Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Jutros, oblačim se, našla neku staru trenerku obukla je i vidim nešto u džepu. Kad ono papir iz osnovne, prošlo deset godina, setim se kada mi je na engleskom stalno pisao volim te na malim papirićima sveske. Koliko smo se voleli, a sad ne znam šta radi, gde je, kako je. Duša me boli, lakše mi je bilo kad sam prekinula 7ogodišnju vezu.
2375
142
28
share
odobravam
osuđujem

Ne mogu više da gledam svoju najbolju drugaricu, toliko je lepa, prepametna dobra, divna, mršava, zgodna svi to potvrđuju, i ja ću uvek biti ona ružna debela drugarica pored nje i pre mi to nije smetalo ali sada već postaje mnogo da svaki dan gledam kako joj svi prilaze i koliko joj je savršeno u životu, ne samo zato što je ona savršena, već joj je i porodica divna i kuća prelepa i imaju mnogo para... Ona kao da je bila gandi u prošlom životu pa joj sad sve ide. Ja je mnogo volim ali ponekad je stvarno mnogo da ja smrtnik budem stalno u okruženju savršenstva. I posle 11 godina druženja i dalje joj nisam našla ni jednu manu. Ako neko ima savet kako ovo da prevaziđem i da ne budem više ljubomorna zato što mi ona stvarno znači neka podeli, bila bih vam i više nego zahvalna.
2027
262
69
share
odobravam
osuđujem

Imam dve najbolje drugarice koje se medjusobno druže,ali ne nešto preterano. U poslednje vreme su krenule da izlaze bez mene,da prave planove bez mene i kao da su me odbacile ali svaki put kad ih pitam kažu da nije tako i ne znam šta sada da radim zato što se u njihovom društvu uvek osećam kao treći točak...
2118
88
33
share
odobravam
osuđujem

Javio mi se par puta preko fejsa dečko koji mi se sviđa, a onda ništa skoro 2 tjedna dok ga nisam vidjela na faksu. Pozdravila, pitala je li sve u redu, što se ne javlja, jesam li nešto pogrešno rekla. Kaže mi da nisam izgledala zainteresirano. Pomislim nije htio smarat, simpa je, pa da ga ohrabrim, kažem mu kako sam stidljivija i da ne znam započet razgovor, i da zapravo uživam u njegovom "pitanjima i potpitanjima". Njegov odgovor: "Ja ne. Sviđaju mi se samouvjerene i zabavne cure. Zapravo ja nisam zainteresiran. Bok!" I ode! Mislim, razumijem što želi reći, ali nisam stalno takva "mutava", treba mi da se opustim malo i upoznam tu osobu, da se sprijateljimo. Zašto dečki to ne razumiju?
2372
213
58
share
odobravam
osuđujem

Zaručnik me ostavio prije 6 mjeseci. Jedva sam došla sebi i sada napokon oživjela. Javlja se danas, kaje se. Zašto je moralo tako biti???
2236
169
31
share
odobravam
osuđujem

Uvijek me isprepada činjenica da smo bliže 2020. nego 2010. Kako vrijeme leti ljudi...
3265
56
29
share
odobravam
osuđujem

"Ona je bila mlada studentkinja a ja doktor, ne znam ni kako smo došli u tu situaciju da imamo nešto. Ja sam od nje bio stariji 15 godina već sam trebao da se oženim ali sam se u nju ludo zaljubio. Bila je željna svega, izlazaka, provoda, druženja, a ja samo nje. Niko me nije izluđivao više od nje bila je tako buntovna ali osjećaj je bio predivan kad zaspi pored mene onako nježna samo bih je više volio. Ni sekundu nisam žalio samo da sam s njom. "Nismo bili jedno za drugo" rekla mi je to danas dok je dovela prelijepu ćerkicu na pregled. Meni i dan danas oči sjaje kad je vidim i srce mi lupa, nisam je prebolio, nisam se oženio, nisam je zaboravio. Zavidim njenom mužu i dan danas volim je." Uvek sam se pitala zašto ga je ostavila? Danas mislim da je to bilo zbog toga što je on želeo samo nju, a ona i decu u budućnosti sa njim. I ja bih ga ostavila.
1547
362
89
share
odobravam
osuđujem

Pošto sam imala najboljeg prijatelja 2 godine, vjerovala sam u muško-ženska prijateljstva. S vremenom smo se počeli sviđat jedno drugom. Govorio mi je da me voli, da sam ja jedina u njegovom životu...Nakon nekoliko mjeseci sam saznala da se on cijelo vrijeme dopisivao s drugim curama, meni je zbog toga rijetko odgovarao na poruke i to me uništilo. Nedavno sam čula da je poslije mene imao mnogo cura, da nijednu ne voli iskreno i da je plakao kad me vidio s sadašnjim dečkom,a ja imam dečka koji me voli najviše i nikad me nebi povrijedio. Tužno je to što ja svoju bivšu ljubav ne mogu zaboraviti i često razmišljam što bi se desilo da smo mi uspjeli iako volim svog sadašnjeg dečka...
760
1272
21
share
odobravam
osuđujem

Jedini način da spasim svoje psihičko zdravlje je da ne živim sa svojim roditeljima!!
3296
89
38
share
odobravam
osuđujem

Ljudi, ja ne verujem u kakvu bezobraznu osobu se pretvorim kad mi neko kaže:,,Skuvaj mi kafu!" ili ,,Postavi mi da jedem!". Jednostavno je, delimo posao, ako nećeš, ne interesuješ me.
2614
148
25
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva