Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3177573
13 Sep 24
Na prvom spoju ga pitam da li se je bavio sportom. On, kao iz vedra neba, kaže: da jesam, ne bi sad bio tu s tobom već s modelom nekim. Školovana sam žena, imam zdrave hobije, dobro društvo i prijatelje, certifikate, smatram se lijepom, volim putovati itd. Recite mi, muškarci, zašto ovako tretirate normalne žene, cure? Žene, čitaj sponze, koje vas omalovažavaju u društvu ili iza vasih leđa, izmuzu ogromne novce i slično, prema takvima imate ogromno poštovanje. Možda i nemaju, ali čini mi se da sponze više poštujete nego normalne curke. U čemu je problem danas? Svakako se neću mjenjati zbog nekoga, ali dajete sliku da se više isplati biti sponza i da vas se tretira kao krpe, nego kao čovjeka. Mišljenje jedne normalne ženske, evo.
1798
122
114
share
odobravam
osuđujem

#3167550
12 Sep 24
Razveli smo se jer se on ohladio. Stalno je gledao da izbegne obaveze, zanemarivao je i decu. Uhvatila ga kriza srednjih godina i hteo je da visi po kafićima skoro svako veče. Sad kuka kako sam podnela razvod bez drame, nisam pravila scene već nastavila dalje. Bar spolja. Što je najsmešnije od svega, on mene olajava po gradu kako sam nikakva majka jer sam "odvojila" decu od oca, idem sređena na posao, ponekad odem na večeru sa prijateljicama. Muškom egu nema ravnog.
2342
93
66
share
odobravam
osuđujem

#3168546
11 Sep 24
Kada sam išla na ekskurziju u Španiju, sa mamom sam samo mogla razmjenjivati poruke, jer nisam imala internet ni dovoljno dobar mobitel da bismo se čule viberom. Kada sam joj čula glas nakon 10 dana, taj osjećaj i sreću ne mogu opisati, kao ni ovaj osjećaj kada znam da njen glas više neću nikada čuti i to osjetiti. Mama, neizmjerno mi falis.
1736
48
17
share
odobravam
osuđujem

#3167820
11 Sep 24
Imala sam "druga" kome sam tokom srednje škole kupovala užinu, vodu, sokove, žvake, plaćala pića u kafiću itd. Mislila sam da dolazi iz siromašne porodice jer nekada nije imao ništa za užinu, a kada je imao, to je bila hrana doneta od kuće, oblačio se skromno i retko kada je kupovao bilo šta za vreme odmora. Uvek je gledao u naše užine i čekao da ga ponudimo. Na kraju se ispostavilo da njegovi roditelji zarađuju mnogo više para od moje samohrane majke i da dobija četiri puta više novca od mene. Istinu sam saznala od drugog druga koji me je pitao zašto mu kupujem toliko često pa sam tad došla do informacije da on uopšte nije siromašan i da novac troši na gluposti koje sakuplja i kupuje skoro svaki dan kada se vraćaju iz škole. On je tri i po god. trošio novac na luksuz, dok sam mu ja kupovala hranu jer sam mislila da nema šta da jede. Još uvek ne mogu da verujem kolika sam budala ispala.
1445
53
34
share
odobravam
osuđujem

#3177017
11 Sep 24
Imam lepo dete ali mi je užasno krivo što nije nasledila plave oči na mene već braon na tatu. Plave oći su najveće blago, bez truda i šminke izgledate atraktivnije od svih, uvek ste najlepše u društvu dok brinete moraju mnogo da se sređuju da ih iko primeti, ima ih na svakom koraku. Žao mi je što će morati da se trudi za pažnju a ja sam je ceo život imala i previše kao prirodna plavuša sa plavim očima.
229
3141
213
share
odobravam
osuđujem

#3177170
11 Sep 24
Nismo imali dece, muž je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Iako nismo pričali o tome jer smo tek u 40tim godinama, on je imao testament za koji ja nisam znala i gde svu svoju imovinu ostavlja bratovom detetu koji je imao 3 godine kad smo se mi venčali. I pred venčanje je napravio testament. Osećam se izdano i prevareno jer sam provela 25 godina braka sa osobom koja je govorila da me voli a sredio testament da ostanem na ulici u starosti. Nije mi dao ni da živim do kraja života pa onda nasledniku da poklanja. Već kad umre briga ga kuda ću. Sestra me primila kod nje dok advokat ne vidi koji je moj zakonski deo i da li ću moći imati za starački dom bar.
1546
96
94
share
odobravam
osuđujem

#3177113
11 Sep 24
Iskreno, više mi je pun k…. ovih gluposti, primer: devojačko veče gde se uzme kuća sa bazenom, i glumi se neki đavo. A drugo: foto sešn gde se vode mala deca kod fotografa, dete nema ni 3 meseca, pa ga oblače u neke gluposti, u neke voćke, muče decu. I naravno sve to na Instagramu, smanjite malo.
1563
116
46
share
odobravam
osuđujem

#3167457
10 Sep 24
Pozlilo mi je na poslu taj dan je baš bio pakleno vruće sa posla su me odveli u hitnu obavili pregled dok sam primao infuziju tu je bila jedna mlada doktorica. Svo to vreme je sa mnom nešto pričala, dobro smo se upoznali tu po koje pitanje sam i ja njoj postavio al nekako sam se prepuštao razgovoru i nekako samo od sebe se sve nadovezivalo. Pitala me je da'l nekog imam da me obiđe večeras ako mi nešto zatreba pošto su mi strogo prepisali da se što manje krećem, rekao sam da nemam te je ona insistirala da me posle smene odveze kući i pripazi narednih par dana. Bila je kod mene do kasno 11-12 više se ni ne sećam, dolazila je još para dana unazad da me obiđe par puta dnevno, kuvala mi je jela, vidi se da je divno biće. Čuli smo se preko poruka, rekla je da je prehlađena te sam ja nju otišao obići i doneti joj sve što joj treba. Kad sam hteo da je poljubim u obraz za rastanak ona me je poljubila znate već gde, tako je našta veza i počela čudno al slatko, danas nam je 3 godine veze.
1718
364
83
share
odobravam
osuđujem

#3169061
09 Sep 24
Kolega iz ureda ima malog sina koji skuplja sličice Životinjskog carstva. Kad sam saznala, počela sam kupovati Životinjsko carstvo umjesto običnih čokoladica kad bi mi došlo da mi se jede nešto slatko i donosila sam sličice u ured da kolega ponese sinu. To je bilo uzbuđenje samo takvo kad je mali bio pri kraju albuma, znala sam napamet zadnjih 10 brojeva koji su falili. Jučer dolazim u ured, a ono na stolu čokolada i crtež lava - stigao je paket za završen album i dijete mi je poslalo jednu čokoladu iz paketa i crtež da se zahvali što sam mu pomogla. U životu se nisam više obradovala čokoladi, a crtež stoji zalijepljen na stol. Baš su mi uljepšali dan.
4928
41
25
share
odobravam
osuđujem

#3176713
09 Sep 24
Jako mi je drago vidjeti svoju suprugu sretnu i zadovoljnu, kako uživa i kako se smije. Odlična je supruga, još bolja majka. Pokušavam čitav brak da se čuvam da ne donosim stres od posla kući, želim sretnu porodicu. Sretna žena, sretna djeca.
2147
45
26
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva