Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Skoro sa svim mojim drugaricama i prijateljicama sam imao sex, obostrana želja...
1673
774
61
share
odobravam
osuđujem

Upravo mi je dečko rekao da nemam stila i da ne znam da se obučem, a ja ni nemam šta da obučem, a danas sam imala 5000 da se obučem od glave do pete i torbu da kupim i onda mi on kaže ti nemaš stila uopšte ne pratiš modu, malo je reći da sam se osećala poniženo.
2182
498
107
share
odobravam
osuđujem

Roditelji mog muža nisu nam dali ni dinar za venčanje (niti kao poklon, niti su učestvovali u troškovima). Mene je to prilično pogodilo zato što su ubrzo posle toga njegovom bratu od tetke dali pozamašnu svotu novca za svadbu. Nisam materijalista, razumem i da se nema i ne očekujem da nas oni na bilo koji način izdržavaju, ali me nervira to jer se bojim da će početi da se oslanjaju na to da će nam dati moji (koji nam zaista daju sve što mogu i kad se ima i kad se nema). Pogađa me i takav odnos koji prema njemu imaju. Imamo on i ja plate i zarađujemo dovoljno za nas, ali meni nije normalno da rođenog sina ne pomogneš i pružiš mu neku finansijsku podršku kad osniva porodicu. Baš me zanima da li grešim što ovako vidim sve to i ne znam da li treba da mu kažem da mi je to zasmetalo.
2365
120
74
share
odobravam
osuđujem

Moj otac ima 54 godine. Nedavno se zarazio pesmom "Despacito", danima je sluša na youtube-u, a sada je uzeo gitaru i pokušava da je svira... Haos.
2987
109
27
share
odobravam
osuđujem

Danas dok sam pričao sa drugom o svojoj vezi sa devojkom shvatio da je sve uvek od početka veze bilo po njenom, i još uvek je...Jednostavno ne umem da joj kažem "ne"...
1908
227
24
share
odobravam
osuđujem

Da imam život kao što mi piše u horoskopu gdje bi mi kraj bio..
2589
55
9
share
odobravam
osuđujem

Kao da život isisa iz mene poslije svake svađe. Tijelo me boli.
2339
81
16
share
odobravam
osuđujem

Prošle godine za svoj rođendan bila sam u jako lošoj vezi, depresivna i potpuno nezadovoljna sobom i svojim životom. Ove godine imam novog dečka koji me je upravo zaprosio, ostvarila sam sve svoje ciljeve i eliminisala loše ljude iz svoje okoline. Nikad srećnija u životu nisam bila!
3193
119
64
share
odobravam
osuđujem

Kad god vidim neku lepu devojku, pitam se zašto ja nisam mogla da se rodim lepa.
2755
215
57
share
odobravam
osuđujem

Nekima život voli dokazivati da su u krivu. E , pa meni baš suprotno, da sam u pravu. Tako trčim ja da stignem na semafor i mislim si: "Bogami, radije bih crkla, neg' čekala novo zeleno"... i pregazi me bicikl.
3092
128
23
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva