Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2102983

Kad sam išla 2.put na polaganje vozačkog ispita nisam nešto dobro uradila i nisam trebala opet da prođem. Međutim instruktorka zamoli da prođem čovjeka što je bio u komisiji i on pristane. I poslije me zove da joj dam 100km kao morala ona njemu dati. Nikad se u životu nisam jadnije osjećala. Roditeljima me bilo i sramota reći da sam položila. Došlo mi je da bacim one papire u pm!!

odobravam( 2450 ) osuđujem( 178 )

#2105351

Imam 23 godine, imam problem sa hormonima. U pubertetu su mi stali potpuno. Polni organ mi se nije razvio, ne mogu da doživim orgazam. Bivša devojka me je naterala da idem kod lekara za to. Ustanovili su mi da možda ni decu neću moći da imam, u 10oj godini je trebalo da počnem sa terapijama. Bavio sam se profesionalno fudbalom, ali niko nije kontrolisao moje hormone, to je greška lekara. Uskraćen sam za sve. Kada treba da imam odnose sa nekom devojkom, svaka mi se začudi "veličinom" organa, pojedine i neće da imaju odnose sa mnom baš zbog toga. Ja samo hoću devojku kojoj to trenutno nije bitno.. Da bude sa mnom dok ovo ne prebrodim. Inače, sada primam te hormone, hvala Bogu ide na bolje. Devojke, nije sve u se*su. Dozvolite momcima da vam priđu da ih upoznate. Mnogo mi je teško zbog svega, a to ne pokazujem. Pružite svima priliku, jer ne znate šta stoji iza svega! Pozdrav dobri ljudi.

odobravam( 3285 ) osuđujem( 240 )

#2105780

Prvi dejt nam je trajao ukupno devet sati, a na kraju nismo imali ama baš ništa. Friendzone teški...tuga.

odobravam( 2757 ) osuđujem( 118 )

#2106618

Iznerviram se kad vidim da je nekom zaključan Instagram.

odobravam( 2520 ) osuđujem( 710 )

#2104580

Ja ne znam šta se dešava sa mnom, pucaju me neki fleševi. U jednom trenutku sam pun životne energije, planiram šta ću sve uraditi taj dan, gradim planove za cijelu godinu, razmišljam da upišem bolji fakultet, da ostavim neke stvari iza sebe. A onda u sljedećem trenutku kao da sve padne u vodu, ne mogu da se pomaknem sa mjesta u svakom smislu, sve mi mrsko, čak i da razmišljam. Oni postavljeni planovi mi se čine teškim, prevelikim za mene, želja za životom i uspjehom utihne. Nastane opšti tajac u srcu i duši. Ovo mi se ranije nije dešavalo, bio sam poznat u društvu kao osoba koja je uvijek nasmijana, spremna svima da pomogne, a sad ja očekujem psihičku pomoć, podršku u svim tim planovima, ali je ne dobijam. Samo kad se sjetim sebe, kakav sam bio prije par godina, pun želja, željan druženja, novih poznanstava, a sad sa samo 20 godina, sjedim evo već 4 mjeseca u sobi i nisam se pomakao iz svoje kuće. Stvarno ne znam šta je, ako neko ima savjet, dobro će mi doći. Hvala vam na čitanju.

odobravam( 3151 ) osuđujem( 90 )

#2104955

Sećam se pijanstva pre 4 godine i dan danas me sramota...

odobravam( 3296 ) osuđujem( 109 )

#2105152

Jedan dan baš mi se potrefilo da apsolutno ništa nisam imao u planu. I tako surfujem internetom, i reko mogo bih da malo sredim kompjuter, da izbrišem nepotrebne i dodam neke korisne programe. Instaliram program i pojavi se čuvena slika prilikom instaliranja "accept license agreement". Reko daj baš da pročitam do kraja. Ne želim da budem neko ko kuje teorije zavere, ali svakim prihvatanjem pristajemo na to da imaju sve podatke sa naših kompjutera i ako nam je kamera uključena, svi snimci se beleže i skladište. Jezivo. Od sad čitam sve.

odobravam( 3381 ) osuđujem( 119 )

#2105496

Kad sam bila mala, uvijek bih dok jedem supu ili pahuljice zamišljala da su to ljudi u poplavi i da ih ja spašavam kašikom. :)

odobravam( 3075 ) osuđujem( 86 )

#2105136

Ne mogu da imam decu, a svi mi kažu da mi je pravo vreme da se ženim i da zasnujem porodicu. Eh kad bi samo znali... Nije mi do života više...

odobravam( 2848 ) osuđujem( 171 )

#2105085

Želim da "zahvalim" vama koji ste pisali da su vam uletali slepi miševi u sobe i to po ovoj zimi. Kad dođe hladnije vreme srećna sam jer konačno mogu da otvorim prozor da proluftiram bez straha da će mi uleteti bilo kakva buba, mnogo ih se plašim, a sad opet ne mogu da se opustim! Na svako šuškanje, tražim slepog miša po sobi! Jaoooo, živote! :)

odobravam( 2655 ) osuđujem( 282 )


Budi Admin!
Arhiva