Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Dečko nije znao kako više da me probudi i kako mu ništa nije uspelo što je pokušao, on je pr*nuo iz sve snage. Malo je reći da sam skočila..
2132
337
15
share
odobravam
osuđujem

Sa 5 godina sam dozivio da me majka napustila i od tada više nikad nisam čuo za nju i to me nekako rastužuje, ali ostao sam sa svojim ocem i koliko nam bilo teško on se nikad nije potužio premda znam da u sebi uvjek drži to nešto što ga muči i želio bi da mu se žena vrati.... A sada 12 godina iza ja još uvjek pokušajem pronaći gdje se ta žena skrila i da li je uopće više živa. Nekad zbog svega toga se zamislim pa se preispitam jel moguće da me onaj gore samo testira za nešto što nadolazi jel ima nekoga asa u rukavu koji čeka da ga otkrijem... A meni ne treba taj as iz rukava već samo da saznam gdje mi je majka pa makar ona ne željela više pričati sa mojim ocem i sa mnon samo da saznam da li je živa i jel još uvjek onakva kakvu je pamtim...😢
1977
99
25
share
odobravam
osuđujem

Volim da se prisećam svog detinjstva. Često otvorim album i smejem se sama sebi. Jednom prilikom sam čak pojela zemlju igrajući se u parkiću sa društvom. Šta bih sve dala da se vratim u to vreme...
2132
79
20
share
odobravam
osuđujem

Svi se žale na to kako nema posla, a oni što ga nađu samo gledaju kako da rade što manje. Radim u firmi gde su prilično dobre plate, a moje kolege samo gledaju kako da izvrdaju neki zadatak ili obavezu, kako da ostanu što duže na pauzi, kako da prebace odgovornost na drugog i sve tako. Sa takvim radnicima ni poslodavac ne može da zaradi više, niti ti zaposleni mogu da dobiju više. I opet je neko drugi kriv.
2171
69
14
share
odobravam
osuđujem

Ponekad tako, dok se vozim u gradskom prevozu, posmatram starije ljude i zamišljam kako su izgledali dok su bili mladi.
2790
36
20
share
odobravam
osuđujem

Baš sam strpljiva osoba.Ali najteže mi pada čekanje nečega za šta ni sama nisam sigurna da će stići ili da će se desiti. To me ubija.
2399
44
15
share
odobravam
osuđujem

Svojoj svekrvi sam bila odlična, i super smo se slagale, sve dok nisam rodila dete. Od onda, po njoj, ja sve radim pogrešno, za sve ima neki savet, ako joj ostavim dete na čuvanje radi sve kontra od onih smernica koje joj ja dam. Rekla sam suprugu da popriča s njom, i pokušao je, a ona ga je oduvala na brzinu: "Da, da, dobro" i nastavila da radi po svom. Ja znam da ona sve to radi iz najboljih namera, ali ozbiljno se razmišljam da joj ne ostavljam dete na čuvanje više. Naravno da može da ga vidi kad poželi, ali ne želim više da ga ostavljam samog s njom.
2117
111
53
share
odobravam
osuđujem

Moja sestra radi kao psiholog i savetuje ljude o njihovim vezama a ne ume da sačuva svoj brak. Stalno se svađa sa mužem i vara je čak.
2084
226
35
share
odobravam
osuđujem

I tako se ja zabavljam sa jednim momkom, kad eto sretnem jednog starog prijatelja, koji mi se tad mnogo svideo al ipak nisam dopustila da se bilo šta dogodi.. e sad ovaj momak sa kojim sam sad, vredan, normalan dečko, ali ipak jedna velika mana, razveo se prošle godine i ima dete sa njom. Da zlo bude veće razlog tog rastanka je bivša ljubavnica koja je isto ostala trudna.. život mu je u haosu i ne znam dal sam zaista spremna da budem deo njegovog životnog haosa.. a taj drug što sam ga srela, isto jako vredan momak, sportista, znam da je odavno zaljubljen u mene i da bi bio spremam sve da mi pruži. E sad ima i tu mana, a to je ljubomora i pomalo je lud tip. Ee bože šta raditi, moj život je kao španska serija. Vazda neka sr*nja i ludila!
1233
1054
75
share
odobravam
osuđujem

Ja brbljam mojoj drugarici o nekoj devojci koja je postavila debilan status, a ona će na to:"Imam većih problema. Ne mogu da otvorim majonez."
3353
129
38
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva