Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2506792
04 Dec 18
Udala sam se sa 24 godine, nakon 5 godina veze i svi se prema meni ponašaju kao da sam u zavoru, a ne u braku. Sažaljevaju se, misle da sam trudna ili da sam zbog nečeg drugog bila primorana da se udam mlada. Društvo ne očekuje da ja izlazim više sa njima, čude se kad iazđem i popijem, jer eto udata sam. Drugarice se čude kako mogu da idem na kafe sa njima jer ''mora da imam obaveze oko muža''. Nisam se porodila ako sam se udala, muž mi je sposoban čovek kom ne izigravam mamu. Oboje radimo kućne poslove, nisam domaćica, oboje izlazimo, nekad zajedno nekad svako sa svojim društvom. I dalje mogu da izađem i popijem kao ranije, da odem na kafu, nisam zarobljena, naprotiv. Gore mi je bilo dok sam živela sa roditeljima i imala milion zabrana i konstantno kontrolisanje. Da, mogla sam još da čekam do udaje, ali zašto bih? Da gledam na udaju kao na zatvor i nešto loše kao ljudi koji me osuđuju, nikada se ne bih ni udavala.
6594
176
83
share
odobravam
osuđujem

#2506711
04 Dec 18
Na poslu imamo zajedničku kuhinju za cijeli kat, koju dijelimo sa drugom firmom. Od nedavno mi netko krade hranu iz frižidera, a uvijek se potpišem na svoje. Danas sam u hranu ubacila laksativ. Znam da nije u redu, ali bar znam tko mi krade hranu.
5730
129
51
share
odobravam
osuđujem

#2505432
04 Dec 18
Ovim putem htio bih se obratiti Maji Šuput. Pa jesi li ti svjesna koliko si nas kumova dovela u neugodnu situaciju? Totalno idiotska pjesma za gold diggere: vadi keš, daj keš, daj pare, vadi pare... idi u p* materinu i ti i tvoja pjesma. Kumovi se ne biraju zbog para, ali očito tebi su samo pare bile na pameti dok si pisala "Svatovsku" pjesmu. Ne leže svi na parama kao ti, nesrećo.
5325
407
87
share
odobravam
osuđujem

#2505542
04 Dec 18
Ljudiiii dobila sam auto na nagradnoj igri, i to baš ono za kojim sam se okretala na ulici!
5946
123
69
share
odobravam
osuđujem

#2505525
04 Dec 18
Kada sam posle par godina skrivene unutrašnje patnje i bola, i najgoreg jada kroz koji sam sama prolazila, (još od detinjstva) konačno priznala mužu da patim od depresije i da je najgore to što stalno mislim o tome sa se ubijem, on mi je na to hladnokrvno i sa podsmehom rekao - Pa ti se ubij. Tada sam shavtila da sam na svetu bukvalno sama, i da zavisim samo od sebe. Shvatila sam da ako ja umrem, moje dete ostaje sa nekim koga briga za sve. Od tada se moj život menja iz korena. Zbog njega sam upala u depresiju, e zbog njega sam i izašla iz nje. Odlučila sam da se borim sama sa sobom prije svega. Sada posle 2 god od tada ja sam preporođena osoba. Nikad sebi više neću dozvoliti da zbog nekoga padnem.
5402
225
75
share
odobravam
osuđujem

#2505922
04 Dec 18
Nikad mi neće biti jasne moje bivše, čim prekinemo neke provokativne slike po društvenim mrežama gdje su super sređene i našminkane kao u stilu vidi šta si izgubio. Alo mala ohladi, ja te znam ujutru sa krmeljinama u očima i masnom kosom, nemoj ništa tu da glumiš.
4720
1091
100
share
odobravam
osuđujem

#2506158
03 Dec 18
Brak mi je spasao jedan mladić. Priča kreće ovako, muž nije obraćao pažnju na mene sve dok nije krenuo jedan mladić da mi se udvara. Muž je pobesneo u naletu besa mi je rekao volim te ne želim da te gledam kraj drugog. Pozvao ga zahvalio mu se i rekao da me više ne spopada i da će da ima posla sa njim ako to ne učini. Od tada je pažljiv prema meni grli me ljubi svaki sekund se trudi da mi ulepša. Inače nikad mi nije palo na pamet da ga prevarim i sama sam mu rekla da me spopada neki mladić. Hvala ti mladiću spasao si jedan brak od razvoda. :-)
5582
722
48
share
odobravam
osuđujem

#2506271
03 Dec 18
Tata i mama su razvedeni. Dok se nisam osamostalio živeo sam kod mame. Majka je radila po 10 sati za bednu platu, dok je otac imao privatni biznis i lepo zarađivao, kupovao je nama deci svašta, kod njega pun frižider svega i svačega, a kod mame tek ponešto osnovnih namirnica. Imao sam 10 godina, jedno celo popone sam proveo kod oca. Napravio mi je neki sendvič sa dosta pršute, nisam hteo da ga pojedem, sakrio sam ga u jaknu, misleći na majku i na to koliko ona voli pršutu a nije u mogućnosti da kupi. Bio sam sav srećan kada sam joj ostavio na sto da ujutru ponene na posao.
8603
63
64
share
odobravam
osuđujem

#2505124
03 Dec 18
Kad mi je prvi puta rekla da me voli, bio sam najsrećnija osoba na svijetu. Kada mi je rekla ''da'', bio sam još srećniji. Kada mi je pokazala dvije crtice i rekla da ću biti tata, mislio sam da ću umrijeti od sreće. Umro sam od tuge, kada smo izgubili bebu. Vratila me je u život dvije godine kasnije..dobili smo blizance. Život sa njom bio je pun uspona i padova. Svađa i pomirenja, sreće i tuge..i ljubavi, uvijek ljubavi. Rak je otkriven 14.06.2012. Prognoze su bile loše, ali borila se. Borili smo se. I od svih bitki u životu, izgubila je najveću. Već pet godina je nema. Sve što imam danas i sve što jesam danas, dugujem njoj. Ne bih bio ovaj čovjek, da me ona nije voljela. Žao mi je što nisam mogao otići umjesto nje.
12686
104
112
share
odobravam
osuđujem

#2505788
03 Dec 18
Sinoć mi je devojka očitala modnu lekciju. Kupio sam elegantne crne duboke cipele i da ih obujem ona plane. "Ne na bele čarape debilu! Moraš da ih upariš!". Kakve veze ima kad su duboke i čarape se ni ne vide?! Ne vredi, ne sme, jer je modni prekršaj... Posle 20 minuta evo šta sam naučio. Na elegantne cipele moraju čarape u istoj boji ili neke hipsterske sa prugama ili nekim printom, ali isključivo dugačke. Ako su hipsterske onda mogu da budu i roze ili šarene, nije bitno mogu na sve čak i na japanke. Na obične zimske cipele može šta hoćeš, ali ne smeju kratke čarape. Ako su sportske ne idu hipsterske, seljački je. Na patike u toku leta idu kratke čarape, a u toku jeseni mogu duge. Bele čarape mogu na crne patike ali crne ne smeju na bele. Žene mogu da nose bele čarape na formalne crne cipele iako su duboke i na štiklu, ali muškarci ne smeju nikako! Svaki put kad pitam zašto kaže "zato što ne ide". Je*em ti idiota koji sedi i smišlja ove gluposti samo mi komplikuje život bez ikakve potrebe!
6564
438
117
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva