Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2586700
03 Jun 19
Raspalio sam šamarčinu devojci mog najboljeg druga jer je na jednoj klupskoj žurci počela da me muva i hvata pošto je drug morao da ode jer je sutradan radio prvu smenu. Nisam mu ništa rekao o tome, a najverovatnije nije ni ona. Samo ne znam kako će da mu objasni tu malu modricu ispod oka.
3861
3282
231
share
odobravam
osuđujem

#2586468
03 Jun 19
Mom susjedu je prije dva mjeseca umrla žena, bili su u braku preko 50godina. Dok je bila živa su skupa sjedili na balkonu svaku večer i pričali satima. Svaku večer bi šetala psa pored njihovog balkona. Sinoć, dok sam šetala psa sam ga prvi put vidjela od kad je ona umrla i čula kako tiho pjevuši pjesmu s njenim imenom i sjedi sam na tom istom balkonu. U dušu me pogodilo, plakala sam cijelu šetnju i nadam se da ću jednom naći nekog tko će me toliko voljeti i s kim ću imati svaku večer tema za razgovor.
7695
104
29
share
odobravam
osuđujem

#2586618
03 Jun 19
Imala sam 18 godina... Sada imam 28. Bila sam na nekoj žurci na otvorenom, bilo nas je desetak. Jedan lik je krenuo od jednog do drugog i pita "Jel ima neko papir?"...Ja uzviknem da imam i on dolazi do mene da mu dam... Vadim ja bukvalno list papira iz torbe koji ko zna koliko i zašto tu stoji da bi mi on rekao: "Jel me ti zajebavaš?"... Uglavnom, ispostavilo se da je tražio rizlu a ja pojma nisam imala o čemu se radi... Gledali su me čudno ali baš me briga. Te stvari me i onako nikada nisu zanimale.
5571
210
84
share
odobravam
osuđujem

#2586507
03 Jun 19
Ima jedan nevaspitani klinac koji stalno teroriše komšiluk a roditelji ga brane. Ima 13 godina, nije malo dijete. Svaki put bi me gađao jajima sa terase, dobacije mi kada se vraćam sa posla, psuje, par puta me po zadnjici udario čak i pobjegao. Kada mi je šutnuo mačku odlučila sam da mi je dosta. Tako ga jednu noć sačekam maskirana i isprskam mu suzavac u oči. Pozvana je policija i on je išao u bolnicu (nije mu ništa bilo) ali niko nije provalio da sam to ja. Prošlo je mjesec dana od toga a klinac nije napravio više nijedan problem i živ se ne čuje.
7836
177
108
share
odobravam
osuđujem

#2586208
02 Jun 19
Žensko sam i imam dugih i mladih 67 godina. U ranoj mladosti završila samo srednju školu i tu se zaposlila. Kad sam 'porasla' odlučila sam završiti fakultet iako su svi sa strane osuđivali. Posle rata se strašno zainteresovala za tada novu stvar zvanu internet. Oko 05' postala sysadmin u održavanju *nix based sistema po POSIX1 standardu a kasnije i Linux sistema kao i windows servera. Takođe od skorije počela da unapređujem svoje c sharp znanje, počela učiti nove jezike i podjezika tipa nodeJS, angularJS, ruby, ruby on rails, i postala sa već svojim nekadašnjim znanjem full-stack web developer. Sada sa mladih 67 godina kada pričam nekom šta radim misle da im pričam nuklearnu fiziku i zato samo kažem u penziji. Poenta priče: godine su samo izgovor. Ono što neko uči sada sa 20 godina, možeš i ti sa 40 dok ti deca spavaju, dok si u toaletu, dok imaš vremena za film, dok smišljaš 101 izgovor zašto ne možeš i kako si star za to ili ti je vreme prošlo.
6385
250
82
share
odobravam
osuđujem

#2586140
02 Jun 19
Imam 25 godina. Rođena sam u Srbiji, ali zbog očevog posla sam od 1. godine živela u Aziji. Živela sam u Južnoj Koreji, Japanu, Vijetnamu, Hong Kongu, Tajlandu i kratko u Kini. Sad govorim korejski, japanski i mandarinski, pored srpskog i engleskog. Prošle godine sam u Japanu, gde sam završavala studije, upoznala dečka iz Srbije. On je takođe fasciniran azijskom kulturom kao i ja, pa smo brzo 'kliknuli'. Ali, on sebe vidi u Beogradu i tu ima posao, izgrađen život. Započeli smo vezu i početkom ove godine, prešla sam u Bg. Ljudi, meni je svakim danom sve teže i teže. Volim ga, ali ne mogu se navići ovde. Ne razumem mentalitet, ne razumem fore, jako mi je teško. On me bodri da istrajem, želeo bi da se i uzmemo, a ja svakim danom patim za mojom Azijom. Ne znam kako ću izdržati, ne bih da ga izgubim, ali ovde ne vidim sebe.
5336
349
131
share
odobravam
osuđujem

#2586418
02 Jun 19
Imao sam djevojku, veselu, preljepu, sa srcem ko kuća. Ništa joj nije bilo teško, tko god ju je zvao svima je uskočila u pomoć, pa makar sebi išla na štetu... Ma čudo od cure. Ali ja.. muško ko muško, uvijek sam joj govorio, da skineš koju kilu bila bi mi ko bonbončić... pored svih vrlina ja sam vidio njene mane (čuj mene mane... nije ih imala, ja sam to umislio). Hodali smo godinu, sve je bilo super, šta super, kraj nje sam naučio šta je ljubav, šta je život. A onda je došla bolest...ona je i dalje ostala pozitivna i puna nade, ali život joj je jednostavno klizio kroz prste... Jedno veče prije spavanja, kada se je oblačila u pidžamu, ja sam je promatrao, ona se okrenula i pitala me "jesam ti sad lijepa, sada sam mršava?.. " Ljudi moji... ne mogu vam opisat taj sram i tu ljutnju i taj bijes u sebi...a opet žalost...... Ona je meni uvijek bila preljepa, samo ja sam tražio kruha pored pogače.. Čuvajte ih dok ih imate, nitko od nas ne zna koliko još koraka ima u životu. ...
7381
385
54
share
odobravam
osuđujem

#2585883
02 Jun 19
Juče gas iz Njemačke za Bosnu. Nekih 30-40km još imam do kuće i stanem na proširenje jer mi je psu pritužilo mora na wc. Neki golfić na proširenju već stoji hauba je dignuta, ja pustim psa da obavi svoje, kad stade gleda tamo u auto i sprint na auto. U autu bivša s kojom je odrastao dok je bio mali i momak joj, golfić krepao, a momak me neznajući ko sam pita za šlepanje... Rekoh tebi svaka čast ali dobijem napade kad su ku*ve u mojoj blizini. Pokupim psa i gas kući. SAVRŠEN POČETAK GODIŠNJEG
1675
5061
99
share
odobravam
osuđujem

#2586326
02 Jun 19
Moj ćale je kolima uleteo u jezero, jedan pecaroš je uskočio i izvukao ga, posle su se obojici borili za život. Preživeli su. Moj ćale kad je izašao iz bolnice, ode u banku u uzme najveći kredit što je mogao(mislim oko 22,000e), pošto nije hteo pare, moj ćale mu kupi nova kola, pošteno što se mene tiče... A sad i meni dođe da tom čoveku kupim kola... Moj ćale se skroz promenio, brine o porodici o svemu... A pre je bio na svoju ruku...
6042
136
24
share
odobravam
osuđujem

#2585968
02 Jun 19
Sigurna sam da je danas puno teže biti mlad. Svi očekuju od tebe da si školovan, imaš super posao, super curu/dečka i "svi osuđuju" ako ostaneš trudna sa 22 a ako nisi trudna i udana do 30-nešto nije u redu s tobom. Toliki je pritisak i još moraš savršeno izgledati, putovati po svijetu itd... Danas je teško biti mlada osoba.
6059
182
93
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva