Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Mnogo teže mi je ustati naspavan u 8, nego neispavan u 6 sati.
2800
106
8
share
odobravam
osuđujem

On je specijalista, ja klinički lekar. Najviše volim kad preuzme neke moje pacijente da mi pomogne. Iako se bunim malo, tad se osećam baš srećno i sigurno.
2510
71
13
share
odobravam
osuđujem

Što sam stariji to više uživam u porodičnom druženju.
2892
64
5
share
odobravam
osuđujem

Sa momkom sam 2 godine i dva mjeseca. On planira zajedničku buducnost, svadbu , djecu, a ja planiram zaposliti se , putovati , provoditi se, jer ništa u životu nisam prošla.
2628
378
46
share
odobravam
osuđujem

Sumirala sam šta danas rade moji bivši momci, i svi muškarci koje sam ikada volela su obični propaliteti, bez izuzetka. Nijedan nije zaposlen, nijedan se nije oženio, nijedan nema decu, nijedan apsolutno ništa u životu nije uradio. Prosek godina 35. E vala umem da ih izaberem, svaka mi čast!
2617
135
49
share
odobravam
osuđujem

Fali mi vrijeme kada smo roditelji i ja zajedno gledali Mačka u čizmama, to su bila vremena kada brige nisu postojale.
2498
44
17
share
odobravam
osuđujem

Ja sam onaj kreten koji je posle 5 godina shvatio da i dalje voli devojku koju je prvi šutnuo. Ona je u međuvremenu našla novog, udala se i trudna je, a ja eto (osim poslovnog uspeha) mogu da se pohvalim da imam brutalno telo i dalje izlazim i muvam ribe već rutinski, već se sprdam sa njima čisto da vidim do koje granice će ići. Jea uspeo sam u životu!
965
2325
67
share
odobravam
osuđujem

Ima li goreg osjećaja nego kad nakon dugo godina traženja napokon pronađete tog nekog ko vam u svemu odgovara, a saznate da taj neko već dugo ima drugog nekog?
2568
141
36
share
odobravam
osuđujem

Kada vidim u koga sam bila zaljubljena 4 godine sramota me je.
2928
95
39
share
odobravam
osuđujem

Iako se gotovo nikada ne upuštam u dopisivanje sa nepoznatim osobama, tada sam se upustila. Bio je to period kada sam bila nezadovoljna sobom, svime što mi dešava i što me okružuje. Javio se on i započeli dopisivanje. Iskreno, prijalo mi je. Posle par nedelja sticajem nekih čudnih okolnosti shvatim da je lažan profil, ali ne i ko se krije iza njega. Osećala sam se kao go*no, glupo, ma previše glupo, zato što sam dozvolila tako nešto. Verujem da je to bio neko od ljudi iz moje okoline ko je hteo da se poigra sa mnom, zapravo ubeđena sam. Možda je to baš osoba sa kojom ovih dana sedim i pijem kafu i koja mi se podmuklo smeje zbog toga. Prošlo je par godina, ali ovaj osećaj ljutnje, pre svega na samu sebe, ne prolazi. Inače tada sam imala 19 god i nisam bila balavica, ali eto, izgleda da sam ipak ispala baš to.
2123
127
21
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva