Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Sat vremena sam u fazonu ''napuštam fakultet'', a idući sat '' a što ja ne bih imala desetke?''
11736
151
11
share
odobravam
osuđujem

Trudna sam,dečko hoće da abortiram, a ja ne dam svoju bebu :-(
13182
851
143
share
odobravam
osuđujem

Ja sam onaj komšija od koga cela zgrada krade net. Nešto mi žao da stavim šifru...
12747
416
44
share
odobravam
osuđujem

2010. godine mojoj majci su otkrili rak na plućima. Imala sam tad 11 godina. Išla je svakog dana u bolnicu i tih mesec dana, kada je prolazila kroz ceo taj proces, bio je najgori u mom životu... Otac kad nam je saopštio to meni se srušio ceo svet, kao i mojoj sestri i baki. Čak joj je doktor rekao da ima maksimum još mesec dana dok ne umre i da provede to vreme sa porodicom i da batali lečenje jer se tumor previše proširio.. Ali na kraju je u radila još neke testove i ispostavilo se da su svi pogrešili i da ima samo tuberkolozu, to je bio na neki način najbolji dan u životu... Sada je hvala Bogu u redu manje više, a ja sam u međuvremenu dobila dijabetis i sa 14 godina nosim se sa previše problema za svoje godine i krivo mi je što mnogo brzo odrastam...
10321
163
34
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bila mala probušila sam komšiji gumu na kombiju jer je rekao mom tati da je debeo.
14150
228
15
share
odobravam
osuđujem

Sve gluposti koje ja radim u društvu ćaletu prepričavam kao da rade moji drugovi ili drugarice , a on se cepa od smeha i žali tu decu.
14592
303
19
share
odobravam
osuđujem

Spremam ispit, a gomila dece ispred moje kuće igra između dve vatre... Moja koncentracija se svela samo na to da fokusiram klinca koji će sledeći ispasti!
11701
142
21
share
odobravam
osuđujem

Devojka je raskinula sa mnom tako što mi je na facebook-u poslala pesmu nije život jedna žena.
10282
1474
28
share
odobravam
osuđujem

U osnovnoj školi je sa mnom u razred išla siromašna devojčica...Deca kao deca, uglavnom su je izbegavala i zbijala šale na njen račun. Ja sam bila jedna od retkih koja se s njom družila i pamtim je kao izrazito dobru dušu koja je, i ono malo što je imala, uvek delila sa drugima i uvek bila spremna da pomogne. U sećanju mi je ostalo da su joj stvari uvek čudno mirisale...da bih posle puno godina shvatila da su mirisale na detrdžent za sudove kojima je njena majka usled tog siromaštva nastojala da je drži čistom. Nakon nekoliko godina ona se odselila u drugi grad...izgubila sam svaki kontakt sa njom, iako sam se često pitala gde je i šta radi. Pre određenog vremena stigla mi je poruka na fb...od nje... U životu se nisam više i iskrenije obradovala kada sam joj pogledala slike...danas je srećno udata, zaposlena, živi u inostranstvu, i nije izgubila ni delić one dobrote kojom je plenila pre 20 godina...porukom mi je ulepšala ne dan, nego ceo život!
23844
110
43
share
odobravam
osuđujem

Tata je upravo nazvao mamu da mu ona kaže njegov datum rodjenja.
10039
132
22
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva