Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2537782
11 Feb 19
Otkrili smo teme unaprijed za pismenu iz Engleskog. Jedna od tema je bila "What are the differences in human rights presented in the book and today?", i naravno, meni se kao i svaku put javila mi se sponzoruša iz razreda da joj napišem pismenu unaprijed da bi mlada mogla prepisati, a ovo je već bog zna koji put, tako da malo sam zloupotrijebio svoju poziciju. Ona kako doslovno ne zna Engleski jezik, trudio sam se da napišem pismenu što komplikovanije, ali, pisao sam o tome kako crnci nisu prije imali prava a ni danas ih ne trebaju imati, i kako su oni bili životinje i ostali životinje (naravno, ne slažem se sa ovim što sam pisao). Ona nije ni pročitala pismenu, mlada je fino lijepo prepisala i predala. Dobila je ukor direktora i zamalo je bila izbačena iz škole.
4670
2010
138
share
odobravam
osuđujem

#2537744
10 Feb 19
Dođem s posla i čujem tatu i mamu kako plaču. Skamenio sam se jer znam da tetka (tatina sestra) nije dobro i mislio sam da je ono najgore. Uđem u sobu, a oni uzeli neke njihove slike iz mladosti gledaju i plaču. Pitam ih šta im je, a oni mi kažu da ne plaču što su tužni nego od sreće što su doživeli taman toliko da imaju bogat i pun život i što sa radošću mogu da se osvrnu i pogledaju u prošlost. Kada su to rekli mene su rasplakali.
6755
110
25
share
odobravam
osuđujem

#2538222
10 Feb 19
Mrzim kad dečko okrene jorgan (uvučen u navlaku) tako da dugmići ili patent od navlake budu kod glave. Mama ga tako naučila. Pa dragi čoveče to ide u noge i nauči više. Ako ja pravim krevet to je dole, ako on onda je gore. Sad zamislite da dio koji diraju stopala iduću noć dodiruju obraze i tako u krug.
5089
520
133
share
odobravam
osuđujem

#2538139
10 Feb 19
Prošlo je šest godina od pogibije moje devojke. Tog kobnog dana njen ćale je vozio prema gradu u kome je studirala, a neki pijani krelac se zakucao u njih. Njen ćale je jedva preživeo dok je ona preminula na mestu. Sinoć sam je sanjao, u snu me je molila da nastavim dalje i da se od uspomena ne živi. Kada sam se probudio plakao sam, plakao sam popodne, plakao sam uveče... isplakao sam reku i shvatio da uopšte nisam psihički dobro. Mislio sam da sam je već polako preboleo, ali ovaj san me je dokusurio i čini mi se da se osećam gore nego tog dana kada su mi javili da je poginula.
6400
91
67
share
odobravam
osuđujem

#2537852
10 Feb 19
Dogodilo se baš onako kako sam se uvijek nadala da će se i meni jednom dogoditi. Spontano. On se svidio meni, ja sam se svidjela njemu. Javio mi se već drugi dan. Bez kompliciranja. Bez čekanja. Dobra je osoba, drag, sladak. Samo sam izašla u svijet, radila svoje, uživala, i desilo se. Bez previše razmišljanja i brige. Sretna sam i zadovoljna svojim životom, a ako će i on biti u njemu, to je samo šlag na torti. :)
5683
130
48
share
odobravam
osuđujem

#2538114
10 Feb 19
Pričajte sa svojom decom. Živimo u 21. veku, nema tabu tema. Radim u školi i skoro smo bili na ekskurziji. Uveče smo im obećali da mogu ići na bazen u hotelu. Pre nego što smo krenuli dolazi kod mene devojčica od 11 godina, sva preplašena i kaže da krvari. Ja se prestravim prvo da se nije povredila, ali onda shvatim da je dobila, prvi put u životu i da ne zna šta je snašlo. Ostanem ja sa njom u sobi, smirim je, objasnim joj šta se desilo i pokažem kako da stavi uložak. Međutim njoj se jako išlo na bazen i neke starije devojke je ubede da stavi tampon. Kako je ona vrištala kad je pokušala to da uradi, ceo hotel je čuo. Majka je kasnije zvala besna i pretila i vikala itd. Pa "brižna" majko, zašto nisi pričala o tim stvarima sa ćerkom?!
6321
152
97
share
odobravam
osuđujem

#2538052
10 Feb 19
Radim u porodilištu. Kada sam došla na posao koleginica me je zamolila da pokažem devojčicu koja se pre par sati rodila familiji. Uzimam i izlazim. Na vratima on, njegova majka, otac, brat, snaja i predpostavljam ženina familija. Svima neprijatno. Stegla sam srce, i rekla,, Čestitam, neka vam je živa i zdrava! "Pre dve godine na tim istim vratima su došli moja majka i brat da vide moje dete. Mog sina. I sina ove prodane duše. I niko više.
7061
179
113
share
odobravam
osuđujem

#2537586
10 Feb 19
Svaki put kad idem u susret svojoj ženi, ne mogu da ne napravim onaj blentavi zaljubljeni osmijeh na licu. Sretan sam što ga i ona ima, nakon toliko godina.
6065
66
30
share
odobravam
osuđujem

#2537295
09 Feb 19
Prošlo ljeto sam bio na Work and Travel program u Americi. Imao sam 20 godina. Prije samog polaska sam bio nevin i naravno za mene tako neiživljenog Amerika je predstavljala veliki izazov. Nije mi mnogo bila bitna zarada već da se što bolje provedem. Već treću noć sam završio sa nekom crnkinjom. Konačno da sam i ja skinuo taj teret sa leđa i "probio" led. Ukratko da skratim priču, za ta 4 mjeseca koliko sam bio tamo sam spavao sa 8 različitih djevojaka (2 crnkinje, 3 amerikanke, 2 latine i 1 ruskinja). Nije mi cilj da se falim, niti mislim da je ovo pohvalno ali stekao sam nekog lijepog iskustva na ovom polju, kojeg nisam mogao steći u mom gradu, a nije da nisam pokušavao. Djevojke su tamo mnogo opuštenije, ne mogu reći da su nemoralne, već čisto eto mnogo je lakši pristup. Ne moram misliti hoće li me poniziti ako priđem, i ove što odbiju to bude maksimalno korektno. Ovog ljeta planiram da idem opet ali ovoga puta moj jedini cilj će biti zarada.
4583
1158
176
share
odobravam
osuđujem

#2537120
09 Feb 19
Trenutno su nam u poseti rođaci iz inostranstva, koji su, pritom, izuzetno imućni. Moja bratanica od 6 god. (njihova ćerka) tražila je, jedan dan, da ide sa mnom u supermarket, poveo sam je, a ona je htela da joj kupim nešto, što sam i planirao. Međutim, kad smo stigli tamo, ona je počela nekontrolisano da trpa stvari u korpu, nisam reagovao do momenta kad je uzela neku jako skupu čokoladu, izvadio sam je iz korpe i rekao da nemam para za nju (nisam je slagao), ona je u tom momentu počela da vrišti iz petnih žila i da se bacaka po podu tražeći da joj kupim, bilo mi je jako neprijatno, neko je mogao da pomisli da je čerečim. Kad smo došli kući, njena majku je, bez da mi se zahvali što sam joj kupio koliko sam mogao, otišla sa njom u market i kupila joj tu čokoladu što je tražila. Samo ću reći da sam zgrožen tim ponašanjem, ali da isključivo krivim roditelje što svoju decu prave ovakvim.
8892
172
97
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva