Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Kad sam bio mali, roditelji su me ostavljali dedi da me čuva. Jedna od scena koju ću najviše pamtiti iz tog perioda je da je uvijek hljeb umakao u kakao.
871
30
8
share
odobravam
osuđujem

Kakva sam ja kukavica da nema dalje. Bio sam u wc kada su lopovi ušli u stan. Sedeo sam na wc šolji i nisam smeo da progvirim da vidim šta se dešava. Uglavnom sedeo sam u wc čekajući da me pokradu, i moleći boga da što pre odu.
878
118
27
share
odobravam
osuđujem

Brat i snaha, nakon što je jedno od njih kupilo novi telefon, stari telefon (ali i dalje funkcionalan, smart) su dali na korišćenje ćerki od 3.5 godine. Njoj to služi za igrice, a ima i neku aplikaciju da može da zove druge. Ja sam i dalje u šoku, šta će djetetu tog uzrasta telefon uopšte?
984
119
44
share
odobravam
osuđujem

Čitam kako osoba ima strah od dubine, a ja imam strah od dubine u drugom smislu npr. ne želim skočiti u more s neke visine da ne zaronim preduboko. Ne volim i ne mogu duboko zaronit jer se bojim da neću stić izić na površinu mora...
674
42
15
share
odobravam
osuđujem

Skontao sam da u kolektivu imam najveću platu, bilo mi malo i krivo pošto radimo svi isti posao, ja sam jednostavno bolje pregovarao za platu. Kada sam razgovarao sa njima onako izokola, svi su bili zadovoljni uslovima i platom. Posle se saznalo da imam veću platu i svi su ljuti na mene i umesto da rade na sebi ili pregovaraju za bolju platu, svi se trude da dokažu da ja ne zaslužujem toliku platu. Ljudi su gov*a!!!
1159
44
20
share
odobravam
osuđujem

Kaže meni drugar da pogledam film Seabiscuit. Pitam ga o čemu se radi, a on kaže "po istinitom događaju o konju koji je bio mali i neuhranjen ali vlasnik nije hteo da odustane od njega i posle treniranja, konj je počeo da se takmiči i pobedio je u dve najveće trke u konjičkom sportu i treću trku vodi par dužina i na zadnjoj ciljnoj krivini padne i izgubi trku", a ja odlepio..."Koji si mi đavo ispričao kraj filma", kaže "nema veze, samo ti gledaj, odličan je film"! I ja pustim film, pobedi konj prve dve trke i treću vodi za km...i zadnja krivina (ja se smorio, rekoh da li je moguće da će da padne) konj trči li trči, nikako da padne i prođe kroz cilj kao prvi...gledam i ne verujem šta se dešava... Zovem ga i kažem mu "pa konju jedan ovaj nije pao nego je pobedio trku", a on mrtav ladan "a jebi ga, možda sam se zajebao"! Kakav je to doktor!!
2249
155
42
share
odobravam
osuđujem

Dopada mi se jedna devojka. Iz istog smo mesta i vozimo se istim busom, a i srednje škole su nam blizu. Pritom, ja uopšte ne znam gde živi jer je nikada nisam video u gradu. Kada sam hteo da joj priđem da se upoznamo, proglasili su vanredno stanje i sve se zatvorilo, između ostalog i škole. Nisam je video od početka marta i ubija me pomisao da treba da čekam septembar da bih je ponovo sreo. Mnogo mi se dopada! Volim je!
1127
521
68
share
odobravam
osuđujem

Nisam tip osobe koja se žali, sve nekako držim u sebi. Odselila sam nedavno u drugu državu, i kad me moja familija i prijatelji pitaju kako mi je, kažem da je dobro, a u biti mi je grozno i najradije bi se vratila nazad, a ne želim im se žalit i kukat kako nisam zadovoljna. Mislim da sam na korak od depresije.
1024
59
10
share
odobravam
osuđujem

Zavidim ljudima koji poslije raskida mogu odmah da produže svojim životom i novim izazovima. Evo ja se mjesecima cijepam. Nikako da krenem dalje.
1261
45
27
share
odobravam
osuđujem

Covid je po meni prirodna selekcija.
708
1558
65
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva