Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Ni na šta se ne rasplačem kao na pjesmu Šabana Šaulića-Lepi dani mog detinjstva...
1771
120
18
share
odobravam
osuđujem

Ne znam za vas, ali meni su najlepši i najmiliji oni razgovori sa starijim osobama 😊
2289
130
15
share
odobravam
osuđujem

Dok je bio sa mnom pisao ljubavne citate i slušao Balaševića i Samardžića. A sada sa njom ide pod šator slušati "Sinove Manjače". Pa majko sveta šta me snađe!
2022
297
47
share
odobravam
osuđujem

Moja mama radi kao servirka u bolnici. Ima malu platu pa zato radi privatno, sređuje ljudima kuće. Žao mi je što se toliko muči u životu a prepametna je žena stvarno. Mislim, jeste da mi je mama i da je za mene najbolja u svakom slučaju, ali zaista je tako. Pročitala je knjiga do sad što neko neće za ceo život. Sve što znamo, brat i ja smo naučili od nje. Ona zbog finansijskih razloga nije mogla da se školuje. Moja i bratova želja je da postanemo pre svega dobri ljudi da bi mama bila ponosna, a posle toga da završimo dobre škole i da obezbedimo mami život kakav zaslužuje.
3084
52
13
share
odobravam
osuđujem

Moja majka je slučajno saznala da se tata potajno viđa sa upola mlađom djevojkom. Ja sam bila tako bijesna na njega da sam našla sebi stan i odselila se jer nisam mogla da živim više sa tim čovjekom koji nam je rasturio porodicu. Međutim,majka je ostala sa njim jer je kako kaže, učinio puno više lijepih stvari za nju, nego ružnih. Ne mogu da je shvatim.
2331
268
37
share
odobravam
osuđujem

Sanjam sinoc Nikola Jokic i ja igramo basket sa Džordanom i Le bronom 2 na 2. Probudi mi ćale hteo sam ga udaviti. Kakav san.
2608
96
19
share
odobravam
osuđujem

Kao mala, kad bi mi neko spomenuo 20-godišnjake, uvijek sam ih zamišljala kao ostvarene, zrele osobe koje znaju šta žele od života i kako to da dobiju. Sad, sa dvadeset godina ne znam šta je smjesnije: moja tadašnja naivnost ili činjenica da sam ja polarna suprotnost od te slike koju sam imala.
2893
49
27
share
odobravam
osuđujem

Bila sam jučer kod frizerke, dosla eto samo onako da se isfeniram i ubijem pola sata. Tu upoznah neku curu, gotiva žena, pričljiva. Došla da iz crne boje pređe u plavo, kaže momku joj se sviđa. Popričale tu, ona skratila kosu i postala plavuša a ja je samo isfenirala jer mi momak voli dugu kosu. Danas ja opet stigla u salon, hoću da se ošišam, skroz, jedva da ličim na žensko. Deset minuta poslije ona dolazi sa crnom farbom. Ništa nismo pričale jedna drugoj, a sve nam je bilo i više nego jasno.
2522
351
111
share
odobravam
osuđujem

Pala sam bežeći od udvarača. Odrala sam kolena, ali bitno je da sam utekla.
2457
131
31
share
odobravam
osuđujem

Zaljubio sam se u jednu devojku koju sam prvi put video... I to u kafani i krenemo kući niti sam joj uzeo broj ništa samo znam da se zove Katarina.
1811
117
36
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva