Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Imam 26 godina i ne znam ništa o seksu. Kad kažem ništa mislim bukvalno NIŠTA! Nikada nisam imala dečka, ne znam da se ljubim ne znam pod milim bogom ništa.
3031
303
133
share
odobravam
osuđujem

Otišao sam u Ameriku samo zbog jedne devojke. Nikad joj nisam rekao. Nikad se nismo videli. Ona se udala za papire, a ja i dalje radim kao konobar. Tuga.
2649
297
25
share
odobravam
osuđujem

Šta se desi sa ljudima kada umru? Da li se posle izvesnog vremena rode kao neke druge osobe, a da se ne sećaju da su prethodno živeli? Hoću li ikada saznati odgovor na ovo pitanje?!!
2731
240
185
share
odobravam
osuđujem

Ima tako jedan dečko sa kojim se međusobno tešim kad raskinem sa dečkom on takođe ima problema sa devojkom, viđamo se samo kad raskinu sa nama. Tako im nekako vratimo za to što su nam uradili, sve više počinje da mi se dopada.
2301
583
35
share
odobravam
osuđujem

Postajem jako utučena zbog toga što sam produžila fakultet, imam jos tri ispita, a povukla sam se u sebe, i prijatelje sam zapostavila, ne druži mi se, i momka bih da ostavim jer mi je teško da učim.
2078
394
36
share
odobravam
osuđujem

Do pre više od 2 godine imala sam 85 kg, smršala sam 25kg i dan danas imam komplekse kada mi se neko nabacuje, da me samo sprda. Kompleksi iz detinjstva su čudo.
2864
78
26
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bila mala, zaključavala sam se u kupatilo i mešala sve moguće proizvode u svojim plastičnim šerpicama za igru, praveći se da sam kuvar. Talk mi je naravno bio brašno.
2331
61
22
share
odobravam
osuđujem

Znam da ću pokvariti sluh, ali bolje mi je da pojačam muziku nego da slušam svađanje po kući, ovako nikog i ništa ne čujem.
2808
81
19
share
odobravam
osuđujem

Sve češće slušam kako su drugari ljubomorni na drugare. Usput to se daje i ovde pročitati. Moji ortaci evo, jedan za drugim, zapošljavaju se u dobrim firmama, putuju tamo-amo, kupuju svašta. Gle, meni ne da je drago, nego pucam od sreće! Treba, sve to je zasluženo! Svaki od njih je sebi gradio budućnost, skoro svaki je uspeo da se iškoluje do kraja, sem nas dvojice. Kako da budem ljubomoran na nih? kako?! Sa tim momcima sam odrastao, delio nekad i posledje parče hleba, delio zadnju paru za izlazak, sve smo bukvalno delili kao deca. Nije je naše drugarstvo jedino, samo, nije mi jasno, kako pojedinci mogu da ljubomorišu, i da to ispoljavaju? Pa u Pm, to su drugari za ceo život, bili ovde, ili na drugom kontinentu! Živelo drugarstvo!
2741
82
17
share
odobravam
osuđujem

Provjeravam mail i ukucam nešto da brže nađem šta mi treba pošto imam dosta nepročitanih gluposti koje mi je mrski brisati i izbaci mi mail od brata (kako kažu istočne komšije) iz 2006 koji mi je proslijedio. Njemu poslala neka cura. Ja sam imao haman 15 godina. A on student. Čovjeće, ala smo bili bliski sve dok ja ne odoh na faks. Još smo, mada život čini svoje i on je sad otac, oženjem drugom, ali fantastičnom ženom. Brinem se što ja ne zaboravljam samo loše stvari iz djetinjstva, već očito i lijepe zaboravljam, kao ovo...
2031
129
20
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva