Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Prosto ne mogu ni jednu noć da ostanem kući odkako živim na moru, postao sam pravi mali Charlie Sheen.
2221
201
14
share
odobravam
osuđujem

Stvarno ne volim da čitam, a svi misle da sam načitana zbog načina na koji se izražavam. Razlog toga je moja majka, koja jeste pročitala tonu knjiga pa tako sve "kupim" od nje.
2720
139
21
share
odobravam
osuđujem

Uvek se dešavalo da mi neki dečko priđe, pita da izađemo, vidimo se par puta a potom se više nikad ne javi. Prestala sam da verujem da je problem u meni...ali mislim da nisam to zaslužila :(
1979
86
31
share
odobravam
osuđujem

Nekada se stvarno zapitam o čemu razmišljaju pojedini ljudi, tačnije devojke sa kojima sam bio. Nikada do sada nisam imao ni jednu ozbiljnu vezu, sve su to bile veze na jedno veče kojih ne znam ni koliko je bilo... Najčudnija stvar je to što je svaka bukvalno ista, upoznam se sa nekom devojkom, budemo zajedno to veče, sledeći dan mi priča kako ima dečka kojeg će da ostvi zbog mene... I sada ne znam šta mi je odvratnije kod svega toga, to što su prevarile nekoga ko im je verovao, ili to što misle da ću ja biti sa njima, koje su bile zauzete, a bez obzira na to pronašle nekog drugog. Naravno, da sam znao da je bilo koja od njih imala dečka nikada ne bih bio ni sa jednom.
1574
129
41
share
odobravam
osuđujem

Sjedim na krevetu, učim, prekrivena raznim knjigama, skriptama i papirima, u tom mi ulazi mama u sobu, krsti se žena, učim a odvrnuta mi pjesma na telefonu "imala je samo jednu manu, volela je vodku i kafanu".
2634
160
21
share
odobravam
osuđujem

Momku sam rekla da ne želim svadbu, već samo da se slikam u vjenčanici čisto da mi uspomena ostane. Ne volim svadbe, ali su mi se uvijek sviđale predivne fotografije bračnih parova. Bio je malo iznenađen, ali šta ću.
2669
321
49
share
odobravam
osuđujem

Sa bivšom se nisam čuo godinama jer joj je tadašnji dečko izbrisao profil na fejsu i naterao je da promeni broj mobilnog. Jedini kontakt je bila "ćao-ćao" varijanta kada se slučajno sretnemo u gradu. Nedavno je raskinula sa tim momkom i obnovila profil na fejsu i iz čiste znatiželje joj se javim da vidim šta radi i kako je. U toku dopisivsnja se dohvatimo i telefonskog broja i ona mi da taj novi broj koji ima, pitam je da joj otkucam moj, a ona kaže da ne treba i da ga ima u glavi za sva vremena i stvarno nije ga zaboravila dok se ja njenog starog broja uopšte i ne sećam. Pet godina otkako smo raskinuli, četiri godine bez ikakvog kontakta i ona meni još uvek pamti broj, to znači ili da je genije ili da me nikada nije prebolela.
2801
178
66
share
odobravam
osuđujem

Mislim da sam jedini čovek na svetu koji je posle pijanstva uspeo da se probudi u drugoj državi.
3246
146
58
share
odobravam
osuđujem

Muško sam, imam čarape u različitim bojama (žuta, plava, crvena itd) i nikad ih ne nosim u paru.
2292
253
37
share
odobravam
osuđujem

Dugo sam mislio da su kese sa čipsom poluprazne zbog marketinga, dok skoro nisam saznao da su ispunjene azotom da se ne bi lomio tokom transporta.
2922
78
37
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva