Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Do jučer sam smatrala da sam izuzetno tolerantna. Međutim, shvatila sam da sam ipak samo glupa i naivna.
83
1
0
share
odobravam
osuđujem

Dan mi počinje tako što prvo zapalim cigaru pa se probudim.
105
64
3
share
odobravam
osuđujem

Da se uvede opcija na fakultetskim stranicama koliko puta su studenti refreshali stranicu čekajući rezultate..Lakše bi mi bilo da vješaju rezultate na kabinetu profesora, da me ubiješ ne mogu dnevno otići 100 puta do faksa da provjerim stanje..
207
6
2
share
odobravam
osuđujem

Kad god mi zagusti u društvu naporne djevojke koristim svojevrsni panic alarm. Naime, ukoliko se nađem u takvom društvu navijem alarm sa tonom zvona identičan zvonu telefona i na taj način nađem izgovor da moram kući! I tako spasim samog sebe!
281
33
9
share
odobravam
osuđujem

Uvek kad mi je dosadno smišljam govor za emisije ako nekada postanem poznat.
324
11
6
share
odobravam
osuđujem

Kao psiholog sam radila ukupno u četiri srednje škole, te sam se za ove godine nagledala svega i svačega. Mogu reći da su mi smešni roditelji koji se kunu kako su njihova deca zlatna, a pojma nemaju kakva su zapravo. Po njihovoj priči, sve tu to nevinašca, ne piju, ne puše, pre fakulteta neće izgubiti nevinost, a ustvari totalna suprotnost. I u većini slučajeva baš ta nevinašca kod kuće su najgora u školi. Ono njihovo 'nisam ja takav' vam nije nikakva garancija. Ali moram kritikovati i roditelje jer se neki ponašaju konzervativno, do te mere da nije normalno. Brane deci da izađu napolje, brane im da budu u vezi, za fejs i instagram ni da čuju. Ne shvataju da tim zabranama neće ništa postići, a situacija biti još gora. Tako da, umesto što im bratine najnormalnije stvari (koje ste i vi u 90% slučajeva radili), bolje da im objasnite kako da budu bezbedni umesto što govorite 'seks je za odrasle, naučićeš sve kad porasteš'. Barem ih pošaljite kod nas, ako već nećete vi da objašnjavate.
409
16
10
share
odobravam
osuđujem

Eksplodiraću ako ovo ne kažem nekome, pa makar ovde. U dugoj sam vezi, premda nije to više to. Odavno je to počelo da se gasi i da više liči na blisko prijateljstvo nego na romantičnu vezu. S druge strane, sanjam kolegu sa fakulteta već dve godine u raznim romantičnim kontekstima, pritom mi se uopšte ne sviđa, a ima i devojku. Inače uopšte ne razmišljam o njemu, ali kada ga sanjam, a to bude na svakih par nedelja, narednih par dana sam bukvalno opsednuta, ne izlazi mi iz glave. Napomenuću još jednom, nikakve romantične niti seksualne misli nemam o njemu. Prosto je tu kao podsetnik da treba da se zapitam šta mi koji moj takva komplikacija treba u životu. Ne znam šta znače ti snovi; da li je to moja podsvest koja mi poručuje da je vreme da raskinem dugogodišnju vezu, a taj kolega je, eto, jedna nasumična osoba koju je moj mozak izabrao da bi se lakše nosio sa donošenjem odluke? Najstrašnije mi je što je moguće da mi se veza raspada, jer mi se dopada neko drugi. Ne bih sebi to oprostila.
259
50
15
share
odobravam
osuđujem

Volim svoj posao, ali ne volim 90% ljudi na poslu. Kako je grozno kad dođeš i vidiš face koje ne želiš da vidiš... i tako svaki dan, a posao je dobar.
501
12
12
share
odobravam
osuđujem

Kada je osoba koju upoznam previše otvorena sa mnom, bez razloga se odmah udaljim od te osobe.
355
126
14
share
odobravam
osuđujem

Dobiću nasledstvo 80-90k evra, šta da uradim sa tim parama? Ja sam mislio da otvorim neku firmu, pišite prijatelji predloge, mlad sam.
536
43
110
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva