Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2897269
07 Jun 20
Znam da će mnogi osuđivati ovo moje mišljenje, ali ne planiram da se udam i rodim dete pre 30. godine. Takođe, ne želim da se porodim prirodnim putem, platiću koliko god treba za carski rez ali ja nisam u stanju da podnesem taj bol. Za vreme trudnoće ću redovno vežbati da održim donekle liniju, a dete neću dojiti, obezbediću mu sve potrebne elemente koje treba da unese ali jednostavno ne želim da mi grudi "splasnu". Ako budem imala ćerku želela bih da bude obrazovana dama, a sin pravi muškarac. Priuštiću ja mojoj deci sve što im je neophodno, naučiću ih pravim vrednostima, raditi na njihovom obrazovanju i opštoj kulturi, ali isto tako želim i za sebe da činim lepe stvari ili ne činim ukoliko to ne želim (kao što je porođaj prirodnim putem, dojenje itd.) Samo se nadam da me muž jednog dana neće osuđivati zbog mojih ličnih stavova.
3569
4204
420
share
odobravam
osuđujem

#2897476
07 Jun 20
Imam 28 godina, 100 kila, debeo sam i proćelav. Radim kao moler. Upoznao sam jednu devojku u parku pre oko 2 godine. Visoka, plava, odbojkašica, radi kao neki farmaceutski istražitelj. Ima 27 godina. Ona je mene jurila. Živim kod nje u stanu. Faktički me izdržava. Govorio sam da nađe drugoga, njeni roditelji se protive našoj vezi, a ona hoće samo mene. Volim je, ali imam osećaj da je kočim.
5217
401
134
share
odobravam
osuđujem

#2897616
07 Jun 20
Pripremam se za prijemni za Medicinu a imam 24 godine. Većina me osuđuje i govore mi da je moje vrijeme prošlo, da neću upasti a i ako upadnem da neću moći stizati kao mlađe kolege jer sam zakržljao. Razumijem da sam trebao odmah poslije srednje ali ja ne žalim ni za čim jer sam se za vrijeme ove duže pauze jako dobro proveo a sad je vrijeme za ozbiljne stvari.
5434
176
127
share
odobravam
osuđujem

#2897318
06 Jun 20
Uvek kada pomislim da život i nije baš toliko komplikovan i težak setim se prvog komšije koji je pre nekoliko godina nehotice ubio svog druga u lovu kada je bila organizovana hajka na vuka. Nije bio u zatvoru jer izgleda nije bio on sasvim kriv i njegov drug se nalazio tamo gde ne sme, zbog kajanja je nekoliko puta pokušao sebi da oduzme život, ali na sreću su ga uvek sprečavali u tome. Tada je javno pred celim komšilukom sekirom slomio pušku, zapalio drvene delove, bacio one metalne i od tada retko kada izlazi iz kuće, ne priča ni sa kim, često se može videti kako sedi u dvorištu i plače i iskreno mi je žao tog čoveka jer se vidi da preživljava pakao. Pre tog događaja je bio veseo, omiljen u komšiluku, zbijao šale na dnevnom nivou, imao prelepu devojku i bio stvarno srećan čovek.
5828
100
86
share
odobravam
osuđujem

#2897303
06 Jun 20
Mama mi je profesor na fakultetu, tata jedan od najboljih pedijatara u Srbiji, a sestra vrstan naučnik iz oblasti biologije za koju će se tek čuti. Sa druge strane ja sam završio trogodišnju srednju za dekoratera zidnih površina, narodski rečeno za molera i skroz se posvetio tom poslu. Poštujem i znanje, i pamet, i škole, i uspehe ali se nisam pronašao u tome. Ni mama ni tata nemaju problem sa tim, često me preporučuju svojim prijateljima i kolegama i ponosni su na mene, ali se setra ponaša kao da sam crna ovca u porodici i kao da sam neko ko samo bruka familiju pa me tako nikada ne pominje pred njenim društvom što sam saznao nedavno kada je dovela neke svoje kolegenice koje su se čudile kako im ona nikada nije rekla da ima brata. Malo me boli to jer ja nju poštujem i volim i svima pričam kako sam ponosan na nju dok ona mene ni da pita kako sam kada se uveče skupimo svi posle radnog dana...
8112
182
96
share
odobravam
osuđujem

#2897314
06 Jun 20
Pre tri godine sam metkom pogođen u biceps, a da pritom nisam ni mafijaš, ni narko diler, ni lopov, ni razbojnik. Komšija od preko puta se ženio i kada su svatovi došli sa mladom njen otac je izvadio pištolj i onako pijan počeo da mlatara njime i puca ''u vazduh''. Od šest metaka koliko je ispalio tri su završila u autu parkiranom ispred komšijine kapije, jedan u mojoj ruci i dva u spavaćoj sobi baba Dane koja živi u kući pored njih. Tog dana sam lako mogao da poginem i nemam ni trunku razumevanja za ljude koji se tako bahate na svadbama. Da sam ja neka vlast takvima bih sudio doživotne kazne dok ne istrule u zatvoru.
7689
138
66
share
odobravam
osuđujem

#2897087
06 Jun 20
Moja sestra ima troje male i izuzetno nevaspitane djece. Lome stvari po kući, prave haos, a kad im se riječ kaže, odmah se valjaju po podu i histerišu. Pri tome nisu bebe, imaju 6, 8 i 10 godina. Ona i njen muž stalno izlaze, idu na putovanja, u šoping, itd, a djecu ostave meni i mami na čuvanje. Mama je srčani bolesnik, ja studiram, pri tome nemamo para a sestra ih ostavi po 7 dana, moramo im kupovat hranu jer pobogu djeca su navikla samo na najbolju hranu. Mama i ja jedva za sebe imamo, živimo od njene penzije i onoga što ja zaradim radeći preko studentske organizacije. Juče me je sestra nazvala i rekla kako ide na put i kako joj "moram čuvati djecu". Odbila sam, ne samo zbog njenog bezobrazluka, nego i zbog toga što je ispitni rok i stvarno nemam vremena. Gospođa se naljutila i blokirala me. Sad mi je krivo što sam ikada i pristala da čuvam i izdržavam njena derišta. Sad je pokazala pravo lice i, iskreno, nije mi žao što neće da priča sa mnom.
7479
169
99
share
odobravam
osuđujem

#2897113
05 Jun 20
Raskinuo sam sa devojkom jer non stop pravi neke retardirane prenkove na meni i kači ih na društvene mreže. Na primer, imam dugu kosu i danas mi je dok sam ja dremao ladno otkinula pola repa i smejala se, dok je sve to snimala. Zgadila mi se, a i ja sam sebi jer sam bio s njom.
7307
206
95
share
odobravam
osuđujem

#2896630
05 Jun 20
Evo vam jedan savet kako da naučite strani jezik. Za otprilike 6 meseci možete da uspostavite komunikaciju a za godinu dana ćete se moći naći u bilo kojoj životnoj situaciji i voditi normalan razgovor. Svaki dan treba da naučite par reči, ja sam odlučio da svaki dan učim po 3 rečenice. Vi svaki dan da učite po 3 rečenice od po 4 reči, znači da nedeljno naučite oko 84 reči. Tako sam naučio engleski, francuski, nemački, španski a trenutno učim italijanski. :)
5127
614
118
share
odobravam
osuđujem

#2896624
05 Jun 20
Kad mi je cura priredila iznenađenje za godišnjicu veze i romantičnu večeru s vrata sam počeo da se skidam, jer je rekla da pričekam par minuta da sve završi u sobi (pa sam hteo i ja da je iznenadim), nakon što je otvorila vrata u sobi je bilo većina naših prijatelja, koji su gledali mene onako golog ko od majke rođene u plavim čarapicama i u kravati, znam da je to loži... Drugovi popadali od smeha, meni bedak, cure kao žmure, još sam morao da prođem kroz tu prostoriju da dođem do svoje sobe onako gologuzan. Mene iskreno nije blam drugovi me na treninzkma x puta videli takvog, a cura oće da propadne u zemlju i posle 3 meseca od tog događaja, još se ljudima izvinjava zbog toga.
5279
350
52
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva