Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


#2961853
12 Jan 21
Treba da se uvede zakon da poslodavci koji svojim radnicima daju minimalac i ni dinar više, ne smeju da očekuju od radnika da ulože 100% svog truda u posao. Ako plaćaš minimalac, minimalno ću raditi posao. Trenutno sam plaćena manje od minimalca a na mene je spao posao još dva radnika, ostala jedina zaposlena, i još im smeta što sedim kad god uhvatim priliku. Pa radim za sve pare, čak i više. Nema me po ceo dan kući za bedne pare, radiću minimalno.
2601
145
55
share
odobravam
osuđujem

#2961122
12 Jan 21
Pričala sam ćerki o haljini koju ću joj kupiti kada budem imala više novca, o haljini koju oduvek želi i nikako da joj kupimo. Da bi mi ona rekla kako je to obična princeza haljina i da više nije njena najveća želja, da samo želi da joj ispunimo da se mama i tata više ne svađaju. Ona ima 5 godina. Mislim da je vreme da se razvedemo, a sina i ćerku da odvedemo kod psihologa, verujem da smo ih mnogo oštetili.
3023
165
54
share
odobravam
osuđujem

#2962736
12 Jan 21
Gurao sam da moj sin bude dobar golman jer sam i sam bio, sad kad je došao do omladinske kategorije Zvezde sad sam ljubomoran na njega jer ja nisam mogao ni da prismrdim Zvezdi svojevremeno, ljubomoran sam na rođenog sina i mislim da mi treba psihijatar.
527
1933
39
share
odobravam
osuđujem

#2960919
12 Jan 21
Prvi put sam čekao Novu godinu sa babom i mogu vam reći da sam se divno proveo!
2920
65
31
share
odobravam
osuđujem

#2961180
12 Jan 21
Saznao sam da moja žena i ljubavnica znaju jedna za drugu i da im to nimalo ne smeta. Naprotiv odgovara im ovakav aranžman. Osećam se izdano i povređeno.
449
2669
91
share
odobravam
osuđujem

#2961925
12 Jan 21
Mamina rođena sestra, sa kojom sam veoma bliska, koja ima dva deteta je jednom u razgovoru oko dece rekla predamnom i pred mojom mamom: "Znaš kako kažu, jedno dete ko ni jedno". Dok je to pričala smeškala se ali ja sam sto posto sigurna da je ozbiljno mislila, oseti se to jednostavno. Ja ostala u šoku jer nikako to nisam očekivala od nje. Inače, ja sam jedinica plus usvojena jer moji nisu mogli imati dece. Takođe, meni su moji tokom života pružili mnogo više nego ona i njen muž svojoj deci i ponekad sam osetila da je ljubomorna na to. Od te izjave je gledam drugim očima. Da li je bitno ko koliko dece ima pobogu? Kakva je to izjava? Moja majka se napravila kao da nije čula jer obožava bukv svoju sestru ali meni je baš zasmetalo. Ne znam da li dižem bespotrebnu galamu šta vi mislite...
2977
113
79
share
odobravam
osuđujem

#2960855
12 Jan 21
Ne prođe ni minuta u danu da ne mislim na svoju bivšu. Ostavio sam je zbog kolegice s posla, nisam joj ni objasnio, ne znam ni ja šta mi je bilo. Patila je puno, ali meni nije bilo važno, kao da nikada nije ni bila dio mog života. Poslije 2 mjeseca me strefilo, i kajem se. Koliko je ona divna osoba, dobar jaran, podrška, a prelijepa, uredna, prizemljena, ponosna, uspješna, principijelna. Vidio sam joj slike, sretna je, nasmijana, sa svojima slavi praznike, sjetio sam se koliko me gotivio njen stari i stara, vidim da je otišla na skijanje i odmah je na vrhu, a prije nikada nije jer ja ne volim snijeg. Kajem se puno i zaglavio sam sa kolegicom koja je njena sušta suprotnost, neuredna, aljkava, ne vodi računa o higijeni, uvijek je namrštena i bezobrazna prema ljudima, ništa je ne zanima osim nekakve umjetnosti, a i tojoj je furka. Prazna je i neinteligentna, a ja je stalno u glavi uspoređujem sa bivšom, kajem se i to me izluđuje, kako sam ispao glup.
529
3044
101
share
odobravam
osuđujem

#2961165
11 Jan 21
Prekinula sam svaki kontakt sa bakom, nakon rečenice: nema potrebe da toliko"skačeš" za tim djetetom ionako nije tvoj. Nakon par sati na snijegu, zaspao je meni na grudima, mazim ga po glavi i ne žalim ni sekundu zbog svoje odluke. Opet bi isto uradila, nisam ga rodila al ga volim ko svoja dva oka.
5305
130
73
share
odobravam
osuđujem

#2961790
11 Jan 21
Tata mi je umro kada sam imala 5 godina. Od tada moja mama nije imala nikoga, već je sve posvetila meni- da me izgradi u vaspitanu, pametnu i samostalnu ženu. Ja sam joj tokom godina uvek napominjala da bih volela da uradi nešto iza sebe, ali ona je to sve nekako izbegavala. Došao je dan kada sam ja postalato za šta se ona godinama borila- završila studije u roku, pronašla posao ustruci, obezbedila nam koliko toliko lakši život, svoja i na nivou kako me je uvek i učila, ali mi je žao što kada dođe momenat da ja zasnujem svoju porodicu ona neće imati rame na koje će moći da osloni glavu... Ja ću uvek biti tu za nju, ali mi je žao što nema tu neku svoju osobu da je zagrli, uhvati za ruku i podeli sve sa njim... Volim te mama! Hvala ti za sve!
2876
55
27
share
odobravam
osuđujem

#2960935
11 Jan 21
Sinoc mi je bila najgora Nova godina ikad. Naime slavila sam je s dečkom. Par dana pre smo bili u nekoj sitnijoj svađi za koju sam ja krivac. On je 10 minuta pred Novu godinu pokrenuo temu raskida. Kad smo izašli na terasu svi su bili srećni, smejali se a ja sam pokušavala da se suzdržim da ne zaplačem.Takođe, bilo je očekivano da budemo do 2. Januara kod njega a potom da taj dan odemo kod mene jer je mojoj mami rođendan. On je predložio svojim drugarima da dođu kod njega i naravno ja sam morala da idem kući prvog januara, doslovno me je oterao time što je rekao. Rekao je i da neće doći na rođendan jer što bi išao, misli da nam je veza preozbiljna za naše godine ida nema razloga da dođe na rođendan iako sam ja bila pozvana na rođendan njegovih roditelja, samo mi je dao poklon kad sam odlazila. Kad je shvatio da je pogrešio, stalno je govorio volim te itd. Raskidam definitivno.
1856
205
36
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva