Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3151740
22 Feb 24
Sa dečkom sam već 3 godine i planiramo zajednički život na proleće. Problem je nastao kada je on nasledio porodično imanje na selu od svog dede. On sada želi da se preselimo na selo, da se bavimo poljoprivredom. Ja sam rođena na selu i došla u grad. Ja sebe ne vidim tamo, znam koliko je teško obrađivati zemlju, brinuti o životinjama plus imati posao jer on poljoprivrede danas retko ko može lepo da živi. Ko živi, to su pordični biznisi decenijama razvijani. Ne pada mi na pamet da živim takav život, makar to značilo raskid. Želim da uživam, da imam slobodno vreme nakon svog posla, da prošetam sa dečkom, sa drugaricama, da gledam film ili ciram knjigu. Ko ima njivu i životinje, nema vremena ni za šta, ali mislim da on to ne shvata kad mu objašnjavam.
2088
156
134
share
odobravam
osuđujem

#3145116
22 Feb 24
Imala sam holestazu i morali su me poroditi hitnim carskim rezom. A toliku sam želju imala da se porodim prirodno. Doktor mi je rekao da će mi svaka sljedeća trudnoća biti još gora. Nisam osjetila taj porod i kako je kad beba prođe kroz porođajni kanal i nikad neću. Imam osjećaj kao da sam usvojila djete ili da sam ga dobila na poklon.
77
2014
90
share
odobravam
osuđujem

#3151259
22 Feb 24
Ja sam roditelje izgubila kao jako mala, i baba i deda su me odgajali. Sa 25 izgubila sam i njih i ostala sama. Našla sam dečka u međuvremenu, i posle par godina pitala ga da pređe da živi sa mnom (jer imam veliki, a prazan stan). Njemu se ideja baš svidela i pitao da dođem na večeru kod njegovih pa da im saopštimo. Na večeri njegova mama je samo klimnula glavom i promumljala ‘hraniš, oblačiš, a on sa siročetom’. Baš me pogodila! Pa zar sam ja birala da budem siroče?! Baš mi je bilo lepo da sa 25 sama samcata vodim svoj život bez ičije pomoći i ljubavi?! Zašto su ljudi ovako okrutni?
2351
81
111
share
odobravam
osuđujem

#3151678
21 Feb 24
Radno vreme od 8 sati je okej jedino ako imaš neko drugog da ti skuva, počisti i ode u nabavku, i ako živiš na pešačkoj udaljenosti od posla. Ovako je baš bezveze, i mislim da bi se trebalo skratiti na 5-6 sati i gde može da se radi od kuće, kako bi se što manje vremena gubilo. Plus petkom da se ne radi, ili ako baš mora, onda petkom od 9 do 12. Ovako kad radiš 8 sati 5 dana, nemaš život, a ja odbijam da mi narednih 30+ godina prođe na poslu.
1962
144
102
share
odobravam
osuđujem

#3151357
21 Feb 24
Djeco, roditelji nisu dužni kupovati vam skupo i markirano, plaćati život na visokoj nozi. Naša je dužnost da imate topao i suh dom, da ste odjeveni u čisto, suho i čitavo, da imate raznovrsno osnovno za jesti, da su vam troškovi školovanja pokriveni, da vam platimo dodatnu aktivnost, i uz to sve koji mali ekstra dodatak kao nagradu za lijepo ponašanje i u svrhu odgoja. I ništa više od toga! I to kažem kao dobrostojeća mama! Sinu sam nekidan platila vozački samo zato jer volontira i jer je čovjek. Moj auto može voziti samo ako će ga sam jednom tjedno fino oprati i od svog novca davati 30 eur mj za gorivo. Na ljeto ide na more raditi za put u Japan nagodinu. Sav luksuz mora zaraditi i zaslužiti. Ja sam dijete iz siromašne porodice, i kod mojih je bilo isto tako. Tako se odgaja i nikako drukčije. Od malih nogu. Naljutili su me silni komentari nezahvalnih i bijednih koji misle da za djecu moraš imati milijune. Ne moraš. Moraš imati mozak. I ljubav. I ništa više.
1652
329
114
share
odobravam
osuđujem

#3151448
20 Feb 24
Radila sam na projektu za strano tržište i bila sam pozvana na večeru s klijentima nakon potpisivanja ugovora. Nakon večere, šef se ponudio da me odveze kući da ne uzimam taksi (stvarno je inače korektan i pristojan, nisu bile druge namjere u pitanju). U jednom trenutku šef staje na semaforu, a moj bivši dečko taman nailazi na zebru. Samo što mu oči nisu ispale. Nisam sponzoruša, ne bacam se na šefa, ne patim na skupe aute ni odijela. Ali bivši pati. I baš mi je drago, neka ga malo pecne. Ne volim ga više, ali pamtim što me pravio budalom.
1753
90
22
share
odobravam
osuđujem

#3151611
20 Feb 24
Kupila sam auto i to krijem od muža. On je kućna muva, radi od kuće i ako nije potrebno u stanju je da ne izađe iz stana i po tei nedelje. Ja sam ta koja ide u nabavku, baca đubre. Resila sam da kupim sebi auto da mogu da se vozikam gde želim, ali ne želim da mu budem šofer. Uvek parkiram jednu ulicu niže, a svake druge subote slažem da je radna i onda odem van Beograda negde sama samcata na nek ručak i kafu. Milina!
916
1644
96
share
odobravam
osuđujem

#3145722
18 Feb 24
Od osnovne škole pa preko srednje sam bila sa jednom devojkom u rezredu koja je moju najbolju drugaricu i mene toliko matletirala da to nije bilo normalno. Sreća pa sam ja flegma pa me nije toliko pogađalo, niti mi je uticalo na dalje razvijanje. Ali je zato moju najbolju drugaricu ukopalo. Devojka je bukvalno na fakultetu morala da potrazi pomoć jer nije znala da razgovara sa drugim ljudima, a trebalo je usmeno polagati ispite. Evo posle petnaest godina od srednje ta ista persona drži radionice danas na temu vršnjačkog nasilja. Prijavila sam drugaricu i sebe pa da vidim šta ima sada da kaže. Znam ja da je prošlo mnogo, ali da se ona promenila i da veruje u to što radi pozvala bi bar moju drugaricu da joj kaže jedno skromno ‘izvini što sam ti se us*ala u život’!
2115
53
122
share
odobravam
osuđujem

#3145167
18 Feb 24
Ljuuudi, upravo su mi javili da sam dobila posao! Niko mi nije pomogao, niko ni prstom mrdnuo nije. Svi su okretali leđa od mene. I najbliži i oni kojima sam najviše pomagala. Sam me je bog pogledao. Borite se i ne čekajte na druge!
2214
66
43
share
odobravam
osuđujem

#3151139
17 Feb 24
Koliko sam suza preplakala jer nemam dinara ništa sebi da priuštim za vreme studiranja, sramota me je više da tražim. Cepam se, a pravim se da je sve okej, pokušavam da budem pozitivna. Hoću ja da budem doktor, a mogla sam biti medicinska sestra i imati svoj dinar. Sad se kajem, ali za par meseci nadam se da neću i da će mi se sve suze, muka i trud isplatiti.
2159
76
81
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva