Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Umesto da učim za usmeni deo ispita koji imam ujutru, ja u sred noći učim kako da radim stoj na rukama.
2364
135
12
share
odobravam
osuđujem

Bili smo zajedno, imali nešto posebno... Volio sam je do neba, ne mogu reći da nisam. Volim još. Ali eto, odigralo se sve pre brzo, prekinuli, ima nekog drugog... Oboje smo za*ebali, samo zato jer nismo bili u stanju potruditi se za ono što smo imali... Ali ja sada nastavljam boriti se, jer sam osjetio nešto kroz ovu vezu što nikad nisam. Ne na kraju, kako ona kaže. Kroz cijelu vezu. Samo mi jedna stvar nije jasna, svačiji savjet je "odustani daj, odj**i to". Rijetki su koji stoje uz mene i kažu "i glavom kroz zid ako treba". Kakav je to mentalitet došao u ljude? Kakvi smo to postali? Što nam se desilo? Biranje lakšeg puta, zaborav... Otkud to? Zar sam stvarno toliko staromodan, da mislim da se treba boriti za nešto? Ljudi, dosta je odustajanja u životu. Ustani, nek ti slome noge, ustani opet. I bori se. Do kraja. Koliko god treba. Da svi malo manje odustajemo, bilo bi nam bolje svima. Kreni. Napravi si cilj i gledaj samo naprijed. Gazi svaku prepreku da dođeš do toga.
1874
314
54
share
odobravam
osuđujem

Tri koleginice s posla mi ostavljaju ljubavne poruke na radnom stolu.
2124
151
31
share
odobravam
osuđujem

Oca nisam vidila već dosta dana i nemam ni želju, živi veoma blizu(nekih 5 min pjeske). Ponekad dođe na vrata pa traži brata sestru a za mene nikada i ne pita, al jednostavno odvaratn je čovjek i otac i ni ne želim da ga viđam ali boli me malo kad vidim kako moje drugarice imaju dobre očeve, a pogotovo kad čujem kako neko voli više oca nego majku.
1798
71
13
share
odobravam
osuđujem

Saznala da obnavljam godinu na fakultetu. Došla kući, ležala u tišini nekoliko sati, nakon toga ustala, poslala prijavu za posao, i upalila Barbie film da gledam.
2994
124
28
share
odobravam
osuđujem

Devojka i ja učimo u istoj školi, ona je iz drugog grada, i osuđena je da ustaje u 4 sata, zato sam i ja počeo da ustajem u isto vreme, misleći da će joj biti lakše, iako mogu da spavam 3 sata više.
2652
283
13
share
odobravam
osuđujem

Stalno pričam cimerki kako bi ona i jedan dečko bili odličan par ali on se u stvari meni sviđa, ne smem da joj to kažem.
507
2421
23
share
odobravam
osuđujem

Mislim da moja majka najviše od svega želi da nisam ovoliko samostalna.
2762
150
20
share
odobravam
osuđujem

Najbolji drug se smuvao s mojom ribom nakon što je pola godine muvao meni iza leđa i sad ne sme da me pogleda u oči kad me sretne.
2052
735
43
share
odobravam
osuđujem

Pozovem je na sastanak, sve ide dobro i ja odjednom prdnem i zasmrdi se pola restorana. Nikada se više u životu nismo čuli.
2617
377
39
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva