Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Prošao sam jučer pored nje u vrhunskim kolima i shvatio da sam najsretniji i najvoljeniji bio kada nismo mogli platiti kafu u kafiću. Ne mogu je kupiti ni sa stotinu ovakvih, ali to sam nažalost kaxno shvatio. 
2182
154
29
share
odobravam
osuđujem

U životu želim samo da me neko voli i da volim. Iskreno i nesebično.
2373
50
22
share
odobravam
osuđujem

Ovo počinje da me plaši. Bukvalno svaka osoba s kojom sam pričala, planira, sređuje papire ili je već otišla preko. 
2231
54
48
share
odobravam
osuđujem

Suprug i ja živimo već 5 godina u inostranstvu. Ja se bavim grafičkim dizajnom, a on je profesionalni kuvar. Nakon što smo dobili blizance, odlučili smo da pokušamo da radimo od kuće, kako bismo se zajedno posvetili odgoju djece, a i nama samima, Fino nam je krenulo, ja sam imala nekoliko projekata sedmično, a on je napravio instagram stranicu sa receptima koja je jako brzo postala popularna. Idila je narušena njegovim dopisivanjima sa ženama koje prate njegovu stranicu, a koja se graniče sa flertom. Znam da me fizički prevario nikad nije, ali meni su i ova dopisivanja neki vid prevare. Razmišljam da ga napustim, ali se plašim daljeg života.
1609
640
49
share
odobravam
osuđujem

Ozbiljno razmišljam da se razvedem sa ženom zbog njenog ponašanja u PMS-u. Ovo nije normalno šta radi i koliko me nervira.
1813
346
69
share
odobravam
osuđujem

Zamisli ustaneš ujutro i naspavan si.
2686
78
37
share
odobravam
osuđujem

Redovito pratim portale i forume za trudnice, a niti sam trudna, niti ću biti uskoro.
1734
106
14
share
odobravam
osuđujem

Imam svoju firmu već 15 godina. Posla ima, ali nema radnika za tu struku. Ali kad stavim oglas javljaju mi se razni ljudi, nekvalificirani i nemaju završen fakultet niti iskustvo koje ovaj posao zahtjeva. Znam da su očajni da nađu neki posao, ali ja nemam vremena da ih naučim ono što sam ja naučio na faksu i kroz rad, makar i dugo radim, često naiđem na nove stvari koje ne znam. Nekad mi bude žao kad svima pošaljem odbijenicu.
1202
197
39
share
odobravam
osuđujem

Ali roditelje koji "tjeraju" djecu da gledaju u telefon, teblet ili TV, ne mogu nikako da razumijem. Kad kažu :"Ajde sjedaj i gledaj taj tablet." Ili "evo ti telefon, gledaj crtani i šuti", sva se naježim. 
1946
140
37
share
odobravam
osuđujem

Strah me da odrastem.
2031
61
23
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva