Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Moja drugarica sa kojom se družim 9 godina je imala dečka koji se takođe dopisivao sa drugom devojkom. Ona je to znala i rekla mu da se više ne dopisuje sa njom, i on joj je obećao ali se i dalje dopisivao. Ja sam to saznala i pozvala drugaricu da dođe kod mene a ovu drugu djevojku sam pozvala i rekla im da se on dopisuje sa objema. Moja drugarica je pobesnela i odmah raskinula sa njim. Ali sa ovom drugom devojkom sam ja postala veoma dobra. Kao da se družimo godinama. Mojoj drugarici je to zasmetalo i posvađale smo se. Ona je sve govorila da sam ja na strani ove druge devojke i tu smo se posvađale. Sada ni sama ne znam da li sam trebala sve to govoriti i da li je baš važno to 9 godina ako neko nije u pravu.
670
185
23
share
odobravam
osuđujem

Već dve godine ne pričam sa svojim najboljim drugom zbog njegove tadašnje devojke, mada ima i njegove krivice u tome. Uglavnom, tada smo još išli zajedno u srednju školu i on je posle dužeg vremena našao devojku koja mu sasvim odgovara. Bilo mi je jako drago zbog njega, ali žalio se da ponekad ona zna da bude jako ljubomorna. Tog dana sam mu napisala poruku da ću ređe da mu se javljam da mu ne bih pravila probleme sa devojkom,pošto sam znala da joj i to smeta, i da ćemo se mi ionako viđati u školi. Sutradan smo se raspravljali zbog neke gluposti i nakon toga on nije želeo da priča sa mnom,a ja nisam htela da ga molim. Tek juče sam saznala od zajedničke drugarice da je on prestao da priča sa mnom jer je njegova devojka videla onu poruku i rekla mu je da samo pravim žrtvu od sebe i naterala ga da bira između nas dve. A uvek sam mislila da sam ga ja nečim uvredila. Oni su raskinuli posle 4+5 meseci,a on se nikad nije javio ni da mi se izvini i kad me vidi sad okreće glavu.
824
99
17
share
odobravam
osuđujem

Bilo je profesora koji su me tokom studija savetovali na šta da obratim pažnju i kako da postupam. Ipak, svaki put kad pregledam pacijenta, nalaze ili me neko pita za mišljenje, kad dođe taj prelomni momenat odluke, čak i kad sam 100% sigurna šta da radim, pomislim na tu rečenicu: "Samo se seti mojih reči i budi oprezna. U medicini 2+2 retko kad je 4... Mala."
1070
43
17
share
odobravam
osuđujem

Mrzim ovu državu i privatnike... Muž i ja ćemo uskoro postati roditelji,a on svaki dan radi od 9 do 17h. Krivoo mi je što će propustiti bebinih prvih par meseci...
856
352
91
share
odobravam
osuđujem

Drugarica je besna na mene jer nisam uspela da joj pomognem da prepiše...
759
427
21
share
odobravam
osuđujem

Nemam poverenja u ljude generalno. Previše puta su mi zaboli nož u leđa. Nemam nijednog iskrenog prijatelja. Imam samo gomilu poznanika. Sa nekima sam u boljim, a sa nekima u gorim odnosima i to je to. Godinama se osećam kao da životi drugih ljudi teku, a ja sam zaglavljena u mestu. Kad neko pokuša da mi se približi ja ga odgurnem od sebe i budem gruba. Želim da me neko iskreno zagrli, ali s druge strane kad god se malo otvorim to biva zloupotrebljeno. Malo je reći da sabotiram veze. Osudim ih na kraj pre nego što išta može da se razvije. Bolje preseći na početku dok sve nije ozbiljno. Posle je samo teže. Pobeći od bola pre nego što ga neko drugi nanese je moj način funkcionisanja. Možda je patetično, ali ja ne mogu da izađem iz ovog začaranog kruga.
883
88
33
share
odobravam
osuđujem

Moj dečko je pre par godina pokrenuo svoju firmu. Kad su stvari krenule na bolje, zaposlio je i mene. Meni je ovaj posao u struci, volim to što radim, a pored toga mislim da radim i za našu budućnost. Često ostajem i preko 10 sati dnevno na poslu, da odradim sve što treba. Ali mene brine to koliko on radi. Često ode oko 5 ujutru, a vrati se oko 10-11 uveče. Ako ikako zamislim našu budućnost, vidim sebe sa decom, i njega kako tek tako dođe da prespava da firma ne bi trpela. Ako pokušam da pričam sa njim o tome, sav je u fazonu - tad će biti drugačije. Ali znajući njega, ja to drugačije ne mogu ni da zamislim. Ne znam šta da radim.
1141
46
24
share
odobravam
osuđujem

Imam fobiju od stopala.
1084
102
28
share
odobravam
osuđujem

Sa 35 godina otkriven mi je visok pritisak. Nisam se mirila sa tim da treba doživotno da pijem lekove. Našla sam iskusnog i stručnog lekara koji je posle pregleda ekg, ultrazvuk srca video da sam zdrava i da je sve posledica stresa. Dao mi lek sa produženim oslobađanjem koji me štiti 24h dok se sve ne sredi da ga pijem mesec dana i magnezijum 375mg, D3 vitamin, E vitamin 150mg da pijem 6 meseci. Počela sam svaki dan da šetam, smršala 10% izbacila so potpuno i posle 3 meseca sam bila kao nova i pritisak se skroz normalizovao i evo već godinu dana ok. Pritisak je izlečiv kad se otkrije na vreme, kad pregled pokaže da ste zdravi i da ste svojim lošim navikama i ishranom krenuli u propast. Nije rešenje tableta zauvek već promena i zdrave navike.
2616
94
44
share
odobravam
osuđujem

Treba mi nežnost i pažnja breee, dosta mi je nezrelih klinki i umišljenih gadura!
3280
145
95
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva