Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Imam momka već skoro godinu dana. On je nešto stariji i smatrala sam ga ozbiljnim, već formiranim čovjekom. Međutim, već 3 puta saznajem da se po instagramu javljao djevojkama, ali djevojkama koje ja znam. Sve su ga uredno otpilile ali ne umanjuje njegovu krivicu. U glavi mi tutnja misao ako sam ja slučajno saznala za 3 kolik ih je zaista. Konstantno mi govori da me voli, a radi ovo. Plus, otpili me za izlazak da bi se našao sa drugovima, pa kad se zbog toga naljutim on na mene prebaci krivicu i onda se ja izvinjavam. Stvarno ga volim i znam da ću preći preko svega, ali ne znam do kada ću to moći...
298
2297
60
share
odobravam
osuđujem

Sinoć sam bio na svadbi, komšija, pet godina mlađi od mene se oženio, dugogodišnjom djevojkom. Nakon skoro dvije godine sam sreo svoju bivšu djevojku s kojom sam bio 4 godine i usuđujem se reći da je jedina koju sam ikad volio. Za stolom sa mnom moji školski drugovi sa ženama i ona, sa vjerenikom. Ja sam. Imao sam poslije nje par kratkih veza i do sinoć sam bio siguran da sam ju prebolio. Kada sam ju vidio u zagrljaju drugog, kada sam vidio kako ga gleda, shvatio sam da sam svo vrijeme u podsvješti gajio nadu da će mi se vratiti i da ćemo ostariti zajedno. I konačno mi je došlo do mozga da neće. Da je srećna bez mene. Da će tek biti srećna. Da će roditi njegovu djecu, djecu visokog, zgodnog tamnoputog doktora. Otišao sam kući rano i sit se isplakao. Ali sam se sjetio svih suza koje je prolila zbog mene i iskreno joj želim svu sreću ovog svijeta jer ju zaslužuje. Nadam se da će joj on biti bolji. A ja ću već nekako preživjeti, makar i sam.
3125
175
54
share
odobravam
osuđujem

Danas sam videla prijatelja sa kojim sam imala nekad nešto (prijatelji sa benificijama) i pričali smo a on izgleda još moćnije nego ranije i negde je zaigrala želja za njim. Nisam ga videla 2 godina i od tada imam divnu vezu sa vrlo dobrim momkom kog obožavam i sve čini za mene. Naravno da nebi ništa učinila jer znam da ta osoba ne vredi greške koja može me koštati divnog čoveka koji mi daje iskrenu ljubav i sve svoje slobodno vreme. Sad se me grize savest što sam uopšte pomislila na tako nešto.
1068
253
25
share
odobravam
osuđujem

Ostao sam nepokretan u prometnoj nesreći i rekao sam ženi da me ostavi, i ostavila me i izbacila me iz zajedničkog stana.. tako sam u nekoliko mjeseci ostao bez zdravlja, bez doma i bez žene. Ostaje mi samo da se ubijem i prikratim si muke.
304
2256
57
share
odobravam
osuđujem

Primetila sam da nešto nije kako treba pošla sam kod ginekologa potajno, utvrdila da imam polnu bolest. Niko ne zna, prepuštena sam sama sebi. Nikada nemojte mijenjati puno partnere nikada ne znate na koga ćete naići.
1061
333
53
share
odobravam
osuđujem

Kako su ovi avioni puni putnika na ovu bedu od plata? ? Ko to leti, ko su ti ljudi, kad većina nema ni za taksi? Izgleda da ima i bogatih, samo se foliraju i kriju da imaju pare, prave se sirotinja.
1503
433
85
share
odobravam
osuđujem

Svačiji roditelji se bore za đecu ja se borim za roditelje, otac stalo priča o nekoj neimaštini a ustvari ništa nam ne fali stalno je agresivan i tako psuje otkako znam za sebe i svojih 29 god, faktički nekako poput verbalog nasilja dune mu od jednom da se svada, majka mi je bolesna i ima neku vrstu poremećaja oko nervnih živaca pa tako ako nekad preskoči terapiju mozak diriguje po svome, znači nežna razliku izmedu realnosti, ja nehodam već 5 god nigdje niti po gradu niti imam curu niti bilo kakvu želju, rodendan ne slavim uopšte jer nemam vremena ne odmaram nikako radim od ponedeljka do nedelja da bi njima nesta priuštio i uvjek nezadovoljni, kažu do sad si trebao imati djecu pa kako da ih imam kad nemam vremena da izadem kad im fali 1001 stvar u životu, neznam kako se više svega oslobodit, nemam ni prijatelje nemam ništa sve stvari koje sam imao i volio sam rasprodao da bi oni bili bolje ali ja vidim da iz dana u dan i god ide gore, samo želim reći volite se pazite se što manje stresa galame.
841
79
32
share
odobravam
osuđujem

Zajedno smo već godinu dana i znam da sam joj bio prvi. Ali, na njenom starom profilu video sam sexy poruke sa nekim dečkom, datum je nekoliko meseci pre nego što smo se upoznali i ne znam šta da mislim da li je to samo mašta ili je s njim radila nešto drugo...
189
1588
53
share
odobravam
osuđujem

Ne razumijem zašto mršavi ljudi tvrde da je jednako teško kad se ne možeš udebljati i kad ne možeš smršaviti. Kako je to moguće? To je jednako kao da kažeš da je jednako prestati pušiti kao i započeti. Debeli moraju imati snagu volje da ne jedu fine kalorične poslastice, a mršavi ih samo moraju pojesti.
852
1972
131
share
odobravam
osuđujem

'85 sam godište, ne izlazim više u grad kao nekada iako nisam oženjen niti imam devojku, ali sinoć me staro društvo nateralo da odemo u lokalni klub na piće i provod. U neko doba u klub su upale i maturantkinje ekonomske škole vidno pijane. Jedna od njih me spopadala i kada sam joj rekao koje sam godište rekla mi je ''Pa šta, zgodan si i pustila bih te da mi radiš šta god poželiš''. Možda su mene već pregazile godine, možda sam i staromodan, možda jednostavno ne idem u korak sa vremenom, a možda je i moja kasna mladost rigidnija u odnosu na ovu tinejdžersku, sve u svemu ovo meni nije normalno i počeo sam iskreno da se plašim u kakvom će mi svetu živeti deca ako ih ikada budem imao.
3182
156
81
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva