Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Za sve naloge imam istu šifru.
2864
132
47
share
odobravam
osuđujem

Pre skoro 7 godina izgubila sam osobu koja je čitav život bila tu za mene, osoba koja me je uvek razumela, nikada optuživala, moj neumorni zabavljač, klovn, violinista sa imaginarnom violinom, pesnik sa izvanrednim rimama, moler, stolar koji mi je pravio mini kućice za razonodu, moj deda. Bila sam mala kad je umro, možda 9 godina. Pomislili biste, pa kako se toga uopšte i sećam, kako mogu da pričam o nečemu što se dešavalo tako davno a da opet posle 7 godina pustim suzu pominjajući ga. Mog dedu, mog zaštitnika, mog anđela čuvara. Najgora stvar u životu je oproštaj od tebe koji nisam dobila. Samo sam dobila vest od roditelja da si napustio našu Zemlju. Tada nisam ništa rekla, ali sada hoću, želim da znaš da mi mnogo nedostaješ, da ti se zahvalim za svako veliko dobro učinjeno u mom životu, žao mi je što tvoja druga unuka nije imala priliku da te upozna ovoliko dobro kao ja. Volite svoje bližnje i poštujte ih, jer nikada ne znate kada ćete ih izgubiti. Zauvek, tvoja unuka...
2663
81
41
share
odobravam
osuđujem

Ljude koji putuju samo u Paraliju i Budvu i nikada ne izlaze iz svoje komfor zone, smatram ograničenima i zatucanima.
1988
1394
114
share
odobravam
osuđujem

Živim u Italiji ali svakog leta dodjem u Srbiju da posetim društvo iz srednje škole i fakulteta. Tako stalno izlazimo i zezamo se. Sve je super, ali me najviše nerviraju devojke ove naše devojke. Kad saznaju da sam iz Italije, odmah me gledaju drugačije u fazonu "tvoja sam, vodi me odavde", guraju se da budu blizu mene. Ja se ne razbacujem, ne hvalim se, niti pričam da živim u Italiji, osim ako me neko ne pita ili neko od prijatelja ne kaže. Dosta se toga promenilo otkad sam studirao ovde pa se preselio, ali devojke izgleda nisu.
2424
166
77
share
odobravam
osuđujem

Mrzim ove što nameću svoje mišljenje.
2419
86
34
share
odobravam
osuđujem

Iskreno, najviše mi nedostaje bivša najbolja drugarica.
2391
118
51
share
odobravam
osuđujem

Jednom sam dobio poziv i kaže lik "dobar dan, jeli ovo pizzerija ta i ta" ne sjećam se imena, a meni bilo dosadno i ja kažem da je i što želi naručit. Naručio čovek par pizza i 1 sendvič. Ja kao može, možda malo bude kasnit jer smo u gužvi. Nakon 50 min zove lik i ja kažem oprostite ali nazvali ste krivi broj. Sad kad razmislim možda to i nije bilo u redu od mene ali nisam mogao odoljeti.
1103
2718
64
share
odobravam
osuđujem

Kolega iz kancelarije, kojem sam ja lično uradio celu statistiku i protumačio rezultate za disertaciju (asisteniti smo) je otišao preko. Inače sam ja uvek važio za ječag istraživača imam jače radove i vukao njega na mojim istraživanjima kao kolegu sa generacije. Umesto da mi je zahvalan do neba, on meni popuje kako ja ovde ne radimo dobro sada kada je bio kod nas u poseti posle 9 meseci inostranstva. Pa da nije bilo mene ti bi još tu plakao nad rezultatima koje ne znaš da protumačiš i moljakao profesora da te uputi a on pričao kako nema vremena. Toliko.
2240
155
31
share
odobravam
osuđujem

Sat vremena pred maturu išla sam kod frizera sa idejom da mi žena napravi laganu, opuštenu, spuštenu punđicu, onako jednostavnu i neobaveznu. Žena mi je ladno uvijala figarom pramenčiće i napravila neki zbudženi kičeraj na glavi sa loknama i tonom laka. Htela sam da vrištim. U kolima ka Holidej in-u doživljavala sam nervni slom dok sam skidala silne ukosnice sa glave jednom rukom dok sam drugom pokušavala da sprečim suze da mi unište šminku. Sve devojke sanjaju da za veliku maturu izgledaju kao princeze. I ja sam sanjala, ali mi je taj san uništen.
1960
789
127
share
odobravam
osuđujem

Čudila sam se kako Harry Potter u filmu razgovara sa zmijama, a onda sam shvatila da sam ja to zapravo radila godinama.
2568
259
55
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva