Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2850008
06 Feb 20
Izbacila sam sina iz testamenta zato što je u vezi sa ženom druge rase. Sve ću kćerki da ostavim.  
469
8962
186
share
odobravam
osuđujem

#2850051
06 Feb 20
Dečko me je doveo u bolnicu da se porodim. Bolovi su već bili nepodnošljivi ali morala sam sačekati doktoricu desetak minuta kako bi prvo obavila pregled. Dok smo je čekali u hodniku, dečko me je zaprosio. Možda nije bilo romantično i možda nije bilo pravo mesto i vreme.. Ali ljudi moji, sva bol je nestala i kad su me uveli, samo sam gledala u prsten na ruci i porodila se uz osmeh! Dao mi je neopisivu snagu i donela sam na svet našeg malog anđela. Najlepši dan u mom životu.
6205
377
118
share
odobravam
osuđujem

#2849822
06 Feb 20
Drugarica mi je rekla da se kod nje na poslu traži ekonomista. Pošaljem CV i posle nekoliko testova ja se zaposlim. Na razgovoru za posao sve ful, radno vreme 8h, plata, bonus itd. Počnem da radim, nikako da me prijave, kažu da nema para i plata mi je minimalac. Radila od 8h do 18-9h.. S tim što je toliko posla bilo da nije bilo vremena ni za pauzu. Posle mesec dana pitam šeficu hoće li me uopšte prijaviti, rekla je da neće i ja dam otkaz. A drugarica već god dana ne razgovara sa mnom jer sam dala otkaz. Ako si ti spremna da budeš nečiji rob za minimalac onda budi.  
6609
122
62
share
odobravam
osuđujem

#2849541
06 Feb 20
Uvek kada sam neraspoložen setim se jednog događaja koji mi uvek vrati osmeh na lice. Pre desetak godina, izađemo nas nekoliko drugara u grad i sačekamo još jednog koji se vraćao sa rođendana i već tada bio pijan kao crna zemlja. Jedva ga uvedemo u neki klub i zamolimo dva momka u separeu da on sedne jer nije mogao da stoji. Kako je seo tako je zaspao. U međuvremenu oni momci odu, mi zauzmemo separe i pošto je bilo mesta tu sa nama stane i grupa devojaka, ne zna se koja je od koje lepša. Ova pijana budala se budi, gleda mene, pa gleda u one cure, vuče me i šapuće mi na uvo ''Ja sam umro, a ovo je raj, je l' da Dare? '' i počne da plače. Ja ga pitam zašto plače, a on kaže ''Ako sam ja mrtav, a ti si tu onda znači da si i ti umro''.
6241
151
45
share
odobravam
osuđujem

#2849605
05 Feb 20
Drugarica se naljutila jer sam joj rekla da bi trebalo da prestane da misli o jednom dečku u kog je zaljubljena već 3 godine i da ide dalje sa životom. Ona sa tim dečkom nije bila ni u kakvoj vezi, nisu se ni muvali ni ništa, upoznala ga je u crkvi i viđala ga je svake nedelje a on bi joj samo rekao Ćao i kako si. Nikad joj nije davao znak da je zainteresovan, ne zna čak ni kako se ona zove. Videla ga je na jednom koncertu kako se ljubi sa svojom devojkom i odlepila je, plakala je nedeljama, nije mogla da se sastavi, govorila kako je on nju sve vreme zavlačio itd. Kad smo negde i ona vidi nekoga ko liči na njega tako tužnim glasom kaže- vidi ga, liči na Nikolu. Zaista nije zdravo za njeno mentalno stanje da pati za nekim koga uopšte ne poznaje i sa kim je razmenila par rečenica. Al eto ja sam bezobrazna jer sam joj to istakla.  
5417
181
101
share
odobravam
osuđujem

#2849421
05 Feb 20
Priznam dečku prevaru, a on samo zapali cigaru i mrtav hladan mi kaže "Znam, čekao sam da mi priznaš". Očekivala sam da mi svašta kaže a ne njegovu hladnokrvnost to me pogodilo. Volim ga jako a on ne želi pomirenje kaže "Dosta sam ja pijan plako zbog tebe, plači sad ti". Rekao je da mu se gadim. Mogao je da me izbaci ali nije. Namestio mi krevet i pustio da prespavam dok je on spavao u dnevnom na fotelji. Go*no sam. I ne zaslužujem ga.  
6802
388
202
share
odobravam
osuđujem

#2849864
05 Feb 20
Muvam ja jednu devojku, i tako dogovorimo se da odemo na piće, međutim ja ostao bez para, srećom imao u "šteku" 150 eura, reko ajd uzeću 50 pošto su u 3 novčanice, razmeniću pa ću imati, baš me briga za štek kad sam je jurio 2 meseca. Krenem ti ja na taj dejt, i prelazim preko mosta, u tom trenutku mi zazvoni telefon, hvatam se za džep, izvlačim ga, sa njim i te pare, koje su tako elegantno poletele na onom povetarcu, preko ograde, 2, 3, 5, 10 metera pa sve dok ih mrak nije pojeo, ja gledam, stao, izneverovo, reko ništa, nazad kući po još 50. Kada sam se vraćao javim da ću kasniti, sve ok, ja razmišljam nije ovo dobar znak, nema šanse, međutim, sve je kao med i mleko, izgleda da sam morao da žrtvujem te pare, ali nije mi žao, ni 1%. 😀
6269
187
56
share
odobravam
osuđujem

#2849873
05 Feb 20
Kao ženi, biće mi teško da odaberem ime za devojčicu, i to ne zbog njegovih bivših nego zbog mog fakulteta, škole, posla. Razmišljam o svim curama koje sam upoznala, i primetila sam obrazac: svaka Danijela je imala gadne tripove, svaka Dragana je patila za nekim ili nečim nedostižnim, kao da niko drugi sem njih se nije zaljubljivao u životu, svaka Marina je bila radodajka, svaka Milica nadmena, Mirjane lukave, Marije-Maje kur*e, Marije-Mare braća i muškobanjaste (pa aj ti rizikuj sa imenom), svaka Nina i Milena dvolična, a uvek neka Aleksandra gleda u kafu, karte, ili štagod ... Ćerka će mi se zvati Dobrosava, to je to!
1545
5372
317
share
odobravam
osuđujem

#2849274
04 Feb 20
Osuđujem sex prije braka.
1548
6651
362
share
odobravam
osuđujem

#2849258
04 Feb 20
U toku ispitnog roka ne izlazim (to je neko moje pravilo) ali prošli petak prijatelj pozove u izlazak i da upoznamo njegovu novu djevojku. Naravno da sam ga ispoštovala jer mi je drago zbog njih, a nije bila neka pretjerana gužva sa ispitima. Nisam zaljubljive prirode, baš mi se niko dugo ne sviđa, niti imam potrebu za bilo kim, maksimalno sam fokusirana na sebe i fakultet, ali to veče upoznam dečka koji je toliko simpatičan, toliko ima neku posebnu energiju i sad lijepo ne mogu da ga izbacim iz glave, ništa ne pamtim, nemam koncentracije, osjećam se kao djevojčica od 14 god koja se zaljubljuje po prvi put. Tri ispita naredne sedmice, a ja ništa. Racionalna sam osoba, jasno mi je da je faks prioritet ali evo me ...
5714
204
63
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva