Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2890558
18 May 20
Nije mi smetalo što dečko čuva uspomene i stare poklone od bivših devojaka dok smo bili u vezi, međutim kada je predložio zajednički život i brak rekla sam mu da ne želim da u mom domu čuvam njihove uspomene i da ih ukloni ukoliko mu ništa ne znače (kao što tvrdi). Prvo je rekao da su to sitnice i da nema potrebe da ih baca, posle kako pravim problem zbog gluposti, da mu to samo stoji u sobi ali da ih nikad ne gleda itd. Završilo se tako što je odabrao da sačuva to sve i sada nismo zajedno. Toliko me je to bolelo ali kad pomislim da bi moje dete jednog dana to našlo i pitao "od koga je? " bude mi lakše što se to završilo.
4851
1014
168
share
odobravam
osuđujem

#2890956
18 May 20
Sve mogu da razumem, ali drugare i drugarice iz osnovne škole nikako... Ne razumem čemu to foliranje, kad god me vide! Zaboravili ste kako ste me ismejavali zbog mog hoda, kako ste me imitirali jer mi se tresu noge kad vas slikam, zaboravili ste kako ste smišljali imena za mog budućeg dečka samo zato što sam Muslimanka, zaboravili ste kako ste me polivali sokom na jednom rođendanu, zaboravili ste kad ste lagali iza mojih leđa da su mi roditelji završili samo osnovnu školu, zaboravili ste kako ste me zezali kad god nisam htela da gledam porniće sa vama. I sad posle toliko vremena, vi meni govorite da vam je drago što me vidite, kako vam nedostajem i ostala sr*nja! Ne želim vam ništa loše u životu, samo prekinite sa tom glumom jer vi meni niste potrebni!!!
5749
228
101
share
odobravam
osuđujem

#2889884
18 May 20
Priđem ti u klubu noću, napaljenik sam. Priđem u parku danju, jeziv sam. Priđem na tečaju plesa, smarač sam. Javim se na fejsu, šonja sam. Svidiš mi se drugarico, unosim nelagodu društvu. Svidi mi se tvoja prijateljica, svinja sam. Svidiš mi se nepoznata, manijak sam. Pružim ruku i predstavim se pristojno, dosadan sam. Uputim šaljivi i dvosmisleni komentar, seksist sam. Razgovaram s tobom kao s drugom, ne doživljavam te kao ženu. Flertam s tobom kao sa ženom, ne doživljavam te kao osobu. Zabavljam te, drug sam ti. Svajpamo se na tinderu, seenaš me. Družim se s tobom prije nego išta probam, frendzonirana kukavica sam. Probam odmah kad te upoznam, stalo mi je samo do tvog tijela. Priđem ti zgodnoj, nisam tvoja liga. Priđem ti prosječnoj, prišao sam ti samo zato što si moja liga. Priđem ti visokoj, nizak sam ti. Priđem ti prosječnoj, nizak sam ti kad obuješ štikle. Uporan sam, naporan sam. Odustanem, nisam uporan. Ne priđem ti, kukavica sam. J*bi se!
11720
693
376
share
odobravam
osuđujem

#2890537
17 May 20
Medicinska sestra sam, uživam u poslu. Obitelj mi je divna, udala se nedavno. Najbolji muž ikad. Njegovi svi divni prema meni. Gledam sve pacijente, naslušala se svakakvih priča i pitam se čime sam ja zaslužila ovakav život. Stvarno sam sretna i uživam u svakom danu. I svim pacijentima pokušavam uljepšat barem dan, ako ne mogu život.
6076
109
56
share
odobravam
osuđujem

#2890232
17 May 20
Moj dečko ima prosečan auto i redovno me vozi u njemu, uvek je to bila lagana vožnja po ograničenju i čak sam razmišljala nekad kako on presporo vozi. Pre neko veče zove me jedna od boljih drugarica kaže evo ti ga dečko ovde, uleteo je kolima u kanal, ali ništa mu ne fali. Ja šta ću, onako uspaničena dolazim do tog mesta kad ono gospodin uleteo u kanal svojim automobilom koji je krio od mene, koji mu je služio isključivo za manijačenje kasno noću, nakon što mi napiše otišao sam da spavam. Nisam nešto ljuta na njega, zahvalna sam što pazi na mene ali stvarno ne znam šta da radim sad.. 
742
6294
101
share
odobravam
osuđujem

#2890189
17 May 20
Muž i ja živimo na planini. Najbliža kuća nam je udaljena oko 5km. Živimo skroz sami, nemamo televizor da nam nabija nervozu. Dane provodimo na čistom vazduhu, čitamo knjige, igramo društvene igre, volimo se. Jednom mesečno odemo u obližnji gradić u nabavku i jednom mesečno odemo u Beograd u izlazak, u pozorište ili restoran. Oboje smo u ranim 40-ima, nemamo decu niti ih želimo. Godinama smo bili usamljeni dok se nismo sreli. Živela sam u velikom gradu i bila tužna misleći da nešto nije u redu sa mnom dok njega nisam srela. Sad oboje uživamo živeći onako kako hoćemo. Jedino mi je žao što se nismo sreli ranije.
6370
614
238
share
odobravam
osuđujem

#2889027
16 May 20
Preko instagrama sam upoznala lika koji živi u mom kraju, student koji je došao iz manjeg grada... Kada me je pitao komšika kada mogu da te upoznam, odgovorila sam mu pa ne znam komšija, ukoliko se nekad nađemo u prodavnici, pitao me je u koju prodavanicu idem i rekla sam mu naziv, da bi me pitao u koliko sati ću sledeći put biti tamo, da bismo na taj način ugovorili sastanak i posle par sati našli u prodavnici... Zajedno smo i dalje :)
5701
192
41
share
odobravam
osuđujem

#2889003
15 May 20
Žena i ja smo odlučili da radimo na bebi, ali ona ima određene horoskopske znakove koje ne želi da nam dete bude, tako da bukvalno pravimo pauze od nekoliko meseci dok ne dođe određeni mesec kada će začeto dete biti jedan od znakova koji su joj okej.
918
7630
226
share
odobravam
osuđujem

#2889129
15 May 20
Malopre su mi se dečko i devojka smejali jer nosim rukavice i masku jer kao "gubi se likuša". Ljudi da vam pojasnim, neki od nas imaju kod kuće bolesnog člana, mali brat mi je bolestan i korona bi ga na mestu ubila. Nosim masku i rukavice da bih ga zaštitila mislite da nam je lepo ispod ovoga. E pa nije!
5438
224
83
share
odobravam
osuđujem

#2889429
15 May 20
Moj sin: advokat na početku karijere, voli da čita knjige, zna engleski i nemački, proputovao pola Evrope, odrastao u centru grada, obučen sa stilom i ukusom, mi (njegovi roditelji) smo obrazovani (ja profesor, a muž pravnik), da ne nabrajam dalje. Sinovljeva buduća žena: nije ni srednju završila jer ima dete koje je dobila u 18. godini, konobarica, otac joj je u zatvoru a majka radi na plantažama voća i povrća, obučena kao narkomanka, odrasla u kući koja samo što se ne sruši i to u blizini romskog naselja, toliko neobrazovana da bi čovek rekao da je mutava jer ni reč pred nama ne progovara. A on je "voli". Zaljubljenost prođe, ali brak dve različite osobe ne može da uspe. Kažu da je bilo loše kad su se brakovi ugovarali, ali iz ove priče može se zaključiti da ipak i nije tako loše.
6521
3797
409
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva