Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3159985
13 May 24
Sutra je mužu 32. rođendan, zahvaljujem Bogu svaki dan što mi ga je podario. Marko, volim te najviše i sretan ti rođendan !🥰
1360
75
19
share
odobravam
osuđujem

#3160650
13 May 24
Na kredit sam kupila svoj prvi auto. Nije bio preterano skup, ali je meni bio dobar kao početniku. Kredit sam isplatila, htela da prodam taj i da uzmem malo veći zbog deteta. Otac hteo da prodam njemu ali da mi pare da za par meseci. Prošlo par meseci, on i dalje odlagao a auto je koristio dok jednom nisam uzela auto i oglasila ga za prodaju. Hteo da me prijavi za krađu, a on je imao samo ovlašćenje, nije bio vlasnik. Auto sam na kraju prodala nekom drugom a on mi i dan danas prebacuje što nisam poklonila njemu. Kad sam ga pitala šta je on meni kao otac obezbedio da bih mu bilo šta poklanjala još više se uvredio. Ceo život tuđa usta hranio, dok su moja gladovala, sad na sve to zaboravio i zna da se ljuti što ga ne doživljavam više kao oca i što sam mu u lice rekla da nemam nameru da ga finansiram pod stare dane.
1934
41
19
share
odobravam
osuđujem

#3160564
12 May 24
Imam samo jednu želju, a to je da moj tata pobijedi karcinome, i da više ne vidim majčine suze na licu....
2813
24
24
share
odobravam
osuđujem

#3160582
12 May 24
Došli smo do razvoda, jer je postalo nepodnošljivo svakodnevno toksično ponašanje i vređanje od ranog jutra, mrzovolja, uvrede. Uzmem godišnji 2 nedelje da se sredim psihički i premotam naš chat na viberu od momenta upoznavanja do danas da vidim šta sam to propustila i kad se toliko promenio. Vidim da sam bila zaljubljena i slepa kod očiju, naivna na sitne red flags. Dok smo živeli sa svekrvom bio je normalan, ljubazan, preseljenjem u inostranstvo je pokazao svoje pravo lice. Prvo gubitak trudnoće, umesto podrške i zagrljaja, pritisak da smršam i da nađem posao što pre da me ne izdržava. Nađem posao, napredujem, bolje sam plaćena od njega, kreću napadi i vređanje da mi spusti samopouzdanje. Nije to postalo preko noći već postepeno se razvijalo, kao što babe kažu da će žaba iskočiti iz vrele vode ali postepenim grejanjem će se skuvati i neće znati šta je snašlo. Pitala sam se zašto se nismo zbližili već udaljili dobila sam odgovor.
1464
43
27
share
odobravam
osuđujem

#3160304
12 May 24
Kakav je čovek, vidi se po njegovoj ženi. Ako vidim da je žena nesređena, loše obučena, nenasmejana i nervozna - znam tačno o kakvom se čoveku radi.
1354
212
55
share
odobravam
osuđujem

#3160095
12 May 24
Naježim se kada vidim socijalne slučajeve koji imaju po petoro djece. Nemaju novca za tri obroka dnevno, čistu odjeću i kupatilo, ali bitno da imaju petoro djece. Sram ih bilo! Koliko sebično i pokvareno, namjerno dovoditi djecu u siromaštvo! Jedno je kada se desi pa porodica ostane bez primanja, drugo je svjesno rađanje djece i pravljenje socijalnih slučajeva od iste. Bez veze!
1485
81
61
share
odobravam
osuđujem

#3160519
12 May 24
Počela sam izlaziti s dečkom koji mi je vrlo brzo dao do znanja da mu se sviđam i da želi biti sa mnom. Kratko smo izazili i imala sam dojam da je to ono finalno, i s moje i s njegove strane. Rekao mi je kako želi da napravimo pauzu jer ima puno poslovnih obaveza (što je istina) i važno mu je da se često viđamo što on trenutno ne može, ali bi volio. Rekla sam mu široko ti polje i prestala se čuti s njim. Da mu se stvarno sviđam ne bi to rekao nego bi se potrudili oboje da se uskladimo. Vjerovatno mu je naišao netko drugi, a mene je želio držati u rezervi. Ja nisam rezerva.
2502
102
48
share
odobravam
osuđujem

#3160263
12 May 24
Otkrila sam da sam trudna tek na početku sedmog meseca trudnoće tako što sam odjednom osetila jake pokrete i preplašeno otišla na hitnu. Mužu je otkriven rak, veče pred početak hemoterapije smo spavali poslednji put. U komi je sada i bilo je prekasno otkriveno. Umreće a neće ni znati da ćemo dobiti bebu. Kroz sav taj haos, gojila sam se, imala blage redovne cikluse, potpuno zanemarila sebe. Stomak mi je rastao, mislila sam da je zbog stresa i neurednog načina života, brze hrane, jer radim u 3 smene, inače sam krupnija osoba imam 85 kilograma. Ne mogu još da poverujem da ću imati naše dete. Ne znam da li sanjam, doktori kažu da je sve u redu, devojčica je. Stotine misli u minuti mi prolazi kroz glavu. Još nisam nikome rekla potpuno sam pogubljena. Hoću da iskočim iz kože od sreće a ujedno srce mi je slomljeno jer ljubav mog života se gasi, samo još par dana ili nedelja je tu.
2210
44
52
share
odobravam
osuđujem

#3160575
11 May 24
Kada upoznam devojku i saznam da ima psa, prekidam svaku komunikaciju jer imam osećaj da njena higijena i higijena njenog stana nikada ne mogu biti dovoljno visoki.
874
1560
78
share
odobravam
osuđujem

#3160101
11 May 24
Zaista je istina ona priča da dobra žena znači da ćeš imati dobar život. Nekada ne mogu vjerovati kakvu ženu imam. Za današnje vrijeme, zaista rijekost. Nevina prije braka, obrazovana, uspješna, iz imućne porodice i još na sve to uživa da kuha. Po kući joj želim pomoći oko poslova, ali ona to uvijek odbija. Nekad se moram boriti da i ja nešto počistim. Zahvalna je i vidi se da cijeni to što zaradim mnogo novca. Stvarno sam pogodio jackpot u životu i savjetovao bih muškarcima da ni na šta manje ne pristaju, definitivno i dalje postoje ovakve tradicionalne žene!
585
1953
170
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva