Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2591446
15 Jun 19
Priznala sam mu prevaru. Očekivala sam izliv besa, ljutnju, uvrede (što i jesam zaslužila). Umesto toga, samo me je zagrlio, poljubio u čelo i rekao "želim ti sve najbolje". Osećam se kao smeće.
6725
190
202
share
odobravam
osuđujem

#2591793
14 Jun 19
Dolazi jedna koleginica na posao pravo iz bolnice. Na pitanje šta se dešava ona kaže... Onaj moj muž sinoć došao kući i kaže hoće razvod. Ja ga pitam zašto a on kaže da se zaljubio u drugu ženu, već mesecima se viđaju i on bi da se razvede i oženi nju. Na to ja njemu kažem, ma idi čoveče, ja sam u vezi sa jednim čovekom već pet godina pa neću da se razvedem a ti tek nekoliko meseci...Čovek doživeo infarkt ...
8342
231
61
share
odobravam
osuđujem

#2590980
14 Jun 19
Imam 44 godine i trudna sam. Svi koje sretnem govore da sam luda što sam se kasno udala i što ću ,,roditi matora", a muž i ja smo presrećni. I da, mogla sam da se udam ranije za nekog prostaka, nasilnika ili seksistu, ali sam bila hrabra i čekala. U petak muž i ja napuštamo Srbiju, jer ne želimo da naše dete odraste negde gde žene unižavaju.
5733
416
130
share
odobravam
osuđujem

#2591605
14 Jun 19
Dečko mi je otišao na službeni put pre nedelju dana. Čujemo se svaki dan nekad i po dva puta. Sinoć se nešto iznervirao i zamolio me da mu pošaljem neku svoju sliku jer kako on kaže samo ja mogu da ga smirim. Ali ja ne bih bila ja da ga poslušam. Ne da meni đavo mira i ja ga pozovem video pozivom. Čovek nije skontao pa se javio kad ono on u izlasku sa negovom koleginicom. I ja ga pitam šta je bilo, a on kaže da se iznervirao zato što nisu mogli da uđu u klub, a koleginica dobacuje:,,Nemoj da lažeš devojku je*o te, kaži joj da smo zajedno već 3 meseca i da nisi na službenom putu". Ja se pravim da nisam čula i nastavim ja sve lepo. Sutra odem u firmu i pitam direktora tj. mog druga iz srednje i sa faxa gde je ovaj i kakav sl put. Čovek se iznenadio kada sam ga pitala i rekao da je on na godišnjem odmoru i da ga nije najavio nego da je pustio zato što je rekao da ide sa devojkom na odmor, a ovaj skontao samnom. Žao mi je jer sam mu verovala. Kad se vrati naći će stvari ispred vrata.
7078
157
91
share
odobravam
osuđujem

#2591236
13 Jun 19
Kad se samo setim koliko puta mi je mama davala zadnje pare iz novčanika za poklone ljudima koji mi danas jedva kažu i ćao na ulici.
5873
88
42
share
odobravam
osuđujem

#2591353
13 Jun 19
Ne želim nikoga uvrijediti, ni nametati svoje mišljenje kao muško koje nitko tražio, al ovako. Cure su mi ili lijepe ili nisu, i to nenašminkane. Ako se lijepa cura dotjera, lijepa je i sređena. Ako se ružna cura dotjera, samo je sređena, ali i dalje nije lijepa. Otkad znam za sebe, u glavi razlikujem ljepotu od sređenosti. Netko tko nema lijepe crte lica može to promijeniti samo operacijom ili prevelikom šminkom (konturiranje, ili kako to već zovete), što je meni osobno varanje. Ako mi cura nije lijepa dok trči u trenerci sva znojna, zapuhana i crvena, neće biti ni u visokim štiklama, pripijenoj haljini i profesionalnoj šminci. Ljepše je vidjeti dotjeranu osobu i osjetiti dobar parfem, ali meni to osobno nikad nije poboljšavalo romantičnu i seksualnu privlačnost. Ne želim nikoga uvrijediti, možda se netko pita što je u našim glavama.
5069
684
161
share
odobravam
osuđujem

#2590679
13 Jun 19
Profesorka sam matematike u jednoj srednjoj školi. Svake godine dosta dece pustim da prođu ovaj predmet. Na kraju im podelim jednu ocenu za aktivnost i jednu za svesku i tako ih pustim da se provuku bez popravnih. Razlog je jednostavan-neću da ih zamaram predmetom koji ih ne zanima. Svako od njih je dobar u nekom drugom predmetu, i smatram da taj predmet i treba što više da usavršavaju, a ne da se muče sa nečim što im ne ide i što ih ne interesuje. Ima dece koja se zanimaju za matematiku, i sa njima dosta radim i trudim se što više da ih naučim. Mnogi me osuđuju zbog toga i kažu da ne cenim svoj predmet, ali ja prosto smatram da niko ne mora da se opterećuje nečim što ga ne zanima i što nije za njega.
11446
341
205
share
odobravam
osuđujem

#2590857
12 Jun 19
Juče je rodica ismijavala svog sina jer je do pete godine kakio u pelene. Ne shvata da to samo pokazuje njenu nesposobnost kao roditelja. Dijete nije glupo ako kaki u pelene već vi jer treba da ga naučite da koristi tutu. Dijete nije glupo ako ima 4 godine i ne priča, vi ste krivi jer treba da provodite više vremena sa njim i da razgovarate! Dijete nije glupo ako je nemirno i nevaspitano, to samo znači da ga niste naučili boljem!
5938
177
72
share
odobravam
osuđujem

#2590664
12 Jun 19
Dečko mi je ostao u prometnoj nesreći bez jedne noge i oka. Htio je da ga ostavim jer zaslužujem bolje i plakao, ali ja ga i dalje volim baš takvog kakav je. Za maškare sam mu kupila kostim kapetana kuke sa povezom na oko i plastičnom nogom, a on se toliko smijaoni rekao da je i on meni nešto kupio. Izvadio je plasticu krunu i stavio ju na glavu. Počeo je plakati kao malo dijete i izustio udaj se za mene te izvadio prsten. Plakali smo i on i ja, on u kostimu gusara, a ja kao njegova princeza.
10636
117
71
share
odobravam
osuđujem

#2590340
12 Jun 19
Tehnički, naš drugi sastanak. Lik je zanimljiv, komunikativan, ali u jednom momentu mi kaže:, , Znaš, ja sada hoću ozbiljnu vezu, neću više avanture sa nekom, polupanom', na osnovu svog iskustva sam video da mi to više ne treba". Drugim rečima, gospodin koji je praktikovao određene stvari misli da je sasvim okej osuđivati žene sa kojima ih je praktikovao. Dok je on u toj priči, naravno, potpuni svetac. Valjda ne kapira da je po sopstvenom stanovištu i sam i, , polupan" i prolupan. U životu sam imala dva dečka, on svakako neće biti treći. Mnogo mi je lepše samoj, nego sa nekim za koga se ispostavilo da je onaj najgrđi, licemerni šoviništa sa dvostrukim aršinima i lažnim moralom. Dobro sam na vreme videla.
5745
344
99
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva