Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3166921
14 Jul 24
Prevario sam svoju devojku i saznala je. Slagao sam je kako mi majka ima rak da bi ostali zajedno.
46
2034
43
share
odobravam
osuđujem

#3166953
13 Jul 24
Koliko smeće treba da budeš da varaš ženu koja prolazi kroz neuspešne procese vto, koja se raspadne posle svakog spontanog, ali ima snage da se sastavi i ide dalje? Da varaš ženu koja konačno uspe da ostane trudna i koja iznese veoma rizičnu trudnoću. Ženu koja provede 3 meseca u bolnici prikovana za krevet da se ne bi prerano porodila. Ženu koja jedva preživi porođaj. Ženu koja sve to odmah zaboravi po porođaju i bude posvećena majka tvom detetu. Sve vreme glumeći požrtvovanog muža. I onda ostaviš to smeće i tebe napadaju da si detetu uskratila oca! A to isto smeće nema ni želju da viđa sopstveno dete.
2634
78
78
share
odobravam
osuđujem

#3167220
12 Jul 24
Moj otac (60) je u penziji. Doveo sam mu malo štene pod izlikom da ga dovodim sebi. Evo već je par nedelja kod nas. Ljudi, da ih vidite, nerazdvojni! To mi je bio cilj..
1841
36
19
share
odobravam
osuđujem

#3166649
11 Jul 24
Počnem da se dopisujem sa tipom koji mi relativno brzo u razgovoru kaže da je oženjen. Za mene podrazumeva kočnicu i 0 šansi da se s njim ikad išta desi. Međutim on je insistirao sa pričom da se upoznamo. Na kraju mu kažem da je oženjen i da nema zašto onda mene da upozna. On odgovara sa: “Je*eš ženu.” Inače sa njom ima i dete. Ceo život promeniš zbog nekog, vežeš se za ceo život vašim zajedničkim potomkom… Da bi on, dok ti nisi na poslu, jurio po internetu devojke 15 godina mlađe od sebe. Jezivo i poražavajuće. Pod blok, bato.
2378
115
44
share
odobravam
osuđujem

#3164979
10 Jul 24
Ne razumem zašto ljudi imaju potrebu da ljudima koji se lako zacrvene (od stida, postide se) imaju potrebu to da kažu i da naglase: "Jao, kako si se zacrveneo/la". Samo ignoriši, nema potrebe da im praviš veću nelagodu od one koju već osećaju.
1692
37
35
share
odobravam
osuđujem

#3167324
10 Jul 24
Nakon razvoda, ostala sam sama sa dvoje male dece. Bilo je teško balansirati između posla, kućnih obaveza i njihovih potreba. Osećala sam se iscrpljeno i preplavljeno, ali odlučila sam da neću odustati. Počela sam da provodim više kvalitetnog vremena sa njima, slušajući njihove brige i želje. Uključila sam ih u razne aktivnosti, od sportova do umetničkih radionica. Podržavala sam ih u svemu što su želeli da probaju, bez obzira na to koliko je bilo izazovno za nas. Danas su moja deca svestrani i samouvereni mladi ljudi. Jedno od njih osvojilo je stipendiju za prestižnu srednju školu zbog izuzetnih akademskih rezultata, a drugo je postalo prvak u lokalnom sportskom klubu. Naš put nije bio lak, ali gledajući njih kako rastu i postižu uspehe, znam da je svaki trud bio vredan. To je moj najveći životni uspeh.
2867
66
55
share
odobravam
osuđujem

#3167312
10 Jul 24
Moj dragi i ja, kao dva suprotna pola, 😊 Ja sanjam o bebama, a on o slobodi bez bola. Ali dok ja maštam o slatkim dječjim koracima, 👶 On još uvijek sanja o avanturama i egzotičnim putovanjima. 🌍 Neka se odluči, jer vrijeme brzo leti, ⏳ A ja sanjam o bebama, slatkim i veselim, bez dileme. 🍼 Antonio, dragi, nek' odluka tvoja bljesne, ✨ Nek' se snovi spoje, a ljubav preraste u obitelj, čineći naše srce punim topline i radosti. ❤️
151
1752
88
share
odobravam
osuđujem

#3167147
10 Jul 24
Svekrva mi je rekla da je njen sin mogao mnogo bolje da izabere i da sam sve ono čemu se ona nije nadala. Hvala joj! Sad zvanično ne moram da se trudim da budem fina... posle ovoga u kuću joj ući neću. U našu kuću je uvek dobrodošla, to je kuća i njenog sina i unučića, samo snaju više nema. Kad ona dođe ja ću u sobu ili preko vrata... neko bi se uvredio al meni je laknulo. Imala bi svašta reći o njoj al ne... nema potrebe. Zvanično zabeleženo da me je UVREDILA! S punim pravom prekidam svaki kontakt bez da objašnjavam. Olakšala mi je samo tako...
2779
80
78
share
odobravam
osuđujem

#3165196
10 Jul 24
Saznala sam da su svekar i svekrva pozajmili novac od mojih roditelja i to finu svotu, iako im mi šaljemo svakog prokletog meseca novac! I kad je moj tata posle više od godinu dana pitao a cemu taj novac vratiti, svekar rekao ‘kako smo mi svi porodica i to eto potroiso se novac u krugu porodice’. Svađala sam se sa mužem par dana oko toga, on ne vidi problem što njegovi neće da vrate novac, već što su moji uopšte pozajmljivali. E pa dignem iz ušteđevine i uplatim tati na račun, i kažem mužu ‘mi smo porodica, ostaje sve u krugu porodice’.
2762
55
64
share
odobravam
osuđujem

#3166940
09 Jul 24
Pošto u Srbiji posla nisam mogao naći, otišao sam na sezonu u Dubrovnik popolično se moglo dobro zaraditi za rad u kuhinji. Gde su cene hrane bile baš paprene, znao sam tu jednog čoveka kojeg sam upoznao dok sam par puta letovoa u Dubrovniku imao je manji bar blizu plaže pravio je dobar roštilj za sitne pare se moglo dobro najesti. On te sezone nije mogao da radi jer se operisao te mi je rekao ako želim mogu doći odraditi celu sezonu umesto njega a što zaradim da ostavim za sebe. Od 3,5 meseca sam bio, radio punom parom po 12 sati pravio roštilj cene nisam napumao kao u ostalim barovima ili ti restoranima bilo je pristupačno za sve turiste mnogi su se oduševili ukusom, uslugom i cenom posla je bilo preko glave zaradio sam oko 20 000 evra, da sam stavio veće cene možda bi cifra bila veća no nije lepo biti pohlepan. Tom čoveku ostavio sam 5000 evra. Vratio sam se prezadovoljan, pritom i ove godine ćemo ja i on zajedno raditi u sezoni posao ćemo priširiti.
3091
74
56
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva