Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Kad mi neko kaže da se dobro nasmije sa mnom to mi je veći kompliment nego da mi kažu da sam najljepša osoba na svijetu :)
3432
58
19
share
odobravam
osuđujem

Nikada nisam shvatao kako ljudi mogu reći da je tanka linija između ljubavi i mržnje. Ne, nije. Postoji ogromna razlika između:"Volim što ova osoba postoji u mom životu." i "Ne želim nikada više pričati o ovoj osobi." Ljubav i mržnja su bukvalno dvije suprotne stvari. Nekoga ili mrzite ili volite sve ostalo su iluzije i privremeni osjećaji.
1815
724
74
share
odobravam
osuđujem

Vas CV je izvanredan, ali vi niste osoba za nas. To je rečenica kojom me odbijaju.
2536
71
32
share
odobravam
osuđujem

Genetika se malo poigrala sa mnom,a to sam tek saznao u pubertetu. U početku mi je bilo interesantno, a sada mi sve više smeta. Naime lik, osobine i ponašanje mi je kombinacija dede sa majčine i dede sa očeve strane što ne bi bilo ništa čudno ni neprijatno da deda sa očeve strane nije bio riđokos, a deda sa majčine imao skroz gustu i crnu kosu. Sada ja imam riđe brkove i bradu, a kosu gustu i crnu kao noć i stvarno smešno izgleda kada se ne brijam nekoliko dana. Razmišljam da kupim farbu za kosu i da budem riđokos da ne odudaram više ovoliko od okoline.
2337
123
48
share
odobravam
osuđujem

Imam 2 sina, obojica idu na fakultet. S druge strane imam jako puno zemlje, i živimo i više nego dobro od poljoprivrede. Svakako sam planirao da im podelim zemlju, ali sad više nisam siguran u to. Nikad ih nisam prisiljavao da idu na njivu, to je bila njihova slobodna volja. Stariji sin je uvek pomagao, dok ovaj mlađi ništa. Ni jednom. Nije da ja želim da se oni bave poljoprivredom, ako žele da rade u gradu, super, to je njihova odluka. Ali ne znam kako da dam ovom malom pola svega što sam stekao godinama, kad njega niti zanima, i verovatno bi spiskao negde, a ne stvarao kasnije. Priča da samo seljaci rade poljoprivredu, da je to posao za glupe i nesposobne koji ne mogu da se osamostale u gradu. Ja ovako zarađujem mnogo više nego sa fakultetskom diplomom koji imam i poslom u struci koji bih radio u gradu. Radim kao crnac da bih njima obezbedio sve. A on ne ume to da ceni i tako kaže za mene. Ne znam ni da li uopšte da mu ostavim nešto u nasledstvo, realno zaslužio nije.
3271
247
110
share
odobravam
osuđujem

Nikada neću naučiti da sipam iz tetrapaka, a da ne prospem.
2369
118
24
share
odobravam
osuđujem

Iako imam pun orman odeće, konstantno vrtim u krug 10-ak stvari koje su mi omiljene.
3336
52
23
share
odobravam
osuđujem

Posle pet meseci čekanja dobio sam ulaznice za svetsko prvenstvo u Rusiji. Sad mi šef ne da godišnji.
2646
156
43
share
odobravam
osuđujem

Posle dvosmerne struje, čepovi za uši su najbolja stvar koja se desila čovečanstvu.
2214
86
12
share
odobravam
osuđujem

Hvala Bogu da vaga ne može pričati.
2218
94
23
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva