Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Nije mi problem što moram da sedim kući, ne viđam prijatelje, što mi je često dosadno. Problem mi je što moram svako jutro da ispratim roditelje na posao gde se bore sa zaraženim, ne znajući dal će se vratiti za 8 sati, 24 sata ili možda 5 dana, da li će doći zaraženi i da li će cela porodica uskoro biti zaražena... Pakovanje garderobe ‘za svaki slučaj’ me je podsetilo na bombardovanje, kada je mama spakovala najhitnije ukoliko nas pogode...o situacijama tada i situaciji sada bih mogla do sutra...Sve u svemu, svako se u svom kutku isplakao i sada smo spremni za borbu!!! #stayathome #ostanikuci
1574
147
14
share
odobravam
osuđujem

Svaki put kad mi netko pošalje meme/video koji sam već vidio, pravim se kao da nisam i izreagiram ko i inače da se ne bi razočarali.
1905
93
14
share
odobravam
osuđujem

Jedina pozitivna stvar u ovoj karanteni je što me više nitko ne pita kada ću naći curu.
2144
60
21
share
odobravam
osuđujem

Mene zanima šta kažu hrvati za 1.april obzirom da je kod njih april travanj, pa da li kažu travanjanjaanj ili aprilili?
2444
156
137
share
odobravam
osuđujem

Dečku je stigla neka dvosmislena poruka sa nepoznatog broja. Ja sam bila ubeđena da je u pitanju neka ženska koja se mota oko njega. Zbog toga sam mesecima u pola noći zvala taj broj sa skrivenog, dok nisam ukapirala da je to broj njegovog ćaleta!
1862
660
31
share
odobravam
osuđujem

Hteo sam da dignem stambeni kredit, praktično već odlučio, i sa ljudima iz banke razgovarao, i stanove gledao.. i pomenem ja to prijateljici i ona mene stala da nabeđuje da nikako to ne radim, da ko zna šta može da se desi sa ekonomijom u tih 30 godina, da mi bolje da se besim.. I to mi ono na jedno ušlo na drugo izašlo, kredit još nisam digao jer nikako nisam stizao da se bavim time zbog posla. I evo sad ova pandemija i prognoze da će ekonomija zbog nje da ode u propast.... I po ko zna koji put izgleda da je ova moja prijateljica bila u pravu.. Vala svaki put kad je nisam poslušao zeznuo sam se. Sad me samo prezauzetost od posla spasla...
2044
163
54
share
odobravam
osuđujem

Kad god se kupam održim solistički koncert.
1096
77
6
share
odobravam
osuđujem

U jednom periodu u društvu je bio naš fazon da kad primjetimo neku dobru žensku zalajemo ko psi. I jednom u drugoj državi na moru, zbog nemogućnosti zvanja u roamingu, dogovorimo s drugom koji stiže naknadno da se nađemo kod nekog tobogana, ko fol upadljiv je. Mi tamo, hiljadu nekakvih ljudi, nema šanse da ga skontamo. Gledali, tražii ćelavu glavu- ništa. l počnemo lajat. Av av av auuuuuu....av av auuuuuu. I tako par puta. Samo vidiš glave u nas. Mi ko svi sretni gledamo te iste ljude, kad ide ćelava glava.
1704
558
28
share
odobravam
osuđujem

Mislim da me se moj dečko srami.
294
994
18
share
odobravam
osuđujem

Radim kao konobar u birtiji gde dolaze isključivo alkosi. Mogu vam reći da mi nedostaju.
1497
116
15
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva