Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Ja sam harmonikaš i uvek mi je glupo kada se pojavim na nekom veselju kao (pozvan) gost i trebam da osviram nešto, obično je to oko 20 min, i ono što mi stave na harmoniku je uvek oko 70 eura, i onda se pojavi neko i kaže i ja ću da krenem da sviram kada za 20 min dobijem 70 eura, nije problem što je meni glupo nego što ljudi ne mogu da shvate koliko je odricanje da svaki dan vežbaš oko 2-3 sata + škola, kada sedneš da vežbaš trilere po sat vremena, razumem da su velike pare (70 eura) za 20 min, ali kada su takmičenja vežba se i po 5 sati, svi muzičari će me razumeti pogotovo harmonikaši.
3025
194
64
share
odobravam
osuđujem

Jedva čekam da završim fakultet, samo da mi moji više ne prebacuju koliko novca daju za mene.
2769
59
39
share
odobravam
osuđujem

Uveče smislim prelepu poruku za dobro jutro, ukucam je u telefon, navijem sat da me probudi u 6 i pošaljem je dečku. Nastavim da spavam kad mi oduševljen odgovori. Volim ga.
2950
226
50
share
odobravam
osuđujem

Imamo jednog mačka u porodici koji ima strahove i lako se prepada. Boji se svih ukućana osim mene koji ga stalno mazim, pazim, hranim i igram se sa njim. Osjećam se posebno kada smo svi na okupu a mačak dođe i legne baš na mene :)) Obožavam ga!
2814
49
14
share
odobravam
osuđujem

Ljudi, šta se ovo dešava? Kakva je ovo nekultura zavladala... Ulazim u pekaru preko puta Hrama, i čim sam ušla čujem neke uzdahe, jecaje itd. I pomislim u sebi, Bože ko pušta porni*e u sred bela dana u pekari.... Tu stoje i prodavačica i prodavac i u jednom trenutku to krene da bude toliko bučno da je prodavačica rekla kolegi: "Jaoo ajde reci im da se utišaju malo". I on se samo nasmeje, i čovek ispred mene doda "moraju i oni nešto da rade"... Ja sam stajala onako u šoku od cele situacije i razmišljam da li su mi gadniji ti unutra, verovatno pekar i pekarka koji to rade, sve mi je prošlo kroz glavu dal peru ruke posle toga itd. Ili ovi koji ih takoreći prikrivaju i vrv isto to rade ili čovek koji dobacuje u fazonu "šmekerskim" tonom čime očigledno odobrava to... Ne znam šta više da kažem osim da mi se povraćalo u trenutku i da me ne bi čudilo ubuduće da vidim par koji to radi na ulici.
2577
161
86
share
odobravam
osuđujem

Jedan dečko (kojem se potajno sviđam) mi je napisao poruku tipa "želim žensku osobu da se zagrlimo i da tako ležimo zajedno sami u krevetu", na šta sam mu ja odgovorila "kupi si lutku, snađi se druže". Prijateljice su mi rekle da je to next level zla, ups..
437
3554
61
share
odobravam
osuđujem

Ne živim u Novom Sadu već punih 8 godina, u Beogradu sam na studijama. Jako mi nedostaje taj grad, nedostajem samoj sebi iz tog perioda jer sam tamo bila mnogo veselija i srećnija... Sve bih dala da mogu tamo da se vratim i ostanem do kraja života...
2072
101
38
share
odobravam
osuđujem

Imam 24godine i bavim se muzikom. Ali to niko ne zna. Uglavnom radim kao tekstopisac i prodajem drugima koji se posle potpisuju kao da su oni to uradili. Tako zaradim okej. Otvorio sam račun u banci i do sad naštekao 4000e. Dešava mi se često da ne spavam noću kako bih radio. Povrh toga studiram i ne stižem da dam sve u roku. I iznervira me kad neko dođe i kaže po ceo dan ništa ne radiš samo visiš na komp. Budu u fazon naravno da nećeš da daš ispite kad ne radiš ništa. Ne sudite drugima ako ne znate priču. Možda neko radi ali vi to ne primećujete.
2292
111
24
share
odobravam
osuđujem

Skuvala sam 6 pudinga za tortu i ostavila da se hladi. Dok sam se vratila u kuću mačka je pojela pola šerpe. 3 dana nije mogla da dođe sebi 😂😂😂
2314
228
33
share
odobravam
osuđujem

Danas sam gledao svoje stare slike na fejsu iz vremena kad sam išao u srednju školu i shvatio sam zašto nisam imao devojku tokom cele srednje...
2282
56
14
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva