Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Izgleda da svaka osoba potajno pati za nekim koga nikada nisu mogli imati...
1080
178
32
share
odobravam
osuđujem

Imam komšiju koji viri kroz prozore, a niko ne reaguje.
728
74
25
share
odobravam
osuđujem

Kako bih volela da tuđe potrebe i osećanja ne stavljam ispred svojih.
903
32
11
share
odobravam
osuđujem

Moji otac i majka su prošli sav pakleni put moje ovisnosti, bili uz mene sve ove mučne godine, i kada sam bila loše, i kada sam se lečila i sada kad sam dobro. Ali koliko god sada bila dobro i šta god pozitivno i lepo uradila nikada neću moći da im se odužim niti da im nadoknadim sve te godine suza i bola. Vreme se ne može vratiti i ispraviti napravljeno s*anje.
1013
35
16
share
odobravam
osuđujem

Najgore u životu što sam uradila bilo je što sam spustila kriterijume da bih se udala jer eto bilo je vreme.
1770
172
47
share
odobravam
osuđujem

Živio sam u Bosni iz siromašne familije sam ali poštene i na dobrom glasu. Radio sam još kao djecak sve najgore fizičke poslove i to za mizerne pare ali sam se borio završio dobru školu s vrlo dobrim. Upoznao djevojku s kojom sam bio u vezi i dobrim odnosima sve dok nisam upoznao njenu familiju najviše njenu majku. Koja je sve radila samo da nas razdvoji jer sam ja siromašan i ne živim negdje u inozemstvu, i tako godinu i nešto, tad smo se odlučili oženiti i odmah nakon toga je ona ostala u drugom stanju, njena majka nam je toliko stresa pravila toliko problema da mi više nismo mogli normalno funkcionisati da smo se počeli svađati i da je sve krenulo naopako. Ona se porodila ja sam već se bio financijski i snašao radio i nakon kratkog vremena otišao u njemačku doveo ženu i novorođenog sina. Živimo sad tu imamo sve i vise od prosjeka ali ljubav je nestala totalno. Jedino sam s njom zbog sina jer njemu ne mogu srce slomiti.
800
121
20
share
odobravam
osuđujem

Nedostaje mi pakovanje i spremanje za put. Kada sam bila mlađa mnogo sam putovala, a sada sa mužem i detetom nisam nigde otišla par godina.
936
59
16
share
odobravam
osuđujem

Moj sin stalno izmišlja neke priče, svoje doživljaje za koje ja znam da se nisu odigrali i po njegovoj priči prepoznajem kad je laž. Npr. kao on i drug su prevarili nekog dedu u parku ili našli neke pare i vratili vlasniku itd. Malo su bliže mangupskim pričama, ali ima i smešnih. Ima 9 godina. Ne znam kako da se ponašam. Bojim se da ne postane onaj lik u društvu koji stalno laže i svi mu se smeju iza leđa.
1055
43
41
share
odobravam
osuđujem

Imam komšiju sa smetnjama u razvoju i sa fizičkim smetnjama. Nisam sto posto siguran šta mu je ali po njegovom govoru, izgledu i hodu se odmah vidi da nije poput drugih ljudi. On se uvek fino javi, živi sam, nema nikoga na svetu sem svog psa kojeg stalno šeta. Juče je tog psa udarilo auto. Istrčao sam iz kuće jer sam čuo vriske tog komšije. Svi su se već bili okupili napolju. Scena je bila takva da i odrastao čovek zaplače. Komšija drži svog krvavog psa i vrišti, kuka moli i jauče kao malo dete, moli Boga da mu ne oduzme jedinog prijatelja. Noćas sam čuo da je pas uginuo nije mu bilo pomoći. Sedim i razmjšljam. Mnogo me potreslo sve ovo. Mnogo mi je žao.
3173
39
40
share
odobravam
osuđujem

U vezi sam s dečkom koji je dobar, ali ima puno psihičkih problema koje vuče od obitelji i "prijatelja" i ne mogu se više nositi s time. Nakon milijun pokušaja, sati i sati slušanja i tješenja, zatražila sam privremeni prekid da i on i ja promislimo o svemu. Njegovi "prijatelji" (koji ga konstantno vrijeđaju, a i ja sam od njih čula samo uvrede, iako me nikad nisu upoznali) rekli su mu da sam ga ostavila da se mogu "ka*ati na moru pa mu se vratiti na jesen, dok se istrošim". On ne vidi zašto se ja na to vrijeđam jer smatra da je to napad primarno na njega i da oni "veze gledaju na drukčiji način i taj stav je odraz toga" i mislim da mi je to rekao jer i on sumnja. Inače, otkad smo u vezi, u klubu sam bila oko 5 puta, i to s prijateljicama koje su isto u vezi, bila sam na 2 putovanja na koja on nije mogao i na kojima sam se družila isključivo s curama, dečke pred njim ni ne spominjem, nikad nisam učinila ništa takvo, veza s njim mi je 1. veza i još nismo ni spavali skupa, a ja ni sa kim...
702
85
22
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva