Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Kad udjem u kuću, prvo skinem brus, pa onda cipele.
9448
370
28
share
odobravam
osuđujem

Čitao sam devojci poruke na Facebook-o, našao sam poruke sa bivšim, napisala mu je da nikoga neće voleti kao što je njega, baš sam ske*an sada, a baš je volim.
8177
1284
92
share
odobravam
osuđujem

Svaki put kad hodam ulicom pazim da ne stanem na linije, bilo da je to ispucali asfalt, senka ili jednostavno prelaz sa jednog bloka na drugog. Radim slalome, pravim duže ili kraće korake kad je potrebno ali na liniju ne smem da stanem.
9374
421
70
share
odobravam
osuđujem

Bila sam ponosna kad sam skužila da sam se večer prije velikog ispita pomolila da dečka prođe želudac, a nisam za svoj ispit.
10749
306
11
share
odobravam
osuđujem

Sinoć kad sam došao kući iz grada, čitam sms od majke - zaboravio si telefon. Jedna je majka.
15803
146
21
share
odobravam
osuđujem

Dečko je pozvao mene i moju prijateljicu prvi put u njegov stan. Prvo smo otišle da kupimo sok i čokoladne bombone, a onda da pijac da kupimo čiste čarape.
9294
594
23
share
odobravam
osuđujem

Ne znam ko ce mi biti kum na svadbi , jer nemam pravog prijatelja. Razmišljam o tome i onda se setim da trenutno nemam ni devojku.
11889
229
43
share
odobravam
osuđujem

Пре две године оженио ми се брат од тетке. На свадби, док сам играла са њим, ужурбано ми је пришао неки дечко и одвојио ме од брата. Обратио ми се реченицом: ,,Он је сад ожењен, знаш?" Никада нећу заборавити његову фацу кад сам му рекла да сам младожењина сестра. Само се окренуо и отишао, без речи.
9038
323
26
share
odobravam
osuđujem

Gitujem uši sapunom, kako mi se ne bi videle rupice od minđuša na razgovoru za posao, jer oni prihvataju samo jednu, a ja imam tri...
7962
594
72
share
odobravam
osuđujem

Kao mali velika želja mi je bila da dobijem vazdušnu pušku "ptičaru" i za 14 rodjendan tata mi ju je kupio. Čim sam je otvorio uzeo sam dijabole i istrčao u nadi da ću ubiti kakvog vrapca.. Sat vremena sam pokušavao i nisam ništa mogao da ubijem. U jednom trenutku vidim jednog koji je bio na svega par metara od mene, opalim i ubijem ga. Plakao sam kao beba sat vremena pušku bacio i nikad više u ruke je nisam uzeo.
6506
240
11
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva