Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2634830
23 Sep 19
U svim medijima govore o povećanju nataliteta, ali u praksi, i najmanji pokušaj ostvarenja roditeljstva se kažnjava. Otišla sam danas da zakažem pregled kod ginekologa jer je kućni test pokazao da sam trudna. Po mom računu mislim da je peta nedelja, a zakazano mi je TEK za 26 dana... To što me stomak pomalo boli nije bilo važno. Očajna, pozovem i privatno zakažem za SUTRA. U ovoj zemlji ako nemaš pare možeš samo da crkneš.
6251
110
127
share
odobravam
osuđujem

#2633880
22 Sep 19
Skoro tri decenije smo u braku, a muž mi i danas donosi buket prvih ljubičica kad grane proleće.
6168
97
16
share
odobravam
osuđujem

#2633742
22 Sep 19
Jedan sam od dobitnika narodne lutrije (sedmica na lotou). Tu sreću tada ne mogu da opišem. Kako mi novac nikada nije bio bitan, rešio sam životne probleme, kako sebi, tako i mojim dragim prijateljima. Svima vratio kredite, pomogao u komšiluku ljudima koji su uvek krpili kraj s' krajem (ali su uvek bili tu kada su mi trebali). Donirao na više strana. Naravno, ostao sam u istoj firmi gde sam i tada bio. Nailazim na osude i dan danas tipa "gde ti je pamet bila". Ljudi, ja sam imao tu sreću da dobijem, i tu istu sreću želim podeliti sa mojim ljudima. Možda sad nemam silne pare, ali ti izrazi lica, ti pogledi mojih drugova, uvek ću to pamtiti. Čak me i oni nekada bocnu "je l se sećaš, bla bla", ali vidim u svima njima da su više nego zahvalni. Naravno, ne očekujem ništa za uzvrat. Samo mi je puno srce što posle toliko vremena, konačno svi živimo normalno.
7939
232
80
share
odobravam
osuđujem

#2634261
22 Sep 19
Muž se ljuti na mene jer sam povela našeg sina od 6 godina kod psihologa. To sam uradila jer sam vidjela da stalno tuče životinje. Šutira pse, zadavio je hrčka kojeg smo imali, gađa golubove kamenjem i jednom je probao da ubode komšinicinu mačku u oko nekim štapom. Muž kaže da je dijete i da je samo radoznao ali on ne želi da prestane to da radi koliko ga god ja opominjala i kažnjavala. 6 godina nije malo, dijete treba znati šta radi u tim godinama. Ja sam imala psa kada sam imala 6 godina i nikada ga nisam htjela povrijediti iz radoznalosti. Smatram da to rade samo psihopate i brinem se da je takav moj sin.
11723
148
158
share
odobravam
osuđujem

#2634331
22 Sep 19
Jako dobro flertujem. Znam dobro što radim kad razgovaram s muškarcem i već nakon par progovorenih riječi znam na koji ga način mogu privući. Svaki, ali svaki put sam bila u pravu. Mogu skinuti svakog muškarca ako to poželim. No, to nije ono što ja radim. Ja ih samo natjeram da me žele i kada shvatim da je to to, postanu mi dosadni i idem dalje. Nekad igrice traju jednu večer, a nekad malo duže, ako glumi nedostižnog. Ali svaki padne. Svaki.
1712
5080
188
share
odobravam
osuđujem

#2634246
22 Sep 19
Studiram i mi studenti na fejsu imamo grupu u kojoj razmjenjujemo materijal, pomažemo jedni drugima i nekada se šalimo. Posvađala sam se sa jednom koleginicom, cura je luda. Stalno se takmiči sa mnom i jednu profesoricu je na ispitu ubjeđivala da mi ne da desetku jer navodno nisam zaslužila (to valjda profesorka treba da odluči a ne ona). Sjetila sam se da je ta koleginica na facebook grupi napisala neke ružne stvari za tu istu profesoricu. Slikala sam sve te komentare i iskopirala ih na 2 papira. To sam ostavila profesorici na stolu. Niko ne zna da sam to uradila ja pošto sam došla dosta ranije da bi to ostavila. Koleginica sada ima velike probleme zbog stvari koje je tu napisala. Ja se ne kajem.
5638
647
101
share
odobravam
osuđujem

#2634328
22 Sep 19
Prošle godine sam radila u Los Anđelesu za jedan filmski studio. Videla sam par poznatih ljudi ali nisam neko ko se uzbuđuje oko toga. Onda je u studio došao Bred Pit...još lepši je uživo. Pošto sam radila kao šminerka na snimanju filma ja sam bila zadužena za njega. Počeli smo da pričamo i zaista je jako opušten lik, mnogo je fin prema svima bio, nije nikakva diva, zaista najobičniji čovek. Uglavnom pitao me da izađemo a ja ga odbila zbog dečka. I naravno niko mi ne veruje da se to desilo, dečko kaže da izmišljam a ja ODBILA BRED PITA ZBOG NJEGA.
5163
2052
254
share
odobravam
osuđujem

#2634622
21 Sep 19
Krenem da se dopisujem sa nekim likom i sve je bilo okej. Kaže on meni kako sam fina i kako druge cure nisu kao ja (počnu da ga kuliraju i ne žele da pričaju sa njim bez razloga). To mi je prvo bilo malo čudno jer uvijek postoji neki razlog. Ali iskuliram ja i nastavim dopisivanje. Posle nekog vremena on meni traži da mu pošaljem neki selfi, kako je bilo kasno uveče i već sam bila legla da spavam kažem mu možda neki drugi put. Ujutru kada sam ustala imala sam 22 poruke od njega u kojima me napadao što nisam poslala sliku i rekao je da mu sada dugujem dvije slike. Rekla sam mu da je pretjerao i da mu ništa nisam dužna jer ništa nisam obećala. On je tu pukao i poslao mi je još 10 poruka nakon čega sam ga iskulirala. Rekao mi je onda da sam ista kao sve druge. Momci, ako vas SVAKA djevojka otkači posle nekog vremena problem je u vama!
6085
145
84
share
odobravam
osuđujem

#2634534
21 Sep 19
Dve mamine prijateljice, potpuno nepovezane osobe, upoznale su svoje muževe kada nisu imali prebijene pare, siromašni studenti ili momci sa sela. Obe su se udale za njih iz ljubavi i bez visokih očekivanja kada su materijalne stvari u pitanju. Pomagale im i bile podrška dok su gradili karijere i biznise i oni su se obogatili. Sada OBA ta čoveka imaju ljubavnice, a žene im služe da ih vode na poslovna okupljanja i da im budu domaćice. Zanima me kako ne gaje ni najmanje poštovnja i ljubavi prema osobi koja im je bila oslonac kroz sve prepreke? Zar novac toliko kvari ljude? I još jedna poruka za devojke: bez stabilnog posla i struke (srednjoškolske ili s fakultetom, kako ko) ne ulazite u brak! Prvo posao i svoj dinar, pa onda sve ostalo. Ne dozvolite da robujete nekome i udovoljavate mu zato što nemate svoj novac.
6316
204
90
share
odobravam
osuđujem

#2633388
21 Sep 19
Imala loše 2 nedelje zbog fakulteta, a potom sistematski pregled i neki upitnik sa glupim pitanjima o raspoloženju i emotivnom stanju. Bila smorena i tako i odgovarala na pitanja, doktorka pregleda to i kaže da mora da mi da uput za psihijatra, ja počela kao manijak da se smejem nisam mogla da se saberem, gleda me kao ludaču i naravno da mi uput. Izađem sa instituta udari me golub u glavu a posle toga me udare kola. Prelep dan.
5802
165
41
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva