Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Bilo je to prijenekoliko godina. Imala sam dečka i voljeli smo se. Sve je bilo super, i svi njegovi frendovi su me prihvatili, osim jednoga. Iz čista mira, kad god bi mogao, on bi mi nešto opsovao i bio grub prema meni. Nije da smo se puno družili, a i nikad mu ništa nisam napravila, pa mi nikako nije bilo jasno zašto se tako ponaša. Rekla sam to tadašnjem dečku, a on je samo odmahnuo rukom, rekao je da je on tako malo grub i da ga ne shvaćam ozbiljno, jer on se samo zeza, on je takav... međutim, tadašnji nikad nije čuo na svoje uši kako me ovaj vrijeđa, pa nine to uopće shvaćao... Nakon nekog vremena što smo prekinuli vezu, na nekoj fešti vidim tog koji me vrijeđao... on mi priđe i bio je toliko dobar prema meni da nisam mogla vjerovati da je to ista osoba. I tada sam ga pitala čemu sva ona vrijeđanja.... a on me pogleda nježno i zaljubljeno i kaže: jer sam od prvog dana zaljubljen u tebe, a ti si bila njegova i to nisam mogao podnijeti! Ooookeej, svašta sam doživjela, ali ovo....
971
164
28
share
odobravam
osuđujem

Pričam sa momkom o povjerenju i kažem kako mi je najbitnije da mi u potpunosti vjeruje i da se ne brine ni za šta kad smo razdvojeni.. Dvije godine u vezi.. i znate šta on na to reče, sav ozbiljan? "Čuj vjerujem li ti? Ti k'o neka riba pa se ja trebam brinuti šta radiš?". I ja reagujem na tu njegovu rečenicu, i on se ljuti jer dramim bezveze i ljutim se. Pa kako nisam ranije shvatila da je klasični manipulator koji uništava samopouzdanje i za sve pravi mene krivom. Btw, veća sam riba od njega hiljadu puta 😂i sigurno će biti bivši.
1879
234
41
share
odobravam
osuđujem

Svakoj devojci treba jedan muški prijatelj koji će joj biti savetnik, rame za plakanje i koji je nikada neće izdati. Takve drugove zaista treba ceniti.
1084
146
52
share
odobravam
osuđujem

Znači veći blam nisam u životu doživio. Nisam dobio seen na poruku ni nakon 4 sedmice.
773
123
30
share
odobravam
osuđujem

Bila sam gotovo 8 godina u vezi, praktički smo živjeli zajedno, počeli uređenje kuće i planirali svadbu. Bila sam jako sretna s njim i voljela sam ga. Bilo je ponekad problema, ali ništa nerješivo i neoprostivo. Onda sam jednog dana našla poruke koje šalje drugim curama.. Iako znam da se nikad ne bi našao s drugom, meni je ovo još gora vrsta prijevare - želi druge. Ostavila sam ga. Sada plače za mnom mjesecima i opsjeda me. Za mene on više ne postoji, slomio mi je srce. Sada sam ja našla drugog, a on je sam...
1210
63
22
share
odobravam
osuđujem

Спреман сам да прихватим све, само да више не будем сам. Ово је неподношљиво.
606
242
30
share
odobravam
osuđujem

Ako hoćeš da se zaljubim u tebe reci mi nešto na španskom i dovoljno je vjeruj!
763
185
58
share
odobravam
osuđujem

Sve nešto kontam jel moguće da je moja srodna duša toliki Sale Matić.
935
203
17
share
odobravam
osuđujem

Sramota me da kažem da sam imao puno devojaka zbog skromnih veština u krevetu, uvek kad me pita neka devojka kažem da sam dve samo imao.
926
123
31
share
odobravam
osuđujem

Kad mi je dečko dežurni na poslu, a to znači da preko noći ostaje na radnom mestu, spavam na njegovoj strani kreveta, na njegovom jastuku i pokrivam se njegovim prekrivačem. Njegov prirodan miris me najlepše uspava.
2616
73
26
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva