Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


I tako, posle 7 godina zabavljanja i 3 godina braka, rastali smo se. A sve je bilo idealno. Do te večeri. Bio sam na fejsbuku, jedna od mojih prijateljica je bila tagovana na slici, ispod slike komentar nekog mladića kako su sve te devojke iz tog grada lepe i kako se taj seća jedne devojke, pa imenom i devojačkim prezimenom pomene moju suprugu. Uđem u njegov profil, nemamo zajedničkih prijatelja, čovek je iz nekog mesta u Vojvodini. Uđem u fotografije, tamo silne neke slike i neki album "Prošlost". Uđem i vidim je. Moja supruga sa njim. U strasnim zagrljajima, poljupci, osmesi...A slike su sa datumima na njima. Godina kada smo bili zajedno. Celih godinu dana je imala paralelnu vezu. Ostavila ga je jer nije hteo da je ženi.
2669
629
91
share
odobravam
osuđujem

Čim joj "dečko" ne odgovara na poruke, moja cimerka krene slušati tužne pjesme kao da je netko umro...
3206
246
30
share
odobravam
osuđujem

Moja mama je obavestila svoje sestre i drugarice o mom seksualnom životu i ginekološkom zdravlju. U poverenju sam joj rekla, ona o tome razglaba sa nekim desetim. I još daje sebi za pravo da određuje koju vrstu kontracepcije ću koristiti i ide sa mnom na preglede. Još malo punim 21, maksimalno sam odgovorna po tom pitanju, grudi pregledam sama od 18-e, koristim zaštitu, imala sam samo jednog partnera, preglede ne propuštam od prvog puta (s 20), maksimalno sam odgovorna prema sebi i nisam dete. Sramota me je i ne znam kako da joj objasnim da me ostavi na miru.
2959
175
36
share
odobravam
osuđujem

Obožavam kad pada kiša pa mi na vrhu nosa kapljica sline koju ne moram obrisati. Šta ljudi znaju da li je kap kiše ili slina. :)
1118
2519
34
share
odobravam
osuđujem

Kad ne ponesem kišobran padne 18 kiša, kad ga ponesem jedino za šta mi služi je za obranu od eventualnih manijaka...😣
2990
58
18
share
odobravam
osuđujem

Naježim se kada se s prvim znakovima ljeta počme javljati rodbina da će doć na ljetovanje...lijepo je kada netko dođe da tebe vidi, ali kada to preraste u ljetovanje od dva tjedna to je iskorištavanje. Svakog gosta tri dana dosta!
2892
102
27
share
odobravam
osuđujem

Odustajem od fakulteta. Jednostavno više ne mogu, mučim se i neprestano sam pod stresom (mada se trudim to prikriti), ali uništavam sebi zdravlje. Naprosto mi je dosta, međutim mojima je to sramota jer bez tog 'papira' jedina opcija mi je posao u trgovini ili konobariti, mučiti se cijeli život i spajati kraj s krajem... Znam da mi samo žele dobro, ali ne vide i ne žele vidjeti koliko se jadno osjećam zbog toga! I ne, nisu u pravu u pogledu moje budućnosti, postoji toliko opcija osim fakulteta, a i sa srednjom školom se može naći dobar posao!! Dragi roditelji, pustite djecu da žive svoj život! Naravno, budite im podrška i neka pokusaju steći visokobrazovanje, ali ako ne ide nemojte ih tjerati ili omalovažavati, pustite ih da izgrade svoj život!
2247
306
52
share
odobravam
osuđujem

Posvađala sam se s mamom jer ona ne želi da ju smjestimo u starački dom. Ona je teško pokretna, ima problema sa zdravljem, a ja imam posao i malu djecu pa se ne stignem brinuti još i o njoj. Ne možemo ni živjet zajedno jer nemamo mjesta u stanu, a ona je u garsonjeri. Starački je jeftiniji nego da plaćam njegovatelja koji može biti uz nju cijeli dan, a ona je predložila da dam otkaz i brinem se o njoj. Ne pada mi na pamet jer imamo kredit, a muž ne može sam uzdržavati nas 4. Nažalost sva rodbina je u inozemtvu i nikako ne mogu biti uz nju, i svi se slažu sa mojoj idejom. Mama smatra da tako pokazujem nepoštovanje prema njoj. Tvrdoglava je i ne znam što ću s njom.
2447
273
83
share
odobravam
osuđujem

Najviše mrzim kad se dopisujem sa nekim i pišem ja, piše ta druga osoba i ja prva pošaljem poruku, i taj neko stane izbriše što je napisao i pošalje nešto drugo, to se tačno vidi kad nestane ono "kuca...", uvijek me zanimalo šta bi poslali da ja nisam prva poslala.
2543
140
14
share
odobravam
osuđujem

On je oženjen, a ja glupača! Svideo mi se na prvi pogled kada sam ga ugledala na treningu. Gledali smo smo se neko vreme, zatim smo počeli da sparingujemo zajedno, zatim je to prešlo u kafe, druženja, izlaske.. Nikada nisam upoznala nekog kao on, ma zavolela ga posle prve kafe. Završili smo kod njega, nikada lepšu noć nisam provela. Otišla sam do wca i vidim šminku, uloške.. Uđem nazad u sobu i kažem mu nisi mi rekao da živiš sa sestrom, bila bih tiša. Pogled mi je sve rekao. Samo sam ga pitala gde ti je burma. Rekao je da ih ne nose, smetaju im pri radu, ona je kod roditelja ovaj vikend, ali on zna da ga u stvari vara. Osećam se poniženo, ljuto, tužno, ne znam ni sama... Da sam znala da je oženjen, pa radije bih crkla nego imala bilo šta više od prijateljstva.
3015
220
72
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva