Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Žensko sam i prvi auto mi je bio stojadin.
80
3
0
share
odobravam
osuđujem

Moj momak sve govori svom drugu, a ja drugaricama ne pričam ništa o našoj vezi jer stvarno uživamo. Ko je uopšte muško u ovoj vezi?!
192
12
7
share
odobravam
osuđujem

Pred ispit, od treme, uvek dobijem dijareju.
329
6
10
share
odobravam
osuđujem

U braku sam, i zaljubio sam se u osobu s kojom sam razmijenio 3 rečenice u životu. Ne pitajte me kako, ne znam ni sam. Ludim.
140
344
14
share
odobravam
osuđujem

Ne mogu da se pomirim sa prošlošću moje partnerke, mnogo toga znam što mi para dušu i zadaje svakodnevne nemire, a ljubav je ta koja mi ne da da odem.
333
108
25
share
odobravam
osuđujem

Horor filmove uvek gledam tokom dana, sa upaljenim svetlom i otvorenim vratima. Što je sigurno, sigurno je.
549
14
15
share
odobravam
osuđujem

Toliko je ovih dana tema izbora prisutna svuda da sam na butiku pročitala predizborno sniženje umesto predsezonsko....
597
15
7
share
odobravam
osuđujem

Ne postoji mi ništa gore od osobe koja nema osećaj za druge ljude, a itekako ima osećaj za samu sebe. Daj bre, pa i mi smo ljudi od krvi i mesa, isto koliko i ti!
655
19
5
share
odobravam
osuđujem

Život sam shvatio tek onda kad sam postao roditelj.
730
16
14
share
odobravam
osuđujem

Godinama sam imala pokvarene zube jer me majka nijednom nije odvela kod zubara, što smatram da je bila njena dužnost kada sam bila mala. Kad me je boleo zub toliko da nisam mogla da izdržim, baka me je vodila kod zubara i tamo su mi na živo vadili 6ticu i od toga sam navukla traume. Posle su mi izvadili i jednu 5ticu iako je i ona mogla da se popravi. Od tada sam išla na preglede samo kada smo imali sistematski i majku ni tada nije zanimalo kakvo je stanje i da li treba da se popravlja nešto, iako sam joj sve vreme govorila da imam kvarne gornje 6tice. Državno se više nisam usuđivala da idem. Godinama nisam išla dok nisam počela da zarađujem i otišla privatno da sredim sve što sam imala. Bila sam ubeđena da će ti jako kvarni zubi morati da se vade ali je zubarka uspela sve da ih popravi. Nije mi žao ni jednog jedinog dinara niti vremena provedenog tamo. Ponosna sam na sebe što sam prevazišla strah od zubara i zahvalna mojoj zubi što je dala sve od sebe da mi sredi zube bez vađenja.
1086
19
22
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva