Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Najiritantnija rečenica posle raskida je: "Možemo da budemo prijatelji." Ne verujem u prijateljstvo posle raskida, pogotovu ako su tvoja osećanja prema njemu isuviše jaka. Slomiš mi srce i očekuješ da se družimo? Smešno!
2691
126
37
share
odobravam
osuđujem

Bila sam 2 godine u vezi sa oženjenim muškarcem, moj trenutni dečko sa kojim sam već 4 meseca u vezi mi je jednom prilikom rekao da nikad ne bi bio sa devojkom koja je bila sa oženjenim čovekom, i da mu se takve devojke gade, zbog toga se plašim da mu kažem, plašim se da će me ostaviti ako mu kažem, ne znam šta da radim, a ne mogu više da ga lažem.
990
948
70
share
odobravam
osuđujem

Otišla sam kod bake i deke u posetu do sela. Deka mi je toliko doživljalja ispričao, počevši od ležanja u senu do svakakvih kako je on to nazvao "kriminalnih događaja krađe povrća". Iskreno bila sam ljubimorna kad pomislim da takvih igri više nema i da su sada glavne samo igrice, tipa lol pes, šta ja znam. Baka priprema doručak, napolju hladno a nas dvoje pijemo čaj i čekamo jaja na oko. Nikad lepših 3,4 dana.
2672
103
22
share
odobravam
osuđujem

Moj dečko brije noge...
1319
2142
101
share
odobravam
osuđujem

Znate onu foru, pogledate u sat i kao 13 i 13, brojite slova azbuke i kao neko na slovo L misli na vas... Fora iz osnovne škole. Raskinuli smo pre skoro 2 godine. Noćna sam ptica i iako imam 26 godina, pune 2 godine, nebrojeno mnogo puta pogledam u sat kad je 03:03. Recimo, dođem kući u 1, radim svašta nešto, ne gledam u sat i uzmem telefon, a ono 03:03. Svaki put se nasmejem, jer mislim da mi svemir šalje poruku da ne treba tek tako lako da odustanem od nekad mog Vladimira....
2575
224
50
share
odobravam
osuđujem

Užasno me nervira što su svi u porodici mog dečka hipohondri, posebno njegova majka. Kad s njom pričate stvarno morate da pazite da ne pomenete nijedan deo tela jer će se setiti da je baš to boli i treba da ide kod lekara. Razgovor o nakitu će pretvoriti u zauške. A moja mama, iako je zvanično u penziji, još uvek radi i bukvalno mi nikad nije rekla da je nešto boli. Ja to saznam kad mi kaže da ide kod lekara. Ima ozbiljnijih zdravstvenih problema ali ako i priča o tome, više se šali na taj račun. I onda se ja njemu (dečku) poverim da se brinem za mamu,a on krene da mi filozofira da je to zbog toga i toga i da nije ništa. Znam da je navikao tako da priča svojoj mami jer ona stvarno više izmišlja boljke nego što ih ima,ali ne mogu da verujem da se ne trudi bar malo da me smiri.
2213
122
14
share
odobravam
osuđujem

Učili smo zajedno u osnovnoj, učimo zajedno i u srednjoj, sad smo završna godina, bili smo najbolji prijatelji. Još od osnovne postoje smipatije između nas i to svi znaju, posebno sada u srednjoj kako smo stariji to se još više primjećuje. Ali niko nije imao hrabrosti da napravi taj prvi korak sve dok jednog dana on nije odlučio da napravi taj prvi korak, izjavivši mi ljubav. Ja sam to i očekivala ali ipak bila sam iznenađena i naravno sve sam uprskala, rekla sam da nisam spremna za vezu, iako sam bila zaljubljena u njega do bola. I posle toliko godina prijateljstva sada smo u jako lošim odnosima, jedva izustimo i to ćao. Boli me i kajem se, da mogu da vratim vrijeme sve bih drugačije. Negdje u dubine duše se nadam da će nam se pružit nova prilika.
715
2144
81
share
odobravam
osuđujem

Živim mamin život, njene strahove, nade, zabrane iz djetinjstva, stavove. Ona to zna i u redu joj je.
1773
727
9
share
odobravam
osuđujem

Nema mi ništa bolje nego kada me cura s full makeupom zagrli i ostavi pola face na majici...
2356
198
41
share
odobravam
osuđujem

Šminkanje je moja strast, moj antidepresiv, moj bijeg od problema. Obožavam šminkati sebe i druge i već mi je dugo želja baviti se profesionalno time. Željela sam to i prije nego što je to postalo "in" i "u modi", ali moji roditelji gledaju to kao hobi i nešto što nije ozbiljan posao i prijatelji mi se izruguju tipa "svaka šuša se može našminkat", "previše je već visažista", "uhvati se ti ovog fakulteta što imaš, pusti te gluposti", itd. Tužna sam što me nitko ne razumije i ne pruža mi potporu i ne znam što da radim...
2265
189
68
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva