Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3163511
19 Jun 24
Teško mi i nemam kome reći. Uštedila sam nešto novca, dala otkaz i malo pauziram, dok ne odlučim kuda, gdje dalje... ali iskreno, teško mi je. Već nekoliko sedmica nikako da se pokrenem. A toliko toga sam htjela da uradim, isprobam, pokrenem nešto svoje. Međutim, dani mi prolaze uz ležanje i TV. Ni knjigu ne mogu da uzmem u ruke. Mislim da su me ove prošle godine na poslovnom i privatnom planu toliko iscrpile, i da sam bukvalno pregorila. Koliko psihički, toliko i fizički. Nadam se da će ova faza proći i da ću se uspjeti pokrenuti sa ove mrtve tačke. Nije lako nakon svih godina napokon posvetiti se samom sebi i krenuti se brinuti o svom psihičkom zdravlju. Očigledno malo kasnim sa ovim saznajem, pa eto, neka drugima bude lekcija.
1535
49
52
share
odobravam
osuđujem

#3163378
19 Jun 24
Imam slobodan dan, pitam moju baku (87 godina) kakvi su joj planovi za sutra (misleći ako treba da se preveze do crkve, groblja ili prijateljice, nešto donese sa pijace i slično) kaže "DA SE PROBUDIM". Već nekoliko nedelja u miru uz čaj dočekuje izlazak sunca i gleda zalazak.
2169
34
15
share
odobravam
osuđujem

#3163461
19 Jun 24
Uvek devojku na nekom od prvih sastanaka pitam sa koliko je momaka spavala. Po njenoj reakciji i odgovoru procenim da li je vredna da nastavljam dalji kontakt.
211
1830
115
share
odobravam
osuđujem

#3163452
19 Jun 24
Imala sam 17 godina kada sam ostala trudna i rodila svog sina. Njegov otac nije hteo dete, ostavio me je, njegovi roditelji su ga podsticali da viđa i vodi brigu o našem sinu. Tek se posle unormalio i vodio brigu o našem detetu posle 3 4 godine od njegovog rođenja. Mi hvala Bogu više nismo hteli da budemo zajedno od kad me je on ostavio kad je saznao za trudnoću. Pokušao je kasnije par puta da ponovo budemo zajedno, ali ja nisam htela. Jedino što nas je spajalo to je naše dete i to je to. Sada naš sin ima 20 godina, odrasla je osoba i ponosna sam u kakvog je čoveka odrastao. Medicinski je tehničar, instrumentar i jako voli svoj posao, kulturan je, dobar dečko, ima dobru devojku i ponosna sam u kakvu je osobu izrastao. Sećam se kako sam se na početku plašila kakva ću majka da budem i bojala se maltene svega. Srećna sam što je sve ispalo dobro. Samo sam malo tužna što se nikada nisam ostvarila u nečemu, nisam putovala, nisam radila šta i moji vršnjaci i to me nekad zaboli.
1808
61
61
share
odobravam
osuđujem

#3163594
18 Jun 24
Muvao me lik na radnom mestu neko vreme, jedan dan dođe mi na posao i u vezi tog nekog ugovora me nešto nije najbolje razumeo i krene on da se breca na mene ''nisi mi to tako rekla'' onako besno, ja u šoku, tu mi padne u očima i precrtam ga. Posle prepričavam drugaricama i one su u fazonu ''šta ti je, dobar je dečko, samo je malo reagovao'' druže ja dolazim iz disfunkcionalne porodice, neće više niko u životu da mi ima napade besa za gluposti i da me ne poštuje! Ako nešto ne razumeš pitaš! Još me kao muvaš, i brecaš se na mene, sve i da sam pogrešila tako se ne reaguje! Nastavio posle da piše i nije mu bilo jasno što sam promenila ploču. Pa razmisli. A drugaricama sam rekla da ja možda ne znam šta hoću, ali vrloooo dobro znam šta neću.
3505
157
87
share
odobravam
osuđujem

#3163205
17 Jun 24
Onaj trenutak kad shvatiš koliko se tvoja mama svaki dan žrtvuje za tebe. Bez da ti je ikad išta rekla. HVALA MAMA.
1403
49
15
share
odobravam
osuđujem

#3163474
17 Jun 24
Smatram da onaj ko ne živi luksuzno, nema prava da lajkuje luksuzne stvari iz ega. To je samo njihov sopstveni osjećaj - eh šta bi bilo kad bih imao milione. A on lik bez prebijene pare. Takođe, osobe koje nemaju Bugatija i vilu, nemaju pravo da lajkuju luksuzna auta i vile. Ili žena koja ne može sebi priuštiti baš striktno ROZE auto sa cirkonima, ne može da lajkuje roze auta sa cirkonima. Utripovano je. Kao fora gledaj šta ću da imam kad budem imala para a likuša nikad u životu nije imala preko 700€.
65
2138
100
share
odobravam
osuđujem

#3163080
16 Jun 24
Moj muž je a seksualna osoba. Probala sam sve, od igrarija i igračaka, preko fantazija, pričala molila da idemo i kod lekara i na terapiju. Jednistavno ništa. On radi od kuće i koje ne izlazi, i opet sam ja ta koja obavlja sve kućne poslove, kuvanje, pranje, čišćenje. I onda uveče u krevet. Kao mama i sin! E pa pošto on ima dobru platu rešila sam da iskoristim to. Seks nalazim van kuće, i vešto ga krijem, a od muža dobijam letovanja, zimovanja, nakit, skupocene stvari.. i mogu vam reći uživam!
1258
883
133
share
odobravam
osuđujem

#3163483
15 Jun 24
Osećam odbojnost prema svom detetu. Na porođaju su me oživljavali, a nikoga nije bilo briga kako sam ja. Niko iz moje porodice me nije pitao ni kako sam, svima je pažnja odmah bila na bebi. Ni sada posle 6 meseci nije bolja situacija, prestala sam da postojim za svakoga onog trenutka kad sam rodila dete. Umorna sam od svega i volela bih da sam umrla na porođaju, ili da samo nestanem. Svakako nikome ne bih nedostajala. Imam osećaj da počinjem da ludim od umora i nespavanja.
1903
516
203
share
odobravam
osuđujem

#3163674
14 Jun 24
Svog bivšeg muža volim najviše na svetu. Razveli smo se pre 4 godine ali nikada nisam prestala da ga volim kao ni on mene. Patila sam sve vreme za njim. Sada smo ponovo zajdeno, imamo dvoje dece i ponovo smo srećna porodica, deca su presrećna. Znam da naše pomirenje svi osuđuju ali ne marim. Srećna sam jer se volimo i naša ljubav je jaka kao od prvog dana kada smo se upoznali.
1488
311
73
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva