Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Devojka sam i imam 20 godina, a uveče kad legnem da spavam obavezno obučem čiste čarape jer bez njih nikako ne mogu da zaspim. Nadam se da me dečko neće ostaviti zbog toga.
1838
410
80
share
odobravam
osuđujem

Imam običaj, kad me neko zezne da kažem: "Izje*ao me je." I skoro je jedan asistent trebao kolegi i meni da da blankete iz prethodnih rokova, s obzirom da nam ih nije dao, rekla sam kolegi: "Ma izje*ao me asistent za blanket" . ČIk pogodite šta je kolega pomislio...
1986
233
21
share
odobravam
osuđujem

Momak mi je još na početku veze mnogo pričao o svojim bivšima..verovatno je mislio da ovo neće da bude ništa ozbiljno, epa sad kad jeste postajem opterećena. Nemojte to da radite!
2285
126
52
share
odobravam
osuđujem

Nemam želju da učim, i pored 10 dana odmaranja dođe taj jedan dan kad mora da se uči i ja ga provedem na telefonu! Stvarno ne znam dokle ću stići ovako.
2450
158
31
share
odobravam
osuđujem

Danas me zanimalo koja je površina Italije. Uđem ja na Wikipediu i krenem da čitam i onda redom otvaram stranice. Otvorio sam Grčku, Island, Germane, Slovene, Rim, Rimsko carstvo, Zevsa, piramide u Egiptu i Meksiku, vodu, svemir, BDP, Drugi svetski rat i još po nešto. I na kraju nisam saznao površinu Italije.
3270
70
36
share
odobravam
osuđujem

Družili smo se neko vrijeme a onda je to počelo da hladi, neodgovaranje na poruke, nema više bliskosti... Pokušavala sam da pričam s njim i da mi otvoreno kaže šta se desilo pa nismo više drugari, međutim uspješno me ignorisao. Onda sam ga nekoliko mjeseci poslije srela u gradu... Prišao mi je, nasmijan, da me pozdravi. Ja sam skupila hrabrosti i pitala ga "Izvini, da li se poznajemo nas dvoje?", i prošla pored njega. Taj izraz lica nikad neću zaboraviti. Poslije mi je slao poruke, zvao me, izvinjavao se i nalazio opravdanja za nejavljanja... Kasniš, previše kasniš.
3256
175
66
share
odobravam
osuđujem

Jednom dok smo bili na času, naš nastavnik Budimir (Bude), je prozvao dečaka da odgovara i rekao nešto u smislu ,,niko nije kriv", kao zato što su i ostali pričali.A ja sam rekla ,,Niko nije kriv, ava ava ava Bude je krava" i mislim da me je čuo. Samo me pogledao i pitao da li hoću da odgovaram. I sada me sram kad ga negde sretnem, ali i dalje se svi smejemo tome. 😄
1469
419
15
share
odobravam
osuđujem

Ugojila sam se 20 kg za par meseci zbog štitne, dečko je bio sa mnom kad je sve tek počinjalo a i sad, zove me lopticom i uživa u mojim oblinama i mekanošću, rastuži se kad mu kažem da sam smršala 1-2 kile ili kad se primeti da negde fali, srećna sam što imam takvu osobu pored sebe.
3105
272
54
share
odobravam
osuđujem

U vezi sam 8 meseci, moj momak kad god se napije javlja se drugim devojkama... Obeća da neće više, ali uvek isto bude. Ne znam šta da radim, a volim ga.
537
3550
83
share
odobravam
osuđujem

Upoznala sam čoveka svog života, čoveka koji je sve ono što sam oduvek želela, a mislila da ne postoji. Niko nije savršen, ali je svako savršen za nekog. On je za mene. Godine prolaze i svakoga dana sam sve sigurnija u to, jer sticajem okolnosti primorana sam da ga viđam jako često, skoro svakodnevno. Stvar je u tome što imam partnera već dugo, kog poštujem dovoljno da ga nikad ne bih povredila i kog zaista volim kao osobu. Jedino šta ne mogu da kontrolišem jesu moja osećanja. Sa njim je sigurnost, istorija, navika, uspomene, opuštenost... Teško je pobeći od toga. Teško je ostaviti toliko toga. Teško je povrediti onog ko je godinama bio ceo tvoj život. Osećam se izgubljeno, jer mislim da bi deo mene umro kad bih ga ostavila, a opet celim bićem želim ovog čoveka pored sebe. Ne znam kako je ovo moguće, ne znam zašto ne može biti prosto. Čudna stvar su osećanja.
2052
519
67
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva