Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Ljudi, svima preporučujem da krenu da se bave nekom fizičkom aktivnošću, nebitno, pola sata trčanja, duža šetnja, teretana skroz je nebitno ne zbog fizičkog izgleda ili zdravlja (ima i toga naravno) već zbog psihičkog blagostanja koje vežbanje nosi, a to nam se čini mi se najviše treba. Pao sam godinu na jako teškom fakultetu, veoma teško sam to podneo i jedna od retkih stvari koja a mi je pomogla da pregura taj period je upravo trening. Jednostavno mi okupira misli i hormoni odrade svoje. Nastavio sam i dalje da treniram i primetio da ima neizmeran uticaj i na učenje i koncentraciju. Znam da su vam ovo sve već pričali ali nadam se da će ovo pokrenuti bar jednu osobu i ja ću biti srećan. 😄
2531
64
55
share
odobravam
osuđujem

Došla sam prvi put kod roditelja od momka i dobila bušnu kašiku.
1301
241
50
share
odobravam
osuđujem

Imam 4 ispita iduce nedelje 2 su za uvjet a ja? Ja se molim bogu da srbija sutra pobedi...
1993
475
56
share
odobravam
osuđujem

Mi smo prevazišli staru narodnu poslovicu - "Uvek se posvađamo kad idemo u goste". Mi se svađamo i kad nam dolaze gosti.
2210
85
15
share
odobravam
osuđujem

Roditelji su me nazvali Sofronije, a brata Arkadije. Ne znam šta je tragičnije :')
2177
142
49
share
odobravam
osuđujem

Pare koje smo skupljali za ljetovanje sam poslije prekida spiskala na alkohol četiri subote zaredom. Živio ti meni, Andrej.
1460
1607
38
share
odobravam
osuđujem

Nikome nisam na prvom mjestu.
2328
132
57
share
odobravam
osuđujem

Muž uči našeg malog sina ružne reči. Meni to ne samo da nije zabavno, već mi je i odurno. Oboje smo iz dobrih i konzervativnih porodica i ne razumem kako njemu nije jasno da nekoga više određuje jezik kojim govori i lična kultura nego koliko novca ima i kako se oblači.
2226
169
36
share
odobravam
osuđujem

Ulazim na instagram i gledam, svaka druga slika kako momci ne obraćaju pažnju na devojke dok je SP u fudbalu. Mene ovaj moj zaprosio za vreme SP. :)
2653
232
58
share
odobravam
osuđujem

Jako mi je žao što sa svojim roditeljima ne mogu da pričam o svojim problemima. Zabranili su mi izlaske kao i dečka misleći da ću tako izrasti u normalnu osobu. Uvijek kad poželim da pričam sa njima nemaju vremena. Uskoro imam 18 godina, mislim da i penzioneri imaju zanimljiviji život od mene koja sam u kući stalno jer moji ne dozvoljavaju da izlazim. I na sve to još trpim njihove izlive agresije na mene. Imam dečka, krijem naravno prosto ne mogu da nađem način da popričam sa njima.
2103
107
51
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva