Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3158159
16 Mar 24
Trudna sam i užasno sam bijesna na svoje kolege. Svakog dana neko dođe bolestan, još se ne ustručava da dolazi blizu mene, i uz to me još kolega zagrlio u prolazu i onda bio u fazonu IMAM GRIP, ali neće tebi ništa ti si mlada. Evo već 2 nedelje ne ustajem iz kreveta. Niti mogu šta da popijem da mi bude lakše, niti mogu da smirim sebe da ne brinem za trudnoću! IMAJTE MALO OBZIRA LJUDI!
1784
195
87
share
odobravam
osuđujem

#3152340
16 Mar 24
Djevojka je za vikend otputovala sa svojima u drugi grad jer joj je pradjed imao 95. rođendan, pa se odlučila skupiti cijela obitelj. Ja nisam bio pozvan, kao, obiteljska je stvar, a izlazimo samo mjesec dana. Već mi je to zasmetalo. Stavila je na story nekoliko slika, na jednoj se vidi ona za stolom, lijep i mlad momak stoji iza nje, obgrlio ju je oko ramena i naslonio obraz na kosu. Tagirala ga je, imaju isto prezime i njemu se na slici vidi burma na prstu. Najvjerojatnije je rođak, ali mi svakako smetaju takve slike i takvo ponašanje, smatram da djevojka u vezi nema što dozvoljavati drugim momcima da ju grle. Mislim da me ne poštuju ni ona ni njena obitelj.
139
7225
176
share
odobravam
osuđujem

#3152463
15 Mar 24
Nakon drugog sastanka, lik mi je tražio na zajam 300 evra, jer ga zelenaši jure zbog duga. Naravno, odbila sam, i odlučila da se više neću viđati sa njim, jer mi ne trebaju takvi problemi u životu. On me je izvređao i rekao kako bih trebala biti uz njega u njegovim najtežim momentima. Rekoh: "Druže, poznajemo se nedelju dana, dva puta smo izašli na piće, nismo se ni poljubili. Nismo u vezi." Njegov odgovor je bio da "ne znam šta propuštam sa njim". Ovaaaj, da, mislim da tačno znam šta propuštam.
3026
59
43
share
odobravam
osuđujem

#3143880
14 Mar 24
Svi se čude kad čuju da mama i ja živimo sa snajom i njenom decom, a ne sa bratom i njegovom novom ženom. Mama je brata izbacila iz kuće kad je saznala da je prevario trudnu ženu. Tako da se više ne čujemo sa njim.
2913
78
81
share
odobravam
osuđujem

#3144132
14 Mar 24
Živela sam par meseci sa bivšim dečkom od koga sam uvek imala podršku i razumevanje i osećala se voljeno. Kada su došli njegovi roditelji da se upoznamo spremila sam 3 jela, 2 rolata, 2 salate i 2 vrste kolača. Ne jedem meso pa je sve pripremljeno bez mesa. Pitala sam dečka želi li da kupi ili spremi nešto posebno sa mesom, ali je rekao da nema potrebe jer on voli moju kuhinju. Uz to ravnopravno kuvamo i delimo obaveze, pa znam da nije do toga da ne zna. U svakom slučaju kada sam postavila sto njegov otac je počeo sa uvredljivim komentarima kako nisu došli da pasu travu. U tom je moj dečko pozvao i naručio roštilj. Ja sam ustala otišla u našu sobu, spakovala stvari kojih nije bilo puno pozdravila se sa njegovim roditeljima ljubazno i otišla. Ceo život sam gledala kako očeva porodica ponižava moju majku i nas i kako otac nikada nije stao na našu stranu. Posle te situacije sve moje emocije su se ugasile i nikada mi nije palo na pamet da mu se vratim iako me je zvao.
3598
264
167
share
odobravam
osuđujem

#3152135
13 Mar 24
Ušla sam u vezu u nadi da ću tako zaboraviti bivšeg. Smatrala sam da mi je to čak i pomoglo, jer s vremenom sam zavolila tog dečka i s njim mi je bilo sve prvo, prvi seks, prvo noćenje i sve ostalo. Na kraju smo se i oženili, imamo lijepu kuću i planiramo djecu. A ja i dalje ne mogu izbaciti bivšeg iz svoje glave mada ga ni ne viđam niti se imamo na društvenim mrežama. Prošlo je već 8 godina od kako nismo zajedno. A u glavi mi je kako bi ovo sve bilo ljepše s njim.
164
2163
65
share
odobravam
osuđujem

#3153719
12 Mar 24
Ljudi koji su rođeni u gradu i vaspitavani u gradskoj porodici nikada ništa ružno neće reći za selo i ljude sa sela. Nikad ih neće smatrati glupim niti gledati ispod oka. To uvek rade oni koji su sa sela došli u grad. Pa misle da su neko i nešto. Koliko god da obratim pažnju, uvek do tog zaključka dođem.
1748
184
77
share
odobravam
osuđujem

#3153784
12 Mar 24
Imamo 3 nekretnine u inostranstvu, pola otplaćene. U jednoj živimo a druge dve renta pokriva kredit. Svekrva ne može više sama, više što joj je dosadno sa 75 godina a fizički ne pije lekove i ništa joj nije. Sama nije ima još jednog sina koji je na spratu sa ženom i decom. Juče je muž dao naprasno otkaz, i zvao agenta da organizuje prodaju nekretnina. Naravno bez da mi šta najavi, u dogovoru sa mamom koja ga je ubedila da sa 45 godina, može da živi sa njom u Srbiji i da do kraja života ne mora ništa da radi. Eto koliko je važno što imam dobar posao i finansijsku sigurnost pa ovo može samo razvod da reši. Ovim potezom uskraćuje svoje sinove da u budućnosti imaju svako svoju nekretninu. Zbog njih ostajem u inostranstvu jer neću da im uskratim budućnost, bolji život i sigurnost ovde. I najbolji brak na svetu može da se završi neočekivano zbog bilo kog razloga. To nije sama si ga birala, to je 18 godina braka preko noći bačeno.
2891
103
116
share
odobravam
osuđujem

#3152448
12 Mar 24
Možda neću moći imati djecu (zbog endometrioze) ali ne znamo dok ne probamo. Jako me to tišti i podijelila sam sa dečkom svoju zabrinutost (nije prvi put i nije da ne zna). Rekao je da se ne brinem, da će biti šta bude, da će me voljeti iako ne budemo imali djecu i da ćemo naći neki drugi način za uživanje u životu. Koliko ja volim tog čovjeka❤️
1715
40
39
share
odobravam
osuđujem

#3153636
12 Mar 24
Moj tata me se odrekao pre nego što sam se rodila. Kad bi pitala mamu tko je on nikad mi nije odgovorila. Saznala sam od drugih tko je on. Kad bi se sreli u gradu on bi prošao pored mene kao kraj stranca. Pre dve godine sam se razbolela i završila u bolnici a njega baš briga. Kad je moja mama ostala trudna s njim on je tad bio u braku par godina i imao 2 sina. Moja mama i on su ostali intimni do dan danas i tako već punih 30 godina. Kad bi moja mama išla s njim na intimne susrete mene bi ostavila samu i rekla da ako navrati moja baka da kažem da je otišla kod drugarice. Meni je žao što imam takve roditelje jer nitko ne zaslužuje takve roditelje.
2168
362
73
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva