Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2914376
30 Jul 20
Moja majka nema novac za lekove a ja sam kupila nove patike znajući da ona ovog mjeseca neće imati dovoljno novca za sve što joj je potrebno. Slagala sam je da sam morala kod zubara i da je bilo nešto hitno pa da zato nemam novca da joj pomognem.
197
8999
128
share
odobravam
osuđujem

#2913882
30 Jul 20
Upoznala sam dečka, naš čovek, Srbin, ali rođen i odrastao u Švajcarskoj. Pozvao me je na piće i ja sam pristala, lep dečko, pa rekoh što da ne. Međutim, jednostavno mi se nije svideo kao osoba, non stop se hvalio kolima od 100 000e, svojim nekretnima, garderobom, kako živi...imala sam utisak da smatra da sam neka sponzoruša koju to impresionira, čak mi se i podsmevao što sa fakultetskom diplomom radim ceo mesec "za novac koji on potroši za jedno veče". Odbila sam i da me odbaci do kuće, pozvala taxi i najkulturnije rekla da možemo biti samo prijatelji i da smatram da smo dva sveta. Dečko je nakon tog mog odbijanja, toliko pobudalio, da je produžio odmor i ostao ovde već mesec dana. Zove me po ceo dan, moli da se vidimo, pitao me da se udam za njega, a nismo se ni poljubili. Danas je čak zvao na fixni i pitao moju majku da dođe sa svojim roditeljima da popriča, jer on ima ozbiljne namere i smatra da je našao pravu ženu za brak. Razmišljam da ga prijavim policiji, šta me snađe gospo....
6656
240
101
share
odobravam
osuđujem

#2914302
30 Jul 20
Bila sa drugaricama na kafi i pokrenula se tema o našim momcima i kućnim poslovima. Rekla sam kako sam se pre neku noć prepirala sa dečkom jer nije oprao suđe. Jedna drugarica je na to odgovorila kako ga ona ne bi trpela ni dana i da mu ne bi prešla preko toga već bi ostavila lenštinu i da sam ja glupa što to trpim (ovo se desilo samo jednom i inače on nije lenština, uvek je odgovoran i pomaže mi stalno i retko se svađamo zato me iznenadio komentar). Nisam mogla da verujem jer je ona svom dečku prešla preko puno gorih stvari i rekla sam:"Ne bi prešla preko neopranih sudova a okej ti je da te momak prevari i laže te stalno? Imaš pogrešne prioritete". Na to je ona skočila kao oparena i krenula da me vređa i govori kako sam loša drugarica i kako pokušavam da je ponizim. Rekla sam joj da je sama sebi iskopala rupu sa svojim komentarima. Ona je otišla uplakana a drugarice su mi rekle da sam preterala jer nisam trebala spomenuti činjenicu da je njen dečko nju varao a ona mu je oprostila.
6084
317
159
share
odobravam
osuđujem

#2914369
30 Jul 20
Čula koleginica da sam raskinuo sa curom pa želi da me nabaci nekoj svojoj prijateljici i pokazuje mi sliku cure koja ima 30 kg viška. Nisam htio da komentarišem ništa loše, fino rekoh hvala ali da nisam zaintetesovan. Kasnije čujem od kolege kako je ona rekla da bih trebao prihvatiti šta mi se nudi jer sam NIZAK pa nemam puno izbora. Od kada je biti nizak jednako loše kao biti debeo? Kao prvo ja visinu ne mogu da dovedem u red dok neko bira da bude debeo. Sem toga ja treniram i brinem o sebi. Nikada nisam imao problem naći curu i nije mi niko nikada nabacivao djevojke. Bivša cura mi je bila gimnastičarka i bila je jako zgodna i slatka (po mom mišljenju naravno, svako ima svoj ukus). Nije mene pogodilo to što mi ona nabacuje debelu drugaricu koja mi se ne sviđa već me pogodilo to što ona misli da ja MORAM da prihvatim bilo koga jer sam nizak i da zbog toga ne bi trebao da biram. Sada će me cure osuditi ali zamisli da za vas neko kaže "nema oblina, ona je ravna zato ne smije da bira."
6127
742
222
share
odobravam
osuđujem

#2914136
29 Jul 20
Moja žena i ja smo u braku 20 godina, a sve je počelo tako što smo se skontali što bi mladi danas rekli kao kombinacija. Ništa ozbiljno, samo seks i drugarski odnos. Tokom jednog čina meni kondom spadne i malo semene tečnosti završi u njoj. Nismo pridavali preveliku pažnju jer ko je još toliko potentan da mu toliko malo bude dovoljno za oplodnju, ali njoj menstruacija zakasni na više od deset dana. Test na trudnoću pozitivan. Od ''ne, nema šanse da rodim to dete'' upornim razgovorom sam je nekako ubedio da malom damo šansu. Dogovorili smo se da ako nam ne ide u braku sve to batalimo, ali da bebu zajedno čuvamo. Tako smo se lepo navikli i uklopili jedno sa drugim da mi je i posle 20 godina prosto neverovatno i nestvarno, bolju ženu da sam tražio ne bih našao. Ubrzo je došlo drugo pa i treće dete, a naš prvenac, junoša, ove godine kreće na faks, ljubi ga tata.
6453
366
61
share
odobravam
osuđujem

#2914299
29 Jul 20
Moj sin od 9 godina nam je napravio ručak. Znači ja sam se jednog podneva vratila sa posla umorna i ukočila sam se čim sam legla da odmorim a moj sin je bio gladan sa izgovorom "tata se uskoro vraća kući, napravi ručak", a ja nisam bila u stanju i kaže on meni da ja njemu uradim domaći (bio je bolestan pa se nagomilalo) i da će on napraviti ručak. Nisam imala šta da izgubim pa mu dadoh da napravi ono što bi našao u frižideru i uzme on, čujem da se nešto krčka ali sam nastavila da mu radim domaći. Vratio se muž sa posla i sedne da jede, odjednom me upita da li sam promenila recept i ja reko mali pravio šta ćeš. Kada on poče da se smeje i kaže da sin ume bolje ručak da napravi. Ne mogu da verujem.
5597
497
73
share
odobravam
osuđujem

#2913949
29 Jul 20
Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putovanja i studiranja u inostranstvu na Instagramu, odmah mi se pale crvene lampice u glavi i takva mi ne dolazi u obzir za bilo šta dugoročno. Bez obzira koliko je lepa. Osuđujte koliko hoćete ali to su činjenice u velikoj većini slučajeva.
575266
8241
421
share
odobravam
osuđujem

#2913935
29 Jul 20
Radim na kruzeru, 9 meseci godišnje provedem sa hiljadama gostiju i posadom, non stop gužva i nikad mira i privatnosti. Od marta, kako je krenuo ovaj haos sa virusom, sam kući. Od tada nisam izašla iz kuće, osim u nabavku hrane jednom u 10 dana. Živim na selu, imam veliko dvorište. Ljudi moji, koliko meni prija ovaj mir i vreme samo sa porodicom, vi niste svesni. Kupila sam i montažni bazen, sredila dvorište, lepše mi je nego na Karibima, na kojima sam bila bog sam zna koliko puta. Odmorila sam se kao grofica ! Prijatelje lažem da ne želim da se viđam zbog virusa a zapravo nemam želju apsolutno nikog ni da gledam ni da slušam, preporodila sam se.
5411
163
69
share
odobravam
osuđujem

#2913450
28 Jul 20
Danas mi je auto bilo na krcatom parkingu, negdje na sredini i par sati na najvećem suncu -pri tome je crno! U žurbi sam ga otključala i ključ po navici stavila čas samo na krov da stavim novčanik u torbu! Kad sam otvorila vrata, ošamutila me ona vrućina ali sam brzopleto sjela (misleći kako ću odmah pootvarati prozore ili upaliti klimu) i zatvorila vrata! Brava se zaključala! Sekunda mi je trebala da shvatim da je ključ na krovu! Da me niko tu gdje sam ne može vidjeti, čuti! Da nema načina da otvorim staklo, vrata! Bilo je neizdrživo vruće... panika je počela! Shvatih da koga god da nazovem-vjerovatnoća da će stici na vrijeme je skoro nikakva jer prosto gušila sam se! Razbila sam ruke lupajući po staklu-ali ne i staklo! Jedva sam našla na tel.mamin broj-nije se javila! Prošlo mi je kroz glavu-kakav glup način da se ugasiš! Kroz mali prostor između auta uspjela me spaziti neka žena koja je prolazila, kad sam već izgubila nadu- shvatila je da sam u problemu! Dotrčala! Čuvajte se ljudi!
4870
973
189
share
odobravam
osuđujem

#2913258
28 Jul 20
Rodila sam divnu devojčicu pre 15 godina sa tadašnjim dečkom. Međutim u toku trudnoće smo se razišli. On nije bio protiv deteta, ali nije hteo da bude sa mnom. Po rođenju, priznao je dete. Međutim, hteo je da je viđa nasamo i bez mene, što ja nisam dozvoljavala. Volela sam ga i htela sam da pokušamo ponovo. On na to nije pristao, i ja sam ga tužila za alimentaciju. Na moje zaprepašćenje, na sudu je izjavio da svojom voljom želi da daje 50% plate, a to je i tada i sada bila velika suma, sada i oko 1000€ jer radio kao IT i odlično zarađuje. Nikada za svo ovo vreme nije izostao sa plaćanjem, ali dete nije hteo da vidi u mom prisustvu, samo sam. Pošto to nisam dozvoljavala, on je nestao i praktično punih 15 godina nema kontakt sa ćerkom. Ona sada kreće u srednju školu i ja želim da se upoznaju, ali ona odbija. Mrzi ga i viče kako je nečovek, a zapravo sam ja uticala na to da se ne viđaju i punila joj glavu lošim pričama. Životno se kajem i ne znam šta da radim, plašim se budućnosti ...
842
8129
233
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva