Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Poprilično sam bolestan i sakrivam to od mame i cure jer ne volim kad netko brine o meni...
1472
585
18
share
odobravam
osuđujem

Evo dao sam i zadnji ispit na faksu. Iskreno mislio sam da cu bit puno sretniji. U biti sam samo nesretan jer sam falio profesiju.
2055
58
12
share
odobravam
osuđujem

Pomogao sam naći posao sinu od mog dobrog prijatelja. Inače je bio odličan student, završio u roku, kulturan i pametan dečko. Radi u firmi gdje sam šef jednog odjela, a ja sam mu nadređeni. Toliko sam se nadao pozitivnom, a on je stvarno grozan radnik. Kasni, odlazi ranije, pauze su mu po 2h, lijen je učiti nove stvari, ne poštuje kolege. Ne znam što je umislio, da preko veze ne mora ništa raditi na poslu? Bio je upozoren više puta, ali nema promjene. Ako mu dam otkaz izgubit ću prijatelja, ali ne vidim drugi izlaz.
2161
59
32
share
odobravam
osuđujem

Profesorica sam, i prošle godine mi došla neka cura na konzultacije, molila da je pustim s pričom da bi je momak ženio, a njezini ne daju dok ne završi fakultet. Danas je imala obranu završnog i na kraju svega, kad su joj svi čestitali. Momak je ju zaprosio i onda smo opet morali čestitati.
2593
174
89
share
odobravam
osuđujem

Nikad ali bas nikad nisam volio unšitavanje javne imovine. Kada sam bio mali naterali su me drugovi da se potpišem markerom u autobusu. Celi dan i noć me grizla savest zašto sam to uništio. Sljedeće jutro sam ponio krpu i tečnost za čišćenje i obrisao taj potpis.
2878
84
29
share
odobravam
osuđujem

Ustala sam jednom u busu nekoj starijoj ženi koja je nosila nekoliko kesa, ali je umesto nje tu uleteo jedan mladi momak. Ona je rekla da nema problema, da može da stoji. Imala sam neke papire u ruci i kada je bus naglo skrenuo, namerno sam ga malo zveknula u glavu i onda se izvinila kao da je bilo slučajno.
2376
89
25
share
odobravam
osuđujem

Ne mogu da vam opišem koliko su bubuljice uništile moje samopouzdanje,ne izlazi mi se iz kuće nigde, obrazi su skroz prekriveni ogromnim bubuljicama pa stavljam kosu na lice kako bi to prekrila, nema šta sve nisam probala i opet ništa, kad sam sa svojim dečkom bukvalno ne sme ni da me zagrli kako treba da mi ne bi skinuo puder i otkrio crvenilo koje se nalazi ispod, dođe mi da se roknem...
1416
305
122
share
odobravam
osuđujem

Odbio sam unosan posao, jer je mušterija uvredila moju suprugu. Nema tih para za koje bi mu prešao preko toga. Čak me i ona ubeđuje da prihvatim, ali neću!
2783
81
32
share
odobravam
osuđujem

Bila sam u radnji da suprug kupi farmerke, i tu je bio jedan dečko. I dok mi je suprug oblačio farmerke prodavačica me je pitala kako mu stoje. Ja sam pogledala u dečka i rekla extra super top, a ona je rekla " Ne njemu nego suprugu". Pojeo me blam.
2465
105
18
share
odobravam
osuđujem

90 % mojih prijateljstava su iz koristoljublja. Imam prijatelja automehaničara, električara, lekara, opštinara, vodoinstalatera, zidara itd. I kad mi zatrebaju, oni traže da im platim polovinu za njihov rad ili mi urade besplatno.
610
2101
25
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva