Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Imala sam 6 godina dok je moja baka umirala na moje oči, bile smo same u kući. Naime, desilo se ovako:To jutro joj je moj brat umesto kiselog mleka kupio jogurt. Sedele smo zajedno i jele i ona je počela krkljati, prevrtati očima i umirati. Nisam znala šta se desilo, pa sam mami rekla da je brat baki kupio jogurt i da je baka zbog toga prevrnula očima. Mislili su da je to moja dečija glupost, ali kad su se vratili kući, zatekli su je mrtvu. Svojim očima u detinjstvu sam gledala kako umire meni neko blizak, bez da sam toga bila svesna. Nije stigla ni da proguta svoj poslednji zalogaj.
2294
139
37
share
odobravam
osuđujem

Uvijek me zanimalo kakve su moje profesorice dok vode ljubav.
2368
359
46
share
odobravam
osuđujem

Dok si šef uplaćuje obiteljska putovanja, skupe večere na račun firme, a nama kasni plača nekoliko mjeseci. Zar on misli da mi živimo od zraka?
2536
133
33
share
odobravam
osuđujem

Smiješne su mi stvari koje nikome nisu.
2595
71
14
share
odobravam
osuđujem

Na toliko sam socijalnih mreža aktivna, a ne javlja se ni na jednoj. TUGA!
2318
200
21
share
odobravam
osuđujem

Fakultet je lak. Samo ako želis da se kupaš 1 nedeljno, da jedeš na brzinu, da spavaš malo, da ne vodiš računa o sebi. Ako si normalan uredan čovek to je skoro pa neizvodljivo.
2421
847
56
share
odobravam
osuđujem

PMS mi dođe kao odušak, jedem slatko, slano, izležavam se kad mogu, istresam na muža jer inače ne volim konflikte i rasprave, tako da kad sam u pmsu uopšte ne potiskujem to ludilo već pustim zvijer iz sebe. Nije da to koristim, fakat budem izbezumljena do srži, ljuta, tužna...uostalom znaju žene o čemu pričam, ali ne želim da trpim to i izjedam se iznutra kad imam njega 😁
2155
1620
62
share
odobravam
osuđujem

Ostavio sam devojku koju sam voleo kada sam shvatio koliko je disfunkcionalna naša veza. Ponekad se dešavalo da pređemo put od ljubavi do mržnje i nazad u samo nekoliko sati. Sve je bilo strašno, uzbudljivo, napeto, ali istovremeno mi je postepeno razaralo psihu. Bilo mi je jako teško kada sam raskinuo, ali ne žalim zbog toga. Da sam nastavio istim putem nešto loše bi se desilo. Ovako smo danas srećne i ispunjene osobe sa novim partnerima.
2361
99
11
share
odobravam
osuđujem

Sa nekadašnjom najboljom prijateljicom ne pričam više od godinu dana, al i dalje kad mi se nešto dogodi ili čujem nešto sočno pomislim kako joj to moram ispričati.
2309
72
12
share
odobravam
osuđujem

Kad mi se završi omiljena serija, osjećam se kao da mi se čitav svijet srušio.
2536
129
25
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva