Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Ljudi, nemojte nikad da lažete, molim vas. Evo upravo mi je na naplatu došla prilično bezazlena laž od prije 7 godina i ne znam kako da se izvučem. Stid me. Poludjeh. A moraću sutra sve objasniti.
411
37
9
share
odobravam
osuđujem

Dobio sam recept za viagru i odem u najbližu apoteku. I naletim na bivšu koja radi u apoteci, ali do sad je radila u jednoj drugoj. Htio sam propasti u zemlju.
332
40
15
share
odobravam
osuđujem

Zanimljivo kako su ljudi ubeđeni da sam normalna.
370
18
8
share
odobravam
osuđujem

Nikad ne bih mogla bit sa muškarcem koji ima uska ramena. To je žensko.
172
441
61
share
odobravam
osuđujem

Do juče sam mislio da se pjesma zove "Pišonja i Šuga".
262
41
10
share
odobravam
osuđujem

Završila sam fax prije 2 godine, i dalje me hvata panika kad razmišljam o ispitu iz Matematike 2.
449
25
5
share
odobravam
osuđujem

Imam 35 godina i ćerku od 15. Ona je sada velika skoro kao ja, i kada šetamo kroz grad, osećam se tako ponosno i rasterećeno što je ona već odrasla, a ja u najlepšim godinama. Sve mi ide lagano sa njom. Tako je predivna i dobra, razumna i pametna, uvek milion tema za razgovor imamo. U zadnje vreme me sve više smaraju moje koleginice koje tek sada rađaju i stalno me dave sa slikama svoje dece, što mi toliko ide na živce! Ja nisam ni jednu gnjavila sa svojim detetom kada je bilo malo, i smatram to toliko nekulturnim i napadnim! Ono, beba ti se ništa nije promenila u 3 dana, de pustite me na miru! Imam svoje diete i uživam u njemu. Onda pitanja a kada ćeš još jedno? Da sam htela rodila bih, i nema šanse da u ovim godinama prolazim to. Kada malci plaču negde, odmah osetim nemir, i znoj me oblije. Kada sam bila mlada nije mi bio problem, bilo mi je to sve normalno, a sada ću izaći iz reda u banci, ako beba plače. Osećam se loše zbog toga, ali ne mogu podneti malu decu više!!
491
179
103
share
odobravam
osuđujem

Fascinantno mi je da dim ima senku.
362
18
8
share
odobravam
osuđujem

Žao mi je brata što ne radi ništa za svoj život, bukvalno je na istom mjestu gdje sam ga ostavila prije 4 godine, iako mu nudim mogućnosti da bi nešto započeo, on to ne želi. Previše se boji isprobati nešto i ostaje kući po cijeli dan. Jako me to boli. Sa svoje 24 godine nema društva i ne izlazi. Zapeo u teorijama zavjera, ne prihvaćajući tuđe mišljenje za bilo koju situaciju.
679
48
64
share
odobravam
osuđujem

Pozovem druga da izađemo, kaže radim na laptopu, ako uspem da završim za 1 sat zovem te. Posle 20tak min okači story sa izlaska. Reci da si se dogovorio jbt, ne dolazim svakako i sam znaš da nisam taj tip osobe.
803
27
36
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva