Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Nisam ni znala koliko sam bila duboko u depresiji i niskom samopoštovanju dok nisam otišla kod psihoterapeuta. Tražio je da uradim kompletnu analizu ličnosti i test inteligencije. Sledeću seansu mi je pokazao rezultate. IQ mi je 130. A ja ga pitam da slučajno nije pogrešio. Nema dalje...........depresija je prošla, IQ je valjda ostao. :)
2430
109
35
share
odobravam
osuđujem

Posle trčanja onako istrošena nemam apetit i skoro nista ne jedem, a kad samo sedim kući onda mogu slona pa pojedem. Problem je što sam lenja i retko trčim.
2388
50
14
share
odobravam
osuđujem

Muško sam i volim shopping, naravno onda kad ja kupujem sebi. Tad bih mogao po cijeli dan lutati po shopping centrima ali ako se radi o nekome drugome onda sat-dva maksimalno mogu izdržati.
2010
177
29
share
odobravam
osuđujem

Najviše volim nakon svađe prići dečku i maziti se dok me ne zagrli. Osjećam se voljeno i sigurna sam da me tada voli više nego ikoga.
2576
98
18
share
odobravam
osuđujem

Deda mi je preminuo dok je mama bila devojčurak. Nisam ga upoznala. Zatim je moja baba upoznala drugog muškarca i bili su zajedno, skoro, 20 godina. On je imao ćerku, neudatu, zapuštenu i nije imao nikoga sa svoje strane. Mislim da je njegova najveća boljka bila to što sam njegova, a što nisam. Uvek je bio dvosmislen, provokator. Često smo se prepirali i nismo se baš mirisali. Onda je nešto kvrcnulo na proleće, prošle godine. Odnos nam je postao topliji, prihvatili smo se, filozofirali o životu, tepao mi je, obradovao se kad bi me video, jako zagrlio..i par meseci nakon toga završi u bolnici. Preminuo je u kratkom periodu. Izgubila sam još jednog dedu.
1901
76
22
share
odobravam
osuđujem

Nedavno mi je priznao, ono što sam ionako znala, da je u početku našeg viđana, kad je još sve bilo neozbiljno i bez ikakvih očekivanja, ni s moje ni s njegove strane, bio s mojom "prijateljicom". Ne smeta meni toliko to što je bio s njom, koliko mi smeta način na koji je ona došla do toga da on bude s njom-lagala mu je da sam ja bila s njenim dečkom. Ona se njemu duže vrijeme nudila, al je on uvijek odbijao, pa se onda poslužila s tom laži. Znala sam da je đubre i da je pokvarena, al nisam ni slutila do koje mjere. Kod nas dvoje su se stvari u međuvremenu promijenile, zavoljeli smo se, živimo zajedno i planiramo bebu... :) Ali ta njena laž mi noćima ne da mira, krade mi san...
1660
194
32
share
odobravam
osuđujem

U mojoj kući se oduvek slušala dobra muzika, cenila umetnost, uvek se mnogo davalo na značaju takozvanim starim vrednostima (koje se danas tako mnogo pominju, da ce na kraju postati kliše!), uglavnom smo romantične i poetične duše! I ja se zaljubim u momka koji sluša Rastu, Korelija i sve ovo što u Srbiji zovu domaćom muzikom (ne osuđujem, ali šta fali ako malo 'proširiš vidike') , nije pročitao knjigu u životu, romantiku neću da pominjem, možda je nekad i čuo za tu reč. Ne pokušavam da ga promenim, i ja sam njemu dobra ovakva. U vezi smo više od godinu dana, nikome nije jasno kako, a nama najmanje. Ne znam 'u čemu je fazon', ali eto, izađite malo iz okvira, možda vas čeka nešto zanimljivo na marginama.
2971
202
56
share
odobravam
osuđujem

Tek nakon raskida sa djevojkom vidiš na šta je sve ona spremna da te osvoji opet, dok ni pola tih stvari nije radila dok ste bili zajedno.
2860
153
36
share
odobravam
osuđujem

Bila sam osnovna škola, prvi ili drugi razred, ne sećam se. Odjednom mi se slošilo na času i učiteljica me je pustila do WC-a. Proradio mi je stomak, neki virus verovatno, a nigde wc papira, mene boli i plačem a nemam da se obrišem, tako da sam morala rukama onako jadna. Izmazala sam ceo wc, da vas ne grozim sad. Posle nekog vremena je učiteljica došla ispred da proveri kako sam, i nikad mi niko nije pominjao taj wc pa pretpostavljam da ne znaju da sam to ja uradila. To mi je najveći blam do sada, ali u bolu nisam znala šta ću. Apelujem na škole da redovno kontrolišu wc papir, jer sigurno nisam jedina kojoj je zafalio u najgorem trenutku i koliko god da sam bila mala, i dalje se sećam tog osećaja, dostojanstvo nula. Tužno...
2819
129
46
share
odobravam
osuđujem

Živim zajedno u ozbiljnoj vezi sa devojkom već četiti godine. Zadnje dve-tri nedelje često mi pominje njenog bivšeg kako joj se javio da je u nekom problemu. Počeo sam da vrtim film unazad i ponašanje moje sadašnje devojke podsetilo me je na ponašanje moje bivše pre nego što sam otkrio da me vara. Moja sadašnja devojka je otišla na poslovni put danas, 10 dana i zaboravila je telefon. Crv sumnje mi nije dao mira i proverio sam njena dopisivanja sa bivšim momkom i otkrio sam da to traje preko godinu dana sa raznim seks scenarijima šta bi jedno drugom radili! Večeras treba da se nađu u njenom hotelu! Ne mogu da verujem šta mi se dešava! Niti sam pametan šta da radim!!
2516
281
78
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva