Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2900696
17 Jun 20
Prijateljici sam se ponekad žalila na svoj posao. Mnogo se radi, malo zarađuje, i nema prostora za napredak. Ostala sam na tom poslu jer završavam master koji mi treba da se prijavim na druge poslove koji su bolje plaćeni u mojoj struci, a i mislim da još imam svašta za naučiti. Jednostavno osjećam da mi treba još vremena, da nisam spremna, i ona to zna. Uglavnom, poslala je moj CV i motivaciono pismo koje je sama sastavila raznim firmama sa email adrese koju je napravila. Ništa mi nije rekla. Saznala sam slučajno od druge prijateljice s kojom je o meni razgovarala. Planirala je da me samo obavijesti kad me pozovu na razgovor. Kada sam je nazvala, rekla je da prijatelji treba da pomažu jedni drugima. Posvađale smo se. Trebala me je pustiti na miru ili reči mi ako se umorila o toga da me sluša. Moj život je moj život. Ne razumijem ovakav postupak. 
508
7960
162
share
odobravam
osuđujem

#2900285
17 Jun 20
Igrali smo igre istine kod drugarice nas 5. U jednom trenutku mi postavlja pitanje da li bi spavao sa sestrom od svoje devojke i ja kažem da, grize me savest da sam ispao debil i da sam svoju devojku na taj način ponizio s obzirom da je svi oni i poznaju.  
421
6466
61
share
odobravam
osuđujem

#2900532
16 Jun 20
Od prošle godine predajem u jednoj osnovnoj školi, pa i u završnim razredima. Naime, prvi dan škole, odlučila sam da nećemo ništa učiti - prosto upoznavanje. Učenica iz reda do prozora ustaje i predstavlja se: moje ime, njegovo prezime. Odsjekle su mi se noge. Našla sam je kasnije u dnevniku, ime oca - on 100%. Saznala sam od pedagoga da su razvedeni, kako se završila godina, pozvala sam ga (nisam htjela djevojčici da stvaram neprijatnosti), poželite mi sreću❤
5300
696
94
share
odobravam
osuđujem

#2900534
16 Jun 20
Pre neki dan, dok sam sedela u parku, prišao mi je jedan dečko. Ljubazno se predstavio i pitao za broj. Pošto je ovo u današnje vreme prava retkost, razmenimo brojeve. Nakon par dana dopisivanja izađemo i na piće. Mogu reći da je bilo lepo, dečko je skroz na mestu, ali jednostavno kod mene nije kliknulo. Dala sam mu to odmah do znanja, međutim on se svejedno nakon sastanka javio i pitao za drugi. Razmišljala sam dobrih sat vremena kako da ga na fin način odbijem, a da ga ne povredim. I prihvatio je on to. Sve pet. Kad piše: “A da li si možda za kombinaciju?” U tom trenutku osećala sam se baš jadno jer sam shvatila da me on, zapravo, svo vreme gledao kao seksualni objekat. Što je najgore, ovo nije prvi put da mi se dešava. Iako se pristojno oblačim i nemam provokativne slike na društvenim mrežama, dobijam često ovakve ponude. Da li je moguće da je ljudima danas samo seks u glavi?
5041
606
161
share
odobravam
osuđujem

#2900230
15 Jun 20
Dečko mi dozvoljava da plaćam gde god da sednemo da jedemo, popijemo nešto, odemo u bioskop itd. Čak i kad ima para, pusti mene da platim, pogotovo ako je veći račun. Volimo se, prelepo mi je s njim i nikad se niko nije lepše ophodio prema meni. Ne tražim da plaća sve, samo mi smeta što ne insistira da plati kad dođe račun, već kad je video da se hvatam za novčanik pusti mene da se on ne troši. Neko će reći da sam ja kriva jer sam ga na to navikla, ali bih uvek dala za onog koga volim, jer smatram da je to normalna stvar.
1534
5077
216
share
odobravam
osuđujem

#2899673
15 Jun 20
Radim kao profesor na jednom od beogradskih fakulteta. Priznajem da na usmenom uvek postavim viši kriterijum za jednog studenta iz Gane, samo zato što je crnac. Uglavnom ne položi iz prve.  
315
7815
135
share
odobravam
osuđujem

#2899925
14 Jun 20
Pre par godina kada me je tada moj sadašnji dečko pitao da li želim sa njim da odem u Budimpeštu ja sam mu rekla da učim za ispit i da ide sam. Slagala sam i umesto učenja za ispit ja sam spavala sa njegovim najboljim drugom. Dok smo se nas dvoje zabavljali u krevetu on je doživeo saobraćajnu nesreću i umro pre nego što je hitna pomoć stigla. Kada sam to saznala plakala sam ceo dan. Danas sam udata za tog njegovog najboljeg druga i često ume da se našali samnom kako sam mu dužna život i to me uvek nasmeje iako znam da nebi trebalo.  
301
13032
206
share
odobravam
osuđujem

#2899900
14 Jun 20
Ne znam kada i zašto je svetao ten postao odbojan. Imam svetlu kožu, i ljudi koji me ne poznaju često daju sebi za pravo da to komentarišu. Govore mi da sam bolesna, da treba da idem u solarijum, da sam narkomanka, i kako treba da se hranim. Razumem da je taman ten trenutno popularan, ali vređati osobu koju ne poznajete je jako nekulturno.  
6100
186
198
share
odobravam
osuđujem

#2899627
14 Jun 20
Sinoć sam zaprosio devojku pijan, fora je što je ne volim a najgore od svega je što sam javio njenoj mami, izgleda da sam dobro zaglibio j*balo me piće..
561
6378
53
share
odobravam
osuđujem

#2899968
14 Jun 20
Dečko me prvi put zaprosio nakon godinu dana veze, kad sam još bila student. Odbila sam jer je za mene to bilo pogrešno vrijeme, uz medicinu nisam ni pomišljala na brak, niti smo pričali o tom. On je bio srtpljiv i čekao da završim, da se zaposlim i opet me zaprosio prošle godine. Sad je bilo pravo vrijeme, oboje imam stalan posao, dovoljno smo zreli i živimo zajedno. Nisam htjela da prvi put prekidamo jer sam znala da imam pravog čovjeka uz sebe, samo treba vremena jer sam bila premlada.
6826
315
49
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva