Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3109638
14 Mar 23
Bivši dečko mi je rekao da ga sigurno lažem da sam imala samo jednog partnera pre njega jer imam velike grudi a cure sa velikim grudima uvek spavaju sa puno momaka i lake su. Imao je 25 godina kada je to izjavio nije neki klinac. Hvala Bogu pa je bivši. Mila majko, sa kakvim sam ja primitivnim idiotom izlazila.
1942
78
95
share
odobravam
osuđujem

#3109517
14 Mar 23
Ostavio sam je jer sam joj našao poruke sa nekim likom iz Italije ...sadržina poruka je bila tipa odakle si, čim se baviš, baš si sladak, imaš prelijepe oči, glasovne su slali jedno drugom. U jednoj poruci mu je napisala da ga zove samo glas da mu čuje.. sve na engleskom jeziku do perfekcije napisano.. ona je iznenađena mojom reakcijom i odlukom.. ovakve stvari ne praštajte.
2354
75
48
share
odobravam
osuđujem

#3105444
13 Mar 23
Svoju ženu sam upoznao prije 10 godina. Tada sam ja imao 52 a ona 46. Ja inače nemam djece, a ona ima tri odrasle kćerke. Dvije udane i imaju djecu, i najmlađa je u tom trenutku imala 15. Otac ih je napustio kada su bile jako male i sama ih je odgojila. Naravno najmlađa je krenula živjeti s nama. Imali smo dosta problema u početku. Bilo joj je teško prihvatiti promjenu sredine, da njena mama ima muža i još ti neki privatni tinejdžerski problemi, tako da se nismo na početku dobro slagali, ali uvijek sam se trudio da budem dobar, da me zavoli, i da bar na sekundu vidi tu očinsku figuru u meni. I uvijek sam mislio da nisam uspjeo u tome jer ima težak karakter. Ona sada ima 25 godina, živi sa dečkom i danas nam je došla najaviti da je trudna. U jednom trenutku prilazi meni, zagrli me i kaže "Postati ćeš djed!". Otišao sam plakati u sobu.
8069
73
63
share
odobravam
osuđujem

#3109392
13 Mar 23
Kao neko ko ima ljubavnicu na poslu (i ona je zauzeta) mogu samo reći da to ne smatram prevarom jer je to za mene samo razbijanje kancelarijske monotonije i relaksacija. Možda i moja žena to isto radi sa nekim kolegom, ne mešam se. Ja se trudim da žena ne sazna za tu moju igrariju, ni koleginicin dečko, jer je to sve zezanje i opuštanje i ne vredi da pukne brak zbog toga.
234
2810
95
share
odobravam
osuđujem

#3104952
12 Mar 23
Doktorka sam, imam 30 godina udata sam, volim svog muža i majka sam dva predivna dečaka. Prava porodična žena. Zaposlena sam u Bolnici i dobro mi napreduje specijalizacija. Svima služim za primer. Ono što međutim predstavlja neizostavni začin u mom životu, a što držim daleko od očiju javnosti, jesu predivne afere sa brojnim kolegama tokom noćnih dežurstava. Bez mnogo čega bih mogla ali bez toga ne.
441
3480
242
share
odobravam
osuđujem

#3109646
09 Mar 23
Nije mi jasno zašto se kulturom smatra ostaviti bakšiš konobaru. Kad se sve zbroji ispadne da ima veću satnicu od neke visokoobrazovane osobe. Jesu li onda ti ljudi ludi što se školuju ako mogu zaraditi jednako kao i s nižom razinom obrazovanja.
1661
685
162
share
odobravam
osuđujem

#3105279
09 Mar 23
S mužem sam 15g. Doselila sam zbog njega u drugu državu. Imali smo mali stan, madrac na podu i dvije šalice za kavu. To je bio naš početak, bili smo mladi. Živjeli od njegove plaće koja je bila dovoljna za skroman život. On je financirao moje školovanje i uvijek govorio da je to njegova investicija u budućnost (iako su mu se smijali). Nikad nije sumnjao u našu budućnost. Danas ja radim u struci, oboje smo napredovali i zarađujemo odlično ali i radimo puno. Možemo si priuštiti i više nego trebamo (nekoliko imobilia, auti, motori, putovanja). Kućanske poslove radimo skupa. Sletimo se oboje da bi se poslje skupa mogli maziti na kauču ili prošetati. Kuha onaj koji stigne ili idemo na večere. Ne postoji dan da me nije nasmijao i niti jednom u 15g nije iznevjerio moje povjerenje (ali ni ja njegovo). Imam osjećaj da nas dvoje skupa sve možemo, sve i da opet samo dvije šalice imamo. Iščekujemo i našu prvu bebicu uskoro. Htijela sam samo pitati postoje li još takvi muževi ili sam našla zadnjeg?
3988
213
143
share
odobravam
osuđujem

#3109382
09 Mar 23
Za vrijeme trudnoće i nakon porođaja žena mi se nekako zgadila, dugo vremena mi nije bila nimalo privlačna. Srećom, bivša je bila tu i više nego željna da uskoči u pomoć.
155
3806
92
share
odobravam
osuđujem

#3109526
09 Mar 23
Kasnim na posao a kola mi na popravci. Žurim što pre da stignem i neki momak iskače ispred mene i kaže: "Mogu li nešto da te pitam?". Kažem: "Izvini, žurim." Krenem da ga zaobiđem a on me ponovo zaustavlja i kaže nešto u fazonu: "Nisam htio da te smaram ali si mnogo lijepa pa sam mislio bla bla bla". Prekinem ga i kažem hvala ali žurim i nisam zainteresovana. On mi tu dobaci da sam nadrndana krava i da vjerovatno lažem da žurim i da su žene poput mene najgore. Zaista ne znam kako sam drugačije mogla da se postavim, udata sam i žurim na posao. Smatram da sam odgovorila najpristojnije što sam mogla u mojoj situaciji, mislim da bi ga većina žena samo iskuliralo bez riječi.
2396
80
113
share
odobravam
osuđujem

#3105171
09 Mar 23
Posle godinu dana veze i 7 meseci braka, razveo sam se. Zato što to nije bila ona osoba od ranije. Tektonska promena ličnosti. Moje smo sve delili, njeno je trošila na nju kako bi ona rekla ,,za naše bolje, kasnije". Kad je god iznervirana zbog mene (sitnice, kao i u svim vezama što se dešavaju) svetila se, išla je do te granice da počne da koketira sa mojim drugarima. Kada sam je upozorio da se ne ponaša kao klinka, dobio sam udarac i haos. U više prilika me je slagala, namerno napravila svađu. O nekim poslovima u kući jer radim dva posla mogao sam samo da sanjam (ručak, doručak, kad dođem iz noćne smene). Moji su mi sugerisali da je previše hladna prema meni. Posmatrajući dok sedimo, kako joj je sve interesantnije od mene, shvatio sam da to nije to. I ako me boli, ne mogu da ustanem iz kreveta, odlučio sam da je kraj, jer ne mogu da se borim sa njenom familijom, koji šta joj god kažu ona mora da uradi, i hiljadu puta je mene ,,ispalila". Žao mi je.
2162
93
50
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva