Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Možda je glupo, ali dešava se da mi nedostaje neko koga sam znala samo par dana, a do tog “poznanstva” je došlo prilikom, recimo, teorijske obuke u auto školi, pripremne nastave na fakultetu ili čak u čekaonici radi obavljanja neke administracije...
1739
108
20
share
odobravam
osuđujem

Nisam išao u osnovnu na maturalno veče. Završavam srednju školu i također neću da idem slaviti. Zato što imam osjećaj da ne pirpadadam tom društvu i da svaki moj uspijeh u školi smeta. Ne hvalim se ni sa ocjenama i slično, što gore, dobra sam osoba i imam lošiji financijski život. Izgleda kad si dobar i pokušavaš uspijeti, to svima smeta. Sad shvatam sve ono što stariji govore i od sad ću sve bolje pamtiti jer će mi koristiti. Ljudi su zavidni, barem ne pravi prijatelji, dok i njih ne uhvati nešto loše.
1643
286
48
share
odobravam
osuđujem

Ja sam ona ružnija prijateljica kojoj svi prvo priđu da im napravim teren za zgodniju prijateljicu. Imam sada 33 godine, i još uvijek sam ta.
2199
141
30
share
odobravam
osuđujem

Promenila sam se....i ne sviđa mi se osoba koja sam postala.
2624
87
23
share
odobravam
osuđujem

I mrtav pijan ja znam da se kontrolišem i ponašam, sem kad čujem Tomu Zdravkovića u tom stanju. Tad mi se prekida svaki kontakt duše i tela.
2204
164
25
share
odobravam
osuđujem

Imam 23 i mislim da me tek sad hvata pubertetsko ludilo, katastrofa.
2311
73
30
share
odobravam
osuđujem

Ne mogu da skontam da li ja objektivno imam toliko sreće u životu ili samo imam preniska očekivanja.
2032
35
9
share
odobravam
osuđujem

Uništio sam cjeli život! Kako? Korak, po korak, kao da nikud ne žurim. Bio sam na heroinu, 12 godina. Niko to nije znao, bukvalno niko, pa čak ni onda kad sam se morao skinuti. A morao sam, jer sam zakačio hepatitis C. Nisam bio na igli, dobio sam ga tako što sam u istom periodu kada sam bio navučen mjenjao devojke na nedeljnom nivou, jedan sex i vozdra...Kockao sam se, i što je najgore, išlo mi je. Uzimao sam ljudima gomile novca pa i satove, nakit, čak i automobile. I sve sam proćerdao. Dva izvrsna radna mjesta sam izgubio jer nisam otišao na posao, iz prostog razloga što se na stolu nalazio ulog u visini moje godišnje plate, a ja sam dobijao. Oženio se ženom koja me ludo volela, dobio dete sa njom, razveo se bez nekog posebog razloga posle 8 godina braka i 2 godine veze. Sada sam sam kao pas, gotovo bez dinara, društvo mi prave depresija i anksioznost. I sve bi bilo ok, samo da nemam IQ preko 140. Znao sam šta me čeka, ali ne i kako da stanem. Nisam glup, ali izgleda da sam lud.
2013
585
50
share
odobravam
osuđujem

Volela bih da ne znam za tremu.
2484
56
14
share
odobravam
osuđujem

Vrhunac mog PMS-a ovog meseca ispoljio se kada sam počela da plačem uz Rastinu pesmu. Alo, režija?!
2856
268
53
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva