Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2508370
08 Dec 18
Želim bilo kakav odnos. Neka me vara, neka misli na bivšu, neka ima još 3 devojke pored, sve, samo da ne budem više sama.
888
6116
198
share
odobravam
osuđujem

#2507848
08 Dec 18
Ostavio sam vjerenicu nakon sedam godina veze i to za njen rođendan. Razlog radikalno je promjenila izgled. Koliko god je ljubav važna u vezi toliko je i privlačnost. Da stvar bude gora kroz cjelu vezu smo pričali o tome, u društvu i familiji, komentarišući žene i muškarce gdje sam uvijek govorio da su mi djevojke sa jako kratkom kosom odbojne (kao partnerice ne u međuljudskom odnosu), plavuše me nikad nisu privlačile tetovaže i pirsinzi absolutni no go za mene. Naravno da ona ima pravo raditi sa sobom sta hoće al isto tako imam i ja pravo ostaviti je ako mi se to apsolutno ne sviđa. Ošišala se skoro kao muško, postala plavuša, nekoliko tetovaža i pirsinga oboje takođe na intimnim mjestima. Znači skidala se pred drugim. Imao sam podršku sa svih strana čak i od njene kompletne familije dok je ona mene pokušala ocrniti pred svima. Danas sam u srećnom braku imam troje djece. Za nju nisam čuo odavno ništa al se nadam de se usrećila. Volio sam je al ona je tako izabrala.
3019
3913
240
share
odobravam
osuđujem

#2507455
07 Dec 18
Mislio sam da je OK da sliku na kojoj grlim drugaricu držim kao profilnu na fb, dok nisam devojku pitao je l' joj smeta, na šta je ona rekla: "Ne, samo me zanima kakva bi tvoja reakcija bila da ja postavim takvu sliku sa nekim muškarcem." Posle toga sam shvatio da bih ja poludeo na to i da nije OK, izvinio sam joj se i izbrisao sliku.
5866
351
48
share
odobravam
osuđujem

#2507510
07 Dec 18
Moja žena mi je lepša sad u 70toj nego kada je u bila u 20tim i 30tim. Tada je bila kao lutka i znam da je to nemoguće ali sada mi se više sviđa. Zadivljen sam s njom, milina je gledati. Sada ima onu smernost, zrelost u ponašanju. Deluje kao sveti kip i jako je vredna u mojim očima. S godinama je stekla svoju vrednost.
5657
211
59
share
odobravam
osuđujem

#2507227
07 Dec 18
Danas me moj direktno nadređeni kojeg izuzetno cijenim i poštujem i za kojeg radim preko decenije nestvarno nahvalio našem glavnom nadređenom. Evo što je rekao da sam ekspert u tome što radim, toga sam i sama svjesna, ali kada me počeo hvaliti kao ljudsko biće, zbog mojih ljudskih kvaliteta i koliko je divno i lako surađivati sa mnom, počela sam da plačem. Znam da me cijeni, ali da baš ovoliko, zaista nisam znala. Preponosna sam i srce mi je puno.
5944
127
26
share
odobravam
osuđujem

#2507197
07 Dec 18
Danas je godišnjica smrti najboljeg druga mog brata. Svake godine na ovaj dan on se lepo obuče, ode kod njegovih roditelja kući i taj dan provede u njegovoj sobi. Ceo život su zajedno bili i nikada jedan na drugog nisu ton povisili. Nikada u životu nisam videla iskrenije i čistije prijateljstvo od njihovog. Nakon svega što se desilo, brat nije imao nekoga bliskog osim mene i njegove devojke. Sinoć mi je pred spavanje rekao da će pitati čika Momu danas, da mu bude kum na venčanju sledeće godine.
6760
90
39
share
odobravam
osuđujem

#2507274
07 Dec 18
Svoju sadašnju ženu sam prvi put sreo prije jedanaest godina na moru. Njena i moja ekipa se počela međusobno družiti tog ljeta tako da smo mnogo vremena proveli zajedno. Jako mi se svidjela, ali ipak bio sam napaljeni klinac koji joj je jasno predočio svoju namjeru ugledavši se na većinu svojih prijatelja čiji su cilj odlaska na more upravo bile djevojke.. Odbila me je rekavši da je zauzeta, da nikada ne bi prevarila svog momka, bez obzira na to što je sad daleko od njega i što ima otvorenu priliku da radi šta hoće. Prošlo je pet godina od našeg ponovnog susreta igrom slučaja. Tada je bila slobodna, a ja sam bio zreliji. Započeli smo vezu koju smo kasnije okrunili brakom. Nikad ni na sekundu nisam posumnjao u nju da bi me mogla prevariti, upravo zbog tog događaja od prije 11 godina. Ovo pišem jer sam čuo za mnoge prevare, od vlastitih roditelja, do rodbine, prijatelja, poznanika. U svijetu gdje je značaj vjernosti sveden na minimum, ja imam svoju Sanju. Volim te.
5935
143
43
share
odobravam
osuđujem

#2507779
07 Dec 18
Ljudi ispao sam nevidjeno go*no... Godinu dana sam jurio jednu devojku ona u međuvremenu bila sa 3 momka a ja sam i dalje bio uporan, zaljubljena budala, čekao svoj red... Zadnja tri meseca se nismo ni čuli ni videli od kako sam ukapirao da nema vajde od toga pa sam jednostavno prestao da šaljem poruke i da se trudim jer nije pokazivala nikakvu zainteresovanost... I meni rođendan 6. decembra a noć sa 5. na 6. sam pomagao mami nešto oko sređivanja kuće i ono nisam gledao na sat, skroz sam zaboravio na to. Počeo sam da perem sudove kako bi pomogao i u 00:00 sam osetio vibraciju telefon u džepu što me je začudilo jer nisam ni od koga očekivao, doduše nisam ni znao da je 12 sati. Vadim telefon iz džepa sa mokrim rukama i gledam ime ko zove, kad ono, Milica, devojka u koju sam bio zaljubljen... I ja seljak umesto da se javim odložim telefon po strani i nastavim da perem... Izgleda da joj je ipak stalo, a ja seljak se ne javim... Plače mi se!
1440
5210
246
share
odobravam
osuđujem

#2507829
06 Dec 18
Moja djevojka je plus size model. Iskreno, lice savršeno, tijelo ima celulit i strije, but who cares? Sa njom možeš da pričaš o svemu. Zna da me nasmije do suza. Vozi kao Sumaher i ljubi najslađe na svijetu. Uvijek sam bio tip koji želi savršenu djevojku, a savršenu sam i našao, samo ne po standardima koje sam sam sebi postavio. Iskreno, nisam bio srećniji.
6667
366
113
share
odobravam
osuđujem

#2507390
06 Dec 18
Želim da živim životom koji je većini dosadan. Želim posao od 7 do 3, da posle posla dođem kući, gledam filmove i serije, čitam knjige, učim jezike preko interneta, jednog dana se udam za čoveka sličnog sebi i imam jedno ili dvoje dece i miran porodični život. Ne želim da putujem, to me zamara, ne želim društvo, izlaske, jednostavno nisam tip osobe koju to usrećuje i opušta, naprotiv. Ne znam zašto je ljudima toliko teško to da shvate, već misle da sam nesrećna pa me sažaljevaju i teraju da menjam način života. Nisu svakome cilj u životu putovanja, izlasci i kaijera, ja bih samo mir.
5297
337
130
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva