Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2303457
12 Nov 17
U jednoj godini se dogodilo da je dida ostavio baku zbog druge žene, tata mamu i moj dečko mene. Nakon pola godine se tata već pokušao vratiti, mama ga je odbila. Dida se razbolio, nova žena ga ostavila pa je počeo zvati baku na telefon i plakati, moliti da se vrati. Moj bivši se zaručio, ali je raskinuo zaruke jer mu "nedostajem" i došao meni sa pričom kako smo suđeni jedno drugom. Ha ha. Nismo primile ni jednog nazad, što kaže baka: nije život jedan muškarac.
7234
131
46
share
odobravam
osuđujem

#2303587
12 Nov 17
Mrzim kada plačem u ležećem položaju pa mi suze upadaju u uši..
5543
144
43
share
odobravam
osuđujem

#2303543
12 Nov 17
Kad smo vec krenuli sa ovim temama o cimerima da kažem i ja reč dve.. :D Upoznao sam ga na faxu, prijatelj za ceo život. U sred zime nam rikne tea peć radili smo sklekove i pili rakiju da se ugrejemo. Sjebemo pare na alkohol, kladionicu i onda jedemo pokvareni pasulj od pre 5, 6 dana onako kiseo da preživimo 2 dana dok ne stignu paketi sa hranom. Pošto smo živeli u njegovom stanu, kiriju dam njemu a on uzme kupi hranu i piće za nas obojicu, a svojima kaže da više nema cimera. Dođu nam devojke u posetu, dogovorimo se da jedan drugog cimnemo na telefon da bi je*ali u isto vreme. Žurka kad se pravi plafon otpada. Policija 1000 puta u stan upadala zbog muzike. Terao sam ga na silu da uči. Prepisivao je od mene na faxu. Da nije bilo mene ne bi ni završio fakultet. Sada nekoliko godina kasnije, obojica oženjeni, viđamo se jednom godišnje kad idemo na more i tad spavamo na terasi zajedno a žene unutra. E to je prijateljstvo a ne ovo vaše gde se ne podnosite sa cimerima. Kukate ko pi*ke.
6406
749
76
share
odobravam
osuđujem

#2303239
12 Nov 17
Čuvala sam prsten bivšeg zaručnika sve dok nisam čula da uskoro ženi drugu. Uzela sam prsten, prodala ga i kupila sebi čizme. Kad već više nema nade za nas bar imam nove čizme!
6255
194
76
share
odobravam
osuđujem

#2303611
12 Nov 17
Mislim da devojke treba da se slikaju tako da mogu i svom ocu tu sliku ponosno da pokažu.
5944
349
90
share
odobravam
osuđujem

#2303470
11 Nov 17
U starom udžbeniku iz srednje škole sam pronašla sumu od 22 000 dinara. I dalje ne mogu da poverujem da sam zaboravila na njih...
5658
125
71
share
odobravam
osuđujem

#2303440
11 Nov 17
Oduvek sam voleo leto. Plaže, kupanje, devojke u bikinijima, žurke, koktele... Zimi sam maksimalno izbegavao izlazak iz kuće. Dok nisam upoznao nju. Volela je zimu, sneg, pahulje, noćne šetnje po snegu, volela je mene. Znala me u pola noći izvući iz kreveta da idemo da se sankamo, smejala se glasno, pričala kako me voli, sa njom je sve bilo otvoreno i lako. Voleo sam i ja nju, ali sam dopustio da je izgubim. 4 zime po par puta odem na mesto gde smo se sankali, kao da je vidim ispred sebe kako se smeje i vuče me uz reči "hajde, ukočeni". I uvek se nadam da ću je nekim čudom baš tad ugledati, ali ništa. Posle par cigareta i poneke suze vratim se kući u krevet hladniji od leda. Hvala ti što si mi pokazala sve lepote zime i što si me naučila da se radujem sitnicama.
5968
230
51
share
odobravam
osuđujem

#2303141
11 Nov 17
Pijem kafu na svojoj terasi, a komšija u dvorištu pored, inače sređenom kao park, skuplja opalo lišće ispod malog drveta. Sve je on to lepo pograbio i skupio u džak i odneo iza kuće. Čim je on zamakao iza, iz kuće je istrčala njegova devojka i prodrmala ono drvce, tako da je opalo još dosta lišća i pobegla u kuću! Jedva sam se suzdržala da ne prasnem u smeh. U tom se on vraća ispred kuće i čim je ugledao ono "opalo" lišće, iako je malopre svaku lisku pokupio, iste sekunde se prodrao: "Jovanaaa kretenu, izlazi iz kuće odmah"! E tu sam raspalila da se smejem kao nenormalna, koliko su mi bili smešni i simpatični :) Smejala sam se sve vreme zajedno sa njom, dok je ona skupljala lišće koje je stresla sa drveta,hahaha... Carica :)
7483
101
26
share
odobravam
osuđujem

#2302673
11 Nov 17
Vodio sam ženu na ultrazvuk. Trebalo je da saznamo pol deteta. Rekli su da je beba okrenuta leđima i da ne može sa sigurnošću da se utvrdi. Meseci su prolazili žena je bila ubeđena da je dečak. Mene je sve nešto vuklo da je devojčica. Do porođaja nismo znali šta je. Na kraju sam bio u pravu bila je devojčica. Šta ti je žensko bokte to tvrdoglavo nije htelo da se okrene. Još u stomaku je bila za*ebana.
7584
207
50
share
odobravam
osuđujem

#2302671
11 Nov 17
Neki šef, privatnik je ovdje neki dan pisao kako tolerira jedan dan ako se netko razboli. Da je sve više od jednog dana izmišljanje. Ako može on duplo raditi da mogu i njegovi radnici. E pa saslušaj me robovlasnička seljačino sad. Ti radi ko konj, krvari i gini, tvoja je firma pa ko te je*e. Nitko te na to ne tjera. Sad bi tebi radnici trebali lomit leđa da TI bolje ljetuješ na jahti i kupuješ nove automobile. Nismo roboti da se ne smijemo razboljeti, niti budemo bili. Očito si frustriran da netko stalno fali, a to je očito zbog loših uvjeta rada. Treba tebi inspekciju rada poslati i zatvoriti tvoj jad od firme pa propadaj i radi to ko konj za nekog drugog i nemoj mu se razboljet od silnog rada kad je to za tebe izmišljanje. Seljačino.
5918
386
90
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva