Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Upoznao sam devojku na jednom Soul festu na velikoj plaži kod Ulcinja, sedela je na pesku i sklopljenih očiju slušala muziku, prišao sam joj i seo do nje, gledao sam je jedno vreme i shvatio sam da ume da uživa u trenutku, muzici i ritmu. Počeli smo pričati o muzici, ispušili po jednu slims cigaru i taj trenutak dok se sve to dešavalo bilo je kao magija. Bio sam tako srećan što sam upoznao nekog sličnog sebi. Ali sve lepo kratko traje i ja sam morao neočekivano da odem, nisam uspeo da joj zapamtim ime, nekako u brzini na kraju smo se upoznali, ali ja je nisam dobro čuo, samo sam otišao... Ta priča, njene oči i muziku i vreme je stalo i sve je bilo u nekom fusion jazz ritmu... savršeno. Ako je zapamtila moje ime neka mi se javi na fb. Znam da je iz Podgorice. Voli jazz i voleo bih da je vidim opet...
2362
149
36
share
odobravam
osuđujem

Moja sestra je zaljubljenik u instrumente. Svira violinu, gitaru, klavir, violončelo, a od skoro ima želju i da nauči da svira harfu. Ima sobu u kojoj joj stoje samo instrumenti ( 2 violončela, 4 violine, 6 gitara i klavir) i note. Ona u toj sobi provodi i po par sati svakog dana. U početku se to i nije činilo čudno, ali sada je opsednuta tim instrumentima. Kad joj neko samo i pipne neki od instrumenata ona "trči" da ga očisti. Skoro pa je i prestala da razgovara sa ukućanima, a svaki slobodan trenutak koristi da bi svirala. Ovakvo stanje me pomalo plaši, jer je oduvek bila veoma komunikativna i društvena, a sada su joj jedini prijatelji ovi instrumenti..
2245
135
43
share
odobravam
osuđujem

kao mali ,kao i vecina djece pretpostavljam , imao sam imaginarnog prijatelja... sada imam 23 godine i prije 20-ak dana mog bratanca je moj brat poveo kod psihologa iz razloga što ima nekog imaginarnog prijatelja koji ga tera da radi razne jezive stvari, kako moj brat kaže, inače dečkić ima 4 godine. Čudna stvar oko ovoga jeste to što se njegov ,,imaginarni prijatelj" zove Roni, ne znam da li je koincidencija ali i moj se zvao Roni, takođe psiholog je utvrdio da je normalno za decu tog uzrasta da se ponašaju tako. Došao sam do teorije da je kuća, koju je moj otac ostavio u nasljeđe mom bratu kuca u kom smo živeli kao deca, ukleta. Istraživao sam i na internetu pronašao da je u toj kući 1956 izbio ogroman požar dok su dvoje dece bili u kući jedno je preminulo nisam uspeo da otkrijem ime ali mislim da u kući živi duh tog deteta ... inače naš deka je kupio kuću 1966 kada je renovirana od strane anonimnog lica...
2151
242
88
share
odobravam
osuđujem

Prekinula sam s zaručnikom prije pola godine, a on je već sad oženjen s drugom, s osobom koja me je jednom upozorila da on nije onakav kakav se predstavlja...a "znala sam ga" godinama.....naravno da nisam povjerovala jer bilo je dosta zavidnih ljudi...ne znam da li je on sad sretan, jer mu ja želim sreću iako sam suza i suza isplakala zbog njega...ja nisam spremna za novu vezu za nekog novog...ne znam ni kada ću da budem, jer sam razočarana,..momak sa kojim sam pričala o budućnosti o djeci i o svemu...momak koji mi je rekao i obećao da me ne bi i da me neće nikad povrijediti ...A baš on me je i najviše povrijedio...Ne znam šta da mislim više...ne mrzim ga, ali pitanja me ubiše :(
1527
102
20
share
odobravam
osuđujem

Moja mama i moja tetka (njena rođena sestra) su u svađi i ne komuniciraju ravno deset godina. Da pitaš obe zbog čega su se posvađale neće znati da odgovore, ali obe su teške naravi i nijedna neće da popusti. Žao me jer tetku volim skoro kao mamu, a da ne bih nju izdao ne smem da pričam sa tetkom. Hteo bih da se vidim i sa svojom sestrom, tetkinom ćerkom, da je pitam kako je, šta joj rade muž i malo dete i da joj kažem koliko mi i ona i tetka i teča nedostaju.
2239
112
28
share
odobravam
osuđujem

Prije 5 godina smo se upoznali u gradu u kojem smo oboje studirali, na jednoj žurci. Ta noć ce mi zauvijek ostati u sjećanju, jer smo jutro dočekali sjedeći na nekim stepenicama i pričajući. Njegova životna priča me je jako dirnula... Poslije toga smo se samo jednom vidjeli, nekoliko puta čuli i zauvijek izgubili kontakt. Prošlo je punih 5 godina, sada svako živi svoje živote u svom gradu... Ali ne znam zašto mi ne prođe bar jedan dan, a da ne pomislim na njega?! Noćas sam sanjala kako ga tražim... "Neke se noći naprosto dogode, neke te oči do smrti pogode..."
2180
123
15
share
odobravam
osuđujem

Sjedim 2 sata i čekam dečka da dođe po mene, da idemo vani. Mrtva umorna s posla, hoću ranije i da zaspim, pošto rano ustajem, a on se tako bahati i kocka kad je moje vrijeme u pitanju, da polako ta sve češća ljutnja mi ide na živce, i plašim se da me to ne udalji od njega, ako več nije. Divan je, volimo se, podrška mi je u svemu, i da - rekla sam milion puta to njemu, ali razloooga uvijek napretek. Ima li neko iskustva u vezi ovoga, provjerenu neku taktiku, ili da se počnem voditi onim:'Pamti, pa vrati!'?
1456
120
52
share
odobravam
osuđujem

Volim da čistim. Ne samo zato što volim da mi bude uredno i čisto, nego prosto nisam neko ko to odbija, ali mom mužu to smeta. To mi nije nikakva opsesija, jer i nemam toliko vremena. Idem na posao, vratim se kući u 16h pa kuća ne bude nimalo uredna jer kada je jutro ne stižem pospremiti. Ali njemu to smeta... Volim ga više od života ali to mi stvarno smeta, svakodnevno izbijaju nepotrebne svađe i prepirke u vezi toga. Što je najgore više puta me je udario. Zašto??? Želim samo kao i (skoro) svaka žena da je kuća u kojoj živi uredna i čista, a ne da se preskače preko stvari. Pa razumela bih da je suprotna situacija, ali ovako?? I deca su me više puta pitala zašto mi to njihov tata radi kad mu ništa loše ne radim. Razmišljam da odem kod roditelja. Pa mu neće imati ko svako jutro doneti veš i odeću, kuhati, peglati, čistiti, osim ako ne nađe ljubavnicu.
618
2055
116
share
odobravam
osuđujem

Proveo sam nedelju dana sam na moru. Nije mi jasno to što omladina ide na more kako bi se nabili i opijali u nekom zagušljivom klubu. Samo smo jedna porodica i ja šetali borovom šumom, plažom, uživali u skupljanju školjki i ronjenju. Posle kažu traže normalne osobe za vezu, a svi skupa su isti, kao sardine u konzervi.
2756
231
48
share
odobravam
osuđujem

Moja mama je od svog oca nasledila holesterol i slabe krvne sudove. On je bio slovoslagač, pio je, nije nikada išao kod lekara. Mama je bila lekar, živela je zdravo, pridržavala se svega što je o zdravlju znala i uredno je uzimala lekove. I jedno i drugo umrli su kada su napunili 71 godinu, oboje od moždanog udara.
1849
76
23
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva