Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Rekla mi devojka nedavno s kolko je momaka bila pre mene. Imao sam i ja neki broj....al brate ovo je puta 10. Skupa smo 6 meseci, volim je... I znam da ne vredi živit u prošlosti... Ali kopka me. Ne znam šta da radim. Žao mi je što sam pitao.
2162
606
190
share
odobravam
osuđujem

Imam 30 godina i sinoć sam se sa kolegama sa fax-a zapila u kafani. Sramota me je da priznam da smo pili "jednako" oni su bili mortus pijani a ja sam i dalje funkcionisala bez problema...
3067
109
36
share
odobravam
osuđujem

Kad učim, mislim da mi prolazi život ni u šta, kad ne učim, osećam se beskorisno i ne mogu ni u čemu skroz da se opustim i uživam.
3196
70
13
share
odobravam
osuđujem

Previše sabotiram samu sebe. Ne vežbam u parku jer ima ljudi, pa trčim u 6h ujutru, ne vežbam u teretani jer opet ljudi, ne javljam se na predavanjima iako znam odgovore na pitanja, ne prijavljujem se ni na kakva takmičenja i tako gomilu drugih stvari. Znam da je to loše i da treba da me je briga za tuđe mišljenje, ali eto....
2963
264
45
share
odobravam
osuđujem

Nisam blizak sa porodicom pa i nisu puno znali za moje devojke, zaljubio sam se u jednu devojku izlazili smo oko godinu dana i ona ostane trudna.. Dovedem je na ručak kod mojih da ih upozna i saopštimo vijest i još da želimo da se uzmemo. Tatu je srčka strefila ispostavilo se da mi je ona polu-sestra jer je on imao aferu sa njenom majkom.. Beži mi se iz kuće nestaje iz ovog sveta što je najgore šta raditi sa djetetom? Abortirati ga ili pustiti da se rodi možda i sa problemima.. Ne mogu.
2456
268
167
share
odobravam
osuđujem

Navikao sam da imam šta god poželim. Kad sam bio klinac hteo sam komp, skupljao sam pare dok ga nisam kupio. U osnovnoj kad su me drugari koje sam gotivio počeli izbegavati, uvideo sam neke svoje loše osobine i promenio se, dan danas smo nerazdvojni. U srednjoj kad sam hteo na more, radio sam dok nisam to sebi mogao da priuštim. Sad na faksu želim slobodno leto, završim godinu u julu. Mislio sam da koji god cilj sebi da postavim ako se dobro potrudim ostvariću ga. Ovaj sistem me je sje*ao kad mi se svidela jedna devojka ("A onda se pojavila ona" :D), odbila me dovoljno puta da mi je glupo da je više sa tim smaram. Na njeno insistiranje smo postali veoma dobri prijatelji, pa ni ne mogu da vidim gde grešim. I tako, cilj stoji ne ipunjen, a ja ne znam kako da ga promenim.
2311
104
30
share
odobravam
osuđujem

Bili smo najbolji prijatelji kroz osnovnu i srednju školu, onda sam ja našla momka, a on djevojku. I znate kako to već obično ide, bila sam zaljubljena u njega. Kada sam osjetila da sam svog momka iskreno zavoljela, obojici sam priznala svoje prijašnje osjećaje. Momak je nekako prešao preko toga, a on nikad. U međuvremenu su naše veze pukle, a on čak i nakon 4 godine ne razgovara sa mnom. Bio je toliko ljut, bijesan što sam to učinila našem prijateljstvu. A ja i dan danas patim, nedostaje mi više od bilo kojeg momka, prijatelja. Pitam se da li se on ikada sjeti mene, poželi da me nazove da se ispričamo kao nekad. Pokušavala sam da bar izađemo na običnu kafu, ali ne želi. Ne kajem se što sam mu priznala to sve, ali samo da znaš F, nedostaješ.
2041
330
55
share
odobravam
osuđujem

Moj drug - šta reći o toj osobi a da ne zvuči kao prenapuhana laž? A opet ako neke detalje izostavim, bila bi uvreda za njegov nevjerovatan život. Đak generacije u osnovnoj, đak generacije u srednjoj, dobio poziv za mladu reprezentaciju, odigrao par utakmica i onda ga smorilo i tek tako batalio čitav sport. Ni sam ne zna sa koliko je djevojaka bio, a znam da nijednu nije prevario ili povrijedio. Džentlmen do koske, frajer u društvu, požrtvovan do kraja za ljude koji su mu bliski. Dobio stipendiju na Stanfordu u Kaliforniji, završio faks 4 u klasi, oženio se radi papira, i isti dan kad je dobio green card prijavio se u američku mornaricu, pa u Navy Seals(Specijalne snage). Nikad nisam pogledao film, pročitao priču o nekom ili čuo makar za nekoga ko je imao takav život kao on. Iskreno mu zavidim, kao i mnogi koji su imali tu čast i privilegiju da ga upoznaju. Ne bi me začudilo da jednog dana postane glumac u Hollywood-u ili svjetski priznat naučnik. Ko zna, al šta god bude, biće nešto!
3066
122
64
share
odobravam
osuđujem

Oduvek sam se plašio da ne budem onaj dosadni dečko iz ljubavnih filmova... I eto, baš takav sam postao.
2431
70
28
share
odobravam
osuđujem

Nisam mogla ni sumnjati, da će mi nakon 10 godina, koliko smo najbolji drugovi, reći da je zaljubljen u mene, u pripitom stanju.
2470
91
20
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva