Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Kad god se posvađam sa dečkom izbacim neku provokativnu sliku.
983
2446
29
share
odobravam
osuđujem

Ne mogu da shvatim zašto je moja mama prema meni zla i kako joj nije žao da me rasplače svaki dan.
2436
94
20
share
odobravam
osuđujem

Dopisujem se sa jednim dečkom i pokažem mu neku svoju sliku , a on mi odgovori sa: “Jebem ti sunce, koliko ti je rame i biceps!”  lepo je čuti originalan kompliment.
2486
220
26
share
odobravam
osuđujem

Moji roditelji rade u državnim firmama, imaju mene jednu koja studiram. Primanja na mesečnom nivou su oko 1000e ali ne znaju sa parama. Trebala sam ovo leto da idem na more njihovo je bilo da mi daju za tamo da imam, inače ne plaćaju ni prevoz ni smeštaj da bi mi rekli da će mi dati 100e za 10 dana na moru. Pukla sam jer ih stalno molim da mi daju pare što smatram dužnost svakog roditelja. Odlučila sam da napustim studije i zaposlim se.
812
2060
76
share
odobravam
osuđujem

Imam čudne želje već 3 godine. Ne živi mi se ovde u Srbiji, generalno u Evropi. Ne privlači me nijedna Evropska zemlja. Kod nas na Balkanu je prednost što slobodno živimo, bez straha da će nas neko oteti, prodati u belo roblje i slično. Da se vratim na želje. Jako me vuče život ka Istočnoj i jugoistočnoj Aziji. Japan, Kina, Južna Koreja, Indonezija, Filipini ili Tajland. Nekako volim njihove kulture, same ljude. Imala sam priliku neke ljude iz tih zemalja da upoznam. Neki mi govore da te zemlje nisu bezbedne za ženu koja hoće da živi sama i radi tamo. Kažu da ima dosta otmica, da nije sloboda za ženu koja dolazi sa strane, kao što je slobodno ovde na Balkanu.  Meni se živi u Istočnoj Aziji i sviđaju mi se njihovi ljudi. 
1436
381
54
share
odobravam
osuđujem

Dečku bih stavila veo preko lica samo da ga druge ne gledaju. Toliko.
905
2030
32
share
odobravam
osuđujem

Vraćamo se majka i ja iz Zagreba vlakom, i ja sva bitna pitam mamu (ispred hrpe ljude) hoćemo li opet ići u kupleraj (misleći na kupe). Majka u zemlju propala, a drugi su nas samo pogledali. Imala sam 17 godina.
2501
127
27
share
odobravam
osuđujem

Na nekom kongresu sam video jednu devojku i opkladio se sa sobom da ce biti moja. Brzo sam je osvojio, šteta što nikad nećemo biti zajedno.
618
1521
32
share
odobravam
osuđujem

Osećam da sam tako sama na ovom svetu. I pored ogromne porodice i mnogo prijatelja. Sama sa sobom.
2262
80
27
share
odobravam
osuđujem

Roditelji mi se stalno svađaju. Otac dolazi sa posla pijan svakog dana.Stalno je besan i stalno viče.Baba i deda se dodatno mešaju i prave jos vecu svađu nego što jeste. Volela bih da mogu pobeći iz ove kuce odmah ali nemam kuda otići.
1963
69
19
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva