Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3166951
15 Jul 24
Zajedno smo već 9 godina, prvih 7 godina sam bila zaljubljena do ušiju. Prije dvije godine sam tražila veću poziciju na poslu od šefa, bili smo u jako teškoj finacijskoj situacij ja i dečko. Šef mi je ponudio da spavam s njim kako bih dobila veću poziciju i veću plaću. Prihvatila sam to, spavali smo dva mjeseca svaki dan skupa. Svaki mjesec dobivam povišnicu i radnika godine. Sad sam se stvrano zaljubila u njega, ne znan kako da mu to kažem. Dečko me zaručio ima godinu ipo, usledilo je i vjenčanje na koje san pozvala šefa pod izgovorom da smo prijatelji. Radili smo to u toaletu tokom vjenčanja. Ulovio me je moj muž i oprostio mi, obećala sam da više neću ali i dalje spavam s njim u uredu. Baš mi je žao mog muža ali ostavit ću ga, moj je stan tako da će se on odselit.
76
2133
56
share
odobravam
osuđujem

#3166366
14 Jul 24
Upoznao sam od starog drugara devojku i počeli smo se sve više upoznavati i družiti, ali ona se ubrzo zaljubila. Kako je vreme išlo sve više smo postojali bliski i sve više je varala njega sa mnom jer joj je sve živo nedostajalo u toj vezi. Da skratim priču na kraju je izabrala ipak njega jer se nadala da će biti bolje u vezi sve, neka je, tih skoro dve godine je bilo neverovatno, tako grešno, ali opet tako lepo, ponekad se čujemo i prisetimo svega...
112
1612
44
share
odobravam
osuđujem

#3166538
14 Jul 24
Kada budem umirao, neće mi biti žao ako nisam, za života, bio na Maldivima, ako nisam nosio skupa odela i jeo u luksuznim restoranima. Neću žaliti ako nisam pisao doktorate, imao titule i bio u "visokom" društvu. Neću mariti ako nisam bio moćan i živeo u raskoši. Ali ću žaliti ako znam da nisam provodio dovoljno vremena sa ljudima koje volim, ako nisam bio tu za porodicu kad sam im trebao, ako nisam pomagao roditeljima, bar delom, koliko su oni meni. Biće mi neizmerno krivo ako se nisam dovoljno smejao, pevao i glupirao sa prijateljima, ako nisam priticao u pomoć onima kojima sam bio potreban. Loše ću se osećati ako znam da nekog nisam oraspoložio i nasmejao, a da sam bio u mogućnosti. Jedino ću se dobro osećati ako znam da sam maksimalno pružao ljubav, poštovanje i razumevanje, i da se svako pored mene osećao dobro!
3115
111
50
share
odobravam
osuđujem

#3166921
14 Jul 24
Prevario sam svoju devojku i saznala je. Slagao sam je kako mi majka ima rak da bi ostali zajedno.
45
2006
42
share
odobravam
osuđujem

#3166953
13 Jul 24
Koliko smeće treba da budeš da varaš ženu koja prolazi kroz neuspešne procese vto, koja se raspadne posle svakog spontanog, ali ima snage da se sastavi i ide dalje? Da varaš ženu koja konačno uspe da ostane trudna i koja iznese veoma rizičnu trudnoću. Ženu koja provede 3 meseca u bolnici prikovana za krevet da se ne bi prerano porodila. Ženu koja jedva preživi porođaj. Ženu koja sve to odmah zaboravi po porođaju i bude posvećena majka tvom detetu. Sve vreme glumeći požrtvovanog muža. I onda ostaviš to smeće i tebe napadaju da si detetu uskratila oca! A to isto smeće nema ni želju da viđa sopstveno dete.
2611
78
78
share
odobravam
osuđujem

#3167220
12 Jul 24
Moj otac (60) je u penziji. Doveo sam mu malo štene pod izlikom da ga dovodim sebi. Evo već je par nedelja kod nas. Ljudi, da ih vidite, nerazdvojni! To mi je bio cilj..
1824
35
19
share
odobravam
osuđujem

#3166649
11 Jul 24
Počnem da se dopisujem sa tipom koji mi relativno brzo u razgovoru kaže da je oženjen. Za mene podrazumeva kočnicu i 0 šansi da se s njim ikad išta desi. Međutim on je insistirao sa pričom da se upoznamo. Na kraju mu kažem da je oženjen i da nema zašto onda mene da upozna. On odgovara sa: “Je*eš ženu.” Inače sa njom ima i dete. Ceo život promeniš zbog nekog, vežeš se za ceo život vašim zajedničkim potomkom… Da bi on, dok ti nisi na poslu, jurio po internetu devojke 15 godina mlađe od sebe. Jezivo i poražavajuće. Pod blok, bato.
2359
114
44
share
odobravam
osuđujem

#3164979
10 Jul 24
Ne razumem zašto ljudi imaju potrebu da ljudima koji se lako zacrvene (od stida, postide se) imaju potrebu to da kažu i da naglase: "Jao, kako si se zacrveneo/la". Samo ignoriši, nema potrebe da im praviš veću nelagodu od one koju već osećaju.
1679
37
35
share
odobravam
osuđujem

#3167324
10 Jul 24
Nakon razvoda, ostala sam sama sa dvoje male dece. Bilo je teško balansirati između posla, kućnih obaveza i njihovih potreba. Osećala sam se iscrpljeno i preplavljeno, ali odlučila sam da neću odustati. Počela sam da provodim više kvalitetnog vremena sa njima, slušajući njihove brige i želje. Uključila sam ih u razne aktivnosti, od sportova do umetničkih radionica. Podržavala sam ih u svemu što su želeli da probaju, bez obzira na to koliko je bilo izazovno za nas. Danas su moja deca svestrani i samouvereni mladi ljudi. Jedno od njih osvojilo je stipendiju za prestižnu srednju školu zbog izuzetnih akademskih rezultata, a drugo je postalo prvak u lokalnom sportskom klubu. Naš put nije bio lak, ali gledajući njih kako rastu i postižu uspehe, znam da je svaki trud bio vredan. To je moj najveći životni uspeh.
2858
66
55
share
odobravam
osuđujem

#3167312
10 Jul 24
Moj dragi i ja, kao dva suprotna pola, 😊 Ja sanjam o bebama, a on o slobodi bez bola. Ali dok ja maštam o slatkim dječjim koracima, 👶 On još uvijek sanja o avanturama i egzotičnim putovanjima. 🌍 Neka se odluči, jer vrijeme brzo leti, ⏳ A ja sanjam o bebama, slatkim i veselim, bez dileme. 🍼 Antonio, dragi, nek' odluka tvoja bljesne, ✨ Nek' se snovi spoje, a ljubav preraste u obitelj, čineći naše srce punim topline i radosti. ❤️
150
1742
88
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva