Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3176890
08 Sep 24
Sanjao sam da sam je oženio. Bio sam najsrećniji u tom snu! Probudio sam se i setio se kako je četvrta godina kako je nema umrla je od tumora... Jako mi nedostaje moja Katarina.
1900
52
26
share
odobravam
osuđujem

#3176952
07 Sep 24
Svoju devojku sam upoznao tako što sam vozio bicikl i u jednoj ulici vidim ona tegli neku tešku kantu do kontejnera, vidim muči se, ne može, i ja brzo odložim bicikl i priđem da joj pomognem, posle kad smo završili, njena baba me zvala na kafu u dvorištu, nisam nametljiva osoba ali sam pristao jer mi se svidela i hteo sam da produbimo kontakt, tad smo se ispričali, razmenili instagram i počeli da se viđamo. Sad se šalimo da nas je đubre spojilo. 😂
2890
43
50
share
odobravam
osuđujem

#3176360
06 Sep 24
Volim da zajebavam invalide. Svaki put kad bih vidio invalida rekao bih mu da potrči i nasmijao bih se iz najače snage😀😀😀
55
2430
66
share
odobravam
osuđujem

#3176292
05 Sep 24
Žene su uvek trebale da budu lideri u društvu. Imaju više empatije i društvene svijesti. Muškarci su, s druge strane, više orijentisani na zadatke i opsesivniji, što ih čini savršenim podređenima.
1160
527
153
share
odobravam
osuđujem

#3176314
05 Sep 24
Svesno sam postala ljubavnica oženjenom kolegi. Da razbijem mit da su muškarci predatori. Ja sam njega želela od samog početka. Tako je čist, divan, sa manirima, pametan, sposoban. Uspela sam da ga zavedem, ali i dalje mu je neprijatno. Želim da se venčamo i imamo dete. Osoba sam koja što nameri to i ostvari.
188
2826
120
share
odobravam
osuđujem

#3176500
05 Sep 24
Pre nekoliko godina, shvatio sam da naš brak nije onakav kakav sam želeo. Iako sam voleo svoju ženu, primetio sam da se udaljavamo. Počeo sam da razmišljam o tome šta mogu promeniti da bismo ponovo bili srećni zajedno. Kroz razgovore i savete, shvatio sam da ključ uspeha nije u velikim gestovima, već u malim svakodnevnim pokazivanjima ljubavi i poštovanja. Počeo sam da obraćam pažnju na sitnice - da budem prisutan kad mi treba, da slušam i izražavam zahvalnost za sve što ona čini. Naučio sam koliko je važno razumeti njene potrebe i biti podrška. Umesto da se fokusiram na probleme, posvetio sam se pozitivnim aspektima naše veze i trudio se da budem bolji partner. Danas, naš odnos je jači. Male promene i svakodnevna pažnja učinili su veliku razliku. Želim da podelim svoje iskustvo jer verujem da male promene mogu značajno poboljšati odnos.
3279
68
38
share
odobravam
osuđujem

#3168683
04 Sep 24
Odbio sam devojku svog života jer nisam imao hrabrosti da joj kažem da sam bolestan. ("Hemofilija") Imao sam jako teško detinjstvo , sklon sam povredama , čak i spontanim. Koristim lekove koji se daju Intravenski ("U venu") i to je jako teško za gledati. To je i bio jedini razlog zašto sam joj raskinuo. Međutim od skoro sam počeo da uzimam novi lek koji se daje veoma brzo u stomak (za par sekundi gotovo), i od tada nemam nijednu povredu mesecima. Osećam se kao novi čovek! Želim da probam opet sa njom i da joj objasnim moje stanje! Preveliki strah imam da joj priznam i ne znam kako će da reaguje. Ali moraću, nije mama cavu rodila. Ljubi vas brat <3
2048
252
52
share
odobravam
osuđujem

#3168631
03 Sep 24
U brak sam uneo: stan u BG-u, kuću u Pančevu, vikendicu na Deliblatskoj Peščari, ulog u fondu, Nissan Murano automatic, titulu mastera tehničkih nauka, karijeru uspešnog inženjera, ljubav, poštovanje, požrtvovanje, seksualnu energiju, aktivnost, zdravlje, pozitivnost, toleranciju, zdrav razum, hobije, smeh. Ona: plavu kosu, vitko telo, ali i nervozu, nezainteresovanost, drskost, večitu nezadovoljnost, nezasitost, trošadžijski mentalitet, prevare i na kraju HPV. Lečim samog sebe od trauma koje mi je nanela i ne mogu da verujem da sam ostao bez 2/3 materijalnih dobara zbog njenih hirova. Nikada se više ženiti, a ni dejtovati neću. Samo nauka, struka, rad na sebi i za sebe! Od pozitivca i entuzijaste napravila je čauru od mene. Oporaviću se ja, ali lekcija naučena. Muškarci, nikada nemojte ni da pomislite da od baksuza, zlotvora i "dive" možete napraviti išta vredno. Nikako im ne možete ugoditi, jer su rođene naopake. Ne ponavljajte moju grešku. Ostaćete bez para, živaca i godina.
1472
938
213
share
odobravam
osuđujem

#3176101
03 Sep 24
Da li je normalno imati doktorat i nemati devojku? Imam 31 godinu i još uvek ne mogu pronaći devojku koja, takođe, ima doktorat. To je za mene glavni kriterijum za ulazak u ozbiljnu vezu. Ako nemaš doktorat, onda nema smisla da se družimo.
124
2563
190
share
odobravam
osuđujem

#3174998
02 Sep 24
Bili muž i ja preko da radimo, i evo posle godinu dana se vraćamo. I sad planovi gde ćemo, kao ćemo. Pozovu njegovi i sve se dogovaraju sa njim kao da ja ne postojim. ‘Mi ćemo tebe da pokupimo sa aerodroma’, ‘Napraviće tebi majka to i to za ručak’, ‘Pa spavaćeš ti u našoj sobi mi ćemo dole’, ‘Pa oslobodićemo ti ormar za tvoje stavri’. Kad sma pitala što tako, kaže on pa oni mislili da ću ja kod mojih da budem dok ne vidimo gde ćemo. Pa kad nisma umrla i od smeha i od muke. Njemu to sasvim ok, svako na svoju stranu, pa kao odatle ćemo da stavramo zajednicu. Super što mi je i sad pokazao kolika je to budala, nije meni još kasno da se izvučem. Ali stavrno svakakvih budala bre ima..
2372
98
88
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva