Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Koliko je meni odvratno kad se neka osoba razboli i mora da stavi sliku toplomera, ili sliku iz kreveta uz opis da su bolesni itd ili kad leže u bolnici pa slikaju se iz bolničkog kreveta ili bromilu...pa ja kad sam bolesna jedva otvaram oči a kamo li da se slikam i kačim sliku po društvenim mrežama, isto tako mi je odvratno kad neko ide da da krv u humane svrhe pa slika kako leži, slika iglu pa se hvali sa tim, užasavam se.
297
35
0
share
odobravam
osuđujem

Prije 3 godine sam spakovala kofere i otišla preko za boljim životom. Zbog situacije sa papirima, nisam mogla kući 3 godine i čim sam ih sredila, bukirala sam prvi let. Puno poklona sam donijela svojima, veslila se cijela uža i šira obitelj što sam stigla, puno predivnih emocija. Sutra dan se ja budim i vidim mlađeg brata kako sjedi na podu i gleda me. Ja se zbunim na prvu i pitam ga šta radi, a on kaže: "Ništa seko, samo te gledam. Poželio sam te se." Prošla sam kroz trnje i kamenje u životu, ali ništa me nije slomilo kao taj trenutak.
578
11
0
share
odobravam
osuđujem

Kad je mlađa kćerka od mog brata imala oko 4 godine, obukla je njegov šorc i sa rukama u džepovima kroz stan hodala govoreći "Ja vama sve kupujem, oblačim vas, vodam gdje hoćete, a vi ništa ne slušate".
728
13
0
share
odobravam
osuđujem

Vidim da se sviđam jednom dečku sa fakulteta. Ne znam sigurno, doduše, ali sam odlučila da ako on to otvoreno pokaže, pokušam sa njim. Nikad nikog nisam imala, a on je tako nežan, jeste da nije kao iz španske serije, ali sa nekim se mora početi. Jednostavno, dosadilo mi je da tražim savršenog, a opet, možda me je on već našao. Ne znam ništa o ljubavi, a tako bih želela da volim nekog. Samo, ne znam da li će to tako lako ići, u smislu ja sam odlučila, a šta će biti i da li ću ga zaloleti i koliko ja mogu da volim zapravo, to ne znam.
357
69
0
share
odobravam
osuđujem

Doživjela sam da me mama odvaja od knjige i tjera da spavam, sa svojih 21 god. Eto šta fakultet radi od čovjeka...
606
22
0
share
odobravam
osuđujem

Kad živiš sa nekim obično se nešto traži zauzvrat. Roditelji te hrane, porastu i na kraju pritiskaju da radiš. Gledaju te kroz to koliko zarađuješ. Muž takođe, pružaće ti nešto...dok širiš noge i pereš mu gaće....da li postoji neka veza u kojoj svako brine o sebi a ne očekuje od drugoga jednostavno ništa?! Da li postoji takav odnos?
482
176
0
share
odobravam
osuđujem

Muva me cura koja je po svim kriterijumima dobra prilika. Ćale joj drži privatnu firmu, mama specijalista medicine, babe i dede sve neke bivše budže i direktori. Ima ona sestru i brata koji su odlični studenti i smeši im se lepa karijera. Ta cura sada upisuje doktorske studije iz oblasti ekonomije i kako stvari stoje uskoro će to ''očistiti''. To sve nije nikakav problem da ona nije snob, od malih nogu zadojena parama i naviknuta na skupu garderobu i provode. Sa druge strane ja sam do svoje 27. godine živeo kao crkveni miš, radio za neku siću kad je bilo posla, kada ne bude pomažem mojima po kući i prve prave pare sam osetio u 28. kada sam se zaposlio u jednoj kompaniji kao običan radnik, ali sa odličnom platom. Pare nisu problem jer mogu da joj pariram u svemu, ali je problem to što ja znam kako je biti siromašan i skroman, a ona to ne zna niti se trudi da shvati.
763
103
0
share
odobravam
osuđujem

Još na faksu su mi svi govorili (roditelji, prijatelji i prijateljice) da se socijaliziram i ne budem stidljiv, da krenem u teretanu, da steknem samopouzdanje, da vježbam prilazak curama, da se dobro obučem, da ovo, da ono... Prionuo sam poslu, ali je taj proces trajao godinama. Nije lako sredit tijelo, steć osjećaj za modu a da se ne radi o uskim trapericama, zaradit pare da bi ulagao u sebe, promijenit si mozak, prilazit curama i učit iz odbijanaca kad ti mozak rikne... U kasnim sam dvadesetim, još se ni poljubio nisam. Sad cure odbijam jer sam fit, dobro odjeven, samopouzdan... iako mogu upoznati curu normalno bilo gdje, i bilo kada, ako i dobijem neki kratki razgovor, odgovore mi da sam playboy, fuckboy, vide da sam sređen i samopouzdan, ostavljam predobar dojam da bih bio istinit, a to asociraju sa ženskarima i bad boysima. Mogu ih nasmijat i sve, ali ne vjeruju mojim namjerama i misle da ih želim odvuć u krevet na noć... Sad pričaju o stidljivcima s daddy stomakom.
485
199
0
share
odobravam
osuđujem

Radim u butiku. Došla neka žena, baš puna sebe, 300 oka u njoj i ponaša se ono, ko sam ti - ja sam ti. Odvratna prema meni, iako sam, inače, prema svima, veoma ljubazna i hoće kcerka da joj proba jaknu. Govori ona kako joj treba S veličina, pa M... Sve nadobudno i drsko. Ja iskuliram , znam koja joj treba iz prve i nađem joj, a ova se izdera i kaže:'Šta si joj to dalaa???' (misleći na broj) Ja se lagaano okrenem i rekoh:'Jaknu...' Ona faca moja blažena, iritantna, po potrebi😄 Ona se iznervira, pa kaže:'Ma nemoj, čuuj jaknaaa, eto nije to je haljina...' A ja opet lagano:'Nije, nije, ovo vam je jakna gospođo...' Pa i dijete joj se počelo smijati.😂😂 Ne volim umišljene osobe, pa to ti je...
1140
58
5
share
odobravam
osuđujem

Doživim transfer blama svaki put kad čujem cimerku kako peva dok se tušira.
730
118
4
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva