Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Dečko je sinoć u snu dozivao bivšu djevojku. E pa Marija j*bi se više.
2298
218
59
share
odobravam
osuđujem

Moji roditelji su počeli da me vole tek kada su shvatili da sam "pametna" odnosno kada sam počela da nosim petice u školi. Ne preuveličavam, tačno mogu da napravim razliku u načinu na koji su se ophodili pre i posle, moj brat nije bio uspešan i prema njemu ponašanje nisu promenili (nemaju razumevanje i strpljenje za mog brata, što pokušavam da mu nadoknadim). Tada sam mislila da moja vrednost kao osobe dolazi upravo iz činjenice koliko detaljno i savršeno radim stvari u školi a sada shvatam da je to samo bio plus za moju ličnost. Oni nisu otišli dalje od srednje i sada bukvalno terorišu. Po njihovim rečima samo da se ima papir jer onda ljudi ne mogu da te omalovažavaju, misle da se time rešava sve.... Roditelji stvarno imaju uticaj na decu i to nije za šalu.
1090
63
13
share
odobravam
osuđujem

Sutra ispit, a ja se setio da dugo nisam gledao ,,YUGIOH'' :/
1584
124
17
share
odobravam
osuđujem

Rekla sam roditeljima da želim prvo da živim sa dečkom da vidim kako će nam ići pa tek onda da se udam za njega. Oni su me odmah osudili i rekli kako ću tako da mu dosadim i da kasnije niko neće hteti devojku koja je živela sa nekim.
507
2087
98
share
odobravam
osuđujem

Sreli smo se tako slučajno, onda još nekoliko slučajnih susreta se zaredalo, večerali smo skupa i konačno sam mislila evo to je to, čovjek mojih snova.. Rekla sam sebi znala sam da bas neko ovakav postoji, i onda se poslije nije ništa desilo, vratili smo se u svoje gradove. Nije tu bilo ništa osim teškog i jakog oproštajnog zagrljaja. Poslije sam saznala da ima i djevojku, i sada počinjem misliti da nikada vise neću sresti nekoga poput njega, nekoga za koga će mi se cijela duša smiješiti čim pomislim na njega. Samo sam jednom još zaljubila se bas ovako I trebalo mi je mnogo godina da me to prođe, evo sad ne znam koliko ce mi trebati za oporavak. Nije mi ostao ništa dužan, nije me ni poljubio da bi mi dao neku nadu, ali sam mislila da je to stvarno to.
760
173
24
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bila mala, baba mi je ispričala kako se ona prezivala Jugović i kako je ona bila deveto dete. Kasnije u vrtiću, kada nam je vaspitačica ispričala priču o devet Jugovića, ja sam joj ponosno govorila da je to moja baba, na šta me je ona samo pogledala i nastavila sa svojim poslom. Bože, koliko li samo slatkih bisera vaspitačice svakodnevno čuju :)
2475
58
12
share
odobravam
osuđujem

Oduvek sam mrzela kad izadjem sa nekim, a ta osoba samo bulji u telefon. To mi je toliko nekulturno i bezobrazno. I jako sam tužna jer je i moja najbolja drugarica počela to da radi. Hajde razumem da je nešto ozbiljo, ali jedino što ona radi je listanje slika po instagramu, dopisivanje sa nekim momcima, igranje igrica i slično. Bukvalno ide ulicom i bulji u telefon, ne skreće pogled sa njega, iako sam je već par puta zamolila da prestane. Ranije smo, kad izadjemo, pričale i zabavljale se satima, a sada kad izadjemo budemo napolju maksimalno pola sata i razmenimo 2-3 rečenice, jer je ona previše ‘zauzeta’. Ne znam zašto uopšte izlazi sa mnom, ako će tako da se ponaša. A družimo se već 17 godina i ne bih želela da sve to ode u vodu. Pričala sam sa njom par puta i uvek mi obeća da ‘neće više’, ali naravno to porekne odmah sledeći dan. Ne znam šta joj se desilo, kao da joj nije više stalo do mene.
1794
65
41
share
odobravam
osuđujem

Sve današnje devojke očekuju neke bogate dečke, da im kupuju razne poklone i da ih voze u skupim autima, a ja ću zauvek čekati nekog rockera ili metalca da mi svira gitaru svaki dan, da zajedno slušamo Riblju Čorbu, Azru, Nirvanu, Iron Maidena.. Ako postoji takav, ŽENI ME!!
1619
2336
197
share
odobravam
osuđujem

Moje razmišljanje je takvo da sam uvek zahvalna na svemu što je bilo i da ne žalim ni za čim. Ali tako me nekad uhvati, pa recimo nostalgija. Setim se eto, bezveze nečeg i onda krene niz tih uspomena iz srednje škole. Te svađe po hodnicima, zezanje, pa zezanje drugih, onda i svađe na fejsu..svega je tu bilo, volela bih zauvek da mi ostanu te uspomene u glavi.
1215
79
8
share
odobravam
osuđujem

Ne znam kako ženi da kažem da ne želim drugo dete, da više ništa ne osećam prema njoj i da hoću da se razvedem od nje.
670
1942
75
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva