Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Od kako smo raskinuli, više puta sam išla na kraća putovanja i na letovanje. U jednom trenutku mi se javlja bivši dečko sa porukom "Baš ti je krenuo lep period, svugde putuješ, eto ja nigde nisam jer nemam odmor od posla, lepše ti je od kada si raskinula :)" Ne razumen poentu, jel bi se lepše osećao da sedim kući, da odem na posao i da po ceo dan provedem u krevetu. On je i ovako dok smo bili u vezi, odmor provodio igrajući igrice dok ceo dan leži u krevetu. Nisam takav tip osobe i svaki put kada skupim novac volim da odem makar jedan dan na izlet. Jel sam ja loša osoba jer smo raskinuli, a ja ponekad negde odem a on ne. Baš me nervira to indirektno prebacivanje osećaja krivice.
363
28
24
share
odobravam
osuđujem

Ložim se na drugovu bivšu a i ona na mene. Dosta je prošlo od njihovog raskida i počnemo tako po malo da kuckamo i kad smo došli do dela gde nema nazad, ipak joj kažem da ne bi trebali i prekinemo komunikaciju. Danas prvi dan na moru, ona je soba do mene.. Mene Bog stvarno zna da iskušava..
110
212
20
share
odobravam
osuđujem

Mrzim svoj posao... znam da će mnogi reći budi sretan što radiš ali me posao mentalno uništi. Posao kao posao je ok ali me jedan radni kolega mentalno uništava. Posao mi se ne mjenja jer su direktori super, plata je ok i ostala raja ali ovaj kolega je toliki kontrol freak.. ne prašta greške i kad neko pogriješi ide mentalna tirada i završna riječ kako se brukamo pred klijentim... živ ne znam šta da radim.
219
16
15
share
odobravam
osuđujem

Trudna sam i dečko i ja smo presretni zbog toga. Nas dvoje smo oduvijek imali odličan odnos, bez prevelikih problema. No, sada smo naišli na problem oko prezimena s obzirom da dečko ima dva prezimena, a i ja svoje s obzirom da se još nismo vjenčali. On želi da dijete dobije oba njegova prezimena, ali ja smatram da to nije u redu. Nemam ništa protiv toga da dijete uzme prezime njegovog oca, ali i prezime njegove majke? Majke koja nikad nije bila dobra prema meni. On kaže da to prezime izumire i da time želi produljiti nasljedstvo. Ali tko je meni njegova majka da ja radam dijete kako bi produžila njeno nasljedstvo? Ne znam, možda griješim. Dečko me uvjerava da je to ok i ljuti se s time sto se ja odupirem toj ideji.
310
50
48
share
odobravam
osuđujem

Bio sam u depresiji ali sam se jednog dana probudio i shvatio da je to sve u mojoj glavi i od tada sam počeo drugačije da mislim i da se ponašam i depresija se više nikad nije vratila bukvalno kako zračiš tako privlačiš samo moraš sam sebe da trgneš.
216
260
27
share
odobravam
osuđujem

Zamišljam najbolju prijateljicu u bijelom velu i da bude samo moja, ali kolko bi me to samo koštalo da ne upali. Najbolje je ovako. Prijatelji i gotovo.
54
244
17
share
odobravam
osuđujem

Koliko nečiji karakter može da proružni osobu nevjerovatno. Bio jedan dečko, sviđao mi se mnogo, tada sam mislila prelijep, prezgodan stvarno savršen. Međutim kada sam ga upoznala i shvatila kakvo je go*no od čovjeka, sada mi je neprijatno vidjeti i nekoga ko liči na njega, automatski mi je odbojan.
372
12
12
share
odobravam
osuđujem

U godinama sam kad me samo putovanje čini srećnom❤️❤️❤️
319
29
14
share
odobravam
osuđujem

Dečko mi stalno pridikuje što volim da jedem. On voli da popije vikendom kad izađe, voli izlaziti u klub, na splav i za mene je to bzvz ali ga ne smaram za takve stvari iako ih ne podržavam. Međutim, ja kad odem u restoran sa njim obavezno kreću šale na moj račun jesi li se dobro najela? Imam nekih 10kg viška, jedem uglavnom zdravo, sama kuvam obroke ali isto tako obožavam isprobati nova jela po gradu. Stalno sam u grču ako ću nešto da jedem pred njim, stvarno ne vidim šta je problem u tome što ja radim.
121
249
56
share
odobravam
osuđujem

Prekinila sam sa dečkom ima par mjeseci. U društvu sam slučajno spomenila stvar iz njegovog života, što mi je rekao u povjerenju. Toliko se osjećam krivo i glupo. Ne mislim da će se to pročuti jer nije neka zanimljiva/bitna stvar ali znam da nisam smijela to spominjat i toliko se krivim. Najrađe bi mu poslala poruku i ispričala se, stvarno mi je žao.
226
66
17
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva