Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Nanerviram se momentalno kad neko baci neki komentar kao top, top topova, topčina, topić, dno, dno dna i sl. De pričaj normalno.
194
63
13
share
odobravam
osuđujem

Moj perfekcionizam, nedostatak vjere u sebe i strah od greške mi bukvalno ometaju život. Na primjer, na ispite sam izlazila samo kada sam bila sigurna da ću dobiti osmicu ili više, isto položila sam vozački prije 3 godine ali rijetko vozim jer me je strah da ću nešto pogriješiti. Ljekar sam po struci, radim već godinu i po i trebam izabrati specijalizaciju. Najviše bih voljela da budem neurohirurg, ali ne znam jesam li kapacitet i dovoljno dobra za to, pa ću možda ipak izabrati neurologiju ili kardiologiju, jer je kao lakše, ali poslije mi uvijek bude krivo jer nisam slijedila svoje snove.
159
46
9
share
odobravam
osuđujem

Želim da mi otac umre pre majke. Iz emotivnih i finansijskih razloga. Ne želim da to bude uskoro, samo da bude tim redom.
143
84
23
share
odobravam
osuđujem

Neverovatno mi je koliki je uticaj imao deda na moje vaspitanje iako je preminuo kada sam ja imao 10 godina.
223
7
5
share
odobravam
osuđujem

Volim kad mi je neko toliko antipatičan, da na kraju počne da mi se sviđa...
145
227
12
share
odobravam
osuđujem

Ne znam kako da pomognem prijatelju. Žena mu zatrudnela sa drugim, saznao sam sasvim slučajno iz pouzdanih izvora. Rodila je bebu kao da je njihovo, o prevari ništa nije se saznalo, on je presrećan jer misli da je njegovo, ona ćuti normalno. Za to znaju samo 3 osobe i ja sam jedan od njih, čak i taj što je pravi otac ne zna, napumpao je i otišao svojim putem. Stvar je u tome što nemam dokaza, i bila bi moja reč protiv njene. Ovo dvoje što znaju mi rekli da ćutim i da se ne mešam, a meni se srce slama kad gledam kako podiže tuđe dete kao svoje. Kako će njemu biti posle 10-20god npr ako bude saznao istinu, biće slomljen nenormalno.
320
112
95
share
odobravam
osuđujem

Razvela bih se. A tek sam se porodila sa drugim detetom. Da imam svoj krov nad glavom otišla bih odavno. Ovako ne mogu. Ne želim nikome da budemo na grbači.
291
84
29
share
odobravam
osuđujem

Koliko se lakše osjećam kad sredim prostoriju. Kad mi neka stvar dugo stoji tu a ne bi trebalo, iživciram se previše i ne mogu da spavam, i onda kad je maknem bude mi mnogo lakše kao da sam prodisala.
321
25
4
share
odobravam
osuđujem

Zovem se Srećko, a čitav život me prati nesreća.
340
21
13
share
odobravam
osuđujem

Imam 21 godinu i dao sam sebi rok do ranih 30-ih se apsolutno finansijski osposobim pre nego što se oženim. Ne želim jednog dana da mi "buduća porodica" pati zbog finansijskih nestabilnosti. Razgovarao sam sa ostalima o ovoj zamisli gde su mi rekli da ukoliko budem čekao toliko, verovatno ću ostati sam.
327
49
20
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva