Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Vidjela sam bivšeg kad sam išla u grad da vidim tetku. Srce mi je tuklo jako, ali čim sam došla kući sjetila sam se kako me je zamijenio drugom i kako je prema njoj bio bolji, nije radio greške koje je sa mnom radio, sjetila sam se kako nisam bila sretna s njim koliko sam se nadala da ću biti, i prozele su me snažne negativne emocije i žaljenje. Užasno se osjećam kad nju vidim sretnu koliko ja nisam bila, a bili smo kratko zajedno. 
489
40
10
share
odobravam
osuđujem

Zaljubljen sam u jednu odvjetnicu koja se nedavno razvela. Žena je bomba, izgleda kao top model, ljubazna i pametna, a ja obični čovjek sa sela kojem ona rješava problem oko nasljedstva. Ne bih ništa pokušao dok smo u poslom odnosi, ali ne znam kako da ju maknem iz glave jer sigurno nemam šanse kod nje. 
520
43
55
share
odobravam
osuđujem

Samo jednom u životu voliš. Onako pravo. Toliko puta sam to čula, a kolika je to istina shvatiš kada bez toga ostaneš.. Zbog njega bila sam spremna svijet okrenut. Njegovu bol sam stavljala ispred svoje. Njegov osmijeh bio je bitniji od mog. Zbog njega sam mijenjala sebe. Trudila se biti što bolja i izgledati što bolje, kako se on ne bi imao čega sramiti. Zbog njega sam mijenjala svoje planove. Navijala alarm usred noći svakih sat, dva kako bi se čula s njim dok je bio bolestan i znala da je dobro. A bila sam mrtva umorna. Ostajala do kasno u noć budna kako bi mu pomogla. Popravljala njegov svijet, dok se moj rušio dok sam ja preživljavala teške boli. Zapostavljala sve oko sebe kako bi što više vremena provodila s njim. Iz tih razloga ostala sama, bez društva. Smišljala tisuću načina da mu ispunim sve što želi. Sve samo da bude sretan. Zbog njega otkazala avionsku kartu za bolji život. Za pokušaj ostvarenja svojih snova. Za budućnost. Tada sam shvatila da iskreno volim. 
137
536
36
share
odobravam
osuđujem

Imam curu s kojom sam već 5 meseci i upoznao sam je na rođendanu jedne prijateljice. Problem je što mi se obe sviđaju i ja se sviđam njima i jako ih volim. Ja se generalno više družim sa curama jer su nekako odraslije i može se sa njima popričati o svemu. Moja cura ne zna za ovu situaciju ali je problem što obe jako volim i ne mogu im reći ne jer ih ne želim povrediti. 
56
630
16
share
odobravam
osuđujem

Ispričaću vam nešto, moj otac jeste jednim delom divan čovek, i ne pije, ne puši i ne drogira se, ima posao i uvek donosi sve kući. Pored toga što ima dobre osobine, ima i loše. Jednostavno je histeričan, neuredan, priča jedne te iste priče, koje su dosadne, težak je manipulator, jer uvek govori da ga ne poštujemo, bez razloga krene da se dere na moju majku i mene. Jednom je pokisao i molio sam ga da se presvuče, on je urlao na mene u kolima, gde je govorio: Boli tebe ku*ac za mene!!! Šta je pič*ice jedna. Pi*ko jedna" da, tako me je nazvao. Ne vodi računa o svom zdravlju, takođe me nervira njegov govor, seljački govor. Da ne pominjem kakvu familiju ima. Jednostavno je jako dvolična osoba. Sa jedne strane je divan, a sa jedne je demon. 
473
67
23
share
odobravam
osuđujem

Osjećam se usamljeno. Godinama. Možda je ironično reći da imam tek 21 godinu, međutim ta usamljenost traje već duži niz godina (od početka srednje škole). Naprosto, i pored silnih "prolaznih" osoba, nisam našla pravu i iskrenu prijateljicu. Shvatam da nam je majka sve to. Shvatam da je i ona jedini pravi prijatelj, ona koja će, ma šta god bilo, biti tu, biti oslonac. Međutim, u godinama kao što su moje, naprosto ta interakcija sa drugim ljudima je nepohodna. Osobu sa kojom možemo izlaziti, putovati, pričati.. Osobu koja nije ogorčena, zavisna, ljubomorna.. Misli na to, da sam ja možda jedna od rijeđih koja nije uspjela naći " svoje društvo ", me čini još ogorčenijom. Neka prijateljstva se grade godinama, od vrtića, osnovne škole... Svi imaju nekog, i ja se tu osjećam kao potpuni uljez. Naprosto, voljela bih da se taj osjećaj usamljenosti jednog dana nestane. Voljela bih naći prijateljicu. 
382
28
20
share
odobravam
osuđujem

Kod muškarca mi je najvažnije da je obrazovan i pametan. Izgled me apsolutno ne zanima. Odrastla sam uz roditelje koji su završili samo osnovnu školu i znam koja je to muka sa glupim ljudima. Ja sam također završila fakultet. Žao mi je svih muškaraca koje sam odbila. 
296
669
60
share
odobravam
osuđujem

Studiram na fakultet, prvu sam godinu, i baš mi je teško sebe da motivišem za učenje. Volim da istražujem nešto kad me zanima, a kad je nametnuto onda nemam nikakvu volju. Imam osećaj da zbog toga i gubim svoju kreativnost, a ako bi odustao od taj faks znam da bi mogo da napravim neki svoj biznis na internet pošto imam dosta ideje i osećao bi da radim nešto konkretno. 
184
351
33
share
odobravam
osuđujem

Kada dopuštate partnerima bezobrazno ponašanje misleći da je na vama da ne pogoršavate stvari pa ništa ne govorite, vi njih učite isto kao decu da je u redu takvo ponašanje jer im dopuštate da ste im vreća za udaranje. Na neki način su i veze deo odgoja jer nas oblikuju i utecu na naše ponašanje, a znam da sam ja napravio tu grešku kad je devojka prestala da se izvinjava i da oseća grižnju savest nakon svada. Ja sam joj ćutanjem pokazivao da mi nije stalo jer nisam želeo da trošim vreme na svade i njene emocije van kontrole, a ona se je navikla na izleve besa. 
511
33
12
share
odobravam
osuđujem

Neću se smiriti dok sestra mog dečka i njen muž, koji je skoro izašao iz zatvora, ne odsele iz kuće mog dečka... 
526
126
23
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva