Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Bojim se da neću imati svijetlu budućnost jer nisam sposobna da radim posao koji volim...
1101
61
7
share
odobravam
osuđujem

Zadnju potrebu za seksom moj muž je imao kada smo napravili naše sada dvogodišnje djete. Izgledam ok, vratila sam se u formu i brinem o sebi. On izgleda kao beškućnik koji se nije ošišao i obrijao mjesecima. Jučer sam mu rekla da imam potrebu za seksom a on je rekao da ne zna o čemu ja pričam. Ako nas ova izolacija nije zbližila mislim da ništa neće. Moram priznati sama sebi da je vrijeme da krenem dalje iako mi je teško jer smo u Njemačkoj i ne poznajem ovdje puno ljudi. Držite mi fige da sve bude ok jer na kraju krajeva, svako sazlužuje da bude sretan.
2521
124
89
share
odobravam
osuđujem

S mužem sam u procesu razvoda skoro 2 godine, sve to nekako sporo ide u ovim našim krajevima. Nakon što sam otišla, život mi se okrenuo na bolje. Dijete srećno, ja našla odličan posao, šef mi je zakon, čak me upoznao s čovjekom koji me oborio s nogu, a dugo sam se i tome opirala. Sve bi bilo odlično da gospođica koja se uselila kod gospodina još malo pa bivšeg muža ne zakuhava situaciju. Upoznala sam se s njom najnormalnije, ne komentarišem je, nije moje. Ali mom momku, da tako kažem jer se još nisam navikla i mislila sam da još dugo neću imati nikoga, šalje eksplicitne poruke, slike, u gluho doba noći. Jako malo ljudi uopšte zna za nas dvoje, a mi imamo divan odnos pa me čudi čemu to sve. Kad je vidjela da neće dobiti odgovor, prešla je na mog šefa jer je saznala da su porijeklom iz istog mjesta, pa i njemu šalje nezgodne poruke i slike u nezgodno doba. Da li da kažem gospodinu koji ju je odabrao i na koji način ili ipak ne?
1164
87
29
share
odobravam
osuđujem

Obećao sam curi da više neću brisati poruke. Ali jače je od mene, javljam se drugim curama i brišem to.
187
3000
46
share
odobravam
osuđujem

Upiso sam medicinsku biokemiju jer sam to htio, prva godina sam trenutno. Neki profesori (asistenti) su nam rekli da smo trebali upisati farmaciju, da nas smjer nije baš dobar, da smo izmišljeno zanimanje, da nećemo lako naći posao, da samo potpisujemo nalaze cio dan i slično. Znam da ima većih problema od ovog, ali to me baš muči.
1031
77
24
share
odobravam
osuđujem

Dobila sam prvu platu i sad nemam gdje da je potrošim...
2077
78
25
share
odobravam
osuđujem

Konačno sam malo odmorio od onih story-a iz noćnih klubova.
2530
96
21
share
odobravam
osuđujem

Trenutno najveći problem u životu mi je da se setim na kojoj epizodi serije sam stao...
1925
72
17
share
odobravam
osuđujem

Javio mi se neki Japanac na ig. Šalje mi neke poruke, slike, traži br računa da mi uplati novac. Ja danima kuliram čoveka, mislim ovaj neki od onih što ostavljaju "nasledstvo". Jedno veče prepuknem i pitam ga dobro šta ti zapravo želiš od mene, a on mi kaže fotografiju tvojih stopala. Ja u šoku. Kaže on želim biti tvoj rob. U svom glupom životu, ja kao najveći gubitnik u svemu čega sam se latila doživim da neko želi biti moj rob 😂 Ok, znam u kom smislu mi je to rečeno, ali svakako me je fino nasmejao.
1925
77
37
share
odobravam
osuđujem

Kad sam na kafi sa jednom djevojkom(farmaceutkinjom), nikad neću da odem u wc jer me strah da mi ne ubaci nešto u piće.
567
1453
26
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva