Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Tata već godinama unazad tokom leta ide u banju da odmara, a sestra, majka i ja ostajemo kod kuće. Boli me koliko je samoživ.
2285
271
50
share
odobravam
osuđujem

Čekam muža s posla u leopard seksi haljinici i čipkanim tangicama. 10 godina braka a sexamo se kao pubertetlije. Ne mogu ni da zamislim, kako neki parovi nemaju sex mesecima pa čak i godinama??? Pa tačno bih poludela.
2916
196
79
share
odobravam
osuđujem

Ja kad dobijem, ja sam ružna kao đavo, gladna kao vuk i debela kao svinja, i to divlja.
3312
95
47
share
odobravam
osuđujem

Ako viber uvede opciju da se može videti koliko vam je puta neko gledao profilnu upucaću se. I onako nemam hrabrosti da joj priđem a u tom slučajaju je ne bih smeo ni u oči da pogledam!
2235
108
43
share
odobravam
osuđujem

Farbam se u plavo preko 30 godina. Danas se moja frizerka zapričala s nas par u frizeraju i zabunom uzela krivu, crnu farbu i nafarbala me. Inače ta druga farba je ostala nekoj ženi koja nije htela tamnu noć nego klasičnu crnu, ostala u posudi na stolu i ja fasovala... Šta reć? Ispravljala je ona svašta radila dok nije povratila koliko toliko da se plavi ali ovo nije ni približno kako treba da bude. Da stvar bude gora za 10 dana se udajem, samo venčanje, čekala sam ovo 20 godina i nisam planirala ovako nešto.. Ne znam šta da radim da tražim neku bolju frizerku, iako ova slovi za najbolju u gradu.. Ili da ostavim ovako jer kosa će mi sigurno oslabit posle ove tetapije. Muke moje....
2022
283
99
share
odobravam
osuđujem

Posle srednje škole sam počela da radim, morala sam. Radila sam kao čistačica, užasan posao ponižavajući i zatupljuje psihu. Imam 25 god. i pored posla sam uspela da završim kurs koji volim, zanimanje koje volim i u kojem čovjek može da napreduje. Uskoro počinjem i da radim, jedva čekam. Ljudi pratite svoje snove, i ja sam sirotinja ali uskoro počinjem da živim svoj san. I što je najbitnije srećna sam.
3022
105
30
share
odobravam
osuđujem

Žena koja zavlači muškarca i daje mu lažnu nadu je ljigava.
2664
178
86
share
odobravam
osuđujem

Prijatelj me prijavio,bez mog znanja,na konkurs za šestomjesečni posao.Žena,kasne dvadesete,diplomirani inženjer,prodala patent,zaradila nekoliko miliona i odlučila da obiđe svijet.Skijanje,rafting,jahanje,skakanje padobranom,jedrenje,bandži džamping,planinarenje,kampovanje..Avantura.Vodi sa sobom samo psa i daje ogromnu svotu osobi koja će ju na putovanju pratiti.Po potrebi snimati.Mislio sam da je riječ o skrivenoj kameri.Previše dobro da bi bilo istinito.Sjedim u restoranu,čekam..dolazi Ona.Djevojka na koju sam se najviše u životu ogriješio.Viđali smo se par mjeseci,za mene je to bio samo seks,ona je izvukla deblji kraj.Bio sam kriv,nisam ju ni pokušao upoznati.Sjeda za moj sto,ja u nevjerici.Osam godina ju nisam vidio.Jedva sam ju prepoznao.Ona,strogo profesionalno,postavlja mi par pitanja vezanih za posao i to je sve.Tri dana kasnije,njena sekretarica mi javlja da sam dobio posao. Mjesec dana kasnije, priča počinje..Ako bude prilike,ispričaću vam ju u komentaru..
2376
270
76
share
odobravam
osuđujem

Uzeli smo ovaj novi paket za tv na kome imamo onaj RTS digital ili kako se već zove tu slagalica počinje u pola 7, ja to odgledam pa se onda sa babom takmičim u 7 ko će više poena osvojiti, svako veče uzimam joj lovu....znam nije u redu, rođenu babu zajebem...
2463
643
26
share
odobravam
osuđujem

Ne razumem odlaske na letovanje sa kojih se vratiš još umorniji. Ne razumem ljude koji piju na letovanju 24/7, a posle se više od pola letovanja ne sećaju. Ne razumem ni potrebu odlaska u klubove, kad su ih gradovi puni i tokom cele godine dostupni. Odmor je mir, tišina, hladovina, šetnje, brčkanje, promena klime, relaksacija, a ne drnde-mrnde u mozak po ceo dan i celu noć.
2392
583
83
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva