Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Ne znam je li za smijanje ili plakanje, ali evo mog slučaja: posle 3 godine veze momak mi je kupio prsten i pitao da se udam za njega. Htjela sam da mu nekim romantičnim gestom odgovorim, pa sam rekla da ću mu sjutra odgovoriti. U međuvremenu sam naručila tortu u obliku srca, na kojoj piše DA! i planirala sjutradan da mu odnesem. Sjutra dolazi on i kaže kako nije siguran u sve to, kako nije dobro promislio, šta znam... Ja kažem ok, onda hajde da bar pojedemo ovu tortu. Ugleda je on, sav se ozario videći na njoj pozitivan odgovor, nasmijao se i kleknuo i ponovo me zaprosio. Pristala sam odmah. Kasnije je rekao kako se plašio odbijanja, pa je onako odreagovao. Inače imamo po 36 godina, nismo baš djeca. :)
3117
416
55
share
odobravam
osuđujem

Izlazio ja sa jednom djevojkom mjesec dana, nisam nikom govorio ništa dok nije bilo nešto malo ozbiljnije. Izađem ja sa drugarima na kafu i hajde reću mi za tu curu, oni znaju ko je al nisu znali da smo izlazili. Pričam ja tako njima kako sam se stvarno zaljubio, kako je cura divna prema kako mislim da bi mogla veza uspjeti. Njima drago, sve super, nakon pola sata ona prolazi sa drugim momkom zagrljena... Moji drugri su se samo opalili smijat ja ostao posran. Nešto najtužnije istovremeno najsmiješnije u mom životu.
2822
102
41
share
odobravam
osuđujem

Shvatila sam da mislim samo na sebe i da sam tipično žensko koje od dečka očekuje da sve napravi prvi, da je dobar, romantičan i tako dalje. I muškarci su osobe, imaju osjećaje i oni zaslužuju da ih se tretira kao "princeze" i zaslužuju romantiku, pažnju. Od danas se mijenjam na bolje i ponašat ću se prema svojem dečku onako kako bih htijela da se on ponaša prema meni.
2549
161
52
share
odobravam
osuđujem

Kada sam rekla mami da se udajem ove godine, ona je odmah odgovorila: "Sačekaj, prvo će brat!" (Zabavljaju se 10 godina, još uvek se ne zna ni tačna godina a kamo li mesec.) Osećam se poniženo i poželim da mi ni ne dođu na venčanje. Nije pokazala ni trunkicu sreće i radosti.
2632
176
36
share
odobravam
osuđujem

Imam 30 godina, i još nisam završio fakultet. Rodbina i prijatelji su već i prestali da me zapitkuju kada ću diplomirati. Valjda su i oni shvatili da od toga nema ništa. Prosto mi je drago da se to pitanje više ne postavlja. Vreme leči sve. :-)
1961
486
49
share
odobravam
osuđujem

30 godina, nikad nisam imao djevojku. Problem nije u meni, problem sam ja, i ne prilazim otkako sam to shvatio. Teretanu posjećujem, zdravo se hranim od studentskih dana, i u top formi sam. Obrazovan sam, imam vlastitu tvrtku. Odjeća, frizura, parfem, sve stoji, jer ih biraju profesionalke kod kojih redovno kupujem (u znak zahvalnosti ostavim nešto za njih, i to funkcionira već godinama). Sve što sam mogao srediti, sredio sam još prije 6-7 godina. Ali samog sebe ne mogu promijeniti: nemam šarm, karizmu, smisao za humor, ili općenito neki zanimljivi dio inteligencije koji treba doći na vidjelo prilikom flertanja i izlazaka. Nemam nikakvih hobija, ni strasti o kojima bih pričao. Svašta sam isprobao, ali mi nije vrijedno višemjesečnog truda da bih nešto naučio kad me ne zanima. Spoj sa mnom izgleda kao kad izađete s prijateljem na kavu iz dosade. Nisam stidljiv, ali nemam ni o čemu baš pričati. Nisam depresivan, da netko ne bi pomislio. Jednostavno nisam zanimljiv kao osoba. Nimalo.
2353
202
187
share
odobravam
osuđujem

Kad bi pamtila lekcije kao što pamtim tekstove pesama...
2864
63
36
share
odobravam
osuđujem

Iako imam skoro 30 godina više volim popit čokoladno mlijeko uz doručak nego kavu.
2698
74
51
share
odobravam
osuđujem

Kad me u klubu gledaju devojke i smeškaju se ja mislim da sam im smešan i da se zato smeju.
2310
82
37
share
odobravam
osuđujem

Težak je život, ali i lep.
2723
98
38
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva