Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Posle korone me još uvek dere zaboravnost tj. rupe u sećanju i loša koncetracija, vežbam je ja učenjem i čitanjem i nije da nema rezultata, ali uopšte nije kao što je nekad bilo i frustrirajuće je :( ...
279
18
17
share
odobravam
osuđujem

Samo mi nije jasno ko naručuje hranu od ovih dostava kada su im sve od reda užasno prljave one torbe. Znaci nikad oprane spolja a mogu misliti koliko su strokave iznutra. Razumem da neko naruci neku tehniku ili hemiju, ali hranu fuj. Živa zaraza.
228
76
14
share
odobravam
osuđujem

Voljela bih čuti vaša mišljenja, sigurna sam da vas ima sa sličnim iskustvima. U vezi smo 8 mjeseci, obožavam ga, poštujem i volim, kao i on mene. Ali smo različiti - on je vagabond, trava i cuga često ako ne svakodnevno, ne pretjeruje, ali ni ne preskače, ima svoje planove, navikao je sve sam. S druge strane je beskrajno nježan, pažljiv, pametan i zanimljiv, svi znaju za mene. Ja sam odgovorna, obrazovana, putnica i avanturistica, ali na malo softisticiraniji način. Želim supruga i nekoga s kime mogu graditi život i odgovara mi da nismo vezani za jedno mjesto. Ali me nekad izluđuju razlike, pogotovo što meni govori da sam integralni dio njegovih planova, ali zapravo ne planira sa mnom, već ga ja pratim po svijetu. Nekad pred drugima priča o svojim planovima tako da ljudi ostanu zbunjeni jesmo li uopće par, ali ne voli ako ja to isto radim. Vjerujem da ako se volimo, naći ćemo zajednički put, ali često nailazim na podigute obrve otkud mi skupa. Vide li svi nešto što mi ne vidimo?
37
285
42
share
odobravam
osuđujem

Imao sam devojku 4 meseca i odlučila je da postane strpitizeta i ostavio sam je. Ne znam da li sam ispravno postupio, ali nisam mogao drugačije.
280
37
21
share
odobravam
osuđujem

Dete ima zakazanu operaciju štitne žlezde za dve nedelje. Od svoje sedme godine se muči sa štitnom, lekovima su pokušavali da regulišu hormone ali kako ukinu lekove tako odmah hormoni skoče i Grejvs je i dalje tu... Meni kao da se svet srušio kad su mi rekli da ipak mora vađenje štitne, ne mogu da se sastavim. Odlučili smo da joj muž kaže jer je on bio pribraniji, na šta je samo rekla DOBRO. Ja sam je pitala kako se oseća ona je meni sa nepunih 10 godina rekla: "Mama od početka smo znali da postoji ta mogućnost, ako lekovi ne mogu da mi pomognu šta da radimo mora operacija". U isto vreme sam se osetila tako ponosno što tako mala zrelo razmišlja i tako loše što je tako mala osuđena da od sedme godine do kraja života pije lekove, a i operacija.
384
23
21
share
odobravam
osuđujem

Zar je toliko teško biti normalan? Zašto smo sve okrenuli naopačke? Da li postoji neko ko želi pravu i iskrenu ljubav?
263
24
20
share
odobravam
osuđujem

Jel vam se ikada desilo da osećate da ste nekome privlačni da to ne može i ne želi sakriti. Ja sad upravo imam taj osećaj, stalno me spominje, hvali u poslu i čak mislim da to sa njegove strane nije toliko ni objektivno. Prosto uvijek nađe slobodnih par minuta kad ga trebam čak i kad je u najvećoj gužvi. Ja sa druge strane volim da sam u njegovom društvu i volim taj osjećaj.
169
41
13
share
odobravam
osuđujem

Užasno me iritira svekrva, koja neće da čuva moje dete, ali zato svaki dan traži slike i glumi super babu 😑
103
230
46
share
odobravam
osuđujem

Ceo život se dvoumim između “jednom se živi” i “trebalo bi da počnem da štedim”.
294
21
7
share
odobravam
osuđujem

Kad god poslušam srce, na*ebem za sve pare.. ali opet me vuče, mora ona da se upropasti do kraja, pa to ti je....
201
20
5
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva