Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Mislim da sam jedina osoba koja ne osuđuje. Nek kaže ko šta hoće, ali možemo i za sebe reći da smo lepi, što ne bismo mogli reći i da smo dobri? Ne budimo licemerni.
206
36
4
share
odobravam
osuđujem

Poništavam sve ocene na fakultetu ispod 8, smatram da mi je ispod časti da upišem bilo šta ispod 8, pa čak ni osmicom nisam zadovoljan.
62
340
39
share
odobravam
osuđujem

Dobar drug mi već drugu godinu za redom nije čestitao rođendan. Ja sam njemu pre neki dan prvi put zaboravio da čestitam i on se baš naljutio. Ne znam šta da mislim.
210
25
10
share
odobravam
osuđujem

Prošle godine sam zaradio 100 000$. I idalje sebe ne smatram uspešnim.... Ne znam šta nije uredu sa mnom.
193
68
23
share
odobravam
osuđujem

Svi moji bliski ljudi znaju da godinama koristim samo jedan parfem, ali mi za rođendan ili neki bitan dan kupe parfem. I to ne taj koji koristim nego neki deseti. Nikad mi to neće biti jasno.
232
38
25
share
odobravam
osuđujem

6 godina sam u kombinaciji...
76
309
39
share
odobravam
osuđujem

Sjećate li se kako smo svi na početku Facebooka, stavljali lažna starija godišta. E pa vjerujem da sad svi vraćamo na prava.
238
40
12
share
odobravam
osuđujem

15 godina je prošlo, a ja njega i dalje volim. Ljudi, čuvajte ljubav dok je imate, biće kasno kada shvatite da 15 godina tražite nešto što ste davno ostavili tamo negde!
167
96
22
share
odobravam
osuđujem

Momak koji je doslovno jurio za mnom 2 godine, na kraju smo se i smuvali, se odjednom vratio svojoj devojci sa kojom je bio pre (a možda i za vreme) našeg poznanstva od pomenute 2 godine. Od zajedničkog prijatelja sam slučajno načula da je ona njega jako volela, želela da se uda za njega i da su više puta raskidali njegovom krivom. Navodno i on nju "jako voli". Meni je to bilo čudno jer ako nekoga toliko voliš mislim da nećeš biti lud za drugom osobom toliki period, ali ok, zaboravim ja to, mislim se možda mu je više odgovarala i šta sad... Mene to svakako nije ni zanimalo i nastavila sam svojim putem. Sinoć u kasne sate, posle 3 godine mi stiže njegov lajk koji je bio tu par minuta a onda ga je povukao. Pritom je oženjen i ima bebu sa gore pomenutom devojkom. Zaboravila sam da dodam da smo se "rastali" tako što je samo prekinuo kontakt sa mnom.
325
85
55
share
odobravam
osuđujem

Volim da pokazujem sise na granicama kada su gužve. 🤭
108
418
29
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva