Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Sve bi dala da imam jednog prijatelja kojem mogu poslat poruku da mi treba i da će se on istog trenutka pojavit. Samo želim da me netko poštuje kao osobu i da je tu za mene.
2915
72
31
share
odobravam
osuđujem

Fizički sam neprivlačna, ali mi to i ne bi toliko smetalo da moje drugarice ne potenciraju na tome. U početku sam mislila da se šale, ali očito je da sebe smatraju boljim od mene zbog toga sto se njima momci nabacuju konstantno, a meni kad se svidja neki momak one me ismijavaju i govore da umišljam. Ne znam šta da mislim niti kako da se ponašam.
2212
188
87
share
odobravam
osuđujem

Imam djevojku, ali onako... nema neke ljubavi, više smo skupa da ne budemo sami, nego zato što se volimo.
960
2415
56
share
odobravam
osuđujem

Živim u studentskom domu i ne mogu da shvatim kako pojedine devojke mogu da budu toliko aljkave. Znači, bukvalno se desilo da se jedna devojka sa sprata po*rala u tuš kabini i to ostavila tako.
830
2126
59
share
odobravam
osuđujem

Moj momak priča priča i samo priča, kao neka žena, od ujutro čim progleda! Svaki slobodan trenutak u toku dana šalje poruke, to priča, priča, priča, udavi, a volim ga i ne znam kako da mu kažem da ga ne uvredim, sedi tu i ćuti da uživamo.
2743
118
52
share
odobravam
osuđujem

Promenio sam posao. Imam tri puta veću platu (opet nije neka, ali je ona prošla bila stvarno beda nad bedama), ali ne mogu prežaliti staro radno mesto i bivše kolege. Takav skup ljudi koji rade slabo plaćen posao pre svega iz ljubavi, ne postoji nigde.
2659
52
14
share
odobravam
osuđujem

Da li samo ja gledam ljudima u nožne prste? I da li je samo mene stid mojih nožnih prstiju? počinjem da mislim da sam čudna.
2485
146
43
share
odobravam
osuđujem

Nevinost sam izgubila u 30-toj, sa sestrinim školskim drugom, mlađim 11 godina.
2651
380
180
share
odobravam
osuđujem

Kako me nervira kada na moje postavljeno pitanje ogovaraju sa: -ima vremena -videćemo -možda.
2498
93
42
share
odobravam
osuđujem

Imamo dvoje dece, zajedno smo 6 godina i ja celih 6 nisam prestala da razmšljam o tome da mi nismo jedno za drugo. I non-stop čekam i odlažem...Naći ću bolji posao...on će naći bolji posao...deca će biti veća...samo još da upišem i završim vožnju...samo još ovu godinu...biće bolje iduće godine...biću manje frustrirana samo da završimo sa sređivanjem kuće...on će provoditi više vremena sa nama samo da završi ovo oko kola...i bavićemo se decom...bolje...kvalitetnije...zajedno... Ionako nema ničeg sto je konkretno loše...ne bijemo se...ne svađamo se baš svaki dan...ima stvari koje ne štimaju naravno...ali on je vredan...jako vredan...i sposoban...i nije manipulator...i pametan je...i iskren je...i trudi se...i menja se...i znam da me voli... Ali zašto ja onda imam osećaj da se gušim u sopstvenoj koži...i da je ovaj život sa njim najgora greška koju sam mogla da napravim?
1807
602
140
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva