Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2643076
13 Oct 19
Moja devojka, ima 25 godina, zove me i kaže mi da je kupila vrh brda! Ja tek ustao, ne znam gde sam, zbunio se, pitam je: "Kakav bre vrh brda, Jovana, šta pričaš, majke ti"? Kaže ona: "Stvarno, ne zezam se. Aj dođi po mene da odemo da vidiš". Ispostavi se da je kupila livadu i jedan deo šume, a to sve zauzima skoro ceo vrh jednog brda iznad našeg grada. Kada sam je pitao odkud to, šta će joj, kaže mi da je ceo život sa terase stana posmatrala tu livadu i šumu i uvek joj je bilo lepo kako je zeleno i čisto. Na moje pitanje šta planira tu, kaže baš ništa, samo da održava to da uvek ostane zeleno i čisto, pa će za kasnije videti. Vidim ja da će iz izlazaka i zajebancije, da pređe na agrar i baštovanstvo 😂😂😂
6281
159
51
share
odobravam
osuđujem

#2642610
12 Oct 19
Prije sam bila debela i upoznala sam momka koji je takođe debeo. Ni jedan drugi za mene nije postojao. Krenem da radim na tome, odlazak u teretanu, kućne vježbe, zdrava ishrana. Vremenom tijelo i zategnutost dovedem do savršenstva, a on ne može da se riješi tog viška kilograma (ne može stvarno, neka zdravstvena mana, šta znam). Za to vrijeme u teretani se sprijateljim sa jednim momkom, koji je znači Bože! Visok, zgodan, mišići, pločice, kao sa naslovne strane magazina! Vremenom se zaljubim u njega, izađemo možda 1-2x mjesečno na kafu samo da se vidimo, da nas mine želja, jer sam mu rekla da imam momka. On zna za njega, čak nam je nudio i neke čajeve ali objasnila sam mu da mu ne pomažu. Kroz priču saznam i da je instruktor karatea i imao bi ko da me štiti, pun je grad budala, ali ne mogu momku to da uradim. Ne mogu nakon svega, da ga ostavim. Mislila sam do jednom, kad sam rekla raskidamo. On to sedmicama nije mogao prebroditi, plakao je i krivio sebe i svoj izgled. K*čka sam, znam...
726
6240
207
share
odobravam
osuđujem

#2642481
12 Oct 19
Prodavao sam nešto preko interneta i jedna devojka nije bila zadovoljna uređajem, poslala ga je nazad i tražila da joj vratim pare. Ja bio u gužvi tih dana i nikako da stignem da joj uplatim. Ona počela da zove svaki dan da joj uplatim, iznerviram se i svašta joj kažem i da ako me ostavi na miru 24h uplati ću joj duplo. I stvarno uplatim joj duplo, oko 15ak hiljada. Kad sutradan na Viber stiže slika uplatnice (ceo iznos uplaćen u humanitarne svrhe) i poruka: Raduj se Mrgude. Danas si bio human. Moram priznati ulepšala mi je dan :)
6227
161
37
share
odobravam
osuđujem

#2642569
12 Oct 19
Garđevinski inženjer sam i zove me pre nekoliko dana otac od moje devojke (vojno lice, baš strog čovek) i pita me mogu li da mu organizujem majstore da mu zazidaju terasu od stana tj da od otvorene terase naprave prostoriju. Ozidaju, ustakle i to. Kažem ok, nema problema, poslaću mu moju ekipu majstora i usput ga pitam zašto zaziđuje terasu, jer je baš dobra, a on mi mrtav ozbiljan kaže: "Pa to zaziđujem zbog tebe, kad nam se useliš u stan, da imaš gde da spavaš. Ne misliš valjda kod Jovane u sobi da boraviš"?! Ja ćutim, zbunio se, šta sad jbt, imam svoju kuću, situiran sam, 5 sekundi neprijatne tišine, kad lik prasne u smeh i kaže: "Ma šta si se bre zabezeknuo, hoću da napravim od terase zimsku baštu, da pijem kafu zimi i gledam na grad"! Ja počnem da se smejem, još uvek zbunjen, nema običaj da se zajebava, strog je čovek dosta, al jbg, izgleda me zgotivio čim se šali sa mnom 😃
7123
118
40
share
odobravam
osuđujem

#2642575
12 Oct 19
Bila u Americi i dok sam bila u marketu, muž i beba su me čekali ispred. Prišla im je neka baba i pitala da li može da pomazi dete, pošto je spavala beba moj muž je rekao da ne može. Ta baba je odjednom zgrabila nosilo sa bebom i potrčala. Kad ju je muž zgrabio počela je da vrišti- upomoć otima mi bebu. Onda su ga oborila neka dvojica jer su mislili da je moj muž manijak. On je pokušavao da objasni da je beba zapravo njegova i nisu mu poverovali, okolo je stajalo još dosta ljudi i drali se da počnu da šutiraju mog muža što su i uradili. Izašla sam iz marketa i pomislila da ga pljačkaju i drala sam se da ću im dati novac samo da ga ostave. Vidim bebe nema. Ugledam tu babu kako nosi moje dete do kola. Potrčala sam zgrabila babu oborila je i uzela svoju bebu. Tad je došla policija i pokušavali smo sve da im objasnimo a oni su rekli- pa nije sigurno žena mislila ništa loše, samo je htela da vidi bebu, nećemo je tražiti. Niko nam se nije izvinio što su pretukli mog muža i dopustili kidnapovanje!
5198
488
83
share
odobravam
osuđujem

#2642580
12 Oct 19
Tek sam počela da radim u srednjoj školi kao profesorka fizike. Ekstremno mi je simpatično na koje sve načine pokušavaju da prepišu na kontrolnim zadacima, kakvim se sve taktikama služe da me "prevare" a ja sve vidim. Nisam nikome oduzela kontrolni i dala jedinicu, već kad pregledam i podelim samo kratko prokomentarišem "odlično si ovo uspeo/la da prepišeš uz osmeh, u tom trenutku se neopisivo zbune i počnu da se pravdaju i negiraju prepisivanje. Puštam ih, nek čuvaju živce za bitnije stvari u životu od bubanja fizike koja im ionako neće biti nešto specijalno potrebna u životu.
5629
439
81
share
odobravam
osuđujem

#2642647
11 Oct 19
Tokom svađe suprug mi je rekao da bi voleo da sam umrla na porođaju(porodila sam se pre 3m) ostaviću ga.
5685
694
100
share
odobravam
osuđujem

#2642137
11 Oct 19
Roditelji su kupili mom bratu stan. Renovirali, opremili kao iz snova. Živi sa devojkom i nikada me nisu pozvali. Nikada. Njene sestre spavaju kod njih, provode dane zajedno. Ručkove, večere, kafe... Ja nemam nikoga sem njega. Tj samo jednog brata imam. Neverovatno mi je da se on nikada ne zapita a gde su moji roditelji, gde je moja sestra? Ne idemo bez poziva jer poslednji put kad smo bili ona je "digla nos" namrštila se i igrala igrice na tel. Nismo ništa rekli, ustali smo i otišli a ona ni mrdnula nije. Ja od nje ne očekujem ništa, ali moj brat da se ni malo ne bori za svoje koliko ona za svoje. A taj stan je dobio mukom mojih roditelja a ja ni sobu svoju nemam. Toliko mu je dato a on ne ume da uzvrati ni poštovanjem.
5364
300
107
share
odobravam
osuđujem

#2642043
10 Oct 19
Dok sam išla na kurs profesionalne masaže, zaljubila sam se u svog profesora. Tada sam imala 24, a on je bio godinu dana mlađi od mene. Na časovima je uvek bio lepo raspoložen, pri svakom susretu bi ispričao neki super vic, uvek je umeo da zasmeje celu grupu. Baš je bio harizmatičan i jednostavno sam se zaljubila. Kada se kurs završio, pitala sam ga da izađemo na sastanak. Odgovorio mi je rečima: "Polaskan sam, zaista, ali imam devojku već tri godine i mnogo je volim. Uskoro ću je zaprositi. Tako da ću ljubazno morati da odbijem tvoj poziv". Nije mi bilo bitno što me je odbio, oduševio me je svojoj iskrenošću. I zaista se nadam da se do sada oženio i da je presrećan. Zaslužuje to.
7215
107
64
share
odobravam
osuđujem

#2642102
10 Oct 19
Pošto se ovde oglasio čovek koji zagrljajima vara svoju ženu, red je i da ja napišem nešto pošto sam ja ta koleginica i do juče nisam ni znala da je oženjen. On mi je ispričao da je nevin i da se čuva za brak, inače on ima 31 godinu a ja 25. Poštovala sam to i prihvatila da naš odnos bude takav jer sam se iskreno zaljubila iako mi je sve to delovalo malo čudno jer je privlačan a i ponašanje mu nije odavalo utisak nekog ko je neiskusan sa ljubavnim iskustvima. Eto ispala sam glupa priznajem, a ti Marko, kad se budem vratila sa godišnjeg, zaboravi da postojim i ne obraćaj mi se ni poslovno ni privatno!
5751
295
208
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva