Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Kad sam joj poslao snimak kako pevam, shvatio sam koliko je volim.. Jer zapravo pojma nemam da pevam..
2909
71
6
share
odobravam
osuđujem

Nervira me kada neko ode na turističko putovanje i posle mi pokazuje slike. Ajd što je pola selfija, šta me briga kako si sedeo u autobusu, nego još milion nekih bezveze slika, tipa reka kako teče, a najgore mi je kad vidim neku divnu građevinu, spomenik, nešto i pitam šta je to, a on/a kaže "Nemam pojma, samo mi bilo lepo da slikam". Pa daj, ako već ideš u svet, zapamti gde si bio i šta si video!
2388
423
43
share
odobravam
osuđujem

Sve dok nisam kupio BMW nisam imao ni ženskih prijatelja. Eto tol'ko.
2277
422
70
share
odobravam
osuđujem

Svaki put kada idem negde zapitam se da li je baš sada u blizini neko ko mi je suđen, neko koga ću tek da upoznam i ko će mi biti bitan u životu.
2463
73
12
share
odobravam
osuđujem

Jedva čekam da prođu ovi studentski dani u kojima nekad nemam pare ni za menzu pa jedem paštetu po čitav dan. Pre nego što me osudite što ne radim nešto, treba da znate da sam apsolutno svaki dan po čitav dan na fakultetu koji je itekako zahtevan i da dođem mrtva umorna. Ne znam šta bih i kako mogla dodatno da zaradim, ali me ubija sve više ovako.
2371
52
33
share
odobravam
osuđujem

Bliže se januarski ispiti, a ja još nisam počela učiti..blago meni.
2216
190
34
share
odobravam
osuđujem

Znam da je vrijeme za depilaciju nausnica kad vidim da neko sa kim razgovara konstantno spušta pogled na moje brkove!
2231
159
31
share
odobravam
osuđujem

Neću da patetišem, niti da se hvalim. Samo želim da vam kažem da, imati prijatelje, makar to bilo njih 2-3, ali onih pravih je blago. Sve u životu sam gurnula u stranu, prijjatelje, rodbinu, kolege, skoro sve. Imam 2 fakulteta, dobra kola, solidan posao, ali nemam ono najvažnije. Ljubav, decu, prijatelje, dete, dečka/muža. Imam par ljudi sa kojima odem na kafu. I to je to. I sa svojih 37 godina sam u sopstvenim očima velika nula.
2162
149
39
share
odobravam
osuđujem

Obožavam kada mrtav nenaspavan nevoljno polazim u prvu smjenu i čujem da radio baš moju pjesmu svira. Taj osjećaj je neopisiv!
2274
65
8
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bila mlađa, sa drugaricom sam pevala pesmicu "U svetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo" a neka žena što je radila sa nama je rekla "Ala je to lažna pesma". Ja mislila da je neka negativka, u fazonu "ko je tebe sje*o"..a sad, desetak godina kasnije kontam da je žena bila u pravu. Previše razočarenja od strane "prijatelja".
2335
115
11
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva