Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2563156
07 Apr 19
Vegeterijanac sam već 15 godina, a moja žena 8. Pre neki dan sam čvrsto odlučio da nikada više nećemo ici na ručak ili neko slavlje kod moje majke. Ona dobro zna da mi ne jedemo meso, ali nam u inat mora svaki put staviti meso u svako jelo. U supi se uvek moraju naći komadi piletine ili govedine, glavno jelo je uvek meso, a čak i salata ima iseckane komadiće mesa u sebi. Čudi me to što ga nije i u hleb stavila. Ali uz to doda komentar “neće vam ništa biti ako pojedete malo mesa”. Par puta sam i ustajao u sred slavlja kako bih napravi hranu za ženu i mene, a nekad ostanemo gladni pa posle moramo traziti po gradu hranu. Za*ebavala nas je dugo, više neće. Pa nek se posle čudi zašto ne dolazimo.
6197
798
186
share
odobravam
osuđujem

#2563126
07 Apr 19
Imam 22 godine. Studiram stomatologiju. Dobro mi ide na svim poljima osim na ljubavnom planu. Privlačim likove koji žele samo šeme. Sinoć se vratih sa "dejta" na kome je lik upravo to predložio, iako me je pre toga vijao nedeljama. Umorna sam od toga. Tužna i usamljena. Sinoć se isplakah kao malo dete, danas isto. Čuj, on bi samo kombinaciju. Pa igraj loto, pizda ti materina.
7813
173
120
share
odobravam
osuđujem

#2562694
06 Apr 19
Sigurna sam da moj momak voli mene više nego ja njega. Ja njega volim više nego što sam ikog do sada volela, i najbolje što mogu. Okolina mi stalno nabija na nos tu njegovu ljubav, kao nešto previše. Previše im je što kaže da bi dao život za mene, što će učiniti sve što hoću samo da se ne svađamo, što skoro zaplače kad ja nisam dobro, što se trudi uvek da mi ugodi, ali što nema veliku platu da mi ugodi u tom smislu, i slične stvari. Počelo je užasno da mi smeta to, što bi im bilo bolje da sam sa nekom "muškarčinom" sa boljim materijalnim statusom, umesto sa najdivnijim čovekom koji se prema meni najdivnije ponaša, i što sam ja sad zbog toga počela da razmišljam da li bi možda trebala da tražim nekog drugačijeg., Onda se setim da je njegovom zagrljaju ceo moj svet i da bih tu mogla ostati zauvek. Jedva čekam da mu kažem "da" i da nam rodim decu, jer sam sigurna da je on jedini čovek pored koga ću uvek biti srećna i da se niko ne bi lepše ponašao prema meni.
5315
356
71
share
odobravam
osuđujem

#2563204
06 Apr 19
Za 1. april sam prepao asistenta na faksu, pitao ga je li dozvoljeno unošenje oružja i u međuvremenu zavukao ruku u ruskak, čovjek se prepao a ja izvukao bananu i uperio u njega.
5800
562
25
share
odobravam
osuđujem

#2563193
06 Apr 19
Spavala sam sa 3 muškarca u roku 2 sedmice, jer sam bila na godišnjem. Muž je ostao u Austriji. I saznala sam da sam trudna, nemam pojma čije je dete. Sada razmišljam da podvalim mužu, i molim boga da liči makar pola na mene. Jer ovu drugu polovicu ću nekako da opravdam.
452
6557
75
share
odobravam
osuđujem

#2563064
06 Apr 19
Pre neki dan izvadila ja kolače iz rerne kad čujem kroz prozor pošto sam u prizemlju neko kaže da su mu zamirisali kolači i da bi tako pojeo jedan u slast. Pogledam kroz prozor, vidim prolaze dva mladića i kažem da sačekaju, imam nešto za njih. Spakujem deci kolače i kažem da sam ih čula i da ih pojedu u slast kao što su rekli. Prvo im je bilo neprijatno ali su ipak uzeli. Kada sam sutra ujutro ustala, na rešetki prozora privezan buketić zumbula i papirić na kome piše...Hvala, ne znate koliko nam je prijalo. Deco, ni vi ne znate koliko je meni ova pažnja prijala...Hvala vama...
12477
108
30
share
odobravam
osuđujem

#2563044
06 Apr 19
Završila sam srednju školu. Trenutno pauziram jednu godinu jer radim u inostranstvu da bih zaradila novac za fakultet. Roditelji jesu uz mene što se tiče moje odluke, ali ne verujem da će mi materijalno pomoći. Ne krivim ih jer imaju prečih stvari o kojima treba da razmišljaju. Ukratko - velika porodica. Kada sam došla kući u posetu, saznala sam od bake da je krišom skupljala novac meni za fakultet i to od svoje penzije. Ne mogu da vam opišem koliko sam se voljeno osetila. Nisam joj to tražila ali sam zahvalna što je mislila na mene. Od kad znam za sebe bila je tu i podržavala me u svemu. Mislim da je tome doprinelo i to što je ona kao tinejdžerka želela da upiše sličan fakultet ali samohrana majka nije mogla da joj priušti dalje školovanje. Rekla sam joj da nema potrebe da mi daje taj novac jer ću sama zaraditi. Predlagala joj da uloži u kuću ili u nešto slično, nije htela ni da čuje. Plašim se da je ne izneverim. Bako hvala ti na svemu, pre svega na predivnom detinjstvu!
6033
62
18
share
odobravam
osuđujem

#2562460
06 Apr 19
Moja majka trenutno leži u bolnici, u ponedeljak je operacija koja je veoma kritična. Imam samo 17 godina i svet mi se ruši, jedva jedem i pijem. Toliko imam loše misli jer su svi rezultati loši. Ako ona ne preživi neću ni ja. Molim vas molite se Bogu za nju. Značiće mi makar malo.
7860
130
96
share
odobravam
osuđujem

#2562696
05 Apr 19
Muškarci nisu stvoreni da budu monogami, to što je društvo nametnulo to je protiv prirode muškarca. Brak sa više žena je prirodno za muškarca. Žene ne mogu sa medi. strane da imaju više muževa, radi bolesti, ako žena mijenja muškarce dobit će hpv najmanje...
622
8181
212
share
odobravam
osuđujem

#2562423
05 Apr 19
Razmišljam da ostavim devojku zato što su joj zanimljive neke gluposti, tipa baka prase zadruga i ostale emisije za niskofrekventne mozgove, a ne zna osnovne stvari u životu.
6478
512
101
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva