Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Prošle godine sam se smuvao sa jednom curom. Fino smo se zabavljali 10-ak mjeseci, a u tom periodu mi je nakako bila draga Balaševićeva pjesma Anita. Slušao sam je baš često, čitavu zimu, spremanje za zajednički izlazak nije moglo proći bez nje. Prije mjesec dana raskinemo i to me nije ostavilo ravnodušnim jer sam je baš volio. Htio sam da još budemo u vezi, ali ona nije bila za to. Najljepše uspomene me vežu za nju, pa i ta pjesma. Ostali smo u kontaktu, čuli bi se povremeno, ali "Budimpeštanski sneg" iliti "Anitu" dugo nisam čuo, niti sam je puštao. Neki dan na večeri sa sestrom koja je diplomirala, kad u pola jela počinje pjesma Anita. Kako sviraju prvi taktovi i počinju prve riječi, meni je onaj osjećaj u grlu bio sve jači i suze su same krenule. Ustao sam, otišao u WC, isplakao se ko rodna godina.
2215
115
28
share
odobravam
osuđujem

Mislila sam da se moja obitelj odmaknula od 'tradicionalnog' načina razmišljanja nakon što je stariji brat našao curu. Cura je iz njega izvlačila pare koliko je mogla, sve je on plaćao. Živjeli su na njegov račun i uz to je on potpomagao njenu obitelj. Osude su stizale sa svih strana. Nakon izvjesnog vremena i ja prohodam sa dečkom da bi uslijedila pitanja i kritike na račun toga što sve troškove dijelimo na pola. U stilu, on je muško, on treba plaćati.... Familijo, gdje je zapelo?
2667
70
12
share
odobravam
osuđujem

Svako jutro slažem pidžamu savršeno jer mislim da će mi dan biti onakav kako ostavim složenu pidžamu. Donji deo prepodne a gornji popodne...
1579
119
15
share
odobravam
osuđujem

Moja sestra se druži sa devojkom koja je instagram model, influenser, kako god. Uglavnom, svakodnevno izbacuje savršene slike, savršeno telo, lice, kosa, pljušte lajkovi i komplimenti. Sada postavlja slike sa plaža u kupaćem, a telo savršeno. Uglavnom, otišla sam na bazen sa sestrom, a i ta devojka je bila tu. Ja sam se šokirala kad sam videla kako ona izgleda. Stomak kao da je trudna, zadnjica mlitava, puna celulita kao 70 godina da ima, butine se njišu samo tako, grudi nema, sva u strijama, salo na sve strane, lice puno bubuljica, fleka, ožiljaka... Ispozira dok je moja sestra slika, a sutradan na instagramu savršene slike, kao top model. Ne liči na sebe. Samo bih je pitala gde je naučila tako dobro da fotošopira, jer ono je magija šta ona uradi.
3128
397
67
share
odobravam
osuđujem

Od jutros se spremam. Čišćenje lica, manikura, pedikura, tuširanje, depiliranje, maske za kosu, izabiranje najbolje odjevne kombinacije, izbor parfema, šminka... I evo ispalio me i sad ne odgovara na poruku.
2593
217
64
share
odobravam
osuđujem

Rodila se nova generacija mladih koji cene svoj rad i neće da rade za džaba. Neki ih zovu razmaženim derištima i nekom "degeneracijom", a ja im kažem BRAVO DECO!
3381
123
66
share
odobravam
osuđujem

Položio sam za kola pre 7 godina i od tada nikada nisam vozio sve dok nisam kupio auto. Kako sam sve vreme ubedjivao sebe da znam da vozim, ljudi moji, posle 7 godina ne voženja, ja sam vozio kao da imam 20 godina iskustva. Takođe, od malih nogu sam ceo život ubeđivao sebe da će moja žena da bude crna(mislim na boju kože), evo je Laris pored mene. Ceo život sam želeo da imam dve ćerke, imamo ćerkicu, druga je na putu. Ceo život sam apsolutno bio siguran da ne treba da se brinem oko para te da ću ih imati(nisam preterano pametan ili nadaren za nešto), evo tako se namestilo da živimo lepo od našeg rada. Jednostavno sve što sam godinam sebi pričao u glavi da će biti, upravo je tako i bilo. Svim ljudima pričam da misle pozitivno koliko god je negativno okruzenje, ali ne mogu nikom da onako stvarno objasnim da tu zaista ima nečega, nije prazna priča.
2309
119
34
share
odobravam
osuđujem

Kad god vidim kola hitne pomoći sa uključenom rotacijom pomislim:,,Ko god da je, samo neka preživi." Ne znamo kakva je muka tog čoveka u tim kolima.
2696
43
16
share
odobravam
osuđujem

Dtugar je otišao sa porodicom na letovanje, dnevno mi šalje po 30+ slika, ne znam kako da mu kažem ok može neka slika nekad, al stvarno 30+ slika dnevno... na moru je 20 dana, ima vikendicu tamo.
1578
64
18
share
odobravam
osuđujem

Upoznao sam jednu devojku sasvim slučajno počelo je druženje svakog dana i postali smo najbolji prijatelji. Posle šest meseci smo se poljubili i tada sam osetio prelep osećaj znao sam da je želim za ceo život, prolazilo je vreme, prošli smo i suze i smeh, a onda je došao dan kada sam kleko ispred nje i zaprosio je. Sada je moja žena već tri godine i prvi put u životu nisam pogrešio u vezi nečega.
3388
113
21
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva