Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Nije mi fer što muškarci mogu da hodaju bez majice po gradu ali ako ja skinem majicu ljudi odmah zovu policiju da prijave ludu golu ženu na ulici. Moje grudi žele slobodu!
2064
634
95
share
odobravam
osuđujem

Pošto se ovdje javljaju muškarci sa izjavama kako vole prirodne djevojke, da ispričam i ja svoju priču. Studiram(roditelji me školuju), tako da novca za skupe krpice i šminku nemam. Oblačim se sasvim prosječno i pristojno i, kako rekoh, ne šminkam se(ne smatram da je to ni vrlina ni mana, samo navodim činjenicu). Ipak, mislim da sam lijepa i da svakako imam šta za reći. Momcima sam oduvijek samo drugarica i ne prilazi mi NIKO NIKAD. Sa svoje 22 godine nikad dečka imala nisam pa se pitam ko je ovdje lud...
3004
169
120
share
odobravam
osuđujem

Po nekad se osećam neinformisano. Ne gledam TV već 8-9 godina. Obrisala sam fejs pre nekih godinu dana zbog previše reklama, debilnih objava i kojekakvih “ljudi” koji se i nakon dosta ignorisanja i dalje javljaju i blagorečeno napinju. Instagram u poslednje vreme jako slabo koristim, po nekih 5 minuta dnevno. Komunikacija sa ljudima mi je preko Whatsapp-a, Vibera ili čak, zamislite, uživo. Kada me neko pita da li sam čula ovo ili videla ono, a ja nemam pojma o čemu pričaju, uglavnom to budu informacije koje bih bila prinuđena da vidim ili čujem da sam aktivnija na mrežama, osetim se ponosno. Ne trujem više mozak stvarima koje me ne zanimaju, stvarima koje su nametnute ljudima da znaju, već više koristim vremena da čitam o nečemu što mi je u stvari bitno, ili odem da treniram, odem na plažu itd... I onda kada me neko sretne na nekom “popularnom” mestu se zbuni jer ne kačim slike i storije, već samo uživam u trenutku bez potrebe da dokazujem drugima gde sam. Ovako je mnogo bolje.
2309
505
80
share
odobravam
osuđujem

Upoznala sam letos dečka na moru, gde smo par dana pre kraja letovanja bili zajedno(da se razumemo ništa više od poljubaca i držanja za ruku) i sve je bilo nekako divno, izgledalo kao da će se i posle letovanja nastaviti. Nisam ni tada imala velika očekivanja i bila svesna da je možda za njega to bila samo letnja avantura, ali mi je žao što se nije javio, što se nismo čuli od onog pozdrava iz autobusa(živimo u istom gradu) i eto nema dana da ne pomislim na njega. Ako se ja javim, znam da bih ispala jadna jer da mu je stalo javio bi se.
1196
199
33
share
odobravam
osuđujem

Živim sa mužem u jednom manjem gradu u Srbiji i poprilično sam zadovoljna svojim životom. Radim fleksibilan posao koji volim u kojem sam samostalna pri čemu je zarada nekad veća nekad manja, ali sve u svemu zajedno sa muževljevom platom dovoljna da živimo normalan život (jer imamo naš stan, pa nemamo neke dodatne troskove). Možemo da priuštimo povremene večere, bioskope, letovanje jednom godišnje i da ponešto uštedimo. Međutim moj muž nije zadovoljan životom ovde i hoće da se selimo u inostranstvo. Ja stvarno ne vidim zašto bismo se selili u nepoznato kad živimo skroz okej i ovde su nam prijatelji i porodica. I zašto kad se nekom poverim on smatra da sam ja ta koja njega koči. U čemu ga kočim? Zar je materijalni napredak jedini vredan napredak? Šta je sa srećom koju ti donose bliski ljudi, tvoj grad, i način života koji kontrolišeš kako to odgovara?
1780
224
64
share
odobravam
osuđujem

Imam 24 godine skoro 25 i sada trebam da počnem da radim prvi put u životu. Nikada nisam imala posao do sada. Strah me je prvog dana na poslu. Strah me je da će svi vidjeti da sam nesposobna i da niko neće htjeti ništa da mi objasni. Znam da sam sama kriva.
1778
115
36
share
odobravam
osuđujem

Mama mi je umrla kad sam imala 13 godina. Sada sam na fakultetu i voljela bih da mogu barem jednom razgovarati s njom kao odrasla osoba. O ozbiljnim temama, ženskim problemima i o momku u kojeg sam zaljubljena.
2326
44
12
share
odobravam
osuđujem

Mislim idem u jadnu školu. Gimnaziju. Ništa nas ne uče, ništa ne učimo. Profesori se ne trude, zbog toga učenici još i manje, a meni je i dalje žao kad me uhvate da prepisujem na ispitu.  
1198
192
38
share
odobravam
osuđujem

Nakon godinu i po dana apliciranja za poslove u inostranstvu i serije odbijanja za iste, konačno se desilo. Selim se nakon Nove godine i konačno sam korak bliže ostvarenju svojih planova. Koliko god bila sigurna da je to ono što želim, biće čudno ostaviti prijatelje i porodicu. Počinje da me hvata jeza od toga.  
1573
64
19
share
odobravam
osuđujem

Imao sam retku stolicu i od silnog brisanja me malo pećkalo pozadi pa reko da stavim bejbi puder biće bolje. Legnem na leđa, zabacim noge preko glave i stavljam pa primetim da bih mogao puštit goluba pa brže bolje stavim što više pudera. Završio sam u oblaku pudera i smejao se sam sebi 15 minuta. Imam 28 godina. 
2275
601
52
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva