Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2636136
26 Sep 19
Deset godina smo u braku, prije toga 3 u vezi. Imao sam uvek u glavi neku viziju savršene žene, ali nisam imao pojma da takva može postojati, dok nisam upoznao nju. Od prvoga dana, ona je moja podrška, moj partner, prijatelj. Počeli smo se zabavljati dok je ona studirala, nakon godinu dana se uselili zajedno, ja radio, ona učila. Radio sam ko konj da steknem za nas, za budućnost, dolazio kući premoren, a ona me je uvijek čekala sa osmehom (i večerom), spremna da sasluša, da dodirne. Kad je diplomirala (ETF) odmah se zaposlila i imali smo gadne periode, jedva smo se sretali u stanu, ali nalazili smo uvek vremena jedno za drugo. Ona bi sa mnom gledala utakmicu, iako ne voli fudbal, ja bih s njom išao u pozorište. Kad su došla djeca, ostao sam bez posla, ona nas je izdržavala, svaki dan sam ju dočekivao sa ručkom i sređenom kućom. Sve što imamo, zajedno smo stekli. A Bogu hvala, imamo. Zdravlje, porodicu, a i ono materijalno. Ja sam došao da vam kažem kako sam ja jedan srećan čovek i mislim da je razumevanje ključ uspeha.
13121
165
78
share
odobravam
osuđujem

#2636164
26 Sep 19
Student sam. Redovan. Radim 3 posla paralelno. Pokušavam se osamostaliti, otići od kuće i kupiti auto. "Nisam" sama u tome. Tu je i dečko. Ne studira. Radi posao 8h× 5 dana tjedno. Nakon posla ne radi ništa. Igra igrice po 5,6 sati i žali se da nema dovoljno vremena za sebe. Nema nikakvih obaveza u kući ni oko kuće. Od svog vremena radim čudesa samo da ga ubacim u raspored. Vidimo se svaka 3,4 dana. I to ga guši jer mu oduzima njegovo "vrijeme za sebe." Sve ovo pišem pomalo isfrustrirana nakon 19 radnih dana u komadu. Isfrustrirana jer shvacam da, iako bih voljela, nije on kriv nego ja. Kriva sam što nisam izabrala partnera ambicioznijeg i upornijeg, nekoga slicnijeg sebi. Ne želim promijeniti nikoga, a najmanje njega. Volim ga, ali shvaćam da nije za mene i da ne dijelimo isti san. Želim vam svima koji niste zadovoljni u vezi da na vrijeme pružite dovoljno ljubavi sebi, a poštovanja partneru i na vrijeme prekinete odnos koji ne funkcionira. Zbogom L.
6024
277
117
share
odobravam
osuđujem

#2636227
26 Sep 19
Muž i ja radimo od kuće. Prošle nedelje je dobio grip i poginula sam po kući ne bih li sve postigla...Skuvaj čajeve, supu, idi kupi voće, naseckaj voće, doručak, ručak, počisti, peri veš, masiraj ga da mu bude bolje. Evo, preneo mi je, ležim i celo telo me boli...Eno ga u drugoj sobi, radi, niti me je pitao kako sam, niti se ponudio čaj da mi skuva, ali me zato svako malo mrko gleda da vidi da li ću da ustanem da radim jer ako ne radim gubim od plate. Gledam koja sam budala i sama sebi se krstim.
5246
557
97
share
odobravam
osuđujem

#2636177
25 Sep 19
Jednom mjesečno obližem svoje ili ženine ruke nakon velike i male nužde. Time dižem imunitet.
364
6711
129
share
odobravam
osuđujem

#2636210
25 Sep 19
Otac mi je Hrvat majka Srpkinja. U Hrvatskoj sam četnik, u Srbiji ustaša. Jedino mi gazda kod kojeg radim, Albanac, kaže "ti si naš". 😀😀😀😀😀
6340
186
107
share
odobravam
osuđujem

#2635613
25 Sep 19
Meni ne treba aplauz, pohvale da sam žena-zmaj, majka žena kraljica dok ne padnem sa nogu od posla. Ne živim za te reči od svoje porodice a kamoli od rodbine. Žao mi je žena koje se time hrane i tako pravdaju svoje robovanje na poslu i kući, kao i onim "šta ćemo mi bez tebe". Tako je drage moje, to će vam pisati na nadgrobnom spomeniku a svi oni kojima ste robovale će vas nadživeti i lako naći drugu budalu. Ne! Probudite se konačno. Očekujte od svih i ono što same pružate, ne više od toga pa i od svoje dece. I deci trebaju obaveze od malena, sve prema uzrastu. Prvo spremanje igračaka i stvari pa ostalo. Tako nikad nećete misliti da ste previše dale ili premalo. Ne dajte da vas ubede u suprotno. I vi imate puno pravo na odmor i opuštanje.
5603
282
67
share
odobravam
osuđujem

#2634870
24 Sep 19
Ja imam 20 godina i u diskotekama uvijek startujem starije djevojke koje imaju preko 30. Što je starija djevojka veća je šansa da ću tu noć imati seks. Kasnije ih naravno nikada više ne pozovem, ne pada mi na pamet da budem u vezi sa nekom babom. Ovako se ispraznim i budem zadovoljan. One toliko bude srećne što im prilazi mlad momak da odmah rašire noge.  
1063
6483
198
share
odobravam
osuđujem

#2634358
23 Sep 19
Zaposlen sam kao direktor u firmi kod moga oca, kuća u kojoj živim je u vlasništvu moga oca, automobil koji vozim je u vlasništvu firme. Bivša žena kad je tražila razvod braka rekla mi je kako će mi uzeti pola firme pola kuće i kola i sad vi samo zamislite koji izraz je bio na njenom licu kad je na sudu saznala da delimo 200 eura koje sam imao na svom računu. Hvala ti oče kad si me savetovao kako da radim sa imanjem i firmom, a bivšoj ženi Maji želim svu sreću ovog sveta!
8026
361
167
share
odobravam
osuđujem

#2634240
23 Sep 19
Doselio sam se prije mjesec dana u novi stan i stalno gledam jednu komšinicu. Iako je lijepa djevojka smatrao sam da nije moj tip jer je cura kao neka barbie, sva u pink, plava, vještački nokti i čak nosi pink naočare za vid a ja sam klasičan metalac i tako i izgledam. Jednog dana ja sjedio na terasi i čujem da je neko pustio moju omiljenu pjesmu od benda Slipknot. Provirim i vidim tu istu komšinicu kako širi veš i pustila je tu pjesmu na telefonu. Nije mogla znati da ih ja slušam jer ne nosim njihove majice i nemam društvene mreže tako da nije namjerno. Baš sam se iznenadio da ona to sluša i malo sam se zaljubio.
5178
445
111
share
odobravam
osuđujem

#2634830
23 Sep 19
U svim medijima govore o povećanju nataliteta, ali u praksi, i najmanji pokušaj ostvarenja roditeljstva se kažnjava. Otišla sam danas da zakažem pregled kod ginekologa jer je kućni test pokazao da sam trudna. Po mom računu mislim da je peta nedelja, a zakazano mi je TEK za 26 dana... To što me stomak pomalo boli nije bilo važno. Očajna, pozovem i privatno zakažem za SUTRA. U ovoj zemlji ako nemaš pare možeš samo da crkneš.
6251
110
127
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva