Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2856027
18 Feb 20
Zaljubljen sam u svoju ženu već punih 10 god.(5 god braka). Obožavam sve u vezi nje. Ne mogu da zamislim da budemo duže razdvojreni, ne mogu da popijem kafu bez nje, ne mogu da se uspavam ako joj ne mazim kosu., ne mogu da zaspim ako se pre toga ne mazimo sa klincima. Jednostavno moj dom je tamo gde su oni, ne bih mogao da zamislim život bez njih. Oni su moje sve.
7206
156
83
share
odobravam
osuđujem

#2855824
18 Feb 20
Radim u restoranu i prezirem vegetarijance. Inače uopće nemamo menije predviđene za njih ali tu i tamo ako neko baš posebno traži i nadoplati se spremi. Ako mene dopadne spremanje njihovih biljaka uvijek bar malo premažem životinjskom mašću tek toliko da bi mi srce bilo na mjestu.
1022
6239
100
share
odobravam
osuđujem

#2855074
17 Feb 20
Kao dete sam bio vrlo nestašan, bukvalno pravi mali delikvent. Tukao sam se sa drugom decom, krao im pare i užinu, lagao moje, lagao nastavnike sve do jednog dana kada na vrata moje kuće nisu pokucala dva policajca. Ukrao sam dve kutije mančmeloua iz prodavnice i to ne zbog toga što nisam mogao da kupim nego iz čiste obesti, kao sam nešto prkosio sistemu. U policijsku stanicu sa mnom pođe i moj ćale jer nisu mogli da vode samo mene maloletnog. Ćale plače, glasno se pita gde je pogrešio i jedan od policajaca, stariji lik, zatraži njegovu dozvolu da nasamo popriča sa mnom na šta ćale pristane. Kako me je uveo u kancelariju tako mi je zalepio šamar da sam umalo pao. Drao se na mene, pokazivao mi leševe narkomana, izbodenih beskućnika i stalno me pitao da li želim takav da budem. Izašao sam iz kancelarije u suzama, ali sa važnom lekcijom. Sada sam ja policajac i dok sam živ neću moći da se zahvalim tom čoveku što mi je u pola sata pokazao kakav ne treba da budem.
5907
367
79
share
odobravam
osuđujem

#2854942
16 Feb 20
Radila sam u radnji koja nije imala grijanje i pošto gazdarica nije željela da popravi grijanje, ja sam donijela svoju grijalicu od kuće. Radila sam tu 2 godine i kada sam odlazila, dala sam otkaz jer nisam dobila platu 2 mjeseca, krenula sam da uzimam svoju grijalicu. Gazdarica je počela da viče na mene i tvrdila je da je to njena grijalica, radnica (koja je bila nova) nije znala da je grijalica moja i podržala je gazdaricu jer ne želi da se smrzava jer smo se ja i ta radnica grijale na moju grijalicu 2 godine. Nisam odustajala i na kraju je gazdarica pozvala policiju jer je mislila da neću moći da dokažem da je moja grijalica. Nažalost za nju ta grijalica je imala 3 godine garancije pa sam imala dokaz o kupovini :). E prc, zadrži platu ali grijalicu nećeš!
7874
94
75
share
odobravam
osuđujem

#2854815
16 Feb 20
Upoznam se sa nekim dečkom preko drugarice, on simpatičan ali pomalo je izgledao kao neki štreber, zgoljav, blesav, nosi naočare. Kroz neku priču se on meni svidi i kada mi je tražio broj ja mu ga dam. Dopisivali smo se nedelju dana. Momak jako pametan i zanimljiv, pričali smo o knjigama, filmovima, umjetnosti a uz to on jako duhovit. Već počeh da se zaljubljujem. Dogovorimo se mi da se vidimo i on kaže da će me pokupiti. Dođe on tu noć po mene i odmah kada sam ušla u kola on mi stavi ruku na butinu. Ajde iskuliram to. Pitam oćemo li u neki kafić i on kaže da nećemo ali zna idealno mjesto. Vozimo se mi tako i on dođe u neko zamračeno mjesto i parkira se tu i krene da me poljubi. Pitam ga: "Šta radimo mi ovdje?" A on odgovara: "Pa šta misliš da radimo, ajde opusti se da nam bude lijepo". Vidim ja da onog načitanog momka više nema već da me je ovaj doveo da me opali. Fino mu kažem da me vrati kući ili da idemo u neki kafić. On se na to naljuti i izbaci me iz kola.
5606
538
188
share
odobravam
osuđujem

#2854493
16 Feb 20
Ja i drugarica upisale isti fakultet u drugom gradu i bile smo cimerke. Ona se ponašala kao da je puštena sa lanca, izlazila je svaku noć, mijenjala momke, nije ništa učila, rijetko sam je i gledala. Ja sam se trudila i učila stalno, imala sve desetke, bila sam redovna na predavanjima i trudila sam se da joj pomognem jer je padala sve ispite ali uzalud. Iz nekog razloga je njena majka umislila da sam ja loš uticaj na njenu ćerku i da ludujem, opijam se, izlazim (sve stvari koje njena ćerka radi a ne ja). Kasnije sam shvatila da je moja drugarica to njoj govorila da opravda sebe. Drugarica je 2 puta pala prvu godinu dok sam ja sve ispite davala u roku. I njena majka je došla da se svađa SA MNOM jer sam JA kriva. Kasnije se drugarica ispisala sa fakulteta. Danas sam diplomirala i njena majka je rekla mojoj kako je dobro što sam uspijela "jedva" da završim fakultet pored sveg svog ludovanja. Sada već bivša drugarica nije završila ništa. Gdje su oči toj ženi..
5725
119
50
share
odobravam
osuđujem

#2854916
16 Feb 20
Muskarac sa 30+ godina nikada ne treba da bude u vezi sa "djevojkom" od 30+ godina. Razlog jedan: 90% njenih jajnih celija su izgubljene. Razlog dva: statistika pokazuje da brakovi u kojima je žena imala više seksualnih partnera imaju neuporedivo veće šanse za razvod braka. Razlog tri: tvoja seksualna vrednost sa 30 godina je na vrhuncu dok je njena počela da opada u zadnjih 5 godina. Razlog četiri: Sa 30 godina sada ti imaš opcije da mjenjaš partnere kao što je ona to radila od 18 do 25 godine. Razlog pet: kada već imaš opcije zašto birati potrošenu robu kada možeš imati novu. I naravno ove razvedene ne dolaze u obzir čak i ako su mlađe od 30 godina.
1239
11297
533
share
odobravam
osuđujem

#2854736
16 Feb 20
Večeras sam izašao sa jednom devojkom o kojoj nisam znao ništa, kad sam je ugledao disanje mi se zaustavilo, pluća nisu radila, tako prelepa i zgodna, ne mogu vam opisati. Seo sam sa njom na piće i počeli smo pričati, rekla mi je da nema roditelje i da je u hraniteljsloj porodici, video sam da neke stvari nikad nije probala i jela, da je jako skromna, dobra i poštena. Nikad u životu nisam sreo takvu osobu, da tako nešto izbija iz nje, neka energija, tako neka dobrota i ljubav, ne mogu da vam opišem to rečima, da pored toga što nikad nije imala podršku i roditeljsku ljubav izraste u jednu tako nesebičnu, pametnu i dobru devojku sa velikim srcem. Ništa nisam pokuša sa njom jer mi do toga nije ni bilo bilo mi je dovoljno samo da je gledam i slušam da uživam u njenoj pojavi. Takve osobe se retko nalaze. Iskreno ja bi je oženio i čuvao bi je do kraja života ceo svet bi joj poklonio, voleo bi je više nego što može čovek da voli. Kasnije sam došao kući pod utiskom, sav polupan, suze su mi išle.
9107
260
76
share
odobravam
osuđujem

#2854887
16 Feb 20
Radim kao kapetan na brodu i plata mi je 20, 000 eura mjesečno. Imam tri ćerke koje uspiju da mi svakako potroše sve pare i da opet nemaju za sve šta im treba. Nikada im nije dosta. Planiram da im skroz ukinem pristup mome računu i da vidim šta će onda da rade. Nešto mora da se mijenja!
5407
334
119
share
odobravam
osuđujem

#2854790
16 Feb 20
Obožavam djecu, ali užasno me nerviraju majke koje se ponašaju kao da ih samo one imaju. Baš gledam sad jedna objavila sliku djevojčice i napisala: "Pažnja! Kradljivica tuđih srca je izašla u grad, niko neće ostati ravnodušan!". Dajte, ljudi, molim vas, saberite se.
5478
184
61
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva