Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Prekinuo sam s curom koja je ljubomorna na žensko društvo s kojim se družim.
847
338
13
share
odobravam
osuđujem

Nikad nisam nikog vidio kako viče ''hura'' kad je sretan.
1106
45
9
share
odobravam
osuđujem

Život bi mi bio puno zanimljiviji sa serijskom glazbenom podlogom.
1044
34
7
share
odobravam
osuđujem

Pradeda je bio u zarobljeništvu u Nemačkoj. Kada se vratio sa sobom je doneo tučani kotlić težak 40 kila u kom su im kuvali obroke. Baba i deda ga i dan danas koriste. A sve mi deluje da će stići i do mene. Šta ti je kvalitet!
3001
65
56
share
odobravam
osuđujem

Bolele su me mnogo glasine da sam dr*lja samo zato što sam imala tri veze i tri avanture, što sam usedelica jer se nisam udala do sada iako punim 39 godina. Za muškarca koji je to radio sa devojkama jednu ružnu reč niko ne bi rekao. Pritom što mi je najbolnije, ja jesam želela da se udam za svakog svog momka i za dva dečka od moje tri avanture. Već sa 19 godina sam bila spremna da zasnivam porodicu. Ali oni nisu hteli, oni su odlazili kad bi se "zasitili". Razmislila sam i shvatila da skoro da nema žene za koju ne kažu da je laka, a da muškarce ređe kritikuju. Ako muško kaže da hoće ozbiljniju vezu, svi to odobravaju. Ali oni to retko govore, bar po mom iskustvu. A kad žena kaže da hoće ozbiljnu vezu, svi je napadaju da je "smaračica". A ako pristane na neobaveznu, "dr*lja" je. Tako sam shvatila da nisam kriva ni za šta, već je društvo nefer prema ženama uopšte.
2968
266
75
share
odobravam
osuđujem

Neki dan sam pretrčala na crvenom na pešačkom i pandur se dere da se vratim. Samo sam rekla pa ne mogu kad je crveno.
3293
145
19
share
odobravam
osuđujem

Blam me je što moj dečko nekad lajkuje starlete na instagramu.    
2586
201
26
share
odobravam
osuđujem

Fali mi uzbuđenja u životu. Želim veliko, ludo društvo sa kojim bih izlazila svakog vikenda, putovala, išla na muzičke festivale, pravila gluposti kojih ćemo da se sećamo celog života. Možda je glupo što ću ovo reći, osudite me, ali nekad pomislim kako bih menjala svoju stabilnu vezu za takve trenutke u životu.
2507
337
42
share
odobravam
osuđujem

Ima ljudi koji me podsećaju na loš period u životu. Sasvim dobri, korektni, nikada se nismo svađali, samo ne želim kontakt sa njima iz gore pomenutog razloga. I to je to.
2394
111
15
share
odobravam
osuđujem

Imam devojku čiji telefon iz nekog razloga ne detektuje smajlije. Mnogo je čudno dopisivati se sa njom, sve imam osećaj da je smorena.
2351
111
14
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva