Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2131244

Mislim da se polako zajubljujem u lika kojeg mrzim. Mrzi i on mene.

odobravam( 3203 ) osuđujem( 109 )

#2129180

Ušao sam u neku fazu da me više ne privlače djevojke na temelju izgleda. Ne mogu se zaljubiti samo u ljepotu, potrebna mi je posebna osobnost da bih se ponovno zaljubio.

odobravam( 3382 ) osuđujem( 69 )

#2129687

Svekrva i zaova su nam uništile život, non-stop su se mešale u naše stvari, dolazile svaki dan, ogovarale, mene napale i izvređale užasno, svekrva nas je izbacila iz stana (ima 2 stana) , jer joj je muž rekao da ne može non-stop nenajavljena da upada ( pritom je sebi ostavila ključ od tog stana, i ulazila kad god mi nismo tu i preturala nam po stvarima) , i da nas pusti da živimo na miru, ako nam je već dopustila da tu živimo, napravile su nam haos od života. I dalje ne mogu da verujem koliko zlobe ima u tim ženama.

odobravam( 2460 ) osuđujem( 110 )

#2129270

Možda sam zao ali bih iskreno voleo da moja bivša devojka nađe nekog debila koji će da je vređa, stalno nalazi zamerke, omalovažava i vara. Čisto da vidi kakvih sve momaka ima i da shvati da je ustvari bila srećna pored mene koji sam se prema njoj ophodio kao prema princezi i čuvao je kao malo vode na dlanu.

odobravam( 2608 ) osuđujem( 659 )

#2129173

U vezi sam sa Čehinjom, kada sam rekao mojima da planiram da je dovedem za ovu prošlu Novu godinu kod nas, mama mi je rekla, "Sine čuvaj pare, nemoj da se zanosiš, ti misliš da će ona uopšte hteti da živi kod nas ili misliš da nju zanima Srbija". Ostao sam bez teksta. Osećam se kao go*no još od nove godine.

odobravam( 2152 ) osuđujem( 167 )

#2128587

Previše razmišljam o svemu. O greškama, o prošlosti, budućnosti, o drugima, o sebi, pa onda samo maštam i tako dalje. Gdje god da krenem samo pretjerano razmišljam. Oko sebe nikoga ne registrujem, ne obraćam pažnju na svijet oko sebe, ne mogu se skoncetrisati kad slušam nekoga, kad čitam. Ništa. Imam veliki problem i ne znam kako da se riješim. Nisam srećna. I ne znam šta me unesrećuje.

odobravam( 2591 ) osuđujem( 67 )

#2129484

Kad smo se momak i ja posvađali preko interneta, visila sam na viberu i kad god je bio online, pretvarala sam se da pišem ali ne bih ništa poslala. Nadala sam se da će ga to natjerati da pomisli da mu pišem i tako se prvi javiti. Upalilo je, nakon par sati se javio s isprikom.

odobravam( 2545 ) osuđujem( 274 )

#2128878

Profesor matematike mi je rekao da bi me poslao u matematički zatvor😂😂😂

odobravam( 2783 ) osuđujem( 88 )

#2128927

Moja drugarica sa svojima bila na nekoj svadbi. Red u toaletu je naravno bio kilometarski, pa su ona i njena sestra odlučile da piške negde oko hotela u kojoj se proslava održavala - bila je već kasna noć. Našle parking ispred nekih okolnih zgrada, ona čučne a sestra joj čuva stražu. Kad niotkuda iskače čovek ispred njih i drekne:"Aha, sad sam te uhvatio!" Ona prestravljena, čučeći ga gleda i tek onda čovek skonta kojoj sceni prisustvuje i onako sav pogubljen počne da se izvinjava, objašnjava kako već par noći komšije prave zasedu nekim barabama koje noću idu i buše gume po komšiluku. Naravno, ona je i dalje u čučećem položaju... Čovek se izvinio i otišao. Ja je posle pitam: "Što ti sestra nije uskočila upomoć?" Objasnila mi je da je ona za to vreme bukvalno ležala na haubi obližnjeg auta i umirala od smeha, toliko da nije ni mogla da se uključi u razgovor.

odobravam( 3087 ) osuđujem( 95 )

#2129392

Mnogo volim da putujem ali me čudi kad neko kaže otkud mi novac. Primer moja drugarica, čudi se, iako svake godine ide u Crnu goru na more, a ne shvata da mene manje košta što odem primera Tailand, Engleska i sl. :)

odobravam( 2161 ) osuđujem( 467 )


Budi Admin!
Arhiva