Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Kad je crveno svjetlo na semaforu uključeno i nema auta pređem preko pješačkog prijelaza, no kada se pored mene nađu djeca onda ne želim prijeći preko crvenog da im ne budem loš primjer.
2533
110
22
share
odobravam
osuđujem

Jako me nervira kad neko ode da se kupa, i zadrži se sat dva bez da je ostale obavjestio o tome. Možda sam i ja htjela da se istuširam, i za za bi mi otišlo 15ak min, zasat bih bila spremna da izađem, ovako gubiš tri sata u startu.
1518
127
10
share
odobravam
osuđujem

Rođo moj ja sam se tuširo i skonto da nemam gaća osim na štriku, ljudina je izašla na terasu go bez ičega da uzme gaće a to je sve gledala moja komšinica..
1246
604
45
share
odobravam
osuđujem

Raskinuli smo pre 2 godine ali još uvek me duša zaboli kad u gradu sretnem autobus kojim sam išao kod nje u drugi grad.
2169
88
15
share
odobravam
osuđujem

Imam problem. Ne znam koliko će vas ovo pročitati, ali ja patim od opsesivno-kompluzivnog poremećaja. Ovo mi ne bi predstavljalo problem da je u granicama normalna, ali nije. Neki ljudi peru više puta ruke, neki previše trepću, a ja moram kada imam taj osećaj izgovoriti ime prisutne osobe, osobe pored mene. Toliko mi se već smučilo, gadim se sebi i ne želim više, ali ne mogu stati, jer će to postati sve teže za mene. Znam nisam normalna, znam nije u redu da izgovaram tudja imena, moram poštovati te osobe, ali ne znam šta ću više od sebe. Osudite me koliko hoćete.
1121
93
43
share
odobravam
osuđujem

Moj šef misli da me može zadržati na poslu sa povećanjem plaće. A on je toliko negativan i nervozan da nam svima stvara stres, nekad nas i vrijeđa. Nema tog novca zbog kojeg bih ovo trpila. Odlazim za mjesec dana kad mi istekne ugovor.
1919
38
9
share
odobravam
osuđujem

Htela bih da obavestim sve ograničene, maloumne glave da od muzike ima 'leba. I te kako, posla uvek ima, bilo gde, filharmonija gde se radi dva puta nedeljno 4h za stvarno velike pare. Muzička škola, plaća iznad prosečne plate u Srbiji. Akademija, koncerti, bendovi, kudovi, to što mislite da od muzike nema 'leba mislite na muzikante, ne na muzičare. Hvala lepo, doviđenja.
1652
276
44
share
odobravam
osuđujem

Ja i prijatelji uvijek tražimo kafanu di je ludilo, a uvijek na kraju odemo u kafanu di je 5 ljudi. Nas 4 i konobar.
1925
59
11
share
odobravam
osuđujem

Tek kad sam 10. put udario auto sam počeo gledat retrovizore.
724
1067
7
share
odobravam
osuđujem

Ne znam šta je u mozgovima ovih devojaka, kad prođe gradom, ogrnuta jaknom, i naočare za sunce, kao da se tog momenta slika za instagram.
716
1296
35
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva