Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Ostao sam nepokretan u prometnoj nesreći i rekao sam ženi da me ostavi, i ostavila me i izbacila me iz zajedničkog stana.. tako sam u nekoliko mjeseci ostao bez zdravlja, bez doma i bez žene. Ostaje mi samo da se ubijem i prikratim si muke.
117
724
27
share
odobravam
osuđujem

Primetila sam da nešto nije kako treba pošla sam kod ginekologa potajno, utvrdila da imam polnu bolest. Niko ne zna, prepuštena sam sama sebi. Nikada nemojte mijenjati puno partnere nikada ne znate na koga ćete naići.
473
154
30
share
odobravam
osuđujem

Kako su ovi avioni puni putnika na ovu bedu od plata? ? Ko to leti, ko su ti ljudi, kad većina nema ni za taksi? Izgleda da ima i bogatih, samo se foliraju i kriju da imaju pare, prave se sirotinja.
564
193
55
share
odobravam
osuđujem

Svačiji roditelji se bore za đecu ja se borim za roditelje, otac stalo priča o nekoj neimaštini a ustvari ništa nam ne fali stalno je agresivan i tako psuje otkako znam za sebe i svojih 29 god, faktički nekako poput verbalog nasilja dune mu od jednom da se svada, majka mi je bolesna i ima neku vrstu poremećaja oko nervnih živaca pa tako ako nekad preskoči terapiju mozak diriguje po svome, znači nežna razliku izmedu realnosti, ja nehodam već 5 god nigdje niti po gradu niti imam curu niti bilo kakvu želju, rodendan ne slavim uopšte jer nemam vremena ne odmaram nikako radim od ponedeljka do nedelja da bi njima nesta priuštio i uvjek nezadovoljni, kažu do sad si trebao imati djecu pa kako da ih imam kad nemam vremena da izadem kad im fali 1001 stvar u životu, neznam kako se više svega oslobodit, nemam ni prijatelje nemam ništa sve stvari koje sam imao i volio sam rasprodao da bi oni bili bolje ali ja vidim da iz dana u dan i god ide gore, samo želim reći volite se pazite se što manje stresa galame.
439
41
23
share
odobravam
osuđujem

Zajedno smo već godinu dana i znam da sam joj bio prvi. Ali, na njenom starom profilu video sam sexy poruke sa nekim dečkom, datum je nekoliko meseci pre nego što smo se upoznali i ne znam šta da mislim da li je to samo mašta ili je s njim radila nešto drugo...
96
779
41
share
odobravam
osuđujem

Ne razumijem zašto mršavi ljudi tvrde da je jednako teško kad se ne možeš udebljati i kad ne možeš smršaviti. Kako je to moguće? To je jednako kao da kažeš da je jednako prestati pušiti kao i započeti. Debeli moraju imati snagu volje da ne jedu fine kalorične poslastice, a mršavi ih samo moraju pojesti.
386
864
87
share
odobravam
osuđujem

'85 sam godište, ne izlazim više u grad kao nekada iako nisam oženjen niti imam devojku, ali sinoć me staro društvo nateralo da odemo u lokalni klub na piće i provod. U neko doba u klub su upale i maturantkinje ekonomske škole vidno pijane. Jedna od njih me spopadala i kada sam joj rekao koje sam godište rekla mi je ''Pa šta, zgodan si i pustila bih te da mi radiš šta god poželiš''. Možda su mene već pregazile godine, možda sam i staromodan, možda jednostavno ne idem u korak sa vremenom, a možda je i moja kasna mladost rigidnija u odnosu na ovu tinejdžersku, sve u svemu ovo meni nije normalno i počeo sam iskreno da se plašim u kakvom će mi svetu živeti deca ako ih ikada budem imao.
932
48
40
share
odobravam
osuđujem

Išla sam u medicinsku školu i u prvoj godini smo imali zaista sjajnu profesorku iz matematike koja je znala da zainteteresuje sve učenike i da ih angažuje u radu. Vežbali smo na časovima i za svaki zadatak bi upisivala plus koji je odrađen na tabli i posle na osnovu toga davala ocene za aktivnost i tako su svi bili motivisani bar osnove da nauče niko kod nje dvojku nije imao... Ali posle nam je došla druga profesorka koju ništa nije interesovalo recimo da je imala običaj 15 min pred kraj pismenog da nam kaže gde je izgrešila brojke u zadacima i da ih ispravimo.... U suštini samo jedna cura je mogla da isprati njen tempo i od nas 30, 23 zaključane dvojke smo imali... Svi profesori su pričali za ovu prethodnu da je blaga zato što smo imali visok prosek kod nje a u suštini žena je znala bolje da predaje i znala je bolje s decom... Sad završavam fakultet i nikad mi neće biti jasan taj profesorski kriterijum što niže ocene kod mene imaju to sam bolji i čvršći profesor... To blage veze nema.
889
19
7
share
odobravam
osuđujem

Imam 29 godina, žensko sam i mrzim da budem u vezi. Pre svega me iritira što se toliko insistira na sexu, a meni je dovoljno 2-3 puta mesečno. Ovako kad sam solo niti moram nekom da udovoljavam na tom polju, niti se čimam oko depiliranja i sređivanja.. Plus ne moram da trpim ničiji znoj na sebi. Ako mi baš prigusti više uživam u korišćenju sexy igračke. Tad znam da mi je garantovano uživanje i vrhunac.
721
355
49
share
odobravam
osuđujem

Pljuckam kolegama u kafu svaki dan...
116
1105
12
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva