Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Znate da miris partnera u seksu igra veoma jaku ulogu... Miris tela, znoja, parfema... Od raskida je prošlo dosta, a ja još uvek imam njegove čarape i majicu. Nosio ih je toga dana pre raskida, nikad to nije bačeno na pranje, a igrom slučaja ostalo je kod mene... I mirišem tu majicu, i te čarape, očajnicki upijam svaki trag mirisa njegovog mišićavog tela, njegovog znoja i njegovog parfema. Još uvek mogu da osetim njegov miris, i još uvek kao da je tu, pored mene, na meni, u meni, kao da me dodiruje, mazi i vatreno voli. I zaspim želeći ga više nego ikad, iako znam da ga nikad više neću imati.
695
2222
69
share
odobravam
osuđujem

Nešto najgore u zivotu je kad se izboriš za nešto što dugo želiš, a nemaš sa kim da podeliš sreću.
1893
46
19
share
odobravam
osuđujem

Imam muža i troje dece. Volim ih najviše na svetu i oni su mi najvažniji. Muž je dobar otac, radimo sve skupa, imamo dobre poslove, lijep život. Muž me voli, znam to, ali me sve više udaljava od sebe svojom ljubomorom. Misli da ga varam, napada me, optužuje... To me izluđuje. Mlađa sam dosta od njega, lijepa, zgodna, muškarci me obleću, njegovi prijatelji mu pune glavu, kao šta ću ja sa njim, naći ću boljeg... A on mi je najbolji, nikad ga nisam prevarila niti bih. Krivo mi je što možemo imati sve, a on pravi scene ni zbog čega. Dosadilo mi je da mu objašnjavam i da se pravdam za nešto za šta nisam kriva.
2722
98
65
share
odobravam
osuđujem

Najvise me boli što smo mi samo slučajni prolaznici na ovoj planeti i sto se premalo zadržavamo.
2556
121
50
share
odobravam
osuđujem

Moj momak i ja kada izađemo, uglavnom jedemo. I naravno, pošto je on u teškoj finansijskoj situaciji, ja u 90% plaćam. Desi se da on nekad ode i kupi to što treba da jedemo. Koliko puta se desilo da mu dam 500 dinara, a to što jedemo košta 250, on nikada ne vrati kusur. Pa čoveče, kako nemaš stida, niti se zapiš da li je to uopšte normalno da ti devojka non stop plaća, a ti se praviš lud da ne vratiš pare (a ja zaboravim)i iste te posle potrošiš na sebe.
2227
514
62
share
odobravam
osuđujem

Mislim da ću mu čestitati rođendan u 4 sata ujutru da ne ispadne da sam samo to čekala posle dužeg vremena.
2227
209
24
share
odobravam
osuđujem

Što se tiče fakulteta, uvijek postavim previsoke ciljeve, ne uspijem ih ispuniti i onda se samo razočaram.
2313
91
22
share
odobravam
osuđujem

Čestitao sam joj rođendan samo da bude neko vrijeme na vrhu ljudi sa kojima se dopisujem preko messengera. Bojim se da joj bilo šta drugo napišem.
2198
130
29
share
odobravam
osuđujem

Imam 23 godine. Zaljubio sam se u samohranu majku koja ima 37 godina. Ima 2 djece, muž ih napustio prije 3 godine. Ona je nešto najdivnije što sam upoznao. Za sada niko ne zna za našu vezu, ali mi je ona skroz pomutila pamet. Bojim se reakcije moje porodice kada saznaju za sve.
2730
315
79
share
odobravam
osuđujem

Nikakva ljutnja, bol ili bes se ne mogu porediti kada dođe do RAZOČARENjA !!!
2954
72
17
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva