Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Posle svakog seksa bez obaveza, osećam se kao krpa, potpuno emotivno prazan i taj depresivni osećaj potraje bar još 10ak dana posle. Nekako mi bude žao i te devojke i sebe, osećam kao da smo nekako jadni oboje. To mi se ne dešava u vezama, nego samo kad je u pitanju seks na jednu noć. Više i ne praktikujem to. Prosto ne mogu jer znam kakve me posledice čekaju.
2830
219
81
share
odobravam
osuđujem

Vjenčali smo se nedavno, i iskreno jedva čekam da ostanem trudna, ali činjenica da sam još na ugovoru a imam kredit mi to ne dopušta...
2289
179
19
share
odobravam
osuđujem

Moj muž je sterilan i on to zna. Početkom juna sam bila na odmoru sa koleginicama i upoznala sam se sa jednim mladićem iz inostranstva. Spetljali smo se i spavali samo to jedno veče, a nakon toga sam ga izbegavala a i on je brzo otišao pa se više nismo videli. Sad sam otkrila da sam trudna i ne znam šta da radim. Meni je oduvek bila želja da imam dete, ali ako kažem mužu, on će tražiti razvod zbog prevare. Mnogo ga volim i bilo je to lepih 15 godina u braku, a sad će se sve uništiti zbog nepromišljene odluke.
513
3581
141
share
odobravam
osuđujem

Moj najveći problem je taj što ne umem da kažem NE i kad mi nešto smeta. Ispadam kao mutava osoba kojoj mogu svi sve da rade samo zato što imam taj neki strah i nesigurnost suprostaviti se drugim ljudima.
2768
171
36
share
odobravam
osuđujem

Odbacio je i izbrisao decu i mene jednim potezom kada je počeo sa njom. A nikad probleme nismo imali, nikad mi ništa nije rekao. Mi nismo imali šansu da se borimo, a ona jeste. To nije fer nakon svega što smo prošli i stvorili.
3120
213
61
share
odobravam
osuđujem

Nikada nisam imala loseg sefa. Valjda mi se samo posrećilo, ali kada su me na poslednjem intervjuu za posao pitali za najgoreg šefa kojeg sam imala i kada sam rekla da nikada ni jedan nije bio loš, mislim da mi nisu poverovali.
2978
61
16
share
odobravam
osuđujem

Danas sam nakon dugo vremena prošla starom ulicom gdje nam je bila srednja skola. Slucajno pogledah u stepeniste jedne zgrade i kao da se vratih u '98. kad sam ga tu viđala svakog petka. Sjedim u blizini posmatram i razmišljam. Kao da je vrijeme stalo, a stadoh i ja i pitam se gdje je on nakon svih ovih godina. Živote, čudan li si i nepravedan!!!
3281
107
39
share
odobravam
osuđujem

Toliko volim svoju devojku da više ni kompliment ne mogu da joj udelim kao pre.
3066
154
41
share
odobravam
osuđujem

Moram da učim predmet koji su svi položili tako što odu kod profesorke, slažu da im je neko umro i ona im upiše 6...
2502
204
22
share
odobravam
osuđujem

Sopstveni rođendan mi je postao najdepresivniji dan u godini.
3180
163
53
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva