Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Juce me je dečko ostavio uz rečenicu "nije do tebe, do mene je".... Zadnje tri veze se tako završile... Znači ipak je do mene!
2780
77
37
share
odobravam
osuđujem

Da li je zaista moguće da ne mogu da započnem vezu sa nekim, a da se ODMAH u sve to ne umeša njegova (a malo manje i moja) rodbina, prijatelji, kolege? Ni 2 dana ne provedem sa nekim, a već me njegova majka zove na kafe i proslave, porodična okupljanja, svadbe, sahrane... Sve je to lepo u nekoj meri i posle nekog vremena,ali posle svega toga kako reći njegovoj (a i mojoj) rodbini da mi ta veza NE ODGOVARA ako zaista ne odgovara i da raskidam? Svima je to začuđujuće i strašno. Pa niste mi dozvolili ni da ga upoznam, a već se svojatamo. Pustite vreme neka ide nekim laganim tempom, a ne odmah udaje, ženidbe...
2287
81
27
share
odobravam
osuđujem

Voljela bih da se vrati "staro vrijeme". Da nema telefona, da živim u studentskom domu. Da idem na koncerte "ex yu rock bendova", da uživam u suncu i Sarajevu, da uživam u životu. Toliko čeznem za nekim vremenima, a nisam ni živjela tada. Ponekad kad slušam neke pjesme javi mi se osjećaj, kao da sam to nekad prije doživjela i neke slike se jave u glavi... Lijepo je meni i ovako, ali fali dosta toga... Slobode...
2554
306
33
share
odobravam
osuđujem

Otpratila me sa instagrama cura na koju se ložim dugo vremena, ljudi moji u depresiju sam pao, zamislite tek da me odbije kad joj priđem..
2296
296
27
share
odobravam
osuđujem

Moj problem je što ne znam pokazati svoje osjećaje. Od onih najjednostavnijih poput "E baš mi se sviđa ta jakna" do onog najkompliciranijeg, ljubavi. Nikako mu bar dati znak da mi se sviđa, a on ne kuži. To me ubija, ali ja ne znam drugačije. Takva sam pa osjećaje ne pokazujem nikome i ne znam kako će on ikada shvatiti da ga ja volim i da ludim za njim i da bih sve učinila samo da on to shvati i (nadam se uzvrati) učini prvi korak. Samo to.
2653
149
47
share
odobravam
osuđujem

Iako me je mnogo povredila, prvo time što se svesno udaljila od mene, pa me nije zvala na veridbu, nije bila tu kad mi je bilo najteže, i dalje mi nedostaje moja najbolja drugarica. Imam najbolju drugaricu sad, ali nekako nije to to, nismo toliko bliske, mislim da se družimo jer ni ona ni ja nemamo s kim. Sa onom prvom sam se družila u najlepšim godinama, najlepše uspomene imam sa njom... ona me je takoreći upoznala sa mužem. Nepremostive su neke stvari, nisam mogla da pređem preko toga, a htela je da se opet družimo. Žao mi je što se tako završilo, gledam naše zajedničke slike i plačem kao malo dete.
2638
158
36
share
odobravam
osuđujem

Od kad imam sina odjednom sve više imam razumijevanja za muškarce koji su privrženi majkama. Do juče sam bila prva za to da treba da se ostave majčine suknje, sad više nisam sigurna. :-)
1024
2781
45
share
odobravam
osuđujem

Kada sam bio mali uradio sam ovo. Zima je bila, majka donela iz prodavnice živog šarana. Žao mi je da ugine, pročitam u Životinjskom carstvu: Šaran živi u SLATKOJ vodi. Odem u kupatilo napunim kadu vodom i stavim šećer. Odem u školu i posle kad se vratim Šaran pliva "leđno".
3189
86
23
share
odobravam
osuđujem

Upravo sam saznala da me direktorica pred kolegama oslovljava sa "debeloguza". Šta reći...
1836
634
31
share
odobravam
osuđujem

Moja devojka u naletu strasti me celog izujeda, štipa i steže da budem sav modar. Posle od sramote izmišljam da sam se potukao.
3222
245
43
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva