Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2100845

Rešimo drugar i ja da preskočimo ludovanje i opijanje jedne subote i izađemo u kafić na partiju bilijara i pivce naravno😊 Dugo ga nismo igrali pa je tu bilo dosta "profesionalnih" poteza i smeha, nismo ni primetili da smo dosta glasni bili i da su nas skoro svi gledali i smejali se do suza, kad smo krenuli do stola da sednemo dobili smo gromoglasan aplauz od gostiju za našu predstavu😊 Par minuta kasnije su nam se pridružile dve devojke za stolom, mic po mic i to veče sam otišao kući sa devojkom a došao sa drugarom😊 Prvi put u mom životu smuvah ribu u trenerci, starim patikama i kačketu.

odobravam( 8679 ) osuđujem( 156 )
16 Jan 17
#2101041

Nikad mi neće biti jasno zašto moji roditelji misle da ja moj jedini problem u životu škola.

odobravam( 5923 ) osuđujem( 103 )
16 Jan 17
#2101198

Čvrsto verujem u to da je prvi put kad prećutiš nešto što ti smeta u vezi početak kraja iste.

odobravam( 5391 ) osuđujem( 158 )
16 Jan 17
#2100500

Drug mi je bio jedan od najboljih fudbalera u zemlji. 2x biran za najboljeg igrača. Bio je u top 5 sigurno u Srbiji, ako ne i najbolji za svoje godište. Dok sam bio kod njega, stigao mu je mejl, poziv od reprezentacije. Gledali smo on i ja jedno 5min, a onda smo skakali i drali se celu noć. Ja takvu sreću u životu nisam video u njegovim očima. Radovao sam se kao da se meni desilo. 7 dana posle toga dobio poziv od Zvezde, njegov omiljeni klub. Šta da vam kažem, nemate pojma kako mu je bilo. 2 dana pre nego što je trebao da debituje za repku, igrali smo mali fudbal u kraju i jedna budala mu uklizao i slomio nogu. Ceo život mu se srušio a i meni. To je bilo kad je imao 17god. Prvih mesec dana posle toga nije progovorio ni reč, plakao svako veče. Sada završava fakultet u roku, ali više ne izlazi, nije imao devojku 7 godina. Ništa ga ne zanima i niko. Mnogi kažu da je glup i da život ide dalje, ali niko ne zna kako je to kad ti se preko noći sruši nešto o čemu sanjaš i maštaš ceo život.

odobravam( 8859 ) osuđujem( 132 )
16 Jan 17
#2101040

Imam 26 godina i imam problem kad dajem krv iz vene da se obavezno onesvestim, ne zbog toga što se plašim, jednostavno je tako. Pre 4-5 godina, posle kolokvijuma odem sa drugaricom na piće, dok smo sedeli ispriča mi kako ima nekog druga kome treba krv, ispalo da je moja krvna grupa AB, onako više radi reda kažem da ću ja dati, u narednih 2 sata ja u bolnici i spremaju mi onu bocu, dolaze roditelji tog dečaka, zahvaljuju se i sad da ne isapdnem kreten, kažem im da ću se onesvestiti, ali da ne brinu, da je to kod mene normalno. Naravno da sam izgubio svest, ali je sve prošlo kako treba. Sreću i zabrinutost na licu majke kada sam se osvestio nikad neću zaboraviti. Juče mi je zvonio tel, žena se predstavlja i kaže da sam ja njenom sinu spasao život i da bi volela da dođem na njegovo punoletstvo, iako sam iz prve ubeđivao da je pogrešan borj, na kraju smo se sporazumeli. Osećaj je sjajan, neopisiv, nije da sam mu baš spasao život bukvalno, ali svejedno, mnogo se lepo osećam, neprocenjivo.

odobravam( 8222 ) osuđujem( 73 )
16 Jan 17
#2101215

Kada smo bile male rodica i ja smo stavljale postere od Tokio Hotel na krevet i ljubile se s pjevačima. Posle smo razbijale glavu time da li možemo ostati trudne od toga, rodica pala u depresiju...

odobravam( 6158 ) osuđujem( 193 )
16 Jan 17
#2101159

Nazovite me staromodnim, zatucanim, kako god...ali da sam žensko bilo bi me sramota da izlazim iz kuće u helankama. Pogotovo onim skoro providnim. Ajde zimi ispod neke suknje ili duže jakne, pa i nekako, ali leti na neku majicu gde se bukvalno sve ocrta, mislim da je u najmanju ruku bezukusno. Msm da ima hiljadu načina da budete pristojno ženstvenije.

odobravam( 4862 ) osuđujem( 1171 )
16 Jan 17
#2099637

Inače sam iz Bosne, ali došao sam u New York prije par mjeseci, zbog posla, ako sve bude dobro ostat živjet ovdje i tako to.. Uglavnom vidio sam jedan događaj da u jedan klub dolazi pjevač s naših prostora i odlučim da odem u taj klub, malo da se opustim od svega. Ljudi moji pa kad sam došao tamo, od svih onih amerikanaca i ostalih, pa vidiš ljude koji su došli ovdje baš kao i ja, srce oće da ti pukne od miline kada vidiš sve one ljude i kad čuješ da netko priča na naškom, našo neku raju, ubio se s njima nisam znao ništa do sutradan, sprijateljili se mi dobro, u mobitelu mi ostala zapisana imena i brojevi i eto čuli se za idući događaj. Živio New York. :D

odobravam( 5702 ) osuđujem( 228 )
16 Jan 17
#2099339

Ja da sa majkom odem kod frizera i da mu ona diktira kako da me ošiša, kad bi stigli kući pitala bi me "Što si se tako ošišao?"...

odobravam( 5406 ) osuđujem( 131 )
15 Jan 17
#2100324

Pre dve nedelje smo se porodično preselili u Nemačku. Moja sestra je danas izjavila: "Jaooo, ja sam tek sad ukapirala da ne mogu nigde da kupim burek sa sirom...."

odobravam( 5449 ) osuđujem( 336 )
15 Jan 17

Budi Admin!
Arhiva