Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Pitam se šta je sa onim parom koji je pre 10ak godina napisao da su poneli na more 64 kondoma i vratili 46.
199
38
8
share
odobravam
osuđujem

Nemam problem sa pitanjem morala, bez problema bih bila jedna od onih cam girls. Samo da znam da je apsolutno anonimno.
109
154
29
share
odobravam
osuđujem

Imao sam drugaricu jednu davno davno, bila joj je matura, trebao sam da idem a nisam imao dinar u džepu za prevoz, 60km je u pitanju, ona se naljutila i ne čujemo se već 8 godina sigurno. Danas sam ušao u stari profil i video njenu poslednju poruku da me očekuje i da jedva čeka, a ja se nisam pojavio.. Trebao sam peške da dođem, Nato!
198
55
10
share
odobravam
osuđujem

Mrzim što razmišljam emocijama, a ne mozgom, i život mi zavisi od momka, dok je momak više praktičan i logičan i ne upravljaju emocije njime. Takva sam, ne umijem to promijeniti. A mrzim to kod sebe😢
162
27
10
share
odobravam
osuđujem

Kad neko kaže za sebe sve u superlativu (lepa sam, pametna, obrazovana, dobra, talentovana, tolerantna, bogata) a ne može da nađe dečka, to je zato što je ta osoba verovatno puna sebe i sve to što navodi je upitno. Iz iskustva znam, jer sam davao šanse takvim devojkama. Ispostavilo se da su neverovatno sujetne i toksične. Ne zavaravajte se da ste posebni. Isto važi i za muškarce. Mudar i netoksičan čovek nikada za sebe neće reći da je pametan, lep, dobar, uspešan, talentovan, tolerantan, itd. Takođe, ni suprotan ekstrem ne valja - da čovek sebe kudi. Te stvari drugi ocene, ili ne treba ni da ocene - dela govore. Umerenost i odmerenost je ključ svega.
212
81
39
share
odobravam
osuđujem

Obožavam opciju "unsend" na IG, znači bukvalno jedino efikasno protiv ufuranih devojaka. Kad neće da odg posle sat dva tri samo unsend, ako te seen-uje isto samo rokneš unsend. Svaka čast onome ko je to izmislio.
78
252
28
share
odobravam
osuđujem

Zakazana svadba. Ja sam trudna. Do kraja godine ću biti udata i imati dete. Gotovo je izgleda zapravo.
67
227
19
share
odobravam
osuđujem

Jel će da skoče više te kriptovalute pa da idem u penziju.!!!? Najbolje godine provedeš šljakajući!!!
69
119
11
share
odobravam
osuđujem

Čistim u jednoj firmi. Nemaju svoj usisivač. Što mi je ok. Slučajno sam za sebe kupila mali usisivač na baterije. Za kuću svoju. U torbi ga nosim na posao i svaki dan vratim. Komentari su nema šanse da bi kupio za posao. Prvo sebi sam kupila ne znači što ga nosim a meni olakšava.
169
40
12
share
odobravam
osuđujem

Moja žena je jedna velika kraljica. Došla je iz druge zemlje radi mene. Svašta smo prošli. A njena podrška je sve veća za mene! Hvala ti!
290
27
12
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva