Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Lažem majku, djevojku i društvo već dvije godine da studiram na jednom privatnom fakultetu informatiku kod nas u gradu, radi oca koji nema novca da plati isti.
995
669
12
share
odobravam
osuđujem

Radim da bih mogla platiti fakultet. Moja šefica otkako je to saznala zabranila je zamjene smjena između radnika i to je strogo podvukla. Sad tek nikad neću fakultet završiti.
476
2169
25
share
odobravam
osuđujem

Muško ženska prijateljstva ne postoje, po stoti put sam se uverila u to. Pre par dana sam se "navatala" sa jednim od najboljih drugova i to je bila velika greška. Bili smo pijani, napravili glupost, nit smo zajedno nit smo se čuli - videli da probamo da popravimo odnos i pričamo o mogućnosti da opet budemo drugovi. Sve bi to bilo okej da nemamo skoro trideset godina oboje. Glupa, dečija fora kuliranje.
1453
429
28
share
odobravam
osuđujem

U vezi sam 10 godina. Ali skoro isto toliko sam želela da budem s Njim. Nekad sam bila i zaljubljena u njega, iako sam imala dobru vezu. Uradila sam to juče. I ne, nije mi žao. Samo sam uklopila poslednji deo u slagalicu i to je to. U životu ne želim mnogo, ali to sam želela godinama. Sad mi je srce na mestu. Prosto mi je bilo žao da umrem, a da to nisam ostvarila.
672
1512
63
share
odobravam
osuđujem

Odlučila sam da se ne javljam ljudima jedan period, čisto da vidim koliko njih će se setiti. Dosta sam se ja jedina cimala i nervirala. Prioriteti su drugačiji sada.
2500
59
18
share
odobravam
osuđujem

Studiram medicinu i kad god pomislim da više ne mogu ili se isfrustriram zbog faksa pustim partibrejkerse "Ja sam doktor", skačem po sobi, izdivljam se i kasnije se osjećam kao nov pa se vratim učenju.
2001
98
10
share
odobravam
osuđujem

Čitala sam na internetu dok sam pila kafu neki članak tipa ''Sastavi spisak imena svih sa kojim si spavala i onda .. bla bla bla''. I ja rekoh ajde to da uradim. Imam 25god a na spisku se nalazi devetnaest imena. Iskreno ja to nikad nisam doživljavala kao puno, niti razmišljala o tome ali mi je nekako mnogo čudno bilo kada sam videla sva ta imena na istom spisku.
1433
427
153
share
odobravam
osuđujem

Sa svojih 27 godina upisala sam se od smeha na sred centra, zato sto se sestrina mala upišala smejući se kako psi piške na drvo.
2842
188
24
share
odobravam
osuđujem

Imala sam samo 14 godina.I eto jednom mi se desilo nešto grozno.Nasla sam se u bolnickom wc-u kraj mene se srušila jedna žena i raskrvarila je glavu. Kako nisam znala šta da radim, primjenila sam neki dio prve pomoći. Govorila mi je "djevojčice pomozi mi". Izašla sam s njom na hodnik, ali nije bilo nikoga, vukla sam je za ruke po podu do lifta. U liftu vidjela sam da nije pri svjesti. Vodila sam je na hirurgiju i osjećala sam se grozno, plakala. Tamo su mi rekli da će je probati spasiti ali da ja ne smijem tamo biti, da moram otići svojim roditeljima.Ja sam se plačući opirala i htjela da pomognim toj ženi, da budem uz nju. Na kraju, rekli su mi da je nisu uspjeli spasiti, da su sve učinili. To je bilo grozno čuti. Da, ona mi nije bila niko i ništa ali osjećala sam kao da moram da učinim nešto, kao da je moj pacijent i da sam ja obavezna. 
1841
176
26
share
odobravam
osuđujem

Za godinu i po dana veze, momak i ja nikada nismo prespavali jedno kod drugog, na njegovo insistiranje uvek me je vozio kući ili odlazio od mene pod izgovorom 'da se ne brinu moji'. Imamo po 39 godina.
846
3067
70
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva