Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Moram ovde da podelim jednu "tajnu" koju mi je jedan muškarac otkrio. Ja se njemu požalim pošto sam debela i ružna, jasno mi je da me momci ne muvaju, ali mi nije baš jasno zašto i debeli i ružni momci žele i gledaju samo lepotice van svoje lige. I onda mi je on rekao da je to zato što odbijanje prelepotice manje boli nego da te odbije neka ružnjikava devojka kao ja. Meni je to bilo wow :D
226
56
10
share
odobravam
osuđujem

Od muškaraca imam samo razočaranja i komplekse. Poslednji dečko, tj. bivši se "šalio" kako nemam obline, kako su mi bradavice velike. Čak je u toku seksa trgnuo ruku kad sam krenula da je stavim na intimno mesto. Ne, u početku nije bio takav, ali je vremenom počeo sa dobronamernim savetima i opaskama. Ja jesam raskinula na kraju, ali mi je opet urušeno samopouzdanje. Ne znam i ne interesuje me kakav problem imaju pojedini, ali dokle će normalni ljudi ispaštati?
250
34
21
share
odobravam
osuđujem

Prošlo je već dosta vremena od raskida moje veze. Volio sam je više od života, ali sam morao staviti tačku na naš odnos koji je bio previše toksičan i preloše uticao na oboje, i ako smo se voljeli ludo. Nakon raskida, bio sam sa dosta djevojaka, ali nikad nisam osjetio tu ljubav, taj osjećaj koji sam imao s njom. Potiskivao sam u sebi da u svakoj tražim neku verziju nje. I dan danas kad je sretnem noge mi se presjeku, pomisao na nju i dalje tjeraju suze na oči. Oće li ovo ikad proći? Mislim da nikad više neću biti ispunjen u ljubavnom smislu.
68
104
5
share
odobravam
osuđujem

Imam “drugaricu” koja je “feministkinja”, ali ni f od feminizma ne pokazuje, to dokazuje jer se ponaša kao pojedini muškarci koji tlače žene, samo što ona tlači muški rod. Ne znam koja je poenta feminizma, ako ćeš raditi isto muškarcima kao što su muškarci vijekovima ženama radili, to samo dokazuje da je ista kao i oni…
184
52
18
share
odobravam
osuđujem

Moja kćer ima dečka kojeg ja naprosto obožavam, ona ima 18 godina, on 20. Prva ljubav joj je i prvi dečko, da mogu negdje potpisati, sutra bih potpisala da se uda za njega. Takvi dečki kao on su rijetki, želim im svu sreću svijeta!
306
54
23
share
odobravam
osuđujem

Čula sam se dugo godina sa momkom preko fb-a. Nije živeo u Srbiji. Nikada nije hteo da me nazove ili posalje glasovnu poruku. Uvek je nalazio izgovore i izmišljao raznorazne stvari kako bih mu "poverovala" i opravdala to njegovo odlaganje, nezvanje i ostalo. Slike bi mi redovno slao. Ja sam naravno bila preglupa u to vreme i prelazila preko toga. Jer sam u njemu nekako nalazila neku vrstu utehe i mogla sam jedino njemu da otvorim i dušu i srce. Bio je prema meni stvarno predobar jedino mu zameram to što me nikada nije nazvao niti poslao glasovnu poruku. Mislim da je krio nešto mnogo veliko od mene, da li da je bolestan ili se čak možda i pretvarao da je ta osoba pod tim nekim imenom i prezimenom. Pojma nemam.. Udala sam se naravno za drugog čoveka. Ali mi je to ostalo onako na duši, nešto preko čega ne mogu da pređem a ni oprostim sebi, a ni njemu. I uvek će mi ostati nedorečeno i nejasno i nikada neću dobiti odgovor na to.
40
204
10
share
odobravam
osuđujem

Bila sam prethodno sa dva dečka koja su pre mene imala veze i obojica su me tretirala katastrofalno. Sadašnjem dečku sam prva devojka i niko me lepše nije tretirao i niko me nije voleo na taj način. Prvi put se ne osećam zarobljeno u vezi ili pod nekim pritiskom, prvi put sve ide lagano i prirodno. Jako sam srećna što ga imam kraj sebe!
283
25
12
share
odobravam
osuđujem

Svi moje roditelje smatraju divnim, posvećrnim roditeljima koji sve čine za svoju decu. Otac me ne podnosi, nikad me, ni kao malu, nije ni zagrlio ni poljubio. Majka ceo život samo osuđivala - krš ti je, šta si to obukla, odvratna ti je ta drugarica. Nikad nisam imala osećaj da mogu nešto da im kažem. Sad imam svoju decu, bebe su još, ali užasno sam u strahu da ću im upropastiti život kao oni meni.
246
14
3
share
odobravam
osuđujem

Na jednom sajtu za upoznavanje sam upoznala dečka koji je već imao devojku pre našeg upoznavanja. I to mi je rekao. Ja sam mu rekla pa nema smisla da ovako nastavimo da se dopisujemo, ipak si zauzet, neprijatno mi je i zbog tvoje devojke. I on meni kaže ma opušteno, neće to njoj smetati a i ne planiram ni da joj kažem. Naravno prekinula sam komunikaciju sa njim.
252
35
13
share
odobravam
osuđujem

Navučen sam na por**će i por*o sajtove. Po nekoliko sati na dan... Muško sam, imam dugogodišnju djevojku, ali se ne viđamo redovno jer živimo u različitim gradovima. Jedino što sam primjetio je da kada sam zajedno sa njom, nemam potrebu da posjećujem te sajtove.
116
96
11
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva