Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2100321

Ceo život se na mene lože one koje se meni ne svidjaju. Nisam bio zaljubljen dve, tri godine... Bojim se da nikada neću naći devojku.

odobravam( 2710 ) osuđujem( 138 )

#2100347

Žalim što u srednjoj i na fakultetu nisam bila slobodnija, npr što nisam bila s jednim (neoženjenim) profesorom koji mi se dopadao, a i ja njemu. Uvijek sam bila isprepadana šta će mama tata i okolina da kažu, i nikad nisam radila ono što sam ustvari htjela.

odobravam( 3187 ) osuđujem( 346 )

#2101049

Toliko sam dlakav, da se tuširam šamponom za kosu.    

odobravam( 2814 ) osuđujem( 180 )

#2101163

Nema mi ništa lepše nego kad me dečko ostavi, pa me poželi nazad...

odobravam( 2651 ) osuđujem( 538 )

#2100715

Mrzim ovo vreme i činjenicu da neću upisati fakultet koji želim da bi upisala fakultet od kog ću imati siguran posao i dobru platu. Mrzim činjenicu da su mi pare toliko bitne i da moram studirati ono što ne volim da bih imala osiguranu budućnost i za sebe i za svoju porodicu. Ni sama ne mogu poverovati da neću upisati fakultet koji želim otkad znam za sebe i da ću ceo život raditi posao koji ne volim ali šta ću kad bi sa fakultetom koji volim teško nasla posao. Trenutno najviše mrzim sebe...

odobravam( 2499 ) osuđujem( 496 )

#2100284

Ima jedan dečko koji mi se stalno javlja, zove na kave i želi nešto sa mnom. U startu sam mu u više navrata otvoreno rekla da ne želim ništa s njim i obustavljala daljnju komunikaciju. Ali lik je tolko uporan u tome da želi biti makar prijatelj sa mnom ako ništa drugo i stvarno mi nije jasno zašto sam sebe želi friendzonati.

odobravam( 2849 ) osuđujem( 219 )

#2101217

Idem u medicinsku školu. Imam malu sestru koja je prvi razred i tako je ja pre neki dan učila da čita i zapala joj reč 'zato', pročita je ona lepo slovo po slovo pitam je ja šta si pročitala, a ona iz čista mira 'karotida'😂

odobravam( 3222 ) osuđujem( 127 )

#2100856

Počela sam da radim u jednom butiku prilično skupe odeće,i zaprepašćena sam koliko su ljudi spremni da daju novca za krpe i koliko pomodara ima.

odobravam( 3262 ) osuđujem( 108 )

#2101063

Imali smo ljubav koja se desi jednom u životu. Sve je propalo zato što on nije mogao da podnese što mi nije bio prvi. Prevario me je i ostavio na kraju. Nakon više od dve godine, svaki dan sam mislila na njega, niko nije mogao da ga izbaci iz moje glave i srca. Pomirili smo se i odmah su krenuli problemi, nešto sa njegovom bivšom, mojim bivšim, moji ga nisu prihvatili. Na trenutke je sve bilo kao i pre, a onda bez ikakvog razloga se pretvarao u hladnokrvno čudovište koje ne poznajem, krivio mene za sve i htela sam da ostanemo zajedno upravo zbog lepih trenutaka koji su mi davali snagu i volju za životom. Sinoć mi je makar priznao da je video koliko ga volim i koliko sam se borila, da se plaši da više nikad u životu neće naići ni na koga približno dobrog, ali da ne može da izdrži više. Danima ne prestajem da plačem, ne mogu ništa da uradim. Ne pada mi toliko teško raskid, koliko to što sam sve svoje emocije potrošila na pogrešnog čoveka koji me nikad nije voleo.

odobravam( 2682 ) osuđujem( 456 )

#2101156

Moja majka je bila balerina, no zbog ozljede je prestala plesati sa 25 godina. Volim gledat njezine stare snimke sa nastupa, bila je prekrasna i talentirana djevojka. Ponekad želim da sam kao ona, ali nažalost nemam talenta za ples.

odobravam( 3038 ) osuđujem( 55 )


Budi Admin!
Arhiva