Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Imam dečka koji je rom i zajedno smo već neko vreme ali moji ne dopuštaju tu vezu, i uvek kad se iznerviram pustim onu pesmu “Ciganin sam al najlepši” 
1001
163
39
share
odobravam
osuđujem

Kao mali sam u filmovima pranje para shvatao bukvalno.
1145
22
14
share
odobravam
osuđujem

Smatraš da je danas manjak empatije temelj većine destruktivnih i nasilnih ponašanja. Zločini se događaju zbog manjka empatije prema žrtvama. Ratovi se događaju zbog manjka empatije prema drugim skupinama ljudi. Ljudi pate jer niko ne pokušava da ih shvati. Svijet bi bio puno ljepši kad bi je više bilo.  
847
58
25
share
odobravam
osuđujem

Četvrta sam godina Medicinske škole. Nikad nisam želela da se bavim tim poslom, mogu da kažem slobodno da sam mrzela sve to. Od prvog dana mrzela sam školu i sve ljude u školi iz nekog ličnog nezadovoljstva. Nisam znala šta želim od života, a ne znam ni sad. Nisam ništa učila, nije me ništa interesovalo vezano za školu, samo sam želela da provodim što manje vremena tamo. Sad pred kraj srednje shvatila sam koliko je to zanimanje lepo, ne mogu reći da ga volim, ali mogla bih da ga radim. Žao mi je što sam četiri godine bežala od svega toga, što se nisam trudila i nisam naučila neke stvari koje bi mi značile u tom poslu. Nadam se da će pripravnički to nadomestiti na neki način.
690
113
17
share
odobravam
osuđujem

Umrla mi je baba koju sam jako voleo. Bolest ju je ščepala pre nekoliko meseci i preminula je. Gledao sam je skroz hladnokrvno dok je nekoliko njih oko mene plakalo u sobi. Suzu pustio nisam niti sam se osećao kao da mi je do plakanja. Mislim da mi emocije zakazuju...
845
58
14
share
odobravam
osuđujem

Imam poznanika koga svi u društvu sprdaju. On je priglup i po malo bezobrazan. U poslednje vreme su otišli predaleko sa tim zezanjem, i ja sam počeo da ga sažaljevam. Ne znam da li da mu kažem da ga oni zezaju sve vreme ili da prešutim sve? 
753
59
19
share
odobravam
osuđujem

Nakon prekida dugogodišnje veze. Postala sam emocionalna kurva.    
849
171
38
share
odobravam
osuđujem

Otišao sam pijan u teretanu.
956
136
24
share
odobravam
osuđujem

Sedim u svojoj mahali, pušim cigaretu i razmišljam. . razmišljam o tome kako sam 2 godine zaljubljena u najboljeg ortaka. A to sam shvatila tek prije par meseci jer sam shvatila da to nije samo faza nego ljubav. I shvatiš da si bio sa drugima a on je ta osoba koju si tražio. I shvatiš da želiš provest život samo s tom osobom. I da se ne vidiš bez njega u životu. Priznaš mu. Al on je srećan sa drugom osobom. A ti nastavljas. Ne vidim sebe bez njega. Uvek će imat posebno mesto kod mene.
721
173
20
share
odobravam
osuđujem

Ponosan sam na svoje odluke iako su pogrešne. Verujem da ću se u budućnosti baviti onim za šta sam predodređen.
874
31
8
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva