Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Ostavila sam dečka pred udaju, jer sam ga varala u prošlosti. Imali smo teške periode veze i ja sam pogrešno odlučila. Saznao je, oprostio. Mnogo je bolno bilo izgraditi ponovo povjernje, ali jesam već nekako. Prije nekoliko dana mi se svidio jedan kolega s posla, koji je tu uvijek oko mene. Čim sam osjetila da mi se svidio ostavila sam dečka. Neću nikad ništa s kolegom imati, ali ne mogu sebi oprosititi to što sam varalica a moj muškarac najdivniji na svijetu. Koliko god se raspadam.
1021
1929
66
share
odobravam
osuđujem

Izgleda da sam imala potpuno krivu percepciju tko su mi prijatelji, a tko ne, jer par njih koje sam smatrala pravim prijateljima i s kojima sam se družila i čula svakodnevno mi nije čestitalo rođendan, dok su mi neki ljudi koje smatram samo poznanicima sastavili prekrasne čestitke. 😔
2052
161
39
share
odobravam
osuđujem

Svaki put kada prelazin cestu iako nema auta...tripujem da dolazi munjeviti jurić i kaď budem na njegovoj strani puta on će me udariti.
1586
81
13
share
odobravam
osuđujem

Žene žele da budete jaki, stabilni i zaštitnički nastrojeni, a da u svemu tome ne budete agresivni, prenapadni i posesivni. Žele da budete druželjubivi, dopadljivi i duhoviti, ali ne i klovnovi, švalerčići i previše dostupni svakoj. Žele da budete strastveni, ali da imate trenutke jednostavne nežnosti i pažnje. Da pokazujete emocije, ali i da umete da iskulirate kad zatreba. Da budete vredni i sposobni, a da vam to ne bude preokupacija i opsesija kao izgovor za nemar i manjak vremena....itd, itd. I najvažnije, da sve ovo znate i primenjujete, bez da vam zvocamo tj podsećamo. Eto, prosto je :) :) :)
2990
301
107
share
odobravam
osuđujem

Otac mi je mesar. Kad sam kao klinac išao na ekskurziju, sva deca počnu u autobusu da otvaraju sendviče sa šunkom i kačkavaljem, a ja imam sendvič sa svinjskom džigericom.
2694
170
37
share
odobravam
osuđujem

Spavala sam sa prijateljem iz društva, družimo se najnormalnije, čak smo i još bolji. Ne znam da li je rekao kome iz društva ali i boli me briga, da vrate vrijeme napravila bi isto.
2293
205
27
share
odobravam
osuđujem

Deda mog bivseg dečka zove pumpica-pozajmila sam mu pumpu koju mi još nije vratio.. Juče sedimo igramo karte i pričamo i on me pita:"A gde ti je pumpica, ne pumpate se više?".. Kad nisam pala sa stolice... Imam najbolje dedu 😁
2517
238
46
share
odobravam
osuđujem

Iako generalno ne mislim da sam ružna (šta više zadovoljna sam sobom) kad god mi se slučajno upali prednja kamera na telefonu ja se uplašim same sebe i svog izgleda!!
2816
73
32
share
odobravam
osuđujem

Sviđa mi se jedan dečko, ali kakvo je vreme došlo to sam rekla samo drugarici koja je udaljena 1200km od mene, jer nemam poverenja u ove koji su pored mene.
2437
87
18
share
odobravam
osuđujem

Jedva čekam da vidim reakciju drugova kad im kažem da mi je profesor (koji mi predaje 3 predmeta) takođe i kum...
2866
463
64
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva