Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Ja u mojoj kući najbolje nalazim izgubljene stvari. I kada bilo ko izgubi nešto ja moram da nalazim. 
1228
45
10
share
odobravam
osuđujem

Vratio sam se kući iz škole, majka me je prvo pitala jesam li prošao matematiku? Na to sam odgovorio mama zdravlje je najbitnije.  
1892
278
24
share
odobravam
osuđujem

Voleo bih da i ja jednog dana nekome nešto značim i da mi kaže da me voli.  
2226
55
19
share
odobravam
osuđujem

Dečko koji je dašao u našu firmu ima 19 god, vandredni student pa može da radi, ja sam mu nadredena odnosno moj lični asistent, brzo smo se skuzili, izlazili po klubovima, zbližili, meni je 22 god., dok me juče nije poljubio a ja sam uzvratila, plaši me šta bi se moglo desiti dalje ja ga stalno zezam dijete dijete a to me dijete baš pali strast izmedu nas je ogromno napeta, plašim se da bi se mogla probudit jednoga jutro kraj njega.
951
682
42
share
odobravam
osuđujem

Za vrijeme septembarskih ispita, morala sam riješiti par teških predmeta za uslov. Najviše što mi je pomoglo tad, da ne razmišljam o tome kako će proći, bio je novi album Jale. Na putu do fakulteta u ušima su mi do kraja bile pojačane njegove pjesme hahaha skrenule bi mi misli i uhvatila bi me neka euforija... Ovim putem mu se zahvaljujem, i da ne misle ljudi da njegove pjesme služe samo nečemu lošem i nemoralnom.  
1091
951
31
share
odobravam
osuđujem

Obožavam kad se vratim iz škole i nema nikoga doma pa mogu na komp i TV čilo vrijeme jer 6. Sam razred.
1206
250
19
share
odobravam
osuđujem

Želim da je izbacim iz glave i da više ne razmišljam o njoj ali mi teško to ide, jednostavno mnogo je volim i teško mi pada ta razvojenost od nje.. Nikad u životu se nisam trudio oko nekoga kao što sam se trudio oko nje i ona je bila jedina sa kojom sam bio iskren oduvek... Njen ulazak u moj život je bilo nešto najlepše što mi se desilo i upoznavanje nje i osvajanje nje je moja najveća pobeda u životu, a njen odlazak moj najveći poraz... Sa njom sam konačno upoznao ljubav šta znači, iako sam imao dosta devojaka nijedna ne može da se meri sa njom i sa time šta smo sve doživeli.. Za nju sam bio spreman da se svega odreknem i da budem srećan ali.... Probudila je u meni osećanja koja nikad nisam do tad osećao i za koja nisam znao ni da postoje, vratila mi je osmeh na lice, ali onaj osmeh koji retko ko može da mi izmami.. Dovoljno je bilo samo da me pogleda i da mi ulepša dan.. Mislim da nikada neće shvatiti koliko mi je značila i koliko sam je voleo i da će uvek biti mesta u mom srcu za nju..  
957
143
39
share
odobravam
osuđujem

Često prelistavam svoje slike na Instagram profilu razmišljajući da li su one dovoljno lijepe da se svide i drugima kao i meni pa se sjetim da je to moj profil i da mogu da izbacujem šta ja hoću i kakve god slike ja želim svidjelo se to drugima ili ne.  
1069
386
8
share
odobravam
osuđujem

Nervira me što mi se uvek na faci vidi kad ne gotivim i ne volim neku osobu i to je postao veliki problem...
1713
46
19
share
odobravam
osuđujem

Po uzoru na svog svekra koji nikada ništa nije radio u životu a ima para više nego itko, počeo sam se baviti švercom i to automobila, traktora i ostalih strojeva. Nikada nisam manje novca i više dugova imao..
789
359
39
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva