Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2448904
04 Aug 18
Uvijek sam bila ono dijete koje nije išlo po tuđim rođendanima, a i ako bi igrom slučaja tata dopustio, vraćala bih se prva. Nekad ni tortu nisam dočekala. Uvijek bi strepila kad će nazvati ili doći po mene. Svaka ekskurzija, izlet, odlazak izvan kuće sa društvom, bio je popraćen mojim suzama, jer nikad nije bilo "od prve " da me pusti. Danas imam 22. Evo sjedim i plače mi se opet, jer jednodnevni odlazak na more iskomplikovan je maximalno. Ubio je volju i da idem. I onda mi kažu "što si čudna, što ne pričaš sa ljudima, što ne ideš ovamo.. "
5770
187
98
share
odobravam
osuđujem

#2449163
04 Aug 18
Forsiram ženu i decu da svuda idemo bickilima dokle god se može, jer me auto sa registracijom, održavanjem i gorivom košta oko 20.000 mesečno. Mislim da je pametnije da taj novac potrošimo na neke važnije stvari. Od ovog proleća sam počeo i da ga izdajem preko agencije za 50% i već nam je zaradio za letovanje.
5118
523
83
share
odobravam
osuđujem

#2449153
04 Aug 18
Radim kao taksista i prije 2 dana sam vozio mladi bračni par i dijete koje je imalo gušenje trebalo je u bolnicu da idu hitna nije imala slobodno auto... kad su sjeli kod mene onda sam upalio sva 4 migavca i preticao. U čemu mi je pomogla policija kad su me vidjeli uplaili su rotaciju i otvorili mi put. Hvala im.
8087
95
30
share
odobravam
osuđujem

#2448966
04 Aug 18
Svog sadašnjeg momka sam upoznala tako što je on pomogao mojoj babi da donese neke kese do kuće. Baba ga je pozvala na sok i tako je sve počelo..😁
5822
74
59
share
odobravam
osuđujem

#2449237
04 Aug 18
U san mi je došao bivši dečko moje sadašnje cure koji se prošle godine udavio u gradskom bazenu. Rekao mi je da je čuvam i pazim i da nemam pojma koliko sam srećan što je imam. Kazao mi je još i da joj prenesem da nekada dođe do nekog drveta da bi on mogao da je vidi. Sve sam to rekao devojci na šta je ona počela nekontrolisano da plače i da me grli. To neko drvo o kom ja nemam pojma je njihovo sastajalište dok su još bili u fazi muvanja i tu je sa njim provela najlepše trenutke. Sutradan smo otišli zajedno do tog drveta i ona je zapalila sveću na tom mestu. Plakala je kao kiša, a boga mi plakao sam i ja iako tog momka nikada u životu nisam upoznao lično nego mu znam lik onako iz prolaza i sa slika.
7635
128
62
share
odobravam
osuđujem

#2449313
04 Aug 18
Imam 22 godine. U sretnoj sam vezi sa djevojkom skoro sedam godina. Radim u jednoj velikoj firmi u kojoj ima mnogo žena.Mojoj curii to nije problem. Nedavno je tu počela raditi jedna djevojka, duža crna kovrdžava kosa, savršene grudi i savršen oblik guzice. Uvijek je obučena onako, izazovno, ma da bi izgledala izazovno i obučena u vreću za smeće. Uglavnom, ta djevojka me promatra već duže vrijeme. Stalno se pogledavamo. Dodala me prije tjedan dana na facebook. Počeli smo se dopisivati. Izašli smo na cugu, i sve super, dala mi je svoj broj, dopisujemo se već tjedan dana, pošto na poslu ne možemo pričat, ne stignemo. Ona je također u dugogodišnjoj vezi, kojoj se nazire kraj. Šalje mi izazovne slike, dobra je osoba, simpatična, pametna, a još k tome bomba! Jučer mi je rekla kako bi si baš pasali da nismo oboje u vezi. Mislim da sam se zaljubio... Ne znam šta da radim...
572
7508
211
share
odobravam
osuđujem

#2448389
03 Aug 18
Drugarica je menjala momke kao čarape, a ja sam drugačija - ja sam tražila jednu srodnu dušu za ceo život. Ne izlazim često, dosta sam i povučena i dobro vaspitana osoba, tako da mi ti klubovi gde se izlazi svakako ne odgovaraju. Kad sam otvorila Badoo da probam da upoznam nekog finog momka sličnog sebi, drugarica me ismevala i pričala kako su tamo sve manijaci. Evo godinu dana kasnije, izlazim sa svojim momkom (koga sam na sajtu i upoznala) i tom drugaricom i njenim momkom na kafu. Drugarica je nešto spomenula kako je ružna, a momak joj je odgovorio: "Ne možeš biti toliko ružna koliko ja mogu biti p'jan" i počeo da se smeje kao drogiran. Moj momak je džentlmen i fini momak, ništa mi nije prebacio kako neće više sa njima da se druži i slično, ali vidim da mu je bilo neprijatno koliko i meni. Posle nekoliko nedelja vidimo se opet sa tom drugaricom (ostavila je momka) i sad primetim kako se nabacuje mom momku. Izgleda da ću ostati bez drugarice, jer ovako ne ide više.
5398
430
86
share
odobravam
osuđujem

#2448885
03 Aug 18
Moja predivna žena umrla je pre 7 godina. Predlagali su mi, posle izvesnog vremena, druge žene uz izgovor "ona bi htela da nastaviš dalje", uvek im odgovorim "ona? Mali đavolak bi i mene i tebe prekorio pogledom da ovo čuje". Ustvari znam da bi ona to htela više od svih njih, nekoga da me čuva i voli u hladnim skandinavskim noćima, ali moje srce to ne želi. Ona je i dalje moja zakonita supruga, zakleli smo se na vernost, u dobru, i u zlu. Sad je zlo, 7 godina zla, ali borba sa kancerom u terminalnoj fazi, reklo bi se, vuče ka porazu, a ja bih rekao da će i smrt, poput izlečenja za mene biti pobeda, jer konačno idem svojoj ženi. Mala, stižem. :-)
7558
293
107
share
odobravam
osuđujem

#2448401
03 Aug 18
Imam 27 godina i izgledam mlađe. Što starija postajem, to su moji udvarači mlađi. Trenutno imam trojicu: 24, 20, a najmlađi ima 17 godina. Najmlađi je inače brat moje drugarice. Kažem ja njemu: "Bježi Novo, čitavu deceniju sam starija od tebe, a ti ni punoljetan. Optužiće me za pedofiliju." A on će meni:" Neće, moji te toliko vole da bi mi dali dozvolu da te oženim". Haos 😂
5607
332
69
share
odobravam
osuđujem

#2448558
03 Aug 18
Uhvatila sam ga na trudnoću. Jbg, morala sam. Mislila sam da će me ostaviti. A sad i kad me ostavi imat ćemo nešto zbog čega ćemo morati biti u kontaktu. Osuđujte, ali ja znam da sam dobro odlučila.
695
6502
112
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva