Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Obožavam kad odem kod nekoga, a on mi ponudi papuče koje bazde na kilometar. Gasna komora.
354
163
20
share
odobravam
osuđujem

Imam drugaricu, nije nikad mogla imat prijatelja duži period, jer su joj nakon kratkog vremena svi priznavali da im se sviđa.
534
28
37
share
odobravam
osuđujem

Imam 21 godinu. I dan danas nemam hraborsti da pitam tatu bilo šta o mami. Preminula je kad sam imao godinu i četri meseca. Plašim se jer ne mogu da zamislim koliko mu je bilo teško da izdržava mene i moju sestru pored loših finansijskih uslova. Bože daj mi hrabrosti da popričamo makar nekad o tome. Tolike godine su prošle ali bol i strah od toga da spuštaš glavu kad tvoji drugari viču mama, majka, nikad neće proći.
711
25
16
share
odobravam
osuđujem

Bivši dečko nije mogao da shvati da ne mogu imati s njim odnos jer imam endometriozu, da me boli kada imam odnos, mislio je da ja lažem, da se pravim i da neću da imam odnose. Zbog toga me je i ostavio, nije ni trenutka razmislio šta se dešava meni i da li sam ja dobro.
599
47
69
share
odobravam
osuđujem

Svakodnevan stres, nervoza, svađe i nemir kod kuće dovele su me do moždanog udara u 27-oj godini.
689
36
19
share
odobravam
osuđujem

Moja supruga ima dva mastera sa fakulteta tehničkog smera. Jako pametna žena, elokventna, svestrana, radi u boljoj firmi od moje, razume se u sve osim istorije, što za ovu priču i nije toliko bitno. Elem, videvši video na internetu kako smo svo vreme "pogrešno" postavljali osveživač WC šolje i naravno ona stavi isto tako, kao sa videa... Ukratko, lupamo odvod jer nam se osveživač posle drugog puštanja vode otkačio i zaštopao protok .. hvala ti ženo moja.
557
157
27
share
odobravam
osuđujem

Narkomane, alkoholičare i kockare i treba na ulicu ukoliko konstantno odbijaju pomoć i liječenje. Jedino ih to, ako išta, može trznuti. Šta kleto pomaganje, da dopustim da mi uništi drugo dijete/djecu, život, ... more mrš da sam te 100x rodila. 
599
53
21
share
odobravam
osuđujem

Dobio sam otkaz baš kada sam odlučio da krenem na psihoterapiju. Sad to sebi ne mogu da priuštim. Neka mi je bog u pomoći sa mnom. 
695
20
10
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bila mala mislila sam da žena može da zatrudni samo ako vodi ljubav sa nekim koga stvarno istinski voli i on nju. Inače nije moguće da ostane u drugom stanju. 
678
37
16
share
odobravam
osuđujem

Ostavio sam je zbog posla u inozemstvu, bez objašnjenja sam otišao, strah me da ću se kajati.
113
660
24
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva