Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3181422
13 Oct 24
Kada je brat dobio dete bila sam tu od rođenja. Pomagala snajki koliko sam mogla, skoro svaki slobodan vikend išla da pričuvam malog da snajka malo odmori, kupovala, spremala sve što treba. Kada sam se ja porodila došli su da vide dete posle 3 meseca uz stalne izgovore kako brat radi, a svaki vikend objave gde su bili. Na detetov prvi rođendan nisu ni došli uz neki glupi izgovor. Onda sam i ja prestala da odlazim kod njih, bratancu sam prestala da kupujem pa kad su to primetili onda je krenula patetika s bratove strane kako malom treba tetka. Pa brate i mom detetu treba ujka pa si došao 5x da ga vidiš za godinu ipo dana, a ništa od onoga što sam ja radila za tebe i tvoje dete mi nismo videli. Sad je snajka ponovo trudna i očekuje da obigravam oko nje, žali se kako ne može bratancu da se posveti. Samo sam joj rekla da imam svoje dete i da ja od nje nisam imala nikakvu pomoć. Uvredila se i blokirala me..
2608
41
84
share
odobravam
osuđujem

#3179156
12 Oct 24
Imao sam devojku koju sam voleo beskrajno, Isidora se zvala, bili smo zajedno godinu i dva mesaca. Ali zbog moje agresije ostavila me je. Dan danas nakon 4 godine ne mogu da prestanem da mislim o njoj, pokušavao sam na sve načine da mi oprosti, ali mislim da sad zvanično nema ništa od toga, pokušavajući da je zaboravim tražio sam joj silne zamene, spavao sa mnogo devojaka, ali se nisam ljubio sa njima, nisam mogao. I devojka sa kojom sam spavao pre 13 meseci ostane trudna, terao sam je da abortira ali je kasno saznala pa nije moglo, nisam mogao da budem sa njom jer i dalje volim ovu devojku, i pred porođaj rekao sam joj da ćemo biti zajedno samo pod jednim uslovom ako da detetu ime Isidora, i ona je to uradila, ali ja nisam sa njom, to sam samo rekao da bi se dete zvalo tako, da mogu nekog da zovem tim imenom, i poslao devojci koju volim da sam dete nazvao po njoj i rekao da je nikada neću zaboraviti, ona mi je odgovorila samo “kad sam te najviše volela ubijao si me”. Umro je deo mene..
96
2800
185
share
odobravam
osuđujem

#3179879
12 Oct 24
Od kako mi je žena trudna, imam odnose sa komšinicom.
117
1940
58
share
odobravam
osuđujem

#3180343
12 Oct 24
Samo što sam počeo da radim, prva moja plata u životu. Minimalac, ali moja, teškom mukom zarađena. Inače završio sam Prava, ali posla za mene nema jer svi traže iskustvo, pa ajde da skupim neke pare do pripravničkog stažiranja. I tako ja sav srećan što sam primio platu, naručim klopu i naravno majka digne nos jer sam naručio sa nečim što ona ne voli. Nije pipnula večeru, već se naljutila i opsovala me. Ćale me jedini ispoštovao, večerao sa mnom. Nije mi nabijao na nos kolika mi je plata i zašto se trošim. To je učinila majka. Ljudi moji, ja sam mesec dana radio fizički posao, padao s nogu, pustite me da osetim bar neki lepi deo tog rada, da častim svoju milu porodicu. A biću vredan i uporan i biće jednom mnogo veće plate. Ajd u zdravlje!
2139
34
48
share
odobravam
osuđujem

#3181446
12 Oct 24
Nije mi jasno zašto se pojedine devojke nazivaju sponzorušama jer ne pristaju na stvari koje su ne minimum, nego kilometrima ispod toga. Ne, ne bih želela da sam u vezi u kojoj mi dečko kupi kinder jaje za rođendan dok on troši 150 e mesečno na cigare i da ga pravdam time „ma bitno je da se setio”. Ne bih želela da posle xy godina ne zna ni kakav nakit volim i da me zaprosi nekom bižuterijom koju je uzeo kod kineza. Ne želim nekoga kome je teško da me obrađuje ružom za Osmi mart. Ne pristajem na to, meni su takve stvari dokaz koliko je neko zapravo (ne)zainteresovan. A ovi koji pričaju „Ma sve je to nebitno, bitna je ljubav” tek žalim — pa upravo takvim postupcima i pokazuju koliko vas „vole”.
1409
146
112
share
odobravam
osuđujem

#3181150
11 Oct 24
Imam 28 godina i zanimljiv život iza sebe. Kao dijete sam potpisao ugovor u Turskoj da igram košarku. Sa 15 godina povrijedio oba koljena i zamalo ostao bez obje potkoljenice. Sa 18 upisao školu za pilota i zbog koljena morao da je napustim. Htio da upišem akademiju scenskih umjetnosti i na kraju zbog finansija upisao elektrotehniku. Preživio trogodišnju tešku depresiju i nervni slom zbog fakulteta i raskida sa djevojkom. Sad sa 27 godina sam saznao da bolujem od raka testisa, a taman sam pomislio da će se moj život srediti jer sam pronašao posao u struci. Obećavam pobijedit ću u bitci za život i bit će na kraju 1:0 za mene. Malo previše uspona i padova za tako malo godina. Zar ne?
2134
59
31
share
odobravam
osuđujem

#3180892
10 Oct 24
Ostala je trudna, 6 nedelja, rekao sam joj da abortira, ona hoće da zadrži dete, ok ako hoćeš zadrži ga ali mene ne spominji i neću da plaćam alimentaciju, ne želim to dete, ne volim decu da mi se dernjaju, deca su robija iscrpe ti svu životnu energiju, ja imam visok libido mogu svaki dan, rekla mi je da pije pilule, izgleda da je lagala, šta god da je dao sam joj ultimatom, hoću da to očistiš u roku od 14 dana maksimum, ja ću platiti sve, ako treba to da odradi privatno nije problem platiću i 1,000 evra za abortus imam za toliko ali ga ne rađaj da bi me sutra ucenjivala zato što dinar nećeš izvući a mene deca ne zanimaju uopšte ne volim ih.
374
2536
249
share
odobravam
osuđujem

#3180697
10 Oct 24
Muž i ja smo skoro kupili stan, pri tom imamo i bebu. Mlađa sestra od tetke bila je kod nas par dana dok joj je trajao upis za fax. Izlazila i dolazila kad je htela, nije poštovala ni moju molbu da ne pravi buku dok beba spava, svo vreme na telefonu, izvoljevala oko izbora hrane. Jednom sam je zamolila na 2h da mi pričuva dete dok završim nešto po gradu njen odgovor je bio da je došla da studira ne da bejbisituje. Ugostila sam je max bez da joj bilo šta loše kažem. Danas me tetka zove i kaže da rezervišem jednu sobu za sestru, mogla bi da stanuje kod nas dok joj traju predavanja a ja se ionako vraćam uskoro na posao, neću ni da primetim da je tu, a može i da pričuva nekad dete. Samo sam joj rekla da je ona došla da studira a ne da bejbisituje i da može da konkuriše za studentski dom na šta se tetka uvredila i izvređala me. Moja dobra volja je bila da joj učinim tih par dana, ali da u rođenoj kući treba nekog da titram za džabe ne pada mi na pamet.
4232
36
84
share
odobravam
osuđujem

#3180506
09 Oct 24
Majka mi je branila da imam momka kad sam bila mlađa, sad se čudi što imam prilično godina, a još se ne udajem. Ako neko može da vam upropasti život, to su onda sigurno roditelji.
1382
57
45
share
odobravam
osuđujem

#3180820
09 Oct 24
Otišao ja s djevojkom na more u Makarsku, rezervisali apartman sve top, kad sam došao pitam za daljinski od klime, kaže korišćenje klime se naplaćuje dodatno, ok reko hvala ništa, i uđemo u apartman, otvorim širom frižider, i to nam je bila klima 6 dana, lijepo hladi nisam se bunio. Nadam se da je vlasnicima došao ogroman račun za struju 🙂
2079
152
76
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva