Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Kad sam bila mala uvijek sam se pitala kada vršimo veliku nuždu u autobusu ili avionu u wc-u da li naša gov*a padaju sa neba tj. iz aviona ili iz autobusa na cestu.
2485
118
52
share
odobravam
osuđujem

Mnogi mi kažu da nisam normalan jer nemam nikakvih planova za budućnost. I stvarno nemam. Ne planiram ništa, živim od danas do sutra. Razlog koji niko ne zna je taj što sam imao odlične planove za život, nastradao s 15 godina, život se okrenuo naopako. Više bi volio da sam umro to ljeto nego preživio, ali eto. Poslije prvih propalih planova, planirao sam dalje i dalje, svaki put bi mi propalo, nikad ništa nisam uspio izvesti od tih planova. Valjda Onaj gore se voli zajebavat sa mnom.. Danas imam 20 godina, 0 planova, živim od danas do sutra, nekad sretan, nekad nesretan, žalim što je ovako moralo biti, što nisam otišao na "bolji svijet" jer mi ovako samo patnja.. Ali jbg, ne shvata niko s čim se borim svaki dan, pa lako osuditi.
2157
310
40
share
odobravam
osuđujem

Kad mi nedostaje motivacije u životu bilo što se tiče vježbanja, učenja, posla ili kad me uhvati tuga i kad mi ne ide u životu. Odem na face od brata i rodbine i dobijem neku motivaciju od nikuda, jer ne mogu sebi dopustiti da budem lošiji od njih.
2217
167
30
share
odobravam
osuđujem

Muž se nije odjavio sa fb na laptopu,posto je bio na poslu htjela sam da vidim sta ima na profilu i poruka od drugih djevojaka nema ali stalno gleda profile bivših djevojaka i to me bas pogodilo ne znam kako da reagujem zato što se ja u braku trudim oko svega i ne interesuju me druge osobe samo on!
2155
213
54
share
odobravam
osuđujem

Ne znam da li je to generalno tako ili je stvar u meni. Muškarci su puno bolji prijatelji. Sve "najbolje" drugarice su me na neki način razočarale, ali drugovi iz osnovne i srednje ostali su isti. Nema zavisti među nama, iskreno se raduju svakom mom uspehu, pričamo otvoreno o svemu, nema laži i uvijanja. Sreća pa mi je dečko prijatelj najboljeg druga tako da mu je drago što možemo da sedimo u istom društvu... Ali stvarno smo samo prijatelji, gledam ih kao braću i nikad ne bih mogla biti ni sa kim od njih ma koliko lepi oni bili, jer su mi kao braća. A svako prijateljstvo sa ženama u mom slučaju je prolazno.
2495
128
50
share
odobravam
osuđujem

Pre neki dan je dečko, kad je došao sa posla, prošao pored mene poljubio svoj komp i rekao "Draga stigao sam".
2156
694
27
share
odobravam
osuđujem

Kad god skupim kosu, a to je 2-3 puta nedeljno zalepim uši lepkom jer sam klepmava.
986
1750
32
share
odobravam
osuđujem

Završio sam srednju i svake godine sam uspešno falsifikovao ocene, moji me nikad nisu provalili.
1059
1684
29
share
odobravam
osuđujem

Stručnjak sam u mom poslu, ali jednostavno ne znam sa ljudima. Ne znam naplatiti znanje.
2198
89
15
share
odobravam
osuđujem

Poslao sam joj "Napiši mi nešto prljavo", odgovorila mi je "tvoja kosa"!
2963
228
24
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva