Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Pre neki dan sam prvi put izašla posle karantina. Problem je što sam se ugojila i što sam ranije sve nosila uske stvari. Ušla sam nekako u farmerke, ali salo oko struka koje mi nekako visi preko kaiša nmg da podnesem. Još imam i pozadi one dve krofnice... Salce kipi bukvalno na sve strane. Jedno 10 osoba mi je to veče reklo da moram pod hitno na mršavljenje i da sam debela. Prvi put sam se nagojila, nije mi jasno kako ove debele devojke mogu da trpe da im visi salo. Mene je celo veče bilo sramota. Još kad moram da sednem... Užas. Počela sam sa dijetom i hoću da što pre skinem ovo salo!
1566
864
84
share
odobravam
osuđujem

Jako se loše osećam. Izlazila sam sa dečkom 5 godina. Njegovi su mi govorili da sam dio porodice, zajedno smo slavili sve praznike, uvek se sjete mog rođendana itd. Pogotovo sam bliska bila sa njegovom majkom koja me stalno savetovala, išle smo na kafe zajedno, mislila sam da bolja žena od nje ne postoji. Onda pre tri meseca saznam da me dečko vara, što je najgore i što me najviše zabolelo je to što je njegova porodica uključujući njegovu mamu to znala i nastavili su da se ponašaju normalno prema meni kao da se ništa ne dešava, stalno me i dalje zvali da vide kako sam i to i onda ŠOK. Ne znam koji moji se prave fini a ovamo prikrivaju nekoga ko će mi slomiti srce. Blokirala sam ih sve.
2270
83
52
share
odobravam
osuđujem

Mama mog muža napravila je fake profil i stavila njen datum rođenja. Žena me dodala i pisala mi. Odmah sam skontala, da je to ona uradila. Ne znam šta da mislim o njoj.
1471
75
23
share
odobravam
osuđujem

Imam 26 godina, zarađujem svoj novac, a majka mi i dalje govori na šta da ga (ne)trošim. Ne tražim joj savet, znam šta ću sa svojim novcem, a ona je poslednja osoba od koje bih tražila savet vezan za to. Znam da ovo zvuči bezobrazno, ali ona za svojih 56 godina ništa u životu nije stekla. Sa 30 je svojevoljno napustila posao kako bi bila domaćica i ajde da je moj otac imao novca, već je morao 2 posla da radi, oba za minimalac. Brat i ja smo odrasli u siromaštvu, imali novca samo da platimo kiriju, račune i hranu, otac ceo život za minimalac radi, a ona prstom nije mrdnula. Zdrava, sposobna žena, koja nije htela da radi i pomogne svojoj porodici i deci jer "ona je tako odlučila", očigledno ne ume s novcem, a ne ume ni da ga zaradi, meni drži predavanja šta i kako sa svojim novcem da radim. Svašta bih joj rekla, ali neću da pokrećem svađu i dramu.
1745
86
26
share
odobravam
osuđujem

Evo vam jedan savet kako da naučite strani jezik. Za otprilike 6 meseci možete da uspostavite komunikaciju a za godinu dana ćete se moći naći u bilo kojoj životnoj situaciji i voditi normalan razgovor. Svaki dan treba da naučite par reči, ja sam odlučio da svaki dan učim po 3 rečenice. Vi svaki dan da učite po 3 rečenice od po 4 reči, znači da nedeljno naučite oko 84 reči. Tako sam naučio engleski, francuski, nemački, španski a trenutno učim italijanski. :)
2767
365
79
share
odobravam
osuđujem

Ne mogu normalno da živim zbog ospesivnog sanjarenja, to mi zaista uništava život. Ne mogu ostati fokusirana. Ceo dan sam u tom svom svetu. Samo želim da prestanem sa ovim i živim svoj život ali mi nikako ne ide...
1630
64
56
share
odobravam
osuđujem

Drugarica mi je rekla da je njen joj je njen muž dok je bio pijan priznao da bi spavao sa mnom jer mu se sviđa kako izgledam fizički. Primetila sam da se ona zbog toga i udaljila malo od mene. Ne razumem zašto je on rekao tako nešto i uništio nam je prijateljstvo. Ja nikada ne bih bila sa mužem od bilo koje drugarice ali mislim da ona misli da ja zavodim njenog muža i da je zato to rekao. Šta da radim?
1532
101
55
share
odobravam
osuđujem

Radim kao profesor već 6 godina na fakultetu i mogu reći da je najlakše biti neprijatelj studentima, a najteže njihov prijatelj...
1722
63
26
share
odobravam
osuđujem

Moja prijateljica je mislila da su žene trudne 18 mjeseci ako nose blizance. I to je rekla žena koja radi na bebi.
1479
257
21
share
odobravam
osuđujem

Tek sada sa 35 godina shvatam da je više blagoslov nego kazna imati brata ili sestru. Sa svojom sestrom se nisam nikako slagao, budući da je mlađa samo dve godine i da je htela uvek isto što i ja stalno smo se svađali, a ona koristila što je žensko i na konto sažaljenja sve dobijala. Loše smo se slagali i u ranoj mladosti, a svaku vezu smo izgubili kada je otišla na faks, a ja se zaposlio i ostao sa mojima. U zadnjih nekoliko godina smo obnovili neku vezu, ali na tome još mnogo mora da se radi. Ipak mi je drago što je tu, što ima ko da mi pomogne oko roditelja jer su već stari i bolesni i da znam da nije sve palo na mene. Prošle subote smo oboje imali slobodan vikend, došli smo kod naših, spremili neku večeru, jeli i šalili se svi. Na kraju večeri su se mama i tata rasplakali jer nas odavno nisu videli da zajedno sedimo, pričamo, smejemo se i šalimo. Bolelo ih je što se setra i ja slažemo kao rogovi u vreći i što nikada nisu imali mira sa nama.
1548
74
17
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva