Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Jel se samo ja rasplačem kada gledam Žikinu dinastiju, kada shvatim da su skoro svi glumci iz filma umrli i kada se setim kako je bio lep i bezbrižan period kada sam gledala po prvi put sa mojima pre petnaestak godina...
29
0
0
share
odobravam
osuđujem

Muž našao neku koleginicu na poslu, lepo se kapiraju i uvek lepo priča o njoj. Ja patim od lošeg samopouzdanja i depresije, i često mislim kako bi i njemu i deci bilo bolje da je ona na mom mestu. Nema meni pomoći...umorna sam.
85
102
3
share
odobravam
osuđujem

Moj djed je umro prije nekoliko godina i na sprovod mu nije došla niti jedna sestra koju ima. Sestre mu žive u Njemačkoj i nisu se udostojile doći na posljednji ispraćaj svoga brata, pritom napominjem da su bili u relativno dobrim odnosima. Mislim i da su bili u najvećoj svađi trebale su doći, ipak to je brat, osoba s kojom si provela cijelo djetinjstvo. Neke ljude zaista nikada neću shvatiti!
364
8
4
share
odobravam
osuđujem

Smatram da su svi muškarci kreteni, devojke samo treba da gledaju da izaberu što manjeg.
448
222
37
share
odobravam
osuđujem

12 godina sam učio engleski jezik u osnovnoj i srednjoj školi i nemam pojma gramatiku, vukabular samo najjosnovnije.
543
76
15
share
odobravam
osuđujem

Dok sam bio u vrtiću, bio sam nestašan i uvijek me vaspitačica koja se zvala Jagoda vukla za uši i jako sam je mrzio, vjerovatno je bila u pravu ali sam je jedne zime, dok je čistila snijeg sa praga zaključao napolju na temperaturu ispod nule. Zlobno od mene ali nisam nikad zažalio i uvijek se nasmijem tome. Bog da mi oprosti.
586
59
7
share
odobravam
osuđujem

Molim djecu da nauče roditelje koji imaju preko 50 godina kako ispravno koristiti facebook ... Pa neće meni komšinica na profilnoj slici komentarisat: "Ej dušo prelijepa si, baš si unikatna, ko med si ... I reci neka mi vrati onaj moj tanjir od gibanice."
690
55
19
share
odobravam
osuđujem

Da li je veličina bitna? I jeste i nije. Nije bitna dok je žena zaljubljena. Kad prođe zaljubljenost bitna je. Sve zavisi posle od muškarca. Ako će da nađe način da zadovolji ženu dok traje zaljubljenost sve će posle biti super ali ako bude samo kukao i zaljubljenost prođe onda ga je ugasio i to mu ostaje kao jedan od glavnih nedostataka kad je seksualni život para u pitanju. Barem sam ja tako doživela "malog" kod sadašnjeg i bivšeg partnera. Sve je u stavu.
461
173
39
share
odobravam
osuđujem

Brat mi se drogira, užasno se ponaša prema meni, a mene strah da kažem roditeljima, moraću sama da popričam sa njim.
514
183
12
share
odobravam
osuđujem

U junu mesecu, kupio novi komšija stan iznad nas. Burgijao je i bušio, bukvalno meni mesec dana pred prijemni. Evo, avgust mesec, radovima nikad kraja. Kupim stvari, pakujem se, odoh na more. Nećeš mi bušiti više po mozgu.
821
38
4
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva