Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2937170
20 Oct 20
Šta je definicija ljudskog otpada - obožavala sam ga, slušala, tešila, podržavala, savetovala, čuvala, tetorisila i gospodin samo jednog dana nestane. Godinu dana mi je trebalo da se opasuljim od šoka i povređenosti, da pristanem da odem na kafu sa drugim. Sad smo 6 meseci zajedno i ovaj se javlja, kaže život nema smisla bez mene, niko ga nije tako pazio, nikad i neće. Pa smradu jedan, taman sam mislila da sam ozdravila, pa gde će ti duša?  
1907
152
37
share
odobravam
osuđujem

#2937490
19 Oct 20
Dok je žena radila drugu, ja sam pokosio travu, očistio i oprao stepenište, usisao 3 sobe, kupio kolače u prodavnici i ispekao ih, istuširao se i legao. A posle me ona probudila da se svađa jer sam se izgleda obrisao pogrešnim peškirom.  
1505
727
54
share
odobravam
osuđujem

#2937383
19 Oct 20
Nakon prekida veze od 6 godina jer me je momak prevario, nastavila sam da se čujem sa njim ponekad, ali bez želje da se pomirimo. Nakon 2 nedelje od prekida sam spavala sa muškarcem kog vidim prvi put u životu i jako me grize savest zbog bivšeg. Ne znam da li bi trebalo da mu kažem sve, jer se ipak čujemo kao prijatelji.
191
5056
88
share
odobravam
osuđujem

#2937089
19 Oct 20
Dok sam bila na početku srednje u mene se zaljubio najbolji prijatelj mog brata (tri godine stariji), ništa tu nije bilo, malo muvanja, ja nisam bila nešto posebno zainteresovana, a on je bio stidljiv. Javio mi se posle skoro deset godina, imali smo par zanimljivih dopisa, on je par godina u Nemačkoj. Opet, sve je bilo online, a njegov Facebook nema ni jednu fotografiju tako da nisam imala nikakvu prestavu o njegovom životu osim onog što mi je on rekao. A propustio je da mi kaže da radi kao onaj radnik što ide sa kamionom za đubre i kači kontejnere i skuplja kese i to za minimalac pošto radi za privatnu firmu. To me je jako iznenadilo pošto znam da je završio fakultet u roku i dobijao je nagrade iz književnosti. Ja imam dobar posao u Beogradu i imam veću platu od njega u Minkenu, što je on znao i pre nego me je kontaktirao, kod mene je sve javno na Fejsu i Insta. Dakle, šta je mislio, o čemu je razmišljao i čemu se je nadao kada mi se je javio?  
295
6928
146
share
odobravam
osuđujem

#2937204
19 Oct 20
Došao je brat iz inostranstva sa svojom ženom, četvorogodišnjim sinom i dvogodišnjom ćerkom koje prvi put upoznajem. Baš su dobri klinci i žele pažnju, a pogotovo ovaj dečak, pola sata kako smo sedeli on je došao kod mene i seo mi u krilo a potom otišao kod moje majke, mislim da želi žensku pažnju, neku kao što pruža majka. Žena mog brata je grozna prema tom detetu, govori mu kako je ružan, kako se rodio sav kriv za razliku od svoje sestre, da mu nešto fali, krenula da vrišti na njega kad je uzeo kolač sa stola. Očitala sam joj bukvicu zbog svega toga ali opet ne mogu ja da se previše mešam jer to nije moje dete a i nismo bliski mnogo, tek sam ih upoznala. Taj klinac već ima problema u govoru, muca i ništa ga ne razumem kad priča, on svoju majku ni u oči ne gleda i stalno se pomera od nje. Brat kaže da je ona dobra majka, ali se vidi da nije njihovom sinu. Jako sam besna zbog ovoga, dete tek ima 4 godine a ta žena će ga istraumirati za čitav život. 
2091
95
40
share
odobravam
osuđujem

#2937220
19 Oct 20
Mrzim onu džukelu od kera moje cure. Pred njom glumim da ga volim a najradije bi ga dao u neki kineski restoran ili odneo na drugi dio grada, medutim znam da bi plakala pa zašto neću. Najgore što ga ona drži u stanu, a meni se gadi boravit ili jest u toj prostoriji gde pas, radi pseće dlake i svega, kad ga pomilujem ruke odma perem toplom vodom i sapunom. To mi stvara dosta stresne situacije. Pa mene sad zanima koliki je životni vek pasa i koliko ću ja morat sve ovo trpit i postoji li neki drugi način za izlaz iz ove moje situacije.
397
2438
89
share
odobravam
osuđujem

#2937214
19 Oct 20
Kada mi je ćerka rekla da je u vezi sa Amerikancem, nije mi bilo drago, ali sam se trudila da ne generalizujem. Pomislila sam da je trebalo da joj više pričam o ratovima i o napadačima. Ali kad me je upoznala s njim, moj najveći košmar se ostvario! On je marinac! A marinci po svetu ubija*u nedužne, čak su to radili i u Srbiji. Dakle, u pitanju je jako loša osoba. Ne znam šta da radim, očajna sam. 
458
2234
135
share
odobravam
osuđujem

#2937405
19 Oct 20
Voljela bi da jednog dana ustanem sretna i zadovoljna.  
2055
54
21
share
odobravam
osuđujem

#2937283
19 Oct 20
U vezi sam neko izvesno vreme ovaj vikend sam upoznao devojku nekoliko godina stariju kojoj momak trenutno nije ovde negde je na poslovnom putu na duže vreme i tako malo smo đuskali zabavljali se na kraju je i bilo nečega ali nismo išli predaleko devojka je sve ono šta nikad nisam voleo a ona mi se užasno svidela žao mi je moje devojke ovo nije prvi put da sam bio neveran ali nije ni ona uvek bila verna to je sada nebitno hteo bi samo 5 dana s tom starijom devojkom da provedem da mogu da se opustim da pričamo o svemu i da samo ležimo i ništa ne radimo i onda mogu mirno da umrem.  
172
2294
44
share
odobravam
osuđujem

#2937445
19 Oct 20
Kad sam ga upoznala i kada smo počeli da izlazimo, bio je ceo nekako ozbiljan, strog, češce namršten nego nasmejan. Osvojio me je izgledom i pre prvog izlaska, kada sam dobila poruku od njega 5 minuta sam proveravala da li je to stvarno on i da li se to meni dešava. Posle 6 meseci veze spustio je gard, zavoleo me i opustio se, postao je jedna velika mica i mazica. Nikada ne bih mogla pomisliti da se ovako mazi onaj muškarac od 2 metra i da se sklupča kao kiflica dok spava. Mislim da sam konačno srećna i morala sam to sa nekim podeliti.  
2269
198
44
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva