Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2842095
17 Jan 20
Tek kada sam počeo da živim sa devojkom, video sam koliko je aljkava. Opere se i sredi samo kad treba negde da izađe, što nije svaki kad jer radi od kuće. Danima se ne tušira, ne pere zube, kosu pere samo pred izlazak, nosi istu odeću po 10 dana, gaće isto po nekoliko dana i što je najgore, nikad ne pušta vodu nakon wc-a. Uvek njena go*na, da izvinite, plutaju, umažu wc šolja, a kad dobije, krv i krvavi ulošci svuda po kupatilu. I ne, nije depresivna, nažalost odlično znam šta je depresija i kako se depresivna osoba ponaša, ona je samo aljkava i u tome ne vidi ništa loše. Mene ismeva i govori da preterujem jer se tuširam svaki dan i perem zube 2 puta dnevno. Najosnovnija higijena joj je stran pojam i mislim da ću zbog ovoga raskinuti.
6519
474
227
share
odobravam
osuđujem

#2842167
17 Jan 20
Ne zapošljavam žene niti osobe sa invaliditetom, jer većina žena nisu jednako ambiciozne i vrijedne kao muškarci, o ovim sa invaliditetom da i ne govorim...
424
7426
132
share
odobravam
osuđujem

#2842077
17 Jan 20
Mnogo me boli što moja žena pati. Ne možemo da dobijemo bebu već punih 6 godina, a u njoj je problem. Boli me što misli da treba da je ostavim, jer ne može da mi pruži porodicu. Ona je moja porodica, prijatelj, žena, ljubavnica i nije mi bitno da li ćemo imati dece, i pored toga što to istinski želimo. Meni je bitna ona,a beba će nas samo dodatno ispuniti, ali ja sam pored nje ispunjen i meni je ona najvažnija.
6524
72
117
share
odobravam
osuđujem

#2842135
17 Jan 20
Moji roditelji su jedini iz svojih familija koji su uspeli da se izdignu finansijski i da žive lagodan život. Nisu bili milioneri ali dva auta, letovanje/zimovanje, izlazak na ručak i večeru nekoliko puta mesečno je bila normalna stvar. Pre 10god je sve to počelo da nestaje, firme gde su radili počele da propadaju, smanjili drastično plate, ukinuli bonuse itd.. Zapamtio sam tada izjavu ujaka kada smo prodali dva auto nekoliko godina stara da bi uzeli jedan čisto da može da se vozi - ''A neka, malo da vidite kako ostatak familije živi.'' kao u šali ali ja sam znao da je to čista zloba i zavist koju su osećali prema nama, a sada se naslađuju. Ja sam za ovih 10god dovršio gimnaziju, završio pravni fakultet i počeo da radim u konsultantskoj kući za početnu platu od 115.000din. Jedva sam čekao da se pohvalim novim poslom na slavi kod ujaka, jer nikad nisam zaboravio taj smešak i komentare ''u šali'' na račun naše nagle promene finansijskog stanja.
5672
183
60
share
odobravam
osuđujem

#2842462
17 Jan 20
Smatram seljaklukom odlazak na fakultet u trenerci. To je obrazovna ustanova, kao i institucija KULTURE i mislim da je jako ružno obući trenerku (koja služi za šetnju ili trening) za predavanje ili ispit. Baš govori o tome koliko je neko prost. To je isto kao kad bi neko na sud ili na neku kulturnu manifestaciju otišao u trenerci, na svadbu u helankama i duksu, na jutarnju kafu u večernjoj haljini. I ne, nisam jedna od onih koji gledaju šta ko nosi, ali svako primeti ponašanje koje nije baš dosledno. Kao i glasno psovanje ili pljuvanje po ulici. Znam, sad ćete me svi vi koji oblačite trenerke za fakultet osuditi, ali nisam ja kriva za vaše nevaspitanje.
3926
3665
231
share
odobravam
osuđujem

#2842271
16 Jan 20
Imam 26 godina. I u subotu trebam biti kum najboljem drugu iz detinjstva. Ja sam upoznao njega i kumu. I znam za sve njegove prevare a ona njega nikada nije prevarila. I planiram da dođem na svadbu i kažem to pred svima. 
789
6321
113
share
odobravam
osuđujem

#2841946
15 Jan 20
Muž mi je iz Slovačke, a ja iz Srbije. Živimo u Kanadi i imamo decu. Deca pričaju samo engleski jer smatramo da im apsolutno ne trebaju ni srpski ni slovački. Totalno su nebitni jezici koji im nikad neće trebati u životu, samim tim ih ne opterećujemo i ne učimo ih tim jezicima. Svi nas zbog toga osuđuju i pričaju kako smo deci ''uskratili'' dodatno znanje, i kako deca ne znaju svoje korene... Koje znanje, koje korene? Znanje nekog totalno nebitnog jezika i korene koje svakako bolje da zaborave?
2169
8624
364
share
odobravam
osuđujem

#2841661
15 Jan 20
Ako mi osoba pokaže ljubaznost odmah me kupi i sve može. Uvek ću se vratiti u market gde je bila ljubazna prodavačica, u butik gde su bili ljubazni, a kada upitam za cenu nečega putem instagrama i osetim tu ljubaznost u poruci, pa šanse da poručim tu stvar momentalno se povećavaju. Cenim ljubaznost i trudim se da je pružim.
5716
77
28
share
odobravam
osuđujem

#2841602
15 Jan 20
Imam dečka više od godinu dana. Volio me, mazio i pazio. Držao me kao kap vode na dlanu. Bilo mi je predobro u vezi pa mi je malo i dosadilo. Dopisivala sam se s drugim dečkima i bilo je tu intimnih stvari. Saznao je za to nemam pojma kako i onda je nastao kaos. Oprostio mi je jer me voli a ja na njemu vidim da sam ga slomila. Više me ne drži kao kap vode na dlanu i ima dana kad je bezosjećajan prema meni. Žao mi je.
675
7137
158
share
odobravam
osuđujem

#2841494
15 Jan 20
Kad mi se brat ženio, našao baba devojku 36 godina, seljanka koja se ne šminka, jadnica koja ne ume ništa moderno da obuče dok moja žena negovana, ribetina, sina rodila izgleda vrh. Posle 2 godine njihovog braka dođem kod njih u goste, u Nemačku da tražim posao. Snaja deformisala se kao krava, ždere, ne može da ostane trudna. Mislim se koja mi je brat budala, posle mesec dana vidim da sam ja budala. Kuva bolje od keve, uredna kuća, brat je obožava, vidim koliko se poštuju i vole i zavidim im na ljubavi. Moja žena, ne zna da kuva, neuredna, opere ne opegla, sina nije vaspitala samo visi na instagramu, stalno svađa i ljubomora, kao da je đavo ušao u nju. Grize me savest što sam mislio da mi je snaja proždrljiva krava, nisam znao da je dva puta rodila mrtvo dete i zato je ogromna i izvinjavam joj se ako čita ovo i prepozna se.
1429
6069
191
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva