Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2509498
23h
Samo da znate svi vi što varate žene/muževe.. Ako vaša deca to saznaju mnogo ćete pasti u njihovim očima i nikad vas neće voleti kao pre. I takođe ćete njih zeznuti za ubudiće, jer si se oni svesno ili podsvesno ugledali na vas.
2363
71
30
share
odobravam
osuđujem

#2509523
23h
Odemo muž i ja da kupimo biljku za stan. Od svih koje su bile izložene on je insistirao da uzmemo Bonsai. Donesemo je kući, postavimo na mjesto, i počnemo da čitamo uputstvo za održavanje. Sve u svemu, mogli smo uzeti i psa za kućnog ljubimca. Došlo bi nas na isto, osim što biljku ne moramo šetati.
2307
58
18
share
odobravam
osuđujem

#2509502
24h
Drugarica otišla da radi u bolnici u Abu dabi. Komšiluk krenuo da priča da je momak arapin zatvorio u podrum i da ne može nikome da se javi. Istina je da su viber i društvene mreže blokirane tamo od strane države.
2212
73
66
share
odobravam
osuđujem

#2508060
09 Dec 18
Ni dan danas ne znam šta se tog dana zapravo desilo. Priča za sve je da sam se vratila do stana jer sam zaboravila fleš sa projektom. A istina je sasvim drugačija. Tog jutra sam na posao pošla kolima i kad sam stigla do firme, čula sam ga kako mi više puta uzastopno govori ,,Pomzi.". Nisam ni razmišljala već se samo okrenula i vratila do stana. Sreća pa sam se vratila, našla sam mlađeg brata (18) u nesvesnom stanju. Popio je bočicu lekova. Lekar nam je rekao da ga tad nisam našla, danas ga ne bi ni bilo. Dijagnostikovana mu je depresija, oporavak je bi dug i težak. Danas on je zdrav 27ogodišnjak. A šta se zaista desilo tog jutra u autu, ni dan danas ne znam. Nikad nikom nisam rekla. Bila sam sama, ali čula sam ga kao da sedi pored mene. I zašto sam se samo vratila, zašto ga nisam zvala ili zvala dedu koji je isto bio kući, ne znam. Evo ne znam...
6934
95
51
share
odobravam
osuđujem

#2508761
09 Dec 18
Imam masu para i volim da gledam sa visine ljude koji su niži nivo od mene jer mi se može. Takođe, nikad se ne bih družila sa ljudima koji imaju manje para, jer bi me bilo sramota da neko vidi tako obučenu i jadnu osobu pored mene.
450
7139
141
share
odobravam
osuđujem

#2508715
09 Dec 18
Ne možemo svi završavati faks u roku, prosek preko 9 i venčavati se u 24.godini. Mora neko i da bruka familiju.
5585
206
48
share
odobravam
osuđujem

#2507976
08 Dec 18
Vreme je da se muškarcima razjasni jedna stvar. Kada se javljate na društvenim mrežama devojkama koje inače ne poznajete, još napišete "ćao", "kako si?" ili najgore od svega "šta ima?" Pa čoveče, svega ima, ne znaš me i ja baš nemam šta u životu da radim i pričaću tebi šta ima... Skupite mu*a i priđite uživo, ovako su vam šanse smanjene na minimum jer ostavljate utisak paćenika koji piše svakoj devojci redom pa koja zagrize. Ni jedna normalna devojka vam neće dati šansu na taj način, možda vam odgovori iz pristojnosti i to je to, mada je i to teško jer ako vam slučajno odgovori na jednu poruku vi ne prestajete da smarate pitanjima kao da ste na dejting sajtu ili intervjuu. I još zahtevate upoznavanje. Alo, imate sajtove za te stvari. Prestanite da budete patetični i uradite nešto uživo, ovako ste samo "još jedan smarač" i na poruku dobijete kolutanje očima kao odgovor. Ovo pišem iz najbolje namere, a vi me sad slobodno kamenujte.
5183
1128
193
share
odobravam
osuđujem

#2508007
08 Dec 18
Sinoć kad sam se vraćao kući odlučio sam da krenem prečicom pored groblja....3 djevojke su mi prišle i rekle da ih je strah ići same pored groblja noću .Naravno krenem sa njima. Rekao sam im:"Razumijem...I mene je bilo strah hodati pored groblja kad sam bio živ." U životu nisam vidio da neko brže trči.
7995
312
88
share
odobravam
osuđujem

#2507848
08 Dec 18
Ostavio sam vjerenicu nakon sedam godina veze i to za njen rođendan. Razlog radikalno je promjenila izgled. Koliko god je ljubav važna u vezi toliko je i privlačnost. Da stvar bude gora kroz cjelu vezu smo pričali o tome, u društvu i familiji, komentarišući žene i muškarce gdje sam uvijek govorio da su mi djevojke sa jako kratkom kosom odbojne (kao partnerice ne u međuljudskom odnosu), plavuše me nikad nisu privlačile tetovaže i pirsinzi absolutni no go za mene. Naravno da ona ima pravo raditi sa sobom sta hoće al isto tako imam i ja pravo ostaviti je ako mi se to apsolutno ne sviđa. Ošišala se skoro kao muško, postala plavuša, nekoliko tetovaža i pirsinga oboje takođe na intimnim mjestima. Znači skidala se pred drugim. Imao sam podršku sa svih strana čak i od njene kompletne familije dok je ona mene pokušala ocrniti pred svima. Danas sam u srećnom braku imam troje djece. Za nju nisam čuo odavno ništa al se nadam de se usrećila. Volio sam je al ona je tako izabrala.
2872
3759
234
share
odobravam
osuđujem

#2507455
07 Dec 18
Mislio sam da je OK da sliku na kojoj grlim drugaricu držim kao profilnu na fb, dok nisam devojku pitao je l' joj smeta, na šta je ona rekla: "Ne, samo me zanima kakva bi tvoja reakcija bila da ja postavim takvu sliku sa nekim muškarcem." Posle toga sam shvatio da bih ja poludeo na to i da nije OK, izvinio sam joj se i izbrisao sliku.
5608
336
48
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva