Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Није реално колико волим да гледам филмове. Могао бих годину дана само да седим испред лап-топа и гледам филмове, само да поред себе имам храну и пиће.
1847
156
44
share
odobravam
osuđujem

Prošle godine, odlazim u Nemačku zbog posla. Nigde Balkanca,nikoga poznatog, mapa i rečnik ali snalazila sam se. Odem jednom u restoran na ručak i čujem kako neka devojka viče "Lazar, kommen". Ja puna sreće, pomislim, evo ga neko naš. Priđem dečku da se upoznamo, pričam na srpskom a on me samo bledo gleda.Nije znao naš jezik. Upoznali smo se, rekao mi je da ne zna srpski, ali da mu je deda bio Srbin. Ja znatiželjna kao i uvek, pozovem ga na piće da se bolje upoznamo. Ispričao mi je sve o svojoj porodici, o nepoznatom dedi iz Srbije, o ocu koji se takođe zove Lazar a ime nasledio od oca koji ga je kao bebu napusio...Moj pokojni deda Lazar je radio u Nemačkoj par meseci,upoznao je Nemicu i napravio joj je dete koje nije prihvatio. Ja za to pojma nisam imala jer kako moji kažu, ko će kopati po prošlosti a ko je mogao slutiti da ću u tolikoj gomili upoznati baš te ljude koji za nas i ne znaju. Šok, imam osećaj da je naš život negde već ispisan i isplaniran jer NIŠTA se ne događa slučajno.
2543
116
63
share
odobravam
osuđujem

Oženio sam se sa 23 godine i čini mi se da sam poranio. Kuća, posao, posao, kuća. Dođe mi da se razvedem, al onda ne znam šta bi sa sobom radio. Šta činiti??
841
2716
120
share
odobravam
osuđujem

Ne umem da glumim orgazme. Probala sam jednom, fore radi i muž zastane i pita: Šta ti je, jel ja nešto radim pogrešno?" Kad sam rekla šta se dešava on umro od smeha.
2953
143
58
share
odobravam
osuđujem

Roditelji su mi iz Bosne i Crne Gore, a živimo u gradiću u Vojvodini. Verovatno zbog njihovih priča, nikada se nisam osećala kao meštanin ovog grada. Od malena znam da je to moje privremeno boravište i da se selim kad malo porastem. Nimalo nisam vezana za taj grad iako sam tamo odrasla.
2158
224
68
share
odobravam
osuđujem

Kad trebam da krenem negdje a slučajno sam u krevetu, nađem najsavršeniju pozu u kojoj nikad kao nisam ležala i pomislim 'Tako bih provela cijeeeeli dan'..a kad imam vremena ne mogu se namjestiti da si pita.
3195
68
16
share
odobravam
osuđujem

Drugaricama smeta kada provodim vreme sa dečkom pa moram da izmišljam zašto se ne viđam sa njima jer namerno neću zato što me ne kapiraju. Jednom sam rekla da idem na strinin imendan (strina se zove Ljubica), to mi je slučajno izletelo, pitale su me istog trenutka jel to onda kad počnu da cvetaju ljubičice ili... 😂
1897
661
44
share
odobravam
osuđujem

Oduvek sam pisala dnevnik. To mi je nekako uvek bio način za siguran beg od svega. Još dok sam bila mala, u svojoj glavi sam stvorila imaginarnog druga i njemu pišem u dnevniku. I tako nakon svih ovih godina. Možda zvuči čudno, znam i sama, ali pomaže mi. Samo se plašim za sebe ponekad, jer mislim da sam za sebe stvorila osobu koja i ne postoji. Zatvaram se polako u sebe, jer lakše mi je da svoje probleme napišem, nego da ispričam nekome. Ne znam šta da radim 😔
2140
119
33
share
odobravam
osuđujem

Juri me bivši iz srednjoškolskih dana za kojim sam trčala, plakala i lomila se. Koji me je ostavio bez razloga i bez reči, a ja mu se nadala. Evo samo mu seen-ujem poruke. Nema osećaja zadovoljstva - zapravo nema nikakvog osećaja. Ko bi rekao da sam ga jednom volela. :D
2954
97
41
share
odobravam
osuđujem

Kao mala sam bila mnogo nestašna, i što sam više batina dobijala, to sam više s*anja pravila. Svi su morali da motre na mene. Čak sam i oba pradeda uspela da naljutim, koji su me čak i štitili kad nešto zabrljam. Jednome sam upalila seno, drugome sam se popela na krov od kuće preko drveta u dvorištu. Sad sam trudna, molim Boga da dete ne povuče tu crtu na mene 😁
3181
174
31
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva