Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Nikada, ali nikada mi neće biti jasna moja majka koja zbog ponosa i da bi se "isprsila" daje zadnji dinar iz kuće, a sutra nema hleba da jede.
2400
135
29
share
odobravam
osuđujem

Nemam problem sa hranom, volim sve da jedem, relativno.. Ali ne pojedem puno.. Ali kad sam u pms-u, hormoni mi toliko luduju, želudac se pretvara u rupu bez dna. Što više jedem, to sam gladnija..
2735
65
38
share
odobravam
osuđujem

Stalno mislim na njega, ali kad ga vidim ništa ne osjećam prema njemu ... ne znam šta je ovo...
2789
96
49
share
odobravam
osuđujem

Zanima me hoću li ikada izgledati na slikama kao što sebe vidim u ogledalu.
3063
51
59
share
odobravam
osuđujem

Kada kažem da je nekada bilo bolje, ljudi me često u čudu pogledaju, svako ima svoje sećanje na prošla vremena. Ja bih da se vrate porodična okupljanja, smeh dok je vruć obrok na stolu a porodica na okupu, doček Nove godine sa prijateljima koji ne maštaju da su negde daleko tu noć, poverenje među ljudima i topla reč podrške a ne moralisanje i prek pogled. Opasno smo kao društvo posrnuli.
2291
166
27
share
odobravam
osuđujem

Na kojem god mjestu da budem uhvatim najmanje jednu curu kako bulji u mene. Problem je samo što ne znam kako da im priđem.
2142
119
78
share
odobravam
osuđujem

Svaka beba koja se rodi je slatka i lijepa, samo ja kada sam se rodila 10 dana me pipkali i okretali štapom nisu znali šta je tačno u pitanju.. 😞
2067
687
25
share
odobravam
osuđujem

Znam da moja majka nema više neku kemiju s tatom nakon 21 godine braka, ali da će preko facebooka naći nekog čovjeka, dopisivati se, čak i naći se s njim. Nazvati našeg psa po njegovom psu, napisati da živi samo za njega. To nisam nikad očekivala.
2464
369
68
share
odobravam
osuđujem

Žena i ja živimo kod njene majke u kući, na drugom spratu. Bilo je priče da ćemo imati mir i privatnost jer je ceo sprat naš, da je bolje nego da plaćamo kiriju. Ovo je sve samo ne mir i privatnost. Njena majka je kod nas po ceo dan, gleda šta smo kupili, kuvali, da li smo očistiti i raspremili, vikendom nas budi u 7,8 jer smo "lenštine" ako spavamo duže, ispituje gde idemo, sa kim, na šta trošimo pare. Evo sada je morala da nam renovira kupatilo,iako je bilo okej, pa su nam majstori po ceo dan u kući, iako mi to nismo želeli. Kad kažem ženi da bih radije isao u podstanare, radimo oboje,mogli bismo da plaćamo,ona se ljuti i napada kako sam nezahvalan i kako joj ne poštujem majku. Volim je,ali ja ovako da živim ne mogu. Ne znam šta mi je raditi.
2609
154
107
share
odobravam
osuđujem

Najviše na svetu volim da prolaznicima ulepšam dan nečim jednostavnim... javim se neznancu i pitam ga kako mu ide dan, liku koji je zacepao pljeskavicu kažem prijatan obrok, devojci koja slika selfi kažem da je prelepa,...
3127
274
74
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva