Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Vozim taxi i sviđa mi se jedna sura koju često vozim na posao. Kako smo iz istog kvarta često se sretnemo. Malo smo razgovarali u vožnji i saznam da je arhitektica, ima svoju firmu. Sad znam da nemam nikakve šanse jer sam obični vozač.
110
437
18
share
odobravam
osuđujem

Vrednost osobe, bilo muške ili ženske, ne zavisi od broja seksualnih partnera. Odrastite više.
571
83
57
share
odobravam
osuđujem

Pre mesec i nešto dana me premeste na novo radno mesto. I tamo upoznam jednu visoku crnu koleginicu, tačno devojka iz snova ima i taj neki svoj stav koji se meni sviđa. Malo po malo ja se zaljubim do ušiju u nju. Krenemo mi da pričamo i svega je bilo i smeha i čudnih pogleda osećao sam se kao u oblacima. Stvarno sam imao osećaj da smo se kliknuli. Kratko rečeno jedna veoma divna devojka. Pre neki dan odlučim da je zapratim na instagramu. Zamislite ona ignoriše zahtev, danas dolazim na posao ćuti od mene i izbegava me. Nemam pojma šta se desilo i čemu sve to. Slomljen sam kao staklo bačeno sa desetog sprata. Ne mogu da prestanem da razmišljam o njoj.
344
70
18
share
odobravam
osuđujem

Čistačica sam u osnovnoj školi i uhvatila sam dvoje učenika iz 7.razreda kao se seksaju u wc-u nakon nastave. Nakon što sam ih prijavila dobila sam prijetnje od dječakovog oca, da ću dobiti otkaz ako ga opet prijavim za nešto. On je u politici i ne vjerujem da prijeti običnoj čistačici koja samo radi svoj posao kako treba.
626
39
35
share
odobravam
osuđujem

Mnogo mi smeta to što sam gojazna osoba, koja jedva i da ima grudi u svojoj dvadesetoj godini života. Ne postoji dio tijela za kog se ne lijepe kilogrami, samo gore ne ode ništa. Jedva da mogu naći brus koji mi nije prevelik. I ne, nije genetika u pitanju.  
365
33
19
share
odobravam
osuđujem

Imam jako loš osećaj da se skoro sve žene i devojke mojih bliskih prijatelja pale na mene. Nije to ono umišljeno u mojoj glavi, nego to vrlo očigledno pokazuju izjavama, pogledima, dodirima... da mi ponekad bude prilično neprijatno. Sa dve devojke sam čak imao i kratke avanture, naravno dosta kasnije, kad već dugo nisu bile u vezi sa mojim prijateljima. Jedna mi je tada rekla da je duže vreme čekala na taj naš kontakt. Zašto se to dešava, pojma nemam. Moguće da u meni vide neke dobre osobine i stavove koje bi želele da imaju njihovi muškarci. Većina tih devojaka me uopšte ne privlači, prvo zato što su sa mojim prijateljima a onda i zato što uglavnom nisu moj tip. Nervira me jedino što imam taj blesav osećaj da bi njih mogao imati bukvalno kad poželim a devojka koja me trenutno zanima, koja je slobodna i nema nikakve veze sa mojim društvom, drži me već neko vreme na toplo - hladno i pojma nemam na čemu sam, iako joj vrlo jasno dajem do znanja da mi se baš sviđa.  
358
88
33
share
odobravam
osuđujem

10 godina od prekida nas smo dvoje i dalje prijatelji. Oboje smo čekali pravi trenutak da ponovno budemo zajedno. Nismo ga dočekali. Oženio se prošli mjesec. Dva dana prije svadbe me zvao pijan i tvrdio da me voli. Prekasno prijatelju, prekasno... 
122
643
17
share
odobravam
osuđujem

Ne mogu sebi da oprostim da me je emotivno uništio i ponižavao dečko koji je bio sa mnom kad god je on to poželeo. Samopouzdanje još nisam vratila, a strah kada god se neki dečko zainteresuje za mene me i dalje nadvlada.  
546
30
10
share
odobravam
osuđujem

Imam hemoglobin u stolici. Plašim se šta će mi reći lekarka, jer je to jedan od pet simptoma raka debelog creva, a ja ih imam tri do sad.  
503
25
22
share
odobravam
osuđujem

Nismo imali novac pa nismo ni živjeli ispunjen život. Sad imamo novac, ali ne znamo živjeti ispunjen život. Niko ne može učiniti nekome dobra onoliko koliko može učiniti roditelj svom djetetu. Niko ne može nikoga "osakatiti" onoliko koliko može roditelj svoje dijete. Nije za svakoga dijete.
602
26
5
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva