Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2283524
13 Oct 17
Imam jako odgovoran i stresan posao, znam i po 12 sati raditi. Supruga mi je imala komplikovanu trudnoću bila je skoro pa za krevet vezana. Jako puno neprospavanih noći zbog toga. Kada nam se sin rodio zamalo nisam nervni slom doživio, kako ga je doktor lupio po guzi meni se čini da od tada nije prestao plakati. Stalno problemi oko njega, plače, nervozan, histeričan a pri tome mu ništa ne nedostaje. Opet neprospavane noći a naporan posao. Kolegici sam se povjerio i ona mi je ponudila da kada mi dođe do toga da se upucam ili objesim u njenom stanu koji ne koristi prespavam i boravim. Tako da sam svojoj ženi slagao da svakog petka van grada na seminare idem a vraćam se u nedjelju kući. Ti dani u miru i tišini mi pomažu da ostanem normalan.
1132
6344
154
share
odobravam
osuđujem

#2283386
13 Oct 17
Ostavio sam dobro plaćem posao jer se nisam pronašao u struci i otišao živjet u Indoneziju. Tamo radim u jednom turističkom naselju i ne bih nikad mijenjao ove prirodne ljepote za uredski posao.
5487
125
25
share
odobravam
osuđujem

#2283536
13 Oct 17
Sa svojom prvom ljubavi sam bila par godina na toplo hladno, jesmo i nismo bili zajedno. Ja sam bila spremna da sa njim izgradim budućnost. Otvorila mi se prilika da radim i da se školujem u Njemačkoj, bila sam spremna i to da odbijem ali on me nije zaustavljao, bili smo mladi i pn je htio da proživi sve. Otišla sam sa velikom tugom i razočarenjem. Nakon par godina firma me šalje u Švedsku na jedan projekat, ja dotjerana u poslovnoj odjeći (inače sam često bila u trenerci) sretnem njega, od toliko ljudi, u odijelu. Da bi bila još gora stvar, on radi na tom projektu. Stare iskre su opet planule, pogodite ko ima šansu za novi početak. :)
5312
437
48
share
odobravam
osuđujem

#2283407
13 Oct 17
Непознатом човеку који ме је, кад је видео да возач аутобуса неће да ми отвори врата, позвао у кола и превезао једну станицу да не чекам следећи пола сата на киши: жао ми је што немам начина да ти се одужим, ово је искуство које мења поглед на живот. Хвала!
5287
272
47
share
odobravam
osuđujem

#2283204
13 Oct 17
Devojka me ostavila jer joj je mama zabranila da se zabavlja s dečkom sa sela. Taj dečko tj ja, živim u kući od 350 kvadrata, pokrenuo sopstveni biznis u stočarstvu, od iduće godine ću biti potpuno nezavistan od svih sa zavidnim mesečnim primanjima. Ona živi u stambenoj zgradi u stanu od 40 kvadrata. Nije svesna da bi je držao ko malo vode na dlanu, ništa ali ništa joj ne bi falilo. Al j*biga, mama ne da ćerku jedinicu dečku sa sela, propašće kod njega. Neka je uda za nekog u njenom svetu, dečka koji zavisi od ,,TROVAKČKIH STRANIH FIRMI" i bedne plate od 250 evra. I ja sam završio fakultet ne radim u struci, ali neću dozvoliti da me neko j*be za 200 evra a imam 7 hektara zemlje prve klase. Srećno joj bilo, za koji mesec će napuniti 29, neka i dalje sluša mamu, neka živi u betonskom kavezu, i neka nađe neku budalu koji će je izdržavati sa 250 evra. A ti Jelena, kad si debil i kreten slušaj je i daleko ćeš dogurati. Šta fali momcima sa sela, živimo 100 puta bolje od gradskih momaka a o vrednoći da ne pričam!
5698
803
224
share
odobravam
osuđujem

#2283623
13 Oct 17
Zaručnik mi je Rus. Nitko iz obitelji nije baš sretan s mojom odlukom, osim babe. Ona s njim priča, kako kaže "jezikom svoje mladosti."
5869
107
56
share
odobravam
osuđujem

#2283507
12 Oct 17
Inače spavam na leđima kolko je moguće raširena, a sa njim se kvrčim u rupi uz zid i proveravam da li mu je udobno. Zimogrožljiva sam i pokrivam se sa tri sloja, a njega ušuškavam da mu bude toplo i kad nema za mene. Ujutru volim tišinu i ne želim nikog oko sebe, a kad je on tu, ustajem sva razdragana da pravim doručak uz glasnu muziku. Mrzi me da kucam poruke, smajlije, lepe reči, za njega imam sve. Mislila sam da nikad neću moći uživati u seksu koliko sam uštogljena, a sa njim je kao u drugom univerzimu. Kad bi mi neko rekao da ću moći opet nesebično da volim, nisam verovala. Ni kad bi rekli da ljubav kad je prava ni malo ne boli, nisam verovala. Kako je samo divno imati svoju srodnu dušu, voleti i biti voljen!
6586
139
55
share
odobravam
osuđujem

#2283510
12 Oct 17
Kad je imao 2 god moj brat deda ga pitao: Sine, šta ćes kupiti dedi kad porasteš ? Moj brat legenda na to: Sanduk deda, a baka ljutito počela da viče bratu kako ga nije sramota tako da kaže dedi, a brat na to: Ma daj bre bako šta se ljutiš, i tebi ću kupit. I slušajući ovu priču i posle 20 god, ja crknem od smeha.
5663
363
45
share
odobravam
osuđujem

#2283282
12 Oct 17
Ima jedan dečko sa kojim sam išla u osnovnu on je bio jako siromašan i zato su ga svi izbegavali ismejavali ga i slično međutim ja sam uvek bila tu da mu pripomognem šta god mu je trebalo, pomagala mu oko učenja kupovala užinu da ne bi bio gladan davala mu odeću od moje barće jer mi ga bilo žao, nakon 5 godina pojavio mi se na vratima zatražio je da odemo na kafu pristala sam. Sada mi je rekao da piše pesme i da peva. Kada sam ga pitala otkud on na mojim vratima. Reko je da je došao da mi se zahvali i dao mi je jednu svesku i reko da je pročitam kad dođem kući. On odlazi u Švajcarsku i hteo je da me vidi i da mi se zahvali pre nego što ode.. u svesci su bile pesme koje je on pisao ljubavne pesme neke pesme su me toliko dirnule da sam zaplakala na poslednjoj strani je pisalo "sve ove pesme sam pisao za tebe ti si mi bila večita inspiracija" malo je reći da sam plakala ko dete. Imam dečka i prelepo mi je sa njim, ali me ovo jako dirnulo.
6750
100
40
share
odobravam
osuđujem

#2283303
12 Oct 17
Moj tata on obično kada gleda sa mamom film uvek joj pusti neku komediju koju je gledao ali se pravi da nije i onda kada ide neka smešna scena uvek je gleda sav nasmejan i zaljubljen i tako već 25 godina. 😍
5805
112
20
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva