Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Jest mi smiješno kad se previše samopouzdani tipovi provale. To su oni tipovi što misle da su za sve stvoreni, a njihov ego im ne popušta. Je li se nešto desilo, eto njih da dadnu svoje mišljenje, svoj stav, svoje razmišljanje. Čovječe, nećeš steći ugled kod ljudi nametanjem, niti ćeš postati pametniji tim načinom. Niko se nije rodio pametan i sposoban. Ako već želiš da se nešto pitaš u nekoj oblasti, onda sjedi i uči to. Usavršavaj se u toj oblasti, a stvari o kojima ne znaš - pusti to ljudima koji su za to stručni. Nemoj biti dosadan.
1113
80
15
share
odobravam
osuđujem

Da mi je samo znati koliko sam kilometara prešao pričajući na telefon.
1623
57
15
share
odobravam
osuđujem

Devojka sam, imam 25 godina, završen faks, pilotsku dozvolu, firmu na svoje ime i stan u Španiji. Sve sam sama postigla, niko mi nije ništa platio. Znači može se i u Srbiji.
2588
782
174
share
odobravam
osuđujem

Učila sam 3 godine jezik i preselila se u Austriju, napokon dobila posao koji sam priželjkivala i veza s dugogodišnjim dečkom je vodila ka braku. A onda, upoznam Francuza, 11g.starijeg i pomjeri mi tlo pod nogama. On mi nudi sve, samo da mu pružim priliku. Bojim se slijepo držati svojih planova, a s druge strane, nemam snage treći puta sve ispočetka. Rastrgana sam....
1192
774
48
share
odobravam
osuđujem

Odlepila sam za kolegom sa posla. Družimo se, razgovaramo o svemu, ali nemam predstavu da li mi je uzvraćeno. Rekla bih mu otvoreno kako stvari stoje, ali me muči to što je on 7 godina mlađi od mene. Nekih dana dođe mi da iskočim iz sopstvene kože...
1360
98
33
share
odobravam
osuđujem

Ne znam za vas ali u mom okruženju svi pate za devojkom/momkom. Idu mi više na živce.
2221
109
26
share
odobravam
osuđujem

Pre sam bila opterećena Instagramom i društevnim mrežama da je strašno. To je toliko negativno uticalo na mene. Osećala sam se loše i manje vrednom jer nisam izgledala kao devojke sa Instagrama koje su bile jednom rečju "savršene" u markiranoj odeći, koje su imale savršeno telo, lice, kosu. Tako sam dobila mnogo kompleksa i sve vreme sam se trudila da izgledam "savršeno" ali nikada ne bih bila zadovoljna. Dok mi jedam dan nije prekipelo i isključila sam sve moguće društvene mreže. Sada sam napokon spokojna i slobodna.
2262
143
40
share
odobravam
osuđujem

Jedva čekam Novu godinu da se zavalim u krevet, upalim neki crtać, uzmem brdo grickalica i slušam "luda po tebe" na svakom drugom storiju.
2320
179
39
share
odobravam
osuđujem

Da li je ikad iko kupio pepeljaru? Svi je imamo, a nemam pojma odakle.
2555
117
53
share
odobravam
osuđujem

Nema goreg osjećaja u vezi kad srce više neće, a mozak hoće.
2137
92
42
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva