Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Imao sam osjećaj da me niko ne razumije, da niko ne razumije moje emocije, ciljeve, hobije. Sve dok nisam upoznao djevojku (sadašnju suprugu). Bukvalno ista stvar i sa njom bila. Uklopili se, pomagali jedno drugome u vraćanju samopouzdanja. A sada evo iza nas dvije godine braka i blizanci od 6mjeseci. Nikada srećniji neću biti. A mislio sam, da ću vječito ostati usamljen.
812
22
9
share
odobravam
osuđujem

Od kako sam se početkom godine doselila u inostranstvo, rodici sam poslala najmanje 4-5 poklon paketa, pa što za njen rođendan, što za praznike. Evo, meni bio rođednan prije mjesec dana, kući nisam bila od marta, od nje samo glasovna čestitka. Da se sjetila makar bajorderu poslat, ni to...
429
81
20
share
odobravam
osuđujem

Budući kum je pozvao mog verenika i mene kod njega da roštiljamo, slučajno sam čula njegovu majku kako govori njegovoj sestri nema šta da vadimo sir dosta im je meso i salata, prvi put smo im zajedno došli u kuću. Žale sir iskreno ne znam da li želim stipse pored sebe.
514
81
20
share
odobravam
osuđujem

Moj muž je Rom. Nikada nisam obraćala pažnju na to, zajedno smo već 13 godina, još od osnovne škole. Nikada se nismo posvađali, sve do juče, kada sam pokupila svoje stvari i otišla iz kuće. Trudna sam i saznali smo da nosim devojčicu. Bila sam presrećna, sve dok on nije počeo da insistira na tome da nam se ćerka zove Esmeralda, po njegovoj majci. 2020 godina, a detetu da dam ime Esmeralda... Ozbiljno razmišljam o razvodu!
615
180
80
share
odobravam
osuđujem

Mnogo je gore kad imaš ljubavne probleme a nisi u vezi, nego kad imaš ljubavne probleme u vezi. Ko je iskusio zna o čemu pričam.
539
58
12
share
odobravam
osuđujem

Volim dečke koji imaju lep glas. Planiram naći jednog takvog.
466
53
12
share
odobravam
osuđujem

Postavim tako nekad stori na wapp čisto da vidim da li još uvek ima moj broj ili je obrisao.
495
64
35
share
odobravam
osuđujem

Erogena zona su mi grudi. Ali takve sam sreće u ljubavi, da ih nijedan partner i ne primećuje u toku predigre i ovako generalno. Uvek se trudim da ih istaknem, i otvoreno kažem da volim u toku predigre igru s njima, i opet ništa. Ne dopadaju se nikom, a lepog su oblika, srednje veličine, čvrste, prirodne. Jako sam isfrustrirana, niko ih ne želi, a tako im fali muška pažnja.
642
137
94
share
odobravam
osuđujem

Drugarica me je pozvala da dođem kod nje u periodu kada je sumnjala da je pozitivna na virus. Naravno, ja to nisam znala. Dva dana kasnije se testirala i bila je pozitivna. Da li je to prava prijateljica jer želi da se vidi sa mnom bez obzira na sve ili ipak želi da mi uništi život?
596
128
26
share
odobravam
osuđujem

Imam takvu majku, da zavidim djeci u sirotištu. Njoj žao što nas je rodila, a nama što smo rođeni, ali jbg, majku nismo birali... 
681
28
12
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva