Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2358547
09 Feb 18
Drug i ja se viđamo već pet meseci, a niko ne zna za to. Oboje smo početkom prošle godine izašli iz dužih veza, i od ostatka društva svi su u vezama ili u braku, tako da smo nas dvoje često izlazili sami. Jedno veče smo baš dosta popili, i malo pomalo, noć se završila tako što smo spavali. Pošto nam se oboma dopalo, nastavili smo druženje iz čistog zadovoljstva. Nemamo nikakvih obaveza a s*x nikad bolji, i pritom znamo se od detinjstva pa nije baš da spavamo s prvom osobom na koju smo naišli. Pre dva meseca se situacija malo promenila. Odjednom nam se išlo u kino, u šetnju, držalo nam se za ruke, ljubilo nam se na snegu i kiši i pred svima. U društvu nas je 8, imamo 27 godina i svi se znamo još od detinjstva. Već mesec dana nam ugovaraju neke sastanke sa rodicama, rođacima, komšijama, tetkama, stričevima... Uspešno to sve izbegavamo, i planiramo već sedam da im saopštimo da ne samo da se volimo, već ćemo i živeti zajedno. Sutra je taj dan, i jedva čekam reakcije. :)
6290
231
74
share
odobravam
osuđujem

#2358723
09 Feb 18
Drugar je slavio rođendan u stanu, ja sam bio jedan od gostiju. Bio je tu još jedan drugar iz kraja, koleginice neke s fakulteta i još dve, meni nepoznate, gospođice. Nakon par šala i malo ćaskanja sa prijateljima, počele su da mi idu na živce ove dve gospođice. Jedno od njihovih pitanja, meni upućenih, bilo je i pitanje da li imam neki hobi. Nakon mog odgovora da igram i pratim šah, počeli su podrugljivi osmesi i ismevanje kako je to sport za penzionere i sl. Onda su počele da me ismevaju i zbog toga što ne pijem alkohol. Nazivale su me štreberom, pi*kicom... Inače, te dve osobe su se svesno opijale sve vreme, tako da su na kraju završile na ispiranju. Ja sam taj magarac koji ih je vozio do Zdravstvenog centra.
5312
373
92
share
odobravam
osuđujem

#2358412
09 Feb 18
Evo prođe još jedan dan, a meni ne trebaju sinus i kosinus...
5903
475
88
share
odobravam
osuđujem

#2357650
08 Feb 18
Majka mi je učiteljica i nije mi jasno kolko glupi današnji roditelji moraju bit kad ju idu tužit jer je dala jedinicu njihovom djetetu.
5513
160
86
share
odobravam
osuđujem

#2357932
08 Feb 18
Kad je bilo leto išla sam sa dečkom da krademo trešnje,...ušli mi u dvorište i popeli se na drvo kad neko otvara vrata (inače je bio mrak) i izlazi, ja mu kažem nećemo da bežimo, ostaćemo dok ne ode, kad čovek seo tu napolje i ne ulazi pola sata, ja već ne mogu više da stojim, i ja reko ajd da sednem na ovu granu i kako sam stavila nogu pukne grana i ovaj se počeo smejati, a čovek kaže: "Ako vas sad uhvatim polomiću vam ruke i noge lopovi jedni" i moj dečko kaže skači skači, i kako sam skočila trnci mi prošli kroz celo telo, mi pročeli trčati, meni em smešno em adrenalin nas udario, a ovaj čovek uzeo neku pušku i poče nas juriti(ne znam da li je bila prava) preskačemo ogradu, lomimo se, padamo, nisam se smejala toliko ne pamtim, došli smo sve pocepani i prljavi, Tako sam se vratila u detinjstvo i kažem vam ljudi uživajte,kradite trešnje,visnje, zezajte se, okanite se telefona, život je napolju!
5966
556
91
share
odobravam
osuđujem

#2357439
08 Feb 18
Trudnoća mi je bila najlepši period. Osećala sam se prelepo, bila sam uvek raspoložena, nisam imala mučnine, nisam puno ni jela. Svakome želim takvu trudnoću. A onda je došlo vreme za porođaj. Otišla sam u bolnicu dan termina, ne znajući šta me čeka i koliko će boleti. Vodenjak mi je pukao sutradan, bolove nisam imala, dobila sam ih 21 sat kasnije. Bolelo je, previše, sve što sam čula i čitala nije bilo ni upola tačno od onoga što se dešavalo u tom momentu. Izdržala sam kako sam znala i umela. Otišla u porođajnu salu gde su svi vrištali na mene, vrište oni, vrištim ja. Porodila sam se sat vremena kasnije, vremenski nije puno, meni je trajalo kao večnost. Ušivanje i sve što ide sa tim je bilo manje-više bolno. Bila sam jedna od onih žena koja je govorila porođaj nikad više! I evo, 5 meseci kasnije, pogodite šta...TRUDNA.
5286
342
166
share
odobravam
osuđujem

#2358094
08 Feb 18
Kad su mi rekli da moja ćerka ima autizam lekari su dali najgore moguće prognoze a onda je sa 5 godina rekla "mama".
6103
89
69
share
odobravam
osuđujem

#2357205
08 Feb 18
Predajem srpski jezik preko skajpa deci u dijaspori. Sa devojčicom iz Kanade smo pričale o Vuku, Mini Karadžić i Branku Radičeviću. Predmet obrade je bila Brankova pesma Pevam danju, pevam noću. Na kraju smo i o Čoli pričale (otac devojčice je iz Bosne). Devojčica se nije odmah setila ko je Zdravko Čolić, ali se zato majka (rođena Kanađanka) odmah setila uz komentar: ,,Ja volim Zdravka Čolića". Da samo znate sa kojim oduševljenjem smo završile čas! Ceo svet sluša Čolu!
5326
223
40
share
odobravam
osuđujem

#2357703
08 Feb 18
Sa dečkom sam tri godine i mnogo ga volim ali svaki put kad izađem u grad prevarim ga i on to ne sazna...
683
6496
130
share
odobravam
osuđujem

#2357695
08 Feb 18
E.... Znači boli me uvo! Debeo sam pa šta! Dok sam trenirao, ful sam bio frajer, toliko da su mene devojke zvale na ručak i spopadale. Ne treniram, samo se tovim, imam ženu koja je fuuul riba, lepa i zgodna, smuvali se kad sam i ja bio zgodan, i ja se zapostavio sad, znam da nije fer prema njoj, al boli me uvo! Uživam u životu, a kome se ne sviđa ne mora da me gleda! P.S. jako sam lep, pa na fejsu kačim slike samo od vrata na gore! HAAA! :D
1522
5051
134
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva