Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Kad je moja sestra izbila vrata na mojoj sobi iz štoka, ja sam bio kriv. Kada je njegov ujak zaglavio roletu na mom prozoru, ja sam bio kriv. Kada sam bio zaražen virusom koji me vrlo lako mogao ubiti da nije liječen, ja sam bio kriv. Kada je on hranio našeg psa sirovom piletinom a pas se na to kasnije navikao pa počeo da davi kokoši po selu, ja sam bio kriv. Kada su drva bila pletena i pretvda za cjepanje, ja sam bio kriv. Kada njegova ćerka nije znala tečno čitati do drugog razreda, opet sam ja bio kriv. Ovo su samo neki od zanimljivijih slučajeva. A kad mi se idući put desi nešto loše. Garant ću ja opet biti kriv, sve i da se avion na mene sruši!
2185
192
30
share
odobravam
osuđujem

Dečko se naljutio na mene kad je shvatio da je razlog što ponekad odbijam se*, to što me je mrzelo da se obrijem ili izdepiliam..
2374
353
66
share
odobravam
osuđujem

Dečku sam pomerila sat jedan sat unazad, jer mi je dosadno kada gleda košarku. Ipak, shvatio je o čemu se radi kada je čuo navijanje komšija.
670
3037
44
share
odobravam
osuđujem

Imam 22 godine, a ženu svog života upoznao sam sa 18 na najčudniji mogući način. Čvrsto verujem u to. Sve ovo vreme se čujemo sa manjim prekidima, svesni da nismo drugari, ali i da nemamo uslova da započnemo nešto jer živimo daleko i trenutno ni ona ni ja to ne možemo da promenimo. Nikada nije bilo ništa, imala je momke, ja devojke, ali uvek smo bili tu jedno drugom, ili u porukama ili u mislima, a vidjali smo se svega nekoliko puta godišnje. Mislio sam da nije obostrano, u smislu da je teorija o srodnoj duši samo moja. Nedavno mi je rekla da se zaljubila i da je najbolje da naša komunikacija ostane na ovome, jer drugovi nismo bili niti ćemo ikada biti, baš zato što smo toliko srodne duše. A ja ne mogu da se zaljubim. Vidim nju u koju god da pogledam. I svaka koja mi se svidela imala je jednu fatalnu manu - Nije ona. NIJE MAJA.
1987
335
36
share
odobravam
osuđujem

Devojke sa predugom kosom su mi vrlo odbojne. Većina mi deluje neuredno. Neka dužina do grudi mi je ok, pa čak i lepa ali sve preko toga mi je odvratno. Nekako mi je baš grandovski. Još ako je drži tako odvezanu stalno, pa se vuče svuda...😣90% imaju iskrzane ili procvetale krajeve. I kao za inat moja devojka ima kosu do struka i neće da je stilizujem pa to ti je... Da, ja sam frizer. Žene i devojke koje mi dođu i traže pixie cut ili bob su uglavnom vrlo samouverene i ambiciozne, bitno im je da izgledaju dobro ali ne žele da se kriju pod kosom. Ne treba im pola metra proteina da bi se osećale sexy.
1585
2355
107
share
odobravam
osuđujem

Imam 21, a on 22 godine i rekao mi je vjerovatno nismo suđeni jedno drugom jer se on misli ženit tek u 28. godini.
1477
888
29
share
odobravam
osuđujem

Imam trideset godina i još nisam završila fakultet. Ljudi uglavnom misle da je zbog deteta, istina je da ni sama ne znam zašto ne mogu da svrtim guzicu na stolicu i dam poslednja tri ispita.
2226
176
24
share
odobravam
osuđujem

Onaj osjećaj kad nakon godinu dana braka, trudnoće, poroda i 30kg viška suprug izgubi interes za suprugu. Vrh. Dođe mi da se ubijem jer sam zamrzila i dijete i sebe.
722
3183
110
share
odobravam
osuđujem

Jedna od smešnijih uspomena iz detinjstva, verujem da nam je svima zajednička, je kako su nam roditelji dodavali šećer u koka kolu, iovako punu šećera, kako bi bila "zdravija" za nas.
3122
302
68
share
odobravam
osuđujem

Pet dana pre ispita pijem lekove za smirenje.
2084
623
39
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva