Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Nisam vjerovala da se usta mogu okrenuti od mokre kose, dok se mojoj babi nije desilo. Upravo onoj babi koja me na to upozoravala.
1840
77
49
share
odobravam
osuđujem

Zapalio sam 4.000 evra jer su u moju porodicu te pare unosile nemir, svakodnevne stresne situacije i beskonačnu svađu. Više se niko ne svađa, i dalje su u šoku, jer ne mogu da poveruju da sam to zaista učinio, a ja sam to morao da uradim kako bih celu stvar spasio jer bi pala krv na kraju. Boli me briga za pare, zaradiću ih kroz nekoliko godina, ali ne mogu da istrpim da moja sestra kaže ocu da je magarac, jer hoće da pare uloži u neke svoje ideje ili on njoj da kaže da je k*rva jer hoće pare da troši na njen način ili da se majka svađa i sa njom i sa njim jer ona ipak misli drugačije o tome kako te pare da se investiraju.
1624
888
92
share
odobravam
osuđujem

Interesuje me zašto se za žene posle tridesete "lepi etiketa" da su baba devojke, a za muškarce ne postoji niti jedan sličan izraz? Zar nisu onda oni deda mladići ili tako nešto? Znači jedna ostvarena, pametna i lepa osoba posle tridesete ne ceni se isto u odnosu na pol. To je zaista nehumano u našem društvu.
2750
200
139
share
odobravam
osuđujem

Imam jako opasne bakterije u organizmu koje mogu dovesti do steriliteta. Pored toga imam divnog muža, bez kog ništa ne bih mogla da zamislim. Mnogo želimo da imamo dete. Svaki dan se pomolim, i dajemo sve od sebe da ostvarimo našu najveću želju. 1 život mi je malo da prežalim, ako to na kraju ne bude bilo moguće!
1676
87
46
share
odobravam
osuđujem

U vezi smo 6 godina i živimo zajedno. U poslednje vreme osećam kao da imam cimerku.
1537
106
28
share
odobravam
osuđujem

Nemojte zatezati repove i punđe. Ja sam to radila godinama i sada ćelavim najviše poviše čela. Žensko sam i imam 22 godine. Pazite molim vas.
1830
130
53
share
odobravam
osuđujem

Deda je kupio živo prase sa namerom da ga tovi i da to bude jedna velika, lepa, debela svinja za čvarke i meso. U međuvremeni to prase je nekako postalo kao član porodice, mazilo se kao mačka, bilo poslušno kao pas i čak ga je deda učio nekim prostim trikovima. Kada se ugojilo i bilo spremno za klanje, baba nije mogla to da gleda, a deda je plakao dok je kasapin radio posao. To meso nisu ni jeli, nego su sve prodali. Od tada oni retko kada uzmu prasetinu da jedu, a i kad pojedu, bude im muka.
1742
241
38
share
odobravam
osuđujem

Moj sin od 3 godine, je upravo kupio nekakve igrice i svašta nešto za 180€ Na App- Store 😨
417
2112
44
share
odobravam
osuđujem

I saznam danas da se moj 5 godina mlađi kolega, pali na mene...
1369
143
56
share
odobravam
osuđujem

Moj momak je lajkovao bivšoj devojci status da je slobodna i ubeđuje me da je to drugarski čin i da ne treba da mi smeta.
304
1896
41
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva