Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Ulenjio sam se načisto u karantinu. Mrzi me da se pomerim, ne brijem se (frizer ne radi), čak me mrzi da se svaki dan tuširam. Pretvorio sam se u talibana.
1790
543
24
share
odobravam
osuđujem

Vrlo često upalim Google Earth odem u Dubai, Miami, New york i zamišljam kakav bi mi tamo život bio.
1932
80
18
share
odobravam
osuđujem

Zaljubljen sam u sestrinu prijateljicu iako je starija 4 godine od mene.
1542
87
31
share
odobravam
osuđujem

Dopisivala sam se sa jednim dečkom mjesec dana.Povremeno smo se viđali,i ja sam se u međuvremenu zaljubila u njega. Međutim,on nije bio spreman za vezu,rekao mi je u oči da ne osjeća ništa prema meni. Ja sam prihvatila to,odlučila da ga zaboravim. Nakon svega on mi se javlja i kaže mi da ne želi da odustane od mene...
1052
276
50
share
odobravam
osuđujem

Izluđuje me moja majka time što nikada nije pravilno reagovala na neki moj fizički problem.Svaki roditelj bi te odmah vodio kod doktora i terao i da ti nećeš.A ja imam svaki put svađu sa majkom kad trebam kod doktora,nekoliko puta sam čak morala da krijem od nje da idem na neki pregled.Nemojte pogrešno shvatiti,ona nije neka ludača koja zapostavlja decu,naravno kad sam bila mala brinula se i vodila me po svim potrebnim doktorima ako mi je nešto,mimo ovoga imamo divan odnos.Ali ona ima stav da većina boljki prođe sama od sebe,te da naše zdravstvo loše reaguje kad im dođeš osim ako im umireš pred očima,da su mnogi bolovi i senzacije povezane sa anskioznošću ili stresovima,pa da potiče od toga te da ako odem kod doktora pogoršavam to jer se fokusiram na to.Da nije ništa strašno jer je sigurno od nečega normalnog tipa zaboravila sam na hidrataciju ili odmor.Sve je to ona u pravu,sve to ima smisla nekad,ali nekad stvarno TREBAŠ DA IDEŠ KOD DOKTORA.Ne možeš ti to njoj objasniti.
1118
101
35
share
odobravam
osuđujem

Imam 23, a pale me žene od 30+ godina. Smatram da su puno seksipilnije od onih koje imaju 20-ak godina.
1642
320
109
share
odobravam
osuđujem

Prije nije mogao proći dan da ne pomislim na nju barem jednom, ali polazilo mi je za rukom da skrenem misli na nešto korisno. Medutim, od kad smo u karanteni ja samo o njoj razmišljam po cijele dane u kojem god poslu da sam, u kući sam stalno, a tu mi misli najlakše odlutaju. I zaista je prekardašilo, umorilo me. Nadam se da postoje drugi životi, samo da proživim jedan u kojem te nikad ni ne upoznah, Veronika.
1150
71
42
share
odobravam
osuđujem

Jutros mi je kolegica u uredu rekla da otkada je ova kriza sa coronom nigdje ne izlazi niti se s kim druži. Ja sam jedina osoba s kojom kontaktira. Dakle, ako dobije coronu ja ću biti kriva. Od šoka ne mogu da otvorim usta... čitavo jutro
1061
268
34
share
odobravam
osuđujem

Mama ima jednu sliku kada je kao dete recitovala za neki važni državni praznik u SFRJ, dobila prvu nagradu i slikala se sa Titom. Slika je u punom formatu, očuvana i lepa. Iz sprdnje sam je stavio na jedan sajt koji posećuju aukcionari i kolekcionari fotografija i za nju dobio ponudu od 3.000 evra. Ja bih je prodao sutra, meni ta slika ništa ne znači ali mama preti da će me se odreći ako samo pomislim na prodaju iako ona ima malu penziju, ja malu platu i imamo nekoliko neplaćenih računa.
1092
327
38
share
odobravam
osuđujem

Kolko sam za laptopom zbog ove online škole roditelji misle da igram igrice.
1477
53
14
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva