Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2649202
30 Oct 19
Upisala sam fakultet, i to pretezno 'ženski'. O momku nisam razmišljala a o budalaštini o ljubavi na prvi pogled tek nisam verovala. I onda ugledam njega. Svaku sredu sam jedva čekala da ga sretnem, jer su nam se predavanja tada poklapala. Posle određenog vremena saznam i da je i on u mom domu. Nikada prvi korak nisam načinila, niti bih, ali saznam ko je i zapratim ga na instagramu. Nije prošlo mnogo od tog vremena, sazna da ima koleginicu (mene), u domu jer je dom jako mali. Ja u pidžami, jedem plazmu i mleko sa punđom na glavi očekujem docimerku da dođe na kafu, kuca neko na vrata, ja onako 'ajde', on na vratima, ja u šoku, čudu... neopisiv osećaj. Saberem se, oduzmem.. upoznamo se, i nakon skoro mesec dana druženja započnemo jednu prelepu vezu. Presrećna sam zaista. Ipak postoji ljubav na prvi pogled.
6410
227
74
share
odobravam
osuđujem

#2649193
30 Oct 19
Moj otac je bio sudija. Penzionisao se pre neku god. I dalje vozi svog golfa2 kojeg je novog kupio još 91. Nikada nismo imali dovoljno para, uvek skromno živeli. Ali u gradu u kojem živim me često zaustavljaju ljudi, rukuju se sa mnom. Kažu mi da mi je tata najbolji pravnik i najpošteniji čovek koje je grad imao. Jednom mi je rekao: ,,Kad si pošten ne bojiš se nikoga". Tata volim te.
5882
111
59
share
odobravam
osuđujem

#2649234
29 Oct 19
Imam dečka koji nije imao bajno djetinjstvo. Roditelji su se rastali, majka je branila njemu i sestri oca, tukla ih je do masnica sve dok nisu "narasli" i uspjeli se postaviti. Kada je napunio 18 godina "istjerala" ga je s donjeg kata, citiram "Dok se mi vratimo s mora da si gore odselio". Dignuo je kredit i napravio cijeli kat. Nakon par godina upoznali smo se i upustili u ozbiljnu vezu. Njegova majka ni tad nije prestala već je htjela gospodariti i gornjim katom jer kako ona kaže "To je moja kuća!" Ulazila je gore dan i noć, sušila veš u našem boravku, sve dok joj dragi nije rekao da mora prestati s time što joj se naravno nije svidjelo i tu je sve počelo. Od prijetnje policijom da ona smije ući kada ona želi, do namjernog ostavljanja ograde otvorene da naš pas od 2 kg izađe van na cestu itd. Umorili smo se od svega toga, dignuli kredit i sagradili svoju kuću! Citiram: "Ti ćeš bez mene crknuti od gladi!" Evo ga u SVOJOJ kuhinji jede i od kad smo se odselili udebljao se 10 kg! :)
6431
164
88
share
odobravam
osuđujem

#2649081
29 Oct 19
Svako jutro muž ide na posao oko 7 a ja ne ustanem iz kreveta prije 9-10 . Tako jedno jutro čujem ja njega vratio se kući otvaraju se vrata na donjem spratu, čujem korake i to, pogledam na sat, 08:35. Pomislim mora da je nešto zaboravio pa se vratio sa posla i probam da zaspem opet. Međutim ne da meni đavo mira, pošaljem mu poruku (pošto je bilo hladno i nije mi se ustajalo iz kreveta da odem dolje i da ga pitam) "Šta si zaboravio to?". On odgivara: "O čemu pričaš?". Ja: "Pa čujem te dolje kako tražiš nešto". Na to me on zove na telefon, ja se javljam a on mi uspaničeno govori da je na poslu i dalje. Ja ustajem iz kreveta kao oparena i zaključavam vrata od sobe i zovem policiju. Ukratko, lopov je ušao kroz prozor, mislio je da nikoga nema u kući. Kada je čuo moj glas vjerovatno je odmah pobjegao bar tako kaže policija.
5608
150
102
share
odobravam
osuđujem

#2649408
29 Oct 19
Došla sam kod ujaka i ujne, dok je neka njihova prijateljica bila u poseti. Sedi na kauču, puši cigaru i pije kafu. Prvi put je vidim. Pozdravim je i rukujem se sa njom. I onda čujem kako govori mom ujaku: "Mićo, lepa ti je sestričina ali bi mogla malo da smrša. Hoće li da ide kod nekog nutricioniste? Je l' ona to može?" Da se razumemo, imam 30 godina. Nisam dete kojem je potrebno da neko drugi priča umesto njega. Objasnim joj to i kažem da sam zadovoljna svojim izgledom. Ona poče da mi priča o zdravlju, kako je ono za nju najvažnije, itd. Fino i kulturno sam rekla: "Lepa Vam je ta cigara. Stvarno najzdraviji izbor koji ste mogli da napravite". Ni reč mi više nije rekla nakon toga.
6987
121
63
share
odobravam
osuđujem

#2649394
29 Oct 19
Dvoje djece rodila, u svakoj trudnoći natukla 30 kila. Oba puta se trudila vratiti na staru kilažu. Kad sam bila na 65 kila poslije druge trudnoće moj muž je, preda mnom, prijatelju koji je pohvalio moj izgled rekao "ona misli da je to ok, al mora smršaviti još puno". Sad imam 58 kila na 175cm visine, a on mi više nije muž.
6092
277
112
share
odobravam
osuđujem

#2648736
29 Oct 19
Moj muž nažalost nije plodan dovoljno kako bi ja ostala u drugom stanju, radili smo razne testove i prošlo je toliko vremena da sam se umorila. Razmišljam da nađem ljubavnika i jednostavno podvalim to dijete mužu i oboje sretni.
476
6576
132
share
odobravam
osuđujem

#2648833
29 Oct 19
Dogovarala sam se sa likom da izađemo preko poruka, pita on mene da li da me pokupi u mercedesu ili u audiju. Stadoh zbunjena, rekoh nije bitno. A kaže on meni "Ee vidi ti nje, može oboje aa?" . Ja i dalje ne razumijem šta lik pokušava da kaže i zašto je bitno. Kad će on meni: "Ne vozim ništa, nemam auto samo sam htio da vidim jesi li sponzoruša ili ne, sad vidim kakva si" . Pa šta sam trebala da kažem na to čovječe, ja automobile ni spominjala nisam on je sam spomenuo. I nije kao da sam mu napisala da sam oduševljena što ima dva automobila nego me ono baš bilo briga. Zaista ne kontam kako sam to ja ispala spozoriša. On me odmah nakon toga blokirao. Svašta. Što se mene tiče izbjegla sam metak jer je lik očigledno iskompleksiran do bola.
6518
154
110
share
odobravam
osuđujem

#2648767
29 Oct 19
Pitala me kćerka mog supruga može li on s njom, njenom sekom i mamom na more obzirom mi nismo mogli ići jer je moj sin bio bolestan. Rekla sam da može i nagovorila njega da ide da mu djeca ne budu tužna, a i da bar netko od nas odmori, obzirom da se namučio preko godine i s poslom i s djecom, a i sa mnom. Pritom napominjem da nisam razlog njihove rastave i da se svi inače jako dobro slažemo. Muž se vratio nakon samo 3 dana, od planiranih 10 jer je bivša žena u više navrata, prvo suptilno, pa onda otvoreno, nešto pokušala s njim. Ja sad ne znam jesam li ja naivna i luda što mi je to bilo prihvatljivo i trudim se da svi budu sretni ili neki ljudi nemaju (samo)poštovanja ili oboje. U svakom slučaju, bojim se da je ovakav odnos završio i da nema više zajedničkih zabava, rođendana i sl., što mi je jako žao jer te cure obožavam i trudila sam se godinama među svima izgraditi odnose kakvi su bili do nedavno, ali ni meni ni suprugu njeno prisustsvo više nije prihvatljivo.
5487
132
58
share
odobravam
osuđujem

#2648757
28 Oct 19
On je klošar, narkoman, odrastao na ulici, bez ljubavi roditelja, sve je najgore i nema ništa u životu. Ja imam sve, situirana sam previše, pametna, lepa, zgodna i što je najbitnije volim ga, mnogo ga volim. On se i dalje drogira, crta grafite po gradu, druži se sa klošarima a ja ga i posle 6 godina volim i plačem i dan danas svakoga dana. Htela sam da ga promenim, da bude čovek, dobar dečko... I da on je mene ostavio da bi mogao da bleji sa tim klošarima i da se drogira. Nikada me niko više nije pipnuo posle njega i neće. I dalje mu čuvam čast i nikada ga neću izdati! Nikada!
703
7104
211
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva