Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Kad god vidim neku lepu devojku, pitam se zašto ja nisam mogla da se rodim lepa.
2756
215
57
share
odobravam
osuđujem

Nekima život voli dokazivati da su u krivu. E , pa meni baš suprotno, da sam u pravu. Tako trčim ja da stignem na semafor i mislim si: "Bogami, radije bih crkla, neg' čekala novo zeleno"... i pregazi me bicikl.
3093
128
23
share
odobravam
osuđujem

Jedina djevojka koju sam uspio zavoliti je ona s kojom sam bio samo friends with benefits. Cura se zaljubi u mene ja kreten raskinem jer kao eto nije to bio dogovor. Nakon godinu dana shvatim kako sam pogriješio zbog tog, da je jedino ona zadovoljavala svaki moj kriterij, da je savrsena bukvalno i da sam je trebao paziti kao kraljicu. Al jbg cura sad neće ni da me pogleda.
2729
488
59
share
odobravam
osuđujem

Strašno sam voljela ići na nastavu u srednjoj školi, a i sada volim ići na predavanja na fakultetu. Čitav dan si na nastavi, ne dolaziš kući, radiš ono što voliš. Da se bar tako može zarađivati.....
2819
208
25
share
odobravam
osuđujem

Mrzim kada nekog ponudim nečim što jedem, a on prihvati!
1579
2248
42
share
odobravam
osuđujem

Nikada mi neće biti jasna svrha ispleženog jezika na slici...
2865
225
40
share
odobravam
osuđujem

Pre dva meseca sam se napio i prevario devojku koju volim više od života. Ona za to nikad ne bi saznala jer je to bilo samo između devojke sa kojom sam je prevario i mene, niko drugi nije znao. Ipak sam joj rekao, iako sam znao da će me ostaviti, prosto nisam mogao da lažem. Ali me nije ostavila! Prešla je preko toga! Rekla je da svi prave greške i da razume da nisam bio sasvim svoj. Dala mi je drugu šansu ali me je upozorila da kad neko istu stvar ponovi više puta to nije greška već loša navika i da mi to neće oprostiti. Takođe je tražila da ostavim alkohol. Ostavio sam i alkohol i cigare, prekinuo izlaziti u klubove. Sad mi je ipak na neki način drago što sma je onda prevario, makar sma bolje upoznao svoju curu.
1243
2766
78
share
odobravam
osuđujem

Mama me zvala da mi NAREDI da sa Vajbera skinem fotografiju s momkom jer, kako ona kaže, nije to njegov profil niti sam ja udata žena i naljutila se na mene jer sam rekla da neću. Moji uvijek smatraju da imaju puno pravo da mi se miješaju u svaki aspekt života. Pitaju me 10 puta kad će drugarice više doći na polaganje ispita, kad će momak odraditi taj diplomski i svašta još, smatraju da ih se tuđi životi i obaveze apsolutno tiču i da ja nemam privatnost (npr. ne mogu da zaključam sobu). Ljute se kad ja kažem da ne znam što me pitaju o društvu i kad, nakon što su me 3-4 puta već pitali isto, ja kažem da to nije njihova stvar. Pucam; sve sam spremnija sve da otkačim, nađem neki posao da ne zavisim od njih nimalo da mi bude lakše.
2588
144
22
share
odobravam
osuđujem

Djevojku sam smuvao tako sto sam je pitao da li ima na računu za jednu poruku. Dala mi je telefon, a ja sam, kako bih došao do njenog broja telefona, poruku poslao na svoj broj. Tako je počelo dopisivanje...
3122
111
29
share
odobravam
osuđujem

Kupio sam tečnost za vjetrobransko staklo, napunio sam punu posudu i ostalo je manje od pola litra u flaši, tu sam dodao vode i promućkao i poklonio prijatelju i kazao mu da sam kupio samo za njega.
380
3103
22
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva