Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2642999
16h
Fakultet sam završila na jednom predivnom, sunčanom ostrvu. Ispite sam spremala na mirnoj, pješčanoj plaži. Sada, živim na ostrvu sa mužem, a obezbedila sam ovde i lep život svojim roditeljima. Želim svima ovako divnu sudbinu kao što je moja. Srećno.
2213
106
34
share
odobravam
osuđujem

#2642733
17h
Muškarci koji 10 godina jure neke lake djevojke, a sada sa 30 bi ženili normalne cure, zaboravite. Nismo ni mi više tako glupe da padamo na vas, bez osjećanja, emocija i ljubavi, jer ste sve ostavili u nekoj tamo 2009. Ženite one koje ste jurili.
2138
111
62
share
odobravam
osuđujem

#2642756
17h
Prijavio sam firmu u kojoj radim sanitarnoj inspekciji (proizvodnja hrane i pića). Mala, privatna proizvodnja, gde radimo nas dvojica samo. Naime, muka mi je da posle svake proizvodnje nečega ostajem 3+ sati da čistim i perem (3 puta nedeljno), jer je em polovna oprema, em je jedva održavamo čistom. Kada su se najavili, vlasnik je čistio zajedno sa nama, ne bi li prošli. Naravno, nismo prošli jer sam tačno znao šta će gledati, i tu ostavio ostatke. Zatvoriše nas na mesec dana, nas dvojica dobismo plaćeni odmor (duuugo očekivani) i naravno, srediće nam normalnu opremu. Hajde da firma nema novca za investiciju, trudio bih se, održavao bih je, čistio, i radio sa tom istom opremom, nego je čovek jednostavno škrt. I ne, nisam zloban, nego jednostavno ne želim da zbog mog propusta u sanitaciji neko bude otrovan sutra. Bar mi je savest mirna.
2509
71
16
share
odobravam
osuđujem

#2642794
18h
Radim u vojsci i nerijetko mi se dešava da prilikom povratka kući mnoga djeca uzbuđeno vuku roditelje za rukav i govore: "mama/tata eno vojnik". U početku mi je to bilo čudno, a zadnje dvije godine redovno im salutiram i za svaki slučaj nosim nekoliko bombona u džepu, da dam takvoj djeci. Šta znam, neka steknu pozitivno mišljenje o uniformisanim osobama.
2342
52
22
share
odobravam
osuđujem

#2643052
18h
Imam divan odnos sa svekrvom koja je žena starog kova, uglavnom zato što sam tiha i pomirljiva osoba i navikla sam da prihvatam sve njene savete od kuvanja pa do čišćenja. Sve dok nisam rodila svoje prvo dete. Posle par dana dojenja dobila sam tešku, upornu upalu dojki. Kad sam rekla svekrvi da ne dojim ona je samo frknula, i u više prilika sam načula kako priča ukućanima da ove mlade majke ne žele da doje i samo traže izgovore. Jednom kad sam ostala sa njom sama, ona me je krenula ubeđivati kako je dojenje prirodno, lako i kako je sebično od žene da to uskraćuje svom detetu. Naljutila sam se, otkopčala bluzu i pred nju izvadila svoju crvenu, natečenu, monstruoznu dojku. Žena je zinula, zatreptala, i više mi nikada nije spomenula ništa na tu temu.
1997
75
29
share
odobravam
osuđujem

#2642833
19h
Sanjala sam pokojnog druga kojeg nisam videla dve godine. Isti miris, isti dodir, topao zagrljaj i njegov glas. U snu sam znala sam da sanjam i znala sam da je mrtav u stvarnosti, ali bila sam sigurna da je došao da me poseti i da se zauvek oprostimo. Grlila sam ga kao da je tu...
2124
38
17
share
odobravam
osuđujem

#2643008
21h
Bio sam u vezi šest godina. Prošli kroz mnogo lijepog, ali i kroz mnogo ružnog. Prevarila me nekoliko puta, ja joj opet vjerovao, nadao se da ću jednom napokon osjetiti podršku i pravu čistu ljubav s njene strane. Nije se desilo. Prije mjesec dana odem u drugu državu na razgovor za posao, izađem na kafu, i upoznam djevojku koja je DOSLOVNO sve ono što sam oduvijek želio. Obrazovana, pametna, lijepa kao san, ambiciozna, sa njom sam se samo smijao i bio sretniji nego ikad u životu. Nije se ništa desilo između nas, ali sam radi nje prekinuo tu dugu vezu. Da li ćemo nas dvoje ikada biti skupa, ne znam, ali sam joj toliko zahvalan što mi je pokazala kakvu osobu ustvari trebam pored sebe. Ona ništa ne zna, niti da sam imao vezu, niti da je ona razlog prekida... ali planiram dušu da dam, samo da je osvojim. Kad bi samo znala kako mi je promijenila život...
2164
79
27
share
odobravam
osuđujem

#2642727
24h
Moj brak su uništile drugarice moje supruge. Danas sam se probudio sam sa decom, pošto sam juče spakovao njenu garderobu i stvari i poslao kod njenih roditelja, bravu promenio, a nju o svemu porukom obavestio, nemam snage više za razgovor (zamislite kad adv.nema snage za razgovor..). Podneću tužbu za razvod braka. Jer njene neuspešne drugarice sa propalim brakovima su joj ubacile u glavu 1000 crva sumnje, nije im jasno kako bogat adv.može biti tako dobar muž i otac i on sigurno mora imati neku mlađu pripravnicu ili tako nešto sa strane. Nakon hiljadu ispada juče sam presavio tabak. Oko dece ćemo se dogovoriti ali zbog njenog ponašanja sad za sad će biti sa mnom. Btw već mi se jedna od drugarica javila da dođe popodne da pomogne oko dece i ako mi je potreban razgovor. Užas, žao mi je žene, šta je postala i kako je ovako zaglupela... Nakon svega što smo prošli sad kad treba da uživamo, ovo nam se dešava...
1874
187
83
share
odobravam
osuđujem

#2642569
12 Oct 19
Garđevinski inženjer sam i zove me pre nekoliko dana otac od moje devojke (vojno lice, baš strog čovek) i pita me mogu li da mu organizujem majstore da mu zazidaju terasu od stana tj da od otvorene terase naprave prostoriju. Ozidaju, ustakle i to. Kažem ok, nema problema, poslaću mu moju ekipu majstora i usput ga pitam zašto zaziđuje terasu, jer je baš dobra, a on mi mrtav ozbiljan kaže: "Pa to zaziđujem zbog tebe, kad nam se useliš u stan, da imaš gde da spavaš. Ne misliš valjda kod Jovane u sobi da boraviš"?! Ja ćutim, zbunio se, šta sad jbt, imam svoju kuću, situiran sam, 5 sekundi neprijatne tišine, kad lik prasne u smeh i kaže: "Ma šta si se bre zabezeknuo, hoću da napravim od terase zimsku baštu, da pijem kafu zimi i gledam na grad"! Ja počnem da se smejem, još uvek zbunjen, nema običaj da se zajebava, strog je čovek dosta, al jbg, izgleda me zgotivio čim se šali sa mnom 😃
5992
105
35
share
odobravam
osuđujem

#2642043
10 Oct 19
Dok sam išla na kurs profesionalne masaže, zaljubila sam se u svog profesora. Tada sam imala 24, a on je bio godinu dana mlađi od mene. Na časovima je uvek bio lepo raspoložen, pri svakom susretu bi ispričao neki super vic, uvek je umeo da zasmeje celu grupu. Baš je bio harizmatičan i jednostavno sam se zaljubila. Kada se kurs završio, pitala sam ga da izađemo na sastanak. Odgovorio mi je rečima: "Polaskan sam, zaista, ali imam devojku već tri godine i mnogo je volim. Uskoro ću je zaprositi. Tako da ću ljubazno morati da odbijem tvoj poziv". Nije mi bilo bitno što me je odbio, oduševio me je svojoj iskrenošću. I zaista se nadam da se do sada oženio i da je presrećan. Zaslužuje to.
6609
96
64
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva