Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Neko završi faks, diplomira, magistrira.. A ja sam danas položio za bager.. I presretan sam.
2908
49
22
share
odobravam
osuđujem

Planirao sam ići u Sjevernu Dakotu, raditi na dalekovodu jel mi se ponudila prilika. Nitko to nije znao osim mame i tate. Ali onda sam se zaposlio privremeno. Javila mi se jedna djevojka prvi puta ju vidim, upoznali se preko wappa. Uvijek mi daje komplimente da sam sladak i zove me ribica, a nedavno nakon 2 tjedna sam ju pozvao van. I bili smo. Preko poruka ja nezz šta pričati, ali kada smo uživo tu ide tema za temom... Toliko je lijepa i ima karakter koji mi paše. Dok sam ju vodio kući, rekla mi je kako zna da se ona meni sviđa... Samo sam se nasmiješio...
742
382
43
share
odobravam
osuđujem

Bila sa dečkom 3godine ali to je bila veza na daljinu sve je bilo lepo viđali smo se često skoro svaki vikend sve dok nije priznao da nemože samnom, da se pomirio sa bivšom i da se neki period gledao sa obe i sad me strah da uđem u ozbilnu vezu jer znam da će me i taj neki povrediti ili možda ću ja njega...
725
327
17
share
odobravam
osuđujem

Ne znam da naručim pesmu na svadbi, sve pesme koje ja volim su ili tužne, ili ne baš za svadbu, u kafani imam baš svoj repertoar, Rođa Raičević, Džej, Toma, Tozovac, Silvana Armenulić, itd, ali na svadbama ne naručujem ništa da ne pokvarim atmosferu, pa uživam u pesmama koje drugi naručuju, ili kad krenu zabavne i rok tad nešto naručim i to na nagovor ostalih, čisto da ne misle da imam zmiju u džepu.  
928
116
34
share
odobravam
osuđujem

Radila sam danas ljubavnu scenu na glumi sa jednim čovekom i bilo mi je jako neprijatno. 
1754
117
33
share
odobravam
osuđujem

Od kako me ostavila ja se trujem svaki dan merlinovim pjesmama, i pitam se hoće li me ikako krenuti kako treba Na tom krvavom ljubavnom putu... Pitam se hoće li mi se dogoditi ikada taj nekakav klik s obe strane i dali to uopće postoji.. Krenulo je normalno, ja molim Boga u sebi da se ne zaljubim i da ostanem hladne glave, jer bi pukao na pola da ode i da sve nestane... To se i dogodilo, ne krivim ju, svatko valjda ima svoje razloge.. Ja eto slomljen nakon još jedne takve priče padam u nekakvu ljubavnu depresiju ili kako već to sve nazvati, povlačim se u sebe i tražim utjehu u pjesmama.  
897
337
56
share
odobravam
osuđujem

Dugo mi se sviđao jedan dečko i slučajno se desilo da smo se pre dva dana našli u istom dustvu on se napio i poljubili smo se. Sada tvrdi da između nas nije bilo ništa.  
289
1653
59
share
odobravam
osuđujem

Iz principa ne dodajem/pratim cure koje studiraju na privatnim univerzitetima.
645
2449
105
share
odobravam
osuđujem

Za 7 dana ću diplomirati. Trebala bih biti sretna, ljudi kažu da nisam normalna, ali falit će mi menza i studentska prava. Tužna sam jer jedan dio mog života završava, i nikada se više neću moći ovako jeftino hraniti. Planiram u ovih 7 dana otići barem 3 puta u menzu.
2401
359
59
share
odobravam
osuđujem

Razmišljam o tome da se preselim u drugi grad. U ovom prosto nisam srećna. Osećam kao da Beograd nije za mene, a ni ja za njega. A što je najgore od svega.. Sve emocije su mi otupele.. I prema porodici i prema prijateljima i prema svemu.. Nemam volju ni za čim i ni za kim.. Deprimira me sve ovo.. Želim novi početak, od nule.. A opet osećam krivicu zbog toga što želim da ih napustim.. A znam da se nijedna drugarica ne bi premišljala da je na mom mestu i samo bi otišla a da se ni ne osvrne..  
1182
67
23
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva