Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Zaljubljena sam neko vreme u duplo starijeg muškarca koji ima 53 godine i koji je profesor na fakultetu. Znamo se pet godina. Svaki put kad ga vidim, hvata me nervoza. Već odavno mi je to počelo ići na živce. Da bih se ohladila od njega, izbegavam ga kad god ga vidim. Neko vreme je bio slobodan, ali je sad trenutno zauzet. Ne želim ništa sa njim, iako me privlači da to nije normalno. Ne želim da pokleknem pred njim i da budem samo jedna u nizu glupačica koje padaju na lažan autoritet. Hoću samo da završim fakultet, odem u inostranstvo i nađem sebi partnera svojih godina. Samo to želim. On će postati još malo prošlost u koju ne želim da se vraćam.
2228
247
20
share
odobravam
osuđujem

Najviše kupujem polovne knjige jer volim kad u njima nađem poruku od nekog ko je pre mene imao tu knjigu. Bude mi mnoogoo drago.
2994
77
19
share
odobravam
osuđujem

Bio sam odličan momak, vukovac, upisao ovaj faks jer sam mislio na pare koje će mi to zanimanje doneti kad ga završim. Pare proklete. Gurao sam sebe dok sam mogao a onda sam pukao. Tako je kad studiraš nešto što ne voliš. Lečio se, pa pukao opet. Za sve okolo ja sam srećan momak, pun života, zabavan. A u stvari sam sebe mrzim. Propao sam,neostvaren, i u depresiji godinama. Izgubio sam i devojku koja me je jedina razumela, i znala da ispravi moje krive Drine. Odustao sam lako od nje. Ona je sada srećna i ima dete i zaslužuje to. A ja sam vremenom od veselog momka postao ljuštura koja mrzi sebe. I dalje svima delujem ispunjeno a samom sebi se gadim. Uvek slušajte svoje srce i proći ćete bolje od mene!
2212
124
23
share
odobravam
osuđujem

Sad bi radije kopao mjesec dana, nego učio sat vremena.
2894
270
40
share
odobravam
osuđujem

Na dijeti sam dva dana, evo me u kuhinji, u pidžami, ustala iz kreveta, jedem nutelu i plačem.
2945
421
59
share
odobravam
osuđujem

Davno sam izgubio vjeru u ljubav i sada samo startujem devojke bez obaveza, pa nećete vi mene više praviti budalom !!!
1865
923
39
share
odobravam
osuđujem

Cuvajte ljubav. Imam 40 godina, udata sam i imam svoju porodicu, ali još uvijek mislim na svoju prvu ljubav koju sam imala sa svojih 17 godina. Ne prođe ni dan da ne pomislim na njega. Volim svog muža ali nikada ta ljubav neće biti ni približna onoj prema njemu (iako ne znam ni gdje je, nisam ga vidjela 20godina). Ne dozvolite, roditeljima, prijateljima i svakvim ljudima da vas ubijede u nešto drugo i unište vašu sreću. Ako imate osobu koju volite zgrabite je čvrsto, borite se za nju i nikada je ne puštajte. Ako to izgubite džaba vam sve na ovom svijetu ako on/a nije sa vama.
1817
1059
39
share
odobravam
osuđujem

Moja žena i ja spavamo u odvojenim krevetima. Kad ljudi čuju za to uglavnom misle da nešto nije u redu s našim brakom, ali oni nemaju pojma kako moja žena u snu tuče nogama. Nakon što me par puta tako isprebijala da sam jedva mogao hodati nije bilo druge nego nabaviti dva kreveta pa svaku večer igramo par-nepar da odlučimo u kom krevetu ćemo imati se*.
3069
72
17
share
odobravam
osuđujem

Od malena imam groznu naviku. Grizem nokte već 15 godina. Kupovala sam razne gorke i ljute lakove koji bi trebali spriječiti griženje ali nije uspjevalo. Prije mjesec dana sam se zaljubila u jednog dečka. Puštam nokte samo zbog njega da ga mogu češkati. Vjerovali ili ne, ja sada imam lijepe i prirodne duge nokte. Pobijedila sam tu groznu naviku samo zbog njega!
3002
140
26
share
odobravam
osuđujem

Svi koji imate mame čuvajte ih, grlite, poštujte najviše što možete. Ne možete ni zamisliti kolika je praznina u srcu kad mladi ostanete bez nje. I tu prazninu niko ne može ispunit.
3139
73
22
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva