Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Živim u studentskom domu sa sestrom. Jednom dok je ona bila na fakultetu dovela sam u sobu dečka da gledamo film, a njoj poslala poruku da javi kad bude na putu prema sobi. Javila je prekasno da se dečko iskrade i mi smo se brzo naredili da izgleda kao da mi daje instrukcije iz matematike (idemo na isti faks). Kad je sestra ušla i bila upoznata sa situacijom dečko se samo hladno dignuo i rekao "Tri sata, to bi bila 270 kuna." I da sestra povjeruje ja mu platila jer sam mislila da će mi kasnije vratiti novce. Međutim, obrisao me sa društvenih mreža i izbjegava me na faksu.
830
2706
101
share
odobravam
osuđujem

Napisala sam preko 1000 priča/pesama, a za to niko ne zna. :)
2271
118
30
share
odobravam
osuđujem

Odlučila sam da malo više ćutim, jer sve što iskreno prokomentarišem ljudi to iskoriste jednog dana protiv mene. Bio li to neki moj stav, znanje, otimanje mojih prijatelja, roditelja u detinjstvu, dečka... Uvek je u pitanju neko rivalstvo i prestiž. Stvarno mi nije jasno zašto! Nisam tip koji se nameće niti koji voli da se folira, ali izgleda da ću morati da počnem sa ovim drugim, jer je svet načisto poludeo...
3054
66
28
share
odobravam
osuđujem

Imam strah od visine, ali mi je životna želja da skočim padobranom.
2513
68
33
share
odobravam
osuđujem

Dečko me je zaprosio u javnosti, pred ljudima. Pristala sam jer nisam želela da ga obrukam, posle sam mu u četiri oka rekla da nisam spremna na to i da nije trebao to da radi pogotovo jer zna da u ovom trenutku ne želim to. Raskinuli smo, posle 5 godina veze.
2563
604
114
share
odobravam
osuđujem

Kad nemam čačkalicu, zube čačkam sa pramenom kose.
758
2436
32
share
odobravam
osuđujem

Kad pokušavam da budem tiha, tad budem najglasnija. :D
2213
54
21
share
odobravam
osuđujem

Boli me to što sam najružnija u mojoj familiji...
2132
197
39
share
odobravam
osuđujem

Ostavio sam curu jer ne mogu prihvatiti sebe i svoj život, a bila je savršena.
935
1475
30
share
odobravam
osuđujem

Samohrana sam majka. Radim kao konobarica. S vremena na vreme, moram da dam gazdi kako me ne bi otpustio. Pet puta sam otpuštana iz kafića u kojima sam radila u periodu od dve godine, jer sam to odbijala i nemam više snage. Sve neka fina galantna gospoda, srećno oženjena ili u vezi, koja vole malo sa strane da se opuste. Šljam. Sve mi se smučilo. Gorko se kajem se, što mu dajem, ali ne vidim drugi način da prehranim decu.
1868
771
141
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva