Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Gledam neku emisiju o ugovorenim brakovima i iskreno to bi meni odgovaralo, jer bi to bio jedini način da se udam izgleda.
2103
175
39
share
odobravam
osuđujem

Usvojena sam kao beba i odrasla sam znajući za to. Kada sam imala 4 godina, moji roditelji su dobili ćerku. Kako smo rasle, tako se primećivala razlika u ponašanju roditelja prema nama. Videlo se da nju više vole, više brinu o njoj, dobija šta god poželi, dok sam ja postajala nebitna. Kao da su se pokajali što su me usvojili jer sada imaju svoju biološku ćerku i ja im više ne trebam. Fakultet sam sama sebi finansirala, njima je ona bila prioritet. Upisala je i ona fakultet, ali privatni, koji su roditelji platili. Kada sam kroz priču provukla kako sam ja morala da radim dok studiram da bih uopšte priuštila studiranje, a njoj plaćaju fakultet par hiljada eur godišnje, mama mi je rekla "znam, ali je ipak ona naša". Ništa me u životu nije zabolelo kao to. Mene očigledno ne smatraju svojom, već sam im bila samo utešna nagrada dok nisu dobili biološko dete.
2813
330
94
share
odobravam
osuđujem

Купили смо човече не љути се...Укратко, нико ни са ким не прича.
2357
110
15
share
odobravam
osuđujem

Kad god u tramvaju ili busu stavim slušalice, svako malo izvadim jednu da vidim jel se preglasno čuje. Alergična sam na to kad netko bez pardona na najjače pojača pa nek svi čuju što se sluša.
2216
137
20
share
odobravam
osuđujem

Jedni od najboljih osećaja su mi: orgazam, češanje uha, topli tuš i krevet nakon napornog dana... male stvari čoveka mogu usrećiti.
2410
81
42
share
odobravam
osuđujem

Imala sam spontani pobačaj. Niko, uključujući mog supruga, ne smatra da je to nešto zbog čega imam pravo da tugujem. Osećam kao da ne smem to ni da pomenem, i zaista,nemam sa kim ni da razgovaram o tome. Ipak, setim se tog malog bića i odam mu počast, makar u sebi.
2368
111
53
share
odobravam
osuđujem

Fakultet je odlično mjesto za pronaći partnera. Imate fakultet, imate menzu, imate klub u koji stalno idete, imate više generacija i smjerova, hrpa ljudi, pa čitaonica, pa ispiti, pa puš pauze, pa dom... Naravno da učim. Samo kažem.
2209
168
47
share
odobravam
osuđujem

Otac mi je bio u zatvoru godinu dana nevin, za to vreme moja porodica i ja smo proživaljavali pakao, koleginice su me ogovarale i ismejavale. Nakon teške borbe izašao je i ubrzo dobio odštetu jer je nevin ležao. Sad su svi u fazonu kao dobili ste pare, šta vam fali ... za tih godinu dana moj otac je izgubio sve zube i navukao razne bolesti zbog stresa.
2560
44
22
share
odobravam
osuđujem

Sanjala sam bivšeg dečka. Plesala sam s njim u klubu i mrtva ladna prosla pored mog sadašnjeg muža. Msm da mi taj san šalje veliku poruku.
499
2049
38
share
odobravam
osuđujem

Oženio sam ženu koja neće oralno da me zadovolji. Nisam mogao da verujem da će meni tako nešto da se dogodi.  
421
2317
124
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva