Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Sviđa mi se kolegica i jedan dan ju pozovem da odemo na kavu nakon predavanja. Kako nemamo zajedničkih prijatelja nisam znao ništa o njoj osim onog što stavlja na fejs. I tako mi pričamo, cura ima super karakter, zanimljiva je i zabavna i onda u jednom trenu spomene nekog dečka. U vezi je od nedavno. U tom trenu sam zanijemio i nisam znao kako da reagiram. Tuga.
2294
81
38
share
odobravam
osuđujem

Nisam stručnjak, ali muzika je mnogo više od ovih sranja koja danas imaju milionske preglede.
2696
101
64
share
odobravam
osuđujem

Poslala sam jednom dečku gole slike, on je skrinsotovao čet i sad mi preti da će da raširi moje slike po gradu.. ne znam šta da radim!
410
2694
157
share
odobravam
osuđujem

Znam da većina muškaraca voli da gleda slike golih žena i šta sve već, ali moj bivši je pratio bar jedno dvesta takvih profila i svakodnevno lajkovao desetine takvih slika, naravno da mi je smetalo jer je to po meni bilo nepoštovanje i stvaralo je osećaj da se zapitam zašto si ti sa mnom ako te samo takve privlače, a ja sam povučen i neupadljiv tip devojke, okej i da ih gledaš ali zašto svima stavljaš do znanja lajkujući ih...
1698
112
48
share
odobravam
osuđujem

Moj momak je danas razgovarao s bivšom djevojkom koja mu je do nedavno zagorčavala život i koja je meni prijetila. Imali su skroz normalan razgovor kao da nikad ništa nije bilo. Ne znam je li on glup ili ona ili sam ja glupa što mi smeta. Ne znam, ne znam.
2479
186
45
share
odobravam
osuđujem

Moj brat se ponaša odvratno prema svojoj verenici. Ja sve to znam, ali ne mogu da se mešam direktno u to. Već samo indirektno savetujem devojku da ga napusti. Ona je najbolja devojka koju je on mogao naći, al se ponaša kao poslednje gov*o. Možda grešim, ali smatram da svaka žena na svetu treba da bude srećna, a ne da misli o tome da li će mamin sinčić sutra da je istera iz kuće ili nešto gore da uradi.
3009
93
21
share
odobravam
osuđujem

Prije 4 godine, javila mi se djevojka. S vremenom smo se počeli dopisivati i viđati kad bi mogli, pošto nismo u istoj državi. Upoznavajući ju, shvatio sam da je ona sve što želim u životu. Priznao sam joj to, odbila me, i ja prekinem kontakt. Par mjeseci nakon toga mi se opet javi, a ja budala, šta ću, pomislim da je shvatila neke stvari i da bi moglo biti nešto između nas, ali opet je bilo isto. I to se ponovilo par puta tako. Sada kad sam odlučio konačno staviti točku na tu cijelu priču i krenuti dalje u životu, rekla mi je da sam kriv jer sam uništio naš odnos. Pa evo ne znam više ni šta da mislim ni šta da činim i ne mogu da je razumijem, a inče kažu za mene da sam jako inteligentna osoba. Nuklearna fizika je jako jednostvna u usporedbi sa ženama i ženskim mozgom.
2195
265
59
share
odobravam
osuđujem

Kad mi neko kaže da se dobro nasmije sa mnom to mi je veći kompliment nego da mi kažu da sam najljepša osoba na svijetu :)
3429
58
19
share
odobravam
osuđujem

Nikada nisam shvatao kako ljudi mogu reći da je tanka linija između ljubavi i mržnje. Ne, nije. Postoji ogromna razlika između:"Volim što ova osoba postoji u mom životu." i "Ne želim nikada više pričati o ovoj osobi." Ljubav i mržnja su bukvalno dvije suprotne stvari. Nekoga ili mrzite ili volite sve ostalo su iluzije i privremeni osjećaji.
1814
724
74
share
odobravam
osuđujem

Vas CV je izvanredan, ali vi niste osoba za nas. To je rečenica kojom me odbijaju.
2533
71
32
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva