Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2494039
05 Nov 18
Imam strica u Austriji, ima dva oženjena sina. Plate im 60000€ godišnje. Uz to imaju i žene kojima je također ista plata. Jedan od njih ima ženu čija porodica ima velike firme. Brate lova do krova, puni ko brod. Svi imaju najnovije iPhone telefone. Kad dođu od svega toga dobijem 20€. A moj tata je umro i jedva živim od godišnje penzije koja iznosi 1800€ ili 150€ mjesečno. I pokvario mi se telefon. Idem na takmičenja da bih zaradila pare da kupim telefon makar na tipke onaj najjeftiniji. A pasoš mi je prazan.
1428
5122
272
share
odobravam
osuđujem

#2493796
05 Nov 18
Masterirao sam ekonomiju. Budući da nemam vezu za posao, za istim sam tragao više od 6 meseci. Konačno sam našao posao koji je bio plaćen 35 000 dinara za vreme obuke. Obuka je bila sve samo ne to što je trebalo. Kad god sam pitao menadžerku za bilo kakvu vrstu pomoći, samo bi prevrnula očima i okrenula glavu. Kao nekog ko je bio željan novih znanja sveukupna situacija me je vređala. Dao sam otkaz a sutradan je otkaz dalo još četvoro kolega. Nakon otkaza sam procvetao i ukazala mi se prilika da radim za jednu veliku internacionalnu kompaniju gde mi je rad cenjen i plaćen. Cenim sebe.
5405
180
55
share
odobravam
osuđujem

#2494166
05 Nov 18
Moja žena treba uskoro da se porodi i dobićemo ćerku. Već smo se dogovorili da ćemo joj dati ime koje nam se odavno sviđa, ali problem je nastao kad je moju ženu njena majka ucenila da bebu nazove po babi (majci moje tašte) ili neće razgovarati više sa njom. Što je najgore, baba joj se zvala Živadinka i sad moja žena hoće da tako nazovemo ćerku jer će joj se u suprotnom mama naljutiti. Što je najgore, ime se ni malo ne sviđa ni meni ni ženi, ali eto, mama je tako rekla i mi, kao roditelji, nemamo pravo glasa. Ne mogu da verujem da je u stanju rođenoj cerki tako uništi život i da još moja žena prihvati to da mi nemamo pravo da biramo ime svom detetu.
3262
3192
209
share
odobravam
osuđujem

#2494182
05 Nov 18
U vezi sam sa oženjenim čovekom koji je pre 5 meseci dobio ćerku. U vezi smo još otkad mu je žena bila trudna. Njima je trebala dadilja, a on je ženi predložio mene i predstavio me kao sestru svog kolege kojoj hitno treba posao. Smešna mi je činjenica da im preko dana čuvam ćerkicu, a noću imam ludački seks s njim, a ona nema pojma. Taman da se mala navikava na mene od rođenja jer ću joj ionako biti maćeha.
553
10406
194
share
odobravam
osuđujem

#2493779
04 Nov 18
Ćerka sam lekara, što u društvu nikad nisam isticala, jer nisam za tim osećala potrebu. Međutim, svojevremeno škola, svi znaju sve o svima, te osnovne stvari čuju. O meni su pričali da imam ko zna šta, da sam prebogata. Maltene, naslednica Rokfelera. Otac mi je završio fakultet sa najboljim prosekom izuzetne generacije. Poslednjih 30 godina se u velikoj meri zlopati za male pare u maloj bolnici. Smene, pripravnost, prastara oprema. Nikad nije uzeo mito. Kao ni njegov otac. Nikad nije tražio bilo kakvu uslugu u zamenu za svoj posao, a uvek je lečio jednako i bogataše i klince i starce i osuđenike. Kola nije promenio 15 godina. Kad mi neko kaže da doktori ne valjaju i da beli mantil donosi ne znam kakvo bogatstvo i lagan život, tačno ne znam gde bih najradije da ih oteram.
5543
189
59
share
odobravam
osuđujem

#2493744
04 Nov 18
Skorije sam shvatila da me moje 3 drugarice iskorišćavaju već predugo vremena. Došle su kod mene u drugom gradu na par dana nenajavljene da bi mogle da izlaze i provode se. Prozvala sam ih za iskorišćavanje i rekla im da me se samo sjete kada im nešto treba. One su me vređale iako ja njih nisam. Čak mi se jedna smijala u facu. Rekla sam im da napuste moj stan ali pravile su se lude. Spremile su se za izlazak i otišle su kao da se ništa nije desilo. Ostavile su naravno torbe i ostale stvari jer su planirale da se vrate. Ja sam sve to fino izbacila ispred vrata nakon što su pošle. Posle nekoliko sati kada su se vratile bijesno su urale i lupale na vrata da ih pustim unutra. Kada su vidjele da im neću otvoriti molile su me da ih pustim unutra jer je suviše kasno i nema prevoza. Ignorisala sam ih, predugo su me gazile. Ne razgovaramo više i drago mi je.
6481
258
66
share
odobravam
osuđujem

#2492754
03 Nov 18
Mnogo se obradujem kad se probudim pre žene pa mogu neko vreme da je gledam tako divnu kako spava.
5914
155
40
share
odobravam
osuđujem

#2493376
03 Nov 18
Dobio sam letovanje na nagradnoj igri i bio dve nedelje u Turskoj. Dan polaska na stanici kupim loz i ogrebem dve nedelje u Španiji. Sve plaćeno. Dobar hotel, pun pansion ulaz na plažu i neke aktivnosti... Vratio sam se sa 6kg više i crn kao ugarak!
7312
128
46
share
odobravam
osuđujem

#2492889
03 Nov 18
Ja i dečko smo iste visine ali je on dosta mršav. Uvijek su mi ljudi govorili da sam zgodna, uključujući i on. Stalno mi je govorio da savršeno izgledam i da sam bomba.... dok se jednom nismo izmjerili na vagu. On je imao tri kila manje od mene. Odjednom su mu se stvorili kompleksi i stalno mi govori da sam debela i da trebam da smršam. Meni naravno to ne pada na pamet jer znam da to nije istina i imam skroz ravan stomak. Trpila sam njegove komentare jedno vrijeme a onda mi je dosadilo i rekla sam mu da treba ON da se ugoji a ne ja da smršam. Ne priča sa mnom.
5925
260
63
share
odobravam
osuđujem

#2492807
03 Nov 18
Ćerka mi je rekla da ima dečka i da je veza ozbiljna, pa bi da dovela da ga upozna sa roditeljima. Obradujem se zbog nje, kažem da ga dovede, sve super, dok mi nije rekla da postoji mali problem, a to je da je on više od 30 godina stariji od nje. Ona 23 godine, on 55. ''Dečko'' joj je stariji od roditelja, ima decu stariju od nje, ali eto, oni se vole. Šta raditi u ovakvoj situaciji? Taj čovek bi i za mene bio stariji, a ne za moju ćerku. Ni muž ni ja ne znamo kako da se postavimo. Ne želimo ništa da joj branimo, odrasla je devojka, ne želimo svađe, ali ne želimo ni da bude u vezi sa toliko starijim čovekom. Šta će za 10 godina, kad bude bila u najboljim godinama, a on penzioner koji nije ni za šta?
5527
397
269
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva