Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2678512
09 Jan 20
Lupio sam ćerci šamar u gostima na večeri. Celo jutro razmišljam i kajem se zbog toga ali mislim da nisam pogrešio jer smo je mnogo razmazili, a već ima 11 godina. Došao sam iz dvanaestočasovne smene i nisam ni ulazio u kuću, samo su ušli u kola i došli smo kod kumova na večeru. Žena i ćerka su morale do toaleta a ja sam seo na jedno od mesta koja nam je kum ponudio. Kad su se vratili, ona je počela da se dere i da mi traži da ustanem jer je ona htela tu. Zamolio sam je da sedne na bilo koje drugo mesto jer nisam sedeo ceo dan i bole me noge. Ona je počela tu da urla i da vrišti, na moje molbe i upozorenja, upšte nije reagovala zbog čega sam joj lupio šamar i tek se onda smirila. Ona i žena ne pričaju od tad sa mnom..
8525
709
249
share
odobravam
osuđujem

#2678970
09 Jan 20
Mrzim, ali mrzim kada mama i tata zovnu goste i kažu: "Povedite djecu, malo da se igraju sa (moje ime)". I onda djeca od po 4 godine dođu i ja moram da ih čuvam. Polome mi igračke koje sam čuvao za uspomenu, unište sobu i samo odu. Je*ote smatram da je okej prvo da me pitaš a ne samo da kažeš dovedite. Došao juče mali kum (5 godina) i uzme moj sat i polomi, uništi punjač za telefon i uništi kompletnu sobu. Sledeći put zaključavam sobu, a mama i tata neka lete za malom djecom. Da napomenem, ja iskreno volim djecu ali volim i sebe i svoje slobodno vrijeme koje, ako ovako nastave, neće biti slobodno!!!!
5438
135
68
share
odobravam
osuđujem

#2678515
09 Jan 20
Drug IT stručnjak oženio devojku koja ima trogodišnju školu za kuvanje. On 5000e platu ona 450e. Ljudi moji oni su tako skladan i srećan par. Njega vijale razne sponzoruše. I slučajno na pikadu nas dvojica i sto pored koleginica sa fakulteta i njena drugarica kuvarica. Ono su tako lepo legli jedno drugom, tako se kliknuli. Ono što ga je oborio je njena smirenost, osmeh i to što je normalna devojka, nije prenapucana, nije bezobrazna, ima svoje ja i razmišljanje. Za prvu godišnjicu smo kupili taj sto i pikado iz kluba gde su se upoznali. Volim ih oboje.
7740
205
125
share
odobravam
osuđujem

#2678414
08 Jan 20
Imala sam jednog momka, 6 godina smo bili u vezi još iz srednje.. Bio je iz problematične obitelji te sam stalno bila u sukobu s okolinom, da nije on za mene, da će biti propalitet i klošar. Ludo smo se voljeli ali s bolom u duši ostavila sam ga jer sam znala da ga moji neće prihvatiti. I nakon 1 godinu upoznam svog sadašnjeg muža koji je bio idealan, iz normalne porodice, dobar posao.. Zavoljela sam ga i bila sam sretna jer ga moja obitelj voli. Najveći problem u tom svemu je, što nakon 7 godina braka čovjek je krenio piti, nikad nije kući i sve pare iz kuće potroši i tu najviše patimo djeca i ja. A taj moj bivši ima svoju firmu, ima divnu ženu i 2 prekrasne kćerke.. Kad dođe iz Njem, često ih viđam kako šetaju mjestom gdje smo mi nekad šetali i maštali o obitelji, kako idu skupa na sladoled i u park, kako se igra sa svojim curicama... Nikad neću prežaliti što nisam slušala svoje srce.
5678
898
112
share
odobravam
osuđujem

#2678453
08 Jan 20
Napokon naiđem na dečka koji se činio fin, pristojan, kao da mu je stalo do mene, izađemo na par spojeva i činilo se da to vodi nečemu... A onda s mobitela prijateljice otkrijem da ima profil na aplikaciji za upoznavanje i štoviše da se upucavao njoj tamo. Kad sam mu proslijedila screenshotove toga, rekao je da nismo ništa definirali i još optužio mene kako sam mu smjestila. 
1006
26809
57
share
odobravam
osuđujem

#2678328
08 Jan 20
Ostavio sam suprugu jer je mesec dana postila i nije htela da se ljubimo niti da vodimo ljubav. Nisam hteo da se razvodimo zbog deteta, ali ovako više nije išlo. Osećao sam se kao da živim sa cimerkom, a ne sa svojom izabranicom koju volim. Kada smo se uzeli, mislio sam da ću uživati u životu sa njom, a ispostavilo se kao da sam u ćeliji od koje ona ima ključ. Ne bih želeo nikome da se oseti tako jadno kao što sam se ja osećao dok sam pored sebe imao ženu koju volim, a u stvari sam mogao samo da je gledam.
1331
6515
249
share
odobravam
osuđujem

#2677792
07 Jan 20
Radim u fabrici stočne hrane i hrane za kućne ljubimce. Zimi kradem hranu za pse i postavljam na više lokacija na putu do kuće... Fabrika taj gubitak ni ne oseti, a meni toplo oko srca...
5990
329
78
share
odobravam
osuđujem

#2677711
07 Jan 20
Dečko mi je u toku jedne gadne svađe rekao da bi mogao da je*e moju sestru da hoće, na šta sam mu ja uradila šamar, i on mi je vratio. Tako smo se pobili i na kraju je moj glava završila na menjaču, jer smo bili u autu, i tukao me je u glavu rukama i pričao u fazonu da mu lomim auto i da me zbog toga tuče. Kasnije mi je rekao da me nikad prvi ne bi udario, da on tu ništa nije kriv, da mu je čist obraz, da sam sve ja započela, da nije rekao da bi mogao da je je*e nego da bude sa njom i svakakve gluposti još. Osećam se jadno što posle svega i dalje razmišljam da se pomirim sa njim, što mislim da bi se promenio i da možemo imati divan život zajedno, porodicu i ostalo. Inače je jako ljubomoran, prebacuje mi stvari koje uopšte nisu tačne, izmišlja neke svoje priče i ubeđuje me u njih. Ludim.
261
7978
430
share
odobravam
osuđujem

#2677504
07 Jan 20
Mrzim spavati s nekim u krevetu! Volim se ja maziti i sve, ali kad idem spavati volim biti sama u krevetu, a ne da mi netko pored oduzima prostor, uzima pokrivač i još fino hrče... brinem se kako ću jednog dana kad se udam, mislim da ću poludit! Osuđujte me ali ne volim to i gotovo.
5180
615
90
share
odobravam
osuđujem

#2677541
07 Jan 20
Živim sa dečkom dve godine, a u vezi smo tri godine. Mene moji osuđuju zbog njega i bukvalno ga preziru. Razlog je što nema fakultet, što vozi brzi motor, što radi za malo jače od minimalca, što trenira borilačke veštine pa će me još i istući i što je istetoviran. On mene u životu nije udario, nije ni pokušao. Milion puta se desilo da se posvađamo, ali me nikada nije čak ni pogrdnim imenom nazvao. Skuva kafu posle svađe i kulira me još sat vremena kad se naduri, kao i ja što radim. Inače, skoro ništa ne znam skuvati, dok on kuva bolje nego moja i njegova majka zajedno. Jedina mana mu je što je malo staromodan. Ne voli društvene mreže itd jer ga kako kaže guši to sve. Ima 3310 tel i njemu je super, ali inače može komotno da predaje na fax vezano za informatiku. Plus govori tri strana jezika. Samo zato što ja imam diplomu fakulteta, on je nema, pa je mojima najgori. A priznajem, naspram njegovog znanja i razmišljanja moja diploma je ravna nuli.
7559
343
160
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva