Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Mojoj ženi smeta što se sa majkom čujem 2-3 puta dnevno. Mi jesmo bliski jer je samohrana majka i pričam joj sve i dalje i savetujem se sa njom al nije mi jasno što ženi to smeta kad i ona ima blizak odnos sa njenima.
82
441
39
share
odobravam
osuđujem

Ženu nervira što sam ćerku naučio da peca i što jedva čeka da je povedem negde u prirodu. Žena smatra da je to primitivno i seljački.
94
482
56
share
odobravam
osuđujem

Baš mi je jadno kad se neke cure slikaju i onda ističu njihovu skupu torbicu. Dokaz da ste pune kompleksa.
333
50
18
share
odobravam
osuđujem

CEO-bilioner, vlasnik velike firme koja posluje gotovo u svim drzavama svijeta. Imao sam priliku provesti dan s tom osobom i njegovom ekipom. Od jutra sastanci, trči vamo trči tamo, susreti sa 200 ljudi dnevno, iz grada u grad iz države u državu, kad ne priča s nekim uživo priča na tel, samo o brojevima, targetima, samo lova, naelektriziran lik ne staje. Kako? Šta je tim ljudima u glavi, kako funkcioniraju njihovi mozgovi. Evo ja kao mali čovjek ne mogu to razumjeti. Kako?
280
53
15
share
odobravam
osuđujem

Onako ko srednjoškolac sam vazda imao san da pobjegnem od svega. Onako dramatično, nestanem preko noći, bez traga i glasa i započnem novi život, sit sam bio svega. Govorili su mi tad da je faza, proći će me, hormoni, pubertet, nazovite to kako hoćete. Sad mi je 24, u septembru idem na magistarski vani, i ne planiram da se vraćam. Ne želim više da provodim dane misleći o stvarima koje su prošle, o ljudima koji su otišli, do kojih mi je do dan danas stalo. Dosta mi je ovog grada.
307
29
10
share
odobravam
osuđujem

Moja žena mi ne posvećuje ni malo pažnje od kako smo zvanično u braku. Neki savet ili preporuka šta mi je činiti...
218
37
25
share
odobravam
osuđujem

Treba mi savet naime kada idem na bazen a inače sam muško i vitak sam i mršav bude mi neprijatno kada me cure zagledaju i kada vidim da ih pali moje telo.
45
302
50
share
odobravam
osuđujem

Igrom slučaja upoznala sam jednu tiktokerku koja od rođenja dete postavlja na tiktoku. Klipovi jesu zanimljivi, dete je slatko i sve je to ok. I ja sam pre par meseci dobila dete i naravno da će meni moje dete da bude najslađe i najlepše kao i svakoj mami. Problem je nastao kad je ona stalno potencirala kako je njeno dete sve najj da se čak i uvredila kad sam joj rekla da ne može nečije dete meni da bude sve najj u odnosu na moje. Ljudi, kao da sam joj bubreg iščupala. Išla je dotle da je moje dete nazvala ružnim i zaostalim jer je njeno u tom mesecu znalo samostalno da sedi a moje još ne. Prekinula sam svaku komunikaciju s njom jer sam shvatila da očigledno ima neku iskrivljenu sliku o svemu, ali zato čujem kako svima priča da sam ljubomorna na njeno dete jer je lepše i pametnije..
303
44
12
share
odobravam
osuđujem

Najdosadnije su mi svadbe na kojima mladenci zaposle snimatelja da snima celu svadbu od prvog momenta do poslednjeg gosta, ja razumem želju za uspomenom i okej to je njihov dan mogu da rade šta god žele ali većina nas gostiju ne može da se opusti isto dok 2 kamermana idu oko njih + dron po potrebi... Jednostavno moje ponašanje tada ne može biti prirodno i opušteno, šta više verovatno ću presedeti..
243
44
7
share
odobravam
osuđujem

Strašno je raditi u neprijateljski nastrojenom kolektivu i provoditi 8 sati u lošem okruženju. Međuljudski odnosi u mom kolektivu su užasni! Zloba, podmetanje, ogovaranje, paranoja, klanovi... ozbiljno razmišljam o otkazu, jer već počinjem pucati po šavovima.
320
15
12
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva