Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Jednom sam kupio ženske farnerke, a izgledale su ko muške i sva sreća niko nije skonto 😂🔫
2332
85
38
share
odobravam
osuđujem

Pitala sam je da mi bude kuma. A nakon par dan reče mi da je podsjećam na ružan i težak period njenog života. Nema na čemu na tvom "hvala", tebi halal bilo. Ali meni će kuma biti ona koja me cijeni prije svega.
2007
173
26
share
odobravam
osuđujem

Rođendan mi je i baš sam razočarana čestitkama nekih ljudi.
1942
370
39
share
odobravam
osuđujem

Uvek kad nudim nekog nečim uvek pitam 'jel nećeš?'
1617
894
29
share
odobravam
osuđujem

Imam 25 godina, 2 godine u vezi, brak sledeće godine. Dosadilo mi da pijem, prestala sam i da izlazim, ostavila cigare. Apsolvent sam, oko godinu dana radim, ni od kog ne uzimam pare. Razmišljam o djeci, ali sačekaće koju godinu, do posla u struci. Prije 4 godine išla autostopom po Evropi, radila honorarne poslove i napuštala ih nakon prve plate, imala 'prijatelje s povlasticama' i ostavljala ih ako požele da se vežu. Imala veze za jednu noć, koristila lake droge. Ne bih se vraćala na staro, ali prosto mi je čudno da sam i ovo sad i ono tad ista ja.
2694
442
108
share
odobravam
osuđujem

Uvijek se ostvari ono sto poželiš, problem je samo što to nekada bude kada ti postane svejedno.
2850
81
31
share
odobravam
osuđujem

Treba mi netko da mi skine naočale nakon što zaspem gledajuć televiziju jer bez njih ne vidim, a volim je gledat prije nego zaspim.
2485
76
27
share
odobravam
osuđujem

Nova bolest zvana Instagram. Bio sam na nekom slavlju i posmatrao jednu devojku. Prvih sat vremena je tražila mesto odakle će da se slika i to onako sva nervozna što slike nisu kakve ona želi da bude. Totalna opsesija sa tim. Bože sačuvaj.
3037
173
40
share
odobravam
osuđujem

Moj najveći blam je kada sam se ispred tržnog centra na moru ispovraćala u kantu (jer wc je bio daleko), a iza mene je bio lik koji je čekao da zameni kesu u kanti...
2185
113
24
share
odobravam
osuđujem

Neću zaboraviti kako me je oblio hladan znoj kad sam otišao sa jednom devojkom u hotelsku sobu, posle predigre krenuo da skidam odeću i ona kreće da se smeje koliko mi je mali. Pokušavala je da se suzdrži na sve načine ali nije mogla. A meni kreće da se vrti horor u glavi...
1974
347
133
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva