Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Imam 23, a pale me žene od 30+ godina. Smatram da su puno seksipilnije od onih koje imaju 20-ak godina.
1635
318
109
share
odobravam
osuđujem

Prije nije mogao proći dan da ne pomislim na nju barem jednom, ali polazilo mi je za rukom da skrenem misli na nešto korisno. Medutim, od kad smo u karanteni ja samo o njoj razmišljam po cijele dane u kojem god poslu da sam, u kući sam stalno, a tu mi misli najlakše odlutaju. I zaista je prekardašilo, umorilo me. Nadam se da postoje drugi životi, samo da proživim jedan u kojem te nikad ni ne upoznah, Veronika.
1141
68
42
share
odobravam
osuđujem

Jutros mi je kolegica u uredu rekla da otkada je ova kriza sa coronom nigdje ne izlazi niti se s kim druži. Ja sam jedina osoba s kojom kontaktira. Dakle, ako dobije coronu ja ću biti kriva. Od šoka ne mogu da otvorim usta... čitavo jutro
1052
266
34
share
odobravam
osuđujem

Mama ima jednu sliku kada je kao dete recitovala za neki važni državni praznik u SFRJ, dobila prvu nagradu i slikala se sa Titom. Slika je u punom formatu, očuvana i lepa. Iz sprdnje sam je stavio na jedan sajt koji posećuju aukcionari i kolekcionari fotografija i za nju dobio ponudu od 3.000 evra. Ja bih je prodao sutra, meni ta slika ništa ne znači ali mama preti da će me se odreći ako samo pomislim na prodaju iako ona ima malu penziju, ja malu platu i imamo nekoliko neplaćenih računa.
1082
326
38
share
odobravam
osuđujem

Kolko sam za laptopom zbog ove online škole roditelji misle da igram igrice.
1465
53
14
share
odobravam
osuđujem

Nije mi problem što moram da sedim kući, ne viđam prijatelje, što mi je često dosadno. Problem mi je što moram svako jutro da ispratim roditelje na posao gde se bore sa zaraženim, ne znajući dal će se vratiti za 8 sati, 24 sata ili možda 5 dana, da li će doći zaraženi i da li će cela porodica uskoro biti zaražena... Pakovanje garderobe ‘za svaki slučaj’ me je podsetilo na bombardovanje, kada je mama spakovala najhitnije ukoliko nas pogode...o situacijama tada i situaciji sada bih mogla do sutra...Sve u svemu, svako se u svom kutku isplakao i sada smo spremni za borbu!!! #stayathome #ostanikuci
1568
147
14
share
odobravam
osuđujem

Svaki put kad mi netko pošalje meme/video koji sam već vidio, pravim se kao da nisam i izreagiram ko i inače da se ne bi razočarali.
1898
93
14
share
odobravam
osuđujem

Jedina pozitivna stvar u ovoj karanteni je što me više nitko ne pita kada ću naći curu.
2135
60
21
share
odobravam
osuđujem

Mene zanima šta kažu hrvati za 1.april obzirom da je kod njih april travanj, pa da li kažu travanjanjaanj ili aprilili?
2430
156
137
share
odobravam
osuđujem

Dečku je stigla neka dvosmislena poruka sa nepoznatog broja. Ja sam bila ubeđena da je u pitanju neka ženska koja se mota oko njega. Zbog toga sam mesecima u pola noći zvala taj broj sa skrivenog, dok nisam ukapirala da je to broj njegovog ćaleta!
1842
655
31
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva