Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Jedna od jačih provala u poslednje vreme je bila pre neki dan kad me je drugar, koji inače nema pojma šta je, pitao: "Šta je ono izgorelo u Notrdamu, vidim svi pišu?". Tolko smo se smejali, a batica jadan ne zna gde je i šta pogrešio hahaha.
2052
188
35
share
odobravam
osuđujem

Dečko koji me je znao mrtav pijan nazvati u pola 5 ujutru sad nije znao da sam ga ja nazvala, tačno u 00:00 da mu čestitam je*eni rođendan. Nikad se ovako jadno osećala nisam kad sam čula njegove reči "Ko je to?"
1027
497
34
share
odobravam
osuđujem

Ne volim da nosim kišobran sa sobom čak ni kada pada kiša.
2360
86
29
share
odobravam
osuđujem

Predajem matematiku, dođem u zbornicu i kažu mi kolege da me dolje čeka roditelj, pitam se zašto sada kada za 3 sata imam roditeljski (razrednica sam), upoznajem tatu, ispostavi se da je to tata učenika iz nekog drugog razreda, ne moga. Glavna rečenica tokom razgovora je kako njegovom sinu ide matematika, kimam glavom a u sebi pričam: Tako je, najbolje mu ide tablica množenja, pa mu je 7*3 =23, pa 24, pa ne ne ne zbunio sam se 20, učenik je 7.r osnovne škole. Roditelji pustite nas da radimo svoj posao!
2780
246
63
share
odobravam
osuđujem

Dogodilo mi se nešto što sam mislila da se događa samo tamo nekim drugim ljudima..instalirali smo malom igricu na PS i zaboravili ukloniti podatke o kartici, mislili smo da smo uklonili..potrošio nam je više od 1000 eura sa kartice tj zadnje novce koje smo imali, sve u dva dana!
1046
285
36
share
odobravam
osuđujem

Nervira me što moja cura ne mari za to želim li ja seks ili ne. Ako nisam raspoložen ona i dalje skače na mene i spopada me. Kada je ona raspoložena podrazumjeva se da moramo da ga imamo inače nešto nije u redu sa mnom ako odbijem.To je uglavnom odbijem ako sam umoran, imao sam loš dan itd. Ona to ne razumije. Ali zato kada ona nije raspoložena a ja pokušam nešto, onda sam ja 'Napaljenik' i kaže 'pusti me na miru vidiš da nisam raspoložena' .
1617
167
48
share
odobravam
osuđujem

Zaljubio sam se u devojku koja je 12-15cm viša od mene. Znam da od toga nema ništa, al devojka je prelepa i spolja a i unutra.
1512
95
34
share
odobravam
osuđujem

Moja cimerka se na mene naljutila zbog nekih gluposti, navodno jer sam je uvredila nekim svojim postupcima, a ja uopste ne vidim razlog zasto. I sad ne prica sa mnom. Ne volim one neprijatne tisine kad smo same u sobi, prosto ne volim.
1168
62
20
share
odobravam
osuđujem

Uvijek sam u svemu kasnila za svojim vršnjacima. I prvi dečko, i prvi poljubac, i sve prvo... Sad gotovo svi imaju djecu, a ja tek sada prolazim kroz ono kroz šta su oni prije 15-ak godina.
2135
68
44
share
odobravam
osuđujem

Kad sam imao 6 godina deda mi je rekao da se ne javljam na fiksni telefon i ako neko na ulici pita za njega da kažem da nije tu. Fiksni zazvoni ja dižem slušalicu i kažem ,,Nismo tu"😂
1769
52
9
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva