Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Nikad nisam zapamtila ljubav između mame i tate. Tata nas je ostavio kada sam imala 2 godine ali se vratio kući kada sam imala 4 i ako su moji bili razvedeni. Kada sam imala 10 oženio se i sada živi sa tom ženom. Ona je starija od njega tako da ne mogu a imaju više dece. On ne priča sa starijom sestrom, a sa bratom je OK jedino sa mnom ima super odnos.. Nekad mi je žao što mama i tata nisu zajedno, ali me ipak briga jer pravi očevi ne ostavljaju decu zbog drugih žena. 
835
83
6
share
odobravam
osuđujem

Neki dan sam bio u radnji i vidio nekog čudnog lika točno sam zapamtio koliko je bilo sati bilo 18:29 već je tad bio mrak taj lik me pitao za upute do pizzerije i nakon toga sam vidio pištolj u njegovom đepu odma sam zvao policiju oni su pregledali snimke i nisu vidjeli nikakvog čovjeka od tada nejdem više u tu radnju.
803
171
13
share
odobravam
osuđujem

Posle dvije godine prijateljstva, desilo se nesto između mene i njega... Nešto je kliknulo i to nešto ću čuvati do kraja života. Volim ga i on je sve što želim u životu.
1079
67
5
share
odobravam
osuđujem

Ustvari jedini uslov da pravim djecu je taj da budem normalan. Sreća moja pa znam kako izgleda to biti skroz normalan. Isto tako na moju žalost znam da sad trenutno nisam normalan. Mislim mogu se ja zavaravati da sam normalan, al nemam ja ništa od tog kad znam da nije tako. I da takav lud pravim djecu..? Ne, ne, nema šanse. Prvo normala, pa onda djeca i sve ostalo. Činjenica da djeca širom svijeta trpe svoje polunormalne i nenormalne roditelje. Moja mene Boga mi neće ni malo trpiti, ni malo. Jednostavno nisu dužna. 
1098
82
15
share
odobravam
osuđujem

Imam problem sa hormonima i cistama na jajnicima. Zbog toga imam po celom telu bubuljice i užasne ožiljke od njih, dlake po celom telu- grudi, leđa, zadnjica, lice. Ja to sve odlično krijem, nikada ne nosim duge rukave ni šorts, preko leta ne izlazim, idem na more samo sa roditeljima jer me od njih nije sramota. Svi hvale moj izgled, kako imam lepe strukture lica, zgodna, prelepa, a niko ne zna kako ja izgledam ispod odeće. Kad se obrijem izađu bubuljice, kad se depiliram isto, a i dlake porastu za par dana i to užasno izgleda. Skupila sam jedva pare za lasersku epilaciju lica i uklonila dlake ali su se vratile, barem nemam bubuljice na licu. Zbog svega ovoga, ja sam sa 26 godina nevina jer znam da bi se moje telo svakom dečku zgadilo. Dosta momaka mi se nabacuje ali ja sve odbijam jer znam da ne mogu imati fizičku vezu ni sa kim. Nemam para za lasersku epilaciju ostatka tela. Teško mi je što nikad nisam imala nikoga. 
1002
185
66
share
odobravam
osuđujem

Zabrinuta sam za sebe, jer uveče dok odmaram osećam neki neodređen nemir u nogama. Bojim se da za ovo nema leka i da su u pitanju živci.
844
50
32
share
odobravam
osuđujem

I kada sam sam u kući, moram da zatvorim i zaključam vrata od WC-a.
1079
70
9
share
odobravam
osuđujem

Otkad sam u vezi (2 godine), stalno se plašim da će me dečko ostaviti.
768
281
16
share
odobravam
osuđujem

Imam 22 godine, a ne znam vatru naložiti.
927
326
47
share
odobravam
osuđujem

Ostavio me je jer već 2 godine ne mogu da zatrudnim, pri tom smo oboje zdravi.
231
1209
28
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva