Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Mislim da sam jedina osoba koja je pesmu od Cece 'Neodoljiv neumoljiv' pevala 'Neodoljiv neumoljiv ponekad i suviše'...
1458
170
35
share
odobravam
osuđujem

Psiholog mi je rekla: "Tebi uopšte nije lako."
2738
82
59
share
odobravam
osuđujem

Imam dečka sa kojim živim i kojem se čudim iz dana u dan. Kada je u javnosti ili kada imamo goste, on je potpuno druga osoba. Ima takve manire, posjeduje nevjerovatno kulturan način izražavanja, bonton na visokom nivou. Međutim kada smo sami u stanu to je potpuno druga osoba, kao da je tek sa brda sišla. Razgovara kao da ovce tjera, kada gledamo film uvijek baca neke krkanske komentare , jednostavno kao da nije upoznao civiliziran način ponašanja. Jedino što normalno radi je da uvijek počisti iza sebe. Ne znam, izgleda da se polako zaljubljujem u tu njegovu "tajanstvenu" stranu.
1807
144
34
share
odobravam
osuđujem

Uvek se pitam kod koga li su sve moje pare. Mislim, kad ja kupim nešto, onda dam novac tim ljudima, onda oni daju drugim ljudima i tako u nedogled. Pitam li se gde li je sad, dokle je stigao?
1963
92
26
share
odobravam
osuđujem

Često učim u čitaonici, i bukvalno neke ljude koje stalno viđam ovde počinjem da doživljavam kao neke prijatelje. I kad ih sretnem negde u gradu, dođe mi da im se javim, ali mi bude glupo pošto nikad nismo pričali stvarno. 
1833
60
7
share
odobravam
osuđujem

Moja drugarica i ja izlazimo po najvećim selendrama. Tamo je provod najbolji, kakav Novi Sad ili Beograd. Kada krene Đani, lete čaše, flaše i ponekad stolovi!!!
1993
647
55
share
odobravam
osuđujem

Kada sam bila mala, pocela sam da kradem sitne stvarčice od drugih. Kada sam shvatila da ću tako postati lopov, krišom sam ih vratila na stara mesta. Više to ne radim.
2299
58
10
share
odobravam
osuđujem

Koleginica sa faksa mi je pomogla da zaobiđem depresiju svojim prijateljskim gestovima a čini mi se da toga nije ni svesna. Samo bih htela da joj se, bar ovim putem, zahvalim. Not all heroes wear capes.
2721
77
26
share
odobravam
osuđujem

Nakon četverosatnog pisanja prijavnice za posao i bezbroj pregleda i preoblikovanja rečenica, shavation sam onaj trenutak kada sam pritisnuo "pošalji" da sam se krivo potpisao na kraju poruke.
1671
55
19
share
odobravam
osuđujem

Toliko sam se navikao na bol da sam počeo da se palim na njega.
1308
257
14
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva