Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Dozvolila sam da me šest godina mlađi napravi budalom i to svi znaju. U pitanju je kolega sa posla. Nas su vidjeli po gradu i u kafićima a njih gledaju na poslu. Nikad nisam imala momka i zbog toga sam toliko glupa i neiskusna. Šteta kad si samo iskren, otvoriš se nekome ko ti se napokon svidi, a on te ovako magarči. Sramota me i da pišem šta sam sve dozvolila. Daću otkaz.
193
45
8
share
odobravam
osuđujem

Bivši se nedavno oženio, našao je jako lijepu i kulturnu djevojku. Ja sam sretno udata već par godina, ali sam se u dubini sebe nadala da će se njemu vratiti sve loše što mi je napravio i da neće naći svoju sreću. Osjećam se loše i zbog toga što to želim, a i zato što me njegova trenutna sreća uopšte dotiče.
145
117
8
share
odobravam
osuđujem

Spavala sam s dečkom u kojeg sam zaljubljena od osnovne škole. Predivan osjećaj.
267
34
5
share
odobravam
osuđujem

Ljudi, koji je ovo trenutno popularan parfem što ga svi nose? Ne prskajte se više sa njim moolim vas, smrdi na kilometar. Ko vam je rekao da to čudo lepo mirišee?
96
129
13
share
odobravam
osuđujem

I danas me oraspoloži kada se setim kako smo se nekad u mraku tražili po krevetu samo kako bi nastavili spavati zagrljeni...
267
31
0
share
odobravam
osuđujem

Imam osećaj da se moja koleginica udala samo da se uda, a i sve njene prijateljice su u braku. Čak je jedno vreme mene ispitivala kad ću se udati i bukvalno me terala da se udam. Objavljivala je pesme o tome kako je ona sama, svi drugi imaju nekog itd. Čak mi deluje da i taj dečko nije za nju. Tužno, a sve to samo da sama ne ostane i „moje prijateljice su se sve udale, kako ja da se ne udam?“
183
33
7
share
odobravam
osuđujem

Toliko mi je teško da bih ridala iz sve snage a moram da trpim i da ćutim da ne bi moji roditelji primetili kako mi je. Treba mi jak zagrljaj i da se dobro isplačem. Samo se nadam da će bezdušnim ljudima sve biti vraćeno kad tad.
263
20
2
share
odobravam
osuđujem

Živ nisam da li je greh skinuti devojci nevinost i posle raskinuti ili u nekom trenutku prekinuti sa njom ako prestanu emocije ili vam ta osoba jednostavno ne odgovara...
30
250
14
share
odobravam
osuđujem

Da mi je neko rekao da ću bukvalno da se raspadam iznutra, tj. da su mi kosti u toliko lošem stanju u 40. godinama, ne bih mu verovala. Lordoze, kifoze, sabijeni pršljenovi, okoštavanje.... Kakav će moj život biti za 10 ili 20 godina?
208
16
10
share
odobravam
osuđujem

Imam običaj da pričam sa svojim kućnim ljubimcima. I tako jednom izlazim ja iz podruma, kad ono nakon nekoliko dana vidim svoju omiljenu macu. I ja njoj opa gospođo kako ste, nema vas dugo, hoćete unutra i u tom momentu čujem nagli ,,škripaj" cipela. Kako sam izlazio iz podruma nisam video da jedna starija gospođa prolazila ispred kuće. A ona od silnog cveća u dvorištu nije videla mačku pa je mislila da se njoj obraćam. Strašan me je blam uhvatio, ali joj nisam ništa rekao. Jer ko bi poverovao da pričam sa mačkom :D, tek bi onda mislila da sam lud. Ovako ispadoh manijak a od količine blama koji sam doživeo uopšte se ne sećam lika te gospođe jer sam hteo u zemlju da propadnem :D .
243
22
4
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva