Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Lepa sam devojka, slobodno mogu reći iznad proseka. Imala sam dužu vezu, ljubav bajna, mnogi su me pitali kako sam mogla biti sa tako "neprivlačnim" dečkom. Sve njegove devojke posle mene se kompleksiraju (u dobrim smo odnosima) jer nisu kao ja, pa mu nijedna veza ne traje dugo. Žao mi je jer nijedna ne shvata kolko može da uživa slobodno s njim, jer kolko ljubavi ima u tom čoveku može da se preplavi ceo svet. Nama nije išlo, zato sam i ja sada bivša. Prošlo je više od 2godine kako smo prekinuli,nemam ni ja dečka, strasti su se davno smirile i sa moje i sa njegove strane ali odlučila sam prekinuti svakakv kontakt jer imam osećaj da mu smetam. Volim ga, najbolji je čovek ali zaslužuje i drugu ljubav. Stefane, zbogom.
2783
484
87
share
odobravam
osuđujem

Ne znam zašto drugi forsiraju brak nakon duže veze. Ok, logičan je to nastavak, ali ne treba mi papir da živim sa čovjekom kog volim. Lijepo nam je ovako i samo želim da drugi prestanu ispitivat kad ćemo se vjenčat.
2665
356
95
share
odobravam
osuđujem

Imam problem sa samim sobom. Valjda je to posledica velikog iq kojeg posedujem i emocija sa druge strane. Kod mene su uvek razum i emocije u sukobu. Sa jedne strane razum mi daje koliko toliko realnu sliku a sa druge strane emocije pružaju jednu drugačiju sliku koja je skoro uvek drugačija od od one što mi razum vidi. Zbog toga sam često pod stresom. Kako obrneš okreneš, u 99% razum pobedi emocije, što me čini depresivnim i tužnim ali znam da sam ispravno postupio. Kako vreme ide, više bih voleo da nisam emocionalan ili inteligentan. Lakše bi mi bilo u životu kad bi jedna strana moje ličnosti (bilo koja) nestala.
1955
477
90
share
odobravam
osuđujem

Moj drugar iz klupe očigledno ne pere zube ujutro i to duži vremenski period. Jako mi je neprijatno da sedim pored njega, moram da okrećem glavu na drugu stranu, a kada mi nešto priča dođe mi da povratim od njegovog zadaha! Ne znam kako da mu kažem a da ga ne uvredim, ali ovako više ne može!
2513
96
86
share
odobravam
osuđujem

Imam 21 godinu, studiram, zaručena sam i udajem se za dvije godine. S dečkom sam više od godinu dana, ali smo bili najbolji prijatelji jedno 6 godina prije toga, tako da se stvarno poznajemo i sve odlicno funkcionira. Zivcira me kada mi kolegice s faksa govore 'ajme zasto se sad udajes, bolje izgradi karijeru, ja to ne bih mogla nikad!' ili roditelji 'to je rano, prvo faks, onda brak i djeca, to je valjda normalno!' Ne znam zašto brak podrazumijeva da neću imati karijeru? Na faksu sam odlična i uz to radim kao freelancer i zarađujem dobre novce. Cilj mi je da se iduće godine financiram sama u potpunosti. Mene ne definira brak, to što mijenjam prezime ne znači da će mi sposobnosti naglo opasti. Ambiciozna sam, uvijek sam bila i uvijek ću biti. A uz to sam presretna što mi je zaručnik jednako sposoban i ambiciozan i podržava me u svemu. A 'normalno'je samo stav većine, što ne znači da je ispravan. Ako je najveći uspjeh danas biti 'normalan', onda ću brzo propasti i neće mi biti žao.
2746
208
86
share
odobravam
osuđujem

Gledam moju generaciju, svi već odavno u brakovima, deca, porodica... Ja ništa. Kao da život prolazi mimo mene. Kad sam mogao nisam hteo, nisam bio spreman na toliku odgovornost. Sad kad sam spreman, nemam s kim. Zar ja toliko puno tražim?. Jednostavno nisam od onih koji kažu "daj šta daš". Ne tražim nešto posebno, ali opet imam neku granicu ispod koje ne mogu da pređem. Svestan sam da kad pređeš određene godine, a ja sam prešao trideset pre par godina, da se izbor suzio, ali ovoliko!? Nisam ni ja neka prilika, da ne misli neko da sam prepotentan, ili da sam narcis, ali opet i nije da nisam. Volim jake odgovorne žene koje znaju šta hoće u životu, a ne mamine i tatine princeze koje i dalje žive u priči o princu na belom konju. Hoću da kažem, da u toj nekoj priči nisam ja ni taj princ, ali neću da budem ni konj. Pitam se ponekad, da li da pustim vozove da prolaze, ili da uhvatim prvu pod ruku, pa gde nas život izbaci. Sve se mislim, da se ovo drugo, sve više nameće kao rešenje.
1415
210
62
share
odobravam
osuđujem

Devojka i ja smo 4 godine u vezi. Sve je u suštini lepo, razumemo se, imamo obostrano poverenje, nikad je nisam prevario, niti ona mene, dešavaju se ponekad neke nesuglasice ali to rešimo razgovorom i nastavimo dalje. Problem je u tome što je sve postalo monotono jako, nemamo više nekih tema za razgovor, kada se vidimo kao da "ne znamo" šta ćemo da radimo/kako da provedemo vreme. Na sve što kažem već znam odgovor, znam unapred šta hoće da uradi itd.. Naravno rekao sam i njoj o tom problemu, čak i više puta sam napomenuo, ona se na neki način složila ali kao da ne reaguje. Ne znam šta da radim jednostavno...
1742
109
64
share
odobravam
osuđujem

Radim nekoliko godina kao vaspitačica. Kolektiv je veliki, uglavnom žene. Ne mogu vam opisati koliko ih je većina zlobna i pokvarena, djeca na zadnjem mjestu, samo olajavaju roditelje i između sebe, djecu nazivaju svakakvim imenima pa se prave fine kad neko dođe, žale se na sve. Ima tu izuzetaka, dobrih kolegica koje stvarno vole svoj posao, ali vrlo malo. Dragi roditelji pazite kome povjeravate svoju djecu. Ovo čemu ja svjedočim godinama već je strašno.
2320
88
27
share
odobravam
osuđujem

Jako mi je teško da se opustim pred ljudima, nikad ne mogu da budem 100% ja. Čak ni moji najbliži prijatelji ne znaju neke stvari o meni. Volela bih da ovo popravim ali ne znam kako, to povlačenje i grč mi je postalo već neki prirodnirefleks.
2163
88
25
share
odobravam
osuđujem

Nisam položio nijedan ispit u ova dva roka. Prva sam godina i nemam nikoga starijeg da pitam da mi kaže da li je se on ovoliko nervirao ili se na kraju kockice poslože. Stvarno sam učio ali svaki ispit imam ogromnu tremu i gotovo sve zaboravim što sam učio.
1977
81
40
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva