Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2149053
20 Mar 17
Verenik i ja idemo u inostranstvo, dobili smo posao oboje i plata je odlična. Ali ono što mene muči je što je on mnogo vezan za svoju porodicu i stalno govori kako jedva čeka da odemo da bi mogao da im finansijski pomaže. Ima i brata koji živi sa svojom ženom i njima isto hoće da pomaže, iako oboje rade i imaju dobra primanja. Ne mogu da kažem da ne radi to, ipak je to njegova porodica, ali ti ljudi su takvi da su im pare bitnije od svega i bojim se da će mu uzeti svaki dinar, jer on neće imati srca da odbije. Isto tako je rekao da će naša vrata svima biti otvorena i da će pokušati da nađe posao svima koji ga za to budu pitali. Pomagaću i ja svojima naravno, ali u nekoj normalnoj meri, moji su takvi da neće ni tražiti, a on hoće svojima i stan da kupi. Ne znam šta da radim, imam osećaj da će na kraju svima biti lepo na naš račun, a mi ćemo sastavljati kraj sa krajem. Krivo mi je što smo se mi mnogo namučili za sve ovo, a oni će sad dobiti sve na gotovo.
5219
357
121
share
odobravam
osuđujem

#2150191
20 Mar 17
Rođendan sam slavila samo iz jednog razloga. Pozvala sam naravno drage ljude ali i one koji su razlog. Zbog njih koji se čude kako sam živa, jer su neuki i misle da vegan PASE TRAVU (zaboga), spremila sam GOZBU kakvu nisu mogli da sanjaju. Veganska predjela, čorbu, "meso" za koje su pričali e to se ceni znali smo da znas da nemamo kako da se najedemo drugačije itd... Tortu, puslice, palačinke... Nikada nisam toliko spremila, a salate sam namerno stavila u drugi čak treći plan. Koliko su samo likovali nad mesom, sirom, "mlečnoj" torti misleći da je mleko kravlje i puslicama od jaja koje su bile od vode leblebija... Da mi je u jednom trenutku postalo žao, ali nisam im rekla. U međuvremenu čula sam da su se šalili kako nisu umrli od glavi jer je bilo mesa. Sledeće nedelje je dečku rođendan. Na kraju, pustićemo im kratki film koji pravimo, mini edukacija o receptima i razlozima. Ne mogu da dočekam da pitam da li je trava bila sveža.
4202
2352
312
share
odobravam
osuđujem

#2150160
20 Mar 17
Baba mi je kuvarica u penziji, deda stolar. Često idem kod njih na nekoliko dana i uvek pojedem tri puta više hrane nego inače, a smršam. Hrana je vrhunska. Međutim moj deda za svaki dan nađe neki ludački težak posao za prepodne i jedan još teži za posle podne i uveče igramo kolo ili neke njegove igre. Poslednji put smo obarali i izvlačili stabla iz šume. Vreme 5:30. Obarao sam ih sekirom jer je deda "zaboravio" da ponese motorku... Izvlačio na cekrk, jer je na traktoru "stradao" akumulator... Oborio sam 12 stabala, izvukao 4, okresao ih, isekao grane i počeo da ih testerim na ćutke. Kad smo se vratili na ručak nisam mogao kašiku da držim, niti sam imao apetita. U životu nisam video babu tako besnu. Da li na mene, da li na dedu, al ja sam se odmah spustio do tanjira i srkao supu bez kašike da je ne provociram dodatno. Sva sreća pa ju je brzo prošlo.
5583
129
57
share
odobravam
osuđujem

#2149951
20 Mar 17
Moja najbolja drugarica se upravo probudila iz kome nakon što su joj pustili našu pesmu!
6341
94
34
share
odobravam
osuđujem

#2149882
20 Mar 17
Za sve one koji tvrde i slijepo se drže onoga da djecu ne treba udarati jer to ostavlja posljedice: Sestra i ja smo se stalno tukle kad smo bile male i nakon tuče obavezno dobijale batine jer smo se tukle. Loša ocjena- batine, slažeš nešto- batine, kažnjavane zabranom sladoleda, kompjutera, izlazaka, itd. U svakom periodu djetinjstva smo morale da se bavimo bar jednim sportom. I ko bi rekao: Danas sam zahvalna svojim roditeljima na takvom stavu, jer smo obije vrlo rano shvatile da sve što čine, čine za naše dobro. Majka mi je ubjedljivo najbolja drugarica i nemam nikakve traume ili psihičke smetnje. Njoj sam mogla, i mogu još uvijek bukvalno sve da kažem i uvijek mi je bila najbolji savjetnik!
4849
1346
198
share
odobravam
osuđujem

#2149362
20 Mar 17
Sa kolegom sa fakulteta koji mi se mnogo sviđa sam u tajnoj vezi. Toliko tajnoj da čak ni on ne zna za nju. Samo ja. 
5534
540
49
share
odobravam
osuđujem

#2143647
20 Mar 17
Nema ništa lepše nego kad priželjkuješ neku poruku i onda odjednom iznenada stigne...
5539
80
48
share
odobravam
osuđujem

#2144328
20 Mar 17
Moja žena nije nikad želela da ima decu. Slučajno je ostala trudna i nije želela to dete, ali sam ju uspeo ubediti da ga ipak podignemo misleći da će s vremenom promeniti mišljenje o deci. Ipak sada, nakon nekog vremena od poroda, vidim da ona nije material za majku, hladna je prema detetu, nema one majčinske ljubavi, a i mi se polako udaljavamo jedno od drugog. Iskreno, ne bih mogao da živim bez nje i bojim se da ću je izgubiti. Umesto da nas dete poveže, ono nas razdvaja i počinjem razmišljati o tome da damo dete na usvajanje.
940
7031
223
share
odobravam
osuđujem

#2146286
19 Mar 17
Ne mogu da verujem da današnje veze zavise samo od ženskih grudi i zadnjica...
5361
408
118
share
odobravam
osuđujem

#2149129
19 Mar 17
Mislim da je nešto najgore u životu kada nemaš podršku svojih roditelja.
5534
118
34
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva