Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Prošle su tri godine otkako mu nisam ljubavnica niti ću ponovo biti iako znam da ćemo se voljeti zauvijek. Osjećam njegovu ljubav mada nismo u kontaktu, jednako kao što on osjeća moju. Dušu smo uzeli jedno drugom a tijela nam imaju drugi.
1134
1955
52
share
odobravam
osuđujem

Spavao sam sa jednom devojkom koja je zaradila tako novac. Pitao sam je da li ide uz tu akciju i ljubljenje odgovorila mi je NE. Shvatio sam da se ne može sve u životu kupiti. JBG mnogo mi se sviđa ta mala. Ako ništa drugo bez obzira kojom se ona poslom bavi ima veliki rispekt od mene. Svaka joj čast. A mi ovamo znamo kao da nesto pričamo a ja smatram da mi kao mušterije smo svi ma milion puta gori.
780
2245
24
share
odobravam
osuđujem

Patim za devojkom koju sam video u autobusu u prolazu, i od tad uvek mislim na nju, ne poznajem je, i živim u nadi da ću je jednom sresti, druge devojke me ne zanimaju, ne znam do kad će to trajati.
2244
341
44
share
odobravam
osuđujem

Imam fetiš na glatke ženske pazuhe... Svaki put kad vidim da djevojka nosi kratku majicu mahinalno mi pogled leti na pazuh.
1963
524
54
share
odobravam
osuđujem

Trenutno sedim sam u autu posle duge vožnje, ne znam ni sam koje po redu. Uvek to radim kada sam tužan, vozim se. Dao sam bukvalno život u ruke jednoj osobi koja me je toliko povredila, da sam skroz razočarao u ljude. Od istih se polako i udaljavam. Nisam bio takav nikada. Komunikativam, raspoložen, jednom rečju zajebant. Pritom, sem tog razloga, ne postoji ni jedan drugi da se osećam ovako loše. I ne znam kako da izađem iz ovog stanja u koje sam samog sebe doveo.
2252
99
34
share
odobravam
osuđujem

Devojka mi je zaspala za vreme sexa.
2379
319
61
share
odobravam
osuđujem

Volim kad devojka ima malo napuhnut stomačić.
2689
231
53
share
odobravam
osuđujem

Ništa mi nije tako neugodno nego kada konobar u kafiću donese piće pa svi tada za stolom ušutimo i niko ne priča iako prije toga nismo ni sekundu usta zatvorili.
3099
101
21
share
odobravam
osuđujem

Celo skolovanje sam primao stipendije. Prvo u srednjoj nešto malo pa fakultet tu je već bilo više imao sa dve stipendije, pa na doktordkim isto. Evo završio sam pre pola godine i nemam posao, naravno idem preko ušao sam u uži krug za jednu poziciju istraživača u Holandiji. Sada gledam koliko je država uložila u mene para pogotovo sada na doktorskim i tako me pušta da odem, a onda se bori za svako radno mesto u nekoj fabrici.
2653
69
37
share
odobravam
osuđujem

Dok sam bio dobarica, fin, romantičan momak, svaka me je devojka odbila ili ostavila, prevarila,dok se nisam promenio i postao bezobrazan, bezosećajan, hladan. I ovakav kakav sam sada, otkada devojke gledam samo fizički, kao i one mene, kada mi je većina za noć,dve ili nešto kratko, imam više 'uspeha' kod devojaka nego pre, a ovi momci, koji su kao ja pre, sve manje. Bar je kod mene u mome mestu i okolici tako,sto si veće đubre prema suprotnom polu, više te poštuju i žele, možda to i nije u redu, ali jednostavno, tako je.
1743
905
91
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva