Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2868556
21 Mar 20
Moja svekrva je rodila jako mlada i baba je postala sa 42 godine. Pritom izgleda jako mladoliko, negovano i lepo, niko joj ne da više od 35 godina. Kad god joj muž i ja damo da nam pričuva dete, ona kolicima ode napolje da je prošeta i uvek krenu muškarci da joj se nabacuju u fazonu "mlada lepa mama, gde je tata, koliko je stara beba hehe" i taj fazon. A kad kaže da je baba, onda se popale još više jer misle da se šali. Par puta sam i sama prisustvovala tome i počinje jako da me nervira. Ona je jedina koju imamo u ovom gradu i kojoj možemo da ostavimo dete na čuvanje, ali muka mi je više da ljudi pretpostavljaju da je ona majka mog deteta. Da ne pričam da meni niko nikad ne priđe kad šetam s kolicima. Ne mogu da verujem da počinjem da budem ljubomorna na svekrvu, ali da mi je neko rekao da će mi svekrva biti lepša i zgodnija od mene, ne bih verovala.
934
7002
97
share
odobravam
osuđujem

#2868576
20 Mar 20
Nerviraju me ovi aplauzi za zdravstvene radnike, za policajce i vojsku, učitelje. Aplauz za nas što nam deca sede sama kući a mi radimo kod privatnika bez ikakvih zaštita, što ne smemo da odemo na bolovanje jer će nas otpustiti. Što imamo stare roditelje koji nam nisu blizu a ne možemo da ih obiđemo ako im trebamo. Aplauz na nas namučene i jadne i kada je sve u redu. Nemojte žaliti one koji rade svoj poso i za to im se plaća debelo, zaštićeni su, i znaju od koga da se paze na radnom mestu. Žalite nas koji radimo ko sardine bez prava na zaštitu i zdravlje. I za nas aplauz i za one bolesne. Aplaiz za ovaj jadan napaćen narod. Suze mi liju dok ovo pišem, aplauz za nas majke koje nemamo vremena da iskoristimo ni sada da budemo malo više sa svojom decom jer kad dođemo kući jurimo da spremimo 3 obroka za sutradan, očistimo i operemo duplo više, sa ispucalim i krvavim rukama od asepsola. Aplauz za nas.
4232
2199
272
share
odobravam
osuđujem

#2868712
20 Mar 20
Zbog novonastale situacije u vezi corona virusa odrekla sam se svake vrste druženja sa prijateljima čak i sa dečkom, jer mi je zdravlje mojih rodtelja na prvom mestu, posebno jer su oboje hronični bolesnici. Međutim mojoj prijateljici to jako smeta, ponaša se jako neodgovorno i smatra da je sve ovo velika glupost, a to me posebno pogađa jer se družimo 16 godina, dok moj dečko to sve shvata čak je uz mene i poštuje izolaciju, čujemo se telefonom, pričamo dopisujemo, dajemo podršku jedno drugom, jer su mu roditelji i njihovo zdravlje na prvom mestu dok sve ovo ne prođe, kao i meni, jer što više budemo disciplinovaniji pre će se ovaj košmar završiti.
6880
247
73
share
odobravam
osuđujem

#2867770
20 Mar 20
Nakon teške svađe sa majkom kada sam imao 17 godina ona mi je u suzama rekla da ne može da vjeruje da sam takav ispao i da nisam ni upola čovjek kao što je moj otac bio. Moj otac je poginuo kada mi je bilo 13. Te riječi su me zaboljele više nego ijedan udarac i dan danas. Prestao sam da pijem, da se drogiram i da pravim probleme, trudio sam se u školi. Sada imam 24 godine i danas mi je majka rekla kako je pogriješila u vezi mene i da bi otac pucao od sreće i ponosa kada bi vidio kakav sam čovjek postao. Plakao sam kao malo dijete.
6302
110
34
share
odobravam
osuđujem

#2867703
20 Mar 20
Tek otkako sam postao menadžer tima sam shvatio koliku moć imam. Pored velike plate, mogu s radnicima kako hoću. Okružio sam se zgodnim koleginicama i njih guram iako znam da ne rade baš najbolje i da ima boljih i iskusnijih. Popuštam im zbog konstantnog flerta i nabacivanja, a sa jednom čak i imam i nešto više. S obzirom da mi je veza sranje ovo me nadopunjuje. Možda je za osudu ali super je biti alfa...
588
6586
101
share
odobravam
osuđujem

#2867525
19 Mar 20
Doživio sam vrhunac u životu, po mom mišljenju. Kad dolazim s posla moja 3 sina jedan za drugim mi lete u zagrljaj i ljube me...
5602
99
35
share
odobravam
osuđujem

#2867062
19 Mar 20
Jednog dana ako budem imao ženu, bilo bi me sramota da ona samo kuha i posprema, kako je to danas popularno. Dogovorio bih se jedan dan ja kuham, drugi dan ona i tako oko kućnih poslova, nema šanse da bih samo ležao dok ona radi i kasnije joj davao ljubav i pažnju eto da se "zahvalim"...
6152
216
125
share
odobravam
osuđujem

#2867657
19 Mar 20
Imao sam druga koji nikad nije imao novca i to što ima baci na tikete ili cigar. Uvek sam bio njegov bankomat, nikad nisam to prebacio, prosto sam na njega gledao kao na brata (jer moj ne provodi baš puno vreme sa mnom, uvek ima mnogo posla u očevoj firmi). Išao je sa mnom svugde, uvek sam ja to finansirao bez pogovora, x puta mu pozajmio lovu koju će da vrati al nikad nije. Bukvalno ga oblačio. Mislio sam da je to sve okej jer sam ga voleo, da bi on prvom prilikom kad je stigao meni zabio nož u leđa i spavao sa sada već mojom bivšom curom. Ona se pravda da su to veče bili pijani i da se desilo (uhvatio sam ih kod nje ujutru u stanu), a on se i ne pravda nego kaže da smo mi kvit za sva poniženja koja je od mene trpeo jer je sirotinja sa željom da uspe... Nije mi zbog devojke (možda jeste možda nije bila pijana i pogrešila, za mene je svakako mrtva, njene suze ja više ne brojim), više me je on povredio, njega sam duže imao i voleo, al aj ti ugodi sutra ljudima i voli opet nekog.
5618
175
62
share
odobravam
osuđujem

#2867071
19 Mar 20
Moji su u kasnim šezdesetim, ponekad jedva ustanu ujutru od bolova i ni na kraj pameti mi nije bilo da se još uvek ''igraju'' u krevetu. Pre nekoliko meseci na tatin 69. rođendan posle tri piva i torte kod kuće odem kod najboljeg druga jer se tamo sakupilo društvo, a kako smo svi slobodni vikendom popili smo još alkohola i izašli u grad. Mojima javim da ću prespavati kod druga, ali silom prilika planovi su promenjeni pa sam morao da idem kući. Ušao sam na prstima da ih ne bi probudio slučajno i zatekao moje u žestokoj akciji. Nisam verovao očima i mislio sam da sam trešten pijan jer ovo nije moguće, nije moguće da oni koji se žale na bolove u leđima i jedva ustanu ovo rade. Čim su me videli prekinuli su, a ćale mi je rekao da zatvorim vrata i da ćemo popričati ujutru. Ujutru su mi prvo prigovarali što se nisam javio da ću ipak doći, a onda mi objašnjavali kako je seks prirodna stvar i kako bih i ja to trebao više da upražnjavam... Poželeo sam da me nema u tom trenutku.
5507
135
55
share
odobravam
osuđujem

#2867222
18 Mar 20
Moja mama je moja mama, najbolja prijateljica, učiteljica i "supermen" koji oduvijek može riješiti sve probleme. Alzhaimer je "onaj" koji mi je odlučio uzeti, postepeno, sve to. Uzeo mi je najbolju prijateljicu jer ona više nije u stanju pratiti i pamtiti moj život i ljude koji prolaze kroz njega kao što je mogla nekada. Znala je tko su moji prijatelji, što se dešava na poslu, što želim ili planiram, što me boli. Uzeo mi učiteljicu jer ona više nije u stanju upućivati me što je ispravno učiniti, što ne...Ali ostaje mi primjer njezinog života i sve što mi je rekla do sada. Uzeo mi je mog "supermena" jer ona više ni ne poznaje što me to sve muči, niti može to riješiti. Nismo mogle zajedno isplanirati moje vjenčanje kako smo uvijek htjele. Barem je bila tu. Ipak, Alzhaimer mi ne može nikada uzeti moju mamu. Ona ostaje moja mama! Ne pamti ona više,ali pamtim ja i tu sam da sada ja njoj budem prijateljica, učiteljica i "supermen ". Što može Alzhaimer pored naše ljubavi?
5800
86
65
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva