Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Samo bih volela da se vratim u doba kad sam imala 10 godina i kada mi je jedini problem bio ko će izneti loptu da se igramo... Takođe bih lupila šamar maloj sebi svaki put kada bi rekla "volela bih da odrastem". Ne, ne bi volela.
3356
157
44
share
odobravam
osuđujem

Kad izađem iz kuće bez sata na ruci, osećam se kao da nemam tu ruku, čim uđem u kuću sa satom kao da imam neki okov.
2802
115
23
share
odobravam
osuđujem

Moja devojka je preveliki bukvalista i previše je tvrdoglava. Stalno ide iz krajnosti u krajnost, za nju ne postoji sredina. Stvari su ili crne ili bele i ne postoji ništa u sredini. Jedno je ljubav gde se oboje slažemo i držimo parole "sve ili ništa" a nešto drugo je kad dođe do rasprave gde ja pokušavam da nađem kompromis tj zlatnu sredinu dok kod nje toga nema, ili jedno ili drugo a sredine nema. Ja joj govorim kako takvo razmišljanje nije ispravno jer život nije crno - beo ali neće da me sluša nego ja ispadam tvrdoglav.
1598
101
37
share
odobravam
osuđujem

Toliko sam zaluđena božićnim ukrasima da to nije normalno. Evo danas je 9. studeni, a ja okitila sobu kao da je već advent i radujem se kao malo dijete jer su već u trgovine sve te lijepe stvari izložili. Znam da su to samo obična svjetla i ukrasi ali mene to toliko ispunjava da bih voljela cijelu godinu da nam traje Božić. Željno iščekujem Božić i taj period kad se svi ljudi vole.
2474
254
68
share
odobravam
osuđujem

Poslovno puno putujem po cijeloj Njemačkoj, svaki put kad na putu vidim auto sa našim tablicama, moram da sviram i da upalim sva četiri, da znaju da su pozdravljeni. Živio naš divni narod!
2665
180
27
share
odobravam
osuđujem

Samo me zanima da li će proći jedan moj rođendan a da se ne isplačem... Uvek nađem razlog, a skoro nikad ga zapravo nema.
2264
221
21
share
odobravam
osuđujem

Kažem babi kako je na vestima bilo da je devojčica od 15 godina popila ekser i umrla, a baba na to kaže "kako neće, izbolo joj creva."
2700
94
32
share
odobravam
osuđujem

Razočarana sam u ljubav u toj meri da nit je imam nit je više želim.
2301
110
39
share
odobravam
osuđujem

Mislila sam da imam loš dan dok na stanici nisam videla ženu kojoj kuče moča na torbe...
1678
136
41
share
odobravam
osuđujem

Prevario sam ženu sa više od 30 žena. Neznam zašto ne osijećam grižu savijesti. Vrlo sam izbirljiv u izboru ljubavnica i uvijek mi je prva privlačnost kod žene njena inteligencija. Savijet koji mogu dati onima koji se dvoume oko prevare je da ako prevarite prvi put povratka nema. Jako čudno. Nikome ovo nisam nikada rekao jer su sve žene sa kojima sam varao bile udate ili su imale partnera. Moje ponašanje me je navelo na zaključak da svi varaju svakoga. Sigurno i moja žena vara mene.
309
3702
97
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva