Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Imam dosta novca, može se reći da sam bogat. Imam sina koji je tinejdžer, i iskreno ne znam kako da se ponašam prema njemu. Ne želim da bude tatin sin i da ima sve na tacni, želim da bude samostalan, da se sam snađe u životu kao što sam ja, a s druge strane ne mogu da mu ne kupim najnoviji telefon ili kompjuter, kada i sam imam takve stvari i nije mi toliki problem da mu kupim. Ne želim da ga razmazim, a opet ne želim ni da mu uskraćujem neke stvari iako sam u mogućnosti da mu kupim šta god poželi.
2842
84
60
share
odobravam
osuđujem

Ceo život sam pod "staklenim zvoniom", jer su mi roditelji na pozicijama. Počevši od škole preko fakulteta, pa sada do posla. Nekako mi sve to smeta jer imam osećaj da sve ovo što sam postigao, je zbog roditelja. Nedavno je bila očita situacija, zeznuli smo (ceo tim) neki konkurs i firma je izgubila dosta novca zbog te greške. Od nas 7 u timu, samo jedna žena i ja nismo dobili otkaz. Ona, jer je pred penzijom i ima još pola godine i ja jer direktor direkno zavisi od mog oca. Neki od otpuštenih su bili jedini zaposleni u porodici sa decom... Baš mi je bedak.
1741
113
30
share
odobravam
osuđujem

Strašno mi je kada vidim koliko lako ljudi odustaju od braka. Za svaku sitnicu su u fazonu- ma ako ne možes sa njim, nađi drugog. Aman ljudi, da bi "moglo" sa njim, potreban je rad, trud i volja. Ništa ne ide samo od sebe. Niste ni vi savršeni pa da to zahtevate od partnera. Cilj je raditi na sebi i prilagođavati se onom drugom, rasti zajedno i izgrađivati svoju ličnost i odnose.
2500
149
41
share
odobravam
osuđujem

Ne pamtim sreću.
2157
91
34
share
odobravam
osuđujem

Ništa me ne boli kao buđenje iz sna u kojem sam sanjao nekoga koga sam izgubio...
2856
35
17
share
odobravam
osuđujem

Obožavam kad kasno uveče pustim jazz i izgubim se bar na 2-3 sata.
1502
65
20
share
odobravam
osuđujem

Istim brijačem brijem i dole i bradu.
1027
2215
73
share
odobravam
osuđujem

Nikad nisam imala baš dobar odnos s roditeljima, zamjerila sam im neke stvari iz prošlosti i često smo se svađali. Međutim zadnjih nekoliko mjeseci, svaki vikend putujem u rodni grad, želim da što više vremena provodim s njima i užasava me pomisao da bi ih nekad mogla izgubiti... Oboje imaju oko šezdeset godina. Nije mi jasno zašto me ovo odjednom spopalo, ne živim s njima zadnjih pet godina.
2415
62
17
share
odobravam
osuđujem

Svekrva traži od mog muža da plaća i naše i njihove račune što je on i počeo raditi iako ona ima posao i svekar, dok ja pri tom ne radim i trudna sam, da mi je imati svoju kuću a ne živeti na spratu njihove kuće.
2390
194
109
share
odobravam
osuđujem

Na fakultetu uglavnom dobijam devetke i desetke, ali vožnju nikako da položim. Pokušala sam nekoliko puta!
2432
138
63
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva