Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Volim zimu, pretprazničnu atmosferu, ušuškanost, čitanje knjiga, gledanje filmova uz toplu čokoladu. Još ako snijeg pada. Mnogo sam opuštenija i pozitivniji nego ljeti.
382
49
21
share
odobravam
osuđujem

Imam telefon koji me dobodi do ludila, stvarno ċu da ga razbijem!
203
37
2
share
odobravam
osuđujem

Jako se plašim porođaja!
450
20
58
share
odobravam
osuđujem

Prije mene nikad nije imao ozbiljnu vezu, upoznali smo sa 20 godina, krenuli da izlazimo međutim našla sam mu poruke sa drugim djevojkama i raskinula, trudio se i plakao da će se promijeniti i da mu dam još jednu šansu, popustila sam i više se nikad slično nije desilo, potpuno se promijenio. Iako mi je sada lijepa veza sa njim već 5 godina, planiramo budućnost zajedno i drži me kao malo vode na dlanu, voljela bih da nam je veza od početka bila bez ikakvih problema.
93
205
18
share
odobravam
osuđujem

Glupo mi kad naiđem na story-je osobe kojoj je rođendan, pa deli tuđe čestitke, a nije mi dovoljno bliska osoba da joj i ja čestitam.
210
40
10
share
odobravam
osuđujem

Primjećujem da muškarci ne podnose žene koje ne piju pivo u njihovom društvu, a vole žene koje piju i uzdižu ih u nebesa i automatski su veće u njihovim očima. Zašto ljudi ne mogu shvatiti da netko ne podnosi ni okus ni miris alkohola, a ne zato jer se pravi?
90
254
33
share
odobravam
osuđujem

Iskreno ne znam ko koga čudnije gleda u teretani, da li ove “guzi*arke i du*etarke” nas koje radimo i pucamo gornji deo tela i bicepse ili mi njih😅
49
244
22
share
odobravam
osuđujem

Песме Неде Украден - Зора је, Боли, боли, Мајко, мајко и Очи твоје говоре сматрам за неке од најлепших женских песама икада отпеваних у универзуму. Музика, мелодија и речи, све је савршено и чини да поверујем да на овом свету има нешто више од онога што су људи створили.
97
140
14
share
odobravam
osuđujem

Devojka i ja nemamo isti ukus po pitanju hrane, ali kada me pita za sugestiju u restoranu ili brzoj hrani, uvek preporučujem ono što pre svega ja volim, jer ću svakako pojesti minimum pola.
192
72
5
share
odobravam
osuđujem

Užasno se osjećam, rodila sam prije točno 3 mjeseca a ostalo mi je još 6kg viška i ne stanem u svoju staru odjeću i sav taj višak mi je u trbuhu.
91
231
25
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva