Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Nisam vjerovala u ljubav na prvi pogled dok se nisam neki dan zaljubila ko tele u jednog konobara, odlijepila sam za njim!
2067
115
29
share
odobravam
osuđujem

Bolujem od lupusa gde se ne preporučuje nikakvo izlaganje suncu i nervira me kolega koji se nasmeje kada kažem da ne smem na sunce. Još se čudi kada kažem da ne smem alkohol zbog lekova i kaže da on pita sestru (koja je ekonomista) šta da popije kada ga nešto zaboli. Pokušala sam da objasnim da nije za poređenje brufen/kafetin sa mojim lekom ali on i dalje tvrdi svoje. Kao da mi je malo što moram na sastanku sa šefom pred svima da opravdam izostanak kada idem kod doktora (odlasci su česti) već moram i njemu pojedinačno da se pravdam za svaki korak.
1615
120
31
share
odobravam
osuđujem

Ponosna sam jer mi dete nema silikone, preduvana usta, nadogradenu kosu do du*eta, tetovirane obrve, špicaste veštačke nokte.
2735
337
74
share
odobravam
osuđujem

Dečko me nakon dvije godine veze sprda i pod*ebava zato jer ja nemam prijatelje, a on ima svoje društvo s kojim se stalno druži...
467
2194
46
share
odobravam
osuđujem

Drug ako se slučajno ne javi na telefon, a devojka ga zvala, onda kreće pravdanje i objašnjavanja zašto se nije javio. Ne znam sa vas, ali ja ne bih dozvoljavao da mi neko pravi dramu bez razloga.
2283
129
31
share
odobravam
osuđujem

Doživeo sam da đaci koji su bili vukovci u mojoj osnovnoj školi i koji su me zezali zbog uspeha rade u mojoj firmi.
2338
223
60
share
odobravam
osuđujem

Kad god sam nešto poželela u određenom trenutku, nije se tada ostvarilo, već mnogo kasnije kad bih to prestala da želim...
2217
37
27
share
odobravam
osuđujem

Ljudi, žena mi kupuje motor! ( čuo sam sveeee) Ili je našla drugog pa hoće da me se reši :), ili je shvatila koliko ja volim motore. Svaki motor po zvuku prepoznam, zažmurim dok prolazi pored nas i kažem koji je tačno. Prošle godine sam do mora sve motore prepoznao po zvuku. Sanjam motore, obožavam motore. Kada bi me neko odveo na pusto ostrvo i rekao da nikad neću otići sa njega poveo bi naravno svoju porodicu i "motor". Na sajmu obično se opraštam sa motorim jedno 15 minuta i ponavljam u sebi da bude dobar i želim mi dobrog vlasnika. Žena često pita da li više volim nju ili motore, volim ja nju, ali motor je motor. ;) Imam dobar auto, visoka klasa tamo neke marke. Ali sad bih ga menjao za motor. Rođendan mi je za dve nedelje, izgoreh....
1510
862
49
share
odobravam
osuđujem

Jako sam škrta osoba, žalim za potrošenim novcem, pogotovo ako taj novac nije uložen u mene. Sinoć se nešto smarala u mislima kako neće plata doteć za sve što sam zamislila i taman se jutros smirim da će ipak doteć, da ima nešto bitnije od novaca, kad pola sata kasnije razbijem mobitel. Sad baš neće doteć jer moram odvojit za novi mobitel, pa sam shvatila danas jednu bitnu lekciju koju ću podjeliti i sa vama: Budite zadovoljni sa onim što imate, ne škrtarite se, ne bahatite se i uvijek može gore, pogotovo ako kukate, to Bog ne voli. Ugodan dan raji!
1609
334
27
share
odobravam
osuđujem

Uvijek mi je bila želja da imam djevojku s kojom ću se moć provodit, pjevat pjesme, zabavljat se, a sad sam završio s osobom koja mrzi narodnjake i cajke, mrzi klubove, provode, sve što uključuje zabavu. Želim ju ostavit.
1695
437
53
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva