Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Osjećam se fantastično. Tuđa negativnost i mišljenje me ne dotiču. Nebitni su. Gubitnici.
2093
105
22
share
odobravam
osuđujem

Imala sam jednog dečka, prošlo je od tad dosta godina, ne znam uopšte kako smo završili zajedno jer sam još od upoznavanja imala skroz drugačije poglede na svet. Tip nije imao nikakve planove, ni ciljeve, ništa mu nije bilo važno, ničim nije bio opterećen. Jako inteligentan. Radio je tu i tamo neke poslove i sve pare koje zaradi bi potrošio za 3 dana... Kupovao poklone, sebi, meni, nepoznatnom liku na ulici. Posle ne bi imao za kafe pa smo blejali na klupi u parku, iz nekog ponosa "neće da mu devojka plaća piće", od roditelja neće da se grebe. Pitala sam ga šta dalje, kakvi su mu planovi za život, "meni je dobro i ovako" kaže on. Znala sam da me voli, pokazivao je to svaki dan, ali nisam bila zadovoljna. I tako, "ja ne mogu više" rekoh mu, "pa dobro ako ti tako hoćeš", nije ni trepnuo, rastadosmo se. Ovih dana često razmišljam o njemu, šta bi bilo kad bi bilo, nakon svog ovog jurcanja za karijerom, parama shvatim da bi verovatno imala lepši život sa njim makar praznog stomaka.
485
1471
45
share
odobravam
osuđujem

Bavim se muzikom već 3 godine (Dubstep). I napokon sam dobio nastup na festivalu u Belgiji (Tommorowland) sledeće godine. Poželite mi sreću!
2892
83
40
share
odobravam
osuđujem

Malopre brljam po muzici na računaru i krenuh da puštam pesme koje smo slušali u srednjoj školi (pre 16-20 godina). Prisetih se kako je bilo dobro druženje tad i uživanje tad. Na kraju me uhvati depresija kad vidim koliko se društvo razišlo. Nekako su bila drugačija vremena.
1498
78
18
share
odobravam
osuđujem

Živim u inostranstvu, rodila sam dvoje dece, dok mlađe nije napunilo 4 godine i krenulo u vrtić ja sam završila farmaceutski fakultet što mi je bila velika želja. Ne očekujem nikakvo WOW oduševljenje u Srbiji, bar da kažu pa super, lepo. Nego svi mi se podsmevaju sa tu je lakše nego kod nas, može svako ili muž ti kupio diplomu.
1660
77
33
share
odobravam
osuđujem

Korisnik sam tindera, i mogu reći da je zanimljiva mreža, za razne interakcije. Samo jednu stvar ne mogu da razumem. Desilo mi se 2 puta, četujem sa nekom devojkom da li to bio malo elokventniji ili perverzniji razgovor, nije bitno, one unmatch-uju iz nekog razloga. Naravno ne sve, mnoge sam i upoznao i eto imali nešto, ali ne mogu da shvatim to, što glumite da vam je zanimljivo ćaskanje i onda nestanete? Pa čoveče, budi čovek pa kaži nisi mi zaninljiv itd. neću se ljutiti, štaviše, razumeću. Nisu mi jasno takvi ljudi u životu nikako.
465
749
40
share
odobravam
osuđujem

Ne razumem ljude koji se udaraju po prevozu. Nisu svesni da neko može da ih smesti na intezivnu negu jednim udarcem.
1187
65
15
share
odobravam
osuđujem

Verovatno će me svi osuditi zbog patetike ali baš me briga... Ušla je u moj život i pomutila mi razum i osećanja, promenila mi je stavove koje sam do tada imao i promenila je mene generalno i moj pogled na svet... Nisam ni sanjao da ću se toliko zaljubiti u nekoga kao što sam u nju i da će mi svaki susret sa njom donositi toliku sreću i osmeh na licu, da će mi osmeh njen ulepšavati svaki božiji dan, da će svaki susret naš biti praćen sa toliko strasti i privlačnosti, da će ona postati ljubav moga života i da neću moći da zamislim život bez nje... Sad kako vreme odmiče i kako je nisam video niti čuo skoro mesec dana osećam prazninu u srcu i život mi postaje baš bzv, više nisam raspoložen i teško da ima nekog ko može da me urazumi... Ne prođe ni dan a da se ne setim naših trenutaka, viđanja, događaja... Jelena volim te i uvek ću te voleti i bićeš uvek u mom <3.
905
199
24
share
odobravam
osuđujem

Devojka kaže da sam nesposoban i malo zarađujem, plata mi je 75k rsd.....
986
181
60
share
odobravam
osuđujem

Shvatio sam da je ona TA kad smo dobili finu svotu na kladionici. Imali smo isti predlog za čašćavanje. Da odemo u knjižaru i uzmemo sve što nam se svidi.
1756
144
27
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva