Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Ja i on smo bili u vezi s prekidima. Jednom smo prekinuli zbog moje ljubomore, ja sam bila kriva, pa se on smuvao sa nekom curom i posle 3 meseca se oženio. Jako sam bila tužna. Na dan venčanja pobrisao je sve slike sa Instagrama i Fejsbuka, svoje i naše zajedničke. Ko bi to radio na dan svog venčanja? Ja sam se jedva oporavila i krenula dalje, a on s njom dobio dete (kako sam saznala, ona je bila trudna, pa zato). Međutim, odskora saznam da je njega otac podstakao da stvara porodicu, jer sam ja ,,neozbiljna", a da je njemu vreme za ženidbu. On sada intenzivno želi da obnovi kontakt sa mnom, šalje zahteve na drustvene mreže, uživo želi da bude pored mene često i priča sa mnom. Ne znam šta da mislim, znam da ljubav prema njemu nije nestala, ali i ja imam ponos i dostojanstvo.
23
234
23
share
odobravam
osuđujem

Dođe mi da svekrvi kažem da njen sin dobro j*** jer je naporna više sa tim da sam s njim zbog novca. Ponaša se kao da je gradonačelnik, da imaju milione...
326
25
41
share
odobravam
osuđujem

Danima se dopisujem sa jednim dečkom i planiramo da se vidimo. Ali, meni se ne ide na dejt sa njim. Prija mi kada se čujemo i deluje mi kao sasvim okej momak, ali problem je što sam ja neko kome je fizički izgled jako bitan, a on mi se jednostavno ne sviđa kako izgleda. Sada mi je jako glupo da ga ispalim i ne odem na piće sa njim, a ne da mi se.
44
200
27
share
odobravam
osuđujem

Digla sam kredit i kupila stan. Momak sa kojim se viđam 5 mjeseci (nismo još u vezi jer se rijetko viđamo jer smo iz različitih gradova) se naljutio jer mu ne želim reći koliko stan košta i kolika mi je rata kredita i plata. Ja smatram da su finansije privatna stvar dok on kaže da to nije u redu jer si trebamo sve govoriti. Nismo nezreli imamo 32 godine.
266
34
30
share
odobravam
osuđujem

Imam best frendicu koju znam od svoje 10-te godine. Smatrala sam ju sestrom. Ali jednog dana igrali smo "Istina ili izazov" i morala me je poljubiti. Ona se duboko u to zanijela da mi je postalo neprijatno. Od tad se drugačije odnosila prema meni i bila često ljubomorna na moje dečke. Na početku to nisam razumjela. Sve dok se nisam udala, tad mi je priznala da je zaljubljena u mene, još ju gledam ko sestru i onda mi to kaže. Zgrozila sam se. Od tad se s njom slabo čujem. Nemam ništa protiv što voli cure, ali ne mene majke ti. Stvarno sam je smatrala dio obitelji ali ovo me je pogodilo.
417
95
34
share
odobravam
osuđujem

Gledam djevojka doputovala iz Amerike drugarici na svadbu a moja koja ovdje živi na poziv povodom proslave diplomiranja rekla da je mrzi da izađe iz kuće. Nije imala neki jak razlog samo je razmažena i sebična i često se tako ponašala. Uvijek zove na svoje proslave i očekuje da dođeš a kada je tuđe u pitanju ima gomilu bezveznih razloga zašto neće i još te učini da se osjećaš kao da ne vrijediš. Eno je sad u čudu zašto joj se više ne javljam i ne pričam detalje iz svog privatnog života...pa mislim stvarno. Kako neki ljudi sebi tako uvrte u glavu da su bitni i da mogu bukvalno da rade šta hoće a drugi će tolerisati? Neka toleriše ko hoće. Što se mene tiče daleko joj lijepa kuća i sličnim njoj.
356
17
5
share
odobravam
osuđujem

Moj verenik mi je prvi dečko i sa njim sam od svoje 19. godine. Ja ga toliko volim da bih život dala za njega, ali se ponekad osećam manje vrednom što nisam imala više veza i što mi je trebalo toliko vremena da nađem prvog dečka.
77
381
40
share
odobravam
osuđujem

Na otkaznom roku sam i sutra uzimam bolovanje na tjedan dana. Koliko god mi je mrsko lagat, toliko me se ne ide radit i gledat te mutuze od kolega. Sva sreća da odlazim.
396
17
6
share
odobravam
osuđujem

Zašto muškarce pali da svr*avaju devojci po licu? U vezi sam, sex nam je dobar, i skoro me je momak pitao da to uradi, i iznenadio me je, ja nisam imala želju za tim. Šta to njima znači?
300
84
137
share
odobravam
osuđujem

Ne razumem zašto neke osobe moraju sve da prokomentarišu, to neće promeniti nečije mišljenje. Nema veze s njima, ali eto, moraju da komentarišu i raspravljaju se. Kažu obrazovana osoba, obrazovana sam i ja, pa ne ulazim u bespotrebne rasprave.
234
15
6
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva