Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Mnogo mi smeta šta mi dečko gleda por*ice, a imamo odnose više puta sedmično. 
890
266
93
share
odobravam
osuđujem

Konačno sam dočekala da svim radoznalim njuškama koje me zapitkuju "ima li šta novo? " kažem "ima, termin mi je u novembru! ".  
1462
196
31
share
odobravam
osuđujem

Pre pola godine doselila sam se u zgradu, još ni jednog komšiju ne znam. Nemam ni vremena da ih upoznajem. Svaki put kad me ugleda komšinica (starija) sa mog sprata počnu komentari: Zgrada je prljava, doselile se mlade primitivke, ne čisti se, primitivizam. Ničim izazvana. Uvek iskuliram.
1148
49
17
share
odobravam
osuđujem

Želim se družit s nekim ali me svi nerviraju.
1271
60
20
share
odobravam
osuđujem

Danas sam saznala da se nikada neću ostvariti kao majka.
1052
73
55
share
odobravam
osuđujem

Tužno je što me moja majka ni ne zna kao osobu, a tvrdi da sam kao otac...
995
35
8
share
odobravam
osuđujem

Redovno se uvlačim šefovima u gu*icu kako bih profitirao. I dobro mi ide.
1027
1555
54
share
odobravam
osuđujem

Boli me što moji svekar i svekrva ne podnose svoga unuka jer je usvojen. Njemu je sada 9 godina, u našu obitelj je došao kada mu je bilo 7 mjeseci. Nikada ga nisu voljeli, niti gledali kao unuče. Svi drugi unuci (djeca muževih sestara) dobiju torte za rođendan, ne i naš sin. Kada baka i dida organizaju izlete, on nije pozvan. Prošle godine su svi dobili nove torbe za školu, njemu su uzeli set vodenih boja. Vodili su unučad na more, ne i njega. Kad ih ove godine nismo pozvali na rođendan, nisu čak ni pitali zasto, jer su vjerojatno i zaboravili za njega. Već mjesecima se nismo vidjeli s njima i mislimo da je tako i najbolje. Saznali smo nedavno da je svekrva išla moliti svećenika za oprost naših grijeha jer je njoj grijeh što smo uzeli tuđe dijete, čak je i svijeću u prozor stavila. Žalosno je što ga i bratići i sestrične sada gledaju kao da nije jedan od njih, samo radi bake i djeda koji im pune uši glupostima. A druge obitelji osim njih nemamo.
2692
165
121
share
odobravam
osuđujem

U mojoj firmi gazda podijelio otkaze svima za koje je saznao da su aplicirali za posao u drugoj firmi.
566
2125
67
share
odobravam
osuđujem

Moj otac već godinama od kad je u mirovini cijeli dan surfa oglasnicima i gleda šta ima za kupiti. Kupio je toliko knjiga da eno ima preko 2000 knjiga u podrumu. I ne samo to, od kad ne može naći zanimljivu knjigu, kupuje tolike gluposti koje su precjenjene da me duša boli kako olako baca pare. A pet dana nakon mirovine, nema za kruh pa od mene traži. Žao mi je što mu majka uvijek da novac za potrepštine pa može da radi šta hoće.
1081
94
17
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva