Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Jednog dana ću sve tako slatko oterati u pm i napokon ću biću sama i mirna... Ostaće ljudi kojima stvarno značim i koji su tu za mene kao i ja za njih, ovo sve ostalo nek se tera da ih ne gledam, dosta mi je više lažnih priča mojih "prijatelja".
1006
29
8
share
odobravam
osuđujem

Dve bivše devojke mog sadašnjeg dečka se zovu kao i ja....  
881
61
55
share
odobravam
osuđujem

Nisu mi smešne stvari koje svima drugima jesu...
1159
48
25
share
odobravam
osuđujem

Nema gore kuharice od moje majke. Mislim da je čak hrana u vojsci ukusnija od njene.
1007
138
34
share
odobravam
osuđujem

Kada sam bio mlađi stalno sam igrao žmurke sa sestrom u jednoj šumici iza naše kuće. Tuda niko nije prolazio jer bi morali proći kroz naše dvorište tako da nikome nismo smetali. Jednom sam ja žmurio i kada sam krenuo da je tražim vidio sam je kako je čučnula iza nekog drveta kada sam podigao glavu. Polako sam joj prilazio da bi je uplašio, i pramen njene kose je virio iza drveta, kako sam krenuo rukom da je povučem za kosu, čuo sam majku da nas zove da ručamo. U tom trenutku je moja sestra izašla ..ali nije bila iza tog drveta pred kojim sam ja stajao nego iza mene. U tom trenutku je osoba za koju sam mislio da je moja sestra počela da se pomjera, potrčao sam kući uhvativši sestru za ruku. Nije joj ništa bilo jasno. Nismo se više nakon toga igrali žmurke.
1136
51
24
share
odobravam
osuđujem

Nikako mi veš ne uspije biti mirisan. Koji god omekšivač stavim kad je mokar lijepo miriše, a kad se osuši ništa.
1116
45
80
share
odobravam
osuđujem

Živim na moru a uopšte ne volim more ni kupanje, jedino što volim su večernji izlasci i zezanja. Išla sam da radim na planini i trebam se ubrzo vratiti, a ja se ne radujem moru već samo porodici.
988
98
9
share
odobravam
osuđujem

Mislim da bi neko trebalo da me plaća da gledam serije. Toliko često i posvećeno to radim, velika je greška što ne dobijam novčanu naknadu.
2306
200
71
share
odobravam
osuđujem

Krivo mi je što se nisam rodio u dovoljno bogatoj porodici da živimo bezbrižno. Ne mislim ovde na skupa kola, odeću, luksuzna putovanja, već samo dovoljno da nam novac ne stvara stres, da ne gledam moje kako svakih par dana sede i preračunavaju se ako se pojavi neki novi trošak makar i od 1000din, da ne saznam kako su za moju eksukurziju pozajmili od prijatelja pare pa vraćaju na nekoliko rata i slično... Samo da bude sve opušteno, ništa više.
2870
60
33
share
odobravam
osuđujem

Najbolji prijatelj je osoba sa kojom odeš na kafu i ona traje bar 4 sata, a ta 4 sata prođu kao da je 10 minuta.
2483
68
29
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva