Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Sa dečkom sam dve godine, sinoć mi je rekao da se držao za ruke sa drugaricom u jednom klubu zato što je ona tako htela da naprave krug da svi vide da je drži za ruku. On mi tvrdi da nikada ništa nije imao sa njom. Pričala sam 5 sati sinoć i rekla sam mu da je imala neki cilj sigurno i da joj se sviđa on. Da kažem samo da su se juče sreli gde mu je rekla maacane top izgledaš. Nisam ljubomorna ali mi je sve ovo sumnjivo jako. 
628
145
26
share
odobravam
osuđujem

Svi me redom lažu. I ignorišu. I izbjegavaju. Zbog toga sam prekinula kontakt sa najbližim prijateljima u ovoj ludoj 2020. Ali osjećam prazninu, želim društvo kao nekad, želim da opet imam prijatelje. Ali ja ih nemam. Dajte mi neki savjet kako ubuduće. 
539
35
16
share
odobravam
osuđujem

Mislim da nečiji izbor partnera mnogo govori o njima i da je pametno izbjegavati osobe koje su u prošlosti imale više nezrelih i nestabilnih partnera jer s razlogom biraju takve. Ako je netko imao kvalitetnog partnera meni znači da je i ta osoba kvalitetna i ima određene standarde.
477
258
24
share
odobravam
osuđujem

Radim u maloj firmi, šef i nas 6 zaposlenih. Svi radimo za bijednu plaču, bez obzira na odgovornost i iskustvo. Često se nerviram kad vidim šefa u dizajnerskoj robi, pa dođe njegova žena do ureda da se pohvali što je kupila od dizajnerske robe, idu na lukzuzna putovanja. S tim da ona ne radi i troši njegov novac. Znači da novca ima, a nas ne bi platio kako treba, mi koji se najviše trudimo da firma opstane i da uvijek ima posla. Sramota.  
654
45
16
share
odobravam
osuđujem

Ako ne prestanem da gledam filmove i serije, nikad neću naći dečka zbog previsokih kriterijuma koje su mi izgradili.  
586
78
32
share
odobravam
osuđujem

Imam nešto da podelim sa vama mislim da može da vam koristi u životu. Imam 22 godine i mama me i dalje poljubi za laku noć svako veče i baš pre neko veče sam bio nervozan i onda dođe ostavi mi neke stvari poljubi me i ode i onako vratiš se u detinjstvo i osetiš se voljeno i lepo i mislim da tako trebaju da se tretiraju deca i sa 40 godina i tako nikada neće biti loši ljudi.
705
144
22
share
odobravam
osuđujem

Devojka mi stalno govori da želi od mene da se više otvorim i govorim o svojim osećanjima, od detinjstva ne volim da pričam ljudima svoje probleme niti to da se osećam loše, da ne bedačim sve oko sebe, niti mi je ikada smetalo niti sam se osećao kao da nemam kome da se obratim, jednostavno rešavam svoje probleme sam i ćutim i volim tako, ali eto dva puta sam joj se otvorio jer sam mislio da stvarno želi to od mene, oba puta dobio "bu hu jadan ti" tako da devojke, razmislite da li stvarno želite muškarca koji otvoreno govori o svojim osećanjima i to, znam ih gomilu, svi su singl, ni da ih pogledate, a onda od mene tarzana tražite da se ponašam kao oni, verujem da stvarno mislite da želite osećajnog muškarca, ali znam da ne želite.
450
58
16
share
odobravam
osuđujem

Posle 25 godina braka, prošle godine razveli smo se. Sin ima 25 godina, ćerka 21. Rekao je da me nikad nije ni voleo.
133
660
15
share
odobravam
osuđujem

Ne znam da li da odem za novu godinu negde zbog virusa. Da živim sama i ne bih se razmišljala, verujem da meni ne bi ništa bilo, samo bih se dve nedelje izolovala, ali imam i dedu i babu i oca koji mogu biti kritični. Ne znam da li sa partnerom da odem negde, pošto sam dobila pitanje da li ću stvarno ostati kući. Mislim da bi dobro bilo da tu noć provedemo u stanu zajedno i uživamo, ali ne znam koliko da se opustim ako budem dobila druge ponude.
101
508
26
share
odobravam
osuđujem

Ne vidim poantu praćenja influencera i starleta na društvenim mrežama. Što je to ljudima zanimljivo da ih prate? Otišla sam na par profila pogledati i nisam ništa posebno vidjela.
730
34
28
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva