Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Drugar me pozvao za kuma, a njegova buduća žena se toliko obradovala da mi je uvalila da kupujem burme ponavlja mi kume izgore ti kesa i kao da pokusava da me izmuze. Te stvari me stravično nerviraju da sad počinjem da izbegavam kontakt sa njom a možda i to kumstvo.
2234
142
67
share
odobravam
osuđujem

Pijanu drugaricu sam posle provoda na ruke odneo od kafića do kola, da bih je odvezao kući. Tokom vožnje do njene kuće ona je spavala. Kada smo stigli ispred njene kuće, probudio sam je i krenuo da je iznosim iz kola. Ona me onako pijanim očima pogledala i pitala da li smo? Ja sam joj rekao da nisam mogao istovremeno TO i da držim volan. Nasmehnula se, zagrlila me rukama i rekla, trebao si. Ja sam je takvu predao roditeljima, znam samo da tri dana nije dolazila u školu. Meni mirna savest. PS:otkinula se ko majka zbog "prijatelja" nekog, koji je ne ferma ni dva posto.
2700
215
65
share
odobravam
osuđujem

Otišao sam sa sela pre šest godina i neću se vratiti. Svoju sreću sam našao u poslu sa platom od 300 evra i prelepom malom stanu od 32 kvadrata, a ne u poljoprivredi i velikom kućom sa velikim dvorištem.
2523
256
40
share
odobravam
osuđujem

Dok sam bio u bolnici bio sam blizu odjeljenja sa djecom, kada sam vidio kako se doktor ophodi prema djeci kojima roditelji nisu tu udario sam ga štocem, jes da su me izbacili ali ne kajem se uopšte.
3020
80
38
share
odobravam
osuđujem

Ostavila sam ga kako bih se bavila prostitucijom. Dugo smo bili u lošoj financijskoj situaciji, radili grozne poslove za sitniš i živjeli u rupi, svađali se, a zbog posla nisam ni stizala završiti fakultet pa smo još digli i manji kredit... Naravno da sam se prije toga godinama pokušavala izvući na druge načine: htjela sam naći stipendiju za doktorat u inozemstvu pa da živimo kao ljudi, ali on mi je uvijek govorio da neće zbog mog faksa s 30+ godina vani peći burgere. Uglavnom, taj užas i očaj ne želim nikome, ali sam mislila barem zaraditi da mu platim rate našeg kredita! A on!? On je sad u inozemstvu bez mene, peče burgere i hoda s klinkom od 20 godina koja samo troši na izlaske i krpice. Prestala sam s tim suludim 'poslom' čim sam diplomirala, iako u 3mj još nisam našla posao. Sama sam, živim u još goroj rupi, nemam para za doktorat tu, jako mi nedostaje i vjerojatno misli da sam ga ostavila zbog drugoga ili nešto slično. Dvoumim oko samoubojstva.
486
2982
102
share
odobravam
osuđujem

Kod devojaka me najviše privlače listovi na nogama i kolena, pogotovo kada sunce zasija pa budu onako blještavi.
2176
170
48
share
odobravam
osuđujem

Prijateljica mi čestita na hrabrosti što ostavljam odličan posao i odlazim u nepoznato po 3.put. I ona želi malo moje odvažnosti. A ne zna da mene pokreće strah, da sam tjeskobna i nezadovoljna sobom. Da tražim sebe prije svega, a bježim od rutine i vezivanja. Najviše od svega bi voljela da mi je mogao biti dovoljan život s bivšim dečkom, stabilan posao i krov nad glavom. Takvi kao ja, ostaju sami.
2077
145
9
share
odobravam
osuđujem

Ne želim ni jednu curu zavlačiti i igrati se sa njenim osećanjima jer još uvek nisam preboleo bivšu verenicu. Žao mi je kada ih odbijem al tako je bolje. Dok to ne sredim sam sa sobom neću da pokušavam ništa sa drugima.
3058
86
18
share
odobravam
osuđujem

Ne volim da idem na mesta gde ima puno ljudi, ne volim da idem na napoznata mesta, čak i ako je to zubar ili banka ili neka prodavnica, uvek mislim da će se nešto loše dogoditi, da će me neko vređati ili da ću se obrukati. Uvek kada idem negde zamišljam najgore scenarije koji se mogu desiti, to je jače od mene, mislim da mi treba pomoć.
1941
294
39
share
odobravam
osuđujem

Imam 21 i živim u malom gradu u Hrvatskoj. Na prvi pogled izgledam kao i svi drugi, normalna cura. Ali ono što krije moja unutrašnjost, to je druga stvar. Boli me život, boli me odnos moje obitelji, bole me bolesti moje majke, njene dijagnoze karcinoma, boli me jer ja i brat nemamo posla a živimo teško,boli me jer moj otac nije dobar muž, što joj ne zna dati zagrljaj i biti uz nju kad joj je teško u bolesti, boli me jer kocka, boli me jer smo u dugovima, boli me kad traži u nekoga novce da nam kupi kruh, boli me kad moj brat vrijeđa moju majku kao da je pas, što on sanja o nekakvim materijalnim stvarima kao i otac,boli me što nemamo komunikacije i kad imamo to je svada, boli me što živimo kao da smo u III svjetskom ratu, boli me što moja majka nosi cijeli teret na svojim leđima, boli me što ja postajem loša osoba, hladna, ljuta, gruba. Boli me sve to, najviše me boli bol mojih ukućana. Ne znam šta da više radim, životi nam propadaju. Da smo barem složni pa bi ovo lako prošli, ma šalili bi se na svoj račun pored svega.
2125
85
37
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva