Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Večeras mi je dečkova ćerka rekla da zna da sam ja nagovorila njenog tatu da joj uz garderobu(koja je rođ. poklon)kupi i jednu prelepu igračku koju je ona dugo želela, i već pola godine se ne odvaja od nje. Onda mi je rekla da joj je žao što me njena mama ne voli i neće da me upozna, jer sam ja "jako dobra devojčica i uvek je oduševim novim igrama i kolačima". Srećna sam, jer se trudim oko nje i volim je, ne dajoj glumim mamu, nego da joj bude lepo i zabavno, vidim da joj prija i znači, a sa druge strane mi se srce kida što odrasta bez roditelja u zajednici, i ima život "kod mame" i jedan "kod tate".. 
720
28
15
share
odobravam
osuđujem

Danima gledam slike venčanica na instagramu i već sam odlučila koju želim da nosim na svom venčanju, a ne samo da trenutno nisam u vezi nego nikada nisam ni imala dečka. 
533
54
20
share
odobravam
osuđujem

Mama od tadašnjeg dečka, domaćica, me ismijavala kada sam trebala krenuti na fakultet u Hrvatskoj. U meduvremenu su se moji planovi promijenili i otišla sam sa obitelji u inozemstvo. Sada sam na diplomskom, čeka me svijetla budućnost dok njen sin i dalje sjedi kod kuće i radi na crno kada mu zafali za kladionicu. 
552
30
11
share
odobravam
osuđujem

Kad se sve sabere do sad sam najviše bežala od usamljenosti i razočaranja. Srećom, u naporan rad, mada me je jedno vreme privlačio i alkohol. Mislila sam da će to nadomestiti loše međuljudske odnose, ali meni i dalje fali nečija pažnja i lepa reč.
377
22
6
share
odobravam
osuđujem

Ne volim to što sam starije dete u porodici, sve se na meni lomi...
458
25
15
share
odobravam
osuđujem

Ne razumem momke kojima se sviđa jedna devojka mesecima a ne priđu joj nikad i onda nađu neku drugu, i dalje misleći na prvu.
568
20
18
share
odobravam
osuđujem

Nikada nisam sa roditeljima bila na moru, planini, bilo kakvom turističkom putovanju. Razumem da su ceo život živeli od jedne plate i mučili se, ali opet i kad bi bilo para sa strane, oni kao da su nezainteresovani... Fali mi to iz detinjstva, nemam nikakve porodične uspomene kao ostala deca osuđujem svoje roditelje što bar nisu bili kreativniji.
567
41
18
share
odobravam
osuđujem

Danas sam pregazila vlastiti mobitel.... AUTOM! Zašto?!?!?!?
425
68
15
share
odobravam
osuđujem

Naše domaće serije su mi toliko odvratne i nisu prikladne da cela porodica gleda.. Uvek mora biti psovki, seksa, ubijanja ili perverznih scena.. Pazite ovu situaciju, bila nam slava i pustili neki film.. Krenula seks scena i po najgorem naravno trajala najduže! Toliko je bilo neprijatno.. Ova urla AAAAHHH ovaj mislim brate odvratno.. To se meni desilo sve u prisustvu oca, majke, tetke, ujne, babe, dede.. Od sad sam na telefonu kad se gledaju te serije da samo se pravim da ne čujem i ne vidim.
570
58
30
share
odobravam
osuđujem

Moj muž svaki slobodan trenutak koristi s telefonom. Dok vozi na telefonu je, dok jede na telefonu je, čak i u wc ga nosi i tamo tipka. Nema ljubavnicu, jednostavno je ovisan. Kad zaspe tel. ostane u rukama a yt se vrti dok ja ne ugasim. Teško mi pada to a ništa ne mogu promijeniti. Da stvar bude gora to je čovjek od 31 god. s dvoje djece koja su ga željna.
473
73
18
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva