Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Živim u jednom crnogorskom pomorskom gradiću. Moja porodica je u teškoj finansijskoj situaciji. Krediti... Pojavio se on prije godinu dana u moj život, zajedno smo, on je pomorac, plata mu je preko 10,000€ mjesečno... eto mi prilike da se "udomim"... Pokazao je nepoštovanje prema meni prije par noći, nakon čega sam, izrevoltirana, rekla sam mu da sam spavala sa drugim, a nisam. Znam da sam ga izgubila, voljela sam ga i bio je dobra prilika, ali mene roditelji nisu našli na ulici. Pripremao je vjeridbu ovih dana.
1019
2940
73
share
odobravam
osuđujem

Često sanjam nekog čoveka od šezdesetak godina koji me zove da mu priđem i kad to uradim on mi nešto priča što ja nikako ne mogu da se setim kada se probudim. Moji roditelji znaju za to jer sam im se nekoliko puta žalio i čak su me jednom vodili kod psihijatra. Neočekivani rasplet priče nastaje kada je moj tata rešio da počisti tavan pokojnog dede i tamo našao kutiju sa slikama. Na jednoj baš staroj slici taj čovek koga uporno sanjam, a na pozadini slike piše da je to dedin deda. Frapirao sam se, a ćale je mislio da ga ložim i da izmišljam. Od tog dana kada sam video sliku ja više tog čoveka ne sanjam..
3102
64
42
share
odobravam
osuđujem

Danas sam na radiju čula jednu pjesmu iz 2013. god. Ta mi je pjesma probudila mnoge osjećaje. Oči mi se pune suzama na samu pomisao kako je to zapravo davno bilo, ne tako davno ali ipak, davno. Pomalo me plaši jedna pomisao: sve se promijenilo od tad, ništa nije isto i još će se puno stvari promjeniti. Nevjerovatno kako samo jedna pjesma može probuditi stara sjećanja i najdublje skrivene osjećaje. Potaknula me na razmišljanje o životu. Što sve pjesma može učiniti... To je strašno!
2413
98
27
share
odobravam
osuđujem

Imam 30 god, dete i muža (40), nisam ga prevarila niti planiram ali me konstantno ubija to što starim, što nikad više neću poljubiti nekog novog, započeti novu vezu i sl, što nemam onu slobodu i izbor, ono slatko čekanje dvadesetih, one zore kad si srećan što si budan i živ, kad je java slađa od snova. Da, znam, mogu da se razvedem i počnem ponovo ali 30te nisu 20te, imam prošlost/obaveze... Osećam se kao starica koja žali za mladošću. Verovatno ćete me osuditi ali eto, želim da kažem nekome. Kad mužu pomenem romantiku, strast, i svoje nezadovoljstvo on mi priča o neplaćenim računima, rastu cena i predstojećem ratu... Znam da treba da odrastem valjda, ali osećam se toooliko živo, mlado i željno, dođe mi da se ukrcam na neki brod i otplovim bilo gde, u nepoznato, novo...
2444
512
74
share
odobravam
osuđujem

Ljubomorna sam na svaki tuđi ženski lajk ili komentar njegovoj slici. Nismo zajedno. Jedva se znamo.
2733
503
30
share
odobravam
osuđujem

Uglavnom su mi hladne šake, pogotovo tokom zime. Kada smo se kao klinci igrali "Zaleđeni-odleđeni", uvek sam bio ledeni čika.
2349
61
27
share
odobravam
osuđujem

Djevojka sam i imam nekoliko muških prijatelja baš bliskih. Inače sam mišljenja da muškarci mogu biti mnogo bolji prijatelji od žena. Imam ozbiljnu vezu i mom momku ti prijatelji ne smetaju, ali svaki put kada me neko od tih prijatelja sretne sa momkom, kako me zagrli ili nešto, vidim da neki od njih prema meni promijene odnos, ton kojim razgovaraju sa mnom... Malo je glupo.
2313
162
47
share
odobravam
osuđujem

Moja ćerka je usled komplikacija jedva preživela carski rez i za čudo ostala bez ikakvih posledica. Kada sam posle operacije čula šta je sve moglo da se desi satima sam plakala.
2752
52
19
share
odobravam
osuđujem

Vjerenik me ostavio posle 6 godina vrlo intimne veze i života po različitim državama u Evropi u kojima smo svašta proživjeli i gdje smo gradili šarolike planove za budućnost. Otišao je na putovanje jednog dana, ja ga otpratila, čuli se svaki dan, gdje mi je govorio da nema smilsla nigdje ići bez mene i da mu nedostajem i posle ga ja dočekavala sa spremnom večerom po narudžbi a on nikad kući više nije došao. Posle nepuna 2 mjeseca čujem od zajedničke prijateljice da se oženio, a meni još stvari kod njegovih roditelja kući. Nisam ga više nikad htjela kontaktirati, on se nikad nije javljao, otplatila sam sama stan, poslala njegove stvari njegovima, odselila se u drugi grad, počela nov život, kad čujem da je i on sad u mom gradu. Pa kud više.
2645
92
30
share
odobravam
osuđujem

Devojka me zove Vojkane sine. Nije mi zanimljivo.
2242
157
22
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva