Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2102643

Nikome u porodici nisam rekao koliko tačno zarađujem jer majka i sestra previše troše novac, a moj otac previše štedi. Ja sam sposoban i da uštedim i da potrošim.

odobravam( 3373 ) osuđujem( 58 )

#2101976

Mrzim kad me pitaju "Kad ćeš da se ženiš". A ja sa 29 godina ništa nisam bliže braku nego sa 19.

odobravam( 3329 ) osuđujem( 72 )

#2102755

Previše lažem i zavaravam sebe nekim stvarima. Ne mogu da se suočim sa istinom nikako.

odobravam( 2634 ) osuđujem( 160 )

#2102860

Već godinama sam na ivici depresije. Odrastao sam u relativno siromašnoj porodici, pa tako nikad nisam išao na more. Ceo život sam učio da bih stekao stipendije, dom, da roditelji ne moraju puno da ulažu u mene. Kao najbolji student, radim za sitne pare, čistim ordinaciju, iako sam diplomirani stomatolog. Nemam devojku, nemam ni prave drugove. Svi su tu, ali nekako uvek završim sam. Roditelje i braću ne opterećujem svojim problemima. I tako, depresija dođe, uhvati za vrat i drži. Guši me do besvesti. Bojim se da se ne prepustim, jer 28 mi je godina, a više nemam ni motivacije, ni želje da se dokazujem i borim. Sve svoje snove sam sveo na minimum, a to je uglavnom da se naspavam i da me niko ne dira. Eh, moja stvarnosti, moja karmo!

odobravam( 3080 ) osuđujem( 135 )

#2102542

Dečko sa kojim sam me se boji. Ne u smislu da sam nasilna, pacifista sam. Boji se moje hrabrosti, činjenice da se ne bojim načiniti radikalan potez ako je potreban, za razliku od njega. Priznao mi je da se boji da bi me mogao izgubiti, jer mi nije dorastao u intelektualnom smislu. Tešila sam ga da je sjajan, ali ponekad hvatam sebe kako mislim da je u pravu. Kada bih našla dečka koji je uspešniji, inteligentniji i emotivniji, verovatno bih bila sa njim, a ovoga bih prepustila bivšoj koja ga juri i zove na kave. Iako se zaista čvrsto vezujem za ljude koji su prisutni u mom životu, kada mi postanu smetnja, vrlo ih lako puštam. Ako si ti kilav i hoćeš da se razvlačiš, mogu samo da te žalim.

odobravam( 1955 ) osuđujem( 1321 )

#2102102

Idem stalno po razgovorima za posao i tačno znam kako sve ide, te hajde prvo predstavite se, pa šta ste sve radili koliko dugo, idete li dalje sa usavršavanjima, kako radite u timu, biste li radili i subotom i nedjeljom, engleski govorite li kao maternji jeste li stručnjak za kompjutere te glavno pitanje jeste li neudata. Svaki put tako. Ali zadnji put kao da me je čovjek zovnuo da liječi komplekse na meni, nije se mogao načuditi kako imam 30 godina i samo 1 g. upisanog radnog staža, te kako sam neudata pa nigdje se nisam više od tri godine zadržala. Kad sam se vračala kući plakala sam u javnom saobraćaju, zar sa mnom stvarno nešto nije uredu.

odobravam( 2490 ) osuđujem( 118 )

#2101947

Imam jedan prijateljski savet za vas devojke, ne dozvolite sebi nikada ali baš nikada vezu sa oženjenim muškarcem, jer koliko god vi njega iskreno volele, koliko god pažnje i ljubavi mu pružile uvek ćete na kraju ispasti kurve a njihove žene svetice. Koristiće svaku priliku da vam to nabije na nos i da vas ponizi, jer pobogu vi ste sve znale, same ste izabrale i uvek ćete samo vi biti na stubu srama, dok će on da vam se podsmeva i veliča svoju ženu. Ne dozvolite da vam trenutak slabosti, nepromišljenosti i privlačnosti uništi tok života, jer vi zaslužujete pravog muškarca a ne kukavicu koja svoju muškost potvrđuje varanjem!!!

odobravam( 3138 ) osuđujem( 203 )

#2102450

Najviše se plašim da ću izaći sa fakulteta kao "tele" i da neću moći naći posao...

odobravam( 3052 ) osuđujem( 51 )

#2102574

Želim da uspem u životu, ali baš, samo ne znam kako.

odobravam( 2841 ) osuđujem( 60 )

#2102650

Ljena sam do te mjere da bacam stvari u zid nebi li pogodila šalter i upalila svjetlo.

odobravam( 2160 ) osuđujem( 801 )


Budi Admin!
Arhiva