Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Boli me da priznam, ali ne volim svoju sestru. Jedino što nam je zajedničko je DNK. Kad smo bile male, tukla me i ismevala kad niko ne gleda. Dopuštala je svima iz svog društva da mi naređuju i da me vređaju. Posle je bila sa pola grada, pa su i mene spopadali kojekakvi jer misle da smo iste, pošto smo sestre. Dok smo studirale, uvek je pravila žurke kad ja imam najviše da učim, dovodila u stan narkomane i ku*ve (bukvalno). Kad se udala i preselila, laknulo mi je. Ali sad se i ja udajem i moram je pozvati zbog roditelja, a znam da će već naći neki način da mi pokvari taj dan, uvek nađe način. Ona mi je možda sestra, ali mi nije prijatelj.
2674
121
36
share
odobravam
osuđujem

Cura s kojom imam predobar odnos preko interneta uživo pred društvom se ponaša kao da smo obični poznanici...
1947
305
40
share
odobravam
osuđujem

Ona je jedna od najboljih djevojaka u gradu, iz ugledne porodice, obrazovana, zaposlena, kulturna, pristojna, a uz to lijepa ko lutka ... Problem je što nigdje ne izlazi, čak sam zbog nje išao u kafić koji je 5 minuta od njene kuće udaljen (a 20 minute od moje) i opet je ne mogu vidjeti, a glupo mi preko face da joj se javim. Eto ne mogu biti pametan, jedino da joj kampujem ispred kuće ili uhodim kad ide na posao, jer drugačije je neću vidjeti uživo.
2247
165
60
share
odobravam
osuđujem

Teško mi je jer ljudi imaju određena očekivanja od mene.
2205
72
15
share
odobravam
osuđujem

Želim da zahvalim svim simpatičnim, smotanim, odvažnim i stidljivim, lepim i manje lepim, šarmantnim i hrabrim momcima koji su mi dok sam bila mlađa prilazili. Dragi momci, oprostite što nijednom nisam ostavila broj, ne zamerite. Žao mi je ako ste se zbog mene osetili loše. Ja sam se zbog vaše pažnje osećala lepo i to su mi draga sećanja.
2724
434
45
share
odobravam
osuđujem

Ne verujem u muško - ženska prijateljstva. Kada mi devojka kaže da hoće da budemo samo drugovi to shvatam kao: "Nisi dovoljno dobar da bih bila sa tobom, al' si dobar da te iskoristim ako mi zatreba neka pomoć."
1844
982
54
share
odobravam
osuđujem

Drug mi je rekao da ćemo u 4 ići na pecanje, ja sam kasno legao i kada me je tata probudio ja sam hitro skočio, i pošto sam i dalje bio komiran krenuo sam ka vratima, zapeo za nogu i spucao glavu od vrata, ne izlazim iz kuće do prijemnog...
2043
92
12
share
odobravam
osuđujem

U životu sam naučio da ćutim, jer kad god sam se pravio pametan ispao sam budala.
2568
53
16
share
odobravam
osuđujem

Uvek kad se smejem, ja malo pljunem.
1674
292
12
share
odobravam
osuđujem

Najsrećnija sam bila kada nisam gledala koliko kalorija nosi neka hrana koju jedem..
2354
78
23
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva