Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2891194
21 May 20
Na razgovoru za posao sam imao 30 kandidata. Zaposlio sam devojku koja odlično izgleda. Isti dan mi je došla grupa od njih 14 da se žali kako uslovi nisu fer, da je konkurs namešten i da to nije način da se vodi firma. Prvo, firma je moja i ako hoću mogu da zaposlim i nilskog konja! Drugo, na lepotu se ne može uticati i to uopšte ne gledam kao kriterijum. Sreća pa se na znanje može uticati! Devojka je jedina rešila sve zadatke, ima najviše iskustva i govori jezik koji će joj značiti u poslu. Da je neko od vas bolje uradio testiranje bio bi primljen. Otišli su kao popišani.
6909
380
113
share
odobravam
osuđujem

#2891495
21 May 20
Moja majka i otac su poginuli u saobraćajnoj nesreći. Imao sam 18 godina, sestru od 13 i nikoga od rodbine. Sa roditeljima smo živeli pod kirijom i ja sam morao da zaradim da platim račune, kiriju, hranu i da izdržavam sebe i sestru. Srednju školu nisam ni završio. Mučio sam se dan i noć da bi moja sestra i ja imali dostojan život. Bio sam joj kao otac i uspeo sam u tome. Ona je završila srednju školu i fakultet i ja sam bio ponosan na nju. Život nas je udario, ali nije nas srušio i posle patnje i bola živeli smo srećno. U međuvremenu ja sam se oženio, a ona je zatrudnela sa osobom koja nije htela dete. Napustio ju je, a moja sestra je umrla na porođaju. Život me je još jednom udario tako jako, bol ne može rečima da se opiše, ali opet sam imao za šta da se borim, a to su moja žena i deca, kao i dete moje sestre koje sam prihvatio i odgajao kao svoje. Danas se to dete, moj sin, ženi i nema nikoga srećnijeg od mene. Uspeo sam.
10700
162
137
share
odobravam
osuđujem

#2891212
21 May 20
Htio sam da raskinem sa djevojkom sa kojom sam izlazio tada 5 godina zbog jedne druge ali onda sam saznao da imam rak i ostao sa sa svojom djevojkom jer sam znao da će biti uz mene. Ostao sam sa njom, zaista je bila uz mene svakog trena kada je najteže. Oporavio sam se ali ljudi moji ja nju ne volim. Nemam opravdan razlog da raskinem sa njom jer nikada nije ništa loše uradila i ne svađamo se nikada.
384
7853
114
share
odobravam
osuđujem

#2891540
21 May 20
Razvodim se, iako deca zbog toga plaču i mole da se ne ravodim.. Muž me je prevario.. Svi mene osuđuju što "rasturam dom", a za njega samo kažu "muško je to, gde ćeš naći muškarca koji ne vara".. Muka mi je više od ove sredine i od toga što nemam podršku.
8003
257
247
share
odobravam
osuđujem

#2891296
20 May 20
Mlada sam doktorka, ginekolog i akušer, radim svoj posao veoma savesno i nikad ne bih prekršila Hipokratovu zakletvu. Kad sam počela da radim, skoro svakodnevno su pokušavali pacijenti da mi uvale mito, kako bih se bolje "brinula" o porodiljama. Prekipelo mi je jednog dana i počela sam svakoga da prijavljujem. Ako hoćemo sistem da promenimo, moramo da krenemo od sebe. Evo već godinu dana mi niko nije ponudio ništa, mali grad, čuje se brzo, a pacijenti su i više nego zadovoljni mojim radom.
6938
214
114
share
odobravam
osuđujem

#2891581
19 May 20
Moji roditelji su razvedeni i nikada neću oprostiti majci što je muškarce stavljala ispred mene. Razumijem da je želela da nastavi život ali sve joj je bilo bitnije od mene. Sećam se jednom kada je sam gledao crtani i njen novi dečko je prebacio program da gleda fudbal, ja sam se tu naljutio jer sam bio dete i tražio sam mu da mi vrati crtani. On mi je rekao da smaram i da ćutim. Kada je mama ušla u prostoriju on joj je rekao da sam ga vređao (iako nisam, to je bila laž) pokušao sam objasniti mami ali me istukla. Milion sličnih situacija ima poput ove, puno gorih stvari, recimo da me ostave kući dok oni idu negde na ručak a meni kažu da napravim sendvič ako sam gladan i ostave me kući samog, tada sam imao 8 godina. Kada mi je bilo 15 godina rekao sam da želim da živim sa ocem i ona je bila šokirana, ne znam kako ju je to iznenadilo. Otac je bio pravi roditelj prema meni, stavio me je na prvo mjesto. Smatram da nije fer što sud uvek dodeljuje starateljstvo male djece majci.
8952
234
120
share
odobravam
osuđujem

#2890756
19 May 20
Porodila sam se pre 2 nedelje. Bolove sam dobila u toku noći i muž me je odmah odvezao u porodilište. Ni manje ni više - dežurni ginekolog te noći bio je moj bivši. Muž još uvek ne može da se pomiri sa tim da me je bivši porodio, ponaša se drčno prema meni evo već 15 dana, kao da sam ja kriva što mi je baš tada pukao vodenjak i beba krenula napolje. Rekao mi je da je znao da će me bivši poroditi, sigurno me ne bi vodio u porodilište već bi pustio da se porodim kod kuće.  
465
7930
121
share
odobravam
osuđujem

#2891067
19 May 20
Prijavio sam kolegu koji piše radove drugim studentima. To se prosto ne sme raditi! Nije dobio čak ni opomenu, iako sam dostavio dokaze.
911
6565
280
share
odobravam
osuđujem

#2890516
19 May 20
Ja i muž smo zabranili ćerki pre 5 godina da se viđa sa jednim momkom jer je druge religije i čak smo se preselili zbog toga. Ona je od tada postala đavo. Svaku noć je sa drugim muškarcem, krade, laže, beži iz kuće, psuje nas itd. Makar je pre bila dobar đak i nije pravila neke probleme sem što se vucarala sa onim malim. Sada je prava klošarka. Danas nam je rekla da je u vezi sa nekim čovekom 30 godina starijim od nje i muža je umalo strefio infarkt. Ne znamo šta da radimo sa njom više. Ona misli da nama to radi u inat a zapravo sebi uništava život.
697
7138
270
share
odobravam
osuđujem

#2890879
18 May 20
Moj dečko sprema klopu svaki vikend, kada ne radi! Imam vrhunski tretman, kafa u krevetu, buđenje poljupcima... Pažnja koju dobijam od njega je nevjerojatna, komunikacija nam je odlična, i nikada prije u životu nisam imala ništa slično.. Kao da mi se sa njim otvaraju neke nove dimenzije. Sve je tako lijepo i jednostavno sa njim. I samo da znate, nismo od juče u vezi, tačnije što više vremena prolazi naš odnos se sve više i više produbljuje i razvija u nekom divnom smjeru.
5683
152
106
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva