Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Imam jako opasne bakterije u organizmu koje mogu dovesti do steriliteta. Pored toga imam divnog muža, bez kog ništa ne bih mogla da zamislim. Mnogo želimo da imamo dete. Svaki dan se pomolim, i dajemo sve od sebe da ostvarimo našu najveću želju. 1 život mi je malo da prežalim, ako to na kraju ne bude bilo moguće!
1674
86
46
share
odobravam
osuđujem

U vezi smo 6 godina i živimo zajedno. U poslednje vreme osećam kao da imam cimerku.
1535
105
28
share
odobravam
osuđujem

Nemojte zatezati repove i punđe. Ja sam to radila godinama i sada ćelavim najviše poviše čela. Žensko sam i imam 22 godine. Pazite molim vas.
1830
128
53
share
odobravam
osuđujem

Deda je kupio živo prase sa namerom da ga tovi i da to bude jedna velika, lepa, debela svinja za čvarke i meso. U međuvremeni to prase je nekako postalo kao član porodice, mazilo se kao mačka, bilo poslušno kao pas i čak ga je deda učio nekim prostim trikovima. Kada se ugojilo i bilo spremno za klanje, baba nije mogla to da gleda, a deda je plakao dok je kasapin radio posao. To meso nisu ni jeli, nego su sve prodali. Od tada oni retko kada uzmu prasetinu da jedu, a i kad pojedu, bude im muka.
1742
239
38
share
odobravam
osuđujem

Moj sin od 3 godine, je upravo kupio nekakve igrice i svašta nešto za 180€ Na App- Store 😨
417
2107
44
share
odobravam
osuđujem

I saznam danas da se moj 5 godina mlađi kolega, pali na mene...
1368
141
56
share
odobravam
osuđujem

Moj momak je lajkovao bivšoj devojci status da je slobodna i ubeđuje me da je to drugarski čin i da ne treba da mi smeta.
304
1887
41
share
odobravam
osuđujem

Imam 20 godina i bolujem od vitiliga. Jednostavno ne znam kako da se nosim sa time. :(
1194
60
60
share
odobravam
osuđujem

Da li možete da mi pričate o vezama na daljinu. Moja ljubav i ja ćemo uskoro živeti u različitim državama. Zajedno smo tri godine, a sve to će trajati naredne dve. Verujem da ćemo uspeti, ali pišite mi, da znam da nisam sama.
1198
101
94
share
odobravam
osuđujem

Imam rijetku mišićnu bolest, zbog koje bi trebalo svakodnevno da vježbam. Ali ja uvijek nalazim bitnije stvari od toga. Danas krenem da podignem teg od 1kg - desnom nekako, lijevom nikako. Sad sam baš baš razočaran. Treba mi neko ko će mi reći: ajde, kreni, vježbaj! Neko ko će mi pokazati šta i kako da radim. A najgore od svega je to što moram mijenjati ceo život da bih imao vremena da vježbam.
1001
211
37
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva