Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Žensko sam ali obozavam svjetska prvenstva u fudbalu. Pratim ih od 2010 godine i navijam, radujem se i tugujem ako je potrebno. To je za mene jedan poseban period koji u meni uvijek izazove neku vrstu nostalgiju. Do sada sam uvijek sa ocem pratila sve utakmice, ali njega nema već godinu dana i i ovo je samo jedan primjer gdje mi beskrajno fali, da zajedno navijamo i takmičmo se koji je tim bolji.
3163
234
54
share
odobravam
osuđujem

Uvijek se rasplačem na tužne filmove i pjesme. Pa se onda krijem jer kažu sramota je da odrasli muškarci plaču.
2080
194
24
share
odobravam
osuđujem

Osuđujte koliko hoćete, pričajte šta želite, reći ću. Roditelji su činili moj život lepšim do negde desete godine, a sada, samo me uništavaju. Zbog njih, završiću kao i oni, jadno i bedno.
2062
141
16
share
odobravam
osuđujem

Roditelji hodaju po čitav dan za mnom po kući, prate svaki moj pokret, komentarišu ama baš sve što uradim, stalno nešto dobacuju, kao da su komentatori utakmice pa mi se svaki potez isprati i komentariše, izluđuje me to. Došlo je do toga da ne mogu disati čim čujem njihov glas, od stresa, srce mi lupa, nanervirana sam 24 sata, tresem se. Ne mogu vam opisati koliko me izluđuju godinama, strah me da ne poludim..
2060
88
21
share
odobravam
osuđujem

S obzirom da nemam vremena zbog fakulteta, nisam odavno pročitala nijedan roman. Ne mogu opisati prazninu koju osjećam.
2474
130
28
share
odobravam
osuđujem

Moja sestra nam je objavila kako je već godinu dana u vezi sa čovjekom od 50 i nešto godina. On je razveden i ima kćerku. Roditelji su u šoku. Prošlo je 7 dana od "objave", još nisu došli sebi.. inače sestra ima 30 godina, i uvijek je imala loš izbor za muškarce.
1711
398
56
share
odobravam
osuđujem

Planiram ostavit djevojku zbog njene majke.
785
1748
45
share
odobravam
osuđujem

Ne razumin ove ljude koji dici daju imena Ivan, Ante, Ana, Marija i sl. Ja ću svoju nazvat po nindža kornjačama. Živili meni moj Leonardo/a i Donatello/a koliko ih već bude.
941
2386
95
share
odobravam
osuđujem

Imam skoliozu i ne želim imati dijecu jer mi je doktor rekao da se u trudnoći može pogoršati.
1824
250
48
share
odobravam
osuđujem

Mislim da ne znam da volim. Nikad nisam uspela da se emotivno povežem sa muskarcem (strejt sam, inače). Mislim da to ima koren u jezivom razvodu mojih roditelja i ocu koji me je ignorisao i nije pružao ljubav. Ne znam šta da radim.
1686
70
47
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva