Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Volim vesele, pozitivne, skromne ljude koji su zadovoljni koliko god da imaju.
3178
65
29
share
odobravam
osuđujem

Želela bih da ponovo budem mala pa da se mogu ispružiti na zadnjem sedištu u autu. Najlepši osećaj!
3077
47
22
share
odobravam
osuđujem

Baba mi je priznala da je bila Titov tajni agent i da ima mnogo važnih dokumenata za koje će mi reći gde su kad za to dođe vreme. Lazar
3279
152
63
share
odobravam
osuđujem

Nekad sam tost hleb tostirala, nekad gledala serije, nekad sam se tuširala po pola sata, nekad sam pila kafu i uživala u tome. Nekad je to bilo dok nisam dobila dete!
2724
301
51
share
odobravam
osuđujem

Mislim da imam logoreju. To je ona bolest kad mnogo pričate, ali ja je kontrolišem tako što bukvalno sebi u glavi kažem "ućuti", ali nisam sigurna da li sam uvek svesna da sam se navila. Čudno je što sam ranije bila tiha i povučena, a sad potpuna suprotnost. Možda sam suviše toga ćutala, a sad konačno imam samopouzdanja da smem da pričam.
1959
63
31
share
odobravam
osuđujem

Bavim se uzgojem bubašvaba i prodajem ih ljudima koji čuvaju reptile kao kućne ljubimce, da im služe kao hrana. U bilo kom društvu kad spomenem moj hobi, svi me čudno gledaju.
2563
192
46
share
odobravam
osuđujem

Obožavam da provodim vrijeme sama sa sobom. Tada sam najsrećnija.
3064
48
27
share
odobravam
osuđujem

Imam dete, 6.razred, čitavu prošlu godinu je na roditeljske sastanke išao moj muž, od kad je novi razredni starešina nova mlada profesorka biologije. Zadnji put sam ja morala da odem, zato što je on bio na poslovnom putu, ljudi moji kad sam je videla bilo mi je odma jasno zašto stalno on instistira da ide, sigurno više neće ići... kako nikome ne smeta da se profesori tako oblače, ima plavu dugu kosu, haljinica, grudi maksimalno istakla, štikle, šminka ...kao iz filmova za odrasle.
2516
266
101
share
odobravam
osuđujem

Raskine bivši sa mnom preko poruke pre dva meseca. Ja odem da ga vidim posle nedelju dana, da popričamo licem u lice, da mi sve to kaže u oči. Sve sam pokušala, ali eto nije moglo dalje, on nije mogao. Ne voli me više. Rastanemo se u dobrim odnosima, ali on me kasnije blokira i obriše sa svih mreža, kao da me nije nikada ni bilo. Sretnem ga u gradu juče, došao iz inostranstva u naš grad, noge su mi se odsekle, tresem se sva, on lepši nego ikada, setim se svega... A on pored mene, ko pored turskog groblja. S tom osobom sam više od 5 godina delila i dobro i zlo, želeli smo da stvaramo porodicu... A sad se pravi kao da me ne zna i kao da me nikada nije ni poznavao. Dušu sam kući isplakala, kao nikad do sad. Boli, neopisivo. A njemu svejedno.
2777
233
69
share
odobravam
osuđujem

Gledam seriju, upada lik u nevolje i cela sam u fazonu "smiri se, glavni je glumac, neće ništa da mu bude, smiri se, preživeće...".
2799
79
29
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva