Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2912368
23 Jul 20
Kad šetam sa sinom koji ima 3 godine, čim smo u blizini neke dobre ribe, raspričam se sa detetom kao pomahnitao. A pola sata pre toga sa njim reč nisam progovorio. 
456
6514
70
share
odobravam
osuđujem

#2912185
22 Jul 20
Najbolji osećaj na svetu je kad gledaš šta ćeš kad da polažeš, pa računaš koliko lekcija na dan, to izađe neki sitan broj 2-3 na dan, ti sav srećan, već ti se čini ko da si završio godinu, brojiš tu neke 10-tke jer ko još ne može da nauči 2-3 lekcije na dan, onda na kraju dana budeš u fazonu ma šta da učim tako malo na dan krenuću od sutra pa ću po 3-4 lekcije.. Na kraju dođe do 10-11 lekcija na dan, al tu i dalje imaš mišljenje da će sa 10-kama završiti... Onda dođe noć pred ispit gde moliš za 6 sve Bogove za koje znaš i nasumično biraš par lekcija, pa ako te ubode pitanje ubode, praviš kombinacije svakojake i ljutiš se na sebe što nisi učio 2-3 lekcije na dan... Sledeći ispitni rok, sve ispočetka.  
5830
293
43
share
odobravam
osuđujem

#2912148
22 Jul 20
Godinu i pol dana sam bio u vezi sa curom druge vjere. Nedavno smo prekinuli, i tek sada vidim koliko je zapravo zatucan narod. Selo u kojem živim je manje, i svi znaju sve i svakoga. Glavna tema sela je da sam ja prekinuo s muslimankom, i svi mi na tome "čestitaju", govore mi da sam se spasio. Scena, kada mi tata mog najboljeg prijatelja govori kako sam super stvar napravio i kako bi bila sramota za moje roditelje da sam nastavio tu vezu, a ja samo slušam i ne vjerujem. Ne mogu vjerovati da ljude toliko pate stvari koje ih se ne tiču. Mrzim zatucani balkan.  
6632
295
82
share
odobravam
osuđujem

#2911998
22 Jul 20
Raskinula sam s dečkom 4 mjeseca prije svadbe. Razlog tome je što si je njegova mama uzela za pravo pozivati ljude u naše svatove, koje mi ne želimo. Dakle žena uzme telefon i zove okolo koga ona hoće. A moj dragi na sve šuti i kaže 'pa neka, pusti ju.' Žao mi je što prije nisam shvatila koliki je mamin sinčić. Neka si sad skupa traže drugu snajku.
6125
860
201
share
odobravam
osuđujem

#2911590
22 Jul 20
Vozač sam, jedno veče mi je na parking prišla jako mlada devojka i ponudila sex. Pitao sam je koliko, rekla je koliko daš. Sex sam odbio, ali sam joj dao 50eur i tražio broj telefona. Kad sam stigao kući, rekao sam ženi, i složili smo se oboje da želimo da joj pomognemo, da ne radi to što radi. Umrlo nam je dete koje bi sad bilo njenih godina. Kad već našem nismo mogli da pomognemo, da bar njoj život učinimo boljim.
6847
233
63
share
odobravam
osuđujem

#2911595
21 Jul 20
Deka je preminuo od kancera pluća 01. 07., i svi smo jako teško podneli njegov odlazak. Stric živi u Nemačkoj, a ja sa roditeljima živim na periferiji grada, dok je kuća u kojoj su živeli njih dvoje u prigradskom naselju pored Beograda. Došla sam na par dana da spremam ispit za jul i da budem sa njom. Sinoć gledam film i čujem ženu kako priča. Ulazim u sobu i vidim je kako drži njegovu sliku, plače i priča mu kako je provela dan. Brinula je o njemu i kada je bio zdrav, a i kada nije mogao da se kreće. 52 godine braka su proslavili na Vidovdan. Želela bih takvu ljubav koju su imali oni. Volimo te, deda.  
5675
75
24
share
odobravam
osuđujem

#2911851
21 Jul 20
Svaku večer podsjetim se koliko je dobar muž i otac, nabrojim 5 lijepih stvari koje je napravio za mene tijekom dana, 5 lijepih stvari koje je napravio za našu kćerkicu, zagrlim ga i zaspim sretna. Idući dan nastojim biti još bolja prema njemu. I eto recepta za lijep i skladan brak-ne zaboravljam cijeniti, ali i njegovati to što imam.
5423
150
46
share
odobravam
osuđujem

#2911414
20 Jul 20
Sebično sa moje strane ali... Stvarno bih voleo da se završi ova 2020 godina jer me je toliko ubila da više ne znam šta da radim. Najzad smo kupili stan o kojem smo maštali, krenulo renoviranje, ideje za sređivanje... Trenutna situacija je takva da me je ostavila (imali smo probleme), onda doživim saobraćajnu nesreću, uz to joj nađem i poruke od kolege sa posla da se viđaju ko zna koliko. Kreće korona i policijski čas, sam u kući u kojoj smo trebali da živimo zajedno pre stana. U tom trenutku niko od drugara nije ni znao za situaciju oko razvoda. Dete i dalje misli da nisam tu zbog korone i to me ubija. Svaki put kada ga uzmem i kada mi kaže kako ćemo da budemo zajedno u novom stanu samo ovo da prođe, mislim da mi otpadne jedan deo srca. Ne spavam, ne jedem i tako već par meseci. Prosli mesec zamalo da imam još jedan udes. Ne mogu više, pucam...
5590
176
108
share
odobravam
osuđujem

#2911673
20 Jul 20
Boli me što se sve danas svodi na novac. Imam dve unuke od 10 god, bliznakinje. Suprug i ja smo ceo život obični radnici, dok su snajini roditelji inženjeri, dobrostojeći ljudi ceo život na visokim pozicijama. Boli me što čak i deca znaju šta je bolje, i idu tamo gde im je pružano više. Snajini roditelji stalno vode decu na more, zimovanje, kupuju im garderobu i igračke, pa samim tim deca više vole da provode vreme sa njima. Kod mene i supruga dođu samo sa roditeljima, ponekad. Primećujem koliko zapravo njih više vole, ali opet koliko god nas to pogađalo, naravno da svako ide tamo gde mu je najbolje. Ipak smo ponosni što smo uspeli školovati sina, da on ne bude radnik i ne muči se kao mi.
6387
232
167
share
odobravam
osuđujem

#2911817
20 Jul 20
Imam potrebu da sve obezbedim devojci. Imala je težak život, i uprkos tome je uspela da završi fakultet i nađe posao, i ponosan sam zbog toga. Živimo zajedno već dve godine. Trudim da joj olakšam stvari tako što joj pomažem oko kućnih poslova, tu sam za nju, mazim je i pazim i ona mi uzvraća time što mi dozvoljava da je razmazim iako ne voli da dobije sve na tacni. Kaže da sam pećinski čovek jer je nosam stalno, čak i tokom grubog odnosa se ophodim s nežnošću jer je nežna i sitna i bojim da je ne slomim pošto sam veći. Nisam patološki posesivan, ne branim joj ništa, ne ljubomorišem, ali imam potrebu da naglasim svim mlađim momcima koji je muvaju da je moja cura. Imam 34 godine, ona je 10 godina mlađa i mislio sam da ću se ohladiti od nje jer sam kao mlađi bio ženskaroš, ali meni je u planu da je oženim. Volim biti dominantan s njom, u svakom aspektu, ali uvažavam njeno mišljenje. Sviđa mi se što mi prkosi. Volim što je u svakom smislu moj idealan partner, pa joj uzvraćam maksimalno.
4863
1059
119
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva