Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Deda kada je preminuo nam je stigao telegram, tako pogubljen sam pitao sestru ko nam je čestitao. Svi su me pogledali popreko, a baba je prasnula u smeh.. 😳
2168
111
23
share
odobravam
osuđujem

Raskinula sam sa dečkom zato što više ne osećam ništa prema njemu. Svaki dan plačem jer znam da je on prava osoba za mene i jer bih volela da povratim sve emocije. Ali ne umem.
2079
282
58
share
odobravam
osuđujem

Ne znam kako nijednom od ovih repera koji su "prodali rep" i počeli da snimaju autotune komercijalu ne padne na pamet da sad kad su stekli popularnost snime ponovo neki rep. Baš bi bilo osveženje.
2097
91
50
share
odobravam
osuđujem

Ne pijem hladna pića, ne jedem sladoled. Napolju 33 stepena a ja prehlađena, kijam, kašljem i imam temperaturu...
2046
143
50
share
odobravam
osuđujem

Muž i ja smo prošle godine bili na moru u Crnoj Gori. Ušli smo u jedan restoran, konobar je došao i pitao nas šta želimo da poručimo, tu smo se mi nešto dogovarali i moj muž mu kaže šta želimo, a on nas mrtav hladan pogleda i kaže 'izvinite ja vas ne razumem' moj muž opet ponovi, a dečko kaže 'moram da zovem prevodioca ne vredi'. Mi zanemeli Već opasno besni, dolazi prevodioc i kao 'izvolite', a mom mužu već prekipelo i pogleda u konobara i kaže 'samo mu prevedi da puši k****'. Tada i nikad više.
3118
298
152
share
odobravam
osuđujem

Nakon sto se okupam, kupatilo pretvorim u saunu. Niko od mojih ne može bar pola sata posle da uđe u njega koliko im bude vruće.
2254
145
23
share
odobravam
osuđujem

Ne volin kupanje, more i bazene. Imam traumu iz djetinjstva kad mi je mlađa sestra dok smo bile na moru glumila da se utapa. Krenula sam se derat i zvat ljude u pomoć i ona je samo ljepo stala na kamen i počela se smijat. Zbog toga ne volim plivanje i bojim se opustit u vodi jer mi je to trauma iz djetinjstva.
1679
410
23
share
odobravam
osuđujem

Nemam dečka jedno pola godine i moja drugarica koje je u vezi godinu dana mi prosipa mudrosti kako da nadjem dečka. Govori uradi ovo, pa uradi ono. Ponaša se kao da je ona neki ekspert za ljubav. Ne bi mi to smetalo da joj tog dečka nisam JA nabacila jer me ona stalno smarala da joj nađem nekoga (bilo koga). Bila je toliko očajna da se smuva sa bilo kim samo da ne bude sama. Ali eto ali sad će ona mene da nauči..
2059
125
27
share
odobravam
osuđujem

Često volim da sprdam ljude koje mnogo volim, samo da vidim njihovu reakciju kada im saopštim neku šokantnu vest, i posle nakon pola sata priče o tome kažem da sam se šalila. Ne znam je li to u redu, ali jače je od mene.
693
1916
25
share
odobravam
osuđujem

Imamo bebu od godinu dana...ali moj suprug i ja se više ne volimo. Jednostavno tako živimo zajedno zato što imamo bebu. Razmišljam o razvodu, i verovatno će doći to toga. Nemamo ni odnose i više funkcionišemo kao neke kolege koje moraju da rade zajedno. Ja se više ne sređujem, skroz mi je svejedno kako izgledam i ne mogu nikako da se nateram da se malo doteram. Volela bih da upoznam nekog, da se opet osetim poželjnom i malo da mi se vrati želja za sređivanjem. Mog muža sam otpisala, toliko izgovorenih teških reči da ni ne želim više s njim ništa. Ne želim ni da ga varam, nego samo tako da malo osetim to nešto...
1351
548
54
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva