Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2663821
04 Dec 19
Pre par godina jedan dečko me je pozvao da izađemo i ja sam pristala pitao me je da budemo zajedno odbila sam ga i rekla mu da smo drugari (ustvari sam mislila da je nizak, debeo i ružan) posle par meseci on je napravio svoj film, posta slavan... Posle 6. Meseci preselio se u LA sa svojom devojkom sada tamo žive i on pravi filmove... Kada pročitam njegovo ime na kraju nekog filma uhvati me jeza! Mojoj gluposti nikada kraja da sam ga prihvatila takvog kakav je bio sad bih ja bila u LA i živela pravi život.  
574
6665
78
share
odobravam
osuđujem

#2663798
04 Dec 19
U srednjoj školi sam imala jednog dečka, koji mi je bio prva malo ozbiljnija veza. Kao i mnoge srednjoškolske ljubavi, a i zbog daljine (živeli smo u različitim gradovima), nismo opstali i raskinuli smo posle par meseci. Međutim, ja sam i dan danas zahvalna na toj vezi. U njoj nije bilo ponosa, uvek smo pričali o tome kako se osećamo, šta nas muči i šta nam smeta. On je bio izuzetno nežan prema meni i pun poštovanja, a ja sam to cenila i uzvraćala. Na neki način, stvorio je standard i model po kom sam posle birala i tražila momke i nikada nisam pogrešila (imala sam 2 duže veze posle njega). Ako bih raskinula vezu, to je zbog različitosti i nekog neslaganja stavova, ali nikada nisam ostala povređena, niko od momaka me nije uvredio i raskid bi prošao pristojno i prijateljski. Hvala prvom dečku što me je naučio koje vrednosti treba da cenim i tražim u ljudima. :)
5466
115
30
share
odobravam
osuđujem

#2664175
03 Dec 19
Ja sam odrastao u bogatoj gradskoj porodici i ceo život sam izlazio, ispijao pića po kafićima, klubovima, muvao cure, varao devojke, ženu... Imam brata od tetke koji je siromašan i nikada nije izlazio, ne pije, ne puši, voli da čita i igra šah, dobra je osoba i brine se o svojoj bolesnoj majci. On nikada nije imao devojku niti mi je rekao da mu je neka poslala poruku ili mu se javila u životu. Toliko o tome kakvog momka devojke žele za sebe. Ja sam to shvatio još kao mlad i ne bih nikada voleo da sam na mestu tog mog brata. Devojke su kao glina, treba ih oblikovati kako ti želiš.
910
6251
198
share
odobravam
osuđujem

#2663991
03 Dec 19
Jedna baka živi u ulici do moje, doselila prije par godina. Živi sama i nonstop je viđam vani na ulici, pozdravljamo se i u jednom navratu dok sam šetao kući sam se zaustavio kako bih joj pomogao nacijepati i spremiti drva (to je bilo prošle godine). Puno mi se zahvalila i gurnula mi u ruke kojekakvih kolača koje jednostavno nisam mogao odbiti. Nakon tih godinu dana, danas sam ju vidio pred njenom kućom i rekao sebi u bradu pa hajde da pozdravim bakicu i vidim kako je. Stanem autom ispred otvorim prozor, a ona raširenih ruku kaže da me sam Bog poslao. Zove me unutra i govori kako joj se pokvario telefon i ne zna šta će nitko ne želi pomoći. U tom trenutku kako sam joj prilazio zagrlila me kao vlastito unuče, baš poseban osjećaj. Odvela me unutra i ponudila svime što je imala, u međuvremenu dok smo došli do kuće koja je svega 10ak metara udaljena zagrlila me još 2-3 puta. Vidi se da joj netko njen nedostaje. Ukratko - telefon je popravljen, bakica je sretna i meni srce ispunjeno :).
6714
55
64
share
odobravam
osuđujem

#2663532
03 Dec 19
Sa 25 godina sam ostala udovica sa bebom od 4 meseca. Od tada se sve promenilo iz korena. Život mi se pretvorio u konstantne odlaske kod psihologa, borbu sa traumom i pokušaje da budem jaka za svoju ćerku kojoj treba psihički stabilna majka. Poslednje što mi je trebalo u takvoj situaciji su nove veze i muškarci, ali mojoj okolini to nije bilo jasno. Godinama nisam ni želela ni mogla da budem sa nekim. Ali pritisak okoline je bio grozan, sa sve onim "mlada si, prebolećeš, nemoj da ostaneš sama, nađi drugog, biće ti lakše, budi bilo s kim" pa agresivno nabacivanje njihovih poznanika i rođaka. Najbolje mi je bilo samoj. Pokušava sam kasnije u životu, ali ni sa kim nisam uspela da se povežem i nisam ni želela da pokušavam više. Imam 48 godina, ni sa kim nisam bila od 25. i ne ne dostaje mi muškarac u životu. Okolina me sažaljeva i teraju me da budem sa bilo kim. Zašto ljudima to toliko smeta? Ako se desi sa nekim - super, ako ne, nikom ništa. Zašto bih pokušavala nešto na silu?
6639
115
64
share
odobravam
osuđujem

#2663536
03 Dec 19
Dečko mi ima leukemiju. U bolnici je. Ali ne plače kao Siniša Mihajlović, ponaša se odgovorno i razumno. Nema para da mu odmah presade koštanu srž, zna šta ga čeka, ali je hrabar. Ponosna sam na njega i biću uz njega do kraja.
5436
521
79
share
odobravam
osuđujem

#2663449
03 Dec 19
Momci i devojke, ne budite glupi kao ja. Finansirala sam zbog ljubavi parazita, koji kada se konačno zaposlio, umesto da je kupio nešto makar u frižider, kupio sebi nov računar i rekao mi "zašto bih ja tebi plaćao internet, nismo u braku?". Živeli smo 3 godine zajedno i sve vreme sam ja sve sama finansirala, zato što on nije mogao da zadrži ni jedan posao duže od dve nedelje. Digla sam kredit da opremim stan za koji su moji roditelji digli kredit da imamo gde da živimo sami. Sve sam radila sama, dok je on kući igrao igrice i svinjio, 2 puta je oprao sudove i to prigovorio zašto ih ima toliko. Bila sam mlada i glupa, ko mi kriv, pa lupila glavom o zid. Ni najmanji poklon od njega nikada nisam dobila, ni uzbran cvet. Sada ne živim u bajkama, bitno mi je da dečko pored ljubavi, ima i posao. Ne mora da ima za mene da mi gradi kule i gradove, ali sebi za telefon i cigare da plati dovoljno je i minimalac koji može zaraditi i na građevini. Ipak nije dovoljna samo ljubav.
5826
214
131
share
odobravam
osuđujem

#2663762
02 Dec 19
Mojoj cimerici rođena majka savjetuje da s momcima spava zadnjeg dana menstruacije kako bi svaki mislio da joj je prvi. Kaže da svaki muškarac cijeni i “pada” na “poštenje” 🙄
773
5921
114
share
odobravam
osuđujem

#2663497
02 Dec 19
Jedna dobra poznanica mi je rekla što više daješ, više ćeš imati.. Ljudi moji uvijerila sam se da je tako! Zove mene mama na telefon i kaže da nam je dječak iz susjedstva bolestan, ja bez razmišljanja pošaljem 50e toj obitelji kao malu pomoć iako sam ostala bez posla, u međuvremenu počnem raditi i tek mi je sada bio mjesec dana kako radim da bih od šefova dobila 100e Božićnice... Samo su mi te riječi prošle kroz glavu! Pomozite na bilo koji način možete, jer naše malo nekome znači puno!
5447
137
64
share
odobravam
osuđujem

#2663746
02 Dec 19
U braku sam i imam djecu sa ženom koju volim.Slučajno sam sreo bivšu, prvu ljubav nakon nekih 7 godina od našeg raskida. Stupili smo u kontakt. Ona je takodjer udata i sretna u braku. Čujemo se redovno i ja vam ne mogu opisati kakav osjećaj imam, u meni su se probudile neke emocije koje nisam do sad imao. Sa jedne strane sam sretan u braku a sa druge strane bivša djevojka me vraća u mladost. Ne znam jel moguće voljeti 2 žene u isto vrijeme?!
713
6914
128
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva