Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3154534
24 Mar 24
Uplatio sam si jednodnevni izlet u Beograd i rijetko kad da sam bio ovako sretan. Jedva čekam da svane taj dan 😎
1497
46
24
share
odobravam
osuđujem

#3154390
24 Mar 24
Djevojka mi je bacila ukrasni stonjak pokojne bake i još se pravdala kako je izgledao zastarjelo i ružno. Nije ni bio nigdje izložen već je stajao u ormaru kao uspomena a nije ni loše izgledao, povremeno bi na bakine godišnjice bio izložen da je se sjetimo. A djevojci nije pristajao da stoji uz njene krpice. Ne mogu vjerovati kako je reagirala ali nažalost znam da bi velik dio današnjih djevojaka uradio tako nešto jer ne cijene ništa staro ni tuđe, izbacio sam je iz stana i raskinuo.
1775
320
50
share
odobravam
osuđujem

#3154335
24 Mar 24
Koleginica koja mi je mnogo puta smeštala otkaz, širila razne priče o meni na poslu i van posla, doživela je seksualno uznemiravanje. Ja sam se tu zadesila i videla, ali nisam stigla da reagujem a i sa obzirom šta mi je sve svesno radila a ja morala da trpim jer je bila dobra sa šefovima i s većinom muških kolega, možda i ne bih reagovala. Međutim, ona je od toga napravila dramu, otišla je do glavnih šefova jer ovi tu nisu hteli nešto mnogo da reaguju i došla sam u situaciju da mogu ili da joj pomognem ili odmognem svojim svedočenjem. Realno, delimično je i ona kriva jer je prva započela neku provokaciju pa je kolega prešao granicu. Možda ispadam đubre, ali sa obzirom da je nekoliko puta falilo da zbog nje dobijem otkaz svedočila sam protiv. Ne osećam se ništa bolje zbog toga, ali makar će da shvati neke stvari jer je sad i sama osetila na svojoj koži nepravdu.
1000
602
102
share
odobravam
osuđujem

#3154624
23 Mar 24
Osmogodišnji sin juče izjavljuje kako neće da se tetovira kad poraste. Pitam ga zašto. Kaže da bi mogao da donira krv.
1590
179
49
share
odobravam
osuđujem

#3154656
23 Mar 24
Živim u inostranstvu, za Srbiju idem uvek kada imam godišnji odmor, to je otprilike 2-3x godišnje. Kada god se opraštam od svoje bake kažem joj da ću ponovo doći za nekoliko meseci i da me obavezno sačeka. Kada god me vidi, njene prve reči su: "vidiš Nemanja, tu sam, sačekala sam te". Ovo praktikujemo već nekih desetak godina :)
3044
31
20
share
odobravam
osuđujem

#3154447
22 Mar 24
Nikada se ne bih odrekla nasljedstva ili imovine u korist brata, sestre, njihove djece, u korist muza, djece ili bilo koga, da mi je ispao iz oka, pa imala djecu ili ne imala, bila razvedena ili udata, svejedno im. Za svako ljudsko biće je potrebno da posjeduje imovinu a posebno za ženu i hvala Bogu pa nisam dio balkanskog mentaliteta da moram sebe da žrtvujem za nekoga ili nešto niti emocionalne ucjene pale kod mene. Ako me zamrziš ili prekineš kontakt sa mnom zbog toga, samo naprijed, nećeš mi nedostajati.
1810
148
59
share
odobravam
osuđujem

#3154542
21 Mar 24
Prevario sam devojku posle dve godine veze. Desilo se jedne večeri, pogrešio sam i nema opravdanja za mene. Poludela je kad je saznala. Razbila mi telefon i gađala me staklenom vazom. Pobacala je sve poklone koje bih joj slao u kontejner, blokirala me svuda i sasekla svaki kontakt. Godinu i po-dve nakon raskida smo se sreli u nekom klubu i prišla mi je. Rekla je da mi prašta sve i da oprostim i ja njoj ako je negde pogrešila nenamerno. Zahvalila se za sve lepo što sam uradio za nju i rekla da me ne mrzi i da mi želi sve najbolje i otišla. Ovo drugo me je mnogo više zabolelo.
2494
221
76
share
odobravam
osuđujem

#3154679
21 Mar 24
Srećna sam, poslije 2 trudnoće i borbe sa 15 kg više poslije uspjela sam da se vratim u s veličinu i toliko sam srećna. Treniram 4,5puta sedmično (home treninzi) pazim poprilično na ishranu i baš mi je drago. Eto morala sam podijeliti sa vama. Imam 30 godina i metabolizam je usporen, plus kancelarijski posao koji dodatno usporava tako da bravo ja.😃😃 Suprug ne razumije zašto treniram uveče kada djeca legnu i misli da imam neke skrivene namjere, a ja samo želim da lijepo izgledam i da ne budem sa 30 zapuštena i da to što sam žena ili mama znači automatski da moram i izgledati tako.
2009
81
37
share
odobravam
osuđujem

#3154496
21 Mar 24
Brat je vegan, njegova žena i kćer također. Sestra isto. Kad dođu kod mene a budu danima kuham dodatno za njih, potrudim se naći recepte i uvijek su siti i zadovoljni. Ja kad kod njih dodem na običnu kavu nikad nema mlijeka. A za ručak da i ne pišem, ostanem uvijek gladna jer ne jedem rafinirana ulja, margarine, lažno meso... A smetalo bi im i da si naručim dostavu jer ne žele ništa životinjsko u svojim kućama. Ovo baš loše utječe na naš odnos i mislim da nije fer što na nikakav kompromis ne pristaju.
2140
77
82
share
odobravam
osuđujem

#3154587
21 Mar 24
Tata je operisao srce u decembru 2022. Za Novu godinu 2023. sam zvala par prijatelja kod sebe na doček. I jedan mi je onako usput spomenuo, kad sam pitala šta bi pio, da neće piti, bolestan je, pije antibiotike. Rekla sam mu da ne može da dođe ako je bolestan jer je tata sveže operisan i ne sme ni slučajno da se zarazi. Uvredio se. Ne znam odakle mu ideja da prihvati poziv bolestan,znao je za operaciju. Evo, sad je početak 2024, moja najbolja drugarica pamti da je on operisan, ima u glavi da je verovatno osetljivog zdravlja zbog toga, zvala sam je na kafu za vikend i rekla je: "e, nešto sam prehlađena, aj neću ti doći zbog ćaleta, cimaću te kad ozdravim". E to je razlika između ljudi koji misle o drugima i koji ne misle.
1766
106
38
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva