Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Uskoro se selim po treći put u mjesec dana. Živim u Zagrebu otkako me majka izbacila. Našla stan iz kojeg su me poterali jer je gazdin sin htio živit tamo. Prešla u drugi i iselila jer se raspadalo sve od potresa. Opet našla drugi iz kojeg me poplava izbacila. Sad idem od prijatelja do prijatelja jer nemam para za stan jer sam i posao izgubila.  
942
40
21
share
odobravam
osuđujem

Zaljubio sam se u hrvaticu, ne usuđujem se da kažem porodici...  
705
273
22
share
odobravam
osuđujem

Zaljubila sam se u Marka direktora jedne bankarske ekspoziture. Podigla sam kredit, a srce ostalo u banci.  
817
207
14
share
odobravam
osuđujem

Volela bih da moje dete sutra ima mladost kakvu ja nisam mogla, da bude veselo dete okruženo društvom, a ne usamljeno i da nema brige i stresove svaki dan.  
1769
30
13
share
odobravam
osuđujem

Kratko ću: 8 osoba koje sam smatrao prijateljima sam zvao i incirao druženje u protekle dve godine nadajući se povratnom akcijom. U jednom trenutku shvatio da samo ja iniciram susrete. Prestao sam zvati Izgubio ih u godinu dana sve (dosta stresno, jer je velik broj odjednom nestao) Pouka: Prijateljstva u jednom smeru su emocionalno pogubna za osobe koje ih iniciraju. 
1631
54
16
share
odobravam
osuđujem

Imam samo 20 godina, ali me strah da ću zauvek ostati sama.  
997
92
61
share
odobravam
osuđujem

Imam 28 godina i osećam se kao da ne zaslužujem normalnog partnera i ljubav naprosto zbog loših stvari koje sam uradio u životu (ne nužno protivzakonitih ali moralno loših stvari). S jedne strane mislim da je to pravedno, ali s druge me brine pomisao da budem sam do kraja života. Ne znam šta da radim. Znam samo da osećam duboko pokajanje i želju da sprečim mlade ljude da isto kao ja greše.
686
54
18
share
odobravam
osuđujem

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjerani, kada treba neko da bude pored vas ako vam nešto zatreba. Ako vam neko ni tada ne pušta ruku te čini sve da vas oraspoloži, on je taj.  
987
197
29
share
odobravam
osuđujem

I lep sam i uporan a ne jebem...  
1082
108
45
share
odobravam
osuđujem

Završio sam Bogoslovski fakultet, a žena i ja smo svingeri.  
519
782
37
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva