Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2409092
17 May 18
Čini mi se da svaka škola ima bar jednog profesora koji "ide u penziju" minimalno 20 godina.
5896
83
75
share
odobravam
osuđujem

#2408758
17 May 18
Moj muž i ja smo se upoznali kad smo bili 20 godina stari, mladi lepi, zaljubili smo se do ušiju. Par mjeseci kasnije vjenčanje i naravno i djeca su došla ubrzo. Radili smo za minimalnu satnicu jedva sastavljali kraj sa krajem, odgajali naše dvoje predivne djece i maštali o boljim danima..... 25 godina je prošlo, još smo zajedno, volimo se više nego ikad, napokon živimo normalan život....
6235
173
33
share
odobravam
osuđujem

#2408587
17 May 18
Pozovem svoje 3 prijateljice u restoran da počastim za rođendan. Rezerviram stol za nas 4 i onda jedna od njih povede dečka, a nije me ni pitala može li on doć. Restoran je bio pun i nije bilo slobodne stolice i onda se prijateljica naljutila što nisam rezervirala za više ljudi i otišla. Ponekad se zapitam s kim se ja družim.
6451
160
43
share
odobravam
osuđujem

#2408390
17 May 18
Ne jedem gluten, slatkiše i fast food. Idem u fitnes poslje posla. Ne gledam tv često. Čitam na putu do posla. Ne kupujem šampone sa silikonima i mažem se kokosovim uljem. Kupujemo meso i povrće od farmera. Obožavam svoj stil života i volim biti zdrava. Ne podnosim debele, nezdrave ljude koji se žale na zdravlje, bolove, debljinu...i na moje savjete kažu "radije ću pusiti nego umrijeti nesretan". Ok, umri.
2883
4872
195
share
odobravam
osuđujem

#2408377
17 May 18
Prošle godine smo izabrali neko mesto u Grčkoj gde osim srpskog teško da si mogao da čuješ neki drugi jezik. Na plaži porodica do nas jede onu čajnu kobasicu iz Zlatiborac pakovanja i to pakovanje 'ladno baca pored sebe. Da se našalim, ali i da ih prekorim ironično kažem ''Zerbian Švajne'' kad skoči ovaj domaćin i krene meni sve po spisku nemačkom, pa psuje i Merkelovu, i Hitlera, i Berlin, pa pokušava da mi pokaže da je antifašista... Ja ga gledam, smejem se i u pola njegove predstave kažem ''rođače opusti se, naši smo''. Kako sam to rekao kao da sam mu oči izvadio, odma je hteo da se bije, al ga sprečila njegova žena i deca koja su počela da plaču. Mislim si, pu kakav smo narod. Pokušavaš da mu skreneš pažnju da đubre baci u korpu, a on peva po šumama i gorama i oće da se bije.
5438
190
80
share
odobravam
osuđujem

#2408422
17 May 18
Jedan stariji gospodin mi je davno rekao “za zdravu vezu i brak je bitno da i jedno i drugo varaju, ali da se za to nikad ne sazna”, vjerovali il ne meni je to tako. Ja svoju djevojku volim svaki puta sve više, a ove za jednu noć su tu jednostavno da se ispušem i da malo dignem svoj ego. Vjerujem da ću dobiti dosta osuda, ali ima i onih koji će shvatiti o čemu pričam...
829
6746
107
share
odobravam
osuđujem

#2408639
17 May 18
Moja mama nikada nije rekla "Ne diraj, to je za goste". Uvek meni i bratu da najlepše parče nečega. Kada sprema palačinke, koje ja jedem vrele, čim ih skine sa tiganja, prvo meni spremi, kad ja završim sa jelom, sprema za ostale. Jednom nam se jeo kolač koji je spremila jer su nam gosti trebali doći, pojeli smo to, njima je posle na brzinu napravila nešto drugo. Ne razumem roditelje koji ispred svoje dece stave neku osobu koja im dolazi par puta godišnje.
7850
281
83
share
odobravam
osuđujem

#2408288
16 May 18
Mom sinu od 22 god sam zabranio da vozi auto što sam mu kupio, izlaske (ukoliko sam ne finansira) i sve ostalo po redu... od računa za mobilni, fakulteta itd... sve to sam uradio da bih od njega napravio čoveka a ne da se breca na majku i mene. Izvoli radi, zaradi pa se onda ku*či, do tad imaš sobu da prespavaš, zasad besplatno i tri obroka u kući. Toliko od mene.
5854
767
114
share
odobravam
osuđujem

#2408112
16 May 18
Imao sam dva dobra prijatelja, smatrao sam ih kao rođenu braću. Godinama sam ih znao, godinama smo se družili, provodili vrijeme skupa, zaje*avali se, pričali o svemu i svačemu. Kad sam upoznao curu, nastavio sam se družit s njima, i upoznao ih s njom. Nakon nekog vremena (6-8 mjeseci) ona je stalno počela pričati kako mi je jedan prijatelj bolji od drugog. Kako je pametniji, kako možemo o bilo čemu pričati bez obzira koliko zahtjevno ili duboko. Ja sam je ignorirao. Ne zato što sam preferirao jednog od njih, nego zato što su mi bili braća. Kad nam se odnos raspadao i prilazio pri kraju, saznao sam da me je varala sa tim kojeg je ona preferirala i probala mi "nametnuti". On ni riječ nije rekao. Nakon raskida sam ga izbrisao iz mog života. Moj drugi prijatelj je još uviijek ovdje za mene. Uživamo i družimo se svaki dan. Drago mi je što nisam slušao tadašnju curu i udaljio se od njega. Ono što hoću reći je, nemojte dopustiti drugima da upravljaju vašim prijateljstvima.
5434
104
23
share
odobravam
osuđujem

#2407630
16 May 18
Svima sam rekao da je razlog raskida četvorogodišnje veze naše neslaganje, različiti stavovi i ostale priče. Mi smo imali vezu na ''daljinu''. Ja živim u Norveškoj ali sam svakog meseca u Srbiji na 7, 8 dana zbog posla. Tako nam je veze i funkcionisala, ja dolazim ona je završavala višu školu, kada ima raspust ja joj platim kartu da dođe kod mene.. Kada je završila školu predlozio sam da pređe kod mene što je sa oduševljenjem prihvatila. Godinu dana je živela sa mnom, usavršila jezik, sredila papire i ja sam joj pomogao da nađe posao. Posle 2 meseca posla ona je prešla na novi posao (imala je papire, znala jezik i nije bilo teško da nađe posao) i tada je raskinula. Rekla je da joj je žao ali da sam joj ja bio jedini izlaz (iz siromašne je porodice) i da me je 4god TRPELA i čekala da može da se OSLOBODI. Naravno, odgovaralo joj je i moje čašćavanje i finansijsko pomaganje tu i tamo oko škole i života.. I ne, nikad joj to nisam nabijao na nos. Osećao sam se jadno, odvratno i poniženo.
6369
364
104
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva