Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Kad uzmem metlu u ruke, ne znam da li da čistim ili da je uzjašem.
1457
81
8
share
odobravam
osuđujem

Imam dečka koji je rom i zajedno smo već neko vreme ali moji ne dopuštaju tu vezu, i uvek kad se iznerviram pustim onu pesmu “Ciganin sam al najlepši” 
1362
219
60
share
odobravam
osuđujem

Kao mali sam u filmovima pranje para shvatao bukvalno.
1538
29
19
share
odobravam
osuđujem

Smatraš da je danas manjak empatije temelj većine destruktivnih i nasilnih ponašanja. Zločini se događaju zbog manjka empatije prema žrtvama. Ratovi se događaju zbog manjka empatije prema drugim skupinama ljudi. Ljudi pate jer niko ne pokušava da ih shvati. Svijet bi bio puno ljepši kad bi je više bilo.  
1079
68
28
share
odobravam
osuđujem

Četvrta sam godina Medicinske škole. Nikad nisam želela da se bavim tim poslom, mogu da kažem slobodno da sam mrzela sve to. Od prvog dana mrzela sam školu i sve ljude u školi iz nekog ličnog nezadovoljstva. Nisam znala šta želim od života, a ne znam ni sad. Nisam ništa učila, nije me ništa interesovalo vezano za školu, samo sam želela da provodim što manje vremena tamo. Sad pred kraj srednje shvatila sam koliko je to zanimanje lepo, ne mogu reći da ga volim, ali mogla bih da ga radim. Žao mi je što sam četiri godine bežala od svega toga, što se nisam trudila i nisam naučila neke stvari koje bi mi značile u tom poslu. Nadam se da će pripravnički to nadomestiti na neki način.
865
145
21
share
odobravam
osuđujem

Umrla mi je baba koju sam jako voleo. Bolest ju je ščepala pre nekoliko meseci i preminula je. Gledao sam je skroz hladnokrvno dok je nekoliko njih oko mene plakalo u sobi. Suzu pustio nisam niti sam se osećao kao da mi je do plakanja. Mislim da mi emocije zakazuju...
1067
65
16
share
odobravam
osuđujem

Imam poznanika koga svi u društvu sprdaju. On je priglup i po malo bezobrazan. U poslednje vreme su otišli predaleko sa tim zezanjem, i ja sam počeo da ga sažaljevam. Ne znam da li da mu kažem da ga oni zezaju sve vreme ili da prešutim sve? 
931
74
19
share
odobravam
osuđujem

Nakon prekida dugogodišnje veze. Postala sam emocionalna kurva.    
1041
213
41
share
odobravam
osuđujem

Otišao sam pijan u teretanu.
1184
167
26
share
odobravam
osuđujem

Sedim u svojoj mahali, pušim cigaretu i razmišljam. . razmišljam o tome kako sam 2 godine zaljubljena u najboljeg ortaka. A to sam shvatila tek prije par meseci jer sam shvatila da to nije samo faza nego ljubav. I shvatiš da si bio sa drugima a on je ta osoba koju si tražio. I shvatiš da želiš provest život samo s tom osobom. I da se ne vidiš bez njega u životu. Priznaš mu. Al on je srećan sa drugom osobom. A ti nastavljas. Ne vidim sebe bez njega. Uvek će imat posebno mesto kod mene.
880
203
26
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva