Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2562382
05 Apr 19
Već godinu dana nisam ni video ni čuo drugaricu sa kojom sam bio jako blizak, a posvađali smo se zbog gluposti. Prošle subote sam otišao na proslavu rođenja sina mog kolege i ubio se od alkohola. Obično kada sam pijan imam taj običaj da šaljem poruke ili zovem osobe koje su mi nekada mnogo značile, a nismo više u kontaktu iz raznih razloga pa zato pre pića uzmem i zaključam telefon tako da se sam otključa na primer ujutru kada znam da ću biti trezan. Ovoga puta sam to zaboravio i toj svojoj bivšoj drugarici u tri ujutru na viberu poslao kratku i jasnu poruku ''Nedostaješ mi''. Nije prošlo desetak minuta kada je ona odgovorila sa ''I ti meni''. Prvo sam mislio da sam previše pijan i da tripujem, ali smo se u narednih pola sata dogovorili da se sutradan vidimo. Kad smo se našli na kafi kao da nikada nismo ni prestajali da se družimo i sve je opet kao nekada. Ovoga puta mi je pijana poruka donela neopisivu sreću.
6774
163
49
share
odobravam
osuđujem

#2562323
05 Apr 19
Ne znam što da radim... studiram težak fakultet, učim po cele dane da bi nastavila nizati devetke i desetke. Imam momka koji to ne razume, govori mi da mu se javljam samo kad imam rupe na faksu. Njemu ne paše da se viđamo samo onda kad ja mogu. Meni ga bude žao, ali prosto fizički ne stižem sve obaviti i u isto vreme posvetim njemu pažnje koliko bi i on i ja hteli. Počinjem da razmišljam da se ispišem s faksa i da odem da živim s njim kako bi bio manje nesrećan. Znam da će mnogi da me osude, ali njegova sreća je moja sreća.
648
7394
185
share
odobravam
osuđujem

#2562320
05 Apr 19
Radim u Beogradu za 300e. 100e mi ode na troškove stana, 40 da odem da posetim svoje i 120 za hranu. O kupovini garderobe mogu da sanjam. I da, s obzirom da je preskupo u Bg-u, ja u svom gradu kupim namirnice da imam za nedelju dana dok ne dođem za vikend ponovo. U svom gradu nažalost nema posla, a dobila sam poziv za posao u Bg-u, pa nisam mogla da odbijem, jer je posao u mojoj struci. Istu sudbinu deli većina stanovništva i mladih. I sad se pitam, ako ja jedva skupim za hranu i komunalije, kako bih tek hranila dete da imam. Država neka se stidi, posebno kada izgovore reč natalitet i rađanje. Ne tražim luksuz, samo da preživim normalno, da ne jedem mesec dana kašu za doručak, pecivo od 70 dinara i namaze na hleb. Samo kad odem kući lepo jedem domaće meso, piletinu, pastrmku i normalan porodičan ručak. Tužno koliko ponižavajuće živimo za razliku od drugih država. Sve države na Balkanu su u jednom košu, svima su nam plate da jedva preživimo. Tuga, čemer i jad.
5463
164
182
share
odobravam
osuđujem

#2562626
04 Apr 19
Pronađem u busu novčanik sa stotinak eura. Htio sam da uzmem pare ali pronađoh ličnu kartu u novčaniku i vidio sam da je u pitanju prelijepa djevojka. Stupim u kontakt sa njom da bih joj vratio novčanik i evo izlazimo više od pola godine. Ona misli da sam pošten momak a ne zna da ne bi nikada dobila novčanik nazad da je bila imalo deblja ili grđa.
1493
7306
97
share
odobravam
osuđujem

#2562475
04 Apr 19
Sa dečkom sam dve i po godine,to mi je prvi dečko. Prvih godinu dana bilo je savršeno, kao iz bajke. Kasnije kako je tekla veza, on se sve više opuštao i postao je grozan prema meni. Smeta mu što preko leta uradim nokte, jer ih ne voli. Smeta mu što se farbam u braon, a ne u crno. Smeta mu što ponekad prošetam sama. Smeta mu što hoću da idem na rekreativno plivanje sama naravno, jer zbog njega više nemam prijatelje. Smeta mu što nosim helanke, što se našminkam ponekad. Nikada, baš apsolutno nikada nismo izašli negde u provod, a u kafić svega 5,6 puta. Nije meni ni do provoda ni do kafića, imam utisak kao da me krije i da ne želi da imam kontakt ni sa kim. Gubim sebe totalno, ne mogu više. Nešto najgore je pokušavati da izađeš iz toksične veze, ubio je u meni sve, svu snagu.
1632
4856
154
share
odobravam
osuđujem

#2562590
04 Apr 19
Drugarica je bila u frci s parama, a kako sam ja trebala da otputujem na nekoliko meseci, kažem joj da bude u mojoj garsonjeri, bar to vreme dok se ne snađe. Najgora odluka ikad! Kad sam se vratila - kada zapušena, vrata od terase pokvarena, nameštaj ispomeran, pod izgreban, šporet kao da nije čišćen nijednom...Možda je glupo, ali tražiću joj novac za popravke, pa neka se naljuti ako hoće!
6059
107
30
share
odobravam
osuđujem

#2561799
04 Apr 19
Smršala sam 20 kg i jako sam ponosna na sebe i svaki put zaplačem od sreće kad se pogledam u ogledalo.😊
5973
116
76
share
odobravam
osuđujem

#2562386
04 Apr 19
Psa mog komšije od preko puta sam tretirao kao da je to moj rođeni pas još dok je bio štene. Hranio sam ga, igrao se sa njim i šetao ga kada komša nije to mogao. Sada ubiram ''plodove'' takvog tretmana jer taj pas podjednako čuva i moje dvorište isto kao i komšijino. Ima običaj da se popne na uzvišenje pored komšijine kapije, tu legne i iz tog položaja tačno gleda i na moja ulazna vrata i na moje dvorište. Čim primeti da se neko mota oko moje kapije počne da laje kao lud i na taj način mi je spasio auto koje su lopovi počeli da obijaju i baštenski komplet stolica koje je jedan pametnjaković pokušao da ukrade kada je u ulici nestalo struje.
6617
94
51
share
odobravam
osuđujem

#2561707
03 Apr 19
Juče je jedna picnuta i zgodna teta izvadila obe sise u sred kafića kako bi dojila. Muškarci su blenuli ko' tele u šarena vrata a ona se samo osmehivala. Stvarno nisam verovala da ima žena koje dojenje na javnim mestima koriste kako bi privukle pažnju golim dojkama, ali nakon ove scene ubeđena sam da vas ima.
4906
788
197
share
odobravam
osuđujem

#2561971
03 Apr 19
Je*emu sve, baba mi ima 73 godine ja 17 i oduvijek sam mislio da sam jači pošto idem u teretanu i onako lijepo izgledam al ku*ac brate, zvala me da dođem na selo sa ocem da joj pomognemo oko maslina i drva za zimu. Ja i otac se namučili to malo maslina a ona duplo više od nas. Kad smo završili mene sve bolilo, uhvatilo me u križima, noge klecaju hoću samo spavat. Kad čuješ nju “Oćelmo momci moramo drva ljenčine” Babo legendo.
5891
164
41
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva