Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Da mi je neko pre 10-15 godina rekao da ću dočekati tridesetu a da neću uspeti da kao muškarac privučem nijednu devojku, da ću ostati nevin i još uvek bez prvog poljupca dok je celo društvo ili u braku sa decom ili odavno u ozbiljnoj vezi, ne bih mu verovao tada...
2713
133
117
share
odobravam
osuđujem

Kao bivša feministkinja, samo ću reći da je sve to jedno sra*e. Sasvim sam zadovoljna svojim pravima i ne osjećam se kao "inferiorna vrsta". U šta su se neke žene pretvorile pričajući o svojim pravima, o tome kako su žene bolje od muškaraca i kako zaslužujemo više. Znate zašto se ja više ne žalim? Jer sam se potrudila za više. Zato dignite dupe i prestanite da pričate o tome kako je muškarcima lakše i zapravo uradite nešto od svog života. Ovo nije namjenjeno svim ženama, sigurna sam da će se prepoznati one koje treba da se prepoznaju.
2083
502
178
share
odobravam
osuđujem

I mama i tata su "mačkari", u mladosti su čuvali mačke, a kako znam za sebe tako je u kući neka mačka. Do sada smo isključivo čuvali mačore jer ne znamo šta bi radili sa eventualnim okotom što bi se sigurno desilo kod mačke. Pre dve godine sam doneo mačku, ženkicu od nepuna dva meseca, uzeo sam je od prijateljice koja je pronašla kako luta u blizini njene kuće. Ta mačka nam je promenila percepciju za 180 stepeni. Umiljata, privržena, poslušna, mirna, fina... Ma sušta suprotnost tvrdoglavim mačorima na koje smo navikli. Za kratko vreme je postala miljenica porodice i komšiluka. Nisam verovao da životinja može da pruži toliku ljubav, a ova naša Mica je daje i šakom i kapom.
2580
93
38
share
odobravam
osuđujem

Kada sam bila mlađa bila sam puna kompleksa, moj nos mi je najviše smetao. Nosna pregrada mi je kriva, sa jedne strane izgleda odlično, sa druge strane izgleda 2x veći. Na slikama sam užasna. Počela sam da treniram borilačke veštine nadajući se da će mi neko polomiti nos, te da će morati da ga nameste pošto za operaciju naravno nisam imala para. Hvala Bogu, evo već 12ta godina i dalje niko ne moze da se približi mom nosu. P.S. Rešila sam se kompleksa odavno, a i "odrasla" mi je faca, pa se ne vidi toliko. :)
2428
62
26
share
odobravam
osuđujem

Zaljubio sam se u ženu od mog druga. Prelepa je i prezgodna, rodila je dete i izgleda još bolje. Ne znam šta radi s njim ni kako je on nju osvojio jest da ima para ali ima 45 kila s krevetom, što je najgore od svega ona luda za njim. Ne vredi mi ni da pokušam.
619
3467
77
share
odobravam
osuđujem

Voljela me je, da, voljela kao boga....srušio sam ju, kao ženu, kao majku, kao nekog što se potpuno predaje u ljubavi, u svemu. Godinama sam bio tvrdoglav. Željela me je, samo mene, moju nežnost, ljubav, razgovor... a ja, ja sam je zanemarivao, odbacivao, okretao ledja na njeno ''trebam te'' uplakanih očiju. Imamo dvoje djece, dobra je majka i žena ali ovih par godina je umrla u njoj ona moja draga. Znam da je našla drugog, jer mi je sve priznala, slomljena je plakala, kad god je puštala ''nas'' i odlazila njemu. Živimo zbog dece, na neki način se još volimo ali kad ode do njega, ona se vrati nasmijana, baš onakva kakvu sam je ja upoznao. Znam,da joj je trebala moja podrška, ljubav ali šta ču, ne mogu ja to ...lenj sam bio, mrzio sam sve, sebe. Sada kad gubim, shvatam nju. A ona još uvek sa bolom i suzama u očima govori, bila sam tu, nisi me vidio....neznaš kako je gledati osobu koja je tu, živi i voliš ju do neba a ona kao da je umrla. I znam, da je upravu. Ne znam šta da radim.
855
1824
89
share
odobravam
osuđujem

Kad je moj brat bio mali, uhvatio je roditelje "na djelu" i pitao ih šta rade tu goli. Tata mu je odgovorio da se kupaju i neka se skloni. Par minuta poslije, brat im je donio i lavor sa vodom, hladno se okrenuo i izašao. :D
2988
66
43
share
odobravam
osuđujem

U Americi sam 5 godina. Ima se para, ali život je katastrofa. Zadnjih 6 meseci sam počeo da skupljam novac. Još godinu dana i skupiću za stan u Beogradu, odakle sam inače. Kupio sam kartu za 1 januar 2019. Toliko sam srećan što idem kući iz ovog Njujorka, ne mogu vam opisati. Živim za jutro kad ću se probuditi među svojima, da sa prijateljima zapalim cigaru u našem kafiću pored keja, sa gazda Maretom i pivom iz njegove radinosti. Samo jedan je dom. Air Serbia, JFK, brojimo sitno.
2861
309
89
share
odobravam
osuđujem

Kada sam noću sama u kući imam strah od duhovnih nevidljivih bića u smislu da mi se ne prikaže kakva utvara i sl. Kretanje svedem na minimum, svijetlo je upaljeno, TV .... Dok strah, tipa da mi upadne lopov i sl. nemam. Dakle, plaši me nevidljivi svijet, a obični ljudi NE. Možda sam u djetinjstvu puno čitala bajke ......
3021
151
84
share
odobravam
osuđujem

Moji roditelji ne vole mog verenika jer su mu roditelji razvedeni i otac ponovo oženjen. Govore kako će i on biti takav i da nam brak neće opstati. A nemaju pojma koliko puta sam ja poželela da se oni (moji roditelji) razvedu, samo da ne slušam više svađe, očeve pretnje, izdiranje, majčin plač zbog njega... Radije bih se razvela nego bila u takvom braku. Razvod je mnogo bolji nego loš brak, ali džabe pričati.
3174
56
32
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva