Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Iskreno se nadam da će par koji je predložio da mi ovde izaberemo ime za njihove blizance, nekad ugrabiti slobodnog vremena da nam jave koja su imena izabrali.
2837
80
31
share
odobravam
osuđujem

Često kažu da su ljubavi na daljinu osuđene na propast.. Ali, tek onda kad dođemo u tu poziciju zapravo vidimo da se to ipak može. Nas dvoje smo bili popuni stranci, ljeto smo oboje provodili u našem rodnom gradu a nikad se nismo sreli do prošlog ljeta. Sasvim slučajno se sreli, on lijep kao iz snova. Čudila sam se i divila tom momku i rekla uhh Bože žao mi je što on neće biti moj. Ja sam onda otišla u dijasporu tetki i spletom okolnosti stupim u kontakt s njim na fb.... Ah taj čudni fb! Malo, pomalo sve više smo se dopisivali, dijelile nas granice, gradovi, države ali uspjevali smo. I danas smo u vezi, sretni i zaljubljeni. Našoj maloj bajci je 7 mjeseci i planiramo ostatak svog života provesti zajedno. Želje su jedno a mogućnosti drugo. Nadam se da će nam i tu Bog dati sreću, i vjerujte da svaka veza bude posebna ali ovakve veze budu još posebnije. Sve ima svoju čar... I vama koji god budete čitali ovo želim reći da ljubavi dođu iznenada. Pa čak i one za koje smo mislili da nisu moguće.💕💕
2033
252
69
share
odobravam
osuđujem

Mislim da je bivši od moje sestre, moja srodna duša.
1813
558
36
share
odobravam
osuđujem

Danas sam, umjesto da on mene sasluša, ja saslušala svog psihologa i djelila mu savjete...živote.
3141
93
30
share
odobravam
osuđujem

Studiram u Kini. Već 2 godine sam u vezi sa devojkom koja je kineskinja. Planiram da je verim, ali se plašim kako će njeni roditelji reagovati na to, jer bih voleo da ostatak života provedemo u Srbiji.
2426
133
44
share
odobravam
osuđujem

Nikako da naiđem na budalu poput sebe.
3237
63
27
share
odobravam
osuđujem

Ljubomorna sam na cure koje mogu u svakom trenutku napravit punđu i izgledat lijepo, ja se mučim pola sata i opet ne ličim ni na šta...
3134
94
36
share
odobravam
osuđujem

Priče mojih roditelja i njihove brige šta će ljudi reći mi je uništilo djetinjstvo.
2957
57
13
share
odobravam
osuđujem

Mrzim gradsku buku! Sutra bih se odselila iz mog kraja, samo da me negde bude ptičice. I da mogu celu noć da držim otvoren prozor. Ovako se ili gušim ili ne spavam.
2305
125
42
share
odobravam
osuđujem

Zbog milion problema u porodici tokom mog odrastanja, tačnije tokom puberteta, postala sam mnogo loša osoba. U svakome vidim samo zlo i ništa više. Postala sam zavidna, zlobna, cicija, mrzim tuđu sreću..A bila sam sve suprotno ovim osobinama, nego eto.. desilo se to da su moji roditelji hteli da greške koje su imali sa starijim sestrom isprave na meni, a ja nisam ni nalik njoj.. Svađali su se ispred mene, otac me dosta puta tukao jer kako kaže "kad nešto uradiš podsetiš me na stariju sestu, pa onda ja ne vidim tebe, nego samo njen lik." Hiljadu svađa roditelja, hiljadu problema oko novca iako ja nikad ništa nisam tražila.. kakva ti je porodica takav si i čovek.
2193
205
29
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva