Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2647403
25 Oct 19
Upoznam devojku , skroz slatka, povučena na izgled. Imala je taj skromni smešak, delovala je prizemno i normalno. Izlazimo jednu noć. Ja dolazim po nju, ona gola, bukvalno ,ima onaj teksas šorc isecen na pola zadnjice, grudi skroz izbacila. Kaže zna super mjesto i odvede me u neku kafanu, to je neki pakao, sa grand živom muzikom. Svi je znaju, kada smo došli, pored same muzike nam oslobodili sto (neke ljude zamolili da se sklone). Posle sam saznao da je poslala sms izbacivaču koga zna dobro. Čim smo došli, ona ustaje, skače na sto. Ja ne verujem, počeo da pijem vino, da dođem sebi, flaša otišla za pola sata, a posle i druga. Ona naručila neku rakiju od valjda malina za oboje. Pijem svoje vino, a ona mi sipa i rakiju dok trese onom golom zadnjicom. I dalje je ona kao na centrifugi, ja odlazim da povratim, pa se vraćam. Razmišljam da pobegnem ali treba platiti račun. Platim i odem doma nikad joj se više javio nisam.
5575
326
132
share
odobravam
osuđujem

#2647575
25 Oct 19
Jedan dečko me viđao sa bratom po gradu i dodao na fejsu, kulturan stvarno, normalan sasvim, onako atraktivan. I hoće on mene da vodi na kolače, pošto sam kroz razgovor spomenula da volim slatko. I našli se u centru, pita hoćeš da idemo autom ili da šetamo, tamo gdje je odlučio da me vodi. Ja kontam slastičarna ne može daleko biti, hajde šetaćemo. Kako sam se samo prevarila. Hodali smo 45 minuta, da bi došli do nekog restorana gdje se u dvorištu vrti jagnje na ražnju. Ulazimo mi a lik naručuje porciju jagnjetine i dva tanjira i dva escajga. Ja se ljubazno zahvaljujem i govorim ne treba, ja sam vegetarijanac, ja ću samo kiselu. A on se okreće konobaru i govori "ma donesite donesite, mlada se malo nećka", a onda se okreće prema meni i govori "znam da si vegetarijanac rekao mi tvoj brat, sad ima da jedes i šutiš, nema privlačenja pažnje više". Samo sam ustala i otišla dok je on vikao zamnom gdje sam pošla. Autobusom sam se vratila kući.
5891
492
90
share
odobravam
osuđujem

#2647963
25 Oct 19
Sanjala sam da me oženio. Bila sam trudna i najsrećnija žena u tom snu! Probudila se i setila da je već treća godina kako je poginuo...Fali mi opipljivo, a moji se svakog dana pitaju zašto sebi ne dam šansu. Kako? :/
6005
113
41
share
odobravam
osuđujem

#2647413
25 Oct 19
Pre desetak godina porodično odemo u jedno odmaralište blizu našeg grada. Tada sam imao oko dvadesetak godina, a moji roditelji blizu šezdesete. Trećeg dana odmora tata kaže da je video pun autobus omladine pored hotela i da odem sa sestrom da vidimo da li nekog možda znamo, čisto da nam ostatak odmora ne bude dosadan samo sa njima ''matorcima''. Pitao sam sestru da li je i ona to videla jer su prethodno zajedno sa tatom išli ka tom hotelu, kaže da nije, ali da ipak odemo da vidimo. Krenemo ona i ja i kada smo bili blizu hotela (oko tri kilometra od našeg smeštaja) ona počne da kuka kako je zaboravila mobilni i da se vratim da uzmem. Kao stariji brat, a i da prestane da smara, okrenem se i šprintom se vratim nazad. Uđem u dnevnu sobu i imam šta i da vidim, mama se popela na tatu i u sred radnje. Toliko sam se zbunio da sam samo seo na patos, a oni se uplašili da mi nije loše pa onako goli trče sa šećerom i vodom. Tata je dakle izlagao kako je video omladinu samo da sestru i mene izvuče napolje na sat, dva.
5706
176
59
share
odobravam
osuđujem

#2647577
25 Oct 19
Mojoj supruzi je poginuo muž kad je bila trudna 2 mjeseca. Mi smo se poznavali godinama i ja sam oduvijek osjećao nešto posebno prema njoj, gajio nade sve dok se nije udala. Nakon njegove pogibije, ponovno smo se zbližili i na kraju završili zajedno i sada imamo još dvoje djece. Njihovog sina znam od prvog dana i mogu reći da ga volim potpuno jednako kao i svoju djecu, odnosno osjećam se u potpunosti kao da je i on moj. Iako smo prošli kroz puno toga i proživljavao sam sa svojom suprugom veliku tugu, stres i njen oporavak, danas mogu reći da obožavam svoju obitelj i najsretniji sam čovjek na svijetu.
7845
135
49
share
odobravam
osuđujem

#2647221
25 Oct 19
Moj najgori dejt je bio pre 7 godina, double date, ja sam trebala da se nađem sa tim dečkom, dogovorili se za kafu, međutim, dan pre mi dođe u posetu drugarica i pošto mi je bilo glupo da je ostavljam samu u stanu, ja ovome u šali u poruci spomenem kako bi mogao da povede nekog druga za moju drugaricu, pa da izađemo na kafu svi zajedno. On se tu oduševio, kao - super, imam kandidata, sve ok. Kad smo ušle u kafić, vidim ja njega, vidim lika pored njega, pogledam u drugaricu, ona razrogačila oči, prilazim ja prva i pružam ruku tom liku i dalje u neverici. Čovek je poveo tatu. Svog rođenog, najrođenijeg, razvedenog oca.
6860
243
89
share
odobravam
osuđujem

#2647469
25 Oct 19
Moja drugarica je imala pre dve godine dejt koji je zaslužio da se ovde napiše. Izađe ona sa momkom, sve ok, popili piće, proćaskali, idila, on je vozi kući i na pola puta se zaustavi, parkira u stranu, upali svetlo u kolima i kaže joj: "Ok, sad jedan test!" Otvara fioku i vadi vlažne maramice i kaže joj da skine svu šminku sa lica da je vidi "kak'a" je bez nje. Drugarica mu kaže da joj ne pada na pamet ( a imala je samo maskaru, bb kremu i labelo), a on će: "Hajde, hajde, sve ste lepotice kad se nafrakate, posle ja moram da se šlogiram kad te vidim bez, daj odmah da vidim, pa šta nam Bog da!" Ona mu uporno govori, da neće, da šminku inače nikad ne skida maramicama, jer joj je osetljivo lice, a on i dalje navaljuje, otvara maramice, ubeđuje je i u jednom momentu počinje da joj trlja nos vlažnom maramicom. Ona mu tu opali šamarčinu i izađe iz kola.
6093
168
85
share
odobravam
osuđujem

#2647356
24 Oct 19
Moja žena tvrdi da se zaljubila u mene na prvom sastanku kada sam joj spremio večeru. A istina je da su mi se karađorđeve raspale kako god da sam pokušao da ih smotam. Poh je potpuno spao sa njih. Još su mi i zagorele, a i krompirići isto. Sve zajedno je izgledalo vrlo tužno. Ajde šopska je izvlačila malo situaciju, ali na kraju sam naručio sve gotovo iz restorana. Priznam joj ja to neki dan, a ona mi opušteno kaže da je to oduvek znala! Kaže da se nije zaljubila u hranu, nego u to kako sam nervozno objašnjavao način i detalje kuvanja, a ona me namerno zadirkivala i ispitivala. I to joj je bilo beskrajno slatko i simpatično. Eto ti ga!
6620
90
46
share
odobravam
osuđujem

#2647088
24 Oct 19
Svidi mi se dečko prezgodan, prelijep, na prvi pogled normalan. Izađemo mi i sijedamo u kafić, nije nam ni stiglo piće, on postavlja pitanje "kako ti nije žao da sjediš na takvoj guzi". Ja ono, ajde ok, lupio je bez razmišljanja, neću odma da se crnjačim I uskratim ga za odgovor uz neki blentavi osmjeh. Nakon par minuta kreće priča u fazonu da nije viđao ljepšu pozadinu kod neke djevojke, da treba da nosim isključivo helanke, da JOJ SE DIVI i još ne znam ni ja koliko gluposti dok sam ja između svake pokušavala da ga prekinem I promijenim temu. Negdje na pola udvaranja mom debelom mesu (ne meni) sam ga pitala možemo li da pričamo o nečemu drugom I lik mi mrtav 'ladan kaže "šta ću ja kad nemaš grudi". Samo sam otišla kući.  
5785
249
66
share
odobravam
osuđujem

#2646374
24 Oct 19
Sinoć ustanem iz kreveta i odem do toaleta. Kad sam se vratila muž leži na mom mestu. Poteram ga nazad na njegovo i dok sam se uvlačila u krevet upitam: "Lopove, šta si tražio na mojoj strani kreveta?" Na šta mi on u polusnu odgovori: "Grejao sam ti mesto dok se ne vratiš." Nije ni čudo što ga volim najviše na svetu!
6678
156
50
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva