Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Predajem fizičko u osnovnoj školi. Uvek sam dobijao peti razred ili uskako da menjam neke učiteljice, jer one neće da se "prljaju s loptom". Čas izgleda ovako. Zagrevanje, odradimo korektivne vežbice sve za 20 minuta i ostatak časa je po volji. Učenici imaju desetak aktivnosti i mogu da biraju, ako neko neće da učestvuje, ne prisiljavam ga niti insistiram na objašnjenju. Trudim se da to bude prilika deci da se združe i bolje upoznaju. Često im zadajem timske vežbe i poligone gde moraju da pomažu jedni drugima ili da rade u parovima i malim grupama, ali sve kroz igru. Ponekad držim za dva razreda odjednom, iako ne bi trebalo, ali čak mi i odgovara kad ih je više. Od skora sam uveo rvanje, jer grupa dece oponaša makljaže s tv-a. Više je to igra nego pravo rvanje. Nekad bude njih 6 protiv mene, pa možete zamisliti na šta to liči. Oni to obožavaju i odu dalje preporođeni! Neki roditelju su tražili moje "saslušanje" da odluče je li to okej. Eeej!!! Ja ispadam zlikovac! Jedva čekam!!!
3205
81
48
share
odobravam
osuđujem

Nešto najgore što najviše mrzim kod ljudi je kad me neko ubeđuje u nešto, a nije u pravu i kad mu objasnim on opet tera po svome.
1804
43
22
share
odobravam
osuđujem

Zavolio sam narodnu muziku od kad sam se zaljubio. Nekako me svaka pjesma pogodi, a do prije par mjeseci su mi se gadile.
1519
140
26
share
odobravam
osuđujem

Kad god imam neki važan test ili ispit, meni se spava ili mi se rade 24453 drugih stvari... Čim prođe taj period, dobijem koncentraciju da mogu 10h dnevno da učim.
2102
57
15
share
odobravam
osuđujem

Ponekad se osjećam kao da ne pripadam ovom svijetu, društvu, vremenu. Ne razumijem savremene vrijednosti jer su meni bitne one ljudske koje kapitalizam nagriza sve više iz dana u dan. Psihoterapeut sam, ali ljude većinom ne razumijem.
1413
136
25
share
odobravam
osuđujem

Moja snajka je prošle godine našla 4000€ a juče 100€, da li je realno koliko sreće ima?
2435
93
85
share
odobravam
osuđujem

Vaspitačica sam u vrtiću. Kada me dete iznervira u toku dana (npr. neće da spava, koristi ružne reči, nemirno je i sl) pustim ga da se samo oblači i tako pošaljem roditeljima, a kada je dobro onda ih lepo obučem, obujem, stavim podmajcu u pantalone, devojčicama napravim frizure... Mislim da roditelji još nisu povezali da na osnovu izgleda deteta mogu da vide kako se ponaša u vrtiću.
1718
646
48
share
odobravam
osuđujem

Bojim se da ću izgubiti prijatelja, zbog jedne titule koja ne znači ništa u životu...
1125
79
21
share
odobravam
osuđujem

Ne znam kako da počnem ovu priču, a da ne bude previše sentimentalna. Znate li onaj osjećaj kada ugledate nekoga i shvatite da je ta osoba sve ono što ste oduvijek željeli? I ne, nije to zbog izgleda, već zbog energije koju ta osoba odašilje. To mi se dogodilo ovoga ljeta. Iskreno, nisam neko ko vjeruje u ljubav. Uvijek sam bivala povrijeđena i slomljenog srca, nakon svakog pokušaja predavanja nekome, ali te emocije koje sam osjetila jednostavno ne mogu da utišam. Znam da ga vjerovatno više nikada neću vidjeti, jer živimo na različitim kontinentima i više se čak i ne čujemo preko društvenih mreža, ali će on zauvijek ostati moj neostvareni san. Ma koliko god da sam luda, jednostavno je tako i ja to ne mogu promijeniti. Zavoljela sam nekoga na prvi pogled, ne znam kako. Nisam vjerovala da se to ikome događa, ali desilo se meni. Valjda sve ono sto misliš da ti se nikada neće dogoditi na kraju doživis. Želim ti sve najljepše, moja neostvareni snu.
1128
152
34
share
odobravam
osuđujem

Upoznao sam je 20 dana nakon što sam platio karte, program i vizu za rad u SAD. U međuvremenu (pola godine do mog odlazka) smo se zaljubili a ja nikad sretniji... onda dolazi moj dan polazka u SAD, 4 meseca bez nje i njenog osmijeha. To sam shvatio tek na avionu do NY gdje sam se rasplakao ko kiša. Nakon dva meseca mi je rekla da ona tako ne može i da ne osjeća isto kao što je prije, razumijem i prekinemo kontakte. Dođem kući kad ono piše mi da se nađemo i bilo je kao sve po starom samo onaj dan, sve emocije i uspomene se vratile. Ja opet nikad sretniji a ona mi poslje dva dana kaže da nam je to posljedni put. Tek onda sam shvatio da je volim više od sebe ali ona ne. Amerika mi je puno dala, ali mi je uzela sve. Proklete su pare. Samo sam htio i vama to reći i ne samo njoj. Hvala.
1744
942
114
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva