Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2937893
21 Oct 20
Sklopio sam ugovor o doživotnom izdržavanju sa baba Nadom koja je moja prva komšinica i za koju znam otkad znam za sebe. Baba Nada se nikada nije udavala i nije imala dece, čuvala me kad god bi je moji zamolili i menjala mi je baku koju nikada nisam imao. Vezao sam se za nju kao za najrođenijeg, a ona je tek sa mnom shvatila kakvu je grešku napravila što se nikada nije udala i nije pritom imala prilike da čuva svoju unučad. Dva meseca nakon sklopljenog ugovora ona je iznenada preminula i tu kreće zavrzlama. Ožalio sam je kao najrođenijeg, ali su svi ubeđeni da sam ja taj njen kraj ubrzao jer sam u nasledstvo dobio stan. Baba Nadu ne bih povredio ni u ludilu, bio sam joj na usluzi 24/7 i pre tog ugovora, voleo sam da joj pomažem jer je ona za mene činila čuda i voleo sam je kako samo baka može da se voli. Mnogo mi teško pada i zbog njene smrti i zbog toga što me svi gledaju kao da sam prevarant i ubica.
5960
92
55
share
odobravam
osuđujem

#2937862
21 Oct 20
Mrzim kada se stariji smiju na probleme osnovaca, srednjoškolaca, pa čak i studenata na fakultetima. Mrzim ono "uživaj u toj školi, nemaš ti pojma šta su problemi". E pa meni su to veliki problemi za moj uzrast. Normalno je da su problemi drukčiji roditeljima, odraslim, ljudima na poslu na osnovu nekoga u srednjoj školi, ali i vi ste te probleme prošli i tad su vam bili veliki. Mnogo me nerviraju te rečenice i "savjeti". Molim vas prestanite to govoriti nekome jer ne pomažete!
3114
176
76
share
odobravam
osuđujem

#2937954
21 Oct 20
Bukvalno sam 20h dnevno u pidžami. Imam pidžamu u kojoj provedem dan, pidžamu u kojoj spremam hranu i pidžamu za spavanje. Ukupno ih imam 11 pari.
2002
268
47
share
odobravam
osuđujem

#2937931
21 Oct 20
Trebala je doći kod mene da gledamo film i dok sam nam donio grickalice iz kuhinje ona je zaspala. Gledao sam ju par trenutaka, ugasio sve i legao do nje. Kada se probudila krenula se ispričavati što je zaspala, a nije svjesna koliko mi je bilo predivno.... Nikad se bolje nisam naspavao.
4209
84
26
share
odobravam
osuđujem

#2937498
21 Oct 20
Svom dečku sam , još na početku veze, rekla da ne želim poklone ni za praznike ni ovako, na šta ne on rekao da ce mi pokloniti nesto kad oseti da treba. Ni za rođendan nisam ništa dobila. Po svemu sudeći on se toga dobro pridržava. To sam shvatila pre neki dan kad sam skakala od srece sto mi je doneo ruzu iz svog dvorista. Razumem da sam ja delimično kriva, ali da baš nikad nemaš osećaj...ne znam. Ja uredno poklanjam za rodjendane slave i tako to.
292
2409
48
share
odobravam
osuđujem

#2937878
21 Oct 20
Momak koji je završna godina stomatološkog fakulteta mi se prestao javljati čim sam rekla da radim u call centru (saznala sam da je radi toga). Završila sam fakultet (ekonomski) i nisam mogla pronaći posao u struci. Trenutno u call centru radim na njemačkom jeziku i imam odličnu platu i ništa mi ne fali. Nije mi ego povrijeđen nit mi je značio taj momak. Samo me zanima u čemu je problem? Trebam li da se stidim svog posla?
1986
55
51
share
odobravam
osuđujem

#2937750
21 Oct 20
Pola je noći, ja u Njemačkoj, na WC ser*m evo i razmišljam kako mi je svejedno ko će pobjedi na izborima u Bosni ove godine. Ukrali su mi pola života, više neće ni dana. Eto vam i Bosna i sve mrako nacionalistička, retardi. Vidimo se ali samo na Urlaubu!!!
1965
221
31
share
odobravam
osuđujem

#2937327
21 Oct 20
Odajte počast ljudima dok su živi. Kada umru već je kasno. Ne stidite se ljudskih emocija.
2101
42
13
share
odobravam
osuđujem

#2937438
21 Oct 20
Živim u Nemačkoj već 2 godine, generalno sam se dobro uklopila na poslu i u društvu. Pre neki dan me pita jedan kolega kad smo izašli posle posla, da li ja pošto sam Srpkinja mrzim Albance. Ja mu kažem naravno da ne, ne mrzim nikoga. Kaže on - pa to se valjda kod vas tako uči, sve ste ih proterali, pokušali zemlju da oduzmete i nije im bezbedno u Srbiji pa ni ne dolaze. Ne znam što je tako odjednom krenuo da mi priča, sa njim sam uvek imala normalan korektan odnos. Ja vidim da on hoće nekakvu reakciju od mene, da me provocira pa ja njega pitam da li on mrzi Srbe. On me čudno gleda i pita što bi mrzeo Srbe. Ja kažem - pa s obzirom šta ste nam sve radili tokom prvom i drugog svetskog rata, a i tu politiku nastavili kad ste 1999. kucali Srbima na kuće na Kosovu i govorili da moraju da ih napuste jer to nije njihova teritorija. Ućutao je i više ne priča sa mnom. Nemac hoće da priča o zločinima i glumi moralnog policajca...
2459
205
230
share
odobravam
osuđujem

#2938008
20 Oct 20
Drugaricin sin od 2 i po god. Bije sve redom i već su ga iz dva vrtića izbacili. Pri tom je njegova majka napadala vaspitačice kako su one krive sto njen sin bije drugu decu, jer(pazi sad!) Mali nije bio zaniman, bilo mu je dosadno! Onda se desilo da je njen sin više puta, tokom jednog druženja, udario mog sina. A ona pitala svoje čedo da li hoće da se izvini mom sinu. Moj mali je pitom i emotivan, nikada nikog nije udario. Ja sam onda popizdela i rekla njenom sinu pred njom-bude li još jednom udario mog sina, da ću ja umlatiti i njega i njegovu mamu zato što ga podržava u takvom ponašanju. Od tog dana mi se više nije javila.  
5816
92
71
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva