Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Gledam Narutovo venčanje i plačem kao kiša, kao da mi je rod najrođeniji.
2599
176
81
share
odobravam
osuđujem

Juče smo se djevojka i ja uselili u novi stan i pošto nema nigdje blizu garaža, morala je auto ostaviti na veoma skučenom parkingu ispred zgrade. Ljudi moji ona nije oka sklopila, čitavu je noć sjedila kraj prozora i čim se začuje neko auto odma gleda gdje će da se parkira i strahuje da li će da okrzne njeno auto.
2209
233
35
share
odobravam
osuđujem

Prije mi je bilo krivo kad me niko nije zvao na rođendan. Sad mi krivo kad me zovu.
2777
82
17
share
odobravam
osuđujem

Na Facebook Memories mi je izašla slika moje ekipe iz studentskog doma i to iz perioda kad se većina nas iselilo, pa smo uspeli jedno veče da se okupimo. Srce mi se steglo, jer sam shvatio da se više nikad nećemo tako okupiti, jer smo svi u svojim obavezama, svojim životima na različitim stranama sveta. Dom B, volim te najviše na svetu. Što bi rekla ona naša: "Ja nemam drugi dom, osim doma u srcu tvom.."
2609
104
13
share
odobravam
osuđujem

Idem u razred s jednom glupačicom, i uvek kad je vidim pomislim "Hvala bogu što sam pametan!"
1856
824
29
share
odobravam
osuđujem

Ne znam šta je ovo sa našim narodom. Znači ako se ne patiš i ne lomiš leđa za minimalac za njih nisi čovjek. Ako spavaš do 12 ti si parazit, ako nešto ne voliš da jedeš onda si mekušac i nehljebar. Ako ne živiš na način na koji ostali žive onda ti uživaš u životu i tebi je najbolje. Imam osjećaj da je naš narod naučio da se pati i tako im je dobro, ko imalo "uživa" u životu on nekom čudnom logikom nije dobar.
3201
129
53
share
odobravam
osuđujem

Kad god vidim nekoga da stopira pored puta, razbijam glavu o tome zbog čega li stopira, otkud taj neko tu, koja muka ga je naterala i slično.
2766
124
57
share
odobravam
osuđujem

Ko god govorio koliko je lako naći posao u inostranstvu očito je imao sreće. Milion puta sam odbijena. Muka mi je više. Samo želim da rasteretim roditelje i ne gledam kako se pate u onoj 'raspaloj' državi. Laz je da novac nije merilo sreće. Teško je kada si samo student.
2699
101
50
share
odobravam
osuđujem

Imam jednog najboljeg druga, znam ga od malih nogu. Uvek smo tu jedan za drugog, delimo bukvalno sve. Pre par meseci smo krenuli da igramo neobavezne tikete na kladionici, tipa 100 din u nedelju dana na tiket stavimo. Ja sam na tome ostao, međutim on je bukvalno pre par dana počeo da ide i na aparate i ostale gluposti. To nije moj stil jer sam izuzetni štediša i takve me gluposti ne zanimaju, on bukvalno sada beži sa časova da bi išao u kladionicu. Ne znam kako da ga iščupam iz tih kandži, ali mislim da će uskoro morati da bira između mene i kladionice.
2429
197
30
share
odobravam
osuđujem

Momak me ostavio nakon što je skontao da 'ločem pivu'.
2352
749
40
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva