crtala male iksiće po čelu da to zaboravim...
6913
259
17
share
odobravam
osuđujem

Uzmem tako tatinu sliku i pričam sa njim, bude mi nekako lakše...
8802
93
16
share
odobravam
osuđujem

Dečko je danas pročitao moju erotsku priču koju sam napisala za svoju dušu i koju nisam želela da bilo ko na čitavom svetu pročita. On se nje dokopao dok mi je popravljao komp, i pročitao je. Mene je blam nad blamovima, užasno se osecam. On se ponasa đenje-đene posle toga, ni toplo ni hladno. Ne znam šta da radim. Otkrio je moju mračnu stranu, a to nikako ne valja!
6874
578
45
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva