Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2590030
12 Jun 19
Zbog trojke iz matematike mi je mama prosula pasulj na glavu i izbacila iz stana. Sela sam na otirač sa pasuljem na glavi i praznom činijom u rukama. U tom trenutku su prolazile komšije koje žive preko puta naših vrata i uleteli su u svoj stan kad su me videli. Te poglede nikad neću zaboraviti. Imala sam 8 godina.
682
6386
132
share
odobravam
osuđujem

#2589428
09 Jun 19
Nakon porođaja, ono što me je motivisalo da smršam i ne zapustim se je to što bi moja ćerka jednog dana gledala slike kada je bila beba i kada vidi mene na tim slikama, hoću da pomisli kako je mama bila lepa i zgodna, a ne debela i zapuštena. Možda zvuči glupo, ali meni je pomoglo. Izgledam bolje nego pre trudnoće.
6163
262
93
share
odobravam
osuđujem

#2588449
09 Jun 19
Ošamario sam devojku u klubu jer je počela da me LJUBI bez moje dozvole.
2308
5625
159
share
odobravam
osuđujem

#2588438
08 Jun 19
Kad igram sa svojom djecom nogomet, tenis ili neke tamo igrice dam sve od sebe da ih pobjedim. Oni naravno nemaju šanse pa počnu plakat na šta im ja počnem govoriti zar ćeš odustati ili ćeš još više raditi da budeš bolji i spremniji sljedeći put. U početku su se ljutili i plakali a sad vidim da su i sami shvatili da bez vježbe i rada nema napretka. Žena se ne slaže sa ovim odgojnim mjerama ali ja jako dobro znam kako sam ja uspio i da bez rada na vještini nema ništa ma koliko bio talentiran. Protivnik je uvijek nemilosrdan i hoću da za to budu spremni. Tuđa djeca čim ne dobiju bolju ocjenu plaču a moji samo gledaju kako biti bolji ako izgube. Obadvoje redaju medalje i to zahvaljujući sebi i svom radu a ne zato što su im mama i tata to omogućili. Mogli smo im platiti i bolje trenere i sve ostalo ali nitko ih ne može istrenirati da budu mentalno spremani kao što to ja mogu. Imaju sve uvjete na njima je da treniraju to što vole, samo moraju znati da uspjeh dolazi radom a ne slučajno.
6356
465
91
share
odobravam
osuđujem

#2588251
08 Jun 19
Sa devojkom sam se smuvao na autobuskoj stanici, još dok smo išli u srednju školu. Naime, družili smo se dugo vremena a ja sam skoro čitavu treću godinu srednje škole bio zaljubljen u nju ali nisam imao hrabrosti da joj priznam. Došlo je leto i ona je trebala da ide kod svojih u drugi grad, a meni je to teško palo jer je neću videti tri meseca. Ispričam ja to svom najboljem drugu i on mi kaže kako je bolje da joj sve priznam pre nego što ode. Ohrabrio me je u zadnji čas. Pošto sam znao u koliko sati joj kreće autobus, sačekao sam je na autobuskoj i priznao joj šta osećam prema njoj. Od tada smo zajedno, već sedam godina. Sutra idem sa tim istim drugom da mi pomogne oko izbora prstena, jer planiram da je verim ovih dana, a on će mi naravno biti kum na venčanju.
6518
116
51
share
odobravam
osuđujem

#2588520
07 Jun 19
Prije par dana sam se u okviru svoje uobičajne rute vožnje biciklom u prolazu mimoišla sa troje ljudi. Jedna žena je išla pored čovijeka koji je gurao invalidska kolica u kojima je sjedio dečko od možda 25 godina, bez nogu od koljena na dolje. Taj njegov pogled ću pamtiti dok sam živa. Pogled u moje noge dok sam žurno pedalirala. Najsličniji je bio malom djetetu koje radosno moli da ga podignemo u naručje, pun želje, života, nadahnuća. Koliko je ta jedna sekunda meni promjenila pogled na mnoge stvari, nisu sve knjige koje sam pročitala, savjeti koje sam dobila, proživljena iskustva...Da se ostatak života samo zahvaljujemo Bogu na zdravlju, ne bi bilo dovoljno vremena.
7004
127
53
share
odobravam
osuđujem

#2588351
07 Jun 19
Muž mora na operaciju. Bio je na kontroli kod neke nove dr. Došao kući i ishvalio ju, čak skrenuo pažnju na neke fizičke aspekte. Sljedeći put dođem ja s njim, a on se pred njom izgubio kao mali dječačić. Sve se nešto cereka, ne zna kud bi gledao, crveni se. Stvarno me povrijedilo gledati čovjeka kojeg volim da se tako loži na drugu ženu. Osjećala sam se kao višak i nikako da me prođe taj osjećaj.
5488
340
82
share
odobravam
osuđujem

#2588546
07 Jun 19
Muž i ja imamo troje dece, dva sina (2 i 3) i ćerku (5). Nedavno sam saznala da nosim trojike i odlučili smo da ih zardžimo, oduvek smo želeli da imamo dosta dece, a imamo i dovoljno novca i u mogućnosti smo da ih izdržavamo, hvala bogu. Ali mi je sve ovo jako smešno jer ću postati majka šestoro dece!
8834
173
180
share
odobravam
osuđujem

#2588478
07 Jun 19
Danas je godinu od događaja koji je svima oko mene i meni promijenio život. Prelazeći cestu, na pješačkom prelazu na meni zeleno, auto me udarilo. Posljedice su katastofalne. Od kome i povrede glave sam djelimično izgubio pamćenje, od povrede kičme sam ostao paralizovan, razne operacije zbog unutarnjeg krvarenja, dva puta su me oživljavali. Oporavak je trajao dugo, ali uz podršku ljudi oko mene uspio sam da se oporavim koliko je moguće, što je najbitnije, stao sam na noge. Uz mene je bila jedna djevojka. Znamo se od malih nogu, ali nas je život razdvojio na neko vrijeme. Kad sam se probudio u bolnici, ona kraj mene. Danas smo prvi put prošetali, ja bez ikakvih pomagala. Nisam mogao da kleknem, ali je pristala. Potrudit ću se da bude najsretnija na svijetu.
9421
116
47
share
odobravam
osuđujem

#2588020
07 Jun 19
Osuđuju me što sam se mlada udala. Imam osjećaj da me moji vršnjaci sažaljevaju. A ja, evo imam 22godine, savršenog muža, savršenu svekrvu, predivno dijete, stalni radni odnos u struci i našu kuću koju smo kupili na kredit. Ali Bože moj, otplatićemo ga do 45.godine. Mnogo smo srećni. Samo da nam Bog da zdravlja, za ostalo ćemo se sami pobrinuti.
5946
280
128
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva