Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Juče je moja profesorka Nemačkog preminula u centru grada od srčanog udara. Ljudi su je preskakali i samo su dve devojke pokušale da pomognu, ali je već bilo prekasno. Jutros, kada su nam to saopštili ja sam počeo da se kajem za sve što sam uradio što bi je iznerviralo. Kajao sam se zato što je nisam više poštovao i što sam je čak i za neke stvari ismevao. Još uvek sam u šoku, juče smo pričali sa njom na času i samo očekujem da je sretnem u školi ali znam da se to nikada više neće desiti.
2671
76
38
share
odobravam
osuđujem

Na početku veze smo sklopili dogovor da ma koliko se svađamo, uvek ćemo se na kraju poljubiti, makar i ne pričali. Sinoć sam imala žestoku raspravu sa dečkom. Kada se sve završilo htela sam da odem da se istuširam i ohladim, ali on je prišao i kada je hteo da me poljubi sklonila sam se. Otišao je da spava a mene je celo veče grizla savest jer sam prekršila obećanje. Hoću nekako da ga iznenadim da se iskupim za to, ali nemam ideju...
2511
273
42
share
odobravam
osuđujem

Moj decko je jako vezan za svoju majku, koja je jako draga prema meni, ali nekako mi se ne sviđa što iskorištava njegovu slabost na nju.
2204
133
39
share
odobravam
osuđujem

Već 3 godine radim sezonski kao konobarica i svake godine se nadam da će me neki lovac za modele uloviti i pitati me za posao. Nisam neka ekstra riba, prosjecna sam. Ali visoka sam i ne mogu biti u boljoj formi nego što sam u 6.,7. i 8. mjesecu.
2180
166
63
share
odobravam
osuđujem

Asistent sam na fakultetu. Sviđa mi se jedna studentkinja koja je dve godine mlađa od mene. Jedva čekam kraj semestra, da joj zvanično više ne budem asistent i pozovem je na piće.
3280
78
38
share
odobravam
osuđujem

Na doktorskim studijama sam, generalno mi dobro ide, ali mi je mentor neprijatelj No 1.
2382
77
15
share
odobravam
osuđujem

Ne mogu da ubodem tiket na kladionici već godinu i po, teže mi to pada nego što nisam imao seks skoro godinu i tri meseca.
1151
1520
47
share
odobravam
osuđujem

Idem na maturu sa jednim ružnim glavonjom.I počela sam mu se sviđati. Muka mi je od toga i ne želim više da idem s njim na maturu, jer mi nije lako da znam da će on svašta pokušavati to veče.
680
2472
55
share
odobravam
osuđujem

Danas smo se ja i moj dečko posvađali oko toga da on ide učiti kod svoje "prijateljice". Odlučila sam ga ostaviti ako padne ispit.
2813
377
47
share
odobravam
osuđujem

Već godinu dana flertujem sa kolegom i oboje uživamo u tome. Oboje smo u braku, smešno možda da kažem, porodični ljudi. Nikada nismo pokušali nešto više, jednostavno ne želim. Ovo me užasno zabavlja, ali ne želim ništa više od toga. Plašim se samo okoline, zlih jezika koji tu priču mogu da prenaduvaju i naprave problem i meni i njemu. A ne želim da prekinem tu igru... on je jedan od razloga zbog kog odlazim na posao srećna i zbog kog se trudim da je sve maksimalno idealno odrađeno.
794
2285
41
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva