Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Sumnja drugih ljudi me motiviše da se još više trudim.
908
41
11
share
odobravam
osuđujem

Ove maske protiv corone su dobre iz još jednog razloga, dok vozim auto i opsujem nekome nešto, to ispadne sasvim neprimjetno.
983
60
15
share
odobravam
osuđujem

Trenutno, najveći problem u životu mi je da se setim na kojoj epizodi serije sam stao.
899
58
10
share
odobravam
osuđujem

Da nije korone, ne bi znala šta je veza na daljinu.
871
52
8
share
odobravam
osuđujem

Kada sam išla u osnovnu školu, mnogo sam voljela da čitam knjige. Dva puta sedmično sam išla u školsku biblioteku i uzimala knjigu po želji a staru uredno vraćala. Tu je radila jedna nastavnica koja nam je davala te knjige. Jednog dana, čekajući u dugačkom redu da uzmem knjigu, ona pođe da viče, moje ime doziva, dere se i govori Ti ..... Ti.. Zašto ti ovdje svaki dan dolaziš, je li ti misliš da ja ovdje samo za tebe radim? Možeš izaći i više ne dolazi. Ja sam propala u zemlju od stida. I dalje sam čitala ali nikad više u tu biblioteku ušla nisam. I nikada neću zaboraviti taj osjećaj i taj dan.
1065
112
34
share
odobravam
osuđujem

Djevojka je raskinula samnom jer sam u karantinu sa svojom porodicom a ne sa njom.
1230
1134
45
share
odobravam
osuđujem

Da sam znanstvenik već bi razvio, patentirao i našao investitora za proizvodnju testova za coronu. Nešto ala test za trudnoću. Popiškiš se i vidiš jesi pozitivan. Al eto nisam znanstvenik. Ni investitor. Samo sjedim kući u izolaciji i dosadno mi je.
1670
599
48
share
odobravam
osuđujem

Bojim se da moj brak neće preživeti ovaj karantin.
1652
128
21
share
odobravam
osuđujem

Ali ja koja sam sa jedne strane osoba:"Sad možeš više da se posvetiš sebi, više da vežbaš, da čitaš razne knjige, da naučiš jezik... ", i sa druge strane:"jedem duplo više, spavam duplo više, ležim ne radim ništa i stvarate mi pritisak sa tim vašim radom na sebi u izolaciji. "
2320
133
20
share
odobravam
osuđujem

Profesorica sam. Imala sam odlične ocjene na faksu, dobila preporuke, dobro radim svoj posao u struci.. Ali jednostavno mrzim čitati knjige. Čitam online stalno nešto, i stručnu literaturu. Ali knjigu od početka do kraja nisam pročitala preko 10 godina. Zlo mi je kad vidim knjigu.
1793
341
32
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva