Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Nikako da prestanem da obraćam paznju na tuđ život i kako su svi srećniji od mene. Samo padnem u depresiju.
2106
205
25
share
odobravam
osuđujem

Komšinica koja živi ispod mene me zaustavila jučer da se žali kako je moje malo štene (10kg) jako glasno i uznemirava je. Moje štene ne laje, ali kad trči kroz dnevni boravak, komšinica tvrdi da to zvuči "kao tenk" i da je trebam kontrolisat. Stvarno ne znam šta žena hoće od mene. Zaboli me, ja i štene ćemo još veću buku pravit ako treba!
2273
952
84
share
odobravam
osuđujem

Divim se ženama koje su ujutro za posao lijepo obučene, nose štikle i našminkane. Ja se ujutro jedva probudim, samo se obučem bez šminkanja i meditiram uz kafu dok ne krenem.
3010
171
73
share
odobravam
osuđujem

Sjedimo mi tako za punim blagdanskim stolom. Lijepo obučeni i sređeni. Nitko s nikim ne priča, roditelji posvađani, napetost se nožem može rezati. Dolaze nama gosti, mi ponovno ona savršena, sretna obitelj.
2778
217
17
share
odobravam
osuđujem

Znam da drug sa faksa pored očiglednog hendikepa ima nekih problema u životu. Inače je osoba koja se šali,zna svima biti zabavno u njegovom društvu ali se nekad primijeti kako samo prikriva mračne i depresivne misli. Par puta mi je dao do znanja da je istinski tužan. Primijetila sam kako ga drugi iskorištavaju i kako je dobar svima samo kada daje,bilo pare ili poklone. I ljudi bez srama uzimaju i traže još. Znajući sve to odlučim da mu se javim,da vidi da postoje osobe koje ne traže korist i koje samo zanima kako je i kako se osjeća. A onda me ismije,na grub način odbije i tokom cijelog razgovora vrijeđa govoreći da sam mračna osoba. Na kraju on meni pokvari raspoloženje. Nevjerovatno. Ponudiš ruku prijateljstva,a onda te ujedu i otrče svojim tlačiteljima.
2134
93
33
share
odobravam
osuđujem

Imam pet godina stariju sestru koja je vrlo uspešna u svemu. Završila fakultet, ima sjajan posao, prelepa, zgodna, trenira, a pre svega dobar čovek i prijatelj. Ima milion hobija i vrlo je popularna u društvu. Ponosna sam na nju. Samo mi je mnogo žao što se zatvorila po pitanju muškaraca. Vezu je poslednji put imala pre pet godina. Tu je mnogo propatila i nikada se više nije zaljubila. Nikada više nije dovela kući nekog momka, ravnodušna je na samu tu ideju da zasnuje porodicu iako voli decu i bila bi nekom sjajna žena. Mnogo mi je žao što odbija silne udvarače od kojih su pojedini zaista momci vredni svake pažnje. Ne želi nikome da pruži šansu, ima neki strah da će je svaki ostaviti, prevariti, da je ljubav laž. Ne znam kako da joj pomognem, a kako vreme prolazi sve mi se više čini da će ostati sama. Trudimo se da ne vršimo pritisak na nju, ali nekako mi nije prirodno da devojka toliko želi da bude sama i izbegava svako vezivanje. Šteta da jedna takva osoba ne nađe nekog.
2337
161
60
share
odobravam
osuđujem

Najlepši osećaj je kada je baš hladno, a onda legnem i ušuškam se dobro.
2922
39
10
share
odobravam
osuđujem

U Puli mi je srce ostalo. U vezi sam duže vreme i volim svoga momka, ali nekako za tim momkom iz Istre ću zauvijek da patim. Ništa nije bilo između nas, a oboje smo hteli. Sad više ne znam što oseća prema meni, ali smatram da me već zaboravio. Znam da nije u redu prema sadašnjem iako i njega volim, ali ne znam što da uradim. Neke se ljubavi očito ne zaboravljaju tako lako.
931
1113
44
share
odobravam
osuđujem

Mrzim tračare. Jedno je pričati sa prijateljem nešto znajući da neće drugom reći, ali drugo tračati o svakom sa svakim. Posebno u firmama. Ako ikad budem imao svoju firmu, za koga god čujem da tako nešto radi, letiće.
3128
169
37
share
odobravam
osuđujem

Ne volim da gledam ljubavne filmove, u njima je sve idealno i savršeno. Kad pogledam svoj ljubavni život padam u tešku depresiju.
3299
132
33
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva