Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Društvena sam i želim muškog prijatelja, nemate pojma koliko mi je teško pronaći jednog. Nisam zaljubljive prirode i oduvek momke prvo posmatram kao drugare i normalno, nekad to drugarstvo preraste u prijateljstvo tokom kog oboje imamo partnere. A onda se desi da prijatelj raskine i ja sam tu, kao dobra prijateljica, da utešim, ohrabrim i sve što inače činim i za drugarice. Posle nekog vremena momci uvide da sam tu za njih, da sam im brat-drugarica s kojom mogu o svemu da pričaju i koja ih neće osuđivati niti napustiti zbog gluposti, pa valjda pomisle da sam materijal za vezu i onda mi priznaju da žele nešto više. Meni se tad srce slomi, jer samo želim prijatelja, ali posle toga ne mogu isto da se ponašam. Ne mogu da ih poljubim u obraz, zagrlim normalno, ostanem kod njh do kasno niti čak da ih gledam u oči jer mi stalno prolazi kroz glavu kako žele da me poljube. Posle toga zahladim, ostanemo mi drugovi, ali sve što smo imali padne nekako u vodu. Ovo se desilo već 3 puta, gubim nadu...
1608
246
58
share
odobravam
osuđujem

Od svakodnevnog druženja i dopisivanja svele smo se na "Srećan rođendan!" i "Hvala puno!".. Pitam se kako možemo tako nešto da dozvolimo da se desi (nije bilo svađi)..
2556
71
38
share
odobravam
osuđujem

Mojim roditeljima nije važno moje zdravlje i sreća, mir u duši i da sačuvam zdrav razum. Samo radi i donosi novce kući. Dođe mi da pobegnem sa devojkom na kraj sveta.
2232
63
24
share
odobravam
osuđujem

Pre deset godina pašio sam se svaki put kad mi devojka kaže da joj kasni i da ću možda biti otac... danas kad vidim svog jednogodišnjeg sina poželim da se vratim u to vreme i ispravim sve one promašaje!
2155
138
18
share
odobravam
osuđujem

Navečer mi je cmizdrio, kukao bio najveća žrtva na svijetu, uznemirio me i sve sam pokušala da ga oraspoložim i nastavilo se ujutro isto i kad sam sastavila veliku ohrabrujuću poruku kaže mi zajebavao sam se. Wtf? Muškarac u PMS-u??
2022
130
30
share
odobravam
osuđujem

Nadam se da ću jednog dana da budem istinski sretna i ispunjena. Imam 27 godina i zadnji put kad sam bila sretna jeste kad sam imala pet godina. Voljela bih kad bih ponovo osjetila takvu sreću kao što je bila tog jednog sunčanog dana, kad sam imala svega pet godina. Kad mi je teško, uglavnom se prisjećam tog dana. Nadam se da nije previše to što želim.
1980
113
15
share
odobravam
osuđujem

Pravim čučnjeve dok se tuširam.
1988
192
32
share
odobravam
osuđujem

Dosta ljudi mi govori da imam lijep glas kad me slučajno čuju da pjevam, a ja ne mogu da se opustim pa da pred nekim zapjevam punim glasom.
1982
59
5
share
odobravam
osuđujem

Napravio sam komšinici dete. Mali ima već šest godina i nenormalno liči na mene. Pitanje je dana kada će komšija početi da sumnja...
645
3419
68
share
odobravam
osuđujem

Roditelji imaju prevelika očekivanja. Osećam se kao da nikad nisu bili ponosni na mene...
1971
66
7
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva