Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Imam osećaj da otkad mi je jedan momak vređao izgled da mi se je stanje kože pogoršalo. 
610
62
13
share
odobravam
osuđujem

Da mi je makar priznala da me prevarila, našla boljeg i da zato želi kraj, možda bi mi lakše bilo. Ovako, ostaje da smo imali divan odnos i vezu, i da je samo zbog neke gluposti rešila da ne želi više. Jer ako je to, znam da se i ona kaje, i da tako živimo jedno bez drugog, svako na svoju stranu. A mogli smo, i to kako smo mogli.  
748
128
43
share
odobravam
osuđujem

Pozajmim jednoj drugarici štikle i nije mi ih vraćala mesec dana. Na kraju joj kažem da ih vrati i ona sve govori vratiće ih i ne vraća ih. I tako se to odužilo skoro 3 meseca, mi smo se gledale ali ona kao "zaboravi" da mi vrati štikle jer je u obavezama. Videla sam na instagramu da se slika u njima i da ih često nosi. Tu mi pukne film, nije mi padalo na pamet da joj poklonim štikle jer su markirane i jer sam ih platila 150 eura. Na kraju je jedan dan pitam da li je kući, kaže da jeste i ja joj napišem "evo prolazila sam ispred tvoje zgrade pa rekoh da se popnem da uzmem štikle, trebaju mi noćas". I tako je na foru uhvatim da ih vrati. Bukvalno mi ih je bacila u ruke i rekla "Zar zaista nemaš nijedne druge štikle? Stvarno bi trebala da kupiš". Ona će meni komentarisati kako trebam da kupim a bukvalno je ukrala moje.  
2584
63
55
share
odobravam
osuđujem

Sanjao sam pokojnu prababu kako priča sa mojom babom u kuhinji, i prepoznavši joj glas, nisam smeo ići da je vidim, jer sam znao da je mrtva, pa sam se plašio šta ću videti. U snu sam odlučio da odem na brdo iza kuće gde je sahranjena, da vidim da li je grob otkopan, kad sam išao, osećao sam da je prababa iza mene, i uporno sam se okretao ali nije bila. Došao sam na grob, i bio je zakopan, a oko groba su bile neke knjige, od kojih je i jedna koju ja imam u sobi. Znajući da ću se uskoro probuditi, zgrabio sam knjigu i počeo tražiti neku stranicu čiji ću broj da zapamtim, i pročitati bar jednu rečenicu iz knjige. Čim sam se probudio, uzeo sam tu knjigu koja je bila kod mene u sobi, ali nije imala stranicu sa tim brojem. Imam problema sa snovima, imam lucidne snove, nekad ne znam da li sanjam ili ne, ne sećam se da li mi je neko nešto rekao u snu ili u stvarnosti, nekoliko dana pre vanrednog stanja u Srbiji, sanjao sam "dolazak"Korone u mom gradu, nestanak struje po prodavnicama, što ste ujutru i dogodilo.
856
55
24
share
odobravam
osuđujem

Mrzim svoju poganu porodicu i sve teže to krijem. Gomila vulgarnih poluobrazovanih individua koje o svemu ili skoro svemu imaju mišljenje, sve i svakog komentarišu, a sebe ne vide. Pakosni, zavidni.. Želela sam da odem od njih, ali nisam uspela, pa se sad prilagođavam. Dok sam studirala bilo je otrovnih komentara na moj izbor buduće profesije, a i kada sam se zaposlila smetao im je moj posao. Delimično sam i zbog toga sabotirala samu sebe i ostala bez posla. Šta bih dala da mogu vratiti vreme, da to ukapiram, pokupim svoje prnje i odem daleko od njih. Takođe bih se, možda i udala za momka u kog nisam bila ludo zaljubljena, ali je bio fin i uljudan prema meni, a to što se njima nije dopadao je samo plus kod mene. Dugo mi je trebalo da shvatim da ovde samo inat pali (bez obzira što je najgori "zanat").  
711
53
6
share
odobravam
osuđujem

Godinama već proživljavam pakao sa mojim roditeljima. Konstantno su nezadovoljni, mnogo se svađaju i to je uglavnom oko novca. Što je najveći problem, finansijski smo stabilni, ali oni ne znaju sa parama. Što je najgore, navikla sam na tu situaciju jer ne žele da se razvedu i uvek je isto, ali shvatam da je samo gore. Što sam starija sve mi više smetaju i polako ključam, a to čak utiče na vezu sa mojim dečkom sa kojim sam već dugo i sa kojim planiram budućnost. Plašim se da ću ga ugušiti sa pričom o roditeljima i promenama raspoloženja. Ne znam kako više da se ponašam i kako da popravim celu situaciju.
682
32
8
share
odobravam
osuđujem

Mi muški imamo normalniji odnos u većini slučajeva. Naš 3 bivših momaka od te cure se svi dobro slažemo kapiramo i sprdamo i zdraviji međuljudski odnos imamo za razliku od nje koja ima neke psihičke probleme, nismo stručni ali definitivno ima.. Da se razumemo mi smo se upoznali sve u toku dok je ona bila u vezi sa prvi. Ne mogu shvatiti kako neko može biti tako teška, ograničena i pakosna osoba. Duga je priča, ali sam na fejsu uz veliki trud da lepo zvuči odsvirao pesmu ti za ljubav nisi rođena..  
195
911
25
share
odobravam
osuđujem

Baš me privlači kada cura ima dugu, gustu kosu. Može se reći da mi je to fetiš. Sada izlazim sa curom koja ima rijetku,tanku kosu i ne može da joj poraste preko ramena. Bzv se osjećam ali znak da nije kriva ona.
361
743
34
share
odobravam
osuđujem

Rodila sam dete i ugojila se 25kg u trudnoći, smršala bih ali svi mi govore treba da jedeš jer dojiš bebu, ok treba jesti ali umereno. I evo posle godinu dana izgledam kao bure nekad se gadim sama sebi (još mi je i stomak ceo popucao od strija) . Uglavnom kad vidim kako neke žene kako izgledaju što imaju blizance i više dece dođe mi sebi šamar da opalim eto.
945
98
38
share
odobravam
osuđujem

Jedna od najvećih želja mi je da spavam sa sestrama moje devojke.
327
2442
56
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva