Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2100992

Radim u sex shop-u. Pre nedelju dana je tu došao moj bivši dečko i kupio nekoliko igračkica, još mi rekao da spakujem u kutiju i zavežem mašnu jer je rođendanski poklon (pretpostavljam za njegovu devojku). Toliko me je bilo sramota, iako znam da je ovo posao kao i svaki drugi, ali zamišljam šta bi se desilo da je u radnju ušao meni neko još bliži, rođak ili prijatelj. Razmišljam dati otkaz jer me sram.

odobravam( 2544 ) osuđujem( 555 )

#2102155

Već danima se pitam šta rade oni ljudi koji se razvedu a prethodno su već napravili zajednički nadgrobni spomenik...

odobravam( 3264 ) osuđujem( 125 )

#2103101

Voljela bih da se mogu sjetiti svoje prve šifre na Facebook-u, da vidim kako sam razmišljala dok sam bila manja.

odobravam( 2632 ) osuđujem( 92 )

#2103826

Postala sam opsednuta time da će mi se desiti nešto loše. Da će eksplodirati bojler dok se kupam, da će mi pasti klima na glavu (pošto je iznad kreveta u dnevnoj sobi), da će se bilo šta desiti što bi me moglo ubiti. Ne znam šta mi se dešava.

odobravam( 3154 ) osuđujem( 284 )

#2103843

Ove motivacione poruke na koje nailazim na fejsbuku i drugim društvenim mrežama me opasno nerviraju i smatram ih apsolutno bezvrednim. Jedina bitna stvar u životu su osećanja i ako se osećanja "osakate" ostatak života je bezvredan. Čovek treba da ima samo dve osnovne vrste potreba, egzistencijalne kao prve i emocionalne kao druge. Kada prve zadovoljite i imate šta da jedete i pijete, svoju pažnju treba usmeriti na ono što vas čini srećnim. Ako su u pitanju pare, radi ili kradi pa ih stekni, ako je u pitanju ljubav, izađi na ulicu i priđi prvoj devojci koja ti se dopadne i one su često usamljene kao i mi, ako te ugled čini srećnim posveti se poslu i obrazovanju. Sve je jednostavno, ako si slomljen i tužan, plači ne glumi lažni osmeh neko će uvek biti dobre volje da ti pruži ruku i podigne te sa dna. Lažne emocije i skrivanje istih su samo prečica do dna i velike depresije. Razmislite o tome.

odobravam( 2832 ) osuđujem( 453 )

#2103363

Od malena su me moji učili da kada pojedem bananu ostavim onaj mali kraj pri dnu, kao ne jede se. I dan danas to radim, a ne znam čemu to.

odobravam( 3114 ) osuđujem( 138 )

#2103761

Jedne zime kada sam imala 7 godina, tata, brat i ja smo se vraćali kući od bake i deke. Tata je vukao mog mlađeg brata na sankama, a pored brata su bile rukavice za koje me je tata upozorio da ću morati ići da ih trazim ako padnu sa sanki . Naravno, kada smo stigli kući tata je video da nema druge rukavice i ja sam pošla da je tražim. Usput sam srela nekog malog roma, pretpostavljam da je bio stariji godinu ili dve od mene, i on me je pratio i pričali smo dok sam ih trazila. Kada sam nasla rukavicu on me je dopratio skoro do kuće i tražio da ga poljubim u usta. Ja sam to odbila i uplašila sam se, on me je zatim na silu poljubio. Grozna uspomena iz detinjstva za koju nikome nikada nisam rekla...

odobravam( 2823 ) osuđujem( 310 )

#2103176

Svog prvog momka sam slagala da sam imala momka prije njega jer me je bilo malo sramota da zna da ne znam da se ljubim i sve to...

odobravam( 3085 ) osuđujem( 273 )

#2102850

Kad sam bio mali mislio sam da natpis "ZABRANJEN ULAZ NEZAPOSLENIM" se odnosi na ljude koji nemaju posla.

odobravam( 3013 ) osuđujem( 55 )

#2103580

On se oženio u septembru uskoro treba da postane tata, srećan je vidim po njemu, da li je voli to ne znam, svoj život nisam nastavila već skoro 2 godine stojim u mestu. Kao da mi je život stao posle kraja naše ljubavi.

odobravam( 2857 ) osuđujem( 386 )


Budi Admin!
Arhiva