Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Volim kad u komentarima na nekoj stranoj pesmi pročitam da je neko naš ostavio komentar.
3232
97
27
share
odobravam
osuđujem

Имам 23 године сада и понекад размишљам како ми је мајка кад сам имала 6 година запалила све играчке које сам имала, па ме набила у ћоше и шутирала. Не сећам се шта сам урадила. Не знам ни што баш о томе мислим, добијала сам батина и батина...
1465
1503
95
share
odobravam
osuđujem

Ako vam se neko ne javlja redovno ili već duže vrijeme ne mislite da vas je zaboravio ili da mu ne trebate ... kod mene je situacija da bi se sa više meni dragih osoba redovno dopisivao ali ne želim da ih smaram (moje mišljenje) ...tako da javite se nekom onako bez da vam nešto treba možda mu baš vaša poruka izmami osmijeh na licu...
2664
132
28
share
odobravam
osuđujem

Čupala sam brke sa onim trakicama sinoć, jutros se probudila i spremila se za školu. Ulazim u školu i svako blene u mene, prođem pored dečka koji mi se sviđa i prvi put da je obratio pažnju da postojim. Utripujem da sam danas nešto lepa. Kad sam došla do drugarica crkle su od smeha i poslale me u wc pred ogledalo. Imala sam šta i da vidim. Crvene linije oko usana od onih šugavih trakica.
2479
216
77
share
odobravam
osuđujem

Ostavio me nakon dugogodišnje veze zbog druge devojke s kojom je tvrdio da nema ništa. Volim ga stvarno, ali kad sam ga videla nakon mesec dana od raskida istovremeno sam želela da mu lupim šamar i da ga poljubim.
2226
321
27
share
odobravam
osuđujem

Majka mi radi u policiji i dok sam bila maloljetna svaki vikend kad bi izašla, slala mi je poruke "Ajde kući,poslaću ti raciju." za 18. rođendan kad sam izašla da ga dočekam poslala mi je "Molim te dođi brzo, ne mogu ti više raciju slati."
3083
139
39
share
odobravam
osuđujem

Zaključio sam jednu stvar, debele devojke su najpoželjnije devojke na svetu. Osim što sebi nabiju kompleks niže vrednosti zbog kilaže pa postaju laka meta zagorelih muškaraca, one predstavljaju i izvor prihoda za raznoraze propale biznismene. Tu su tablete, sirupi i čajevi za mršavljenje, saune i spa centri, teretane i aerobik treninzi, raznorazni lekari i nutricionisti koji nude fit figuru u zamenu za zdravlje i tako dalje. Dakle, kupite devojci čokoladu - ulažimo u privredu :).
1136
2668
85
share
odobravam
osuđujem

Moja devojka mi je rekla da je realno to da ljudi trebaju da se postave u svakom odnosu na način da se ne daju u celini, jer je to opasno. Ja ne mogu tako da budem u nečemu delimično, a volim je.
2321
110
19
share
odobravam
osuđujem

Taksista sa kojim stalno putujem mi reče da sednem pozadi u autu, da mu ne bih smetao na suvozačevom mestu. Tako da sam se gužvao sa dve babe u taksiju. Jedna me ubola iglom za pletivo jer je držala igle u tašnici. Nije mi jasno brate zašto nosiš igle za pletenje u grad, kao da će ti ih neko kod kuće uzeti. Ja sam danas bio nikad luđi pa pitam babe kad su prvi put imale sex i gde je on bio. Jedna mi je odmah odgovorila rekavši da je prvi sex imala sa 15 godina na njivi, tj kad su bili kupili seno. Tada se uzaimao narod da se pomaže jedni drugima kad se šta radi. Druga je ćutala i smejala se govoreći mi šta to tebe interesuje, mi smo stare za tebe. Ja sam posle toga ostao bez teksta jer sam mislio da mi se jedna od njih nabacuje.
2247
453
55
share
odobravam
osuđujem

Moja devojka ne razume da ja samo želim da provedem više vremena sa njom nasamo. Ona mi dovodi njene drugarice kad god treba da provedemo vreme nasamo a svakako se retko vidjamo zbog obaveza. Za mene to nije nikakva veza kad ti ne možeš imati malo privatnog vremena sa svojom devojkom da porazgovarate o vezi i o svemu u četri oka. Ne znam šta raditi.
2492
104
48
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva