Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Meni ništa nije smiješno. Smijem se da se ljudi oko mene ne bi osjećali loše. Skontam tzv. šale, ali ne razumijem zašto to neko nalazi zanimljivim i zašto to izaziva takvu reakciju... Većina svega toga mi izgleda kao "odumiranje moždanih ćelija".
2159
534
52
share
odobravam
osuđujem

Čekajući da jedno od nas napravi prvi korak ono nešto između nas je preraslo u ništa..
3062
115
47
share
odobravam
osuđujem

Kako su ove vrućine, mužu sam dok je bio na poslu poslala provokativnu sliku uz opis "Ovdje je baš vruće, kako je tu?", u namjeri da se nastavi konverzacija u tom tonu. A on mi odgovori sa: "Ovdje je ok, hladimo se klimom". Pa što reći.
3108
164
43
share
odobravam
osuđujem

Mrzim što sam ceo život morala da se borim, šta god da sam htela. Kad će meni nešto pasti s neba??
3045
97
46
share
odobravam
osuđujem

Moj brat je u vezi sa ženom koja je godište naše majke. Izgledom nije ništa posebno, ali je bogata i uspješna, a on obožava sve njene skupe poklone. Sad mu je bio rođendan i kupila mu je novi auto. Pitam se dokle će se on igrati sponzoruše jer se svima ovo gadi.
2861
224
43
share
odobravam
osuđujem

Da li mi koji živimo u inostranstvu treba da se odreknemo porodica u Srbiji? Mene kao da su se svi odrekli, a ja sam uvek tu za njih... Da li zato što smo daleko nemamo pravo da imamo majku, naša deca tetke, rođake?
2267
118
22
share
odobravam
osuđujem

Bila sam jako mala kada je počelo bombardovanje. Na pitanje šta je to bombardovanje, tata mi je rekao da je to kada sa svih strana bacaju krompirići i meso. Jednog dana sam došla kod mame i rekla joj da jedva čekam da nas bombarduju. Ona šokirana pita zašto a ja kažem, pa mama ja sam gladna.
3034
95
33
share
odobravam
osuđujem

Uhvatila sam bidermajer, a sve djevojke sa te svadbe su se prije mene udale. Ja ni momka nemam. Evo ne znam, nisam pametna bogumi.
2649
257
47
share
odobravam
osuđujem

Kada prolazim pored parkiranog auta, uvek u prolazu pogledam svoju figuru.
2482
75
11
share
odobravam
osuđujem

Prošlo je petnaest godina, a ni ja, ni brat nikad nismo pogledali kasetu sa njegove svadbe. Mama je tu nasmijana i srećna, igra i pjeva. Posle svadbe ubrzo se razbolila i umrla. Voljela bih da je vidim bar tako, ali ne mogu, bar ne još.
3345
50
19
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva