Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Danas sam saznala da sam trudna. Imam dogovor sa mužem da nikome ništa ne govorimo dok ne vidimo roditelje i braću i sestre za 2 nedelje, jer hoćemo lično da im kažemo, a ja bih na du.e progovorila, pa moram bar ovde da kažem, jer bih najradije trčala po ulici i svima rekla :-D
13259
183
36
share
odobravam
osuđujem

Ima dana kada jednostavno ne mogu pozdraviti neke ljude....nema neki poseban razlog, jednostavno dođe dan kad nemam snage za "pozdrav" čak ni iz kurtoazije...
9805
278
11
share
odobravam
osuđujem

Kada sam bila mala, posle velike nužde obrisala sam se zavesom. Evo, i nakon 20 godina moji to stalno pričaju i to pred gostima.
9338
1053
20
share
odobravam
osuđujem

Pošto sam veoma mršav uvek nosim trenerke ispod pantalona kako bi izgledao popunjeniji, bilo da je leto ili zima.
3645
8203
61
share
odobravam
osuđujem

Jednom sam rekla majci da me češka po kosi. Ona je odgovorila ''Pa ti to ne voliš.''. Tačno, ali ja sam samo htela malo njene pažnje pošto je ne viđam baš često.
10788
156
6
share
odobravam
osuđujem

Živio sam na selu do svoje 10. god. Kada sam se doselio u grad mislio sam da ću upoznati bogate prijatelje sa velikim kućama, dosta igračaka, slatkiša. Al ustvari sam upozno veće fukare od sebe.
10271
218
17
share
odobravam
osuđujem

Uskoro treba da se oženim jednom curom koju volim više od bilo čega na ovom svijetu. Moji roditelji i porodica je uopšte nisu dobro primili zbog nekih ranijih nesuglasica sa njenom porodicom. Iskreno, njihovo mišljenje mi je sada bitno kao i semafori na GTA.
14456
255
41
share
odobravam
osuđujem

Moj tata je 364 dana u godini ozbiljan obiteljski čovjek, s ozbiljnim poslom i obavezama. No onaj jedan dan, on izvuče stare pocjepane hlače, najdražu mu Hendrixovu majicu, te on i ja odlazimo na motorijadu. Bio je biker do '87me, tad je upoznao mamu, oženio se i 'skrasio' no njegova ljubav prema svemu tome se nikad nije ugasila. Tako od moje 5te godine on i ja obilazimo moto susrete. Svaki put novi grad. Trenutno planiramo gdje ćemo ove godine. Jednom sam mu s 6g.rekla 'tata ja ću oženiti bikera.' Imam 18 al još uvijek to želim. :)
9948
253
40
share
odobravam
osuđujem

Imam 17 godina, i pre 4 godine su me dve školske drugarice ,naterale da ih snimam telefonom dok izvode striptiz ali naravno da ostanu u gaćicama i brusu. Ja sam ih snimala i taj snimak sačuvala u svom telefonu, za to one nisu znale već su ga pogledale i izbrisale. Ja sam ga sačuvala i narezala na cd-u za slučaj da me povrede da mogu da im se svetim i da ih ucenjujem, tako sam tad razmišljala. Sada se fenomenalno družimo i razmišljam da im cd poklonim sledeće godine za 18-ti rodjednan. Ljudi se menjaju :)
10329
1588
71
share
odobravam
osuđujem

Krenem da pisem ispovijest, otkucam ja,kad' odjednom ''Dnevno možete ostaviti najviše jednu ispovijest''. I tako zaključim da se onda i moja draga porodica ispovijeda ovdje. Nadam se da sam onda danas ugrabila red.
8588
61
11
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva