Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2392893
15 Apr 18
Pre ću da platim nekoj ženi da mi čuva i pomaže oko bebe kad se budem porodila, nego da je poverim džangrizavim babama. Jedna mi je majka, druga je svekrva. Svekrva ne voli mene, moja majka ne voli zeta. Neću da mi dete truju protiv nas odmalena, jer su realno po jeziku obe zmije otrovnice.
6554
163
43
share
odobravam
osuđujem

#2392553
14 Apr 18
Donedavno sam bila krupna djevojka, što bi se reklo-debela. Radila sam na tome stalno, ali zbog problema sa srcem nisam mogla na neke ekstremne dijete i mnogo intenzivne treninge, to je sve moralo ići polako. Uglavnom, prije dvije godine, dok sam bila u vezi sa tadašnjim dečkom, nešto smo se zezali i on kao u šali prokomentariše moju težinu. Naljutila sam se, svukla njegovu ruku s ramena, zaustavila taxi i odjurila kući. Isti dan smo raskinuli jer sam mu ja obrazložila da mi ne treba neko ko me neće prihvatiti takvu kakva jesam. Nedavno smo se prvi put sreli poslije dvije godine, ja sam u međuvremenu skinula više od 20 kilograma, a bila sam odjavljena sa svih društvenih mreža, pa me nigdje prije toga nije mogao vidjeti. Ljudi moji, nikada neću zaboraviti taj njegov zabezeknuti izraz lica i kako je rekao: "čovječe, šta sam ja ispustio iz ruku..." Poslije mi se javio i molio da se pomirimo, od toga naravno nema ništa. Ako ti nisam valjala prije, neka ti ne valjam ni sada!
5050
1532
150
share
odobravam
osuđujem

#2391707
14 Apr 18
Kao mala, uvijek sam ispitivala mamu što ima u jednoj okrugloj, metalnoj kutijici, a ona mi se uvijek na to nasmiješila. Baš iz srca. Pokušala sam je tada par puta otvoriti, ali nisam uspjela jer sam bila preslaba. Danas, nakon mnogo, mnogo vremena od toga, sjetila sam se na to i odlučila otvoriti. Pisma. Puno pisma moje mame tati i obrnuto. Ona je njemu slala u vojsku po više od 10 pisma. U 1. kako ga voli, u 2. kako je budala, u 3. kako misli da će nać drugu, a u jednoj od tih "zbiraka" ona njemu napiše preko 10 pisma, a on njoj jedno. Ovako ide: "Bebo, zadavit ću te kad dođem kući. Jedina žena za mene si ti i ti to dobro znaš. Ne se*i mi dalje. Volim te." Zajedno su već 25 godina, a u braku 20. Kolika je samo to ljubav :)). Ponosna sam što ih imam ovakve.
6161
138
27
share
odobravam
osuđujem

#2391644
14 Apr 18
Zaboravim prsten kod dečka u stanu i pozovem ga da mu kažem da je moj i da ću ga sledeći put uzeti. Kad smo se videli sledeći put, kaže da ima iznenađenje, al moram da zatvorim oči. Uzme mi ruku, krene da mi stavi prsten i ja pomislim da mi vraća onaj. Malo je reći da sam odmah osetila da to nije onaj prsten jer ga stalno nosim na srednjem prstu i veliki mi je kad mi stoji na domalom. Kaže mi da otvorim oči i da je od sad to moj prsten a da sam ja njegova. Tako je ukratko prošla ta veridba.
6265
167
36
share
odobravam
osuđujem

#2392099
14 Apr 18
Drugar se zaposli u maxiju, posle nekog vremena prilazi mu bakica da pita nešto: sinko gde vam stoje podmetači za picu (misleći na one gotove kore za picu) on je odvede na onaj deo gde stoje ženski ulošci .. popio je otkaz al se i danas smejemo tome..
5559
677
74
share
odobravam
osuđujem

#2392296
14 Apr 18
Svi su se razočarali kada sam upisala anglistiku. Mislili su da bacam vrijeme i novac. Međutim, pošto sam studirala ono što volim imala sam vremena da za 4 godine naučim da programiram. Sada radim kao freelance programer i predavač engleskog jezika. Nikad nisam radila više od 8 sati dnevno, a imam i više nego dovoljno novca. Uživam u poslu, često putujem, sredila sam život u potpunosti. Tako mi je drago što nisam poslušala druge i "upisala Medicinu i otišla u Njemačku".
5374
217
116
share
odobravam
osuđujem

#2392233
14 Apr 18
Ne znam otkud ljudima pravo da traže više zato što imaju manje. Svi me redovno pitaju zašto ne tražim pare ili neke druge stvari od brata koji je u SAD-u. Jer kao, on lepo živi, pa bi bilo dobro da mi šalje koju stotinu dolara mesečno. (?!) Ali to su njegove pare. On radi za sebe i svoju porodicu, a ne za mene. Baš kao što i ja radim za sebe. Nasledstvo ćemo deliti pola-pola. Kada sam upadao u depresiju, mnogo više sam cenio to što je bio uz mene, nego da mi je dao neke pare...
5845
114
53
share
odobravam
osuđujem

#2391297
13 Apr 18
Imam visak kg, oko 20kg ukupno, insulinsku rezistenciju, policistične jajnike i neredovne cikluse, u suštini problem sa hormonima i zato sam se ugojila toliko. Danas sam napokon počela da vežbam tj da trčim i nikad nisam bila ponosnija na sebe. :)
5763
107
106
share
odobravam
osuđujem

#2391084
13 Apr 18
Za sve što sam rekao da neću nikada uraditi- uradio sam. Nikada neću tolerisati Rome- Sve dok se nije doselila romska porodica tik do moje kuće. Boljeg komšiju nisam mogao ni da zamislim Nikada neću probati bilo kakvu drogu- Sve dok se nisam napio kao stoka i ispurnjao jedan džoint Nikada se neću petljati sa bivšom devojkom svog druga- Sve dok ona nije počela da se petlja sa mnom, a ja to oberučke prihvatio Nikada neću dozvoliti sestrinoj mački da ulazi u moju sobu i tu spava- Mačka ne samo što spava u mojoj sobi nego mi često spava i na glavi Nikada neću biti neprijatan prema ljudima koji to ne zaslužuju- Kad sam nervozan svi mi živi smetaju I na kraju, nikada neću biti u vezi sa devojkom koja je mlađa od mene više od osam godina- U vezi sam sa curom mlađom deset godina Kad sve ovo sumiram vidim da sam baš čovek od reči.
6389
342
98
share
odobravam
osuđujem

#2391530
13 Apr 18
Mogao sam puno toga ali nisam. Nisam i ne kajem se. Diplomirao sam na elektrotehnici u Beogradu, sve u roku a u srednjoj đak generacije. Od struke sam pobegao namerno. Imam mali biznis koji mi donosi dovoljno za potrebe svoje porodice, supruge i dece. Zarađujem dosta manje nego kada sam imao 27-28god ali uživam. Nemam šefa, nemam direktora, ne juri me niko ni za kakve rokove na projektima, ne radim već drugi rade za mene a ja prezadovoljan. Vozim lošiji i stariji automobil nego što sam vozio 2009.god ali to mi je zadnja rupa na svirali. Na pitanja svih zašto si odabrao ovaj put moj odgovor je isti. Želeo sam slobodno vreme, želeo sam da uživam sa suprugom i gledam decu kako rastu i aktivno učestvujem u njihovom odrastanju. Nisam mogao da prihvatim činjenicu da kada dođem kući sa posla, odmorim se i jedem bude 19h. Kakav je to život? Šta je to? Zbog novca? Neka hvala a na ovakvom životu Bogu hvala!
6516
146
45
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva