Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Imam dobrog muža, duuugo smo zajedno, ali je veliki problem što je impotentan i što neće to da prizna sebi, živimo kao brat i sestra, svi me pitaju kad će dete a ja očajna.
1410
118
38
share
odobravam
osuđujem

Mrzim kad ljudi hodaju sporo kroz grad. Pa niste jedini...
1872
330
44
share
odobravam
osuđujem

Žao mi je da u budućnosti deca neće znati, kako je to kada se na ulici igraš sa svojim društvom.
2104
241
29
share
odobravam
osuđujem

Da li sam ja jedina osoba koja se tek sada u avgustu navikla da piše da je 2019. godina, i tako svake godine.....
1545
138
23
share
odobravam
osuđujem

Osoba sam koja poklanja pažnju drugima. Za svačiji rođendan se potrudim. Poklon, poruka, druženje. Kako bratu i roditeljima, mužu i djeci, tako i prijateljima. Meni niko za moj rođendan ne uzvrati poklon ni pažnju. Ali, niko. Nije mi ni danas jasno zašto.
1980
58
47
share
odobravam
osuđujem

Mrzim selidbe. Uvek me podsete na to da prostor u kome živim nije moj, iako poznajem ceo komšiluk, znam svaku prodavnicu, imam jutarnje rituale. Nije to to. I teško mi je to da prihvatim. Živim za dan kada ću sebi kupiti nekretninu. Bilo gde, samo da je moja.
1802
42
12
share
odobravam
osuđujem

Nisam bila varana u vezama, ali se plašim da će mi to uraditi neko do koga mi je mnogo stalo. Svi oko mene varaju, počevši od mog brata, njegovog društva, mojih drugara, momaka mojih drugarica, čak i moj otac kada je tek ušao u brak uradio je isto. Jako sam emotivna i znam da bi me to slomilo. Trenutno sam slobodna i ponekad se plašim da započnem nešto sa nekim, jer uvek mislim da će mi raditi stvari za koje znam da su drugima radili. Nekad gubim veru u ljubav...
1518
97
48
share
odobravam
osuđujem

Bivša najbolja drugarica mi odbila kumstvo jer je izgubila ličnu kartu i sve ostale dokumente uz izgovor da ličnu kartu već pet puta gubila i da treba da plati prvo kaznu da bi izvadila novu, a kad sam se porodila rekla je da će doći da mi vidi dete i nema je već 4 meseca.
335
1435
35
share
odobravam
osuđujem

Dečko mi je opsjednut sa svojim autom. Ima dobru plaću, ali svaku kunu ulaže u auto koji je više kod mehaničara nego na cesti (nije alfa, ali posjeduje i nju), potrošio je već jako puno novaca na taj auto i mogao je kupiti i novi iz salona s tim novcima. Strah me da nikada nećemo ni živjeti zajedno jer će on i dalje otplaćivati auto, kupovati nove dijelove ili će auto biti kod mehaničara. Volim ga više od ičega i stvarno nam je prekrasno zajedno, ali me strah da nikada neće naučit raspolagati s novcem na pravi način nego će ga uvijek spiskat u auto.
1152
100
61
share
odobravam
osuđujem

Sa tolikom zainteresovanošću učim ispitnu materiju da sam upravo izguglao na vikipediji zašto se trotinet zove baš tako.
1519
85
8
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva