Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2409993
20 May 18
Ajmo svi zajedno da čestitamo devojci koja je juče na stanici, u prepirci sa likom koji joj je, potrošivši sve argumente, na kraju rekao da se izdepilira, rekla "rado, da nisu muškarčine kao ti pokupili sve termine" i otišla.
7405
188
98
share
odobravam
osuđujem

#2409733
19 May 18
Navijanje u mojoj kući kada recimo Đoković igra važan meč ide od "J*bem ti mater kretenu, namesti tu ruku, jesi ti normalan, ma marš u p*čku materinu" pa do "Ma tako je bre, j*bi mu kevu, sad je tvoj, tako se udara"! Uz neizostavno dranje. Jednom tako komšije zvale muriju, mislili da smo se pobili među sobom. Panduri ostali sa nama da odgledaju kraj meča, bilo im zanimljivo :)))
5206
721
85
share
odobravam
osuđujem

#2409851
19 May 18
Fizički mi se nimalo nije svideo kada sam pocela da pišem sa njim. Medjutim, videla sam da je jako zaljubljen u mene, pritom uporan, a opet ne naporan, dosadan ili smarač. Znao je za granicu nekako. Onda upoznavanje uživo i samo je potvrdio onaj utisak koji sam stekla o njemu prilikom dopisivanja. Inteligentan, duhovit, džentlmen, te sam rešila da se upustim u vezu sa njim, jer nikada ljude nisam gledala samo i jedino na osnovu fizičkog izgleda. Nakon godinu ipo dana veze meni je on svakim danom sve lepši, ne znam kako i zašto, ali tako je. Nije se ništa promenio, a meni je drugačiji.
6106
112
61
share
odobravam
osuđujem

#2409800
19 May 18
Ugledam momak leži na cesti, pao sa motora. Samo sam istrčala iz auta dok sestra nije ni zaustavila kako treba. Dok sam prilazila bliže vidim potok krvi koji ide niz cestu, on leži potrbuške, krvari iz ušiju, usta, nosa, slomljena ruka na dva mjesta, pocijepane farmerice, ma zaista težak prizor.. Ostala sam pribrana, kleknula pored njega, tražila puls ali nažalost, nije ga bilo kao što sam i pretpostavljala jer je krvarenje bilo zaista veliko, povrede glave strašne. Vidim jednu stranu lica, bio je mlad, mojih godina.. Mislim da je tada seka rekla drugim ljudima da studiram medicinu, jer niko drugi nije ni prišao, pustili su me da ga provjerim. Dodirnem njegovu nadlakticu, ne znam ni sama zašto, samo ga nisam htjela ostaviti tako samog.. U tom trenutku mu se koža naježila.. Toliko me pogodila njegova smrt, danima ništa ne jedem, ako i pojedem povratim sve, ne mogu spavati, plačem noćima, molim se za njega.. Ne znam kako ću se nositi ako budem gubila pacijente, teško mi je.
5984
134
60
share
odobravam
osuđujem

#2409477
19 May 18
Kad sam bila trudna otac mi je rekao da moju decu svakako neće računati kao svoje unuke, jer neće nositi njegovo prezime.
394
6496
69
share
odobravam
osuđujem

#2409127
18 May 18
Naravno da cu da se naljutim na svakog ko mi kaze:"Ali ti si lepša od njega, možes ti to bolje.", ili ako bude jos više drzak pa kaze:"Jaoj, pa ružan je malo.". Alo, ljudi, jeste vi bolesni? Šta je danas sa svetom? Ja sam ga birala, a zašto i mogu li bolje nije na drugima da sude. Uvrede se ako im odgovorim da je njihov partner pomalo primitivan, a i glup, dok ja nemam pravo da se uvredim kada kažu da je moj ružan, more m'rš! Ne dam na ono što je moje, pa neka je i najgore!
6257
171
86
share
odobravam
osuđujem

#2409263
18 May 18
Zvoni mi tel, meni nepoznat broj. Javim se, a neki stariji ženski glas traži Ljubicu. Kažem da je pogrešila, žena se izvini i prekine. Zvoni opet, žena pogrešila, ja joj isto kažem. Posle jedno 5-6 sati, opet isti broj, iskuliram. Nastavilo se to i narednih dana, kontam žena se slabo snalazi sa mobilnim, samo prekinem poziv i gotovo. Pauza od nekoliko dana i opet ista situacija. Nemam opciju da blokiram broj, pa je upišem kao Ljubica, da ne bih pamtio broj, nego da odmah odbijem poziv. Jedno veče devojka kod mene, pita da joj dam svoj tel da zovne sestru da je pita nešto, njoj crkla baterija. Otključam joj tel i dam, nastavim da gledam TV, samo čuješ nju, tihim, ali veoma besnim glasom: "Ko je Ljubica i zašto te je zvala 14 puta"? Posle par sekundi zbunjenosti, prasnuo sam u smeh i pokušao da joj objasnim, a uspeo sam u tome tek sutradan. A "Ljubica" od tada nije okrenula ni jednom :)))
5643
108
55
share
odobravam
osuđujem

#2409364
18 May 18
Otišao sam na izložbu bivše devojke i kupio dve slike za koje sam dao po 250 e...Dva dana nakon kupovine slike sam pocepao i razbacao svuda ispred ulaza u njenu zgradu. Hteo sam joj pokazati koliko je pogrešila što me je ponižavala kada sam joj govorio da ću uspeti delom života i postati jako imućan finansijski. Pre nego što me je ostavila kao psa govorila je kako nikada ništa neće biti od mene i kako ću ceo život biti niko i siromašni slepac. Sada je taj isti siromašni slepac jedini kupio njene slike i pokazao joj koliko je ona niko. Čuo sam od prijatelja da joj je jako loše bilo te sam joj ponudio da radi kod mene u firmi kao čistačica... Nije znala šta je snašlo.
2556
4892
185
share
odobravam
osuđujem

#2409400
18 May 18
Imao sam 15 godina kad sam počeo pušiti travu, zajedno sa drugovima. Sve je u početku bilo zezanje, nikad nismo razmišljali o nekoj težoj drogi, sve dok nismo postali bukvalno druga ruka dilera. Dobijali smo stalno razne vrste droga, pušili smo, šmrkali, gutali na tehno žurkama. Život nam se sje*ao 3 godine kasnije, roditelji su znali šta radimo, neki smo bili I izbacivani iz kuće. Bili smo razočarani, na granici smo bili da se ubodemo u venu. Međutim, jedan izlazak je "spasio" moj život. Upoznao sam jako finu curu na jednoj tehno žurci, raspričali smo se i bili zajedno čitavu noć. Sledeći dan smo izašli zajedno napolje i smuvali se. Znala je moje poroke i trudila se da me odvikne od toga i uspela je. Sve sam prestao. Nisam se više drogirao niti sam prodavao drogu, ignorisao sam poruke od drugova, prestao sam izlaziti s njima. Jedina osoba s kojom sam izlazio i pričao jeste ona, moja cura, moja ljubav, sreća, radost, sve moje. Nikad neću zaboraviti ko mi je spasio život tog 21. juna. Volim te medo! #K
5577
334
51
share
odobravam
osuđujem

#2409158
18 May 18
Bila sam u poziciji da biram kandidate za jedan posao. Prijavila se djevojka čija majka boluje od raka. S obzirom da nemam novac da joj pomognem, sredila sam joj posao. Možda nije savršen kandidat, ali vidi se da ima volju za učenjem. Ponosna sam na sebe jer sam vidjela koliko joj taj posao znači. I kao apsolutni stranac sam na neki način uz nju kad joj je najteže.
5935
190
32
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva