Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2614444
07 Aug 19
Kada sam imala 8 godina, često sam hranila čopor pasa iz moje ulice. Kao znak njihove zahvalnosti, svakog jutra su me čekali da me otprate do škole. Nekada se potrefi da su na istom mestu i kada se vraćam kući, pa se vraćaju sa mnom. Jednom je nepoznati čovek stao pored mene, počeo da me mazi po glavi i ispituje sve i svašta. Rekla sam mu da ne želim da me dodiruje, a on je nastavio. Počela sam da plačem. U roku od pet sekundi, čopor je bio oko mene, režeći na čoveka. Oterali su ga. Bukvalno su bili moji telohranitelji. Jednog dana je komšinica pozvala šintere i sve su ih pokupili. Otišla sam joj na vrata i mirno joj rekla: "Mrzim Vas. Mrzeću Vas zauvek", okrenula se i otišla. Sada imam 30 godina. I dalje je mrzim.
8015
150
64
share
odobravam
osuđujem

#2614318
07 Aug 19
Imam psa koji se zove Lea. Pre par dana me je trudna komšinica srela ispred zgrade, rekla da nosi devojčicu i mnogo joj se sviđa ime Lea. Sve bi bilo okej da ona nije od mene tražila da svom psu promenim ime, da se pas i njena ćerka ne bi isto zvali. Prvo sam mislila da se šali, ali kad sam videla da je ipak ozbiljna, objasnila sam joj da ja psu, koji je naviknut na to ime, niti mogu niti želim da ga menjam, a ionako nije jedini s tim imenom. Ona se naljutila i sad priča po komšiluku kako sam ja loša i kako sam je uvredila. A mislila sam da je normalna žena.
5395
266
58
share
odobravam
osuđujem

#2614436
07 Aug 19
Smatram da u osnovne škole treba uvesti prvu pomoć, higijenu (pravilno pranje zuba, nega tela, ishrana, seksualno obrazovanje itd), osnove domaćinstva (neke banalne popravke, osnove kuvanja..), finansijsko obrazovanje (da se deci objasni šta je štednja, šta je porez, kamata, provizija) i poznavanje saobraćajnih propisa. Isto smatram da bi deci do 14god korisnije bilo da uče predmete poput istorije/geografije preko dokumentaraca i animacija, da se za lektire uvede da imaju uslov koliko strana mora knjiga da ima ali da oni sami biraju jer bolje da pročita bilo šta nego da eskivira ono što mora. Da je bolje naučiti ih manje ali konkretno i da im to ostane doživotno nego im sipati informacije da se ispune kvote a da oni to zaborave na prvom odmoru nakon kontrolnog zadatka.
8687
290
150
share
odobravam
osuđujem

#2614140
07 Aug 19
Celu noć nisam spavala, detetu rastu zubići, muž na trodnevnom poslovnom putu, ja sama sa detetom, nemam snage ni za šta sem za dete, tešim ga, pevam mu i činim sve da mu olakšam. Samo što sam ga uspavala, eto komšinice, došla da se javi. Kad me je videla onako umornu, pita me šta je bilo, ja joj objasnim situaciju. Ode ona do kuće, donese pasulj, hleb, mleko, sve što joj se našlo i ode u moju kuhinju. Dok je ona bila tamo ja malo zažmurila i opustila se. Kad sam se probudila nesvesna da sam uopšte spavala oko sat vremena, ona sedi preko puta mene i smeška se. Kaže da je ručak ugrejala, mleko spremno za mališu, a nas dve da ručamo i popijemo kafu dok se on ne probudi. Ljudi moji, slađi pasulj nisam jela, lepše se nisam odmorila nego u tih sat vremena, zahvalnija nisam bila nekome kao mojoj divnoj komčinici.
12724
109
80
share
odobravam
osuđujem

#2613613
07 Aug 19
Ja svake subote uveče sa drugaricama u restoran idem na muziku. Ima nas četiri koje se družimo i uživamo u tome. Muž i ćerka od 6god sede kući, ja se vratim obično oko 3, pola 4 ujutru oni tad spavaju. Pa meni muž ništa ne sme da kaže, jer on je lenj, neambiciozan, ne vozi auto, ima manju platu od mene, manje radnog staža, i u visini je niži od mene za 8cm. Bolja sam od njega u svemu. Kajem se koga sam odabrala za saputnika i oca svog deteta. Ćerka neće imati nikakv uzor u svom ocu, koji je jedno neambiciozno bespolno i beživotno stovrenje. Sramota za muški rod.  
682
8391
210
share
odobravam
osuđujem

#2613827
06 Aug 19
Muško sam i sa ženom imam baš divan odnos. Ne svađamo se, ponekad se malo pecnemo, naravno, ali sve probleme rešavamo razgovorom, nemamo tajni, kućne poslove radimo zajedno, o svemu pričamo. Otišla je sa firmom na par dana, evo ja reših da je iznenadim. Usisao sam kuću, oprao sudove, zalio cveće, oprao i osušio sav veš. Nisam baš neki kuvar pa sam naručio njenu omiljenu hranu, lepo naservirao, uz sveće. Bila je presrećna... Divna, romantična večera, a kuća sređena. Legla je u čistu i sveže ispeglanu posteljinu i rekla da sam najbolji muž na svetu. Eto, to je ljubav. Nije sramota biti muško i raditi kućne poslove. Nije sramota potruditi se za osobu koju voliš. I kad čitam ovde kakvih sve brakova ima, budem presrećan jer sam našao pravu osobu.
12565
214
142
share
odobravam
osuđujem

#2613347
06 Aug 19
Izlasci, ludovanja, seks na jednu, i na kraju završim trudna a da ne znam ni čije je. Niti imam kontakt svih muškarca sa kojima sam bila, niti se sećam kad sam sa kim pa da se preračunam. Zovnem jednog, on me otkači, kaže on nikad to ne radi bez kondoma. Zovem drugog, on kaže ko zna sa koliko njih sam tako spavala ali on nije jer koristi zaštitu. Ni društvo me više ne zove u provode, valjda im ne trebam ovako trudna. Vreme mi ističe, a ja ne znam da li da abortiram. I hoću i neću. Imam tek 19 godina i mnogo mi je teško, hoću svoj stari život nazad, a hoću i ovu bebu. Samo kad bih znala ko je otac i kad bi on bio pored mene.
536
7146
334
share
odobravam
osuđujem

#2613611
06 Aug 19
Imam sina na izlasku iz puberteta, koji je narodski rečeno "seka Persa". Sve sam pokušao da ga promenim, od razgovora, kazni, treninga, do duhovnog kampa i ne ide. Prosto je previše feminiziran, nežan, sav je kao šmizla i to me užasava. Ne znam kako da promenim tu njegovu naopaku prirodu. Ne shvata da ako ovako nastavi, niko ga neće shvatiti ozbiljno. Mora da nauči da bude muškarac, jak, neko ko je oslonac. Možemo mi da naklapamo do sutra da to nije tako, ali zna se odvajkada koje osobine treba da karakterišu pravog muškarca i glavu kuće. On nema ni jednu. Plašim se budućnosti i toga da će njegovi životni izbori biti pogrešni. Da će, ili završiti sa dominantnom ženom koja će ga vrteti oko malog prsta, ili još gore, sa dečkom. Kad ga vidim, osećam se kao da sam promašio ulogu oca. Očajan sam.
2413
4592
240
share
odobravam
osuđujem

#2612822
06 Aug 19
Uopšte se ne slažem sa onim 'muškarci varaju samo sa devojkama koje su gore od njegove sadašnje'. Bivši dečko me je prevario s jednom devojkom koja je i lepa i zgodna, uopšte ne izgleda 'lako', i ni u kakvom smislu nije 'gora' od mene. Ja nju ne krivim, nije me ona prevarila već on i on je jedini krivac za to. Možda čak nije ni znala da je on tad bio u vezi. Sve u svemu, varaju osobe koje su go*na, a to sa kim će te prevariti ništa ne znači.
7314
152
72
share
odobravam
osuđujem

#2613158
06 Aug 19
Izašli smo u klub na provod i piće, nas trojica momaka od 33, 34 i 35 godina. Neke klinke su stale uz naš sto, po mojoj slobodnoj proceni oko 19 godina, sve dok jedna nije rekla da ima 21 godinu. Pitaju nas koje smo godište, mi naravno kažemo istinu i jedna od njih nam se smeje u facu i kaže ''Alo penzioneri, Dnevnik 2 prošao, a vi još niste legli? Zvali iz staračkog doma i kažu da im fale trojica, mora da ste vi''. Nisam mogao da verujem šta sam čuo. Zar ja u 35 godina da se osećam kao deda samo zato što jedno dete to kaže? U šali joj kažem da malo skrati jezik i da će negde nadrljati zbog toga, a ona mi prilazi i šapuće ''Nemaš pojma šta sve mogu da uradim tim jezikom''. Kasnije mi je i praktično pokazala, ali mi je i dalje glupo što je morala da pravi one insinuacije samo zato da bi dobila moju pažnju iako mi je priznala da su stale uz naš sto jer sam joj se dopao na prvi pogled, ali je mislila da sam mnogo mlađi.
1167
5832
143
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva