Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Djevojka mi je otišla 3 mjeseca na studentsku razmjenu u Španiju. Sve je bilo okej i uspješno se vratila kući. Tamo je imala društvo koje je bilo miks naših ljudi i Španaca. Međutim, na nekim Instagram slikama njenih prijateljica primijetio sam španskog momka koji se vrzma oko nje. Pored toga, već par puta vidim da lajkuje i šeruje objave koje romantizuju “kratke ljetne avanture u stranoj državi”. Usput ga je dodala i na sve društvene mreže i međusobno se lajkaju i čuju. Ne znam šta da mislim.
60
141
42
share
odobravam
osuđujem

Može čovjek da priča šta oće, ali ko je ružan nema mu pomoći šta vidim po sebi. Napravila sam neke minimalne korekcije poput obrva i zuba, promijenila boju kose koja mi bolje stoji, ali i dalje sam ona najružnija u svom društvu kojoj niko ne prilazi. Sram me više izaći i ne znat kud nakon wca otići jer su sve našle nekog dečka, a ja bi komotno mogla plesat sama sa sobom za stolom. Ne znam u čemu griješim. A pritom nije problem ni u mom tijelu jer sam taman, uvijek sređena i raspoložena. Taj level jadosti u svakom izlasku me psihički uništi, a žao mi je ne izlaziti i uživati u životu zbog momaka jer već 20e idu i želim još malo uživati u ovim studentskim danima.
159
35
36
share
odobravam
osuđujem

Žena i ja smo imali krizu i jedno vreme živeli odvojene živote, a bili pod istim krovom i brinuli zajedno o maloj deci. Oboje smo imali nekog i bili pred razvodom. Na kraju smo ipak rešili da braku damo još jednu šansu i pokušamo da popravimo odnos i uspeli smo. Problem je što se za moju aferu pročulo i došlo do naše porodice. Rešio sam da svu krivicu preuzmem na sebe i da ne govorimo za njenu vezu jer će nju mnogo više da osude jer je žensko. Živimo u konzervativnoj sredini i meni će ovo da se zaboravi za mesec dana, a ona će biti etiketirana za ceo život. Ovako je gledaju kao hrabru i požrtvovanu ženu koja je sačuvala porodicu. Volim je i neću da je bilo ko gleda ispod oka.
282
53
27
share
odobravam
osuđujem

Dečko sa kojim sam bila u vezi pre 14 godina, je bio taj sa kojim sam izgubila nevinost. Optužio me je da lažem da sam nevina, jer nije bilo krvi. Drago mi je da sam tada bila dovoljno obrazovana o ovoj temi, i reći ću vam samo da je njemu zapravo bio toliko mali, pa mu je bilo lakše da me optuži.
222
24
15
share
odobravam
osuđujem

Ponekad imamo ankete na poslu. Stalno sam širio nezadovoljstvo na radnom mjestu, nagovarao kolege da se bune na anketama, punio im glavu da su plate male, da trebaju tražiti više. Oni su se svi pobunili i neki su bili čak i drski. Šefica se naljutila na njihovo drsko ponašanje, a kada je došao red na mene ja sam firmu nahvalio i rekao da sam prezadovoljan.
19
362
11
share
odobravam
osuđujem

Opet mi se to dešava drugi put u životu i više ne verujem sebi zašto je to tako jednostavno ne mogu da se opsutim koji ku*ac brate. Samopouzadanje u ku*cu ali je*es to, povredila me je a nije ni svesna. Došli smo kod njene najbolje drugarice i ona joj je odma rekla i nakon par minuta joj je rekla zašto se meni ovo dešava popizdeo sam u sebi ali nisam hteo da pravim dramu. Bolelo je jako priča kao da joj je samo do toga. Ja je zapravo volim stvarno i to prvi put u životu i ona to meni kaže ali meni iskreno ne izgleda tako. Kapiram da joj značim nešto zbog mog ponašanja prema njoj ali da li me voli stvarno nisam siguran. Jako se čudno ponaša. Svaki dan se viđamo i sve al nekako kao da ne osećam dovoljno pažnje sa njene strane. Izluđuje me to jako. Uhvatio sam sebe kako čučim u dnevnoj sobi i plačem i ne mogu da stanem, to mi se prvi put dešava u životu. Zašto ljubav toliko boli?
14
165
16
share
odobravam
osuđujem

Dugo sam sa djevojkom, zaručeni smo, dogodine planiramo svadbu. Vezu nam ozbiljno ugrožava njena singl prijateljica i ozbiljno razmišljam da je uslovim da prekine druženje ili raskidam. Ta prijateljica nema momka, pa stalno mojoj djevojci pljuje muškarce, puni joj glavu da smo svi isti i loši, huška je da se oblači polugolo i opija po klubovima, pokušava je nagovoriti da počne konzumirat cigare itd.
119
66
14
share
odobravam
osuđujem

Prestala sam voljeti posao u struci i godinama sam tražila što bih radila umjesto toga. Od kad sam u toj drugoj firmi psihički sam se preporodila.
334
17
3
share
odobravam
osuđujem

Imam taj problem da kad krenem nekome da se poveravam, automatski počinjem da plačem.
312
18
3
share
odobravam
osuđujem

Medicinski brat sam na urologiji i niste svesni u kakvoj epidemiji HPV-a, klamidije i gonoreje kod omladine, pogotovo kod devojčica u srednjoj školi, se nalazimo. Svaki dan imamo bar po 7-8 pacijentkinja sa kondilomima u gradu od 100k st. Pa vi vidite.
312
73
59
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva