Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Ljudi moji, u vezi sam dve godine i dečko me je ostavio jer sam obnovila treću godinu na pravima.
108
568
19
share
odobravam
osuđujem

Veceras sam u nekoj žurbi krenula u prodavnicu, i pošto je bio mrak jako sam se zaletjela u staklena klizna vrata :( odma pored je stajao i čuvar, hajde bar smo se malo nasmijali!
516
17
11
share
odobravam
osuđujem

Kao maloj, tata mi je znao crtati bele rade čačkalicom i belim lakom na noktima i po 2h, takođe mi je i uvijao kosu. TATA VOLIM TE💙
905
23
7
share
odobravam
osuđujem

Kad god mi frend/ica jave da su u vezi, psihički se pripremam na gubitak, odlazak te osobe, doista. 29 godina me tome uče, otpišem ih iako mi teško, al bez njih previše sam ostala da mi nažalost sve lakše pada.
460
41
15
share
odobravam
osuđujem

Je l' samo meni idu na živce ovi muškarci koji fotografišu svoje devojke dok gledaju u telefon, sede u autobusu, jedu i sl. i to objavljuju na Instagramu? Nije mi jasno zašto se onda ne slikaju zajedno, nego ih tretiraju kao neke trofeje, kojima bismo se trebali diviti. Uskoro očekujem neku fotografiju kako sedi na WC šolji, na šta bismo trebali pomisliti i reći "Vau, njegova devojka je lepa i dok se*e...".
1001
537
33
share
odobravam
osuđujem

Kada nakon 3 i pol godine veze, savršene veze i nakon zaruka na koju je pristala i kada par mjeseci poslije toga čujete rečenicu da je njoj došlo da se više ne viđa s vama i ne priča... Šta činiti? Kako ubiti bol? U mjesec dana izgubio 15 kila, ne jedem, treba bi xanax da zaspem, kroz dan samo sa alkoholom prolazim... Dokad ovako, kad se bol smiri?
946
290
44
share
odobravam
osuđujem

Moj brak su uništile drugarice moje supruge. Danas sam se probudio sam sa decom, pošto sam juče spakovao njenu garderobu i stvari i poslao kod njenih roditelja, bravu promenio, a nju o svemu porukom obavestio, nemam snage više za razgovor (zamislite kad adv.nema snage za razgovor..). Podneću tužbu za razvod braka. Jer njene neuspešne drugarice sa propalim brakovima su joj ubacile u glavu 1000 crva sumnje, nije im jasno kako bogat adv.može biti tako dobar muž i otac i on sigurno mora imati neku mlađu pripravnicu ili tako nešto sa strane. Nakon hiljadu ispada juče sam presavio tabak. Oko dece ćemo se dogovoriti ali zbog njenog ponašanja sad za sad će biti sa mnom. Btw već mi se jedna od drugarica javila da dođe popodne da pomogne oko dece i ako mi je potreban razgovor. Užas, žao mi je žene, šta je postala i kako je ovako zaglupela... Nakon svega što smo prošli sad kad treba da uživamo, ovo nam se dešava...
1906
192
88
share
odobravam
osuđujem

Svekar i svekrva uvijek kupuju odjecu mom mužu i mom sinu a meni ništa. Možda su mi par puta kupili neke komad odjeće koji mi čak nije ni odgovarao po veličini ili je bio baš skroman u odnosu na ono što kupe sinu i unuku. Večeras je moj muž dobio punu kesu stvari a sin prije dva dana a za mene nisu bile ni čarape. Stvarno mi nije važan poklon ali uvijek se ružno osjećam kad oni donesu i pokazuju šta su kupili, dive se kako mužu ili sinu lijepo stoji. Ja se osjećam kao dijete koje gleda u drugo dijete kome su roditelji kupili igračku.
1729
205
76
share
odobravam
osuđujem

Moja devojka, ima 25 godina, zove me i kaže mi da je kupila vrh brda! Ja tek ustao, ne znam gde sam, zbunio se, pitam je: "Kakav bre vrh brda, Jovana, šta pričaš, majke ti"? Kaže ona: "Stvarno, ne zezam se. Aj dođi po mene da odemo da vidiš". Ispostavi se da je kupila livadu i jedan deo šume, a to sve zauzima skoro ceo vrh jednog brda iznad našeg grada. Kada sam je pitao odkud to, šta će joj, kaže mi da je ceo život sa terase stana posmatrala tu livadu i šumu i uvek joj je bilo lepo kako je zeleno i čisto. Na moje pitanje šta planira tu, kaže baš ništa, samo da održava to da uvek ostane zeleno i čisto, pa će za kasnije videti. Vidim ja da će iz izlazaka i zajebancije, da pređe na agrar i baštovanstvo 😂😂😂
2717
88
33
share
odobravam
osuđujem

Kao mala uvek sam mislila da ću se brže razbuditi ako prvo ivadim "karamela(krmelje)" iz očiju.
938
108
11
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva